ΓΙΑ
ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ

Ένθεν
κακείθεν του Αιγαίου



«Από την πρώτη μέρα, έχουν πωληθεί περίπου 1,5 εκατομμύριο σημαίες. Αναμένω να πουληθούν ακόμη πέντε εκατομμύρια τις επόμενες μέρες», δήλωσε ο Ορκούν Αλτιέρ, ιδιοκτήτης της κατασκευάστριας εταιρείας σημαιών, Γκοζντέ Μπαϊράκ.

«Εκπαιδευτικοί, σιδηρουργοί, εργαζόμενοι σε καντίνες... όλοι θέλουν σημαίες αυτή την στιγμή. Δεν μου έμεινε καμία, για να κρεμάσω στο σπίτι μου», είπε χαρακτηριστικά.

Οι εταιρείες που κατασκευάζουν σημαίες εκτιμούν ότι οι πωλήσεις θα φτάσουν έως και δέκα  εκατομμύρια τις επόμενες μέρες στην Τουρκία.

Ολοένα και περισσότερες σημαίες της Τουρκίας ανεμίζουν σε κτίρια και οχήματα έπειτα από την νύχτα της αποτυχημένης απόπειρας πραξικοπήματος. Η τιμή της σημαίας πωλείται μόλις έναντι τριών τουρκικών λιρών στην Τουρκία (περίπου 0,9 ευρώ).

Και εδώ! Και εδώ!

Η Ρωμιοσύνη γιατί είναι πάντα πίσω στις εξελίξεις; Ε; Μα γιατί; Γιατί;

Και μην ξεχάσετε τους ζουρλομανδύες.

«Φλογοβόλα και ζουρλομανδύες». Μία παρωδία τρόμου με πρωταγωνιστή τη Ρωμιοσύνη. Κάτι μεταξύ Con Air (1997), Flesh+Blood (1985) και Pride and Prejudice and Zombies (2016) με ολίγη δόση από Jarhead (2005).

Enjoy!

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ


9 ΣΧΟΛΙΑ

  • Bielidopoulos

    25 Ιουλ 2016

    ~
    http://www.tanea.gr/news/politics/article/5377494/tis-protaseis-gia-to-syntagma-paroysiazei-o-prwthypoyrgos/
    Νέα μεταπολίτευση γράφει το πανό πίσω από τον Τζίφρα. "Ελλάς" - το μεγάλο μας τσίρκο.

    http://www.tanea.gr/news/greece/article/5377487/kamia-apolysh-sto-dhmosio-diabebaiwnei-o-katroygkalos/
    Όλα καλά στο Ελλαδιστάν!
    Σταματήστε επιτέλους να παραπονιέστε βρε αχάριστοι άνθρωποι. Τί άλλο θέλετε δηλαδή; Δεν έχετε ψωμί; Φάτε κρουασάν.

    https://www.youtube.com/watch?v=QkrLmeeCrhY
    Πάμε!

  • Bielidopoulos

    24 Ιουλ 2016

    ~
    "Ο χάρτης της διαφθοράς στο Δημόσιο το 2015 Έκθεση των ελεγκτών-επιθεωρητών - Την παρέδωσε η γενική επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης στον Πρωθυπουργό."
    http://www.tovima.gr/society/article/?aid=817139

    Ο Τζίφρας έχει μικρότερο IQ από τον Γιωργάκη Παπανδρέου. Δεν έχει ιδέα από πολιτική και οικονομικά, ούτε οι υπόλοιποι συριζαίοι. Τους ψήφισε ο "σοφός" λα(γ)ός σε μια ευνοική συγκυρία για να αναλάβουν το κρατίδιο της ρωμιοσύνης παραμυθάδες και ελπιδέμποροι. Ελλαδιστάν το μεγαλείο σου!

    Στο μεταξύ:
    http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/orgio_forodiafygis_kai_mauris_ergasias_sta_nisia-64421481/

    Ακόμα και καλόγριες-μαιμού περιλαμβάνει το μενού. Είναι να απορεί κανείς πώς χρεοκόπησε το Ελλαδιστάν με τόσους ρηξικέλευθους επιχειρηματίες και τόσους πολλούς φορολογούμενους πατριώτες.

  • Bielidopoulos

    23 Ιουλ 2016

    ~
    Επειδή ο ρωμιός δεν σκαμπάζει και πολύ από λογική και πραγματικότητα, θέλησα με ταινίες να κάνω παρομοιώσεις. Εξάλλου τώρα με την κρίση έχει ρίξει πολύ κατέβασμα ο ρωμιός.
    Όλοι για τον επιούσιο αγωνίζονται, τουτέστιν ποιος θα επανδρώσει τον κρατικό μηχανισμό. Δεν υπάρχουν αριστεροί και δεξιοί, καλοί και κακοί, αλλά οι βολεμένοι και αυτοί που περιμένουν να βολευτούν. Όλοι στο ίδιο κόλπο είναι, κάτι που εξηγεί εξάλλου την εμμονή των ρωμιών στην παθητικότητα και στην αδράνεια. Αλλά στις φιλοδοξίες και στις φαντασιώσεις είναι πρώτοι!
    Μια μάλλον κλασσική παρωδία τρόμου: Tucker and Dale vs Evil (2010).
    ;)

  • Ανώνυμος 39101

    23 Ιουλ 2016

    Ταινιόφιλος ο Βιελιδόπουλος, κάνει και παρομοιάσεις, έτσι κάνω και εγώ με την πραγματικότητα, άλλωστε όλη μας η ζωή ένα έργο είναι, για άλλους ευχάριστο και για άλλους δυσάρεστο, άλλοι είμαστε ηθοποιοί και άλλοι απλά θεατές!

  • Bielidopoulos

    23 Ιουλ 2016

    ~
    "Χρήση πλαστού διδακτορικού Ιατρικής από δημόσιο υπάλληλο για βαθμολογική και μισθολογική ανέλιξη, χατζάρες και καλάσνικοφ το... χόμπι εκπαιδευτικού, παράνομη έκδοση βεβαιώσεων για καταπατημένες δασικές εκτάσεις, περιπτώσεις οικονομικών ατασθαλιών είναι ορισμένες μόνο από τα περιστατικά που εντόπισαν το 2015 οι επιθεωρητές ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης."
    http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500091873

    Μα τί είναι αυτά; Κολοκοτρωνέικες χατζάρες και καλάσνικοφ. Στη δεκαετία του 60 βρισκόμαστε; Φλογοβόλα και ζουρλομανδύες κύριοι. Η ρωμιοσύνη πρέπει να εκσυγχρονιστεί πάραυτα.

    "Oι μαθητές του Γυμνασίου Αλωνίων Πιερίας ετοιμάζονται για τον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό του Junior Achievement Europe με τον «χαμογελαστό κάδο», το «Smileybin», ο οποίος έχει μέσα ζυγαριά και ανταμείβει τον χρήστη που ανακυκλώνει περισσότερο"
    http://www.tovima.gr/society/article/?aid=817151

    Ναι, μετράει πόσα κιλά μαλάκας είναι ο ρωμιός καρπαζοεισπράκτορας που πηδάει μέσα. Διαθέτει και φωτοκύτταρο.
    ;)

  • Bielidopoulos

    22 Ιουλ 2016

    ~
    https://www.youtube.com/watch?v=VuCe4Qo2mDk
    https://www.youtube.com/watch?v=nV7WqhheThI

    lol

  • Ανώνυμος 39069

    22 Ιουλ 2016


    Ο ανόητος ρωτάει. Ο σοφός τί να απαντήσει στον ανόητο;

  • Ανώνυμος 39067

    22 Ιουλ 2016

    ρε σεσημασμένο γραφικό μπαζόβλημα, υπογράφεις ως αρθρογράφος και αμέσως τρέχεις να σχολιάσεις τον εαυτό σου? τόση φιλαυτία πια???

  • Bielidopoulos

    22 Ιουλ 2016

    ~
    Υπομο(υ)νή η ανάπτυξη έρχεται. Μην βι-άζεστε βρε αχάριστοι άνθρωποι!
    http://prnt.sc/bw46y9
    http://prnt.sc/bw44yr
    http://prnt.sc/bw45f2

    Στο μεταξύ προτείνω ο sky marshal (στρατάρχης ουρανού) (συγ)Καμμένος να βάλει την ΜΟΜΑ να κατασκευάσει και να μοιράσει δωρεάν στους ιθαγενείς του τόπου μία ελληνική (sic) σημαία και ένα κιτ συναρμολόγησης ζουρλομανδύα. Ε πόσο να κοστίζει κάτι τέτοιο με κινέζικα υλικά ρε γαμώτο;