ΑΧΤΑΡΜΑΣ
ΑΠΟ ΚΑΓΚΟΥΡΩ

Το Ελλαδιστάν,
που συνεχίζει να μας εκπλήσσει!


Μετά τον συστηματικό βασανισμό και τη δολοφονία του αλβανού Ιλία Καρέλι μέσα στις φυλακές, ακόμα και ο πιο ηλίθιος ελληναράς μπορούσε να καταλάβει, ότι το ελλαδίτικο σωφρονιστικό σύστημα πάσχει και μάλιστα πολύ σοβαρά.

Παρόλα αυτά, τίποτε δεν έχει αλλάξει από τότε και κανένα μέτρο δεν έχει ληφθεί.
  
Προφανώς, διότι στη γη, που πάτησε τα ποδάρια του ο Αριστοτέλης και ο Μεγαλέξανδρος, όλα είναι τέλεια και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει τίποτε. Πρόκειται για το γνωστό προτεκτοράτο, την τελευταία σοβιετία, την χώρα των πιθήκων, την χώρα των καγκουρώ, σύμφωνα με τον αείμνηστο Α. Παπανδρέου, που οι σύντροφοι φρόντισαν να χαράξουν στο μνήμα του το βασικό σύνθημα του ΠΑΣΟΚ ως και το 1996: «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», ένα σύνθημα ενδεικτικό της κατάστασης φρενοκομείου, που επικρατεί.

«Μου γράφεις να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα. Τι να κάνω εγώ σε μία χώρα, που κατοικείται από οκτώ εκατομμύρια καγκουρώ;» Ανδρέας Γ. Παπανδρέου. (Από επιστολή του στον κουμπάρο του Αδαμάντιο Πεπελάση το 1957) .

Μάλιστα, τις προάλλες, ένα θηλυκό καγκουρώ (αχαχαχ!) είπε, ότι θα τυπώσει 100 δις ευρώ και ως διά μαγείας τα προβλήματα θα εξαφανιστούν και τα υπόλοιπα καγκουρώ επιδοκίμασαν.

Και αφού λοιπόν τίποτε δεν άλλαξε στο σωφρονιστικό σύστημα της χώρας και κατ' επέκταση σε όλους τους τομείς της κοινωνίας, συνεχίζει αυτή να παράγει και να υποθάλπει απατεώνες, εγκληματίες και άλλα μπουμπούκια. Όπως για παράδειγμα ο «Μπίλης ο Καναδός», ο άνθρωπος, που ξυλοκόπησε τον Χριστόδουλο Ξηρό στις φυλακές του Δομοκού. Ισοβίτης, που συντόνιζε τη δράση εγκληματικής οργάνωσης μέσα από τη φυλακή της Κέρκυρας, η οποία εκβίαζε συστηματικά ιδιοκτήτες καταστημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας! Και μάλιστα με τη βοήθεια λαρυγγόφωνου, λόγω του καρκίνου του λάρυγγα, από τον οποίο πάσχει. Αυτά δεν τα έχει κάνει ούτε ο πιο τρανός αμερικάνος γκάγκστερ.

Ελλαδιστάν συνεχίζεις και θα συνεχίζεις να μας εκπλήσσεις.

Ένας αχταρμάς από καγκουρώ, που το παίζει κράτος και «συνειδητοποιημένοι πολίτες», γη της ευκαιρίας και της επαγγελίας για όσους θέλουν να κάνουν τη φάση αλλιώς, σύγχρονο Φαρ Ουέστ.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ


2 ΣΧΟΛΙΑ

 • Bielidopoulos

  25 Ιαν 2015

  Η ΓΝΩΜΗ ΕΝΟΣ ΤΣΟΠΑΝΗ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
  https://www.youtube.com/watch?v=Q1u3oZV0igk

 • Bielidopoulos

  25 Ιαν 2015

  ~
  Καλέ χρησιμοποιείστε με:
  https://www.youtube.com/watch?v=g0REA2Ewsgg

  Δι' ευχών και αμήν:
  https://www.youtube.com/watch?v=G6xSVFhyfqw