ΕΙΚΟΝΟΚΛΑΣΤΕΣ
ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ

Ο Mikeius τα «χώνει»
με το μοναδικό του τρόπο
στους νέους «ιεχωβάδες» τού ίντερνετ,
τους online... άθεους- Η γενική ειρήνη, που βιώνουμε τα τελευταία εξήντα χρόνια στη Δύση δέν έχει να κάνει ούτε με την εξάπλωση τού αθεϊσμού ούτε με τη θρησκευτική απάθεια. Έχει να κάνει με την πρόοδο, την επικοινωνία πολιτισμών και το οικονομικό συμφέρον. Οι αμερικάνοι σταμάτησαν να μισούν τους γιαπωνέζους, επειδή τους προμηθεύουν με αμάξια, άιρ κοντίσιον, κινητά, μόδα και άνιμε, όχι επειδή τους το σφύριξε ο ...Ντώκινς ούτε ο Jesus παρεμπιπτόντως.

- Είναι άκρως καθυστερημένο, όταν ποστάρεις video response επί video response με έναν εξ ίσου παπάρα ευαγγελιστή στην άλλη άκρη τής Γής. Αν ο θεϊστής είναι μ..., που προσπαθεί να αποδείξει την ύπαρξη θεού, ο άθεος είναι μ... στο τετράγωνο, που μπαίνει στον κόπο να απαντήσει.

- Χίλιες φορές να μπαίνω στα αθλητικά φόρουμ και να βλέπω αεκτζήδες να γκρινιάζουν, γιατί δέν παίρνουν πρωτάθλημα ούτε στο Κουίντιτς. Τουλάχιστον αυτοί, δέν μετατρέπουν σε ιντερνετική κόντρα τα υπαρξιακά τους ούτε το παίζουν εικονοκλάστες τού καναπέ, επειδή γράφουν κάθε χρόνο πόσο σνομπάρουν τα Χριστούγεννα.

- Όσο δέν θέλω να μού τα πρήζει κάθε μπορδόχα στην Ομόνοια με φυλλάδια για το Χριστούλη και την Παναγίτσα, άλλο τόσο δέν θέλω να χτυπάει το inbox μου κάθε δυο ώρες με νέο άθεο βίντεο. Άντε και γ... πια, ιεχωβάδες τού ίντερνετ!

ΜΠΡΑΦ-28
Mikeius vs. e-Atheists
Comedy Lab

 
Ρωμιοί άθεοι κόβουν την αγιοβασιλιάτικη πίτα τους!
Ορισμένοι, που δηλώνουν άθεοι, εμφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια,
αλλά αποδείχτηκαν... γιαλαντζί.
Οι χριστιανοάθεοι τής Ρωμιοσύνης.Από το άρθρο τής  «Ελεύθερης Έρευνας»:
Με πλαστή ταυτότητα


ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ