Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
ΕΝΟΣ ΣΑΤΑΝΑ Νο 2

Πρόβιντ:
Η πλανδημία
των εμφολιασμένων


Διαβάστε: "Keep sleeping Neo…"


Γεια σας! Εδώ είμαι πάλι προβατάκια μου!

Θα συστηθώ και πάλι. Είναι ο Σατανάς, Σατούρνος, Γιαχβέ, Κρόνος, Μολώχ.

Σήμερα θα σας εξομολογηθώ πράγματα και καταστάσεις, που δεν θα μπορούσατε καν να φανταστείτε! Θα αρχίσω λοιπόν, με την πλανδημία των εμφολιασμένων (πλάνη+δήμος, εν+φόλα).

Όλος ο πλανήτης χορεύει πάνω σε μια νέα μεγάλη παράκρουση που σας έχουμε στήσει δύο χρόνια τώρα, ένα είδος μόνιμης κρίσης πανικού, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως πανδημία των παραπλανημένων ή ως παγκόσμια εμφολιομανία.

Πώς πάει λοιπόν ο εμφολιασμός σας; Τσιμπηθήκατε πειραματόζωά μου; Πώς πάνε τα ψέματα και η τρομοκρατία που σας ξεφουρνίζουμε καθημερινά στα λατρεμένα μας κανάλια πλύσεως εγκεφάλου σας;

Βλέπουμε, ότι οι περισσότεροι τα καταπίνετε αμάσητα. Όσοι αντιδράτε όμως, θα τα βρείτε σκούρα και σκοτεινά σύντομα, όπως είναι δηλαδή στην Κόλασή μας. Έρχονται δύσκολες μέρες για όσους δεν υποτάσσονται, για όσους δεν υπακούν και αντιδρούν στο σαδισμό και στην παράνοιά μας. Αλλά και σε όσους υπακούουν, χειρότερα θα τους συμβούν.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ψευτο-ιατρικής μας, που η αναποτελεσματικότητα των θρομβολίων μας, οφείλεται σε όσους δεν το έκαναν! Δηλαδή αν δεν το κάνεις εσύ, κινδυνεύει ο απέναντι. Είναι ακόμα γνωστό στους ιατρικούς κύκλος ότι δεν εμφολιάζεις ποτέ μαζικά τον πληθυσμό εν μέσω πανδημίας, διότι θα επιδεινώσεις την κατάσταση και θα διευρύνεις την πανδημία. Εμείς όμως το κάνουμε…

Επίσης, είναι τελείως παράλογο να περιορίζεις υγιείς ανθρώπους, επειδή δεν εμφολιάζονται και να ονομάζεις την πλανδημία, πανδημία των ανεμβολίαστων. Το είπε και το Lancet αυτό το επίσημο περιοδικό της Ιατρικής, ότι δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, αδειάζοντας τα τσιράκια μας και το Κούλι. Αυτό όμως προάγουμε εμείς, την παράνοια.

IMAGE DESCRIPTIONΆσε τη μετάλλαξη "Ο" που δήθεν χτύπησε τους ανεμφολίαστους τώρα το Νοέμβριο του 2021. Άλλη ανακάλυψή μας κι αυτή. Ανακαλύφθηκε δήθεν στην Μποτσουάνα, επειδή η Νότιος Αφρική και η Μποτσουάνα, είναι δύο χώρες που δεν δέχθηκαν τα θρομβόλιά μας. Έτσι τιμωρούμε όποιους εναντιώνονται στη μαφία μας.


Λοιπόν, θα σας αποδείξω τώρα πόσο πρόβατα σας έχουμε καταντήσει.

Ψέμα 1ο: Κατηγορούμε τους ανεμφολίαστους που κάνουν τεστ μέρα παρά μέρα και βγαίνουν αρνητικοί, ότι μεταδίδουν τον ιό.

Ψέμα 2ο: Ενώ έχει αυξηθεί το ποσοστό ξαφνικό θανάτων πάνω από 300%, εμείς προσπαθούμε να φάμε κάναν ανεμφόλιαστο στις ΜΕΘ, για να το σερβίρουμε στην TV.

Ψέμα 3ο: Πέρυσι χωρίς φόλα, οι θάνατοι ήταν πάρα πολύ λιγότεροι απ' ότι φέτος με τη φόλα.

Ψέμα 4ο: Υποχρεωτικός εμφολιασμός σας, με πιθανότητα θανάτου 0,03%.

Ψέμα 5ο: Βγάλαμε σε αναστολή χιλιάδες υγειονομικούς εν μέσω πανδημίας. Και γι' αυτό φταίνε οι ανεμφόλιαστοι...

Ψέμα 6ο: Ενδιαφερόμαστε για την υγεία σας. Όλα γίνονται για το καλό σας...

Συμπέρασμα: Όσο υποκύπτετε στις πιέσεις μας, για να τελειώσει όλο αυτό... τόσο αυτό δεν θα τελειώσει ποτέ.

Κι επειδή δεν αντέχω άλλο, άι στο κακό σας, μη σας στείλω στο... Διάολο.

Ναι, το ξέρω, είναι μοναδικές αυτές οι απάτες και οι αρλούμπες μας. Θα σας φλομώσουμε στις μπαρούφες κι άλλο στο εγγύς μέλλον κι εσείς ως οικόσιτα ζώα που είστε, θα τα καταπίνετε σαν χάνοι και θα συμφωνείτε. Έχετε δει κάποιο οικόσιτο ζώο να διαφωνεί; Ό,τι λέει ο αφέντης, του το κάνει. Έτσι κι σεις, ό,τι πούμε εμείς οι αφέντες σας, το κάνετε. Πετάει ο γάιδαρος; Πετάει. Αρκεί να το πει η τηλεόραση και τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης. Μέσα απ’ το ηλεκτρονικό κουτί παραπληροφόρησης και προπαγάνδας μας και τα άλλα media, σας έχουμε ξεπλύνει εδώ και πολλά χρόνια τόσο πολύ τους μικροσκοπικούς σας εγκεφάλους, για να εξαφανίσουμε ότι απέμεινε από την φαιά ουσία σας. Σας ψεκάζουμε χαΐβανίτιδα.

Η χαζαρική μαφία μας, κατήργησε όλο το νομικό σύστημα και τα συντάγματα του ψευτο-πλανήτη μας, την ανθρώπινη άμιλλα κι όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα. Καταργήσαμε τη συνθήκη του Οβιέδο και του κώδικα της Νυρεμβέργης, τις αποφάσεις του Ο.Η.Ε. μέσα σε δύο μήνες. Φέραμε παγκόσμια υγειονομική δικτατορία μέσω διαταγμάτων, αποφασίζουμε και διατάσσουμε δηλαδή. Ετοιμάζουμε συλλήψεις ανεμφολίαστων, υποχρεωτικό τρύπημα, απαγορεύσεις ολικές και λοκντάουν, κατασχέσεις μισθών και συντάξεων, απομόνωση σε δομές όσων δεν συμμορφώνονται. Επίσης, σας έρχεται επισιτιστική πείνα, αφού θα μπλοκάρουμε όλες τις καλλιέργειες και το εμπόριο.

Σήμερα λέω να σας αποκαλύψω κάποια κομμάτια της μεθοδολογίας μας. Πρώτα, σας φέραμε τα τσιπάκια και τα bar-code στα τρόφιμα και σε όλα τα άλλα προϊόντα. Μετά, τα περάσαμε στα οικόσιτα ζώα σας, σας τα εμφολιάσαμε για το καλό τους, τα στειρώσαμε επίσης για το καλό τους, μετά σας τα τσιπάραμε και τέλος όποια δεν τα υιοθετούσατε τους κάναμε ευθανασία. Απορούσατε γιατί τα ζωάκια σας μένανε παράλυτα όταν γερνούσαν ή πάθαιναν καρκίνους ή και καλαζάρ. Τώρα μάθατε.

Ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα έχουμε ετοιμάσει και για εσάς και οι πλείστοι ως καλοκουρδισμένα ρομποτάκια το κάνετε και το ακολουθείτε κατά γράμμα. Βάλαμε αρχικά τσιπάκια στις κάρτες σας και στις συσκευές σας. Το είδατε φυσιολογικό. Τώρα τα βάλαμε στα θρομβόλια. Και οι πλείστοι από εσάς τα κάνετε κάτω από τους εκβιασμούς μας, κάποιοι συναινετικά και κάποιοι παρακαλώντας. Φόλιασμα, στείρωση, τσιπάρισμα, ευθανασία. Μεγαλοφυές, εεεεε…!

Τα τσιπάκια πλέον σας τα βάζουμε και μέσα στο σώμα σας με εμφύτευση, ακολουθώντας κατά γράμμα τις προφητείες των περιούσιων. Προαιρετικά αρχικά, υποχρεωτικά σύντομα. Σας προτρέψαμε μέσω των φιλοζωικών εταιρειών μας και των Μ.Κ.Ο. να υιοθετήσετε μέσα στα σπίτια σας τσιπαρισμένα ζωάκια, στειρωμένα και φολιασμένα. Μάλιστα, κάναμε μόδα να τα αγκαλιάζετε να τα φιλάτε στο στόμα, να κοιμάστε αγκαλιά και να τρώτε μαζί τους. Και πού είναι το κακό θα μου πεις; Δεν σας είπαμε ποτέ ότι τα ζωάκια αυτά σας μολύνουν με παράσιτα, τα οποία είναι καταστροφικά για την υγεία σας. Έτσι εσείς μεγαλώνετε ζώα κι οι αγαπημένοι μου μετανάστες μεγαλώνουν παιδιά. Όμως να θυμάστε, όλοι αναλώσιμοι είσαστε.

Το ότι δεν εμφολιάζουμε τους μετανάστες είναι ότι δεν θέλουμε να τους μολύνουμε κι ούτε να τους σκοτώσουμε, ή να τους μεταλλάξουμε ακόμα. Άλλωστε, έχουν και το πιο νόστιμο αίμα τα παιδιά τους… Σκοπός μας όμως είναι να αντικαταστήσουν εσάς, τη λευκή φυλή. Να ψοφήσετε εσείς και να σας πάρουν τα σπίτια και τη γη σας. Κι έτσι το παλιό σχέδιο του άλλου αγαπημένου μας μπασταρδεμένου και ερμαφρόδιτου υπανθρώπου Καλέργι (το "ι" με γιώτα το έγραφε το πουλάκι μου, υποδηλώνει την άφυλη φύση του) για την γκρίζα φυλή της Ευρώπης, προχωράει ακάθεκτο.


Το έργο του αγαπημένου μου άφυλου Καλέργι (με "ι", όπως ο Γιάνης με ένα "ν")
για την Πανευρώπη των πολτοποιημένων μεταναστών, που τόσα χρόνια ονειρευόμαστε.
Αυτός ο α-σατανόφοβος γερμανός, ο Noack, ανακάλυψε λέει ξυραφάκια γραφενίου στα θρομβόλια.
Όταν σας δείχναμε τον Φρέντυ Κρούγκερ με τις λεπίδες στα δάχτυλα να σας κυνηγάει, σας προετοιμάζαμε. Σας βάλαμε τις λεπίδες του μέσα σας. Όσο για τον θρασύ Noack, στείλαμε την Αστυνομία μας και τα κανόνισε όλα. Διότι όποιος δημοσιοποιεί τα σχέδια για τα θρομβόλιά μας, καπούτ...


Αυτοί οι μουσουλμάνοι είναι πολτός, είναι πειθήνια όργανα δικά μας. Η θρησκεία τους, τους έχει ήδη καθυποτάξει στον ξάδερφό μου τον Αλλάχ τόσο πολύ, που έχουν μεταλλαχθεί κι είναι έτοιμοι να μας υπηρετούν με όποιο κόστος. Αρκεί να το λέει ο Αλλάχ. Ζομπιοποίηση δηλαδή. Αυτά θέλαμε και για εσάς να σας κάνουμε μέσω του χριστιανισμού. Το παλεύαμε 2.000 χρόνια και τα καταφέραμε για ένα διάστημα φέρνοντας το μεσαίωνα, αλλά αντιδράσατε στην πορεία, επαναστατήσατε φέρνοντας ξανά τον απεχθέστατο ελληνικό πολιτισμό. Αναγέννηση λέει και Διαφωτισμός. Άσε μας καημένε. Αυτός είναι ένας διαχρονικός στόχος μας, να εξαφανίσουμε τον ελληνικό βρωμοπολιτισμό σας από προσώπου Γης. Αλλά και κάθε άλλο πολιτισμό, τον σιχαμένο αιγυπτιακό, τον ινδικό, έχουμε αλλεργία στους πολιτισμούς σας. Τον κινεζικό τον έχουμε εξαφανίσει ήδη τα τελευταία εκατό χρόνια, αφού βάλαμε εκεί τα άλλα τα συνεταιράκια μας, τα κουμμούνια. Θέλουμε να έχουμε μόνο σκοτάδι και την πανθρησκεία του Βάαλ-Γιαχβέ-Κρόνου-Σατανά. Όλα στήνονται βήμα-βήμα στην νέα μας πρωτεύουσα την Αστάνα ή Σατάνα… Ο Εν Λιλ ο Ανουνάκι να μας φωτίζει!

Έρχομαι ξανά στις φόλες μας. Τόσα χρόνια με τόσα εμφόλια που σας κάναμε, τι νομίσατε, ότι σας τα κάνουμε για το καλό σας; Σας δηλητηριάζαμε σταδιακά, λίγο-λίγο, για να μην το καταλαβαίνετε. Σας μεταλλάξαμε τις τροφές σας, σας ραντίζαμε απ’ τον ουρανό, σας βάλαμε χημικά δηλητήρια στις τροφές σας, στο νερό σας, σας καίμε τα κύτταρά σας με ασύρματες ακτινοβολίες, καταργώντας ό,τι φυσικό και ασφαλές χρησιμοποιούσατε παλαιότερα.

Και τώρα μου αντιδράτε στα mRNA εμφόλια; Ακόμα και οι περισσότεροι που αντιδρούν στο νέα αυτή φόλα-θρομβόλιο, ομολογούν στις τηλεοράσεις μας, ότι δεν είναι αρνητές των άλλων παλαιότερων εμφολίων. Πόσο μ’ αρέσει αυτή η ομολογία των περισσοτέρων, παρότι είναι απ’ τους αρνητές του παραλόγου μας, ότι έχετε κάνει όλα τα εμφόλια κι ότι δέχεστε να συνεχίσετε να τα κάνετε στα παιδιά σας και σ’ εσάς. Όχι όμως το καινούργιο του Κόβιντα (Πρόβιντα, καλύτερα). Ζωντόβολά μου, πόσο πολύ σας έχουμε πιπιλήσει το μυαλουδάκι σας, goem μου… Μπουχαχαχαχαχα…


Τα θρομβόλιά μας είναι βιολογικά όπλα, τα οποία στοχεύουν στη μείωση του πληθυσμού σας. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε με ένα τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως βαρεθήκαμε τους πολέμους και θέλουμε τον πλανήτη καθαρό, όταν θα τον πάρουμε στα χέρια μας. Τα δοκιμάσαμε όλα αυτά με τα άλλα μας τα παραπαίδια, τους Ναζί. Να ζει κανείς ή να μη ζει… Μπουχαχαχαχα…


Κι αυτή η αποδοχή ήταν μέσα στο σχέδιο και το σχέδιο ήταν να αποδεχτείτε τους υποχρεωτικούς εμφολιασμούς, αρχικά με τα προηγούμενης τεχνολογίας εμφόλια. 70% του Δυτικού κόσμου φολιάστηκε με mRNA φόλες, αυτό είναι νίκη. Ο κόσμος σας δεν θα είναι ποτέ πια ο ίδιος! Δεν φαντάζεστε τις συνέπειες, μεταλλάσσονται ήδη όσοι ζήσουν. Βγήκε κι αυτή η σλοβένα νοσοκόμα κι αποκάλυψε το κόλπο με τις φόλες μας, ότι έχουν λήγοντα αριθμό σε 1, 2 και 3. Το 1 λέει ήταν placebo. Τι τα μαρτυράς κυρά μου; Άσε μας να κάνουμε τη δουλειά μας.

Θα σας πω τώρα εν τάχει πώς δημιουργήσαμε αρρώστους, ώστε να πιστεύετε στην πλανδημία. Το μεγάλο κόλπο είναι οι μάσκες. Ναι, οι μάσκες. Φορώντας τες όσο περισσότερο γίνεται μέσα στη διάρκεια της ημέρας, αναπνέετε και λειτουργείτε με τα κατάλοιπα της αναπνοής σας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα κύτταρά σας να υπολειτουργούν, να μην οξυγονώνονται καλά, να μην αναγεννώνται και να μην ανανεώνονται ικανοποιητικά. Σε συντονισμό με το φόβο και την τρομοκρατία που σπέρνουμε απ’ τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης, το ανοσοποιητικό σας αλλά και τα άλλα συστήματα υπολειτουργούν, ενώ σε κάποιους καταρρέουν.

Έτσι, το πρώτο κρυολόγημα ή ίωση που θα σας πλήξει, θα σας δημιουργήσει σοβαρή παθολογική κατάσταση. Και με τα ψεύτικα τεστ που φτιάξαμε, όλες σχεδόν οι ιώσεις ή όποιες θέλουμε εμείς, χαρακτηρίζονται ως Πρόβιντες. Βέβαια, όπως σας είπα και στην πρώτη μου συνέντευξη, είναι κι άλλοι λόγοι που συντείνουν σε αυτό, όπως οι φολιασμοί για τη γρίπη, που έγιναν πριν και κατά τη διάρκεια της πλανδημίας, καθότι περιείχαν ιούς, βακτήρια και Πρόβιντα. Αφήστε τι γίνεται μέσα στα νοσοκομεία και τις Μ.Ε.Θ., όπου καθαρίζουμε όσους θέλουμε με τα πρωτόκολλα θανάτου που έχουμε επιβάλλει. Πάρε κορντιζόνη κι αντιβίωση και το ήδη εξασθενημένο ανοσοποιητικό από τις μάσκες και την τρομοκρατία καταρρέει. Διασωλήνωση και άντε γειά…


Ο αγαπημένος μου Οίκος του ΟΗΕ παρουσίασε για πρώτη φορά δημόσια κι επίσημα, δήθεν το σύμβολο της ειρήνης και της ασφάλειας. Είναι το άγαλμα του Θηρίου της Αποκάλυψης!
Κι επειδή εμείς είχαμε γράψει το βιβλίο αυτό, που δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ένα σχέδιο για το μέλλον κι επειδή εσείς ως πιστά goem τρομοκρατείστε με κάτι τέτοια, φτιάξαμε αυτό το Θηρίο.
"Το θηρίο που είδα ήταν σα λεοπάρδαλη, με πόδια σαν αρκούδας και στόμα σα λιοντάρι. Και ο δράκος έδωσε στο θηρίο τη δύναμή του, το θρόνο του και τη μεγάλη του εξουσία". (Αποκάλυψη, 13:2).


Ένα άλλο άξιο στέλεχος της σκοτεινής λέσχης μου, ο Μπιλ ο Γκέιτς, τα ΄χει πει και ξαναπεί επανειλημμένως πριν την πλανδημία για μείωση πληθυσμού. Κι εσείς τον κοιτούσατε σα χάνοι. Και τ’ άλλα παιδιά μας, ο Μπους, ο Τσέινι, ο Κίσσιγκερ έχουν ανακοινώσει πολλές φορές την ατζέντα 2021-2030 της Ν.Τ.Π. μας. Η ατζέντα μας όμως ήταν στημένη χιλιάδες χρόνια πριν. Τα οραματίζονταν όλα αυτά οι προφήτες του βαβυλώνιου ιερατείου μας, αυτούς που σας περάσαμε μέσα στην χριστιανική Βίβλο Φρανκεστάιν ως δικών σας προφητών, τον Ησαΐα, τον Ηλία, τον Αβακούμ, τον Ζαχαρία.

IMAGE DESCRIPTION"…Και εξεγείρω τα τέκνα σου Σιών επί τα τέκνα των ελλήνων... και Κύριος έσται επ’ αυτούς και εξεεύσεται ως αστραπή βόλι... και καταναλώσουσιν αυτούς και καταχώσουσιν αυτούς εν λίθοις σφενδόνης, και εκπίονται αυτούς ως οίνον... και θα γεμίσουν με το αίμα των φιάλες ελλήνων..." (Ζαχαρίας κεφ. Θ, εδάφιο 13-14). Τι όμορφα τα έλεγε τότε πριν 2.500 χρόνια ο προφήτης μας, ο Ζαχαρίας. Πόσες φιάλες έχουμε γεμίσει από τότε με αίμα σας και τις πίνουμε ως οίνον! Ακόμα και το βόλι-μπόλι το ανέφερε από τότε ο σατανικός μου Ζαχαρίας. Χιλιάδες χρόνια πριν είχαμε το μίσος εναντίον των ελλήνων, αλλά και των άλλων λαών, διαχρονικό μίσος, άσβεστο.

Στη Βίβλο, σας βάλαμε μαζί κι έναν ακόμα τρισκατάρατο τον Ιησού, που είχε λοξοδρομήσει απ’ το ιερατείο μας, ακολουθώντας φιλοσοφίες κι αηδίες. Πρώτα τον σκοτώσαμε, μετά τον παραποιήσαμε και τελικά, σας τον πασάραμε μαζί με τον λατρεμένο μας Σαούλ-Παύλο στην Κενή συγνώμη, Καινή Διαθήκη ήθελα να πω…

Περασμένα μεγαλεία. Ας ξανάρθουμε στις φόλες μας όμως. Σας πείσαμε λοιπόν όλα αυτά τα χρόνια με ασύστολα ψέματα ότι τα εμφόλια έχουν σώσει την ανθρωπότητα, ότι χωρίς αυτά δεν θα μπορούσατε να έχετε επιβιώσει μέχρι σήμερα, έτσι σας φτιάξαμε την εμφολιαστική συνείδηση. Ψέματα και μόνο ψέματα. Τίποτε άλλο δεν σας ποτίζουμε όλα αυτά τα χρόνια, αλήθειες μόνο με το σταγονόμετρο και παραπληροφόρηση φουλ.

Δημιουργήσαμε ψεύτικες πανδημίες, της γρίπης του 1918, της πολιομυελίτιδας, το Aids, τη γρίπη των πτηνών και των χοίρων, την πλανδημία του άνθρακα και του Έμπολα. Σχεδόν κανένας ιός από αυτούς δεν έχει απομονωθεί και ταυτοποιηθεί, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Σας φοβίσαμε, σας τρομοκρατήσαμε και σε όλες τις περιπτώσεις περιμένατε το σωτήριο εμβόλιο απ’ τις πανδημίες που φτιάχναμε εμείς.


Πόσο μεγαλοφυές! Ξεπεράσαμε σε πονηριά ακόμα και αυτόν τον μισητό Οδυσσέα, που άλωσε το τότε κάστρο μου, αυτό της Τροίας. Βλέπετε από τα αρχαία χρόνια, όταν βγήκαμε από τα Τάρταρα όπου μας είχαν φυλακίσει οι καταραμένοι ολύμπιοι, κάνουμε δουλίτσα. Βάλαμε αχυρανθρώπους πίσω από πολλές κυβερνήσεις της αρχαιότητας που εξυπηρετούσαν τα σχέδιά μας για χάος, αίμα και όλεθρο. Περιούσιους και υποτακτικούς μας, πίσω από τους τρώες, τους πέρσες, τους καρχηδόνιους, τους ρωμαίους, ακόμα κι από τους μισητούς αθηναίους. Πάντοτε όμως, οι κύριοι εχθροί μας ήταν οι τρισκατάρατοι έλληνες, διότι από τότε αντιστέκονταν στα σχέδιά μας για παγκοσμιοποίηση και έλεγχο των μαζών.


Δυστοπικές κοινωνίες σκαναρισμένων σκλάβων, αυτό είναι το όραμά μου για το 2030.


Και τώρα πλέον έχει έρθει ξανά η σειρά σας προβατάκια μου για το τελικό τρύπημα. The final countdown. Με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο θα σας τρυπήσουμε. Κι όσοι συνεχίσετε να αρνείστε, σας είπα, θα τα βρείτε σκούρα.

Έχω κι αυτό το σατανοπαίδι μου τον Κούλι, που με βοηθάει τόσο πολύ στο σατανικό μου σχέδιο Agenda 2021-2030. Πόσο πολύ τον σατανολατρεύω, πόσο ψεύτης και υποκριτής, πόσο σαδιστής και παρανοϊκός, είναι στο δρόμο που χάραξαν πριν ογδόντα χρόνια τα άλλα υποχθόνια παραπαίδια μου, ο πατερούλης Στάλιν, ο Αδόλφος και ο Τσώρτσιλ, όταν αιματοκυλούσαν την ανθρωπότητα.

IMAGE DESCRIPTIONΑν το ψάξετε ιστορικά, όλοι αυτοί ήταν υιοθετημένοι μπασταρδεμένοι, αγνώστου καταγωγής, περιούσιοι θα πω εγώ. Το χρυσο-Κούλι μου κι αυτό μπασταρδεμένο είναι από κάποιον Τέρυ, λένε. Είναι ο πρώτος που θεσμοθέτησε τον υποχρεωτικό εμφολιασμό για άνω των 60 στην Ε.Ε. για αρχή έτσι; Μην νομίσετε ότι θα μείνει μόνο εκεί το τεκνάκι μου. Θα τα κάνει λίμπα όλα. Όλους θα σας φολιάσει υποχρεωτικά. Ακούει έλληνες και βγάζει σπυριά. Μεθοδεύει το ξεπούλημα της κατεστραμμένης χώρας σας στο σουλτάνο απέναντί σας. Εδώ δίνει συμβουλές στην Ούρσουλα και στους καγκελάριους για τα υποχρεωτικά πάσα και για παραδειγματικές τιμωρίες. Τίποτα δεν τον κουνάει ακόμα ούτε και η λίστα Πέτσα. Τόσο πολύ έχει ξεφύγει αυτό το μπάσταρδο. Γι’ αυτό κι εγώ τον Μάιο του ΄21 τον έβαλα επάξια στο club των Ιλλουμινάτι. Μπήκε στην κορυφαία ομάδα συνωμοτών του πλανήτη. Άξιος…

Άλλα λέει κι άλλα κάνει, σήμερα έτσι κι αύριο γιουβέτσι. Κι εσάς σας απειλεί, σας διχάζει, σας τιμωρεί και το κυριότερο, σας γενοκτονεί και καταστρέφει τη χώρα σας. Μαζί παρακολουθούσαμε τις φωτιές το καλοκαίρι, πόσο όμορφα καιγόταν η Εύβοια, η Πελοπόννησος, η Αττική και όλη η σιχαμένη χώρα σας. Εμείς στέλναμε οδηγίες στα κέντρα διοίκησης να κοιτούν και να εκκενώνουν κι όχι να σβήνουν και να σώζουν τα δάση και τις περιουσίες σας.

Πόσο χαρά πήραμε μαζί τα δυο μας, όταν όλη η Ελλάδα καιγόταν από άκρου εις άκρον. Σαν άλλοι Νέρωνες. Αλλά κι αυτό ψέμα είναι, μέσα σε όλα όσα σας έχουμε πει όλα αυτά τα χρόνια. Άλλοι έκαψαν τότε τη Ρώμη, οι αγαπημένοι μου χριστιανοί, οι δημοκρατικοί, οι παραβολάνοι, όπως λέμε δηλαδή σήμερα οι ταλιμπάν οι αναρχικοί και οι αντίφα. Ίδιοι με αυτούς ήταν, δικά μας παιδιά κι αυτά όλα. Γι' αυτό σήμερα το ίδιο έργο επιτελούν. Τα σχέδιά μας είναι τα ίδια διαχρονικά, οι ονομασίες και οι θεσμοί αλλάζουν. Κορόιδα…

Στη χώρα σας την μισητή Ελλάδα έχω επιβάλλει εδώ και πολλά χρόνια οικογενειοκρατία, αλλά δεν ξέρετε ότι οι οικογένειες που κυβερνούν είναι δικές μου. Ναι, είναι δικά μου όλα τα μπάσταρδα. Τους πρώτους κυβερνήτες τον Μαυροκορδάτο και τον Κωλέττη, το City του Λονδίνου τους διόριζε, γι’ αυτό τότε έκαναν τον εμφύλιο εν μέσω της επανάστασης του 1821. Αλλά και για τον Όθωνα και τους μετέπειτα βασιλείς, πάλι το City τα κανόνιζε. Και στείλαμε τότε το άλλο το παιδί μας τον Ιμπραήμ, να σας εξαφανίσει από προσώπου γης. Αλλά ούτε κι αυτός τα κατάφερε.

Εκτός απ’ τον απεχθή Καποδίστρια, που ήταν λέει διαφωτιστής (μπλιάχ), όλοι οι μετέπειτα απ’ τους βασιλείς μέχρι τον Ελευθέριο Βενιζέλο, τον Μπεν όπως τον λέγαμε στα υπόγεια, ήταν δικά μας παιδιά. Σήμερα πολλοί πολιτικοί σας έχουν συγγένεια με τον Μπεν, τον ολετήρα της χώρας σας, που συρρίκνωσε τη χώρα σας στη μια μεριά του Αιγαίου. Όμως το Κούλι μου θα τον ξεπεράσει και θα σας αφανίσει όλους σας. Μπουχαχαχαχαχα…


Το άλλο παραμύθι που έχουμε στήσει εδώ και κάποια χρόνια, πάλι εις βάρος σας, είναι η Εγκληματική Αλλαγή... για χάρη ευφωνίας την λέμε Κλιματική. Θα σας αλλάξουμε τα φώτα. Κλείνουμε εργοστάσια ορυκτών λιγνίτη, βωξίτη και άλλα και σας βάζουμε ανεμογεννήτριες, ρυπογόνες και με δέκα φορές λιγότερη ενέργεια. Στην αγαπημένη μου Γερμανία ανοίγουν εργοστάσια λιγνίτη, στην Ελλάδα τα έκλεισε το Κούλι μου. Σε είκοσι χρόνια οι ανεμογεννήτριες θα είναι άχρηστες, τόσο είναι η ζωή τους κι σεις περνάτε στη λίθινη εποχή, γιατί δεν θα ΄χετε ρεύμα. Άλλη μεγάλη μπίζνα. Αυτή είναι η πράσινη ενέργεια και τα πράσινα άλογα, που σας φλομώσαμε τελευταία. Δαιμονοποιώντας ένα φυσικό συστατικό της ατμόσφαιρας, το διοιξείδιο του άνθρακα, που είναι απαραίτητο για τη ζωή στον πλανήτη μου, θα σας κλείνουμε μέσα. Ψιλοβρέχει έξω, τα βοθροκάναλά μου θα το κάνουν τυφώνα. Καίμε τα δάση εμείς με drone και γκαζάκια και λέμε ότι αυτοαναφλέγονται, λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου. Κι εσείς θα απαγορεύεται να πηγαίνετε στα δάση. Πουθενά δεν θα πηγαίνετε σε λίγο. Έχουμε πολλά ψέματα που σας παραμυθιάζουμε όλα αυτά τα χρόνια: ότι λιώνουν οι πάγοι, δήθεν ότι τα κόπρανα των αγελάδων είναι χειρότερα κι απ΄ την μόλυνση των καυσαερίων, ότι έχει αυξηθεί η παγκόσμια θερμοκρασία του πλανήτη κ.ά. Η Εγκληματική Αλλαγή πάει πακέτο με τον Πρόβιντα. Λοκντάουν για τον Πρόβιντα, λοκντάουν για την Εγκληματική Αλλαγή. Τι δεν καταλαβαίνετε...;


Λοιπόν, τώρα θα σας ξεκαθαρίσω και κάτι άλλο. Οι εμφολιασμοί δεν είναι υποχρεωτικοί. Αν ήταν θα μπορούσες να πάρεις εμβόλιο και όχι θρομβόλιο από την Ρωσία, που δεν έχει παρενέργειες απ’ ό,τι φαίνεται. Είναι προώθηση και υποχρεωτικότητα μόνο για των δικών μας εταιρειών, των δικών μας θανατηφόρων εμφολίων. Αλλιώς, πώς θα σας φολιάσουμε όλους σας; Αυτός ο Πούτιν απ’ την άλλη αδελφότητα έχει άλλα σχέδια, που δεν μας αρέσουν καθόλου εμάς της λευκής. Το Sputnik δεν έχει μέσα του τοξικά υλικά και την αγαπημένη μου Λερναία Ύδρα, διότι δεν ψοφάνε ούτε σακατεύονται όσοι το κάνουν. Μισές δουλειές κάνει αυτός ο Βλαδίμηρος.

Αχχχχ, αυτό οικόσιτο ζωάκι μου, η Ύδρα, που το σκότωσε αυτός ο βέβηλος Ηρακλής. Πόσο κλάψαμε τότε για την απώλεια αυτή. Εμείς όμως το αναγεννήσαμε στα εργαστήριά μας, σε μικροσκοπική μορφή. Πάντα για το καλό σας, το βάλαμε μέσα στις ενέσεις και σας το βάλαμε στο αίμα σας, στο σώμα σας. Αυτό θα σας μεταλλάξει σε άλλο είδος…

Ε, τώρα ναι, αποκαλύφθηκε: Οι φόλες μας έχουν μέσα κύτταρα εκτρωμένων εμβρύων, αδενοϊό, AIDS, κύτταρα χιμπατζή, ξυραφάκια γραφενίου, νανοσωματίδια, βιοαισθητήρες, νανολιπίδια, λουσιφεράση, ακίδες. E, ναι λοιπόν, μόνο ακρίδες δεν βάλαμε μέσα… Ε, τι να κάνουμε, η επιστήμη προχωράει, τα προηγούμενα εμφόλια είχαν μέσα καρκινικά κύτταρα, βαρέα μέταλλα, κύτταρα από φλύκταινες ζώων κι από αυγά, φορμόλη κ.ά…


Έχω διαβρώσει όλους τους θεσμούς του σάπιου κράτους σας που εγώ επέστρεψα να στηθεί με την επανάστασή σας το 1821. Λιγνάδηδες, Γεωργιάδηδες και λοιποί παιδεραστές, δικαστικοί και εισαγγελείς, πολιτικοί, δημοσιογράφοι και ιερείς... όλοι σάπιοι μέχρι το κόκαλο, άρρωστοι ψυχικά και σωματικά, βουτηγμένοι στα ναρκωτικά και στην ομοφυλοφιλία... Όλοι κάτω στη στοά, μαζί μου, άφυλοι και έκφυλοι. Στο καζάνι της Κόλασης βουτηγμένοι...
Και το σατανικό αγαπημένο μου ΚΚΕ, είναι παρόν στην εκστρατεία φολιασμού σας...


Σας μεταλλάσσουμε προβατάκια μου, σας κάνουμε υβρίδια. Το γραφένιο θα σας κάνει ζόμπι. Και η Λερναία Ύδρα θα σας κάνει σαν τον X-man στην ταινία. Όπως μεταλλάξαμε τις τροφές, trans λιπαρά, trans food, μεταλλάσσουμε τα πάντα, καλλιέργειες, υβρίδια καλαμποκιού και σόγιας, έντομα και ζώα μεταλλαγμένα και τελικά φθάσαμε σε εσάς. Εδώ φτιάξαμε trans-formers παιχνίδια για τα παιδιά σας, για να συνηθίζουν την ιδέα της μετάλλαξης. Ο άλλος, ο σατανισμένος ξάδερφός μου ο Μπιλ ο Γκέιτς, όπου μετά τις επιτυχημένες trans-φόλες του, ετοιμάζει μεταλλαγμένα κουνούπια που θα σας εμφολιάζουν με τα τσιμπήματά τους, όπου κι αν βρίσκεστε. Σατανάς πραγματικός.Αυτό το τερατάκι την Ύδρα, τη βάλαμε μέσα στα εμφόλιά μας... Είναι ένα ον αθάνατο, είτε το τεμαχίσεις είτε το ακρωτηριάσεις, αυτό αναγεννάται. Σαν την Λερναία, το ξαδερφάκι του απ΄ τη μυθολογία σας.
Θα αναστηθούν ακόμα και τα ζόμπι απ' τους τάφους τους και θα σας κυνηγούν... Καλό μπόλι πρόβατα!

Είσαστε σε πόλεμο με τον αόρατο εχθρό και ο εχθρός μπήκε πλέον μέσα σας.
Καλώς ήρθατε στον κόσμο της παράνοιας, τον κόσμο που πάει κατά Διαόλου...

Το όραμά μου για την transhumanity κοινωνία.
Κάποιους σαν κι αυτούς δεν τους μπορώ με τίποτα, θα μου χαλάσουν τη δουλειά:
Ο Μοντανιέ, ο Ιωαννίδης, ο Μπαγκτνί, αυτός ο Παπανικολάου...
Μαύρο φίδι που σας έφαγε κακομοίρηδες.

IMAGE DESCRIPTIONTrans-humanity λέγεται το πρόγραμμά μας για τη μετάλλαξή σας. Ξεκινήσαμε ήδη την ψυχοπνευματική σας μετάλλαξη με τις αβρααμικές θρησκείες μας εδώ και 2.000 χρόνια. Σας μεταλλάσσουμε ήδη με χιλιάδες χημικά, νανοσωματίδια, μεταλλαγμένα τρόφιμα. Και θα έρθει η στιγμή, που θα σας αντικαταστήσουμε τελικά με ρομπότ υβρίδια, αφού γίνεστε εσείς υβρίδια.

Τεχνητή νοημοσύνη την ονομάσαμε, δήθεν ανώτερη απ’ την ανθρώπινη. Αλλά έτσι που σας καταντήσαμε άνοους, καλύτερα να γίνετε ρομπότ τελικά. Σας φτιάξαμε την trans sexual κοινωνία, αφού μεταλλάξαμε την σεξουαλικότητά σας δημιουργώντας άφυλα και ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Η δικιά μας, η ανέραστη πρόεδρος της χουντοδημοκρατίας σας, έκανε πρόσφατα μάθημα σε οκτάχρονα για το ερμαφρόδιτο αρκουδάκι τον Γουίνι.

Πρέπει τα παιδιά σας να τα προετοιμάσουμε για την transsexual κοινωνία που ετοιμάζουμε. Αμ ο άλλος, ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας σας; Κοκαΐνη παρά φύση σεξ, βουρδουλιές και άλλα κόλπα. Αυτοί αποφασίζουν για το μέλλον σας.

Πλέον η αναπαραγωγή σας θα γίνεται σε εργαστήρια, αφού όσοι φολιαστήκατε, στειρωθήκατε κιόλας. Όπως ήδη γίνεται τα τελευταία χρόνια, εξωσωματική το ονομάσαμε. Σας στειρώνουμε ήδη με εμφόλια ακτινοβολίες και χημικά, για να πηγαίνετε στους γιατροδήμιούς μας και να τεκνοποιούν αυτοί τα παιδιά σας στα εργαστήριά μας, αντί για εσάς. Εκεί κάνουμε ό,τι θέλουμε, εκτρώσεις, αποβολές και τέτοια. Θέλουμε βρέφη για τα τελετουργικά μας, για τις φόλες και τα φάρμακά μας και για άλλα πιο προχωρημένα
κόλπα. Είμαστε οι δημιουργοί του παρά-φύση. Επίσης δημιουργήσαμε υβριδικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα,
ύβρεις δηλαδή, κινούμενους τάφους κι εσείς τα αγοράζετε. Σύντομα όλα τα αυτοκίνητα θα είναι υβριδικά, δηλαδή ηλεκτρικά.


Δυστυχώς, βρέθηκε ο άφυλος αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας καβάλα με ινδούς, να τον μαστιγώνουν και να ρουφάει κόκα...
Αυτός ο σατανισμένος μου ψήφισε ότι η υποχρεωτικότητα των θρομβολίων είναι συνταγματική μια μέρα πριν τον μαγκώσουν. Και τους τα έχω πει τόσες φορές, κρύβετε λόγιααααα...

Το αγαπημένο μας ιερατείο, επί τω έργω. Το ιερατείο με τα λευκά και το ιερατείο με τα μαύρα.
Το ένα χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δυο το πρόσωπο.

Κλάους Σβάμπ, ο λατρεμένος μου δημιουργός του The Great Reset και ο μαέστρος της Ν.Τ.Π. Μόνο αυτό το βιβλίο διαβάζει το άλλο το αγόρι μου, ο Κούλι! Αγαπημένοι μου....

Η πλύση εγκεφάλου στα παιδιά σας είναι πολύ σημαντική για την επιβολή της Ν.Τ.Π. Ετοιμάζουμε παιδιά ρομπότ, που θα φοβούνται τη σκιά τους και θα είναι υπάκουα.
Μετά το τρομοκρατικό παραμύθι του Τριβιζά, διασωληνώσαμε την Ντόρα και φολιάσαμε την Πέπα. Μπουχαχαχαχα....


Χμμμμ, μου φαίνεται ότι πολλά σας είπα πάλι. Ας αφήσω και μερικά για την επόμενη φορά. Μέχρι τότε η ατζέντα μας θα τρέχει κανονικά και ο Πρόβιντας μέχρι το 2026. Αν και τώρα θέλω να σας εξομολογηθώ μία ακόμα αλήθεια, προσωπική μου αυτή τη φορά. Φοβάμαι… ναι, ναι καλά ακούσατε. Δεν ξέρω αλλά τα Τάρταρα λένε ότι θα ξανανοίξουν, δεν θέλω να το πιστεύω αυτό με τίποτα. Φοβάμαι τη Νυρεμβέργη-2 κι ότι θα μας ξαναδικάσουν. Φοβάμαι τον Μπαγκντί, τον Φούλμιχ και κάποιους ακόμα αντισυστημικούς γιατρούς, να μην γκρεμίσουν το αφήγημά μας. Μπορεί να μας γκρεμοτσακίσουν οι άλλες αδελφότητες, μπορεί οι καταραμένοι οι ολύμπιοι. Ακόμα και κάποιους χριστιανούς φοβάμαι.

Φοβάμαι μην και επαναστατήσουν τα σώματα ασφαλείας και γυρίσουν εναντίον μας. Έτσι μας λένε κάποιες κακιές γλώσσες. Ας μείνω λοιπόν στο ότι είναι φήμες, διότι τρέμω, μην πάρετε την εξουσία και μας φυλακίσετε ξανά και αυτή τη φορά μην μας εξολοθρεύσετε τελείως. Αγία Σιών μου βάλε κι συ το βρώμικο χέρι σου για να γλυτώσουμε τελικά. Διότι το σάρωθρο πάντα καραδοκεί για να μας σαρώσει, όπως λένε κάποιοι δικοί σας προφήτες…