ΠΟΙΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
Ο ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ
ΘΕΟΣ;


Τι άλλο πρέπει να σου κάνουν για να θυμηθείς, ότι είσαι ελεύθερος κι όχι δούλος; Τα τελευταία δέκα χρόνια σου πήραν τα πάντα, τώρα επιχειρούν να αλλοιώσουν και να αλώσουν το μόνο, που σου απέμεινε. Το σώμα σου, το οποίο είναι ο ναός της ψυχής σου. Στο όνομα της... Δημόσιας Υγείας! Νοιάστηκαν βλέπεις για την υγεία σου, γι' αυτό οι γονείς και οι παππούδες σου έφευγαν από τον μάταιο τουτο κόσμο πάνω στα ράντζα του ΕΣΥ, τα τελευταία πενήντα χρόνια!

Πότε επιτέλους θα αφυπνισθείς και θα τους πάρεις με τις πέτρες; Την τελευταία φορά, που εφαρμόσθηκε το μέτρο του... δανεισμού σωμάτων σε πολίτες, κυβερνούσε την Αρχαία Αθήνα ο τύραννος Δράκων, ενώ δεν είχε εφευρεθεί ακόμη η Δημοκρατία. Σε αυτές τις εποχές σε ξαναγύρισαν! Οι οποίες χάνονται στην αχλή του χρόνου. Στον (κακό τους) καιρό του ζωώδους σκοταδισμού.

Να σε εκβιάζουν για να σε κάνουν πειραματόζωο, ειδάλλως... αντίο ζωή. Να σε μπολιαζουν με το ζόρι, ειδάλλως, θα πεις αντίο στις ατομικές ελευθερίες σου και στα ανθρώπινα δικαιώματα σου. Και συ το μόνο, που κάνεις είναι να αποφεύγεις τους... καθρέφτες γιατί δεν έχεις το θάρρος να αντικρίσεις τη χαμένη σου αξιοπρέπεια, η οποία σε κοιτά μέσα απ΄ το γυαλί με περιφρόνηση. Κι ακόμη τους ανέχεσαι.

Στην αρχαιότητα, στα σκοτεινά χρόνια των τυράννων, έπρεπε να εμφανιστεί ένας... ανεξάρτητος επιστήμονας της εποχής, ο μύστης Επιμενίδης, ουτως ώστε να λυτρώσει την Αθήνα από τα φαντάσματα της εγκληματικής δράσης των τυράννων. "Φάσματα κατείχον την πόλη!". Κι αυτός τα ξόρκισε με όπλο την φαντασία αλλά και την αληθινή επιστήμη της εποχής, (και όχι τη στρατευμένη) χρησιμοποιώντας μια σειρά από άσπρα πρόβατα και μια σειρά από μαύρα, που συμβολίζουν τη θετική και την αρνητική πολικοτητα. Σήμερα ποιος θα μας σώσει; Ποιος θα γίνει ο "από μηχανής Θεός;" Μια φωνή μέσα μου, μου ψυθιρίζει... ουδείς, αφού δεν υπάρχει Ευριπίδης για να τον δημιουργήσει.

Παρόλα αυτά, αυτό τον καιρό, ως ανθρωπότητα παίζουμε τα ρέστα μας για την επιβίωσή μας στον πλανήτη απέναντι στους απάτριδες Νεοταξίτες, οι οποίοι σκοπεύουν να μας μεταλλάξουν σε ένα άλλο είδος, μη ανθρώπινο και πιο υπάκουο. Σε ένα πειθήνιο ανδροειδές, δίχως πνεύμα. Κρίνουν βλέπετε, εξ ιδίων τα αλλότρια, όντες σκλάβοι οι ίδιοι των παγκόσμιων τραπεζιτών, στους οποίους εκχώρησαν την ίδια την ψυχή τους!

Το λοιπόν, ναι εσύ είσαι σήμερα ο από μηχανής Θεός! Είτε το θέλεις, είτε όχι. Διότι δεν θα υπάρξει αύριο...ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ


2 ΣΧΟΛΙΑ

 • Ανώνυμος 51557

  10 Αυγ 2021

  Το Twitter ανέστειλε για επτά ημέρες τον λογαριασμό της Ρεπουμπλικάνας βουλευτή Μάρτζορι Τέιλορ- Γκριν αφού ανήρτησε ένα ψευδές μήνυμα σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά της covid-19.
  Τον Φεβρουάριο η Τέιλορ- Γκριν αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη επειδή αναπαρήγαγε θεωρίες συνομωσίας της ακροδεξιάς ομάδας QAnon, λόγω των οποίων αποκλείστηκε από δύο επιτροπές της Βουλής των Αντιπροσώπων. Δύο μήνες αργότερα προκάλεσε νέο σάλο συγκρίνοντας την υποχρεωτική χρήση μάσκας για την ανάσχεση της πανδημίας με τον εξαναγκασμό των Εβραίων από το ναζιστικό καθεστώς να φορούν κίτρινο αστέρι. H ένθερμη υποστηρίκτρια του τέως προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έχει στο παρελθόν αμφισβητήσει την αυθεντικότητα πολλών περιστατικών με πυροβολισμούς, λέγοντας ότι ήταν σκηνοθετημένα προκειμένου να αυστηροποιηθεί η νομοθεσία για τα πυροβόλα όπλα.
  https://www.in.gr/2021/08/10/world/twitter-anesteile-ton-logariasmo-tis-teilor-gkrin-eksaitias-pseydon-isxyrismon-gia-ton-koronaio/

  Μπουμπούκι.

  3. (ειρωνικό) κάποιος που είναι γνωστός για το βεβαρυμένο παρελθόν του ή γενικότερα για την κατακριτέα συμπεριφορά του
  https://el.wiktionary.org/wiki/μπουμπούκι

 • Ανώνυμος 51556

  10 Αυγ 2021

  Μην εκφράζεσαι μακάκα αρχαιοδίφη.