ΠΟΛΥ ΛΑΔΙ !

Για μπουκέτα
κι αποφυλακίσεις


IMAGE DESCRIPTIONΜα τι έχει το μάγουλο της Ευγενίας; Κάτι έχει και το βλέφαρό της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές της «Ελεύθερης Έρευνας», πρέπει να κακοκοιμήθηκε κι ουδεμία βάση έχουν κάτι κακόβουλες φήμες που κυκλοφορούν, σύμφωνα με τις οποίες, η σύζυγος του Μπουμπούκου-Άδωνι, έπιασε σε δύο περιπτώσεις πονηρά μηνύματα στο κινητό του.

Το πρώτο ήταν από γνωστή τραγουδιάρα, ωραίο νινί, που έγραφε: «Αγάπη μου, στείλε μου 2.000 ευρώ, γιατί ξέμεινα. Είμαι Μύκονο».

Άλλα μηνύματα «αγάπης» ήταν από παντρεμένη υπάλληλο κάποιας Περιφέρειας (ωραίο νινί κι αυτό), που την είχε τοποθετήσει εκεί ο αρμόδιος περιφερειάρχης.

Η Ευγενία ζήτησε εξηγήσεις κι ο Άδωνις τη σάπισε στο ξύλο. Από τις φωνές, η φρουρά του, έσπασε τη πόρτα και μπούκαρε μέσα να την σώσει.

Η Ευγενία (καλό κουμάσι κι αυτή) μίλησε αμέσως με το δικηγόρο της κι ετοιμαζόταν για καταγγελία στην Αστυνομία. Υπήρξε όμως συμβιβασμός με χοντρά ανταλλάγματα κι η είδηση διαψεύσθηκε. Έλα όμως που υπάρχουν και στοιχεία.


Το ότι έχει φάει μπουκέτο, είναι τόσο προφανές, που απορείς πώς μας περνάνε τόσο πολύ για λαλάκες. Στη φωτογραφία φαίνεται και η βλεφαρόπτωση.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες φήμες, έχει πέσει πολύ φράγκο για να ανακαλέσει ο δημοσιογράφος και για να λαδωθούν τα γνωστά ΜΜΕ να κάνουν την πάπια ή να διαψεύδουν.
Παρόμοιες φήμες θέλουν να έχει πέσει και πολύ λάδι σε κάποια υπόθεση αποφυλάκισης.

Δεν παίζονται όλοι τους.

Όλα αυτά εμείς βέβαια, δεν τα υιοθετούμε. Ξέρουμε ότι δεν πρόκειται για συρφετό παιδεραστών, κακοποιών, απατεώνων και κλεφτών κι ότι όλα είναι κακόβουλες φήμες.


Ο Τάκης Μπαμπέσης γεννήθηκε στα Λιόσια.
Σπούδασε στο Koukouvaounes State University.
Θεωρεί τον εαυτό του γνήσιο απόγονο του Αισχύλου (μέσω αίσχους).
Είναι οικολόγος / γυναικολόγος.
Πρωταγωνίστησε σε ερωτικές ταινίες. Μεγάλη του επιτυχία ήταν το «Φέξε μου και γλίστρησα», όπου υποδυόταν αυτόν που γλίστρησε.
Δούλεψε και ως σχολιαστής / πανελίστας.
Είναι αναρχοαυτόνομος, υπερασπιστής των μπαρμπουνιών και της πολικής αρκούδας.
Χρημάτισε αριστερός ψάλτης στον Άγιο Πατάπιο και δεξιός στην Αγία Πολυξένη τη Χαμηλοβλεπούσα.
Ως χόμπι έχει να διασκευάζει ορθόδοξους ύμνους σε ρυθμούς house και hip hop.
Σήμερα, συζεί με τις τέσσερις γυναίκες του και τα δεκαεπτά παιδιά του στο Ισλαμαμπάντ.