ΜΑΣΤΙΓΑ
ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

Αποκαθιστώντας την πίστη
στην υπόσχεση της επιστήμης


Λένε ότι η dr. Judy Mikovits είναι από τις πιο πετυχημένες επιστήμονες της γενιάς της. Η διατριβή της για το διδακτορικό το 1991 έφερε επανάσταση στην αγωγή για το HIV/AIDS.

Στο απόγειο της καριέρας της δημοσίευσε εξαιρετικό άρθρο στο περιοδικό Science. Το αμφιλεγόμενο άρθρο τάραξε την επιστημονική κοινότητα, αφού αποκάλυπτε ότι η χρήση ιστών από ζώα και ανθρώπινα έμβρυα μετέδιδαν καταστροφικές χρόνιες ασθένειες.

Αποκάλυψε τα θανατηφόρα μυστικά και τα τσιράκια των φαρμακευτικών, της κήρυξαν τον πόλεμο. Κατέστρεψαν το όνομα, την καριέρα και την προσωπική της ζωή.

Τώρα, που η τύχη των εθνών κρέμεται από μία κλωστή, η dr. Mikovits κατονομάζει τους διεφθαρμένους, που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.Μάστιγα της διαφθοράς: Αποκαθιστώντας την πίστη στην υπόσχεση της επιστήμης.


Ανακαλύψατε λοιπόν κάτι, που ερχόταν σε σύγκρουση με τη συμφωνημένη αφηγηματική.
Και γι΄ αυτό έκαναν τα πάντα για να σας καταστρέψουν τη ζωή. Σας συνέλαβαν και μετά εκδόθηκε εντολή φίμωσής σας.


― Για πέντε χρόνια, αν έβγαινα σε κοινωνικά δίκτυα, αν έλεγα ο,τιδήποτε, θα έβρισκαν νέα στοιχεία και θα με ξανάβαζαν στη φυλακή. Είναι από τις λίγες φορές που έκλαψα, επειδή ήξερα ότι δεν υπήρχαν στοιχεία την πρώτη φορά.

Άσκησαν μεγάλη δύναμη, για να χρεωκοπήσουν κάποιον βίαια. Δεν μπορούσα να καλέσω τους 97 μάρτυρες μαζί με τον Tony Fauci και τον Ian Lipton, οι οποίοι διηύθυναν την Yγειονομική Yπηρεσία και θα αναγκάζονταν να καταθέσουν ότι δεν κάναμε κανένα λάθος.


Γιατί σας κατηγόρησαν;

― Για τίποτα.


Μα, μπήκατε φυλακή.

― Κρατήθηκα χωρίς κατηγορίες, ως φυγόδικος. Κανένα ένταλμα. Με έσυραν έξω από το σπίτι. Οι γείτονες αναρωτήθηκαν τι γίνεται.

Έψαξαν το σπίτι, χωρίς ένταλμα, τρομοκρατώντας τον άντρα μου για πέντε μέρες. Του είπαν να βρει τις σημειώσεις μου. Δεν τις είχα, αλλά τις τοποθέτησαν εκεί.


Κατηγορηθήκατε ότι πήρατε πνευματικά στοιχεία από το εργαστήριο.

― Ήθελαν να φανεί ότι πήρα εμπιστευτικό υλικό, που ήταν πνευματική περιουσία του εργαστηρίου. Απέδειξα πέραν πάσης αμφιβολίας ότι δεν το έκανα. Διευθυντές των Υγειονομικών Υπηρεσιών έκαναν σκευωρία και κατέστρεψαν την υπόληψή μου.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης και το FBI δεν αντέδρασαν. Κράτησαν την υπόθεση σφραγισμένη, άρα δεν μπορείς να μιλήσεις γι΄ αυτήν, αλλιώς οι δικηγόροι διώκονται για ασέβεια. Επομένως, δεν βρίσκεις δικηγόρο για υπεράσπιση.

Στερήθηκα κάθε δικαίωμα δίκαιης διαδικασίας και μέχρι σήμερα δεν έχω συνταγματικές ελευθερίες.


Ωστόσο, είστε εδώ. Πολλοί θα συνταξιοδοτούνταν πρόωρα. Εσείς αποφασίσατε να βγείτε όταν έγινε άρση της εντολής φίμωσης, για να γράψετε βιβλίο με τίτλο:
«Plague of corruption. Restoring faith in the promise of Science» (Mάστιγα της διαφθοράς: Αποκαθιστώντας την πίστη στην υπόσχεση της επιστήμης). Κατονομάζετε άτομα.


― Βεβαίως.


Η απόπειρα τους να σας φιμώσουν απέτυχε και πρέπει να ρωτήσω, πώς κάθεστε εδώ και εγκαλείτε αυτές τις μεγάλες δυνάμεις και δεν φοβάστε για τη ζωή σας φεύγοντας από εδώ;

― Γιατί, αν δεν το σταματήσουμε αυτό τώρα, ας ξεχάσουμε δημοκρατία και ελευθερία, αλλά και την ανθρωπότητα. Θα μας σκοτώσει αυτή η ατζέντα.


Ο Antony Fauci, που ηγείται της ομάδας κρούσης της πανδημίας, ενεπλάκη σε συγκάλυψη;

― Την κατεύθυνε. Όλοι οι άλλοι, πληρώθηκαν. Και πήραν πολλά. Χρηματοδότηση εκατομμυρίων από τον Tony Fauci, την οργάνωσή του, το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων. Οι ερευνητές που διέπραξαν την απάτη, συνεχίζουν να τα παίρνουν χοντρά απ΄ την Υπηρεσία.


Όλος ο κόσμος ακούει τις συστάσεις του για το χειρισμό αυτής της πανδημίας. Πώς να ξέρουμε αν αυτά που λέει, είναι αυτά που πρέπει να μαθαίνουμε;

― Αυτά που λέει, είναι η απόλυτη προπαγάνδα. Αυτήν έκανε για να σκοτώσει εκατομμύρια από το ΄84.

IMAGE DESCRIPTIONΑπό τη μελέτη γνωρίζουμε ξεκάθαρα
ότι θα υπάρξει μεγαλύτερη καθυστέρηση εξέλιξης
απ΄ ό,τι για τα άτομα που δεν θα πάρουν το φάρμακο.

Dr. Anthony Fauci, αμερικάνος γιατρός, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) από το 1984. Από τον Ιανουάριο του 2020, είναι ένας από τους επικεφαλής της Ειδικής Ομάδας Κορωνοϊού του Λευκού Οίκου.
Υπήρξε σύμβουλος κάθε προέδρου των ΗΠΑ μετά από τον Ronald Reagan.


Ξεκίνησε όταν ήμουν εικοσιπέντε ετών. Ήμουν σε μία ομάδα που απομόνωσε τον HIV από τη σίελο και το αίμα ασθενών από Γαλλία, όπου ο Luc Montagnier απομόνωσε αρχικά τον ιό. Ήταν μελέτη επιβεβαίωσης, αλλά ο Fauci και ο dr. Gallo συνεργάζονταν, για να στρεβλώσουν την ιστορία.

Εκείνη την ημέρα, έλειπε ο dr. Rossetti και ο Tony Fauci είπε πως ξέρει ότι εκτυπώνουμε μελέτη κι ότι θέλει αντίγραφο. Επιβεβαίωσα ότι εκτυπώνεται μελέτη, ότι είναι εμπιστευτική και δεν θα δώσω αντίγραφο. Έμπηξε τις φωνές απαιτώντας τη μελέτη και απειλώντας ότι θα απολυθώ για ανυπακοή. Είπα να μιλήσει στο dr. Rossetti όταν θα γύριζε.

Μετά από κάποιες εβδομάδες επέστρεψε και του έδωσε τη μελέτη, ύστερα από εκφοβισμό. Ο Fauci καθυστέρησε για μήνες τη δημοσίευση, ενώ ο Gallo γράφει δική του μελέτη και παίρνει όλα τα εύσημα.

Φυσικά, παίζονται και πατέντες.

Η καθυστέρηση της επιβεβαίωσης οδήγησε στη διάδοση του ιού σκοτώνοντας εκατομμύρια. Κανείς δεν εξέφρασε την αγωνία του AIDS καλύτερα από το συγγραφέα Larry Kramer. Αποκάλεσε τον Tony Fauci «Bernie Madoff της Επιστήμης».

Ακόμα με συντρίβει η σκέψη ότι δεν γνώριζα πως η δουλειά μου το 1999 ήταν κάτι που είχε αποφευχθεί. Από το ΄83 και το ΄82 που απομονώθηκε ο ιός, δεν χρειαζόταν να φτάσουμε στο ΄84 για επιβεβαίωση. Σκεφτείτε πόσοι... Η ήπειρος της Αφρικής έχασε ολόκληρη γενιά, καθώς διαδιδόταν ο ιός, λόγω της αλαζονείας μιας ομάδας ανθρώπων και του Robert Redfield, που τώρα διευθύνει το CDC (σ.σ. Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών - Centers for Disease Control and Prevention) μαζί με τον Tony Fauci. Δούλευαν μαζί, για να πάρουν τα εύσημα, να βγάλουν λεφτά και είχαν τις πατέντες, που τις καθόρισαν με τη θεραπεία IL-2, που ήταν απολύτως λάθος. Αν δεν είχε γίνει αυτό, δεν θα είχαν πεθάνει εκατομμύρια από HIV.


Πώς γίνεται κάποιος που δίνει συμβουλές υγείας παγκοσμίως, να έχει πατέντα για τη λύση και το εμβόλιο; Δεν είναι αντικρουόμενα συμφέροντα αυτά;

― Είναι, και μάλιστα είναι ένα από αυτά που έλεγα και θέλω να πω στον Πρόεδρο Trump να ακυρώσει το διάταγμα Bayh–Dole.

Το Bayh–Dole άλλαξε το πώς προσεγγίζουν τα πανεπιστήμια τη μεταβίβαση τεχνολογίας. Φαίνεται στα στατιστικά.

Τα πανεπιστήμια πήραν δεκαέξι φορές παραπάνω πατέντες απ΄ όσες έπαιρναν το ΄80. Όλοι παίρνουν πιο πολλές, αλλά το μερτικό των πατεντών των πανεπιστημίων είναι πενταπλάσιο απ΄ ό,τι ήταν πριν το Bayh–Dole.

Η κατάσταση έγινε τόσο άσχημη, που αξιωματούχος της βιομηχανίας Πληροφορικής αποκάλεσε τα πανεπιστήμια ναρκομανείς με τα ποταπά κίνητρα των ποσοστών από τις πατέντες.


IMAGE DESCRIPTIONΑυτό το διάταγμα, έδωσε σε κρατικούς υπαλλήλους το δικαίωμα να πατεντάρουν ανακαλύψεις τους. Να διεκδικούν πνευματικά δικαιώματα για ανακαλύψεις, τις οποίες πλήρωσε ο φορολογούμενος.

Όταν έγινε αυτό, στις αρχές της δεκαετίας του ΄80, καταστράφηκε η επιστήμη κι έτσι προέκυψαν αυτά τα αντικρουόμενα συμφέροντα.

Είναι έγκλημα, που επιτρέπουν σε κάποιον σαν τον Bill Gates, επειδή έχει δισεκατομμύρια δολάρια. Κανείς δεν τον εξέλεξε, δεν είναι γιατρός, δεν έχει κάποια ειδικότητα, αλλά δίνουμε φωνή σε τέτοια άτομα και καταστρέφουμε τη ζωή εκατομμυρίων.


Η κανονικότητα θα επανέλθει μόνο,
όταν θα έχουμε εμβολιάσει τον πληθυσμό της Γης.

Bill Gates, ιδρυτής της Microsoft.Αν κάνουμε τα εμβόλια υποχρεωτικά παγκοσμίως, οι έχοντες τα εμβόλια θα βγάλουν πολλά εκατομμύρια.

― Θα σκοτώσουν εκατομμύρια, όπως ήδη έκαναν με τα εμβόλιά τους. Δεν υπάρχει εμβόλιο υπό κατασκευή, που να είναι σωστό για οποιοδήποτε ιό RNA.


Πρέπει να σας ρωτήσω. Είστε κατά των εμβολίων;

― Ασφαλώς όχι! Το εμβόλιο είναι ανοσοθεραπεία. Όπως είναι και η ιντερφερόνη άλφα.

Δεν είμαι κατά. Δουλειά μου είναι να φτιάχνω ανοσοθεραπείες. Αυτό είναι τα εμβόλια.


Πιστεύετε, πως αυτός ο ιός δημιουργήθηκε σε εργαστήριο;

― Δεν θα πω τη λέξη «δημιουργήθηκε», αλλά δεν προέκυψε φυσιολογικά αν προέκυψε στο εργαστήριο.

Είναι ξεκάθαρο ότι αυτός ο ιός χειραγωγήθηκε, αυτή η οικογένεια ιών. Και μελετήθηκε σε εργαστήριο, όπου έβαλαν και ζώα κι αυτό απελευθερώθηκε, είτε εσκεμμένα είτε όχι.

Αυτό δεν μπορεί να προκύπτει φυσιολογικά. Δεν πήγε κάποιος σε αγορά για να πάρει η νυχτερίδα. Ο ιός δεν μεταπήδησε σε ανθρώπους, δεν γίνεται έτσι. Είναι επιταχυμένη ιική εξέλιξη. Αν είχε προκύψει φυσιολογικά, θα χρειαζόταν έως και οκτακόσια χρόνια για να προκύψει.

Αυτό προέκυψε από το SARS1 σε μία δεκαετία. Δεν προέκυψε φυσιολογικά.


Έχετε ιδέα για το πού προέκυψε;

― Σίγουρα, μεταξύ των εργαστηρίων της Βόρειας Καρολίνας, του Στρατιωτικού Ινστιτούτου Λοιμωδών Fort Detrick και του εργαστηρίου στη Wuhan.

3,7 δις δολάρια πήγαν από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ στο εργαστήριο της Wuhan στην Κίνα, το ίδιο, από το οποίο πολλοί λένε ότι ξεκίνησε η μόλυνση του κορονοϊού.

Ξέρουμε επίσης, ότι το Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων, το τμήμα που σχετίζεται με τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, τα οποία ελέγχει ο dr. Anthony Fauci, έκανε ήδη πειράματα με το εργαστήριο στη Wuhan στο παρελθόν, σε σχέση με τον κορονοϊό.

Αν ο dr. Fauci δεν μπορεί να είναι ειλικρινής για τη σύνδεσή του με αυτό το εργαστήριο, τότε πρέπει να φύγει.


Το 1999 δούλευα στο Fort Detrick και η δουλειά μου ήταν να διδάξω τον Ebola πώς να προσβάλλει ανθρώπινα κύτταρα χωρίς να τα σκοτώνει. Ο Ebola δεν μπορούσε να προσβάλλει ανθρώπινα κύτταρα μέχρι να τον βάλουμε στα εργαστήρια.


Δύσκολο να αγνοήσουμε τους θανάτους. Πέθαναν άνθρωποι σε ανησυχητικούς αριθμούς. Πώς το εξηγείτε αυτό;

― Εύκολα, όταν βλέπεις τι έκανε η κυβέρνηση. Επικαλέστηκαν την dr. Birx. Προσεγγίσαμε φιλελεύθερα τη θνησιμότητα. Αν πέθαινε ο σύζυγός μου, που έχει COPD και οι πνεύμονές του έχουν ίνωση, θα έμοιαζαν με κάποιου που έχει COVID-19, αλλά δεν έχει ενδείξεις μόλυνσης.

Άρα, χωρίς εξέταση και χωρίς ενδείξεις μόλυνσης, αν έμπαινες σε νοσοκομείο, θα έλεγαν COVID-19. Τα ακούμε από γιατρούς και νοσοκόμες που θυμώνουν.


Είδα πολλούς γιατρούς στο διαδίκτυο, που έχουν ανεβάσει δικά τους βίντεο. Απορούν με τα πρωτόκολλα που τους έδωσε το CDC.

Την Παρασκευή έλαβα επτασέλιδο έγγραφο. Μου έλεγε, πως αν έχω μία 86χρονη ασθενή με πνευμονία, που δεν εξετάστηκε για COVID-19, αλλά κάποια στιγμή έπαθε πνευμονία, μάθαμε πως ήρθε σε επαφή με το γιο της, που δεν είχε συμπτώματα, αλλά αργότερα βγήκε θετικός στον ιό COVID-19, τότε στο πιστοποιητικό θανάτου της πρέπει να γράψουμε διάγνωση για COVID-19.


Με πιέζουν να προσθέσω COVID στο πιστοποιητικό θανάτου. Γιατί;


Γιατί μας πιέζουν να βάλουμε COVID; Μήπως για να αυξηθούν οι αριθμοί και να φανεί χειρότερη η κατάσταση; Νομίζω, ναι.

Αμερικάνος γιατρός.Γιατί να θέλουν παραποίηση των αριθμών;

― Με το φόβο ελέγχεις καλά τον κόσμο και συχνά παραλύει η αυτόνομη σκέψη αν φοβηθούν αρκετά.

Δεν θέλω να νιώθουν έτσι. Θέλω να λένε, θα περάσει κι αυτό. Θα σκεφτώ, θα πάω σε διαφορετικές πήγες, θα ακούσω διάφορους και θα κρίνω μόνος μου, γιατί έτσι λειτουργεί η Αμερική.

IMAGE DESCRIPTIONΑν κάποιος πεθάνει με COVID-19,
το μετράμε αυτό σα θάνατο από COVID-19.

Dr. Deborah Birx, αμερικανίδα γιατρός και διπλωμάτης.
Υπηρετεί από το 2014 ως United States Global AIDS Coordinator
για τους προέδρους των ΗΠΑ Obama και Trump
και στην ομάδα εργασίας White House Coronavirus Task Force.


Δεν πεθαίνεις με μόλυνση, αλλά από μόλυνση.


Μίλησα με γιατρούς που παραδέχτηκαν ότι τους υποδεικνύουν να καταγράψουν ασθενείς ή νεκρούς με COVID-19.

― Παίρνεις 13.000 δολάρια από το Medicare (σ.σ. ομοσπονδιακό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας) αν το πεις COVID-19.


Το Medicare λέει πως αν γίνει εισαγωγή με COVID-19, θα πάρεις 13.000 δολάρια.

Αν μπει σε αναπνευστήρα, παίρνεις 39.000 δολάρια, το τριπλάσιο!


Και τον σκότωσες με τον αναπνευστήρα, γιατί του έκανες λάθος αγωγή.

Όλα όσα δεν έχουν λογική, οι ασθενείς που βλέπω, οι πνεύμονες που προσπαθώ να βελτιώσω, με οδηγούν στην πεποίθηση ότι λειτουργούμε σε ένα ψευδές ιατρικό μοντέλο.

Φοβάμαι πως η λαθεμένη αγωγή θα κάνει μεγάλη ζημιά σε πολλούς σε μηδέν χρόνο.Η επόμενη ερώτησή μου αφορά την Ιταλία. Γιατί χτυπήθηκε τόσο άγρια;

― Η Ιταλία έχει πολύ γερασμένο πληθυσμό, που μαστίζεται με φλεγμονώδεις διαταραχές.

Στις αρχές του 2019, δέχτηκαν ένα νέο εμβόλιο γρίπης που δεν εξετάστηκε. Είχε τέσσερα διαφορετικά στελέχη γρίπης και το πολύ παθογόνο H1N1.

Αυτό το εμβόλιο καλλιεργήθηκε σε κυτταρική γραμμή σκύλου και οι σκύλοι έχουν πολλούς κορονοϊούς, γι΄ αυτό δεν τους εξετάζουν εκεί.


Καθώς η χώρα ανακάμπτει από τη χειρότερη επιδημία, παραμένει ένα ερώτημα: Τι απέγινε όλη η υδροξυχλωροκίνη;


Ξέρουμε ότι υδροξυχλωροκίνη και ο ψευδάργυρος δουλεύουν θαυμάσια στους ασθενείς. Μετά βγαίνει ο Fauci και λέει ότι δεν υπάρχει σχετική μελέτη.

Dr Fauci, θα υπάρξει σχετική μελέτη για το δικό σου εμβόλιο;


Έρευνα σε 2.300 γιατρούς από τριάντα χώρες έδειξε ότι θεωρούν την υδροξυχλωροκίνη το πιο αποτελεσματικό φάρμακο για τον ιό.


Ο AMA (σ.σ. American Medical Association) είπε ότι οι γιατροί θα χάσουν την άδειά τους αν χορηγήσουν υδροξυχλωροκίνη, που χτυπάει την ελονοσία κι είναι στη λίστα απαραίτητων φαρμάκων παγκοσμίως για εβδομήντα χρόνια.

Ο dr. Fauci λέει ότι είναι αβάσιμα στοιχεία. Δεν είναι παραμύθια, όταν έχουμε χιλιάδες σελίδες με στοιχεία, που λένε ότι είναι αποτελεσματική σε αυτές τις οικογένειες ιών.

Για πενήντα σεντς τη δόση, θα μπορούσαμε να προστατεύσουμε χίλια άτομα για επτά μέρες με δύο δόσεις τη μέρα με ένα φυαλίδιο των εξακοσίων δολαρίων κι αυτό δεν έγινε.

Είναι απαραίτητο φάρμακο και δεν το δίνουν. Όχι μόνο τώρα, αλλά όταν ανακαλύψαμε για τον αυτισμό, ένα φάρμακο εκατό ετών που λέγεται σουραμίνη κι είναι στη λίστα απαραίτητων φαρμάκων του Π.Ο.Υ., έδινε σε αυτιστικά παιδιά, φωνή, ζωή.

Αλλά τι έκαναν στη Monsanto; Το απέσυραν. Δεν το έβρισκες ούτε για να σώσεις τη ζωή σου.

Πίστεψέ με, κάναμε φοβερές προσπάθειες. Όταν αποσύρεις ένα φάρμακο, όχι μόνον ο Π.Ο.Υ., αλλά και το FDA, το CDC, ο Tony Fauci, τα έκλεισαν όλα.

IMAGE DESCRIPTIONΑν τελειώσουν, αυτά θα έχουμε πάλι υγιή κόσμο και πολλά χρήματα. Θα πάρουμε όσα βγάζουν από τις πατέντες και θα τα δώσουμε στα θύματα αυτής της μάστιγας της διαφθοράς.


Είναι ασφαλές να πούμε, πως κάτι που δεν πατεντάρεται, το σταματάνε εσκεμμένα, επειδή δεν έχουν κέρδος; Όλες τις φυσικές θεραπείες, που είχαμε ανέκαθεν;

― Ασφαλώς! Και αυτό ακριβώς γίνεται με τον COVID-19. Παρεμποδίζουν τις θεραπείες μέχρι να μολυνθούν όλοι.

Προωθούν τα εμβόλια γνωρίζοντας ότι τα εμβόλια για γρίπη αυξάνουν κατά 36% τις πιθανότητες να μολυνθείς με COVID-19.


Από που έχουμε αυτά τα στοιχεία;

― Από περσινή δημοσίευση με στρατιώτες που εμβολιάστηκαν για γρίπη (σ.σ. βλ. αριστερά) και ήταν πιο επιρρεπείς στους κορονοϊούς. Αυτοί υπάρχουν σε όλα τα ζώα. Οπότε, αν έχεις κάνει εμβόλιο γρίπης, δέχτηκες ένεση με κορονοϊούς.


Το να βάζεις μάσκα δεν έχει λογική. Φοράμε μάσκα σε οξείες καταστάσεις για προστασία. Εδώ δεν τις φοράμε. Γιατί;

Γιατί γνωρίζουμε μικροβιολογία, ανοσολογία και θέλουμε ισχυρό ανοσοποιητικό. Αγγίζουμε, μοιραζόμαστε βακτήρια. Σταφυλόκοκκο, στρεπτόκοκκο. Το ανοσοποιητικό ανταποκρίνεται καθημερινά σε αυτά. Αν μου το στερήσεις αυτό, πέφτει το ανοσοποιητικό μου. Αν είμαι σε προστατευμένο χώρο, πέφτει. Αν μείνω εκεί για μήνες, πέφτει περισσότερο. Πλένω χέρια και πάγκους συνέχεια στο σπίτι. Φοβάμαι αυτά που χρειάζομαι για να επιζήσω.


Aν δεν έχεις ανοσοανεπάρκεια, αν δεν είσαι υπερήλικας, μπορείς να βγαίνεις χωρίς γάντια και μάσκα. Αν έχεις τα παραπάνω, φυλάξου, φόρα μάσκα.


Δεν χρειάζεται να φορούν μάσκα και γάντια όλοι, γιατί μειώνεται η βακτηριακή πανίδα σου. Δεν αλληλεπιδράς με την κοινωνία κι η βακτηριακή σου πανίδα, οι ιοί, οι φίλοι σου που σε προστατεύουν από άλλα νοσήματα, εκλείπουν και εκτίθεσαι σε ευκαιριακές μολύνσεις, που θέλουν να μην έχεις τα καλά βακτήρια που μάχονται για σένα.


Κι όταν βγαίνουμε από τις προφυλάξεις με πεσμένο ανοσοποιητικό, τι λέτε πως θα γίνει; Θα εκτοξευτούν τα νοσήματα!


Κι όταν γίνει πάλι άνοιγμα, θα υπάρξει τεράστιο ποσοστό ασθενειών. Ιοί και βακτήρια χτίζουν το ανοσοποιητικό σας.


IMAGE DESCRIPTIONΗ μάσκα ενεργοποιεί τους δικούς σου ιούς. Αρρωσταίνεις από τις δικές σου εκφράσεις κορονοϊών που ενεργοποιούνται κι αν είναι SARS-CoV-2, τότε έχεις μεγάλο πρόβλημα.


Δεν είστε η πρώτη ιολόγος, που μου λέει ότι κάνουμε το αντίθετο απ΄ ό,τι θα έπρεπε για να έχουμε ανοσία.

― Γιατί να κλείσεις στην παραλία; Έχεις αλληλουχίες στο χώμα, στην άμμο. Έχεις μικρόβια ίασης στη θάλασσα, στο αλατόνερο. Αυτό είναι παράνοια!

Οι θεσμοί που ρυπαίνουν το περιβάλλον και σώμα. Υπήρξε εποχή που έδιναν μάχες. Έκαναν θαυμάσια δουλειά στη χειραγώγηση των μαζών, που τώρα οι άνθρωποι ακυρώνουν άλλους πολίτες κι οι μεγάλες πλατφόρμες ακολουθούν τα ίδια και κλείνουν τα πάντα.
IMAGE DESCRIPTION
Δεν επιτρέπονται πλέον φωνές που διαφωνούν σε αυτή την ελεύθερη χώρα. Είναι κάτι που ποτέ δεν περίμενα να δω.


― Ούτε εγώ, αλλά το βίωσα από το 2011. Είναι αδιανόητο ότι ξεγελιέται τόσο η κοινωνία κι η προπαγάνδα συνεχίζεται κάνοντάς μας να μισούμε ο ένας τον άλλον.

Ελπίζω να αφυπνιστούν όλοι και να καταλάβουν ότι αυτό δεν έχει λογική και θα κερδίσουμε διότι θα γκρεμίσουμε όλο το πρόγραμμα με αυτή την πληροφόρηση.

Για μένα, τα καλά νέα είναι ότι ξυπνούν οι γιατροί και λένε... μια στιγμή!

Εσείς οι γιατροί που με βλέπετε, γιατί δεν φωνάζετε;

Υπερασπίζομαι εσάς, τις ελευθερίες μου, την οικογένειά μου, το δικαίωμα των ασθενών μου να επιλέξουν για τη ζωή τους.

Έχω μείνει άναυδος που δεν μιλάνε κι άλλοι γιατροί σαν εμένα. Θα έπρεπε να είμαστε ενωμένοι τώρα.

Πρέπει να ξυπνήσετε, γιατί παίρνουν τις ελευθερίες σας εξαιτίας των ψεύτικων ειδήσεων! Αυτό είναι λάθος. Θα έπρεπε να πάνε φυλακή κάποιοι.

Αμερικάνος γιατρός.


Δεν είναι οι επιστήμονες που είναι ανέντιμοι. Είναι κάτω από αυτούς, που για πάνω από σαράντα χρόνια ελέγχουν ποιος και τι θα δημοσιευτεί και δυστυχώς, πολλοί παίρνουν χρήμα και φήμη και υποστηρίζουν αυτά που δεν αληθεύουν.


Τι έχετε να πείτε στους γιατρούς, που άρχισαν να βλέπουν ως πού φτάνει η παραπλάνηση και τους αναγκάζουν να παραβούν τον όρκο τους;

― Θα τους πω, συγχωρείστε τους εαυτούς σας. Είναι η πιο δύσκολη συνειδητοποίηση. Με τις καλύτερες προθέσεις, μελετήσαμε και μάθαμε αυτό που θεωρούσαμε αλήθεια. Δεν είχαμε ιδέα ότι τα στοιχεία που μας έδιναν ως αληθή, ήταν ψευδή.

Σήμερα στις σχολές διδάσκεται άλλη επιστήμη. Δεν θα πάρεις επιχορήγηση αν δεν μιλάς με την κομματική αφηγηματική. Δεν θα σε δημοσιεύσουν. Αυτό ήταν το πιο δύσκολο για μένα, όταν αντιλήφθηκα πως τα επιστημονικά περιοδικά στρέβλωναν ανακαλύψεις που θα θεράπευαν κόσμο.


Θα έχει η επιστημονική κοινότητα το κουράγιο να απαντήσει αν αυτές οι ασθένειες μπορεί να ήταν δικό τους δημιούργημα;

Από παλιά ομιλία της dr. Judy Mikovits.


Σχεδόν αφότου βγήκα από τη φυλακή, ξεκινήσαμε μία ομάδα επιμόρφωσης. Αφυπνίζουμε γιατρούς.

Είναι πολύ δύσκολο, αλλά όποιος γιατρός συνειδητοποιούσε ότι μπορεί να ήταν μέρος του προβλήματος, αναθεώρησε και πορεύεται για μια καλύτερη κοινωνία και για την πίστη στην υπόσχεση της Ιατρικής. Μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε.Η ιδέα ότι σε λίγες μέρες θα έχουμε νέα κυβέρνηση με δεδομένο ότι είμαι καιρό στα πράγματα και έχω υπηρετήσει σε πέντε κυβερνήσεις, σκέφτηκα να θέσω στην ημερήσια διάταξη σήμερα το θέμα της προετοιμασίας για πανδημία.

Ένα μήνυμα που θέλω να σας δώσω σήμερα είναι ότι δεν υπάρχει αμφιβολία, πώς θα υπάρξει αιφνιδιαστική έξαρση. Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι θα το δούμε στα επόμενα χρόνια.

Dr. Anthony Fauci, Πανεπιστήμιο Georgetown, 2019.Σημείωση:
Το παραπάνω κείμενο είναι από συνέντευξη της dr. Judy Mikovits,
όπως αναρτήθηκε στην πλατφόρμα brighteon.com
(παραγωγή: Elegate, plandemicmovie.com, μετάφραση: vasoula2908).
Η dr. Judy Mikovits είναι αμερικανίδα μοριακή βιολόγος και ερευνήτρια ιατρικής.
Η διδακτορική της διατριβή ήταν σχετική με τον ιό HIV («Negative Regulation of HIV Expression in Monocytes», George Washington University, 1991).
Οι διαφορετικές απόψεις της από το παγκόσμιο ιατρικό-φαρμακευτικό κατεστημένο για τον κορονοϊό έχουν προκαλέσει πολλές και ποικίλες αντιδράσεις.
Την απέκλεισαν από τα κοινωνικά δίκτυα και την παρουσιάζουν σε όλα τα κατευθυνόμενα sites (ειδησεογραφικά, hoaxes κ.ά.) ως συνωμοσιολόγο.
Οι αντιδράσεις του κόσμου όμως, ήταν διαφορετικές. Πολλά βίντεο με συνεντεύξεις της άρχισαν να ανεβαίνουν σε blogs και αλλού στο διαδίκτυο, ενώ το βιβλίο της «Plague of Corruption: Restoring Faith in the Promise of Science» («Μάστιγα της Διαφθοράς: Αποκαθιστώντας την πίστη στην υπόσχεση της επιστήμης»)
που κυκλοφόρησε πρόσφατα, σκαρφάλωσε στην κορυφή της λίστας των πωλήσεων του Amazon.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ