ΜΗΠΩΣ
ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ
ΤΟΝ ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ;

Τάχα απορούν διεθνή ΜΜΕ,
που η ανεμβολίαστη Αφρική
δεν έχει Covid


Δυο κόσμοι, δυο αλήθειες;

Οι New York Times (μαζί τους και τα ελληνικά φερέφωνα), τάχα απορούν, που η ανεμβολίαστη Αφρική δεν έχει Covid.

Από την άλλη, οι τενίστες πέφτουν κάτω σαν κοτόπουλα.1. Το δήθεν "μυστήριο" της Αφρικής

IMAGE DESCRIPTIONΠώς γίνεται και η πρακτικώς ανεμβολίαστη Αφρική δεν έχει πρόβλημα Covid, ενώ ο Δυτικός Κόσμος που έχει ξεσκιστεί να τρυπιέται, δεν λέει με τίποτα να ξεφύγει από τον "φονικό ιό", αναρωτιούνται οι Τimes της Νέας Υόρκης. Μαζί τους αναρωτιούνται με προσποιητή παιδική αθωότητα και όλα τα ντόπια εδώ φερέφωνα της κάθε δυτικής προπαγάνδας.

Για παράδειγμα, γράφουν οι Times, πώς γίνεται η Σιέρα Λεόνε, μία χώρα οκτώ εκατομμυρίων κατοίκων στα παράλια της Δυτικής Αφρικής, με σχεδόν ανύπαρκτο Σύστημα Υγείας και μηδαμινό ποσοστό πλήρως εμβολιασμένων (ούτε 14%), τα κρούσματα να είναι ελάχιστα και ο θάλαμος απομόνωσης στο νοσοκομείο έρημος;

Εκεί οι άνθρωποι ανταμώνουν σε γάμους, ποδοσφαιρικούς αγώνες και συναυλίες, χωρίς μάσκες. Η πανδημία δεν τους αγγίζει.

Η Σιέρα Λεόνε, παρέμεινε αλώβητη από την πανδημία. Τι ακριβώς συνέβη εδώ και στα άλλα κράτη της υποσαχάριας Αφρικής, παραμένει (λέει) μυστήριο...

Ναι, μήπως να φωνάξουμε και τον Σέρλοκ Χολμς;

Δεν μας κάνει εντύπωση που μόνο η "μισο-εξευρωπαϊσμένη" Νότια Αφρική (πλήρως εμβολιασμένοι 30%) κατ' αναλογία επίσης "μισο-υπέφερε" κιόλας από τον Covid, ενώ η υποσαχάρια Αφρική, με μέσο ποσοστό εμβολιασμών κάτω από 4%, δεν είχε κανένα πρόβλημα;

Η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού εκεί, έχει αναπτύξει αληθινή ανοσία, μετά από φυσική νόσηση.

Μήπως όμως αυτό είχε σαν συνέπεια "εκατόμβες" θυμάτων;

Ίσα-ίσα, ακριβώς το αντίθετο!

Το ποσοστό θανάτων στην υποσαχάρια Αφρική είναι εντελώς ασήμαντο.
Εκεί, η πορεία της "πανδημίας" ακολούθησε την φυσιολογική της πορεία. Ο πληθυσμός ανοσοποιήθηκε μέσω φυσικής νόσησης, με εντελώς ασήμαντες απώλειες.

Αυτή ακριβώς θα ήταν η πορεία και στις Δυτικές κοινωνίες, αν είχε αφεθεί η νεοεμφανισθείσα ίωση να κάνει τον κύκλο της.

Όμως, από την μία η απληστία των μεγάλων φαρμακευτικών και από την άλλη η ολοφάνερη διαπλοκή τους με τις κυβερνήσεις, που κι εκείνες άρπαξαν την χρυσή ευκαιρία να αλυσοδέσουν τους λαούς τους με όπλο τον φόβο, που τον πέτυχαν με τη σκληρή προπαγάνδα Γκαιμπελικού τύπου και φίμωση κάθε αντίθετης φωνής, δεν άφησαν την ίωση να κάνει την φυσιολογική της πορεία.

Αυτό όμως οι λαοί των Δυτικών κοινωνιών το πλήρωσαν πανάκριβα, τόσο σε ανθρώπινες ζωές όσο και σε πρωτοφανή οικονομική αφαίμαξη.

Από αυτήν την άποψη, οι χώρες της υποσαχάριας Αφρικής ήταν πολύ "τυχερές" που είναι πάμφτωχες. Δεν έχουν αξιόλογους οικονομικούς πόρους, ώστε να ασχοληθούν ιδιαίτερα μαζί τους οι Big Pharma, και σχεδόν τους άφησαν ήσυχους...

Αν η Δυτική προπαγάνδα αλήθευε και αν τα προγνωστικά κάποιων "φωστήρων" της επιστήμης ίσχυαν, τώρα δεν θα έπρεπε να είχε μείνει ούτε ρουθούνι σε όλη την υποσαχάρια Αφρική.

Όμως, σε πείσμα κάθε Κασσάνδρας και κάθε γραβατωμένου σαλτιμπάγκου "επιστήμονα" διαπλεκόμενου με την κυβέρνηση, οι υποσαχάριοι είχαν την ευτυχέστερη εξέλιξη από ολόκληρο τον πλανήτη!


Σοκ προκαλεί ο αριθμός των αθλητών ,που έχουν καταρρεύσει τον τελευταίο χρόνο και συγκεκριμένα από τότε που ξεκίνησαν οι μαζικοί εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού. Σύμφωνα με το παραπάνω βίντεο, το οποίο δημοσιεύθηκε πριν από λίγες ημέρες στο διαδίκτυο (rumble.com), κατέρρευσαν 769 αθλητές μέσα στον προηγούμενο χρόνο, αριθμός που προκαλεί ίλιγγο.
Και όμως, κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό, καμία επίσημη έρευνα, καμία δήλωση, τίποτα. Νέοι άνθρωποι πέφτουν κάτω, πολλοί απ’ αυτούς χάνουν και τη ζωή τους και όλοι κάνουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Να τονίσουμε, ότι εκτός από τους 769 αθλητές του βίντεο υπάρχουν και εκατοντάδες άλλοι που δεν κατέρρευσαν στο γήπεδο, αλλά αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας μετά τον εμβολιασμό τους, όπως για παράδειγμα ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ, Μ. Ανγκόλα, ο οποίος δεν αγωνίζεται τον τελευταίο καιρό λόγω μυοκαρδίτιδας (pronews.gr).
2. Η σφαγή στο διεθνές τουρνουά τένις του Μαϊάμι

IMAGE DESCRIPTIONΑφήνουμε προς το παρόν τους "τριτοκοσμικούς" και πάμε τώρα στα... "καμάρια του πλανήτη".

Όλος ο κόσμος του τένις τις τελευταίες μέρες βρίσκεται αληθινά σαστισμένος, μπροστά στην αληθινή σφαγή, που έγινε το διεθνές τουρνουά του Μαϊάμι. Εκεί, όπου συνολικά 15 αθλητές διεθνούς ακτινοβολίας, δήλωσαν την σωματική αδυναμία τους να συνεχίσουν και αποσύρθηκαν! Δύο μάλιστα από αυτούς, δήλωσαν την οριστική αποχώρησή τους από το τένις γενικά!

Μάλιστα, η Ισπανίδα Πώλα Μπαντόσα και ο Ιταλός Γιάννικ Σίννερ αποσύρθηκαν, ενώ είχαν φτάσει στα προ-ημιτελικά!

Η υποψήφια για Νο 3 στον κόσμο Πώλα Μπαντόσα, με δάκρυα στα μάτια δήλωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει γιατί "δεν νιώθει καλά"...

Ο αντίπαλος του Γιάννικ Σίννερ στον τελευταίο αγώνα του, δήλωσε ότι εκεί που πήγαινε να κάνει σερβίς παραξενεύτηκε που είδε τον αντίπαλό του "να διπλώνεται στα δύο"... Λίγο μετά ο Γιάννικ Σίννερ δήλωσε την αδυναμία του να συνεχίσει και αποσύρθηκε από το τουρνουά.

Όλοι αυτοί έχουν υποχρεωθεί να εμβολιαστούν, αν ήθελαν να παίξουν. Η δίψα τους για διάκριση και χρήμα τους έκανε τελικώς, είτε εύκολα είτε δύσκολα, να ενδώσουν.

Δεν έχουν όλοι τα καρύδια του Τζόκοβιτς, τι να κάνουμε;

Τώρα πολλοί από αυτούς πληρώνουν το γραμμάτιο που υπέγραψαν...

Οι οργανισμοί των επαγγελματιών αθλητών έχουν πολύ έντονο μεταβολισμό, πολύ πιο έντονο από έναν συνηθισμένο άνθρωπο. Έτσι, ο,τιδήποτε έρθει να διαταράξει τις βιοχημικές ισορροπίες αυτών των οργανισμών, θα εμφανίσει τις όποιες συνέπειες πολύ ταχύτερα από ότι θα εμφανιζόντουσαν στον μέσο άνθρωπο.

Οπότε, μέσα από την μοίρα των επαγγελματιών αθλητών έχουμε ένα preview ("σκηνές από το έργο της Δευτέρας", για τους παλιότερους) που μας δείχνει ανάγλυφα τι περιμένει και τον μέσο ανθρωπάκο...
Πηγή:
facebook.com/orpheus.greece.