ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ
ΝΑ ΕΙΣΑΙ
ΓΥΜΝΟΣ

 

   Ελλάδα - Ήλιος- Θάλασσα. Για να κατανοήσει κάποιος ορθά αυτά τα τρία πράγματα θα πρέπει να είναι προσεκτικός μελετητής και με βασική προϋπόθεση, ότι είναι απαλλαγμένος από θρησκευτικές αντιλήψεις, οποιοδήποτε θρησκευτικό συναίσθημα ή συμπεριφορά καταναλωτή διαμορφωμένη από τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης. Οι παρούσες σκέψεις έγιναν με αφορμή την προσεκτική ανάγνωση τού άρθρου Η συνωμοσία τού Ήλιου τού κ. Βασίλη Μαυρομμάτη, ομοιοπαθητικού, ο οποίος πιστεύω, ότι έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει περισσότερα πράγματα πιο ουσιαστικά, ώστε ο πολίτης να είναι καλύτερα ενημερωμένος με επιστημονικό τρόπο και να γνωρίζει ποιο είναι σωστό και ποιο είναι λάθος.

 

     Είναι δεδομένη πραγματικότητα, ότι Ελλάδα, ήλιος και θάλασσα είναι καταστροφικά πράγματα για τον άνθρωπο κατά μία οπτική γωνία. Είναι επίσης δεδομένο, ότι Ελλάδα, ήλιος και θάλασσα είναι χρήσιμα και ευεργετικά πράγματα από άλλη οπτική γωνία. Οι δύο οπτικές γωνίες είναι ορθές, φύσει και θέσει διαλεκτικές με υλιστική θεώρηση.

 

     Η θέση τού μελετητή σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έχει ως θεμέλιο τουλάχιστον τα κάτωθι, ώστε να μπορεί να αποκτήσει παραπέρα ορθή αντίληψη των πραγμάτων:

 

     1. Ο άγιος Αντώνιος ήταν ο βρωμιάρης, ο οποίος θεωρούσε, ότι βλέποντας το γυμνό του σώμα σκανδαλίζεται και κατά συνέπεια ουδέποτε το έπλενε. (βλ. Άγιος Αντώνιος: Φονιάς - πλαστογράφος - εμπρηστής - συνωμότης). Αρκετοί ακόμη και σήμερα ασπάζονται μερικώς την βρωμιά.

  

     2. Α. Ο εμπρηστής τής Ρώμης δεν ήταν ο φιλέλληνας Νέρων, αλλά οι χριστιανοί. Οι διαχρονικά εμπρηστές και δολοφόνοι και δια τού πυρός, το οποίο είναι και σύμβολό τους είναι  οι χριστιανοί. (βλ. Η ιεροποίηση τού εμπρησμού στο χριστιανισμό και Το πυρ: Από την ελληνική Κοσμολογία στην πυρομανία των χριστιανών).

  

         Β.  Οι παρακάτω στίχοι (μού προκαλούν αηδία):

 

     Άκου κατηγορουμένη,

     είσαι άσχημα μπλεγμένη.

     Βάλ΄ το χέρι στο βαγγέλιο

     κι άσε το σαρδόνιο γέλιο.

 

     Έχεις τα παιδιά σου σκόρπια

     κι αγριέψανε τα Σκόπια.

     Κι αν δε βγείς από το βούρκο,

     χαιρετίσματα στον Τούρκο.

 

     Μουσουλμάνοι και Πομάκοι,

     θα σου πάρουνε την Θράκη.

     Και με τέτοιους κυβερνήτες,

     θα σε φάν΄ οι Αρβανίτες.

 

     Αχ με τέτοιους κυβερνήτες,

     θα σε φάν΄ οι Αρβανίτες.

     Και με γείτονα χυδαίο,

     θα το χάσεις το Αιγαίο.

 

     Κάνε μόκο ξεκωλιάρα,

     να μή φάς καμιά σφαλιάρα,

     που ΄γινες αντί για φώς μου,

     ο περίγελως τού κόσμου.

 

     Είναι στίχοι τού «προοδευτικού» Νίκου Γκάτσου («Κατηγορούμενη εγέρθητι») και πώς από τότε διαπαιδαγωγήθηκε ο νεοέλληνας και με θρησκευτική και ρατσιστική ποιητική μεθοδολογία...

 

       Γ.  Θα πρέπει να γνωρίζει, γιατί δεν μελοποιήθηκε η 9η ωδή από τον «Επιτάφιο» τού Ρίτσου και  τη μεγάλη συμβολή τού Μίκη Θεοδωράκη στο θρησκευτικό συναίσθημα τού νεοέλληνα «αριστερού» ή «προοδευτικού».

 

     3.  Τα αντιηλιακά δεν προστατεύουν, αλλά... προξενούν καρκίνους! Και πολύ ορθά το αναλύει το άρθρο στην «Ελεύθερη Έρευνα». Το αυτό και ισχύει για διάφορα αποσμητικά και σαπούνια.

 

     4.  Είναι σημαντική η αίσθηση και η υγιεινή, πνευματική και σωματική, όταν ο άνθρωπος βρίσκεται γυμνός και απελευθερωμένος από θρησκευτικές ενοχές ή δήθεν «πολιτισμικά» δεδομένα.

 

     5. Μερικοί άνθρωποι δεν πρέπει να κάθονται όχι μόνο στον ήλιο, αλλά ούτε στην αντηλιά. (Τέτοιο άτομο ήταν κάποια γνωστή μου, η οποία δεν πίστευε τις αναλύσεις, που του είχα αναφέρει, μέχρι, που βρέθηκε στο εξωτερικό και ο γιατρός της, αφού έμαθε, ότι ζει στην Ελλάδα, τής εξήγησε τα αναφερθέντα).

 

     6. Ο ήλιος είναι επικίνδυνος, αλλά δεν υπάρχει πραγματική ενημέρωση γι΄ αυτό και δεν υπάρχει και ο συσχετισμός με την τεράστια ωφέλεια. Σε αντιστάθμιση τής επικινδυνότητας προωθούνται λογής ηλιθιότητες προστασίας. Προσωπικά μετά από τετράωρη οδήγηση προ πενταετίας στην εθνική προς Θεσσαλονίκη έπαθα έγκαυμα σε μεγάλη επιφάνεια στο αριστερό χέρι και έκτοτε πέρα από την ενόχληση μετά από μικρή έκθεση στο ήλιο προσπαθώ να μην το εκθέτω.   

 

     7. Η επικινδυνότητα του ηλίου και της θάλασσας κρύβεται επιμελώς  στους Έλληνες και για λόγους τουριστικούς. Σκεφθείτε  να έλεγαν τα ΜΜΕ, ότι είναι επικίνδυνο το κολύμπι στην θάλασσα. Πάντως γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τους δήμους να παίρνουν κάθε χρόνο την «μπλε σημαία» πληρώνοντας ιδιωτικές εταιρείες, ενώ πανεπιστημιακές ιατρικές μελέτες έρχονται σε αντίθεση με την κρατική πολιτική.

*     *     *

     Με βάση τα ανωτέρω θεωρώ όχι μόνο θετικό, αλλά και επιβάλλεται να είσαι γυμνός μετά την ανατολή τού ήλιου και λίγο πριν την δύση στην παραλία, αφού βέβαια στρώσεις κάτι ανθεκτικό και μιας χρήσης, για να αποφύγεις κόπρανα σκυλιών κ.λπ.. βρωμιές τού ρωμιοέλληνα. Λυπάμαι βέβαια τούς ξένους, ειδικά τις βόρειες κοπέλες, που έρχονται στην Ελλάδα και γνωρίζοντας τις ευεργετικές συνέπειες τού ήλιου καταστρέφουν το δέρμα τους (και αυτές, που δεν χρησιμοποιούν αντηλιακά). Είπαμε, ότι ο τουρισμός στηρίζεται στον «καταστροφικό» ήλιο και τη βρώμικη θάλασσα, την ιριδίζουσα από τα βοθρολύματα και με τις άφθονες μυκητιάσεις, τις οποίες οι γυναικολόγοι τις αναφέρουν με την ονοματολογία τής κατά τόπους θάλασσας ή κάτι χαρακτηριστικό της. Ιδιωτικά συμφέροντα έχουν στραφεί με μηνύσεις ενάντια σε ορθές πανεπιστημιακές μελέτες για το θέμα της βρώμικης θάλασσας.

 

     Ευελπιστώ, ότι θα βρεθεί κάποιος επιστήμονας, ο οποίος να γνωστοποιήσει ορθά τις «καταστροφικές» συνέπειες τού ήλιου και την πραγματική διάσταση αντιμετώπισης πέρα από τα αντηλιακά. Όσο αφορά τα γυαλιά ηλίου θυμάμαι ήταν η αιτία πενταήμερης αποβολής μου από το θεολόγο γυμνασιάρχη. Έκτοτε, και για τριάντα πέντε χρόνια τα φοράω, μέχρι που το βράδυ δεν βλέπω και τα έχω ξεχάσει στα μάτια μου. Δεν έχω καθόλου μυωπία ή πρεσβυωπία, όραση τέλεια την ημέρα και τη νύκτα. Τον χειμώνα, που έχουμε αρκετά χρόνια, θεωρώ αδιανόητη τη μη χρήση γυαλιών κατά την οδήγηση στο χιόνι ή και το απλό περπάτημα, όταν υπάρχει ηλιοφάνεια.

 

     Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε, ότι τα πρόβατα από της αρχές τής άνοιξης γίνονται προετοιμασίες για να μεταφερθούν μακριά από την θάλασσα πριν το καλοκαίρι. Αντίθετα από τις αρχές της άνοιξης ένα ολόκληρο κύκλωμα διατροφικό, σιλουετικό, απατεωνίστικο, με «ιατρικές» περικαλύψεις, με πολλά επαγγέλματα να έχουν κέρδος, στηριζόμενα άπαντα στην άγνοια και την αποβλάκωση του πολίτη, προετοιμάζουν το «ποίμνιο» των γυναικών για την εμφάνιση στη θάλασσα...  

 

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ