ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ
ΤΟ ΧΕΡΙ

Από χριστιανικό, ζηλωτικό
πνεύμα διαπνέονται
οι αναρχορωμιοί των Εξαρχείων

Οι νεορωμιοί αναρχικοί δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ιστορικό απολίθωμα, του οποίου η αφετηρία βρίσκεται στα πρώτα μεταχριστιανικά χρόνια, όταν δηλαδή οι Ζηλωτές αποτελούσαν μία εξτρεμιστική ομάδα, η οποία διακατεχόταν από έντονη επιθυμία για καταστροφή του παρόντος κόσμου.

Οι πρακτικές αυτών των ανθρώπων υιοθετήθηκαν από την εφαρμοσμένη πολιτική των βυζαντινών αυτοκρατόρων, που διέτασσαν την εξαφάνιση κάθε ειδωλολατρικής ανάμνησης, έστω και αν αυτή μπορεί να αποτελούσε ένα υπέροχο καλλιτεχνικό ή επιστημονικό κομψοτέχνημα. Καταστροφή δηλαδή, στο βωμό του πολιτικού συμφέροντος.

Η βία και οι βανδαλισμοί, ταυτίστηκαν έντονα με το χριστιανικό στοιχείο ως μέσα κοινωνικών εξαγνισμών και προσηλυτισμών. Οι χριστιανικοί πληθυσμοί και μέσα στο πλαίσιο της οθωμανικής αυτοκρατορίας, δεν εγκατέλειψαν αυτές τις πρακτικές, που κληρονόμησαν από τους προγόνους τους, και φαίνεται, ότι αυτή η κουλτούρα μεταλαμπαδεύτηκε δια μέσου των αιώνων (λεγόμενη επανάσταση του 1821, εποχή ληστοκρατίας κ.λπ.) μέχρι και την εποχή μας.

Στα Εξάρχεια σήμερα, οι «επαναστατημένοι νέοι», οι αυτοαποκαλούμενοι «Άν-αρχοι» φαίνεται να υπακούουν τελικά σε αρχές και μάλιστα θείες. Κάθε γωνιά στη περιοχή αυτή έχει τη στάμπα της «εικαστικής» τους παρέμβασης. Οι χώροι μοιάζουν τριτοκοσμικοί, είναι όλοι βρώμικοι, γεμάτοι γκράφιτι και αφίσες. Κολλάνε και γράφουν ο,τιδήποτε οπουδήποτε, εκτός όμως από τις εκκλησίες. Οι χριστιανικοί ναοί είναι οι μόνοι χώροι, που διατηρούνται πεντακάθαροι σε όλη την περιοχή των Εξαρχείων.

Δημόσιες υπηρεσίες, όπως τα υπουργεία Πολιτισμού και ΥΠΕΧΩΔΕ έχουν δεχθεί πλήθος επιθέσεων. Το αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων έχει υποστεί επανειλημμένες καταστροφές. Τα γραφεία των ΕΛΤΑ και τράπεζες έχουν ληστευθεί από ομάδες αντι-εξουσιαστών, που κατόπιν ανέλαβαν την ευθύνη των ενεργειών τους κι όλα αυτά με το πρόσχημα της «αν-αρχίας, του μηδενισμού − νιχιλισμού» κ.ο.κ.. Μόνον οι εκκλησίες μένουν ανέγγιχτες… εκεί φαίνεται, τους «καίγεται το χέρι».


 

 

 

 

 
Δειγματοληπτικά, μερικοί τοίχοι στα Εξάρχεια.
 

 

 

 
Δημόσιες Υπηρεσίες (ΟΤΕ και Υπουργείο Ανάπτυξης).
 

 

 

 
Είσοδοι πολυκατοικιών.
 

 
 
 

 
Πολύπαθα καταστήματα.
 

 

 
Πανεπιστήμιο Αθηνών.
 

 

 
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
 

 

 
Αφίσες, αυτοκόλλητα και γκράφιτι παντού.
 

 Έχουν αναστενάξει
δρόμοι και κτήρια
από τις επιθέσεις
στα Εξάρχεια,
οι χριστιανικοί ναοί όμως,
έχουν μείνει ανέπαφοι,
όπως ο εικονιζόμενος
ναός του Αγίου Νικολάου.
 
Οι χώροι
του ναού
του Αγίου
Νικολάου:
Παρεκκλή-
σια, πόρτες,
παρτέρια,
όλα καθαρά
χωρίς ίχνος
γκράφιτι ή
κολλημένες
αφίσες.
Είναι σαν
να βρίσκεσαι
σε άλλη
χώρα.

  

 

 


Φωτογραφίες από τους γύρω από το ναό του Αγίου Νικολάου χώρους.
Οι τοίχοι −σε αντίθεση με τους τοίχους του ναού− είναι γεμάτοι γκράφιτι.
 


Την εποχή της λεγόμενης ληστοκρατίας, οι διάφορες συμμορίες, παρά τα εγκλήματα, που διέπρατταν και την εναντίωσή τους στο επίσημο κράτος και τους εκπροσώπους του, χαρακτηρίζονταν από θρησκευτική ευλάβεια.


 

 
Αριστερά: Ο αντάρτης Παπαχολέβας.
Δεξιά: Αριστερός εκπρόσωπος του θεού επιθεωρεί
και ευλογεί τα «αντιστασιακά» και «αντάρτικα» όπλα.
 


Οι άντρες των αντάρτικων ομάδων ΕΑΜ και ΕΛΑΣ την εποχή του λεγομένου εμφυλίου πολέμου, δεν φαίνεται να αποδέχονταν πλήρως τις αντιθρησκευτικές  θέσεις των μεγάλων θεωρητικών του κομμουνισμού Μαρξ, Έγκελς, Λένιν κ.α., διότι μέσα σε αυτές τις ομάδες δεν έλειπαν οι κληρικοί και οι θρησκευτικές  τελετές.

Διαβάστε στην «Ελεύθερη Έρευνα»:
Ο Βελουχιώτης, οι χοντροί ΕΑΜ-ίτες της Κατοχής και ο Παπα-Ανυπόμονος
Μιας Ανάστασης νέας κτυπάει καμπάνα...
Ξαναζωντάνεψε τʼ αρματολίκι...
Πολιτικό κουκλοθέατρο


 

 
Διάδοχους των χριστιανών ληστών της ληστοκρατίας
θεωρούν τους εαυτούς τους οι σύγχρονοι αναρχικοί.
 


Σήμερα, οι αυτοαποκαλούμενοι αναρχικοί, οι οποίοι θεωρούν τους εαυτούς τους ως δίκαιους διαδόχους των παρακαταθηκών, που άφησαν πίσω τους οι ομάδες ανθρώπων, που προαναφέραμε, δεν φείδονται θρησκευτικών συναισθημάτων απʼ όσο τουλάχιστον δείχνουν οι πράξεις τους και απʼ όσο αντιληφθήκαμε κι εμείς κάνοντας μία βόλτα στα Εξάρχεια.

Παραθέτουμε μερικά χωρία από συγγράμματα ξένων περιηγητών, οι οποίοι ερχόμενοι στο νεόδμητο κράτος διαπίστωσαν τόσο τη σύνδεση των κληρικών με τις προκλήσεις κοινωνικών αναταραχών όσο και την έντονη επαφή, που διατηρούσαν οι κακοποιοί του κοινού ποινικού δικαίου με εκκλησίες, μοναστήρια και μητροπόλεις.

Στα Επτάνησα:
«Είναι ελάχιστες, αν υπάρχουν καν, οι ωμότητες μεταξύ πολιτών ή οι εξεγέρσεις, που συνέβησαν στα νησιά χωρίς να τις έχουν σχεδιάσει και εκτελέσει ως ένα βαθμό ιερείς (επιπλέον) ακόμη και οι συμμορίες ληστών ή πειρατών έχουν τον τακτικό τους παπά». (Robert Montgomery Martin: «History of the British Possessions in the Mediterranean: Comprising Gibraltar, Malta, Gozo, and the Ionian Islands», Whittaker & Co Ave Maria Lane, Λονδίνο, 1837, σελ. 336).

Στην
Αττικοβοιωτία:
«Η προειδοποίησις, ότι τοις ξένοις θα επιτραπή να υπάγωσιν εις  την εκκλησίαν παραδόξως, ως ο Herbert λέγει, εξεπληρώθη. Την Κυριακήν των Βαϊων 17 Απριλίου, οι λησταί μετά των αιχμαλώτων αυτών κατήλθoν του βλαχικού χωρίου, ένθα κατέλυον και επορεύθησαν εiς την εν χωρίω Ωρωπώ, εκκλησίαν, εις ην εισήλθον, αφού απέθεσαν που έξω αυτής τα όπλα των και ηκροάσθησαν της θείας λειτουργίας». (Καρόλου Τάκερμαν: «Οι έλληνες της σήμερον», έκδ. «Εκ του Τυπογραφείου της Φιλοκαλίας», Αθήνα, 1877. σελ. 220).

Γενικά στον ελλαδικό χώρο:
«Είναι σημαντικό το γεγονός, πως οι ληστές στην Ελλάδα ήταν σχεδόν όλοι θρησκευόμενοι, βάφτιζαν, στεφάνωναν, κάναν κουμπαριές…». (Β. Τζανακάρη: «Τα παλληκάρια τα καλά σύντροφοι τα σκοτώνουν», εκδ. Καστανιώτης, Αθήνα, 2001).


 

«ΕΑΜ−ΕΛΑΣ−ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ»
υπογράφουν οι αναρχικοί,
αλλά ο παπάς… παπάς!
 
Στη φωτογραφία δεξιά εικονίζεται
ο αντάρτης Παπα-Ανυπόμονος, δεξί χέρι του Άρη Βελουχιώτη, που προσχώρησε στον κομμουνισμό διατηρώντας μάλιστα την ιδιότητά του.
Αντίθετα με τους άλλους κομμουνιστές αντάρτες, που φορούσαν μαύρους κοντούς σκούφους, οι παπάδες αντάρτες φορούσαν
το καπέλο του παπά.
 

 
Ναός
Αγίων Αναργύρων.
Πεντακάθαρος
χωρίς ίχνος
βλάσφημης παρέμβασης.
  

 

 
Τους χώρους απέναντι από το ναό των Αγίων Αναργύρων
δεν τους έχουν σεβασθεί, όπως σεβάστηκαν τους χώρους του ναού.
 

 
Απομεινάρι
αρχαίου κίονα
σε μία γωνία
εκπαιδευτικού
ιδρύματος
στα Εξάρχεια.
Οι χριστιανορωμιοί
αναρχικοί
πατάνε με ευκολία
πάνω στα
υπολείμματα
της ειδωλολατρίας,
για να κολλήσουν
τις αφίσες τους,
πιστοί στα
«ες έδαφος φέρειν»
διατάγματα
των βυζαντινών
αυτοκρατόρων.

 

 

Στο σημείο,
που δολοφονήθηκε
ο άτυχος Αλέξ. Γρη-
γορόπουλος, έχει
τοποθετηθεί
πινακίδα
ονοματοδοσίας δρόμου.
  
Αν κρίνουμε από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα στα Εξάρχεια
και την υποβόσκουσα κουλτούρα των αναρχικών–ζηλωτών
στο σημείο αυτό είναι πιθανό να στηθεί κάποια εκκλησία
προς τιμή του «νεο−μάρτυρα» κάποτε στο εγγύς μέλλον.

 

  

 
Αφίσα αναρχορωμιών, στην οποία εμφανίζονται
διαμαρτυρόμενοι «σύντροφοι»
να πορεύονται με πανό,
που φέρει την αρμόζουσα χριστιανική συνθηματολογία:
«Γραμματείς
και φαρισαίοι υποκριταί
». Πηγή έμπνευσής τους, η Καινή Διαθήκη.

 

 
 


Φωτογραφία από παλιότερες ταραχές στο κέντρο της Αθήνας, η οποία σκιαγραφεί με αιχμηρό τρόπο την ψυχοπαθολογική ανωμαλία, που «ηλεκτρίζει» την κοινωνία της Ρωμιοσύνης.

Ο φωτογράφος βρίσκεται επί της γραμμής των νεαρών διαδηλωτών–κουκουλοφόρων. Δύο από αυτούς τους «τραβάει πλάτη», ενώ εκτοξεύουν αντικείμενα κατά των παρατεταγμένων αστυνομικών. Ένας ιερέας  επιχειρεί να τους αποτρέψει.
 
Οι διαδηλωτές αδυνατούν να αναγνωρίσουν στο πρόσωπο του κληρικού την αληθινή και «ελέω Θεού» θρησκευτική εξουσία, η οποία συμπράττει πάντα με την εκάστοτε πολιτική.
 
Ο ιερέας δεν αυτοπροστατεύεται με ασπίδα ή όπλο. Το σημείο που βρίσκεται είναι πολύ επικίνδυνο, όμως δεν φοβάται, διότι γνωρίζει κατά βάθος, ότι ο νεαρός αυτός ανήκει στο «ποίμνιό» του και όπως φαίνεται... δεν πέφτει έξω.
 
Οι κουκουλοφόροι είναι οι υπαρξιακές αναμοχλεύσεις–ζόμπι των ζηλωτών της Αγίας Γραφής και ουδεμία σχέση έχουν οι ενέργειές τους με την ουσιαστική αντίσταση των ανθρώπων απέναντι σε κάθε κράτος δυνάστη.
 
Οι μπάτσοι στο βάθος της φωτογραφίας είναι οι κομπάρσοι της «παράστασης» και ο κυματοθραύστης της λαϊκής αγανάκτησης.
 
Ενδεχομένως, ο νεαρός χριστιανός κουκουλοφόρος, την επόμενη των επεισοδίων να επισκέφθηκε μία από τις πολλές εκκλησίες της πρωτεύουσας, ώστε να εξομολογηθεί για τις κακές του πράξεις.
   

  

 

Το βιβλικό
υποσυνείδητο
των αναρχο-
ρωμιών
λειτουργεί άρτια…
Πάνω αριστερά:
Αφίσα αναρχικών,
που διαμαρτύρον-
ται γονυκλινείς.
Η πρακτική
των πιστών
μένει ίδια.
Οι χριστιανοί
προχωρούν
γονυκλινείς
τηρώντας
τα τάματά τους
στις διάφορες
εκκλησίες,
οι μουσουλμάνοι
με τεμενάδες
προσεύχονται
στον Αλλάχ
και οι αναρχο-
ρωμιοί διαμαρ-
τύρονται ενώ-
πιον της Βουλής
με τον ίδιο τρόπο.
  

 
 Αποχή από το φαγητό
από τη μια ως νηστεία
κι από την άλλη
ως διαμαρτυρία
κατά του κράτους.
Κοινή λογική
και πρακτική
βιβλικής προέλευσης.
   

 

«Εξ ημέρας
εργά
και ποιήσεις
πάντα
τα έργα σου,
τη δε ημέρα
τη εβδόμη
σάββατα
Κυρίω
τω Θεώ σου
».
 
Παρατηρείται πλήρης ταύτιση των αναρχορωμιών και της Ορθόδοξης Εκκλησίας όσον αφορά στην κυριακάτικη ανάπαυση των εργαζομένων.
 
Οι αναρχικοί ασπάζονται τη παλαιοδιαθηκική αντίληψη, που εμφανίζει τον Θεό να ξεκουράζεται τη Κυριακή μετά από την κοπιώδη δημιουργία του κόσμου τις προηγούμενες μέρες. Ρεπό μόνο τις Κυριακές διεκδικούν οι αναρχικοί, γιατί, όπως λένε και από άμβωνος οι κήρυκες του χριστιανισμού: «Της Κυριακής τα χρήματα, ποτέ δεν πιάνουν τόπο και ας τα βγάζεις άνθρωπε, με ιδρώτα και με κόπο».   
 
Σε άλλες −προηγμένες− χώρες, όπως στην Αμερική π.χ. τα καταστήματα είναι ανοικτά τις Κυριακές κι ειδικά τα τριήμερα κάνουν μεγάλες εορταστικές εκπτώσεις. Έτσι, οι καταναλωτές αντιμετωπίζουν το δίλημμα: να πάνε week end εκδρομή ή να πάνε στο Mall; Με αυτό τον τρόπο αυξάνεται κατακόρυφα ο τζίρος των καταστημάτων, ενώ παράλληλα δημιουργούνται θέσεις εργασίας. Αυτά βέβαια, που τα κάνουν οι «κουτόφραγκοι», είναι ψιλά γράμματα για την περήφανη Ρωμιοσύνη...
 

 
 
Επίθεση με μολότωφ στα γραφεία
του ΠΑΣΟΚ (7 Σεπ. 2014,
πηγή: anemosantistasis.blogspot.gr).
Παρόμοιες επιθέσεις έχουν γίνει
και σε γραφεία εφημερίδων, ΕΛΤΑ,
υπουργικά κτήρια,
αστυνομικά τμήματα κ.λπ..
Παντού, εκτός από τις εκκλησίες.
Εναντιώνονται σε όλες τις αρχές…
εκτός από τη θεία αρχή.

    Ας σημειωθεί δε, ότι οι εκκλησίες σε αντίθεση με όλα τα δημόσια κτήρια στα Εξάρχεια δεν διαθέτουν καν φύλακα ή κάμερες, αποτελούν δηλαδή,
τους πιο ευάλωτους στόχους για βανδαλισμούς.
Κι όμως, οι αναρχορωμιοί δεν τις αγγίζουν.
 

  

Πιστοί
στις τουρκορωμέικες
παραδόσεις τους
οι αυτόνομοι
των Εξαρχείων.

Φανταζόμαστε,
ότι ανάμεσα
στα διάφορα
ρωμέικα
ακούσματα
οι αναρχικοί
ξεχωρίζουν
τραγούδια, όπως
το «Έχε γεια Παναγιά»,
«Σαν χριστιανός
ορθόδοξος
» κ.λπ..
    

 

  
Πεντακάθαρη και η εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής.


 
 
 
Γεμάτοι συνθήματα είναι οι χώροι
απέναντι ακριβώς από την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής.

 


Ο θρησκευτικός ταλιμπανισμός των λεγόμενων αντιεξουσιαστών, που δρουν στην Ελλάδα, είναι ένα ζήτημα πολιτικής ταυτότητας, το οποίο δεν τολμούν να αγγίξουν ούτε οι ίδιοι.

Μήπως είναι τυχαίο το γεγονός, ότι η φυγόποινη Πόλα Ρούπα, κατά τη διάρκεια της παρακολούθησής της από αστυνομικούς της ασφάλειας (πριν την προηγούμενη σύλληψή της) εθεάθη να επισκέπτεται συχνά ένα εκκλησάκι. στο οποίο πήγαινε να ανάψει κεράκια; (Βλ. εφημ. Εspresso 14-4-2010).

Αν αναλογιστούμε επιπλέον, ότι αφενός ο κρατούμενος σύντροφός της, Νίκος Μαζιώτης, έχει αδελφό παπά κι αφετέρου, ότι τα μέλη της 17 Νοέμβρη, αφοί Ξηροί, είναι γιοι κληρικού, τότε ίσως αρχίζουμε και υποψιαζόμαστε, ότι το εκκλησιαστικό περιβάλλον διαμορφώνει τη ψυχοσύνθεση αυτών των ανθρώπων σε μεγάλο βαθμό.


 
 
 
Διαβόλοι, αγιάσματα και ευλογίες σε αναρχικές αφίσες.
 

  Οι τρεις μάγοι
σε αναρχο-αφίσα.

 

 

 
Άγιοι Γεώργιοι, διαβόλοι και... τριβόλοι σε αφίσες αναρχορωμιών.
 

 

 
Η μεγαλύτερη κοινωνική δράση των αναρχικών είναι να συμπαραστέκονται
σε φυλακισμένους (κυρίως συντρόφους τους), σε μειονοτικές ομάδες,
σε ιερόδουλες και γενικά στους κοινωνικά πάσχοντες.

Διαπνέονται από τις ίδιες αξίες, κινούνται με το ίδιο πνεύμα
της χριστιανικής ιδεολογίας.

Ο Χριστός, όπως περιγράφεται από τα ευαγγέλια,
βρισκόταν πάντα δίπλα σε αδύναμους, πόρνες κ.λπ..
(Στην πάνω αριστερή αγιογραφία εικονίζεται ο Άγιος Φανούριος
πίσω από τα κάγκελα της φυλακής).

 

 

 
Από τα πριόνια των χριστιανών ζηλωτών
στις βαριοπούλες
των σημερινών αναρχικών ζηλωτών
και από τους πραίτορες στους μπάτσους.
 
Οι ζηλωτές ήταν ενάντια στους πραίτορες της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας,
όπως οι αναρχικοί σήμερα είναι ενάντια στους μπάτσους του κράτους,
τους «πραίτορες» της εποχής μας.
 

 

 Θέλουν
να προσευχηθούν,
να βλαστημήσουν,
να συγχωρήσουν
κ.λπ. κ.λπ.
οι αναρχορωμιοί
της Ρωμιοσύνης.
 

 

 
Αμνοί και λύκοι, άγιοι και διάβολοι, των αναρχικών της Ρωμιοσύνης.
Αποσπάσματα από «Το νέο αναρχικό αντάρτικο πόλης»,
έκδ.
«Μαύρη Διεθνής».
Από τη Βίβλο εμπνέονται οι σύγχρονοι αναρχορωμιοί.
 


Η ανυπακοή, όταν είναι αποτέλεσμα υπακοής σε κάθε λογής αντίθεση είναι τελικά μια ισχυρή υπακοή ή υποταγή.

Ο νέος διαπαιδαγωγείται, αν δεν είναι αμνός, να είναι υπάκουος ως συνήθως ο σκύλος, ο όνος. Ο νέος ρωμιός πρόσθετα είναι και δουλοπάροικος και με λεβάντε νοοτροπία. Αμφότερα δημιουργούν σοβαρή επιπλοκή στην ορθή λειτουργία της νόησης, επομένως στη συμπεριφορά προς τον εαυτό του.ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ


31 ΣΧΟΛΙΑ

 • Ανώνυμος 45140

  2 Μαρ 2018

  Ανώνυμος 39661
  Να αποκτήσει γνώσεις για να μην καταντήσει ντουβάρι και ναζί σαν εσένα.

 • Ανώνυμος 39661

  7 Σεπ 2016

  ΣΤΟΝ 17 αρη
  ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΜΟΝΑΚΡΙΒΟΣ
  ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΟΥ : ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΠΛΟ ΒΟΗΘΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΥ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΟΥ ΕΜΠΟΔΙΑ
  ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΚΡΙΒΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΗ ΤΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΕΞΟΔΟ ΘΑ ΒΡΗ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΩΝ ΠΑΝΔΩΡΕΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΒΙΟΠΟΡΕΙΑΣ ΣΟΥ.
  ΓΙΜΙΣΕ ΤΟΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ.
  ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΟΣΕΙΣ. ΤΕΤΟΙΟ ΔΩΡΟ ΠΟΘΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ . ΕΥΧΑΡΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ

 • Ανώνυμος 39616

  2 Σεπ 2016

  Δεν έχουν καμία λογική υπόσταση αυτά που γράφετε εδώ. Πρόσφατα δέχτηκε επίθεση από αναρχικούς ο μητροπολιτικός ναός Θεσσαλονίκης καθώς και τα γραφεία της Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης.

 • Ανώνυμος 39559

  19 Αυγ 2016

  ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ 17 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΩ.
  ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ , ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΑΚΕΤΤΟΥ ΚΛΠ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΩ 'ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΣ'. ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΘΗΣΑΥΡΙΣΕΙΣ.
  ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΤΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ?
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!

 • Ανώνυμος 39038

  15 Ιουλ 2016

  Ανώνυμος 38975 Το χρήμα (μαμωνάς) είναι ο Θεός όλων των σημερινών Ρωμιών, ειδικότερα των υπερπατριωτών/υπερορθοδόξων, χωρίς βέβαια να αποκλείσω και τους αναρχικούς που οι περισσότεροι προέρχονται απο εύπορες οικογένειες. Γενικότερα πουλάτε και τις μητέρες σας για λίγο χρήμα, πάρε παράδειγμα τους Γερμανούς, τόσες βιαιότητες διέπραξαν στην Ελλάδα και μώλις λίγο μετα την λήξη του πολέμου του '40, τρέχατε για δουλειά στην Γερμανία, τους πιάνατε φίλους και ποσοι Ελληναράδες (οι περισσότεροι άντρες) τους βάλατε και στα κρεβάτια σας. Για λύπηση είσαστε σαν λαός, κι ας έχετε τα πάντα, μέσα πάντα άδειοι θα παραμένετε για αυτό και θα κλαψουρίζετε επειδή δεν πήγατε διακοπές στην Μύκονο ή επειδή δεν βγήκατε το περασμένο Σάββατο έξω.

 • Ανώνυμος 38975

  9 Ιουλ 2016

  σωπα που σε πηρε ο πονος για το'' θεο της αγαπης ''.
  εσυ προφανως εχει για θεο το μαμωνα.

 • Ανώνυμος 38439

  1 Μαΐ 2016

  Ανώνυμος 37447 Μίλησε ο Χριστιανός που εκπροσωπεί έναν "θεό αγάπης", φαίνετε άλλωστε απο τα γραφόμενα σου.

 • Ανώνυμος 38338

  21 Απρ 2016

  Ρε φίλε να καταλάβω. Το θέμα σου είναι που βρωμίζοτν γενικά ή που αφήνουν καθαρές τις εκκλησίες; Θα είσαι ΟΚ αν μουτζουρώσουν και σε εκκλησίες δηλαδή; Να το καταλάβω.

 • Ανώνυμος 37460

  15 Φεβ 2016

  Και ποια δεύτερη παρουσία. Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι... Δεν γίνεται πιο σύντομα;

 • Ανώνυμος 37459

  15 Φεβ 2016

  Ναι, ναι, να πάρουμε! Εγώ θέλω μια Mercedes, τετραψήφιο νούμερο καταθέσεων σε πέντε τράπεζες και δυο τρεις δίμετρες ξανθές, αν γίνεται διαφορετικές κάθε βράδυ, για να μην βαρεθώ. Αυτά μου αξίζουν. Ευχαριστώ προκαταβολικώς.

 • Ανώνυμος 37447

  15 Φεβ 2016

  (ΚΥΡΙΟΙ) ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ, ΑΘΕΟΙ, ΟΒΡΙΟΙ, ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ... ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΤΕ, ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ...

 • Ανώνυμος 36154

  16 Δεκ 2015

  απο που βαστατε ρε αλλοεθνηεθνικια..ντεπεστε τοσο...που ουτε τολματε ναπειτε σε τι πιστευετε

 • Ανώνυμος 35121

  27 Ιουλ 2015

  Σημερινοί Έλληνες και πραγματικά αναρχικοί, δηλαδή φιλειρινικοί και αντιφασίστες δεν υπάρχουν, οι Νεο-Ρωμιοί έχουν στο αίμα τους τον φασισμό, την υποκρισία και την βόλεψη, έτσι δεν καταστρέφουν τους ναούς, αν και δεν πιστεύουν δήθεν στις θρησκείες, αλλά καταστρέφουν τα δημόσια κτίρια. Οποιοιδήποτε άλλοι να ήτανε, θα ήτανε προς τιμήν τους που σεβάστηκαν τους ναούς, αλλα για τους αναρχικούς είναι υποκρισία και απόδειξη πως στην Ελλάδα ο κάθε ένας είναι ότι βολέψει ανακατεύοντας αντίθετες ιδεολογίες, ένα παραδειγμα οι αναρχοχριστιανοί!

 • Ανώνυμος 35079

  19 Ιουλ 2015

  τι μανια αυτή με οτιδήποτε ορθοδοξο και ελληνικο;;;...απαπαπα

 • Ανώνυμος 33261

  3 Απρ 2015

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ YOUTUBE
  ''''''ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΠΕΡΙ ΕΞΟΡΚΙΣΜΩΝ''''
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΥΟΘΕΟΠΟΙΗΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.....
  ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΕΨΕ ΑΥΤΟΝ.....
  Η ''''ΘΕΟΠΟΙΗΜΕΝΗ''''' ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ

 • Ανώνυμος 33195

  30 Μαρ 2015

  Έχουν αναστενάξει
  δρόμοι και κτήρια
  από τις επιθέσεις
  στα Εξάρχεια,
  οι χριστιανικοί ναοί όμως,
  έχουν μείνει ανέπαφοι,
  όπως ο εικονιζόμενος
  ναός του Αγίου Νικολάου
  ΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ....ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΕΙΣ ΟΙ ΜΑΣΩΝΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΕ ΝΑΟ...ΕΕΕ..ΜΙΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ ΟΙ '''ΑΧΡΕΙΟΙ'' ΡΩΜΙΟΙ.....ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΔΗΛΑΔΗ....ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΑΣ...ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝΕ ΟΜΩΣ ... ΞΥΠΝΑΜΕ

 • Ανώνυμος 33194

  30 Μαρ 2015

  Αυτός υπέροχος τόπος των αρχείων ελληνων σε ποια χεριά βρέθηκε. Άθλιοι Ρωμιοί

  ΓΥΡΝΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ...

 • Ανώνυμος 33193

  30 Μαρ 2015

  ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΡΓΑΛΗ...ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ.....ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟ 70 ΤΑ 100 ΑΥΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΑΦΑΝ ΓΚΑΤΕ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΕΕΕΕΕ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.....ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ....ΟΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ....
  ΡΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

 • Ανώνυμος 33145

  27 Μαρ 2015

  http://news.in.gr/perierga/article/?aid=1231395801

 • Ανώνυμος 32895

  18 Μαρ 2015

  Το άρθρο δημοσιεύθηκε στις 13/3
  [15/3/15
  ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ: ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ!!! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ!!!]:
  http://www.stoxos.gr/2015/03/blog-post_488.html
  Ισως δούμε τώρα και εκκλησίες με την ρυπαρότητα των αναρκικών οι οποίοι φαίνεται ότι διάβασαν το αρθρο της Ελεύθερης Ερευνας.
  Συγνώμη για το ανώνυμο
  Παργαλης

 • Ανώνυμος 32880

  16 Μαρ 2015

  Το άρθρο δημοσιεύθηκε στις 13/3
  [15/3/15
  ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ: ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ!!! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ!!!]:
  http://www.stoxos.gr/2015/03/blog-post_488.html
  Ισως δούμε τώρα και εκκλησίες με την ρυπαρότητα των αναρκικών οι οποίοι φαίνεται ότι διάβασαν το αρθρο της Ελεύθερης Ερευνας.
  .

 • Ανώνυμος 32877

  16 Μαρ 2015

  7

 • Ανώνυμος 32875

  16 Μαρ 2015

  Η συνταγή είναι παλιά.Κατασκευάζουμε τον αντίπαλο μικρότερο από τα μέτρα μας και τον κατατροπώνουμε εύκολα. π.χ. η φωτογραφία στην αφίσσα των αναρχικών δεν είναι από διαδήλωση γονυκλινών αναρχικών, είναι από διαδήλωση του ΕΑΜ στα Δεκεμβριανά του 1944 και το πανώ γράφει "ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ, ΔΙΑΛΕΓΕΙ `Η ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ `Η ΤΑ ΟΠΛΑ".Αλλά εσείς δεν βλέπετε το φεγγάρι γιατί κοιτάζετε το δάκτυλο που το δείχνει.Έχει και άλλα παρόμοια και ρηχά το άρθρο, αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο περαιτέρω αποδόμηση.Αποδομείται από μόνο του.

 • Ανώνυμος 32851

  14 Μαρ 2015

  Απίστευτο άρθρο!!!

 • Bielidopoulos

  13 Μαρ 2015

  ~
  Κάθε πολιτισμός (όχι μόνο ο αρχαιοελληνικός) και κάθε κοινωνικό σύνολο μπορεί να προσφέρει ανέσεις και πλεονεκτήματα για το άτομο, έλεγχο του φυσικού περιβάλλοντος και επιβολή πάνω στις άλλες μορφές ζωής, αλλά έχει ως αντιστάθμισμα και τα αρνητικά του και τη βρωμιά του που προσπαθεί επιμελώς να την κρύψει κάτω από το χαλί.
  Έχω αναφερθεί σχετικά όταν γράφω περί μονοδιάστατης, μονόχνωτης, πατριαρχικής, ιεραρχικής και παγερά νομοτελειακής ευρωπαικής σκέψης από την αρχαιότητα έως σήμερα με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον προσωπικό τρόπο σκέψης και αντίληψης των ατόμων. Επίσης όταν είχα γράψει ότι μετά την πτώση της ρωμαικής αυτοκρατορίας έπρεπε οι τότε κοινωνίες να καταρρεύσουν και να ξαναρχίσει το χτίσιμο από την αρχή, όπως είχε γίνει με την κατάρρευση της αυτοκρατορίας των Μάγια, αντί να διασωθεί η θύμηση του ρωμαικού μεγαλείου μέσω του χριστιανισμού και τον θεσμό του αυτοκράτορα και της δουλοπαροικίας.
  Τι ήταν ο Παρθενώνας παρά η υλική απόδειξη της διαχρονικής ανωτερότητας (πολιτικής, πολιτισμικής, οικονομικής κ.λπ.) των τότε αθηναίων και ειδικότερα της αθηναικής κυρίαρχης κοινωνικής τάξης που έσυρε όλη την κοινωνία σε έναν τυχοδιωκτικό πόλεμο με τους σπαρτιάτες βασισμένο σε καιροσκοπική στρατηγική υψηλού ρίσκου (άμυνα στη στεριά, επίθεση στη θάλασσα) και ο νικητής τα παίρνει όλα. Πως θα μπορούσαν οι τότε αθηναίοι να πειστούν να ρισκάρουν μια μεγάλου μεγέθους εκστρατεία στη Σικελία. Πως θα μπορούσαν οι γερμανοί πολίτες της δεκαετίας του 30 που ζούσαν στην πιο μορφωμένη χώρα της εποχής με τα περισσότερα βραβεία νόμπελ μέχρι τότε, να πιστέψουν ότι υπάρχουν κατώτερες φυλές και ανώτερη ξανθή άρεια φυλή, χαζές θεωρίες που ούτε οι ζουλούδες της Αφρικής δεν θα τις έπαιρναν σοβαρά.
  Πάντως η κρίση επεκτείνεται και θα κατακλύσει τον ευρωπαικό χώρο. Και όταν η ανθρωπότητα μπει βαθιά μέσα στην παγκόσμια περιβαλλοντική κρίση εκεί να δεις κλάμα. Οι επόμενες γενιές θα μας κρίνουν πολύ αυστηρά και με το δίκιο τους.

 • Ανώνυμος 32845

  13 Μαρ 2015

  Αν δεν είχα καταφέρει στην μελέτη για το αυγό του φιδιού να αποδείξω επιστημονικά το γεγονός ότι :
  "από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα ο γεωγραφικός τόπος τής ρωμιοσύνης είναι σκατότοπος και βδελυρός τόπος"
  δεν θα είχε καμμία αξία.
  Είναι οφθαλμοφανές το ανωτέρω για αυτόν που έχει ελάχιστη γνώση και παιδεία. Αλλά η επιστημονική τεκμηρίωση είναι άλλλο πράγμα και αυτό συνέβηκε για πρώτη φορά στην παγκόσμια Γραμματεία.
  Τι μας λέει το θεώρημα. Μας αποδεικύει ότι αν αύριο εξαφανισθούν οι ρωμιοί και κατοικηθεί από άλλους έστω Φιλανδούς, Γάλους Σουηδούς και άλλους υποτιθέμενους προδεφτικούς(έχουν τον εθνικισμό μέσα τους) μετά από δύο γενιές το πολύ ο τόπος θα αναβλύζει πάλι μπόχα και μάλιστα πιό δυνατή.
  Δεν είναι τυχαία η αναφορά για "ιερά χώματα και αγιασμένα" δηλαδή δηλητηριασμένα πλήρως. Όλα συσχετίζονται
  Το "ἁνδρών επιφανών..." μας επιβεβαιώνει τους συλλογισμούς ότι οι νοήμονες άνθρωποι δεν σχετίζονται με πατρίδες και αηδίες. Αυτά είναι για τους πληβείους και κάθε είδους ομαδοποιημένο ανοήτο.
  Τα περι Νεοέλληνα και Νεοελλάδα και κάθε νεομελεκία είναι αηδίες που προσπαθούν να δώσουν κουράγιο σε τελείως ανόητους, ώστε το θυμικό να πηγαίνει σε αρχαία. Όμως τα αρχαία είναι ακόμη πιό βδελυρα από τα σημερινά. Η γελοιότητα των αρχαίων είναι προφανής αλλά η πουστιά και αχρειότητα των αρχαίων ήταν ευρηματική και αυτήν διδάσκονται οι επόμενοι.
  Πάργαλης

 • Bielidopoulos

  13 Μαρ 2015

  ~
  "Την έκδοση και διανομή συγγραμμάτων με θέμα τις γερμανικές αποζημιώσεις τόσο στα σχολεία, όσο και στο στράτευμα εξετάζει η κυβέρνηση. Το θέμα συζητήθηκε σε σύσκεψη στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας τη Δευτέρα, ενώ την Παρασκευή, το επανέφερε η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου.
  Μιλώντας στo Mega, η Σταυρούλα Ξουλίδου τόνισε ότι η έκδοση και διανομή αυτών των φυλλαδίων πρέπει να γίνει από επιτελεία του στρατού, καθώς το υπουργείο Παιδείας «επί 35 χρόνια κατακρεουργεί την ιστορία της χώρας»."
  http://www.tanea.gr/news/greece/article/5218615/enhmerwsh-se-sxoleia-kai-strato-gia-germanikes-apozhmiwseis-meleta-h-kybernhsh/

  Μπεεε, είμαι πρόβατο, μπεεε!
  Γιατρέ μου μήπως είμαι τρελός;

 • Ανώνυμος 32843

  13 Μαρ 2015

  Αυτός υπέροχος τόπος των αρχείων ελληνων σε ποια χεριά βρέθηκε. Άθλιοι Ρωμιοί

 • Bielidopoulos

  13 Μαρ 2015

  ~
  1) Στη Νεοελλάδα υπάρχουν οι βολεμένοι και αυτοί που περιμένουν να βολευτούν. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις και ταμπούρια προκειμένου να σπρώχνει η κάθε ομάδα τα συμφέροντά της σε βάρος των υπολοίπων. Όλοι για τον επιούσιο αγωνίζονται (βλέπε επάνδρωση κρατικού μηχανισμού).

  2) Τον νεοέλληνα δεν μπορείς να τον συμπαθήσεις ακόμα και όταν διαμαρτύρεται και με το δίκιο του. Και αυτό διότι δεν διαθέτει κοινή λογική, είναι πίθηκος, καγκουρώ, χωρίς αίσθηση αισθητικής. Η έλλειψη αισθητικής κάνει μπαμ από μακριά. Ακόμα και όταν έχει δίκιο, του βγαίνει ο κακός εαυτός του: ο κωλοέλληνας. Παράδειγμα ο τρόπος που διαμαρτύρεται και πως το κάνει. Ο Βαξεβάνης πάει στα διόδια στο Ρίο με σκοπό εκ των προτέρων να διαμαρτυρηθεί καβαλώντας Audi TT!
  https://www.youtube.com/watch?v=0L-Y0Zgc_YE

  3) Υπάρχει μια εξαίρεση σχετικά με τους αναρχικούς. Πρόκειται για την πυρπόλυση του παρεκκλησίου της θεολογικής το 2007:
  http://unhollyalliance.blogspot.com/
  https://www.youtube.com/watch?v=T9aJEMyxEqQ
  (Στο 3:42 η τυχερή μολότωφ που διαπερνά το σπαμένο τζάμι και λαμπαδιάζει το παρεκκλήσιο)

 • Ανώνυμος 32840

  12 Μαρ 2015

  Πάνε κι οι αναρχικοί......

 • Ανώνυμος 32839

  12 Μαρ 2015

  Μα τον Άναρχο θεό.....
  Τέτοια εργασία δεν έχω ξαναδεί. Πρέπει να βραβευτεί από το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και από την Ακαδημία, αν έχουν ελάχιστη επαφή με την Κουλτούρα και την Παιδεία αυτά τα Ιδρύματα της Ρωμιοσύνης...

  Εν Αρχή ην ο Θεός και φυσικά σύμφωνα πάντα με την Θρησκευτική Ιδεολογία Αναρχος είναι μόνον ο Θεός ( Εγώ είμί.. . το Ακαι Ω). Κατά το Παρθένες και Παρθεναγωγεία έχουμε και τα Άναρχα παιδιά του Θεού είτε ενός θεού. Είτε όπως διατείνονται ο καθένας τους είναι ένας θεός.
  Πίσω από την Παρθενία και την Αναρχία κρύβεται όλος ο ο πολιτικός θρησκευόμενος κόσμος ο οποίος είναι κολομπαρισμένος από την δομή του.
  Το σύνολο λοιπόν των "θεών" αποτελει μια ομάδα βδελυρή όπως φαίνεται από την σπουδαία εργασία της Ελεύθερης Έρευνας.
  Η αχρεία αυτή ομάδα αναπαράγεται από γενιά σε γενια και είναι κρίμα που δεν την συμπεριέλαβα χωριστά στην μελέτη για το αυγό του φιδιού. Στο μέλλον βλέπουμε..
  Το σαφές είναι ότι επονομαζόμενοι αντι-εξουσιαστές είναι αναφανδόν εξουσιαστές που παίρνουν ηλίθιες αποφάσεις και είναι χρήσιμοι στο σύστημα. Δεν μπορεί να υπάρχει εξουσία χωρίς τους Αναρχικούς για αυτό τους αναπαράγει.
  Ο μισθός τους άξιος αλλά είναι πενιχρός η μηδενικός και ίσως αγωνίζονται για αυτό, εκτός αν αντισταθμίζεται από το πλιάτσικο.
  Πάργαλης