ΑΛΑΜΟΥΝΤΙΝΓνωρίζω, πως η κυβέρνηση Χοντρού Λιγνού κάνει ό,τι μπορεί να παραμείνει στην εξουσία. Γνωρίζω επίσης, πως συνέχεια τρώει φάπες, μιας και για ό,τι εξαγγέλλει  της γυρνάει πίσω από τη Φράου Γκίζελα και τα παλληκάρια του ΔΝΤ.

Από τον Αύγουστο έχουμε αυξήσεις σε πάνω από 30 από 52 βασικά είδη διατροφής. (Δεν τους τρόμαξε αρκετά ο Γεράσιμος).

Ο νεαρός με το μαλλί κοκοράκι καλπάζει προς την εξουσία και κάνει αρχηγικές εμφανίσεις. Η κυβέρνηση Χοντρού Λιγνού (Καλαματιανού) έχει χάσει τ' αυγά και τα Πασχάλια.
 
Έτσι λοιπόν, προσπαθεί με την Αμφίπολη και τα Αντικύθηρα να τραβήξει κάποια (θετικά) φώτα δημοσιότητας. Βασικά, ο κόσμος τους έχει χεσμεντέν, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Ο ΕΝΦΙΑς φαίνεται, πως είναι η ταφόπλακα του κωμικού κυβερνητικού διδύμου και ούτε ανασκαφές, ούτε καφετζούδες και χαρτορίχτρες πρόκειται να τους βοηθήσουν.

Μέσα λοιπόν στην απόγνωσή τους επιστρατεύουν κάθε γελοιότητα για λίγο ακόμα παραμονή στη καρέκλα (πριν πάνε να ανοίξουν πιτσαρία ξανά στις ΗΠΑ). Επιστρατεύουν τη Κλούναινα να μιλήσουν τάχατις για τη νομική αντιμετώπιση της επιστροφής των μαρμάρων! Βασικά, να φωτογραφηθούν με τη Κλούναινα θέλουν. Ειδικά ο Αντώνης, ο Καλαματιανός γίγας! Ποιος είναι αλήθεια, ο αυτιστικός σύμβουλος του;

Μετά από όλα αυτά ως αισχρά φορολογούμενος πολίτης, δικαιούμαι να αναφωνήσω:

Έλα Αλαμουντίν στον τόπο σου!

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ


2 ΣΧΟΛΙΑ

 • Ανώνυμος 29866

  14 Οκτ 2014

  "Το βρετανικό δίκτυο αναφέρει ότι οι ανακαλύψεις στην Αμφίπολη έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό στους Έλληνες και ένα κύμα εθνικής υπερηφάνειας."
  http://news.in.gr/culture/article/?aid=1231355219
  Ωχ, μας έχουν πάρει χαμπάρι.

  I.Bielidopoulos

 • Ανώνυμος 29865

  14 Οκτ 2014

  Τα αδέλφια μας στο Πακιστάν και στο Μπαγκλαντές καρτερούν να ενωθούμε μαζί τους.

  I.Bielidopoulos