ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ
ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ


Είναι τελικά οι ρώσοι το αναμενόμενο ξανθό γένος, που θα σώσει τη Ρωμιοσύνη από τα δεινά της οθωμανικής κυριαρχίας;

Με την ευκαιρία της απύθμενης πτώσης της τουρκικής λίρας έναντι του αμερικανικού δολαρίου και της διαφαινόμενης σταδιακής πτώσης του Ερντογάν, ο οποίος τόλμησε (sic) να ορθώσει το ανάστημά του στις ΗΠΑ (δηλαδή, στον επικυριάρχο του τούρκικου, του ελληνικού κι άλλων προτεκτοράτων της υφηλίου), σπεύδουμε να δημοσιοποιήσουμε πρώτοι τη νέα αναπροσαρμογή της χριστιανορθόδοξης προφητείας πιστοποιώντας ότι το πραγματικό ξανθό γένος, που θα ξανακάνει την Κωνσταντινούπολη ελληνική, βρίσκει τον εκπρόσωπό του στο πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επέφερε νέο πλήγμα στην τουρκική οικονομία
—την ώρα που η λίρα δέχεται τεράστιες πιέσεις και ενισχύονται οι φόβοι για οικονομική κρίση—
ανακοινώνοντας το διπλασιασμό των αμερικανών δασμών στις τουρκικές εισαγωγές χάλυβα και αλουμινίου.
Οι φόροι εισαγωγής για το τουρκικό αλουμίνιο διαμορφώνονται πλέον στο 20% και για το τουρκικό ατσάλι στο 50%.
Mέσα σε λίγα λεπτά από τη δήλωση του αμερικανού προέδρου, η τουρκική λίρα διολίσθησε ακόμη περισσότερο έναντι του δολαρίου στο 11,4%.Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τελικά οι χριστιανοί πέφτουν πάντα μέσα.Ο Κώστας Μίχος (γεν. Αθήνα, 1978) σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και Ζωγραφική στη Σχολή Βακαλό.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ


8 ΣΧΟΛΙΑ

 • Ανώνυμος 46043

  16 Αυγ 2018

  Την Παναγιά ξεχάσατε όλοι σας !!! αυτή θα το σώσει το γένος χα χα χα

 • Ανώνυμος 46035

  12 Αυγ 2018

  Πάω στοίχημα ότι ο συντάκτης δεν έχει ιδέα γιατί ο Τραμπ διπλασίασε τους δασμούς για τουρκικό ατσάλι και αλουμίνιο. Υπάρχει λογικός λόγος πίσω από αυτή την κίνηση και όχι κάποια θεωρία συνωμοσίας. Δεν γνωρίζει αυτό, δεν γνωρίζει το άλλο, ας μην αναρτά καλύτερα.

 • Ανώνυμος 46034

  12 Αυγ 2018

  τελικά μερικές φορές γίνεστε πιο ηλίθιοι και από τους ηλίθιους που ειρωνεύεστε. αν είστε διακοπές κάντε διακοπές, μη μπερδεύετε τα μπούτια σας. δείχτε λίγο σεβασμό στους αναγνώστες. το αποκαλείτε αυτό άρθρο;

 • Ανώνυμος 46032

  12 Αυγ 2018

  Απο δω κ περα πατε στα spam

 • Ανώνυμος 46031

  11 Αυγ 2018

  Μπουρδοκείμενο ασχετολόγου.

 • Ανώνυμος 46025

  11 Αυγ 2018

  46024,
  Μία σειρά έγραψες όλο κι όλο. Με δύο ασύνδετες προτάσεις... Ποιο το νόημα; Απάντησε γρήγορα, πριν κάποιοι κρυόκωλοι σαν εσένα με συλλάβουν.

 • Ανώνυμος 46024

  11 Αυγ 2018

  46023
  το σχόλιό σου είναι το πραγματικό χιούμορ του άρθρου...ιδιαίτερα όταν διαπιστώνουμε πόσοι άνθρωποι σαν και σενα κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας....

 • Ανώνυμος 46023

  11 Αυγ 2018

  Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι πρόσωπο και όχι γένος. Αποκλείεται οι προφήτες μας, να κάνουν λάθος. Αλλωστε υπάρχει και εξαδάκτυλος μαρμαρωμένος βασιλιάς που όταν θα ξεμαρμαρώσει και τα μισοτηγανισμένα ψάρια θα τα τηγανίσει ο καλόγερος και από την άλλη μεριά, η Πόλη θα ξανά γίνει δικιά μας. Ο Τραμπ, είναι μέρος από το σχέδιο του Θεού. Θα προκαλέσει προβλήματα στον Ερντογάν και αυτός χάνοντας την ψυχραιμία του θα επιτεθεί στην Ελλάδα (μεταφορά προβλήματος προς άλλη κατεύθυνση). Τότε ο μόσκοβος (Πούτιν) φοβούμενος ότι η Τουρκία θα κλείσει κάθε διέξοδο της Ρωσίας προς την Μεσόγειο, επιτίθεται εναντίον της Τουρκίας. Αμέσως το ένα τρίτο Τούρκοι γίνονται χριστιανοί Ορθόδοξοι (ανάμεσα τους και ο Ερντογάν. Θυμάστε την επιστολή του Σεραφείμ Πειραιώς προς τον Ερντογάν; Τυχαίο; Δεν νομίζω!). Το άλλο τρίτο του πληθυσμού φονεύεται από τον μόσκοβο! Τι αγαλλίαση ψυχή μου! Και τ άλλο τρίτο χάνεται στα βάθη της Ανατολής. Ποια βάθη και πού; Μη με ρωτάτε, ρωτήστε τον παππούλη Παϊσιο, αυτός ξέρει.. Γι' αυτό μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και να ειρωνευτείτε την Ορθοδοξία. Ζήτω η Ορθοδοξία! Ορθολοξία ή θάνατος!