ΠΡΟΦΗΤΗΣ
NON-MAINSTREAM


Νοτιοαφρικανός που αυτοχαρακτηρίζεται προφήτης, λέει ότι ψεκάζει τους πιστούς με εντομοκτόνο στο πρόσωπο για να τους... θεραπεύσει, γεγονός που έχει προκαλέσει έντονες επικρίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και την οργή της εταιρείας, η οποία παράγει τα συγκεκριμένα εντομοκτόνα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη διαδικτυακή εφημερίδα «Times», ο προφήτης ισχυρίστηκε ότι χρησιμοποίησε το εντομοκτόνο την Παρασκευή σε μια «λειτουργία» στο Μογκοπόνγκ, στην επαρχία του Λιμπόπο: «Ήρθαν άνθρωποι που έφεραν τραύματα. Τους ψεκάσαμε με το εντομοκτόνο και θεραπεύτηκαν», είπε.

«Λέμε ότι με τον Θεό όλα είναι πιθανά [...] Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ο,τιδήποτε, αρκεί να πιστεύουμε ότι θα θεραπεύσει τους ανθρώπους. Όλα στη Γη ανήκουν στον Θεό. Η βενζίνη ανήκει στον Θεό. Το Doom [το εντομοκτόνο] ανήκει στον Θεό», υποστήριξε.

Η εταιρεία Tiger Brands που παρασκευάζει το Doom, εξέφρασε αμέσως την οργή της για αυτή τη χρήση του προϊόντος της. «Θεωρούμε αυτήν την πρακτική εξαιρετικά ανησυχητική», ανέφερε η εταιρεία υπογραμμίζοντας ότι «είναι επικίνδυνο να χρησιμοποιείται το Doom, αλλά και οποιοδήποτε άλλο εντομοκτόνο στο πρόσωπο των ανθρώπων. Το Doom παρασκευάζεται για να σκοτώνει έντομα. Η χρήση του για άλλους σκοπούς είναι επικίνδυνη για την υγεία», προσέθεσε διευκρινίζοντας ότι θα επικοινωνήσει με τον προφήτη, για να του ζητήσει να σταματήσει αυτές τις... θεραπείες.

 
 

 
Προφήτης mainstream
της Ρωμιοσύνης
.
  Είναι αδύνατον στον άνθρωπο να πετάξει ένα νόμισμα στον αέρα και να υπολογίσει με ακρίβεια από ποια πλευρά του θα πέσει στη γη κι αυτό, γιατί οι δυνάμεις, που ασκούνται κατά την πορεία του νομίσματος από το χέρι έως την γη είναι άπειρες και διαφορετικές μεταξύ τους. Για τον ίδιο λόγο δεν μπορεί κανείς να «προφητεύσει» τους αριθμούς του λαχείου κ.λ.π..  

Αν ο άνθρωπος δεν μπορεί να υπολογίσει από ποια πλευρά θα σταθεί το νόμισμα, πώς μπορεί να υπολογίσει τι θα γίνει μετά από πολλά χρόνια;

Κι όμως, οι χριστιανοί προφήτες το καταφέρνουν.


Πολυδιαφημισμένες είναι οι προφητείες του Κοσμά του Αιτωλού, ορισμένες όμως από τις οποίες φθάνουν στα όρια της γελοιότητας.

Απολαύστε μερικές δειγματοληπτικά:
 
• «Θα δήτε σαράντα άλογα να τα δένουν σε ένα παλούκι.»

•  «Θα βάλουν φόρο στις κότες και στα παράθυρα.» 

• «Ή τρεις μέρες ή τρεις μήνες ή τρία χρόνια θα βαστάξη.»
(Προφητεία είναι αυτή;).

• «Θάρθη ξαφνικά ή το βόιδι στο χωράφι ή το άλογο στʼ αλώνι.» 

• «Θάρθη καιρός, που θα φέρη γύρες ο διάβολος με το κολοκύθι του.» 

• «Ένα ψωμί θα χαθή το μισό κι ένα ολόκληρο.» 

• «Να έχετε τρεις θύρες· αν σας πιάσουν τη μια, να φύγετε από την άλλη.»
(Περισσεύει μία!).
 

 
Και το ουράνιο ανήκει στον Θεό. Να παραλάβουν μέσω ebay οι πιστοί ένα γραμμάριο ουράνιο. Και ζωή σε λόγου μας.

Βέβαια, να πούμε ότι όταν οι προφήτες δεν είναι του mainstream, που λένε οι αγγλοσάξωνες (χριστιανισμός και έτερες αδελφότητες), τότε γελάμε μαζί τους και σπάμε πλάκα με τους αφελείς. Όταν όμως έχει την έγκριση του τάδε θρησκευτικού ταγού κυρίαρχου θρησκευτικού δόγματος, τότε αλλάζει το θέμα!


ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ