ΓΙΑΧΒΕ
Ο ΠΡΩΤΟΣ
ΣΚΟΡΕΡ !Οι πιό πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις ποδοσφαιριστών προκύπτουν μετά την επίτευξη τέρματος. Άλλος σφίγγει τη γροθιά του, άλλος κάνει εναέρια τούμπα, άλλος τρέχει στην εξέδρα. Ορισμένοι ευσεβείς ποδοσφαιριστές δείχνουν με το δάκτυλό τους προς τον ουρανό, στοχεύοντας προς το θεό.

Αν όμως δεχθούμε τη χριστιανική άποψη, ότι ο θεός είναι «πανταχού παρών και τα πάντα πληρών», γιατί πρέπει ο θεός να βρίσκεται πάντα επάνω από το κεφάλι τού ποδοσφαιριστή, ο οποίος εξ άλλου με το δάκτυλό του δείχνει ένα μικρό μόνο μέρος τού σύμπαντος;

Ένας άλλος επίσης ευσεβής ποδοσφαιριστής, που πανηγυρίζει την ίδια στιγμή με τον ίδιο τρόπο σε άλλο μέρος τής Γης, δείχνει προς ένα εντελώς διαφορετικό μέρος. Αλλά κι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στον ίδιο αγώνα, εάν πετύχει και δεύτερο τέρμα μετά από λίγο και δείξει πάλι τον ουρανό, θα δείξει προς ένα άλλο μέρος τού σύμπαντος, γιατί εν τω μεταξύ η Γη θα έχει αλλάξει θέση.

Τη στιγμή πάντως, που οι ευσεβείς τερματοφύλακες δέχονται το τέρμα, είθισται να μήν δείχνουν πουθενά.


ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ


3 ΣΧΟΛΙΑ

 • Ανώνυμος 29293

  23 Ιουν 2014

  Αποσταγμα βλακειας, και του αρθογραφου και των σχολιαστων.

 • Ανώνυμος 29289

  23 Ιουν 2014

  Εγω πιστεύω οτι η περιστερά η ζωοποιός τους βοηθάει να σκοράρουν και γι αυτο "συνομολογούν" το πνεύμα.. ενατενίζοντας στα επουράνια του γκολτζή του γιαχβέ...αμάν... αμήν...

 • Ανώνυμος 29288

  22 Ιουν 2014

  Ίσως έχει να κάνει με την αγαλίαση και ανάταση που προσφέρει μία θυσία μία απάνεμη μέρα καθώς δημιουργείται μια ευθυτενής στήλη καπνού προς τα σύννεφα, αναπαριστώντας την υλική επαφή με το θείο.
  ;)

  I.Bielidopoulos