ΒΙΑΣΜΟΣ
ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ

Θέμα Covid:
Αντισυνταγματικά
κι εκ προμελέτης εγκλήματα

Χιλιάδες διαδηλωτές στο Βερολίνο διαμαρτύρονται για τα μέτρα για τον κορονοϊό.Εν αρχή ην… ο Κέρμιτ! Ύστερα ήρθε η Ντόλυ. Για να κλωνοποιθεί η τελευταία, θυσιάστηκαν 363 «ανακατασκευασμένα» ωάρια. Τουτέστιν, ποσοστό επιτυχίας 0,0027%! Και σκεφτείτε, ότι τα πρόβατα είναι ικανότατα στην αναπαραγωγή. (Το εν λόγω ποσοστό 0,0027% μου θυμίζει την θνητότητα του Covid 19, αλλά πάμε παρακάτω). Η αναπαραγωγική κλωνοποίηση ουδόλως μπορεί να εφαρμοστεί στα ζώα, πολλώ δε μάλλον σε άνθρωπο! Πώς θα κλωνοποιήσεις το πνεύμα; Δεν τους βγήκε λοιπόν το εργάκι με την κλωνοποίηση, πριν μερικά χρόνια και εφηύραν ή μάλλον κατεσκεύασαν έναν καινούριο ιό. Ήθελαν βλέπετε, να το παίξουν θεοί! Τα ΄σκασε χοντρά η Ομπάμα Administration στους Κινέζους, ούτως ώστε στο ερευνητικό κέντρο της Γιουχάν να γεννηθεί το… θείο βρέφος! Το θείο βρέφος του εξανδραποδισμού του ανθρώπινου γένους σε αντιπαραβολή με τη λύτρωση των ανθρώπων από τον ερχομό του Ιησού Χριστού. Κατά συνέπεια, με άλλοθι έναν πρωτοεμφανιζόμενο ιό ανεκάλυψαν και το… Άγιο Δισκοπότηρο της γνώσης στα παιχνίδια επιβολής κι εξουσίας, μέσω του ελέγχου των ανθρώπων.

Ατύχημα ή σκηνοθετημένη διαρροή από το εργαστήριο; Δεν τον πρόλαβαν ή δεν θέλησαν να τον προλάβουν; Ό,τι και να ΄ταν, εξυπηρετεί μια χαρά τα σχέδιά τους. Βρήκαν «πάτημα» για να εφαρμόσουν την μετάλλαξή μας σε πειθήνια ανδροειδή! Η είσοδος του Covid 19 στις ανθρώπινες κοινότητες, προσωπικά μου θυμίζει ένα τσουνάμι, που καταφτάνει κι από την άλλη μεριά ένα φράγμα, που έχει υψωθεί για να το σταματήσει. Τελικώς, το τσουνάμι υπερχείλισε το φράγμα και τα... ύδατα του ιού εισήλθαν στην κοινωνία. (Δεν εννοούν ακριβώς αυτό τα βοθροκάναλα, όταν μας... διογκώνουν τους γενετησιους αδένες για αχαρτογράφητα ύδατα, αλλά ξαναπάμε παρακάτω.) Όταν λοιπόν το νερό έχει εισέλθει στο χώρο σου και η πόλη σου έχει γίνει… Βενετία, τι μπορείς να κάνεις; Απολύτως τίποτα! Σκας και… κολυμπάς! Αυτή ακριβώς είναι και η θεραπεία, απέναντι στον Covid 19. Ο εχθρός είναι πλέον intra portas, η Πόλις Εάλω! Κάποια στιγμή θα κολλήσουμε όλοι…

Έτσι γίνονταν πάντα με τις καινούριες ιώσεις, όταν αυτές έρχονταν σε επαφή με την αφεντιά μας. Μαθαίναμε να ζούμε με αυτές. Με την πάροδο του χρόνου και την συμβίωση με τα ανθρώπινα βιολογικά συστήματα, οι καινούριοι ιοί γίνονταν λιγότερο οξείς και οι κλινικές εκδηλώσεις του οργανισμού αρκετά ηπιότερες, αναλόγως βεβαίως την προστασία, την οποίαν μας παρέχει το ανοσοποιητικό σύστημα του καθενός από εμάς. Άρα, τα μοναδικά όπλα μας είναι η θωράκιση του ανοσοποιητικού μας συστήματος και ίσως κάποια αντιικά φάρμακα, όπως η ρεμδεσιβίρη, (καινούριο φάρμακο, το οποίο συνέθεσαν οι Ιάπωνες, όταν στελέχη του ιού MERS… μετενάστευσαν, από την Σαουδική Αραβία στην Ιαπωνία, το 2009) η κολχικίνη η αζυθρομικίνη ή κοκτέιλ αυτών. Αντ’ αυτού, οι... άρχοντες της υφηλίου, οι δισεκατομμυριούχοι του πλανήτη, ανεκάλυψαν το… Άγιο Δισκοπότηρο της γνώσης των εμβολίων, επένδυσαν σε αυτά (δίχως να γνωρίζουν… την τύφλα τους από ιατρικά ζητήματα) και απεφάσισαν να ελέγξουν τοιουτοτρόπως τους ανθρώπους διότι είναι… πολλά τα λεφτά και κυρίως είναι πολύ γλυκιά η άσκηση της εξουσίας! Ταυτοχρόνως, έδωσαν εντολή σε όσες Κυβερνήσεις-μαριονετες διαθέτουν (ανά την υφήλιο), να εφαρμόσουν τα πλέον αστυνομοκρατούμενα μέτρα, που έχει γνωρίσει ποτέ η οικουμένη!

Για να το καταλάβετε καλύτερα, θα χρησιμοποιήσω ένα έτερο παράδειγμα. Ο Covid 19 είναι ένα καινούργιο ζιζάνιο, το οποίο εμφιλοχωρεί και παρεισφρέει, μέσα σε ένα χωράφι με ντομάτες. Δεν ψεκάζεις με εντομοκτόνα όλο το χωράφι σου διάβολε, επειδή κάποιες ντομάτες ασθένησαν και σάπισαν! Θα σε πάρουν με τις... ντοματες! Είναι ποτέ δυνατόν να καταστρέψεις ολόκληρη την σοδειά σου, διότι μερικές ντομάτες προσεβλήθησαν από το ζιζάνιο; Αυτό ακριβώς λαμβάνει χώρα σήμερα στις κοινωνίες μας. Διέλυσαν το Σύμπαν, την ψυχική (και σωματική) μας υγεία, την οικονομία, την κοινωνική μας ζωή, ενώ για να αιτιολογήσουν τούτα τα αντισυνταγματικά, εκ προμελέτης, εγκλήματά τους, μας υποδεικνύουν, κάποιους ατυχείς συνανθρώπους μας, υπερήλικες ή γενετικά ευάλωτους (οι οποίοι θα πέθαιναν έτσι κι αλλιώς) και εμβολιάζουν τις ψυχές μας με τρόμο λέγοντας μας: Ιδού! Έτσι θα καταλήξεις (κυριολεκτικά και μεταφορικά), εάν δεν υπακούσεις!

Πάρτε δύναμη από την δύναμή σας και μην τους αφήνετε να βιάζουν την ψυχή και το μυαλό σας! Εάν δεν το κάνετε, τότε πολύ απλά θα έχετε μεταλλαχθεί σε κάτι άλλο! Δεν θα υπάρχετε, ωσάν ανθρώπινο είδος! Και τότε…

Τότε, κάποιο άλλο είδος θα πάρει την θέση σας!


ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ


4 ΣΧΟΛΙΑ

 • Ανώνυμος 50623

  27 Μαρ 2021

  50622 άμα σου αρέσει το πίτουρο..

 • Ανώνυμος 50622

  27 Μαρ 2021

  τελειο

 • Ανώνυμος 50549

  19 Μαρ 2021

  "Άρα, τα μοναδικά όπλα μας είναι η θωράκιση του ανοσοποιητικού μας συστήματος και ίσως κάποια αντιικά φάρμακα, όπως η ρεμδεσιβίρη, (καινούριο φάρμακο, το οποίο συνέθεσαν οι Ιάπωνες, όταν στελέχη του ιού MERS… μετενάστευσαν, από την Σαουδική Αραβία στην Ιαπωνία, το 2009) η κολχικίνη η αζυθρομικίνη ή κοκτέιλ αυτών."

  Τη θωράκιση του ανοσοποιητικού πάω στοίχημα ότι ο αστείος τυπάς την εννοεί με συμπληρώματα και ηλιοθεραπεία. Τα δε φάρμακα που αναφέρει δεν συνιστούν θεραπεία από τον κορωνοιό, διότι απλούστατα για την ώρα δεν υπάρχει θεραπεία για τον ιό αυτόν. Αν υπήρχε εξαρχής πραγματική θεραπεία και κάποιο εμβόλιο τα μέτρα θα ήταν λιγότερο αυστηρά.
  Ας σημειωθεί ότι ότι 40 χρόνια τώρα ζούμε με τον ιό του AIDS. Αυτός ο ιός στοχεύει τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος, όπως Β και Τ λεμφοκύτταρα, τα οποία προσβάλλει για να αναπαραχθεί. Ως εκ τούτου το ανοσοποιητικό είναι εξαρχής αποδυναμωμένο μόλις εμφανιστεί ο ιός. Δεν υπάρχει ούτε θεραπεία με φάρμακα ούτε εμβόλιο. Μόνο μια αγωγή με κοκτέιλ αντιρετροϊκών φαρμάκων που επιβραδύνουν την εξέλιξη της νόσου. Το θετικό με τον ιό του AIDS είναι ότι διαδίδεται μέσω του αίματος και όχι αερογενώς, εξού και ο έλεγχος του αίματος στις μεταγγίσεις και η χρήση προφυλακτικών παγκοσμίως. Κύριοι δεν ζείτε ασφαλείς σε μια προσομοίωση, ζείτε σε έναν πλανήτη γεμάτο από ζωντανούς οργανισμούς.
  Να σημειωθεί επίσης ότι ο κορωνοιός έχει μηχανισμούς που αποσυντονίζουν τη δράση του ανοσοποιητικού συστήματος και εκεί είναι που στοχεύει το νέο φάρμακο από το Ισραήλ.
  Τα πράγματα αυτά είναι πολύ εξειδικευμένα για να αφήνονται στην κρίση του κάθε αγανακτισμένου ημιμαθή.

  There is currently no cure, nor an effective HIV vaccine. Treatment consists of highly active antiretroviral therapy (HAART) which slows progression of the disease. As of 2010 more than 6.6 million people were receiving this in low- and middle-income countries. Treatment also includes preventive and active treatment of opportunistic infections. As of March 2020, two persons have been successfully cleared of HIV. Rapid initiation of anti-retroviral therapy within one week of diagnosis appear to improve treatment outcomes in low and medium-income settings.
  https://en.wikipedia.org/wiki/HIV/AIDS#Treatment

 • Ανώνυμος 50548

  19 Μαρ 2021

  "Για να το καταλάβετε καλύτερα, θα χρησιμοποιήσω ένα έτερο παράδειγμα. Ο Covid 19 είναι ένα καινούργιο ζιζάνιο, το οποίο εμφιλοχωρεί και παρεισφρέει, μέσα σε ένα χωράφι με ντομάτες. Δεν ψεκάζεις με εντομοκτόνα όλο το χωράφι σου διάβολε, επειδή κάποιες ντομάτες ασθένησαν και σάπισαν! Θα σε πάρουν με τις... ντοματες! Είναι ποτέ δυνατόν να καταστρέψεις ολόκληρη την σοδειά σου, διότι μερικές ντομάτες προσεβλήθησαν από το ζιζάνιο; Αυτό ακριβώς λαμβάνει χώρα σήμερα στις κοινωνίες μας. Διέλυσαν το Σύμπαν, την ψυχική (και σωματική) μας υγεία, την οικονομία, την κοινωνική μας ζωή, ενώ για να αιτιολογήσουν τούτα τα αντισυνταγματικά, εκ προμελέτης, εγκλήματά τους, μας υποδεικνύουν, κάποιους ατυχείς συνανθρώπους μας, υπερήλικες ή γενετικά ευάλωτους (οι οποίοι θα πέθαιναν έτσι κι αλλιώς) και εμβολιάζουν τις ψυχές μας με τρόμο λέγοντας μας: Ιδού! Έτσι θα καταλήξεις (κυριολεκτικά και μεταφορικά), εάν δεν υπακούσεις!"

  Τί μουρμουρίζει ο μακάκας-καράφλας; Βιολόγος και δεν ξέρει να ξεχωρίσει τα ζιζανιοκτόνα από τα εμβόλια.
  Έπειτα, ναι ψεκάζεις όλο το χωράφι για να μην εξαπλωθεί το ζιζάνιο και για να μην καταστραφεί η σοδειά.
  Έλεος με τις πορδές του κάθε μπούφου.

  ΥΓ: Το ότι τα μέτρα έχουν αντίχτυπο στην ψυχική υγεία δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Όμως εξαρχής οι πολιτικοί (Μέρκελ, Μακρόν, Μπόρις Τζόνσον κ,λπ.) το είχαν διευκρινίσει: παίρνουμε τα μέτρα για να αποφύγουμε τα πολύ χειρότερα. Πρέπει δηλαδή νε έρθουν τα πολύ χειρότερα για να καταλάβει ο κάθε μπετόβλακας τί θα γινόταν αν δεν λαμβάνονταν μέτρα. Διάλυση του συστήματος υγείας, κοινωνικές εξεγέρσεις και ταραχές, ελλείψεις τροφίμων, στρατός στους δρόμους, στρατιωτικός νόμος και τα συναφή. Επειδή τα μέτρα αποδίδουν και μας κρατάνε μακριά από τα χειρότερα, κάποιοι νομίζουν ότι δεν τρέχει τίποτε και θα μπορούσαμε να κάνουμε και χωρίς μέτρα. Δεν είναι έτσι, διότι μιλάμε για μια πανδημία από έναν ιό που μεταδίδεται γρήγορα αερογενώς και ο οποίος επιμένει. Δεν είναι δηλαδή σαν τις εποχικές γρίπες, όπου σαρώνουν μια περιοχή σαν πυρκαγιά, πεθαίνουν κάποιοι και τέλος, όπως για παράδειγμα η σχετικά πρόσφατη πανδημία γρίππης του 2009. Εκ των υστέρων ο καθένας μπορεί να υποστηρίξει το κοντό και το μακρύ του, εκ των προτέρων όμως όλοι μούγκα, κανείς δεν θέλει πάνω του τις ευθύνες των αποφάσεων και των μέτρων.

  https://el.wikipedia.org/wiki/Πανδημία_γρίπης_2009
  https://en.wikipedia.org/wiki/2009_swine_flu_pandemic