ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ
ΜΝΗΜΟΝΙΑ
ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ !


Έσπρωξα μια κιθάρα J&D που είχα (ηλεκτρική σκαφάκι) κι αποφάσισα να την αντικαταστήσω με μια πολύ αξιοπρεπή κινεζιά με αμερικάνικες προδιαγραφές.

Διάβασα και άκουσα πολλά καλά για την Epiphone ES-339 Pro.

Με προτροπή φίλων ρωμιών: «Μ..., άμα τη βρεις στην Ελλάδα, πάρε την από εδώ να τονώνεται και η ντόπια αγορά», κοίταξα στον αντιπρόσωπο της εταιρείας εδώ. Η τιμή της: 520,80 ευρώ.


Τιμή Ρωμιοσύνης: 520,80 ευρώ.

Στη συνέχεια κοίταξα στο Θωμά το γερμανό (σ.σ. thomann.de), αλλά δεν τη βρήκα στο χρώμα που ήθελα (vintage sunburst).

Mετά, κοίταξα στον άλλο γερμανό, το musicstore.de. Την έχει με 374 ευρώ.


Τιμή Γερμανίας: 374 ευρώ.

H διαφορά στην τιμή είναι συγκλονιστική.

Έτσι λοιπόν, για μια ακόμα φορά, οι ρωμιοί πήραν... τις θερμότερες ευχές μου.

Την παράγγειλα στον άλλο γερμανό, ο οποίος επειδή είμαι καινούργιος πελάτης, μου κάνει δώρο και τη θήκη!

Να πάνε να πνιγούν οι ρωμιοί απατεώνες. Πεντακόσια μνημόνια χρειάζονται!ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ


4 ΣΧΟΛΙΑ

 • Ανώνυμος 46084

  2 Σεπ 2018

  http://www.iefimerida.gr/news/441014/o-syriza-evgale-anakoinosi-gia-ti-notopoyloy-kakovoyla-kai-sexistika-ta-sholia

  Πωπώ, τί μου λες!

  https://m.youtube.com/watch?v=yJg-Y5byMMw
  https://m.youtube.com/watch?v=fugQAnzL1uk

  Πάρτε βρε.

 • Ανώνυμος 46083

  1 Σεπ 2018

  ΥΓ1: Πώς σας φάνηκε το σχόλιό μου, καλό;
  ΥΓ2: Σκασμός!

 • Ανώνυμος 46082

  1 Σεπ 2018

  Δεν χρειάζονται 500 μνημόνια βρε ανάλγητε συντάκτη. Σιγά μην χρειάζονται και 500.000. Ένα μνημόνιο διαρκείας αρκεί ή ένας γκαουλάιτερ με βούρδουλα να βάλει τα δύο πόδια στο ένα παπούτσι των ρωμιών.
  Προπάντως όμως πρέπει να μπει άγριο χέρι στο συνταξιοδοτικό της ρωμιοσύνης. Η μέση σύνταξη να είναι κατώτερη του βασικού στον ιδιωτικό τομέα και πολλά γράφω. Έτσι θα μπει το παλούκι στον ποπό των ρωμιών και το σοκ θα τους προσγειώσει στην πραγματικότητα και θα διαλύσει τις φαντασιώσεις και ψευδαισθήσεις τους. Όπως αυγατίστηκε αυθαιρέτως και σκανδαλωδώς το συνταξιοδοτικό των ρωμιών από το 2000 και μετά, έτσι θα μειωθεί και θα περικοπεί. Είναι απλά η αντίστροφη διαδικασία.
  Το μόνο που λείπει είναι οι ρωμιοί να αποδεκτούν και να συμβιβαστούν με την απώλεια και τον πόνο. Όταν γίνουν ένα με την απώλεια, τότε οι αλλαγές θα κυλήσουν από μόνες τους, φυσιολογικά και αυθόρμητα. Ο βασικός λόγος που η βρωμιοσύνη βρίσκεται σε τέλμα ειναι διότι συνεχίζει να πιέζει τις καταστάσεις, φέρνοντας αντίσταση στο ρεύμα των φυσικών αλλαγών (περικοπή του φαρωνικού συνταξιοδοτικού). Απλά καθυστερεί το αναπόφευκτο. Είναι δηλαδή ψυχολογικό το κόλλημα. Ο ρωμιός έχει την ψευδαίσθηση ότι αν δεν εισπράττει τριχίλιαρα συντάξεις και παχυλά εφάπαξ, θα χάσει την ταυτότητά του και δεν θα μπορεί να κοιτάζει στα ίσα τους ευρωπαίους.
  Παραδόξως αυτοί που ευθύνονται για το χάλι της ρωμιοσύνης (παλιά γενιά) έχουν εμπειρία πως να ζουν με τα λίγα από τα παιδικά τους και νεανικά τους χρόνια, αλλά επιμένουν να παριστάνουν τους άρχοντες και τους αριστοκράτες, ζώντας σε εικονική πραγματικότητα. Μιλάμε για κομπλεξική γενιά, η χειρότερη της ιστορίας του κρατιδίου της ρωμιοσύνης. Απατεώνες, παθολογικοί ψεύτες, εγωπαθείς, φαντασιομανείς, αυθαίρετοι, αδίστακτοι, αερομπουρδολόγοι, θα ξεπουλήσουν τα πάντα προκειμένου να συντηρηθεί ένα σκανδαλώδες συνταξιοδοτικό για όσο ζούνε. Η δε νέα γενιά να μην έχει ψευδαισθήσεις, θα κληρονομήσει μόνο χρέη. Έχετε προηδοποιηθεί.

 • Ανώνυμος 46081

  1 Σεπ 2018

  Οι ρωμιοι δεν καταλαβαινουν τιποτα,συνεχιζουν να ειναι ολα πανακριβα.Μια ζωη κατσαπλιας και αρπαγας αυτος ο λαος.Γνησιοι απογονοι του Γιαγκουλα,του Νταβελη κα