200 ΧΡΟΝΙΑ
ΑΥΝΑΝΙΣΤΙΚΟΥ
ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΥ


IMAGE DESCRIPTIONIMAGE DESCRIPTIONΟι προηγούμενοι ήταν ατζαμήδες, ανίκανοι, άπειροι, ονειροπόλοι και ηλίθιοι. Έκαναν το ένα «λάθος» πάνω στο άλλο.

Πήγαν να τα βάλουν με τους ευρωπαίους πλουτοκράτες κι έφυγαν κατουρημένοι και με την ουρά στα σκέλια. Έκαναν συμβιβασμούς, ξεφτίλισαν και ντρόπιασαν όσους τους πίστεψαν, αλλά και όλους τους ιδεολογικά προσκείμενους στον πολιτικό χώρο που τάχα εκπροσωπούσαν. Πήγαν να φτιάξουν ένα καθεστώς για να σταθεροποιήσουν τη βάση τους και να τσιμεντώσουν την παρουσία τους, αλλά τα έκαναν θάλασσα και σε αυτό.

IMAGE DESCRIPTIONIMAGE DESCRIPTIONΛογάδες και ερασιτέχνες. Ευκατάστατοι τεμπέληδες και φραπεδορουφήχτρες του Κολωνακίου, βουτηγμένοι στην ουτοπία. Λάτρεις του κρατισμού και οπαδοί καθεστώτων σοβιετίας. Λάτρεις της εκτσογλανοποίησης της νεολαίας. Κατέστρεψαν τη μεσαία τάξη παντελώς και κυρίως τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες.

Τιμωρήθηκαν, γιατί ο αγελαίος λαός αυτής της χώρας, τους εκδικήθηκε και τους απαξίωσε. Ακόμα και το κηφηναριό του Δημοσίου, που τόσο ευνόησαν, δεν τους ψήφισε. Δεν τους εμπιστεύτηκε. Τελείωσαν λοιπόν οριστικά και όσες προσπάθειες και να κάνουν, όσες συμμαχίες και να συνάψουν, θα είναι στην καλύτερη περίπτωση δεύτεροι και καταϊδρωμένοι.

IMAGE DESCRIPTIONIMAGE DESCRIPTIONΑς πάμε στους νυν. Αυτούς του ξέραμε. Η Δεξιά στην Ελλάδα είναι μια κρατιστική και κρατικοδίαιτη Δεξιά, που εναγκαλίζεται το φασισταριό, τους χουντικούς, τους ακραίους, τους γόνους των δοσίλογων και των ταγματασφαλιτών, τους ρουφιάνους του εκάστοτε κατακτητή και τους μιζαδόρους. Όσο κι αν προσπαθεί η εν Ελλάδι Δεξιά να το κρύψει, δεν μπορεί.

Βέβαια, η Δεξιά έμαθε πολλά και από το ΠΑΣΟΚ. Διδάχτηκε πολλά από τις «τεχνικές» συγκάλυψης της διαφθοράς και της απόκρυψης σκανδάλων.

Μπορεί τα κομματικά απομεινάρια του ΠΑΣΟΚ να είναι πλέον μονοψήφιος αριθμός, η ΠΑΣΟΚική όμως ιδεολογία (που κάποτε οι περισσότεροι βλακωδώς
IMAGE DESCRIPTIONIMAGE DESCRIPTIONπίστεψαν και αγκάλιασαν) και νοοτροπία είναι παντού και κυρίως στο διεφθαρμένο, αντιπαραγωγικό και ανοργάνωτο Δημόσιο.


Βέβαια, η τωρινή μετάλλαξη της Δεξιάς είναι ένα βήμα παραπάνω από τις παλιές εκδοχές της. Εξακολουθεί να ευνοεί και να κάνει όλα τα χατίρια στους συμμάχους της, τους καναλάρχες, τους μεγαλέμπορους, τους κλινικάρχες, την πλουτοκρατική ελίτ αυτής της χώρας.

IMAGE DESCRIPTIONIMAGE DESCRIPTIONΤο κάνει ξεδιάντροπα, χωρίς προσχήματα, με τα «Σκόιλ Ελικικού», τον αποκλεισμό της πλειοψηφίας των μικρομεσαίων από επιδοτήσεις, την πώληση δεδομένων σε επικίνδυνα μαγαζιά όπως η Palantir, τις σκοτεινές συμβάσεις με σκοτεινούς οργανισμούς και εταιρείες, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και την ευνοιοκρατία, που είναι ήταν ανέκαθεν κορυφαίος θεσμός της χώρας.

Τι και αν κάποιος περιμένει 3-4 χρόνια να πάρει τη σύνταξή του; Τι και αν κάποιος που νοσεί, καταδικάζεται σε ράντζο χωρίς αναπνευστήρα; Τι και αν μια οικογένεια
IMAGE DESCRIPTIONδεν διαθέτει την υλικοτεχνολογική υποδομή για την
τηλεκπαίδευση των παιδιών της; Τι και αν το κράτος και οι υπηρεσίες του (βλέπε ΕΟΠΠΕΠ) απαιτούν από τους εγκλεισμένους πολίτες να διεκπεραιώνουν γραφειοκρατικές διαδικασίες σε συγκεκριμένους μάλιστα χρόνους με δεδομένο πως σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις είναι κλειστές και το Δημόσιο υπολειτουργεί (καλά αυτό συνέβαινε και στους καλούς καιρούς με το κηφηναριό). Αντιθέτως, προσλαμβάνει αγράμματα φασισταριά, τα κάνει μπάτσους και τους βάζει να δέρνουν αθώους πολίτες, επειδή δεν διαθέτουν «ατομική ευθύνη».

Η «ατομική ευθύνη» είναι η καραμέλα της μισανθρωπίας αυτής της κυβέρνησης. Προσπαθεί πίσω από αυτή να κρύψει την ανικανότητά της, τις απατεωνιές της και το καθεστώς της ευνοιοκρατίας. Αυτή λοιπόν η κυβέρνηση είναι πιο αισχρή και ξεδιάντροπη από τους προηγούμενους πανηλίθιους. Με μια υπουργό Παιδείας, που κατηγορείται πως ξεπουλάει προσωπικά δεδομένα και προσφέρει ένα άθλιο σύστημα τηλεκπαίδευσης χωρίς εκπαιδευμένο προσωπικό διδασκόντων, με έναν υπουργό Υγείας χαρακτηρισμένο ως ανίκανο και τσιράκι των κλινικαρχών, με υπουργούς και παρατρεχάμενους με ροπή στον άκρατο ναρκισσισμό, τη μίζα και τα ψηφαλάκια, η κυβέρνηση αυτή τάχα κυβερνά.

Ουσιαστικά, καθαρίζει το σβέρκο της χώρας. Το κάνει πιο λείο και απαλό, για να πέφτουν καλύτερα οι φάπες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ποιας Ένωσης; Της Ευρωπαϊκής! Ναι, πρόκειται για το πιο σύντομο ανέκδοτο. Την πιο καλοστημένη φάρσα!

IMAGE DESCRIPTIONΠίσω από τα εμβόλια, η Ευρωπαϊκή Ένωση παίζει τα δικά της πολιτικά και γεωστρατηγικά παιχνίδια προωθώντας φυσικά τον παγγερμανισμό. Γιατί ουσιαστικά, περί αυτού πρόκειται. Η Ευρώπη είναι ένα γερμανικό προτεκτοράτο κι εμείς το πιο υπάκουο παιδί, που τρώει τις φάπες αγόγγυστα και μάλιστα με μια σαδομαζοχιστική ευχαρίστηση.

Η πανδημία κατέδειξε το πραγματικό πρόσωπο της ελληνικής Δεξιάς. Ξεπούλημα όλα μπιρ παρά, ακόμα κι αν πρόκειται για τη δημόσια υγεία, τη δημόσια παιδεία και την κοινωνική πρόνοια. Συνεργός, όπως πάντα, η Εκκλησία ως «δεξιά του Κυρίου» που μελετούσε και για Χούντα και για τα ΕΑΤ-ΕΣΑ ουδέν ήκουσε.

Όσο για τους κομμουνιστές, στάση να γελάσουμε. Ανέκαθεν το δεκανίκι της ελληνικής Δεξιάς, το πλέον συστημικό κόμμα απαρτιζόμενο από αργόσχολους ιδεολόγους του πρωκτού και των κοπράνων αυτού.

IMAGE DESCRIPTIONΜα δεν υπάρχει ένας γνήσιος πολιτικός ηγέτης; Ένας που να βάζει πάνω απ’ όλα το συμφέρον του πολίτη; Κάποιος, που να βάλει τη χώρα σε μια τάξη; Όχι δεν υπάρχει! Δεν θέλει ο ίδιος ο αγελαίος λαός να υπάρξει. Δεν θέλει αδιάφθορους, εργατικούς και ικανούς ηγέτες. Θέλει διεφθαρμένους, κοπρίτες, μιζαδόρους, καρπαζοεισπράκτορες της Ευρώπης. Αυτούς θέλει, γιατί αυτοί τον εκφράζουν κατά βάθος, ακόμα κι όταν τους βρίζει.

Δεν είμαστε γόνοι ούτε και η συνέχεια των αρχαίων. Γόνοι σλαβοαρβανιτόβλαχων είμαστε. Γόνοι ληστών, κλεφτοσυμμοριτών, άναρχων και βρωμερών κατσαπλιάδων, που ζούσαν και εξακολουθούν να ζουν παρασιτικά σε βάρος των ελάχιστων πολιτισμένων (βλέπε Δημόσιο). Είμαστε γόνοι προδοτών, προσκυνημένων και υποτακτικών με πλούσιο οθωμανικό παρελθόν. Αυτό είμαστε!IMAGE DESCRIPTIONΕίμαστε όμως και αχάριστοι. Δολοφονήσαμε, καταστρέψαμε, εξορίσαμε και εκδιώξαμε όσους πήγαν να μας κάνουν ανθρώπους (Καποδίστριας).

Τι να περιμένουμε λοιπόν; Τίποτα εκτός από ένα Νόμπελ Βιολογίας. Δημιουργήσαμε ένα ανθρωποειδές, που όχι μόνο εξειδικεύεται στον παρασιτισμό, αλλά δεν είναι ευάλωτο ούτε σε κορονοϊούς ούτε και σε φυσικές καταστροφές. Πληρώνεται για να μην κάνει τίποτα εκτός από το να δυσκολεύει τις ζωές μας και να μας πνίγει. Πρόκειται για τον ρωμιό δημόσιο υπάλληλο. Το αξίζουμε λοιπόν το Νόμπελ Βιολογίας και με το παραπάνω.

Άντε τώρα να γιορτάσουμε τα 200 χρόνια της υποτιθέμενης ελευθερίας μας. Οι αριστερίζοντες, μας λένε πως το 1821 έγινε για να διώξουμε τον τούρκο, τον κοτζαμπάση και τον προσκυνημένο τον παπά. Μόνο τον τούρκο διώξαμε, αλλά όχι κι από μέσα μας. Οι άλλοι δύο μας έμειναν αμανάτι κι από μέσα μας, αλλά κι απέξω μας!

Ας χαρούμε λοιπόν όλοι γιορτάζοντας τα 200 χρόνια του αυνανιστικού παροξυσμού μας, της ονειρολαγνείας μας και του άκρατου ωχαδερφισμού μας. Ας γιορτάσουμε την ικανότητά μας να παραμένουμε ανίκανοι, άχρηστοι, παρασιτικοί και γελοίοι.ΥΓ: Με τον όρο «δημόσιος υπάλληλος», ο γράφων αναφέρεται στους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άνευ λοιπών προσόντων (και άνευ ΑΣΕΠ) κηφήνες του Δημοσίου, που πληρώνονται για να κάθονται, ενώ παράλληλα κάνουν τα πάντα για να δυσκολεύουν τη ζωή των πολιτών.


ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ


17 ΣΧΟΛΙΑ

 • Ανώνυμος 50812

  20 Απρ 2021

  Ωραια τα 'γραψες.. Ετσι ακριβως ειναι η κατασταση.

 • Ανώνυμος 50702

  7 Απρ 2021

  Δεν θέλει δασικούς χάρτες, κτηματολόγιο, μετεγκατάσταση υπουργείων, υγειονομικούς κανόνες και έννομη τάξη ο σοφός λαός.
  Θέλει βούρδουλα ο ρωμιός για να στρώσει. Πάμε αποσπάσματα.

  Δασικά η Ελλάδα βρίσκεται στο 1821!!
  https://www.capital.gr/o-giorgos-kraloglou-grafei/3537162/dasika-i-ellada-brisketai-sto-1821

  Πάμε τώρα στο παράδειγμα της μετεγκατάστασης των υπουργείων. Το μόνο σίγουρο είναι οι αντιδράσεις. Στην ουσία όμως όλοι έχουν άδικο. Γιατί; Σας έχω εγώ μια αντιπρόταση. 9 υπουργεία σε 9 διαφορετικές επαρχιακές πόλεις. Φερ’ ειπείν Ιωάννινα, Ηράκλειο, Σέρρες... Δεν θέλουμε αποκέντρωση; Ορίστε λοιπόν. Δηλαδή Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα; Ή μήπως θα διαμαρτυρηθούν οι πάσης φύσεως κηφήνες λόγω της μετακίνησης; Σαν εκπαιδευτικός είχα 10 κ πλέον χρόνια στους δρόμους. Από νησί σε νησί. Ή μήπως οι περισσότεροι πολιτικοί έχουν τα συμφέροντα τους στην Αθήνα και ενισχύουν μόνο ή κατά κύριο λόγο την πρωτεύουσα; Άραγε υπάρχουν γι’ αυτούς τους ανθρώπους πόλεις σαν την Ηγουμενίτσα, την Πρέβεζα, την Φλώρινα... υπάρχουν; Η έννοια του δημοσίου συμφέροντος είναι άγνωστη στους πολιτικούς της Ελλάδας. Οι άνθρωποι σε αυτές τις περιοχές δεν δικαιούνται ίσης μεταχείρισης ή ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο; Τα τελευταία χρόνια ζω στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην τόσο μισητή για τον Έλληνα Γερμανία. Είναι συγκλονιστική η εμπειρία και το πολιτισμικό σοκ. Λόγω εγγύτητας επισκέπτομαι συχνά την Ολλανδία. Ό,τι και να πω είναι λίγο. Ομορφιά, τάξη, παραγωγικότητα και πολλές παροχές. Αυτό που λέμε κοινωνικό κράτος. Δεν είναι όλα συγκεντρωμένα σε μια πόλη όπως στην Ελλάδα!Τέλος πάντων είναι θλιβερό σ’ αυτή τη χώρα να συζητάμε για τα αυτονόητα.
  https://www.capital.gr/o-kostas-stoupas-grafei/3537093/meta-to-dorean-deipno-i-lantza

  Ασφαλίτες έσπασαν το χέρι ενός μαθητή
  Η αλήθεια είναι ότι η περιγραφή σοκάρει. Όσο και να προσπάθησε η Αγωνιστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών Λάρισας να κρατήσει την ψυχραιμία της, την έπνιγε το δίκιο, η οργή και η αγανάκτηση. Από κοντά και η ψύχραιμη πάντα "Αυγή", που μας ενημερώνει -όταν δεν ασχολείται με τον Φουρθιώτη ή με τα fake news για τη Μενδώνη- ότι Ασφαλίτες (sic) έσπασαν το χέρι μαθητή στη Λάρισα.
  Με κίνδυνο να θυμώσει μαζί μου η Αγωνιστική Παρέμβαση, γεγονός που θα με στεναχωρήσει πολύ, αναρωτιέμαι πού είναι το πρόβλημα με τους "Ασφαλίτες” που λέει η "Αυγή". Μήπως δεν πρέπει να κάνουν ελέγχους σε ανήλικους; Μήπως δεν έπρεπε να κάνουν ελέγχους στα παιδιά των εκπαιδευτικών της Αγωνιστικής Παρέμβασης; Από ποια ηλικία και μετά επιτρέπονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας; Μήπως δεν έπρεπε να εμποδίσουν τον νεαρό -άτυχο- μαθητή να διαφύγει; Μα τότε δεν θα ήταν αστυνομικοί, θα ήταν πρόσκοποι. Ούτε καν πρόσκοποι. Λυκόπουλα.
  Γιατί το κλίμα που έχει δημιουργηθεί, όπου το παραμικρό επεισόδιο και η συνήθης δραστηριότητα της Αστυνομίας, εμφανίζεται σαν να αποτελεί απόδειξη του κλίματος αστυνομικής βίας και τρομοκρατίας -θέση που προωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και από κοντά και το ΚΚΕ και οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις- υπονομεύει μια βασική λειτουργία του κράτους. Αυτή της προστασίας της έννομης τάξης. Η τήρηση του νόμου και η ασφάλεια των πολιτών, η εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της Αστυνομίας, δεν είναι μια παρέκβαση, είναι μια βασική ελευθερία που απολαμβάνουμε. Και δυστυχώς, όπως έδειξαν τα πρόσφατα γεγονότα στη Θεσσαλονίκη (αλλά και στην Πάτρα), όπου εκατοντάδες νέοι συμμετείχαν σε ολονύκτιο κορονο-πάρτι στο ΑΠΘ, αδιαφορώντας για τους υγειονομικούς κανόνες -με την αστυνομία να διστάζει να παρέμβει για να μην κατηγορηθεί για απρόκλητη βία και να αποφύγει τις αντιδράσεις- δείχνουν ότι οι κρατικές υπηρεσίες, πλέον σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Αδυνατούν να παρέμβουν, ακόμα και γι' αυτό το ύψιστο θέμα της προστασίας της δημόσιας υγείας. Και αυτό θα το πληρώσουμε ακριβά.
  https://www.capital.gr/arthra/3537164/asfalites-espasan-to-xeri-enos-mathiti

  Θέλει ασυδοσία ο ρωμιός σε όλα τα επίπεδα, να μπορεί να κάνει τη φάση αλλιώς, να κινεί τα νήματα παρασκηνιακά (αυτό ειδικά του αρέσει πολύ), αλισβερίσι κάτω από το τραπέζι και αυτό το ονομάζει αυτοδιάθεση και αντικαταστολή. Ζει στον κόσμο του ο ρωμιός. Έχει να φάει πολλές φάπες ακόμα για να προσγειωθεί στην πραγματικότητα ο ρωμιός.

 • Ανώνυμος 50700

  6 Απρ 2021

  Imam Baildi - Τα Παιδιά Της Γειτονιάς Σου
  https://www.youtube.com/watch?v=t1YHOTHO1Ow
  4 εκατομμύρια views είναι πολλά;

 • Ανώνυμος 50698

  6 Απρ 2021

  Αποδοτικότερο θα ήταν στις νέες εγκαταστάσεις τα 9 Υπουργεία να επανιδρυθούν εκ του μηδενός με δομές σαν αυτές που προσπαθεί να "φυτέψει" στο Δημόσιο ο κ. Πιερρακάκης, με λιγότερο προσωπικό, χωρίς μονιμότητα και με κίνητρα ανάλογα με την απόδοση. Τούτο θα ήταν προς όφελος του Δημόσιου Συμφέροντος ακόμη και αν οι 25.000 περίπου ΔΥ των 9 Υπουργείων συνέχιζαν να αμείβονται χωρίς να χρειαστεί να ακολουθήσουν τα Υπουργεία και να εργάζονται... Τούτο μάλλον είναι απίθανο όπως δύσκολο έργο θα αποδειχτεί για τα επόμενα 20-30 τουλάχιστον χρόνια το σχέδιο μετεγκατάστασης των Υπουργείων από το Κέντρο. Στην Ελλάδα ζεις, σπανίζει η ελπίς...
  https://www.capital.gr/o-kostas-stoupas-grafei/3536828/stin-ellada-zeis-spanizei-i-elpis

  Αν δεν θέλει το πόπολο, όσο πολιτική βούληση και να υπάρχει, δεν αλλάζει τίποτε.
  Ρωμιοσύνη σωτήριον έτος 2021.

 • Ανώνυμος 50697

  5 Απρ 2021

  @50696
  https://www.youtube.com/watch?v=-XwL48xHpCY

  Πάμε μουσικό διάλειμμα βρε κακομοίρηδες:
  https://www.youtube.com/watch?v=QW9pAK3Afk4
  2,2 εκατομμμύρια views είναι πολλά;

 • Ανώνυμος 50696

  5 Απρ 2021

  Να αγιάσει το στόμα σου ρε τρολ Παπαδόπουλε !!! 400 χρόνια ισλαμο-λαγνείας ήταν αυτά, κάποιο κουσούρι δεν θα άφηναν?

 • Ανώνυμος 50695

  5 Απρ 2021

  https://www.youtube.com/watch?v=cC7hfdZXtzs
  Enjoy.

 • Ανώνυμος 50694

  5 Απρ 2021

  Ας μην αγχωνόμαστε!
  Θα καθαρίσει ο ΜΕΝΙΟΣ τώρα που θα εισπράξει και άλλα επιδόματα!
  Τους έχει όλους στο χέρι, όπως και ο Λιγδα-νης βεβαίως βεβαίως!

 • Ανώνυμος 50693

  5 Απρ 2021

  @50691
  Πέστα Γιάννη. Δες και εδώ ο αθώος και δημοκρατικός λαός:
  https://www.iefimerida.gr/ellada/apisteytes-eikones-synostismoy-kideia-arhimandriti-agio-stefano-horis

  Όσον αφορά τον Παπανδρέου ήταν αυτός που λαικοποίησε τη ρεμούλα, τη λαμογιά και το βόλεμα. Διότι παλιά αυτά περιορίζονταν στο οικοσύστημα των παλατιανών και όσων είχαν διασυνδέσεις με υψηλά πολιτικά ιστάμενους. Ο φιλέλλην Παπανδρέου τα διεύρυνε αυτά και τα έδωσε στο λαό με σοσιαλιστικό τρόπο. Και δώστου να χτίζονται υπουργεία-μέγαρα και γραμματείες υπουργείων. Και δώστου το πόπολο να βολεύεται (υλοποίηση των σοσιαλιστικών του ιδεωδών). Συνέβαλε σε αυτό και ο Παπαδόπουλος που έδιωξε τον βασιλιά και κατήργησε το παλάτι, οπότε ο Ανδρέας είχε έναν ακόμη λόγο να φέρει τα πράγματα σε μια ισορροπία βρε αδελφέ.

  Πάμε σκληρό ροκ:
  https://www.youtube.com/watch?v=HvsTfkzxRwM

 • Ανώνυμος 50691

  5 Απρ 2021

  "Μα δεν υπάρχει ένας γνήσιος πολιτικός ηγέτης; Ένας που να βάζει πάνω απ’ όλα το συμφέρον του πολίτη; Κάποιος, που να βάλει τη χώρα σε μια τάξη; Όχι δεν υπάρχει! Δεν θέλει ο ίδιος ο αγελαίος λαός να υπάρξει. Δεν θέλει αδιάφθορους, εργατικούς και ικανούς ηγέτες. Θέλει διεφθαρμένους, κοπρίτες, μιζαδόρους, καρπαζοεισπράκτορες της Ευρώπης. Αυτούς θέλει, γιατί αυτοί τον εκφράζουν κατά βάθος, ακόμα κι όταν τους βρίζει".

  Αφού δε θέλει ο ίδιος ο λαός να υπάρξει ένας ηγέτης που θα βάλει τάξη στη χώρα - καλλίτερα, να θέσει τις βάσεις για να μπει σιγά σιγά τάξη στη χώρα, γιατί πρόκειται για μια λέξη που ο Ρωμιός την περιφρονεί επιδεικτικά μιας και ξέρει πως "τάξη" σημαίνει να αλλάξει άρδην τον τρόπο σκέψης του, να κόψει τις μακακίες του και να στρωθεί στη δουλειά. Άρα, θέλει χρόνο το πράγμα- δεν είναι φυσιολογικό να έχουμε αυτές τις κυβερνήσεις που έχουμε;
  Ας σκεφθούμε το εξής: ας φανταστούμε τον Μητσοτάκη αποφασισμένο να βάλει τάξη στη χώρα και αρχίζει και κόβει τον τσαμπουκά του δημόσιου υπαλλήλου, του καναλάρχη, του συνταξιούχου, του Ιερώνυμου κλπ Δεν είναι προφανές πως θα βρει τον ίδιο τον λαό μπροστά του, ο οποίος στις επόμενες εκλογές θα τον στείλει στο καναβάτσο;
  Λοιπόν, ποια Αριστερά και ποια Δεξιά.. Αυτός που αποφασίζει είναι ο λαός. "Μη μού τους κύκλους τάραττε", είναι η βάση με την οποία ψηφίζει ο Ρωμιός.. Γιατί έτσι και το κάνεις, δεν θα δεις άσπρη μέρα.
  Σ' αυτή πελατειακή σχέση κράτους ψηφοφόρου, καταλυτικός ήταν ο άθλιος ρόλος του Αν. Παπανδρέου.

  Βάση των παραπάνω, οι διαφορές Αριστεράς - Δεξιάς είναι τυπικές. Όποιος τάζει περισσότερα στο λαό κερδίζει. Άλλωστε ο κρατισμός της Αριστεράς, δεν υπολείπεται της Δεξιάς και τανάπαλιν.
  Οτι θέλει ο λαός!

  50682
  "Παπαδόπουλε για τη δεύτερη φορά αριστερά ζούμε. Έχουμε να κάνουμε γέλια, έρχονται καλύτερες μέρες αδέλφια!
  Το γέλιο κάνει καλό στην υγεία, έχει αποδειχτεί επιστημονικά."
  Κλείνω με αυτό, το σύντομο σχόλιο μου, γιατί πράγματι το γέλιο κάνει καλό. Η υπόθεση έχει γέλιο. Αλλά μέχρι πότε.

  Γιάννης

 • Ανώνυμος 50690

  5 Απρ 2021

  Τα 5 πράγματα που ο Μπιλ Γκέιτς θέλει να ξέρουμε για τις παραλλαγές του κορωνοϊού
  https://www.iefimerida.gr/ygeia/mpil-gkeits-pente-pragmata-gia-parallages-koronoioy

  Σωστός ο Μπιλ ο Πύλης.

 • Ανώνυμος 50688

  5 Απρ 2021

  η λαλακια σου γιγαντωνεται

 • Ανώνυμος 50686

  5 Απρ 2021

  50684=φρουρός βλακείας.

  Τις τελευταίες εβδομάδες, η πανδημία θεριεύει και γιγαντώνεται συνεχώς. Κάθε ημέρα που περνά χτυπά με μεγαλύτερη μανία και μένος, σε ολόκληρο τον πλανήτη! Φυσικά η ευθύνη δεν ανήκει στον SARS-CoViD-19! Αυτός κάνει μόνο ό,τι τον "προστάζει" η Φύση. Όχι, οι ιοί δεν σκέπτονται και δεν διαθέτουν νοημοσύνη! Ούτε καν ένστικτο επιβίωσης, δεν διαθέτουν. Απλά προσπαθεί να εξαπλωθεί και να επιβιώσει κι αυτός, όπως όλα τα ζωντανά πλάσματα. Όμως πρόκειται για διαφορετική συζήτηση, μιας κάποιας άλλης στιγμής. Η ουσία είναι ότι ο ιός κινείται "φυσιολογικά"! Το πρόβλημα βρίσκεται στον άνθρωπο! Αυτός αρνείται να κάνει όσα υπαγορεύει η λογική και η επιστήμη για ν’ αμυνθεί απέναντι στον ιό και να τον περιορίσει, αυτός δημιουργεί κατ’ ουσία το πρόβλημα που τον βασανίζει. Απόλυτα χαρακτηριστικά της στάσης που τηρούν οι περισσότεροι απέναντι στην αντιμετώπιση του ιού, είναι τ’ αποτελέσματα μιας μέτρησης για το lockdown που ξεκίνησε στη Γαλλία προχθές Σάββατο (Μεγάλο Σάββατο για τους Καθολικούς, σημειωτέον). Το 70% των Γάλλων συμφωνεί με την κυβερνητική απόφαση, για την επιβολή του μέτρου. Αλλά σχεδόν το 50%, δεν θα το εφαρμόσει! Σε μία χώρα όπου η ηγεσία της "είχε ορκισθεί" δημόσια να μην επιβάλλει ξανά γενικό κλείσιμο, οι συνθήκες την αναγκάζουν να το πράξει! Οι πολίτες συμφωνούν στον μέγιστο βαθμό με την απόφαση, δηλαδή αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο που διατρέχουν! Αλλά οι μισοί δεν θα την εφαρμόσουν, αδιαφορώντας για τον θανάσιμο κίνδυνο!
  https://www.capital.gr/o-petros-lazos-grafei/3536671/ekei-na-deis-xekourasi

  Κατά κανόνα οι επαναστάσεις γίνονται από το λαό. Ο ρόλος των κυβερνήσεων είναι να καταπολεμούν τις επαναστάσεις των λαών. Συχνά βέβαια, όταν το επιβάλλουν οι συνθήκες, οι κυβερνήσεις προσαρμόζονται στις αναμορφώσεις και στην επικράτηση της κοινής γνώμης. Ποτέ όμως δεν είναι πρωτοπόροι σε μια επανάσταση. Όπως σε κάθε κανόνα ωστόσο, υπάρχουν και εδώ εξαιρέσεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν οι κυβερνήσεις που έγιναν οι αναμορφωτές μιας νέας πολιτικής κατάστασης. Οι μεταρρυθμίσεις των κυβερνήσεων είναι συνήθως τόσο βίαιες, που χαρακτηρίζονται ως αληθινές επαναστάσεις. Η έκβαση μιας κυβερνητικής επανάστασης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη σταθερότητα και την αίσθηση ενότητας του λαού. Παραδόξως, τις περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας έχει μια τέτοια επανάσταση αν ο λαός που θα υποβληθεί στη νέα τάξη πραγμάτων αποτελείται από ένα άτακτο και απολίτιστο συρφετό χωρίς παραδόσεις ή εθνική συνείδηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η κυβέρνηση που επιχειρεί μια επανάσταση, βλέπει ολόκληρο σχεδόν το λαό να ορθώνεται μπροστά της. Και αν ο μονάρχης δεν είναι πανίσχυρος και δεν βοηθείται από ένα φωτισμένο καθοδηγητή, δεν θα επιτύχει. Έτσι, παρατηρούμε το φαινόμενο ο μονάρχης να γίνεται επαναστάτης και ο λαός να παίρνει αντιδραστική θέση. Σε αυτό το σημείο μια βαθιά ψυχολογική ανάλυση θα αποδείκνυε ότι ουσιαστικά οι λαοί είναι πιο συντηρητικοί από τις κυβερνήσεις τους!
  https://www.freeinquiry.gr/articles/vivliokrisia/i-psyxologia-ton-epanastaseon/4289.html

  Γκούχου, γκούχου..
  Και πού να δείτε τί ωραίες εξελίξεις μας επιφυλάσσουν οι συνέπειες της παγκόσμιας περιβαλλοντικής κρίσης. Οσονούπω κοντά σας.

 • Ανώνυμος 50685

  5 Απρ 2021

  50682 I mean

 • Ανώνυμος 50684

  5 Απρ 2021

  @50582
  Eσύ πάντως είσαι αρνητής της εξυπνάδας

 • Ανώνυμος 50683

  5 Απρ 2021

  Οπότε σαν πρόεδρος έχω να πω ότι να αναμένετε μεγάλες φωτιές, μετά από αυτούς τους χάρτες που είδαμε. Όλοι οι αγρότες έχουν ξεσηκωθεί και λένε "θα τους δείξουμε εμείς τι είναι δασικοί χάρτες», είπε ο Ανδρέας Τριδήμας στις 8 Μαρτίου.
  https://www.iefimerida.gr/ellada/andros-tha-balo-fotia-eihe-pei-proedros-koinotitas

  Ένας από τους πολλούς λόγους που δεν θα γίνουν ποτέ κράτος οι ρωμιοί.

 • Ανώνυμος 50682

  4 Απρ 2021

  "Τιμωρήθηκαν, γιατί ο αγελαίος λαός αυτής της χώρας, τους εκδικήθηκε και τους απαξίωσε. Ακόμα και το κηφηναριό του Δημοσίου, που τόσο ευνόησαν, δεν τους ψήφισε. Δεν τους εμπιστεύτηκε. Τελείωσαν λοιπόν οριστικά και όσες προσπάθειες και να κάνουν, όσες συμμαχίες και να συνάψουν, θα είναι στην καλύτερη περίπτωση δεύτεροι και καταϊδρωμένοι."

  Τιμωρήθηκαν; Είσαι σίγουρος; Αντί ο (τ)Σύριζα να επιστρέψει στο 5%, κλείνει αργά αλλά σταθερά την ψαλίδα με τη ΝΔ.
  Παπαδόπουλε για τη δεύτερη φορά αριστερά ζούμε. Έχουμε να κάνουμε γέλια, έρχονται καλύτερες μέρες αδέλφια!
  Το γέλιο κάνει καλό στην υγεία, έχει αποδειχτεί επιστημονικά.

  "Αντιθέτως, προσλαμβάνει αγράμματα φασισταριά, τα κάνει μπάτσους και τους βάζει να δέρνουν αθώους πολίτες, επειδή δεν διαθέτουν «ατομική ευθύνη»."

  Και οι πολίτες απαίδευτοι είναι αγαπητέ, προς τί η κλάψα. Το όνειρο των μπαχαλάκηδων και αντιεξουσιαστών είναι να γίνουν αυτοί μπάτσοι στη θέση των μπάτσων, μιλάμε για σχιζοφρένεια.
  Πάντως πολλά απαιτείς από ένα κρατίδιο τύπου ρωμιοσύνης. Να μην περιμένεις πολλά, ή λίγα ή τίποτα. Η ρωμιοσύνη είναι ένα διεφθαρμένο μπουρδέλο, δεν καταλαβαίνει από ωραίους τρόπους. Θέλει μαστίγιο και καρότο. Ο ευεργέτης του μέλλοντος είναι αυτός που θα κατεδαφίζει, όχι θα χτίζει. Άντε γιατί παραγνωριστήκαμε.

  https://www.youtube.com/watch?v=ZW0iBEZc43o
  Η πολιτική ελίτ δεν έκανε ό,τι μπορούσε διότι οι πολίτες (βλέπε παλιά γενιά) δεν θέλουν να αλλάξουν. Είναι τόσο τέλειοι εξάλλου, όλα πάνω τους είναι άψογα.

  Γερμανία : Στους δρόμους πάλι οι αρνητές του κοροναϊού – Η ταυτότητα… των «Querdenker»
  «Querdenker» αυτοαποκαλoύνται οι αρνητές του κοροναϊού, δηλαδή «αυτοί που σκέπτονται κόντρα στο ρεύμα». Δηλώνουν ότι έχουν συνέλθει από τη «χειμερία νάρκη» τους και κατεβαίνουν πάλι στους δρόμους.
  https://www.in.gr/2021/04/03/world/germania-stous-dromous-pali-oi-arnites-tou-koronaiou-taytotita-ton-querdenker/

  Με το παρδόν αλλά τούτοι είναι ηλίθιοι, διεκδικούν το δικαίωμά τους στην άρνηση της αλήθειας, τί να πει κανείς..