“KEEP SLEEPING,
NEO…”

Η εξομολόγηση ενός Διάολου

Satan Reset
και Νέα Τάξη Πραγμάτων


IMAGE DESCRIPTIONΑγαπούλες μου, ψυχούλες μου, τι μου κάνετε;

Είμαι ο ακατανόμαστος, ο έξω από δω, είμαι ο μετρ της εξαπάτησης, είμαι το ίδιο το Σύστημα κι αποφάσισα να σας γράψω ένα γράμμα και να σας συστηθώ. Είμαι αυτός που κινεί τα νήματα πίσω από την κουρτίνα, αυτός που εσείς για δύο χιλιετίες ονομάζετε Σατανά… και για να σας πω και τα άλλα ονόματά μου: Είμαι ο Σατούρνος-Γιαχβέ-Σαβαώθ-Αλλάχ-Μπαφομέτ-Βάαλ-Κρόνος. Σε αρχαίες εποχές κάνανε ανθρωποθυσίες στο όνομα που είχα τότε, Βάαλ. Σήμερα, υπάρχουν φήμες ότι κάνουμε τα ίδια, κάποιοι μιλάνε για αρδενοχρώμια, θυσίες και τα τοιαύτα, αλλά δεν θα σας πω, για να σας αφήσω σε αγωνία. Θα ψάξετε τις συνωμοσιολογίες αυτές μόνοι σας…

Έχω κι άλλα ονόματα παραποιημένα, όπως Παντεπόπτης Οφθαλμός ή Εωσφόρος ή Δαίμονας ή Lord ή Βελζεβούλ, ονόματα που τα έχω πάρει από άλλες θρησκείες ή φιλοσοφίες και τα χρησιμοποιώ όπως γουστάρω. Το σπίτι μου είναι η Κόλαση και πατρίδα μου είναι η Σιών. Η εικόνα μου ως τραγοπόδαρος μαύρος δαίμονας είναι δανεισμένη κυρίως από τον Πάνα, τον αρχαίο Θεό της χαράς και της γιορτής, αυτών των τρισκατάρατων Ελλήνων. Απλά τον μαύρισα, του έβαλα μούρη τράγου, άλλαξα τη χαρά του με το φόβο και την τρομοκράτηση και να ΄μαι.

Καλώς ήρθατε στο θέατρο του παραλόγου. Είμαι ο σκοτεινός σκηνοθέτης του ψεύδους και της παραπληροφόρησης, στο έργο με τίτλο Matrix. Σε αυτό το έργο όλα είναι ψέματα, παράλογα κι αντικατοπρισμός. Εδώ κάνουμε το άσπρο μαύρο, το σκοτάδι φως, την αλήθεια ψέμα και το άσχημο όμορφο.

Ετοιμαστείτε να βιώσετε τη μέγιστη παραποίηση κάθε λογικής και αλήθειας...


Η Σατανολατρία μας επεκτείνεται με κάθε τρόπο πλέον. Χτίζουμε νέες εκκλησίες δικές μου σε κάθε χώρα, σατανικές.
Αφού γκρεμίσαμε όλα τα αρχαία ιερά σας και πάνω τους βάλαμε εκκλησίες, τώρα θα τις γκρεμίσουμε κι αυτές, την δουλειά τους την κάνανε.
Έχει έρθει η ώρα να φανούμε παντού. Και μην ξεχνάτε, γουστάρουμε πολύ τα παιδιά σας…

Όλοι όσοι με θαυμάζουν και παραληρούν με την αφεντομουτσουνάρα μου, είναι υποτακτικοί μου, οι μασόνοι, οι χριστιανοί, οι μουσουλμάνοι, οι ταλμουδιστές, οι άμις, οι αναρχικοί, οι κομμουνιστές… Ναι, ναι, οι κομμουνιστές, μη σας κάνει εντύπωση, δικοί μου άνθρωποι είναι κι αυτοί, υποτακτικοί μου. Και τώρα, που το προσωπείο τους έπεσε δείχνοντας το ποιοι είναι, κάποιοι δυστυχώς για εμάς τους έχουν καταλάβει. Οι ίδιοι οι κομμουνιστές ευτυχώς δεν καταλαβαίνουν τίποτα, ντιπ, είναι σαν κουρδισμένα ρομποτάκια, ό,τι πει το κόμμα, ευτυχώς για μας πάντα έτσι ήταν. Μάλιστα, το μοντέλο της κομμουνιστικής Κίνας σας το έχω ετοιμάσει πακέτο με το Great Reset να σας το πασάρω, άλλωστε τόσο καιρό το κανονίζω.

Σας θέλω ρομποτάκια ακούνητα, αμίλητα, αγέλαστα. Κι αυτό θα γίνει όταν θα έχετε εξαθλιωθεί πλήρως από την υγεινομική ανοησία και δικτατορία, τα υγειονομικά και φασιστικά μέτρα που σας επιβάλλαμε κι όταν θα ακολουθήσει η ανεργία, η φτωχοποίηση, τα επιδόματα πείνας, η σκλαβοποίηση, ο απόλυτος έλεγχος από την εξουσία, με τον Big Brother να σας παρακολουθεί. Ο κομμουνισμός, τα πιο πιστά σκυλιά μου.

Υπακοή! Αυτό είναι το ζητούμενο. Υπακοή στα τρελά και παρανοϊκά μου σενάρια και σχέδια, που σας ξεφουρνίζω καθημερινά, υπακοή μέχρι να βγει η ψυχή σας.


Και οι ΛΟΑΤΚΙ δικοί μου είναι.
Αυτός ο σατανικός πρωθυπουργός σας, με τα τόσα σεμινάρια που του κάναμε
στις υποχθόνιες λέσχες μας, θα σας καταστρέψει. Το Great Reset που του δώσαμε να διαβάζει
στο γραφείο του, θα το κάνει πράξη μέχρι και την τελευταία παράγραφό του.

Αλλά και οι vegan και οι ΛΟΑΤΚΙ, δικά μου παιδιά είναι. Τελευταία έχουν γίνει φίρμες. Έχω κανονίσει όλα αυτά τα χρόνια να προωθήσω ό,τι πιο ανώμαλο κι εκφυλιστικό έχει να κάνει με την ανθρώπινη φύση, που θα γίνει παραφύση. Οι άφυλοι, όπως το Jason-Αντιγόνη, οι ομοφυλόφιλοι, οι παιδεραστές, οι έκφυλοι, θα αντικαταστήσουν το παλιό μοντέλο, το πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια. Βέβαια, όπως ήταν οι πατρίδες σας και οι θρησκείες σας, για κλάματα ήταν, γιατί πάλι εγώ τις είχα φτιάξει κι αυτές. Όσο για την παλιά οικογένεια, φρόντισα να τη διαλύσω με τα φεμιστικά κινήματα, τον υπαρξισμό και το μεταμοντερνισμό.

Όσο για εσάς Νεοέλληνες, δήθεν απόγονους των αρχαίων Ελλήνων, σας έχω για τα πιο πιστά μου πρόβατα. Σε όλο τον κόσμο κάνουν διαδηλώσεις, διαμαρτυρίες κατά των σκοτεινών μου σχεδίων, εσείς όμως τσιμουδιά.... Ουδεμία σχέση έχετε με αυτούς τους γενναίους πολεμιστές, τους αρχαίους Έλληνες, που δεν σήκωναν μύγα στο σπαθί τους. Ούτε καν με τους μετέπειτα Ρωμαίους, αυτούς που λέτε Βυζαντινούς. Κι ευτυχώς, καμία σχέση δεν έχετε με τους φιλοσόφους και τη σοφία τους, την οποία τη μισώ, τη μισώ, τη μισωωωώ.... Ευτυχώς, τα τελευταία δυο χιλιάδες χρόνια με τις γενοκτονίες, τους διωγμούς και τη θεοκρατική πλύση εγκεφάλου που σας κάναμε, όσοι απομείνατε, γίνατε τα πιο πιστά και φοβισμένα πρόβατα, ποίμνιον όπως σας λένε οι ποιμενάρχες σας παπάδες. Νεοέλληνες, χαχαχαχαχα... άλλα λόγια να μισιόμαστε.

Σας πολεμάω με κάθε μέσο και κάθε τρόπο όλα αυτά τα χρόνια. Τα προβοκάρει τα κινήματα αυτά ο άνθρωπός μου, ο Γιωργάκης ο Σόρος. Έχω πολλούς σαν κι αυτόν, άλλους ανώτερους κι άλλους κατώτερους στην ιεραρχία, που τους έχω φτιάξει δικές μου μαριονέτες εδώ και πολλά χρόνια. Οι Ρότσιλντ, οι Ροκφέλερ και τ’ άλλα παιδιά, μπουμπούκια όλα τους, τους ξέρετε άλλωστε.

Κι επειδή λοιπόν είχα τύψεις για όλα αυτά τα χρόνια της κυριαρχίας μου επί των ανθρώπων, αποφάσισα να σας μιλήσω για το όνειρο, για το Matrix που σας έχουμε επιβάλει όλοι εμείς εδώ και πολλά χρόνια, εεε δεν θα σας πω και πόσα χρόνια ακριβώς, αλλά πολλά πάντως… Πώς πάει ο ύπνος σας, το όνειρο; Ναι, ναι, είστε σε ένα όνειρο, όλο αυτό που ζείτε δεν είναι πραγματικότητα. Κοιμηθείτε βαθιά κι όταν θα έρθει η στιγμή, θα σας ξυπνήσω και θα είστε στην Κόλαση, εκεί που σας προόριζα πάντα, μαζί μου, εκεί που τα καζάνια μου κοχλάζουν από αρρώστια, φόβο, τρομοκρατία, άγνοια, συσκότιση και θάνατο.

Κι όταν θα κατέλθετε μαζί μου στον Κάτω Κόσμο, δεν θα έχετε καταλάβει καν ότι έχετε πεθάνει. Ίσως να είστε ήδη εκεί και να μην το έχετε καταλάβει. Όπως οι μπολιασμένοι δηλαδή, είναι ήδη νεκροί, έτσι τα έχω κανονίσει. Κι ενώ εσείς ονειρεύεστε του καλού καιρού, κάποιοι σας είπαν, ότι θα ξαναγυρίσετε στην παλιά σας κανονικότητα. Αλλά δεν σας είπαν ότι κι αυτή την κανονικότητα την παλιά, εγώ σας την είχα φτιάξει κι αυτή. Αααμμμ, τι νομίζατε, δηλαδή; Όλα στημένα είναι Neo, είσαι μέρος του Matrix κι όλο αυτό τον καιρό σου δίνω το μπλε χάπι κι εσύ το καταπίνεις αμάσητο και κοιμάσαι βαθιά.


Στην κινηματογραφική ταινία Matrix που σας φτιάξαμε, περιγράφεται ένας κόσμος εικονικής πραγματικότητας, που δημιουργήθηκε και συντηρείται από νοήμονες μηχανές, προκειμένου να κατευνάσει, να υποτάξει και να εκμεταλλευτεί τον ανίδεο ανθρώπινο πληθυσμό, δηλαδή εσάς. Περιέχει πολυάριθμες αναφορές σε φιλοσοφικές και θρησκευτικές ιδέες, μεσσιανισμό και πλατωνικό ιδεαλισμό, δανειζόμενη στοιχεία της αλληγορίας του σπηλαίου του Πλάτωνα.
Στο ρόλο του Neo πρωταγωνιστείτε εσείς. Από τον ηγέτη των ανταρτών
προσφέρεται η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε ένα κόκκινο κι ένα μπλε χάπι.
Το κόκκινο χάπι αντιπροσωπεύει ένα αβέβαιο μέλλον, που θα σας ελευθερώσει
από τα δεσμά του ελέγχου του Συστήματος και θα σας επιτρέψει να αφυπνισθείτε
στον πραγματικό κόσμο των έντεκα διαστάσεων.
Η ζωή της αλήθειας στην πραγματικότητα όμως, είναι πιο σκληρή και πιο δύσκολη.
Από την άλλη πλευρά, το μπλε χάπι αντιπροσωπεύει την όμορφη φυλακή, που σας έχουμε φτιάξει
και που σας κρατά πίσω στην άγνοια, ζώντας σε περιορισμένη άνεση, χωρίς βούληση,
με το τηλεκοντρόλ στο χέρι σας, μέσα στην προσομοιωμένη πραγματικότητα του Matrix-κορονοϊού.
Neo, μείνε μέσα στη σπηλιά, κάτσε στ’ αυγά σου…
Τόσα χρόνια σας δίνουμε να καταπίνετε τα μπλε χάπια
της παραπληροφόρησης, της συσκότισης και της υποταγής σας.
Θα σας αποτρέψουμε με κάθε μέσο να πάρετε το κόκκινο χάπι
της αφύπνισης, της γνώσης και της επανάστασης.

Θυμάστε τι γινόταν πριν λίγο καιρό, πριν τον Covid, τότε που φανατιζόσασταν με τις ομάδες, με τα κόμματα, με τη θρησκεία και τα λοιπά φαιδρά κατασκευάσματά μου; Αυτό επιθυμείτε, να επανέλθετε στα παλιά σας χάλια δηλαδή, με τις ομάδες να φανατίζουν τους άνοους όχλους σας, να χτυπιέστε, να καταστρέφετε τις περιουσίες των άλλων και να μαχαιρώνεστε στους δρόμους; Είτε έτσι είτε αλλιώς, σας έχω στο χέρι προβατάκια μου. Επιθυμείτε να μεθάτε με όλα τα προϊόντα που σας πασάρουμε τόσα χρόνια: καπνό, αλκοόλ, ναρκωτικά και τα πιο τελευταία, όπως την τηλεόραση, το internet με το αγαπημένο μου 5G, τα κινητά, τα tablets, απ’ όλα έχει ο μπαχτσές. Όλα είναι θανάσιμα αμαρτήματα. Και αμάρτημα σημαίνει στην καταραμένη ελληνική γλώσσα λάθος κι όχι κάτι κακό προς το Θεό, μην κοιτάτε που έχουμε παραποιήσει και αυτή τη λέξη, αυτή είναι η τέχνη μου, η παραποίηση και η διαστρέβλωση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη σύγχυσή σας, αυτό που επιδιώκω τόσα χρόνια, το Matrix...

Έχω πολλά χάπια να σας δώσω που φέρνουν βαθιά ύπνωση και διχασμό για να μισείτε ο ένας τον άλλον μέχρι θανάτου, αριστεροί-δεξιοί, φασίστες-αναρχικοί, ολυμπιακοί-παναθηναϊκοί, μουσουλμάνοι-χριστιανοί, άθεοι-θρησκευόμενοι, vegan-κρεατοφάγοι, μπολιασμένοι-ανεμπόλιαστοι… Ειδικά τώρα, που κανόνισα να μένετε μαζί όλοι όσοι αλληλομισιέστε μεταξύ σας. Έφερα εκατομμύρια μετανάστες στα σπίτια σας απ’ έξω, τους φανάτισα όπως είθισται, τους όπλισα, καθότι φρόντισα όλα αυτά τα χρόνια να είναι αμόρφωτοι κι έτσι είναι έτοιμοι για όλα. Μένει τα τσιράκια μου να δώσουν το σύνθημα και να γίνει χαμός. Τρελαίνομαι να κάνω τις χώρες σας Συρία, με το ISIS τ’ αγόρια μου αυτά, τα έχω διασπείρει σε όλες τις πολιτισμένες χώρες σας. Λατρεύω το χάος και τις οδομαχίες.

Για χιλιάδες χρόνια, σας είχαμε διχάσει με τα έθνη και τα κράτη, διασπείροντας το μίσος και τις έριδες, είχαμε επίσης φροντίσει να είμαστε πίσω σχεδόν από κάθε μεγάλη αυτοκρατορία, σχεδόν πίσω από κάθε επανάσταση, ώστε να τη χρησιμοποιούμε όπως εμείς θέλαμε. Κι αν δεν ήμασταν εξ αρχής, τις καπελώναμε μετά. Καταφέραμε να σας αποχαυνώσουμε και να σας συσκοτίσουμε το νου με τις σκοταδιστικές θρησκείες που επινόησα με τα ιερατεία μου. Γιατί νομίζετε ότι οι δικοί σας οι Όρτοντοξ, που έλεγε κι ο μισητός Λιαντίνης, φορούν μαύρα, έεεε; Γιατί εκπροσωπούν το σκοτάδι, εμένα δηλαδή, το Σατανά, Σατούρνο, Κρόνο. Το μαύρο της Κόλασης εκπροσωπούν, όχι το φως, το μισούν το φώς κι αυτοί, γιατί φως σημαίνει φιλοσοφία, τέχνες, επιστήμες, γνώση, έρωτας, αφύπνιση. Εγώ τους έβαλα να γκρεμίσουν τα ιερά, τις φιλοσοφικές σχολές και όλους τους πολιτισμούς του πλανήτη. Το πρωταρχικό σχέδιο ήταν να κάψουμε και να παραποιήσουμε όλα τα αρχαία κείμενα της λεγόμενης σοφίας σας και με την παραποίηση της γνώσης να γίνετε δεισιδαίμονες και άνοοι. Και το πετύχαμε με τα ιερατεία παρέα.

Δεν θέλω ξανά την αφορισμένη φιλοσοφία των τρισκατάρατων Ελλήνων, ούτε άλλες φιλοσοφίες όπως η Γιόγκα, ή ινδική φιλοσοφία, ή η κινεζική. Γι’ αυτό βάζω τα ιερατεία μου άθεα και ένθεα να τις διώκουν και να αφορίζουν τις παλιοφιλοσοφίες σας. Δεν θέλω καθόλου γνώσεις, επιστήμες, τέχνες και πανεπιστήμια. Κι επειδή εσείς κάποια στιγμή τα ξαναφέρατε στο προσκήνιο, βάλαμε τους δικούς μας ανθρώπους και χωθήκαμε κι εκεί και τα μεταλλάξαμε, τα κάναμε σαν τα μούτρα μας. Στα πανεπιστήμια πλέον διδάσκουμε χριστιανική θεολογία, παστερική ιατρική, μοντέρνα αρχιτεκτονική, υλιστική ανατομία και φυσιολογία και άλλα τέτοια φληναφήματα, που τα λέμε επιστήμες. Τα έχουμε παραποιήσει όλα, αυτό είναι ένα από τα κλειδιά μας, η παραποίηση των πάντων. Εδώ παραποιήσαμε τον Ιησού Χριστό και τον κάναμε από έναν φιλόσοφο επαναστάτη που ήταν και εναντίον μας, γιο μου, γιο του Γιαχβέ. Η παραποίηση είναι η τέχνη μας, να μοιάζει δηλαδή κάτι χωρίς να είναι.

IMAGE DESCRIPTIONΓιατί όλα αυτά; Μα αγαπητέ μου, απλό είναι. Αν εσείς αφυπνιστείτε και σπουδάσετε με τις αληθινές γνώσεις θα μας στείλετε στον Διάολο, εεε, συγνώμη, σε μένα δηλαδή. Και τι θα κάνω εγώ μετά, έεεε; Ζητιάνος θα γίνω; Η Εκκλησία στην μπανανία που λέτε Ελλάδα κατέχει το 50% της γης σας σε ακίνητα και οικόπεδα, δηλαδή τρισεκατομμύρια ευρώ. Το άλλο 50% το πήραν οι Γερμανοί, δικοί μου είναι κι αυτοί, ο Χίτλερ, οι Ναζί, ο Μένγκελε, η Μέρκελ… η ίδια οικογένεια, τα καλύτερα παιδιά. Μη νομίζετε όμως, δικά μου είναι όλα τα πλούτη τους, εγώ ο Σατανάς-Σατούρνος-Κρόνος ήμουν και είμαι πάντα από πίσω τους. Καλά, δεν έχετε ακούσει την παροιμία, πίσω μου σ’ έχω Σατανά; Κάτι ξέρανε οι παλιοί.

Να σας πω και δυο κουβέντες για τα κόμματα που και με αυτά φανατίζεστε όπως το προέβλεψα, κορόιδα μου. Αυτά τα κομματόσκυλα οι πολιτικοί είναι ορκισμένοι σε μένα, σε λέσχες μυστικές, με όρκους σιωπής, που αν σπάσουν ζήτω που καήκανε, φωτιά στα μπατζάκια τους. Τους έχουμε όλους σε βίντεο, οπότε όλοι αυτοί είναι οι εκτελεστές του μεγαλοφυούς έργου μου. Για να μπουν στη Βουλή σας, θα πρέπει να έχουν περάσει απ’ τον πάγκο. Ε, τι είναι ο πάγκος; Εεεε τώρα, μη θέλετε να σας τα εξηγώ όλα, ψάξτε και μόνοι σας, μασημένη τροφή τα θέλετε όλα. Εσάς η δουλειά σας τόσα χρόνια ήταν τα γλειψίματα στα κομματόσκυλά μου αυτά, για να σας βάλουν στο Δημόσιο ή σε μια θεσούλα, για να έχετε κι εσείς στον ήλιο μοίρα. Αυτόν τον ήλιο τον μισώ, τον μισώ, τον μισώ… από τότε που ξέπεσα απ’ τον ουρανό και το φως. Ως ανταμοιβή, τους ψηφίζατε ανελλιπώς κι αν δεν τους ψηφίζατε never mind, έβαζα το Dominion και με τη Singular Logic τις αγαπημένες εταιρείες μου, παραποιούσαμε τις εκλογές κι έβγαιναν οι δικοί μου. Όπως Αμερική, όπως το παιδί μου ο Biden. Μαζί τα φάγαμε με τον Πάγκαλο…

Λοιπόν θα σας πω άλλη μια μεγάλη αλήθεια τώρα. Το Σύστημα Υγείας της Μπανανίας σας δεν είναι Σύστημα Υγείας, αλλά αρρώστιας. Ναι, ναι, κάτι σας έλεγαν τόσα χρόνια κάποιες «ψεκασμένες» φωνές γι’ αυτό, ευτυχώς που δεν τους ακούγατε όμως. Εγώ τους βάφτισα «ψεκασμένους». Αυτοί οι επικίνδυνοι τύποι, σας έλεγαν για τους γιατρούς μας και το Σύστημα Αρρώστιας-Υγείας ότι είναι θανατηφόρο, ότι είναι φτιαγμένο για να δημιουργεί και να συντηρεί τις ασθένειες και για να σας σκοτώνει λίγο-λίγο με μικρές δόσεις φαρμάκων, με ενέσεις, ακτινοβολίες, χειρουργεία για ψύλλου πήδημα, θανάσιμες εξετάσεις και θεραπείες κι άλλα τοξικά μέσα και βασανιστήρια. Τα ίδια, σας κάνουμε σε καθημερινή βάση εδώ και χρόνια, μαζί με την αγαπημένη μου Big Pharma, με τη Monsanto, την Bayer, πουλώντας σας τρόφιμα-σκουπίδια, χημικά, συντηρητικά, ορμόνες, καλλυντικά κι άλλα διαβολικά χημικά. Τα διασπείρουμε παντού, σας ψεκάζουμε, με λίγα λόγια.

Ευτυχώς όμως, τόσα χρόνια τους «ψεκασμένους», όπως ήταν βαφτισμένοι όσοι μας είχαν πάρει χαμπάρι, καταφέραμε και τους κρατήσαμε στο περιθώριο κι ακόμα είναι. Μέχρι ολόκληρο πρωθυπουργό έβαλα να τους πει ψεκασμένους και συνωμοσιολόγους. Πόσο καλό και άξιο μπουμπούκι είναι αυτός ο Κούλης μου, ο υποτακτικός μου, ο αρχιγκαντέμαρος, πρώτος στις μαύρες λέσχες μου και στη μαύρη γκαντεμιά, γι΄ αυτό τον έκανα πρωθυπουργό σας. Όλη η γκαντεμιά του πέφτει πάνω σας σα σμήνος από ακρίδες. Χρυσάφι πιάνει, στάχτη γίνεται. Τον βάλαμε να κάνει και ένεση μπροστά στις κάμερες με φυσιολογικό ορό. Έ, ρε γλέντια. Έκανε κι αυτή την τόσο σκοταδιστική δήλωση για τα διαβατήρια μπολιασμένων, για να σας διχάσει. Τον βάλαμε να σας φτωχοποιήσει, να σας καταστρέψει, να σας προδώσει. Πόσο σκοτεινός υπάνθρωπος είναι αυτός ο Κούλης μου, πόσο τον μισώ, πόσο τον σιχαίνομαι. Αλλά κι ο άλλος, ο Γιωργάκης Παπανδρέου, δικό μου παιδί κι αυτό, διαβολικός τύπος σαν κι εμένα, μαζί με τον έτερο τον Μπαρουφάκη. Παιδιά μου όλα. Όσο για τον άλλο τον Τσίπρα, τον αχαΐρευτο, ούτε να τον ξαναδώ, μου έκανε τον καμπόσο στην αρχή, αλλά μετά προσκύνησε στα υπόγεια κι αυτός.

Όσο γι’ αυτές τις αρχαίες θεραπείες, αυτές που τις λένε φυσικές και εναλλακτικές, δεν τις μπορώ καθόλου, παθαίνω αλλεργία και μου χαλάνε το Matrix που σας έφτιαξα. Γι’ αυτό τους τύπους αυτούς τους ονόμασα κομπογιαννίτες, γραφικούς κι επικίνδυνους. Κι έβαλα τους γιατρούς και τα ιερατεία μου να τους αφορίζουν κάθε χρόνο. Άλλωστε και τη σιχαμένη Ιπποκρατική Ιατρική την παραποίησα, την λοιδόρησα και την κατάντησα σαν τα μούτρα μου κι αυτήν. Φανταστείτε, ότι έβαλα τους γιατρούς μας να σταματήσουν να ορκίζονται σ’ αυτόν τον τρισκατάρατο τον Ιπποκράτη και ορκίζονται πλέον σε έναν δικό μας συστημικό γιατρό τον Μαϊμωνίδη. Χαχαχαχα, είμαι μεγαλοφυία το ξέρω.

Αυτοί οι επικίνδυνοι εναλλακτικοί τύποι μιλάνε για ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, για καθαρή τροφή, άσκηση, φυσικά φάρμακα, βιταμίνες, κοινωνικότητα, αγάπη, ήλιο, αχχχ, πόσο τον μισώ αυτό τον παλιο-ήλιο και το φως του. Εγώ πρότεινα όλα αυτά τα μέτρα που θα καταστρέψουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα, τις μάσκες, τα φάρμακα, τις αποστάσεις, το φόβο, την τρομοκράτηση και φυσικά, τις ενέσεις, τις αγαπημένες μου. Πόσο σκοτεινή εφεύρεση είναι αυτή, σου βάζω μέσα στο σώμα σου ό,τι θέλω χωρίς να σε ρωτάω και σε κάνω ό,τι θέλω. Πώς νομίζετε έχει γεμίσει ο κόσμος σας και τα παιδιά σας αυτισμό, καρκίνο, εγκεφαλοπάθειες, σύνδρομο αιφνιδίου θανάτου και τόσα άλλα; Καταπιέσαμε τις επιδημικές ασθένειες με κάθε λογής δηλητήριο και προέκυψαν αυτοάνοσα, καρκίνοι, μεταβολικά νοσήματα, εγκεφαλικά, παθήσεις του Κ.Ν.Σ. Εεεε, μεγαλοφυές. Όσο για την καινούργια αυτή πειραματική ένεση που φτιάξαμε, θα σας τα πω παρακάτω, ήδη τρίβουμε τα χέρια μας με τ’ αποτελέσματά της.


29 κατασκευαστές συνειδήσεων, δημοσιοκάφροι, συνιστούν Brain Wash, μέσω television. Εμπιστευθείτε τους!
Ο δρόμος για την Κόλαση.

Εγώ έστησα διαχρονικά τις επιτροπές των λαμογιολόγων… εεεε συγνώμη, λοιμωξιολόγων ήθελα να πω, που αρχικά έλεγαν άλλα για τον Covid-19, ότι και καλά δεν είναι επικίνδυνος κι ότι οι μάσκες μόνο κακό κάνουν. Τελικά, μόλις έπεσε το μπαγιόκο και οι απειλές, αλλάξανε όλα. Έεεμμμ, μην πιάνεσαι κορόιδο, χρόνια τώρα αυτό γίνεται. Εγώ είπα σε αυτούς τους αθεόφοβους να στήσουν τις ΜΕΘ και τα νοσοκομεία με αυτό το σατανικό τρόπο. Δεν θα μπείτε μέσα, πού θα μου πάτε, εκεί σας την έχω στημένη. Εκεί σας περιμένει η διασωλήνωση, τα φάρμακα και οι σακούλες.

Δεν θέλω να ξανακούσω τίποτα από τους ψεκασμένους υγιεινιστές ακόμα και γιατρούς που λοξοδρόμησαν και το παίζουν εναλλακτικοί τώρα, περί βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων και άλλων τέτοιων φυσικών και καταραμένων σκευασμάτων. Έχουμε καθαρίσει πολλούς από δαύτους τα τελευταία χρόνια, τους βρίσκανε σε πηγάδια, χαντάκια, πυροβολημένους, προς γνώση και συμμόρφωση. Αυτά έλεγε και η Melania με αυτόν τον ακατανόμαστο τον Trump για τον Covid μου, και τους έφαγα. Έβαλα τα δικά μου παιδιά κι εκεί, τον ημιπαράλυτο Biden και τη σατανική Kamala. Εξαίρετη σατανίστρια, προσωπική μου ακόλουθος. Της βγάζω το μαύρο μου καπέλο. Θα καταστρέψουν και την Αμερική σύντομα και θα την κινεζοποιήσουν. Αυτά που λέγανε αυτοί οι Trump ότι η υγιεινή διατροφή, η βιταμίνη D3 του παλιοήλιου, η βιταμίνη C, ο ψευδάργυρος και κάτι άλλα τέτοια βοηθούν στην αυτοΐαση και σας πάνε αντιθέτως κατευθείαν στην υγεία, είναι κάτι που δεν το θέλουμε. Εμείς σας σχεδιάσαμε το σιωπηλό θάνατο στην Κόλασή μου. Σιγά μην σας λέγαμε όλα αυτά περί βιταμινών, για κορόιδα μας έχετε; Τα βαφτίσαμε συνωμοσιολογίες και τελείωσε.


Τα σατανικά μας σχέδια έχουν κατασκευάσει όλα αυτά τα χρόνια τη λεγόμενη χημική Ιατρική, με γιατρούς-δήμιους.
Η πλύση εγκεφάλου που τους κάνουμε στα πανεπιστήμια παραπληροφόρησης της αντι-γνώσης, ετοιμάζουν γιατρούς υποτακτικούς μας, διεφθαρμένους, απάνθρωπους,
χωρίς να έχουν καμία φιλοσοφική αντίληψη περί ανθρώπινου οργανισμού, αλλά τη μηχανική αντίληψη ότι ο άνθρωπος είναι άψυχος κι ότι αποτελείται
από κρέας, αίμα και κόκαλα, που απλά, όταν χρειαστεί τα δηλητηριάζουν, τα πετσοκόβουν και τα συναρμολογούν.
Ευτυχώς, που ξεφύγαμε από τους τρισκατάρατους Έλληνες, τον Ιπποκράτη και τον Γαληνό, που έλεγαν ότι «ο άριστος ιατρός χρειάζεται να είναι και άριστος φιλόσοφος».
Πόσο μισώ αυτή την καταραμένη φιλοσοφία, όλο μπροστά μου τη βρίσκω…


Τόσα χρόνια σας φλομώσαμε στις ιατρικές ταμπέλες, στις επιστημονικές φανφάρες, στις ανακοινώσεις, στις έρευνες. Όλα μούφα βέβαια κι σεις πιστεύετε ότι θα σας λέγαμε αλήθειες. Ποτέ δεν σας είπαμε άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια, ότι όλα όσα ζείτε είναι ένα μεγάλο ψέμα, ένα Matrix, που στο τέλος έγινε ο εφιάλτης σας. Το όνειρο-matrix που σας φτιάξαμε δεν έχει happy end. Ο κακός, δηλαδή εγώ, στο τέλος νικάει. Η τελευταία ταινία που παρακολουθείτε ονομάζεται Covid-19. Σας την είχαμε βγάλει στους κινηματογράφους μας απ’ το σκοτεινό μας Hollywood ως Contagion, λίγο πριν τον Covid. Αυτό το Hollywood, παιδεραστία, πορνεία, ναρκωτικά, προπαγάνδα, πλύση εγκεφάλου, προετοιμασία για όσα σας πασάρουμε. Τι θα κάναμε χωρίς αυτό, έεεε; Κάτι τύποι σαν τον Mel Gibson πάνε να μου τη χαλάσουν τη δουλειά. Βγήκε κι είπε ο σατανόφοβος ότι το Hollywood είναι ποτισμένο από το αίμα των παιδιών. Άκου εκεί. Τι τον νοιάζει αυτόν;

Λοιπόν, επιστρέφω στον ιο, για να μην παραμυθιάζεστε ο ιος δεν υπάρχει, ναι ο Covid-19 δεν υπάρχει. Είναι αποκύημα της άρρωστης φαντασίας μου. Απλά βαφτίσαμε τις δύο γρίπες Α και Β και τις κοινές εποχιακές λοιμώξεις ως Covid-19 κι εσείς ως πρόβατα το χάψατε αμάσητο κανονικά. Αφού σας το λέει το χαζοκούτι, ο Ευαγγελάτος με την Τατιάνα και ο Πoρτοσάλτε, τότε εντάξει. Όπως δηλαδή κάναμε και με τα άλλα παραμύθια, το AIDS, τη γρίπη των πουλερικών, των χοίρων, τον άνθρακα, τις τρελές αγελάδες κι άλλες τέτοιες σκευωρίες, που έχουμε στήσει όλα αυτά τα χρόνια. Δόξα τον Γιαχβέ, εμένα δηλαδή, να ΄ναι καλά ο Σκάι, που πρωτοστατεί τόσα χρόνια σ’ αυτή τη Mπανανία με την παραπληροφόρησή σας και σας κρατάει σε τόσο χαμηλό επίπεδο διανόησης.

Για να σας πονηρέψω λίγο, πιο παλιά είχαμε φτιάξει το φιάσκο της πολιομυελίτιδας, με τα κατάλοιπα του DDT. Τότε σας ψεκάζαμε τις καλλιέργειές σας με DDT και σας λέγαμε ότι ήταν επιδημία πολιομυελίτιδας και μόλις κυκλοφορήσαμε την ένεση, κόψαμε το DDT από την αγορά. Και τσουπ, είπαμε ότι οι ενέσεις σας σώσανε κι από αυτή την επιδημία. Ακόμα πιο πριν, είχαμε στήσει το φιάσκο με την Ισπανική Γρίπη, τότε είχαμε μπολιάσει πολλές χιλιάδες στρατιώτες, δήθεν για την προστασία τους και τσουπ… ξέσπασε επιδημία γρίπης. Έτσι σας φτιάξαμε τη λεγόμενη μπολιαστική συνείδηση. Τυφλή πίστη δηλαδή, βασισμένη στα ψέματά μας.

Έχουμε κάνει πολλά τέτοια κόλπα κατά καιρούς. Και τώρα με τον Covid-19, το αγαπημένο μου παραμύθι που τόσο σας τρομοκρατεί, τα ίδια κάναμε. Πριν τον Covid-19, μπολιάσαμε όλο τον κόσμο για την κοινή γρίπη και τσουπ, ξανά, πάρτους όλους κάτω με Covid-19. Τελευταία, έχουμε φτιάξει και την επόμενη μετάλλαξη του Covid-21. Μη ρωτάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Τι, πώς θα μεταλλαχθεί, αφού σας το εξήγησα, μετά τους mRNA μπολιασμούς του αγαπημένου μου Μπουρλά της Pfizer, της Moderna, της Johnson & Johnson και των άλλων παιδιών, θα κολλήσετε Covid, που θα τον πούμε Covid-21 τώρα, από την ένεση. Άσε τα άλλα τα καλούδια που έχει μέσα αυτή η ένεση. Λουσιφεράση, ελονοσία, Ebola, AIDS, αλλεργιογόνα, mRNA, νανορομπότ, μεταλλάξεις κι άλλα πολλά. Τι κι αν μεταλλαχθείτε και γίνετε ερπετά ή λυκάνθρωποι ή ζόμπι, φήμη που κυκλοφορεί πολύ τελευταία. Τόσα έργα με ζόμπι σας είχαμε βγάλει κι εσείς γελούσατε. Θα λυσσάξετε και θα δαγκώνεστε μεταξύ σας στους δρόμους σαν τα σκυλιά. Ατιμούλικα. Σιγά-σιγά κοτούλα μου κι εγώ σε μαγειρεύω, λέει η παροιμία. Ναι, ναι, το ξέρω, έχω σατανικό μυαλό ο κερατάς.Τα δικά μου τα παιδιά, ο Σωτηράκης κι ο Ηλίας, παλιότερα ήταν με τον επίτροπο,
τότε με την επιδημία των πτηνών και των χοίρων, τα άλλα παραμύθια που σας είχαμε φτιάξει.
Τώρα με τον Covid-19, τους πλαισίωσα με τον Βασιλάκη. Αυτοί σας πασάρανε
τότε τις ενέσεις-φόλα, που αντί να τις κάνετε όλοι και να έρθετε στην Κόλαση μαζί μου,
πήγατε και τις πετάξατε στις χωματερές. Γιατί να τους αλλάξω, με τέτοια πείρα
και βιογραφικό που διαθέτουν τα σκοτεινά μου παλικάρια; Εεεε;
Θα παρακαλάτε για μπόλισμα και δεν θα σας το δίνουμε. Θα παρακαλάτε να πεθάνετε
και παρότι θα βλέπετε να πεθαίνουν γύρω σας από αυτή την ένεση,
εσείς θα περιμένετε στις ουρές για να μπολιαστείτε. Αυτά κάνει το Matrix…

Έχουμε ακόμα πολλούς άσους στα μανίκια μας, βγάζουμε ακόμα και λαγούς απ’ τα καπέλα μας αν χρειαστεί, είμαστε οι καλύτεροι «ταχυδακτυλουργοί» που βάλαμε ταμπέλες επιστήμονες, πολιτικοί, γιατροί, δημοσιογράφοι, πανεπιστημιακοί. Σας αρέσουν οι ταμπέλες, «επιστημονική Ιατρική», έεεε, άλλο πράγμα. Η «επιστημονικότητα» σας μάρανε, αλλιώς δεν μπορείτε. Η Ιατρική όπως την καταντήσαμε έγινε η νέα θρησκεία, με Ιερά Εξέταση, βασανιστήρια, τρομοκρατία και πλουτισμό, απίστευτο πλουτισμό. Ό,τι δεν κατάφεραν στο Μεσαίωνα τα παπαδαριά μου, το ολοκληρώνουν αυτοί. Σας τα παίρνουμε και σας εξοντώνουμε, προβατάκια μου.

Οι επιστήμονες γιατροί ιεροεξεταστές σας, είναι οι δήμιοί σας εδώ και πολλά χρόνια, με τις χημειοθεραπείες, με τις ακτινοβολίες, τα πατενταρισμένα χημικά φάρμακα που καταστρέφουν τον οργανισμό σας, δίνοντάς σας παρηγοριά στον πόνο σας. Τι έχεις; Πονάει η χολή σου ή ο σπλήνας σου ή έχεις πέτρες; Έλα να στα βγάλω. Και καλά να έχεις, αν δεν έχεις θα σου κάνω μέχρι και ψεύτικες εξετάσεις για να έχεις, θα σε τρομάξω, θα σου πω πως θα πεθάνεις αν δεν τα βγάλεις, έτσι εγώ θα τα πάρω κι συ θα πας στον αγύριστο μια ώρα γρηγορότερα. Εξουσιάζουμε τις ζωές σας, με φόβο Θεού και φόβο θανάτου.

Τόσες συντάξεις πού θα βγούνε; Τι κι αν δεν έχετε καταλάβει το παραμικρό για τα ψευδοτέστ του AIDS, τους στημένους καρκίνους, το PSA, το παραμυθένιο τεστ του προστάτη που δείχνει τίποτα και πόσα άλλα. Αληθινά ψέματα με λίγα λόγια, πασπαλισμένα με επιστημονικές βαρύγδουπες ονομασίες κι εσύ δεν καταλαβαίνεις το παραμικρό, κοιτάς εκστασιασμένος σα χάνος τους γιατρούς μου και τους παραδίδεσαι σαν ώριμο φρούτο.Τα σατανικά μας τεστ δεν αποδεικνύουν το παραμικρό. Ακόμα κι ο εφευρέτης των τεστ δήλωσε ότι είναι ακατάλληλα για τον Covid.
Εμείς όμως τα χρησιμοποιούμε και μάλιστα με σατανικό τρόπο ώστε να σας καταστρέψουμε την υπόφυση, τον αδένα της αφύπνισης, το τρίτο μάτι,
το όργανο που μπορεί να σας βγάλει από την σπηλιά της παραπληροφόρησης. Όλοι στη σειρά, προβατάκια μου…


Αυτά τα δοκιμασμένα κόλπα κάνουμε και τώρα με τον Covid-19, που θα γίνει Covid-21, όπως σας είπα. Όπως τα κόλπα μας πιάνανε στο παρελθόν, πιάνουν και τώρα. Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Τώρα οι γιατροί μας κάτω από τις μάσκες, σας εξοντώνουν στις εντατικές με προγραμματισμένες διασωληνώσεις, πρωτόκολλα Covid κι άλλα τέτοια καινούργια κόλπα. Οι ΜΕΘ είναι οι νέοι θάλαμοι αερίων των Ναζί και τα νοσοκομεία τα Νταχάου και τα Άουσβιτς. Κυνηγοί κεφαλών έχουν γίνει τα γιατρουδάκια μας, είτε υπό την απειλή του Μεγάλου Αδελφού, είτε υπό τον χρηματισμό τους, είτε υπό την άγνοιά τους. 35.000 ευρώ το κεφάλι ο νεκρός και 29.000 η διασωλήνωση. Αχ αυτό τον παλιοδικηγόρο θα τον σκίσω άμα τον πιάσω, μου τα έβγαλε στη φόρα ο χαρτογιακάς. Και για να καταλάβετε τη βλακεία σας, σας βάλαμε να χειροκροτείτε τους γιατρούς-δημίους σας στις αρχές της ψευτο-πανδημίας. Να χειροκροτείς το δολοφόνο σου, πόσο μακάβριο.

Τι, ακόμα δεν τα πιστεύετε; Δεν πειράζει, έρχεται η σειρά σας προβατάκια μου… Ένα-ένα τα πρόβατα στη σειρά για μπόλιασμα, όλοι θα πάρετε μην σπρώχνεστε. Τι κι αν οι ενέσεις mRNA είναι πειραματικές, εσείς τι ήσασταν δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια, έεεε; Πειραματόζωα ήσασταν και θα συνεχίσετε να είστε. Πού νομίζετε ότι δοκίμαζαν τα φάρμακα όλα αυτά τα χρόνια τα γιατρουδάκια της Big Pharma; Στην καμπούρα σας, φυσικά. Πού αλλού, σας έχουμε για ινδικά χοιρίδια, δοκιμάζουμε επάνω σας ό,τι νέα παλαβωμάρα μας κατέβει στο άρρωστο μυαλό μας. Μπείτε μέσα, βγείτε έξω, βάλτε μάσκες παντού, διπλές, τριπλές, πενταπλές, στη μύτη, σε λίγο και στα μάτια θα σας βάλουμε γιατί θα κολλάει κι από εκεί.


Σας λέγαμε παλιότερα, πάρτε αυτό το καινούργιο φάρμακο κι εμείς το κάναμε δοκιμή επάνω σας και καταγράφαμε τις παρενέργειες. Εσείς είσαστε τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα πειραματόζωα όλα αυτά τα χρόνια. Είστε ζώα εκτροφής μας, με εσάς τρεφόμαστε. Σας χρησιμοποιούμε για θυσίες, όργανα, αίμα, διασκέδαση. Άσε κι αυτόν τον αρχικακούργο κολλητό μου το Σουλτάνο, που είναι ο καλύτερος dealer στο trafficking και στην παιδεραστία. Αρχηγός, ο κολλητός του ο Κούλης μου, μαζί έκαναν και κάνουν τις δουλίτσες. Κι εσάς, σας ρίχνουν συνέχεια στάχτη στα μάτια για δήθεν τσαμπουκάδες και νταηλίκια στο Αιγαίο, συμφωνημένα είναι όλα, κορόιδα μου.

Στούρνοι, όλα τα καταπίνετε, χαχαχαχαχα. Όλα αυτά τα χρόνια μόνο ψέματα σας λέμε, για να σας τρομοκρατούμε και να σας βλέπουμε να τρέμετε. Αυτό εμένα και στο θίασό μου, μας δίνει δύναμη. Τρεφόμαστε από τους φόβους σας, από τα αρνητικά σας συναισθήματα απόγνωσης και μελαγχολίας, όπως στο σινεμά με τα θρίλερ που σας προβάλλαμε τόσα χρόνια, τώρα όμως ζείτε το δικό σας θρίλερ, το Matrix σας κι εσείς οι ίδιοι είστε οι πρωταγωνιστές και οι κομπάρσοι. Τα τηλεοπτικά μας κανάλια της παραπληροφόρησής σας είναι τα όπλα μας για την πλύση εγκεφάλου σας, που σας κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Όλα όσα σας λέμε από εκεί μέσα είναι ψέματα και μόνο. Τα παπαγαλάκια μας οι δημοσιοκάφροι μας, συγνώμη, οι δημοσιογράφοι μας, είναι η αιχμή του δόρατος της Σιών. Εσείς είστε τα ζώα στη μεγάλη φάρμα μας, στη φάρμα της Γης. Για την ακρίβεια, είστε τα ζώα εκτροφής, οι goyim. Έτσι σας ονομάσανε οι ακόλουθοί μου οι σιωνιστές. Και goyim σημαίνει αυτό ακριβώς, ζώα εκτροφής. Ανοίξτε τα λεξικά, πρόβατα.

Τώρα, μην ακούτε για Illuminati, Λέσχη Bilderberg, Τριμερή Επιτροπή κι άλλα τέτοια κέντρα. Όλοι αυτοί είναι υποτακτικοί μου. Ανήκουν στο γρανάζι της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που έχω φτιάξει όλα αυτά τα χρόνια. Στην πυραμίδα μου, που την πήρα από τον μισητό Πυθαγόρα και την έκανα όπως ήθελα. Όπως και την πεντάλφα του, από σύμβολο της υγείας το έκανα σύμβολο του σκότους. Όσο για τους σιωνιστές, μην σας παραμυθιάζουν, παιδάκια είναι όλοι αυτοί μπροστά μου. Εγώ τους κατευθύνω όλους, είμαι ο μαέστρος στην ορχήστρα των κολασμένων.


Έχουμε κυκλοφορήσει τη φήμη εδώ και καιρό ότι η χειρονομία μας αυτή που την κάνουν
οι περισσότεροι παπάδες μας και οι celebrities της show biz, σημαίνει «I love you», «σ’ αγαπώ» δηλαδή.
Κούνια που σας κούναγε, προβατάκια μου. Eίναι τα κέρατά μου που συμβολίζονται και δηλώνουν
ότι οι συγκεκριμένοι επιτελούν τα σχέδιά μου, τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων
που φτιάχνουμε τόσα χρόνια στα υπόγεια και στις στοές της Κόλασης.

Ο Παντεπόπτης Οφθαλμός συμβολίζει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, αυτή που έχουμε οικοδομήσει
τα τελευταία διακόσια χρόνια από τα υπόγεια και τα τούνελς της Κόλασης. Ο Μεγάλος Αδελφός,
το μάτι μου, θα σας παρακολουθεί ό,τι κι αν κάνετε. Γιατί έβαλα το 5G σε λειτουργία, νομίζετε;
Έρχεται και το 6G, αλλά και το 7G μέχρι το 2030. Τότε θα βλέπετε ολογράμματα και οράματα
δίπλα σας σχεδιασμένα από το project και θα τα νομίζετε πραγματικότητα. Μπούχαχαχαχαχα....
Ακόμα και μέσα στις εκκλησίες μου, το μάτι του Γιαχβέ-Σαβαώθ-Κρόνου-Σατανά
θα σας παρακολουθεί. Το αγαπημένο μου ιερατείο, τα παπαδαριά, οι αγαπημένοι μου κρονολάτρες ιερείς, από τη μήτρα της Σιών ξεπήδησαν για να σας προετοιμάσουν όλα αυτά τα χρόνια, να σας κάνουν πλύση εγκεφάλου, να προσκυνάτε στα τέσσερα, να σας τα παίρνουν χοντρά, ώστε να γίνετε ποίμνιο, εξυπηρετώντας το μεγάλο μου σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Μη με ρωτήσετε για το τι μέλλει γενέσθαι. Σας τα έχουμε δώσει όλα σε τόσες ατζέντες, Ατζέντα 2021-2030, Ατζέντα Αποκάλυψη του Ιωάννη, Ατζέντα Μεσσία των Εβραίων, η Ατζέντα του Κορρέ και το τέλος του κόσμου, Great Reset, η παραποίηση του ημερολογίου των Μάγιας και άλλα πολλά. Και μη νομίζετε, ότι αυτά είναι προφητείες. Σχέδια είναι, που τα κάναμε πολλά χρόνια πριν μαζί με το ιερατείο μου και σας τα πασάραμε για προφητείες, κορόιδα. Στόχος μου είναι να σας τρομοκρατώ, να σας παραμυθιάζω, να σας τσιπάρω κάποια στιγμή, να σας εξουσιάζω απόλυτα και να μειώσω τον πληθυσμό σας, γιατί έχετε γίνει πολλοί, βρε παιδί μου. Δεν μπορώ άλλο να σας πληρώνω, τόσα χρόνια, πόσα λεφτά να κόψω.

Και τώρα, το κερασάκι στην τούρτα μου. Θα σας πω εν τάχει για το σκάνδαλο παιδεραστίας στη χώρα σας. Με πολλούς να κρύβονται από πίσω από κάποιο φυλακισμένο, ακόμα και τους φίλους του κυβερνητικούς να εμπλέκονται σε ένα κουβάρι παιδοβιασμών και ανθρωποθυσιών. Κι αυτό το κουβάρι δεν έχει τέλος, γιατί πρόκειται για ένα παγκόσμιο υποχθόνιο κύκλωμα, που το στήσαμε εδώ και πολλά χρόνια από τον φασίστα Mussolini, τους Νazi, αλλά και πιο πίσω ακόμα στην οθωμανική αυτοκρατορία, στο Βυζάντιο με τους γαλαζοαίματους με τα κόκκινα παπούτσια. Ακόμα πιο πίσω, οι αγαπημένοι μου φοίνικες και το ιερατείο μας που ήταν από πίσω, με τις ανθρωποθυσίες στον Βάαλ-Κρόνο, σε εμένα δηλαδή. Με τους μακκαβαίους να κινούν τα νήματα κατά των μιαρών μακεδόνων και του απαίσιου Αντιόχου. Και για να σας τα συνδέσω λίγο στο συγχυσμένο σας μυαλό, ακόμα και ο Μινώταυρος, αυτό το τέρας της τότε αποκαλύψεως, δικό μου ήταν.


Η φωτογραφία που σας αφιερώνω είναι από αρχαίο θέατρο του καταραμένου Διονύσου,
όταν ο λιγδιάρης μου πέταγε κούκλες με μωρά στο αέρα, προβάλλοντας τα βίτσια του
και τα δικά μου μαζί. Και όλοι οι θεατές τον χειροκροτούσαν μαγεμένοι και αποσβολωμένοι
σα χαϊβάνια. Κρίμα, που τον έπιασαν τον υπάνθρωπό μου, πόσο κρίμα κι άδικο…
Εδώ είναι ένα ωραίο σόου που σας κάναμε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων
του 2012 στο Λονδίνο. Πόσο σιχαίνομαι τους καταραμένους ολύμπιους, δεν φαντάζεστε,
από τα αρχαία χρόνια ακόμα, με τον δικό μας τον λατρεμένο Σαρπηδόνα και τον καταραμένο ολύμπιο Μίνωα. Τότε που ο τελευταίος, μας εξόρισε στα ιερά μας Σόλυμα. Παλιές πληγές.
Το 2012 λοιπόν, είχαμε φτιάξει ένα γιγάντιο ομοίωμα του αδελφού μου του Χάρου, με νοσοκόμες, κρεβάτια, και θανάτους, για να σας προειδοποιήσουμε για αυτό που ερχόταν με τον Covid,
αλλά τίποτα εσείς, χαμπάρι. Για να μη λέτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε, δηλαδή…

Όλο αυτό το κύκλωμα με το σκοτεινό μου ιερατείο από πίσω, απλώνεται παγκόσμια, με τούνελς, υπόγεια, υπόγειες πόλεις και λαγούμια, με τον Πάπα και τους καρδινάλιούς του, την ελίτ των παιδεραστών της Αμερικής με τον Epstein και τους καλεσμένους του στο νησί των οργίων και των εγκλημάτων. Αλλά μην νομίζετε, σε κάθε χώρα τα ίδια γίνονται. Πού νομίζετε ότι χάνονται κάθε χρόνο δύο εκατομμύρια παιδιά; Εεεε; Ναι βρε, καλά ακούσατε, δύο εκατομμύρια παιδιά χάνονται, εξαφανίζονται. Δύο χιλιάδες χάνονται κάθε χρόνο στην χώρα σας. Το τι τα κάνουμε, θα σας το πω σε μια άλλη εξομολόγηση, γιατί δεν είστε έτοιμοι και μπορεί να σοκαριστείτε.

Νομίζω όμως, ότι πολλά σας είπα ήδη. Ήρθε η ώρα να αποσυρθώ πίσω απ’ την κουρτίνα, στα υπόγειά μου, στα άδυτα του σκότους, εκεί που μου αρέσει να ζω. Πάω στους αγαπημένους μου Annukaki. Ποιοι είναι αυτοί; Θα τους γνωρίσετε μαζί με τους εξωγήινους που έρχονται σε προσεχή ταινία, Matrix κι αυτή. Πήγε ένας κακομοίρης να βγάλει την ταινία Annukaki, σε τριλογία μάλιστα. Εξαφανίστηκε κι αυτός και η ταινία του. Καλά δεν ήξερε, δεν ρώταγε; Έρχονται κι οι εξωγήινοι σε λίγο καιρό σε σκάφος μαζί με τον Αντίχριστο, με οδηγό τον Schwarzenegger και τον Ιησού… Κι επειδή οι συνωμοσιολογίες δεν τελειώνουν ποτέ, λέω να σας αφήσω τώρα.


Όσο εμείς σας πλένουμε τους εγκεφάλους σας κι εσείς κοιμάστε στο σπήλαιο του μισητού Πλάτωνα,
τόσο εμείς θα κυριαρχούμε επάνω σας και θα σας έχουμε για πειραματόζωα και δούλους μας. Keep sleeping, Neo…

Υποσημείωση 1: Λοιπόν, επειδή γνωρίζω ότι οι δογματικοί και οι φανατικοί έχετε κάψει ήδη το μυαλό σας με το κείμενο που διαβάσατε, σας εύχομαι καλό τσουρούφλισμα στην Κόλασή μου, όπου με σιωνιστική ακρίβεια σας οδηγούν τα δόγματα και οι μπαρούφες που πιστεύετε, τα οποία εξάλλου εγώ τα έφτιαξα.

Υποσημείωση 2: Εύχομαι να μην πάρεις ποτέ το κόκκινο χάπι και ξυπνήσεις, Neo. Γιατί αν ξυπνήσεις, κινδυνεύω, μπορεί να με βρεις Neo και να με αποκαλύψεις, μπορεί να βγεις από το σπήλαιο του Πλάτωνα που σας έχω παραχώσει όλους σας εκεί μέσα. Κι αν πας και τα πεις στους υπολοίπους, τότε μπορεί να με βρει συμφορά, ακόμα και το σάρωθρον ή ο Θησέας ή κάποιος άλλος παλιο-ήρωάς σας και τότε να με πάρει ο... Διάολος.

Μπουού…χαχαχαχαχα…

Εχθρικά, με σκοτάδι, με τρόμο, με ψέματα, με παραπληροφόρηση, με θανάτους, συνέχεια δικός σας κι επί της οθόνης σας, προσεχώς με νέα επεισόδια...ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ