ΙΗΣΟΥΣ
Ο ΖΑΓΟΡΑΙΟΣ

Αγαπιμένε μου θήε,


Σου γράβω με τη βραχοπιθαμή που χάρησε στι μαμά ο γγόμενος της ο κήριος Τάκις που τις κρατούσε σιντροφιά τότε που ο μπαμπάς ταξίδεβε με το γγαζάδηκο στο Μεξηκό. Ο κήριος Τάκις ήνε πολί καλός άτρωπος και γκουβαρντάς πολί. Όλο εσόρουχα ψονήζη στη μαμά κε ήνε σε δηάφορα χρόματα.

Ετιμαζόμστε να περάσουμε τα Χριστούγιανα όλι μαζή εδό στο σπήτη του παπού και της γιαγιάς στο χοριό. Μπορή να έρθι κε ο κήριος Τάκις γιατί η γινέκα του ήνε άροστι κε δεν ξέρι τη να κάνι μόνος στο σπήτη και φωβάτε μιν τον κολίσι γρήπη.

Ο παπούς θα σφάξι το Λάμπι, ένα μηκρό γουρουνόπολο που όλο κιμάτε. Θα φάμε τον Λάμπη με πατάτες στο φόρνο.

Χτες η μαμά θίμοσε πολί γιατί έπιασαι τιν αδερφί μου τι Κατίνα να φωράη τα εσόρουχα που τις έδοκσε ο κήριος Τάκις.

Η Κατίνα ίπε πως άμα μεγαλόσοι θα βρη και αφτή κάπιων σαν τον κήριο Τάκι να τις κάνι πολλά δόρα.

Βρε θήε εσή που ήσε και μορχομένος, θέλο να μου εξιγκίσης κάπια πράγματα. Ο Ιησούς ο Ναζοραέως που έρκαιται να μας σόση, έχι καμιά σκέσι με τον τραγκουδιστί τον Ζαγκορέο; Σε αροτάο γκιατί κάθε φωρά που η μαμά ήνε με τον κήριο Τάκι και ακούναι Ζαγκορέο κε η μαμά προβάρι τα εσόρουχα, τιν ακούο να φονάζι, «Χριστούλη μου, Χριστούλη μου».

Μίπος βρε θήε ο Ζαγκορέος ήνε από το ίδιο ι το δεπλανό χοριό με τον Ναζορέω;

Στο σκολίο του Μάκι του φίλου μου ήρται ένα κορήτσι από τη Σερία κε φοράι ένα πράγκμα στο κεφάλη τις που τοις κρήβι το πρόσοπο. Το λαίναι «μπούργκα». Ο Μάκις θέλι να την παφτώσοι αλά αφτί του ήπε «Όχι». Θαίλι λει να μήνη παρτένα.

Εποιδί όμος τιν πίεσε πολύ, του οίπε πος θα βάλι τη μπούρκα με το φερμοάρ στο στώμα για να γήνι κάτι. Έξυπνι ι μοσουλμάνι με τις μπούρκες αυτές με το φερμοάρ στο στώμα για τα κορήτσια που βίχουν ί έχουν φλαίματα.


Εγκώ όμος δεν θαίλο να μπλαίξο με μοσουλμάνα γκιατί ήμε Έλινας.

Εμοίς η Έλιναις εχουμαι πωλί ηστορία ένδωξι κε ι πρώγωνί μας οι αρχέει πολαίμησαν τους τούρκους στη ναβμαχήα του Μαραθόνα και τους ήπαν: «Εν τούτο Νοίκας». Μετά, πολαίμησαν το 40 τους Παίρσαις στο Τεπελαίνι κε τελικά μετά από πολλούς πωλαίμους βγίκαν στι σίνταξει για να αράκσουν.

Πάντος θήε μου ίμε περοίφανως που ήμαι Έλινας γιατοί ι άλι ήνε βάρβαρι και αγράμματει.

Με αφτο το γράμα που σου βράχω, θέλο να σου εφκηθό

καλά χριστούγιανα

κε εφτιχεσμένο το ναίον έτος.


Με αγάπι

Ο ανιπσιος σου


Μουσμούλης Παναγιότις


Άνο Σεκλάνο, κινότητα Τζουτζούβγιανης
Ο Τάκης Μπαμπέσης γεννήθηκε στα Λιόσια.
Σπούδασε στo Koukouvaounes State University.
Θεωρεί τον εαυτό του γνήσιο απόγονο του Αισχύλου (μέσω αίσχους).
Είναι οικολόγος / γυναικολόγος.
Πρωταγωνίστησε σε ερωτικές ταινίες. Μεγάλη του επιτυχία ήταν το «Φέξε μου και γλίστρησα», όπου υποδυόταν αυτόν που γλίστρησε.
Δούλεψε και ως σχολιαστής / πανελίστας.
Είναι αναρχοαυτόνομος, υπερασπιστής των μπαρμπουνιών και της πολικής αρκούδας.
Χρημάτισε αριστερός ψάλτης στον Άγιο Πατάπιο και δεξιός στην Αγία Πολυξένη τη Χαμηλοβλεπούσα.
Ως χόμπι έχει να διασκευάζει ορθόδοξους ύμνους σε ρυθμούς house και hip hop.
Σήμερα, συζεί με τις τέσσερις γυναίκες του και τα δεκαεπτά παιδιά του στο Ισλαμαμπάντ.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ


14 ΣΧΟΛΙΑ

 • Ανώνυμος 44882

  4 Φεβ 2018

  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ;

  ΔΕ ΜΠΑ ΝΑ ΛΙΩΝΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΑΡΚΕΙ ΕΓΩ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

  ΑΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ

  ΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

  ΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ, ΤΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΕΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

  ΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΤΕΓΟΙ Ή ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛ-ΛΗΝΑΣ ΘΕΟΣ

  ΤΟΣΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΙΩΝΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ, ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ

  ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΕΓΩΙΣΤΟΦΕΡΝΕΤΕ


  ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

 • Ανώνυμος 44494

  3 Ιαν 2018

  Ανώνυμος 44474

  Έλα πάλι το (παλικάρι) με τα CapsLock που έτσι θα μας αποδείξει την φυλετική του συνέχεια απο τους αρχαίους Έλληνες.

  Όποιος κι αν ήτανε ο Χριστός (που ήτανε εβραίος και καμία σχέση δεν είχε με τους έλληνες), ο Χριστιανισμός απέτυχε λόγω των σημερινών κουτοπόνηρων Χριστιανών που κρίνουν και κρίνουν διαρκώς τους υπολοίπους και δεν κοιτάνε την κοινωνία τους που έχει φθαρεί, στην εκκλησια η γυναίκα σαν ρασοφόρα και έξω με προκλητικό ντύσιμο, το τσιγαράκι στο χέρι αλλά και το κομποσχοίνι πάντα φορεμένο (είναι και της μοδός πια). Χάσατε και ας είσαστε πολλοί οι Ρωμιοί Χριστιανοί (δηλαδή βολεμένοι που θελουν ντε και καλά να επιβάλλουν την θρησκεία τους). Ο Γιεσουά σας πέθανε εξαιτίας σας. Αλλά εμείς και πάλι φταίμε που γράφουμε για τα χάλια σας. Αποδιοπομπαίοι τράγοι.

 • Bielidopoulos

  29 Δεκ 2017

  Ο Άγιος Βασίλης σας πείραξε... Για να μην πω το άλλο... Ότι κάποιοι πιστεύουν λέει ότι η Φώφη θα αναστήσει το ΠΑΣΟΚ -ήμαρτον... Εδώ πιστέψαμε σε Ζάππεια, σε μαγκιές συνταγές, σε Χάρι Πότερ, σε προγράμματα Θεσσαλονίκης, ότι θα βγούμε οριστικά τον Αύγουστο από τα μνημόνια, ότι θα πειστούν οι ξένοι να μας χαριστούν. Και τόσα άλλα που θα πιστέψουμε προσεχώς. Γιατί φοβάμαι ότι αυτός ο κύκλος της απελπισμένης πίστης δεν κλείνει ποτέ. Αν λοιπόν πρέπει να πιστεύετε κάπου, καλύτερα λοιπόν στον Άγιο Βασίλη.
  http://www.capital.gr/o-dimitris-papakonstantinou-grafei/3263712/eseis-pisteuete-ston-agio-basili

  ΥΓ: Τα παιδιά του Ζεβεδαίου ποιον είχαν πατέρα;

 • Ανώνυμος 44474

  29 Δεκ 2017

  Εντελως ακυρο αρθρο .......επιχειρηματα..από τα ΛΙΝΤΛ...................ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΑΠΑΔΟΚΡΑΤΙΑ ..ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ....ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΟΜΩΣ ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΘΙΓΕΤΕ?ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΤΕ.....ΝΕΟ ΡΩΜΙΟΙ.......ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ...ΓΡΑΦΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.......ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ....ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΟΜΠΛΑ.....ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ...

 • Bielidopoulos

  28 Δεκ 2017

  https://www.youtube.com/watch?v=fI5qquVpdVY

 • Bielidopoulos

  28 Δεκ 2017

  Το χωριό είναι χτισμένο σε μαγευτικό τοπίο, δίπλα σε βουνά, ποτάμια και πυκνή βλάστηση, όμως η ομορφιά του τοπίου δεν μπόρεσε να κρατήσει τους κατοίκους στις εστίες τους.
  http://news.in.gr/culture/article/?aid=1500185974

  Για ποιο μαγευτικό τοπίο και πυκνή βλάστηση μιλάει ο Σαράντος; Χριστός και απόστολος (sic)! Τρικυμία στο κρανίο του ρωμιού. Φαίνεται ξεκάθαρα από το βίντεο ότι πρόκειται για μια ερειπωμένη μάζα ατάκτως εριγμένων εγκαταλελειμμένων σπιτιών ανάμεσα σε γκρεμούς, ανηφόρες, κατηφόρες, βραχώδες και κακοτράχαλο. Καλά κρασιά, γλου, γλου,γλου.

  Στο μεταξύ, τί απεργάζονται οι ρωμιοί: Τη μεγαλύτερη βασιλόπιτα παρασκευάζουν αρτοποιοί της Αθήνας - Βάρους 2,5 τόνων.
  http://news.in.gr/perierga/article/?aid=1500185971

 • Ανώνυμος 44460

  27 Δεκ 2017

  Οι πιο λαλάκες από όλους είναι οι άθεοι, κυρίως οι ρωμιοάθεοι. Σούργελα, για πολλές φάπες.

 • Ανώνυμος 44458

  27 Δεκ 2017

  Σεβασμό στους επουράνιους. Περισσότερα το 2018.
  XD

 • Ανώνυμος 44457

  27 Δεκ 2017

  Προσοχή παιδιά μην κάνετε την Αθεΐα συνώνυμο της Μαλακίας, όχι λόγο σοβαρότητας αλλά από άποψη αισθητικής, περισσότερα το 2018.

 • Bielidopoulos

  27 Δεκ 2017

  Αντικαταστάθηκε το πρωί της Τρίτης η κούκλα – απομίμηση του Θείου Βρέφους που αφαιρέθηκε το απόγευμα των Χριστουγέννων από την χριστουγεννιάτικη φάτνη στην Κεντρική Πλατεία. Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Πάνος Σάπκας, ξεκαθαρίζει οτι «εμείς φρουρούς στη φάτνη δεν βάζουμε».
  http://www.onlarissa.gr/2017/12/26/thio-vrefos-xana-christougenniatiki-fatni/

  Νομίζω ότι ο συντάκτης που έχει βγει από τα ρούχα του στο προηγούμενο link θα πρέπει λίγο να μαζευτεί.

 • Bielidopoulos

  27 Δεκ 2017

  Παράδοση τείνει να γίνει τα τελευταία χρόνια η «κλοπή» του θείου βρέφους από την χριστουγεννιάτικη φάτνη στην κεντρική πλατεία της Λάρισας. Σχεδόν κάθε χρόνο άγνωστοι αφαιρούν το βρέφος από την φάτνη και η φετινή χρονιά δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Σύμφωνα με το onlarissa.gr ανήμερα Χριστούγεννα σημειώθηκε η ίδια κλοπή και η φάτνη παρουσιάζει εικόνα θλίψης. Ίσως θα έπρεπε να είναι περισσότερο γρήγορα και τα αντανακλαστικά των υπευθύνων, σχετικά με την αντικατάσταση της κούκλας, αλλά οι αρμόδιοι θα πρέπει δυστυχώς να σκεφτούν σοβαρά το ενδεχόμενο … φύλαξης της φάτνης, ώστε να μην έχουμε περισσότερα δυσάρεστα, αφού θυμίζουμε ότι φέτος υπήρξε και η ολοκληρωτική καταστροφή της πρώτης φάτνης, από πυρκαγιά.
  http://news.in.gr/perierga/article/?aid=1500185649

  Έχει βγει από τα ρούχα του ο άνθρωπος. Και με το δίκιο του βρε αδελφοί.

 • Bielidopoulos

  27 Δεκ 2017

  Ο Νίκολας Πέρσελ, λέκτορας της αρχαίας ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, τονίζει στη MailOnline ότι οι αξιώσεις είναι οι «συνήθεις ανοησίες». Οι περισσότεροι μελετητές και αρχαιολόγοι δεν πιστεύουν στην κυριολεκτική ερμηνεία της ιστορίας της Κιβωτού. Στις θεωρίες ανακάλυψης του 2010μ, ο Μάικ Πιτ, Βρετανός αρχαιολόγος, ανέφερε: «Αν υπήρχε μια πλημμύρα ικανή να ανυψώσει ένα τεράστιο πλοίο σε ύψος τεσσάρων χιλιομέτρων πάνω από ένα βουνό πριν από 4.800 χρόνια, πιστεύω πως θα υπήρχαν σημαντικές γεωλογικές αποδείξεις γι’ αυτό. Και δεν υπάρχουν».
  http://www.iefimerida.gr/news/385313/einai-krymmeni-sto-oros-ararat-i-kivotos-toy-noe-ereynites-ypostirizoyn-pos-ehoyn

 • Bielidopoulos

  27 Δεκ 2017

  https://s10.postimg.org/h541ya2yx/image.jpg
  https://s10.postimg.org/cvzbw8x6h/kleisto-anoixto.jpg
  https://s10.postimg.org/jz77brfft/ioannis-rallis.jpg

  https://www.youtube.com/watch?v=dTPcBG38ZjQ
  Πάμε! Ρωμιοσύνη ούμπερ άλες ναούμ.

 • Ανώνυμος 44448

  27 Δεκ 2017

  Μετά από πολύ έρευνα αποφασίσατε μα το ρίξετε στον αυνανισμό. Να τον μετριάσετε όμως λιγουλάκι διότι κυκλοφορούν διάφορες φήμες για δαύτον.