Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ
ANTHONY FAUCI

Bill Gates, Big Pharma
και ο Παγκόσμιος Πόλεμος
για τη Δημοκρατία
και τη Δημόσια Υγεία


Το νέο βιβλίο του Robert F. Kennedy, Jr: "The Real Anthony Fauci:
Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health
",
προορίζεται να αναδυθεί ως ένα κλασικό της αμερικανικής ιστορίας και της δημόσιας πολιτικής.
Θα ταξινομηθεί επίσης ως κλασικό στην κατηγορία: "Αληθινά εγκλήματα".


Catherine Austin Fitts
IMAGE DESCRIPTIONΌπως πολλοί σε ολόκληρο τον κόσμο, οι Doctors for Covid Ethics, εργάζονται, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο, στο ότι η παγκόσμια ανταπόκριση για τον Covid-19, δεν βασίστηκε σε ιατρικές ή επιστημονικές αποδείξεις. Πρόκειται για μια επικίνδυνη πολιτική και οικονομική παρέμβαση, η οποία διεξάγεται με ιατρική μεταμφίεση, για να εξυπηρετήσει μια πλούσια άρχουσα ελίτ σε βάρος της ανθρώπινης υγείας, της ανθρώπινης ελευθερίας και της ίδιας της ανθρώπινης ζωής.

Στο νέο του βιβλίο: "The Real Anthony Fauci", ο Robert F. Kennedy, Jr. δίνει ένα καίριο πλήγμα στο επιστημονικό κάλυμμα αυτής της ιατρικής απάτης ρίχνοντας ένα φως –στην πραγματικότητα πολλούς προβολείς– στους αληθινούς δράστες, στις πράξεις τους και στις διαμάχες συμφερόντων δισεκατομμυρίων δολαρίων, καθώς και στα εγκλήματα κρατικών εταιρειών πίσω από τη λεγόμενη αντιμετώπιση της πανδημίας.

Συνοψίζοντας το βιβλίο του σε μια συνέντευξη με τον James Corbett του Corbett Report, ο Kennedy περιγράφει μια διαδικασία, κατά την οποία ρυθμιστικοί φορείς, όπως ο FDA (Food and Drug Administration), το NIH (National Institutes for Health) και το CDC (Centers for Disease Control and Prevention) έχουν γίνει "μαριονέτες των βιομηχανιών που υποτίθεται ότι ελέγχουν". Ο Tony Fauci, εξηγεί ο Kennedy, είναι "η αιχμή του δόρατος μιας υπηρεσίας που έχει ελεγχθεί για τα στεροειδή. Ο FDA λαμβάνει το 45% του ετήσιου προϋπολογισμού του (5,9 δις δολάρια) από φαρμακευτικές εταιρείες. Το NIH έχει χιλιάδες φαρμακευτικές πατέντες και το CDC ξοδεύει περίπου 4,9 δις δολάρια ετησίως, από τον προϋπολογισμό των 12 δις δολαρίων, αγοράζοντας και διανέμοντας εμβόλια. Είναι η μεγαλύτερη εταιρεία εμβολίων στον κόσμο".

Οι παράμετροι που οδηγούν την επιτυχία μιας σταδιοδρομίας σε αυτούς τους οργανισμούς, σημειώνει ο Kennedy, εξαρτώνται από το "πόσο καλά προωθείς την απορρόφηση εμβολίων". Οι ρυθμιστικοί φορείς επωφελούνται επίσης άμεσα από τις πωλήσεις των εμβολίων.

Το NIH, για παράδειγμα, κατέχει "το 50% της πατέντας του εμβολίου της Moderna. Έτσι, αυτός ο οργανισμός, ο οργανισμός του Tony Fauci, θα βγάλει δισεκατομμύρια δισεκατομμυρίων δολαρίων εάν καταφέρουν να εγκριθεί αυτό το εμβόλιο. Και ο Toni Fauci μπόρεσε να ορίσει τέσσερα από τα υψηλόβαθμα στελέχη του, που ο καθένας αποκτά ατομικά μερίδια πατεντών. Θα εισπράττουν 150.000 δολάρια ετησίως εφ΄ όρου ζωής, εάν εγκριθεί το εμβόλιο Moderna, όπως κι έγινε".


Η σχολαστική έρευνα στο βιβλίο του Kennedy εκθέτει τον Anthony Fauci, το πρόσωπο της επίσημης πολιτικής για τον COVID-19, όχι ως έναν άνθρωπο της επιστήμης, αλλά ως επικεφαλής ενός αιχμαλωτισμένου σώματος: μιας βαθιά ελαττωματικής, διεφθαρμένης ύπαρξης, που έχει χρησιμοποιήσει τη δύναμή του εδώ και δεκαετίες, προκειμένου να καταστρέψει την ανθρώπινη υγεία κι ευημερία, ενώ απογειώνει τη δύναμη, την επιρροή και τα κέρδη των φαρμακευτικών χρηματοδοτών του.

Σε μια κριτική του βιβλίου, η Catherine Austin Fitts του Solari Report γράφει:

Το αντίτυπό μου έφτασε την Παρασκευή. Σκέφτηκα ότι θα βουτούσα στις σελίδες του το πρωί του Σαββάτου και θα διάβαζα μερικά κεφάλαια. Αντ΄ αυτού, διάβασα ολόκληρο το βιβλίο. Αυτό λέει πολλά, όταν ένα βιβλίο 450 σελίδων με περισσότερες υποσημειώσεις από έναν τόμο της Εγκυκλοπαίδειας Britannica, είναι τόσο μαγευτικό.


Ο Anthony Fauci είναι αυτό που η Hannah Arendt ονόμασε "schreibtischtäter" ή "δολοφόνος γραφείου". Νόμιζα ότι είχα ήδη μια καλή αίσθηση για το κακό που έκανε ο Fauci ως διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) από το 1984. Ωστόσο, παρακολούθησα μια από τις παρουσιάσεις βίντεο του Kennedy για τα αρχείa του Fauci, καθώς εργαζόταν στο βιβλίο του κι ήταν εκπληκτική. Απλά, ενώ θεωρείς ότι έχεις εκτιμήσει την έκταση της διαφθοράς και της ρυθμιστικής αιχμαλωσίας της αμερικανικής φαρμακευτικο-βιομηχανικής διαπλοκής, αντιλαμβάνεσαι ότι είναι ακόμα χειρότερη.


Από τότε που ο Fauci ανέλαβε πριν από πενήντα χρόνια, "από το 6% του αμερικανικού πληθυσμού που έπασχε από χρόνιες ασθένειες, φτάσαμε σήμερα στο 54%", λέει ο Kennedy, με τριπλάσια κατανάλωση φαρμακευτικών προϊόντων σε σχέση με άλλα δυτικά έθνη και στις υψηλότερες τιμές. "Μετέτρεψε αυτόν τον οργανισμό (FDA) σε εκκολαπτήριο φαρμακευτικών προϊόντων".

Ο Fauci λαμβάνει επίσης "1,7 δις δολάρια από τον στρατό, ουσιαστικά για να κάνει έρευνα στα βιολογικά όπλα. Το 68% του προσωπικού του μισθού προέρχεται από την έρευνα στρατιωτικών βιολογικών όπλων". Ενώ η υπηρεσία του Fauci προσέφερε εκατομμύρια για την απόκτηση της λειτουργίας έρευνας για τον κορονοϊό στη Wuhan της Κίνας, "ο μεγαλύτερος συνεισφέροντας ήταν η CIA, η οποία έδωσε περίπου 69 εκατομμύρια δολάρια, και το Πεντάγωνο, μέσω της DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency), που έδωσε περίπου 39 εκατομμύρια δολάρια. Και οι τρεις μαζί δούλευαν παράλληλα".Ο Robert Francis Kennedy, Jr. (γεν. 1954) είναι αμερικανός δικηγόρος και συγγραφέας.


Με αυτούς τους τρόπους, το βιβλίο "The Real Anthony Fauci" εκθέτει τον ρόλο του Fauci στην απόκριση για τον COVID ως σταθερή με τον τρόπο λειτουργίας του για πολλά χρόνια: έναν τρόπο λειτουργίας που περιλάμβανε επώδυνους, εξαναγκαστικούς, ιατρικούς πειραματισμούς σε ορφανά και μειονεκτούντα παιδιά, πολλά από τα οποία κατέληξαν νεκρά, θαμμένα σε ομαδικό τάφο, καθώς κι ένα ιστορικό κατασκευασμένων πανδημικών φόβων και καταστολής αποτελεσματικών θεραπειών για την προώθηση των πωλήσεων φαρμακευτικών προϊόντων.

Οι αρπακτικές υπηρεσίες-μαριονέτες του Fauci και η συμμαχία τους με τις υπηρεσίες πληροφοριών, το στρατό και τους γίγαντες των κοινωνικών μέσων, προειδοποιεί ο Kennedy, σχηματίζουν ένα "είδος ιατρικού καρτέλ… ιατρική τεχνοκρατία", που τώρα τραβάει τα νήματα όχι μόνο όσον αφορά στην έγκριση φαρμάκων, αλλά και στην κυβερνητική πολιτική, με αποτέλεσμα την κατεδάφιση των συνταγματικών δικαιωμάτων. Με πρακτικές αεροπειρατείας και δημόσιου λόγου, τα ιατρικά καρτέλ πίσω από τον Fauci και από άλλους γραφειοκράτες της Υγείας, οδηγούν επί του παρόντος προς "ένα εταιρικό πραξικόπημα κατά της φιλελεύθερης δημοκρατίας".

Ο Kennedy καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η ανίερη συμμαχία της Big Pharma, των πολλών χρημάτων, των μεγάλων μέσων ενημέρωσης, των τεχνοκρατικών ελίτ, μιας διεθνικής τάξης δισεκατομμυριούχων και των στρατιωτικών υπηρεσιών πληροφοριών, που κατευθύνουν την παγκόσμια διακυβέρνηση προς τα δικά τους συμφέροντα, απειλούν την κοινωνία με "Αρμαγεδώνα".

Υπό την ηγεσία του Fauci, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τις "δυνάμεις της Αποκάλυψης, της άγνοιας, της απληστίας και του ολοκληρωτισμού. Κι αυτή είναι η τελική μάχη. Πρέπει να την κερδίσουμε"
Πηγή:
doctors4covidethics.org.