ΤΟ DNA ΤΩΝ
ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ

 

  Η ταυτότητα τού έθνους-κράτους, που δημιουργήθηκε τον 19ο  αιώνα στον ελλαδικό χώρο από κάποιους, που μιλούσαν ρωμέικα και όχι μόνον ―χριστιανούς κυρίως― ρωμιούς κυριαρχείται από την ψευδαίσθηση τής ιστορικής συνέχειας στο χώρο και στο χρόνο. Η πολιτική χρήση τού συμβολικού βάρους τού αρχαίου παρελθόντος είναι βαθειά ριζωμένη στη σημερινή κοινωνία μας. Η σύγχρονη ρωμαίικη ιστοριογραφία έχει ως κύριο στόχο την απόδειξη τής καθαρότητας τού ελληνικού στοιχείου στο πέρασμα των αιώνων.

 

  Αρωγός τα τελευταία χρόνια στην επιχείρηση τού νεοελληνικού εθνικισμού να τεκμηριώσει την άμεση φυλετική σχέση ανάμεσα στους αρχαίους έλληνες και στους σημερινούς κατοίκους τής Ελλάδας στέκει και η προβολή ορισμένων πανεπιστημιακών ερευνών σε γενετικό υλικό από τα Μ.Μ.Ε., τα πορίσματα των οποίων παρουσιάζονται πάντα παραποιημένα, ως να αποδεικνύουν δήθεν, ότι είναι «καθαρό το DNA των ελλήνων», ότι «είμαστε κατ΄ ευθείαν απόγονοι τού Περικλή» κ.λπ..

 

  Προκειται για φληναφήματα, τα οποία σε ελάχιστο χρόνο αντιγράφονται αυτολεξεί, αποστέλλονται με e-mail από τον έναν στον άλλον και διανθισμένα βέβαια πάντοτε με τους ανάλογους θριαμβευτικούς πατριωτικούς τόνους κατακλύζουν τις ιστοσελίδες και τα blogs ελληναράδων εθνικιστών.

 

 

 

Οι ομοιότητες των DNA ανθρώπου, φυτών, ζώων

  Σε κάθε κύτταρο κάθε φυτού από τα φύκια έως τις ορχιδέες και κάθε ζώου από τις μέδουσες μέχρι εσάς κι εμένα, υπάρχει ένα αντίγραφο τού γενετικού υλικού τού οργανισμού, το DNA, που μεταφέρει ένα ολοκληρωμένο πρότυπό του, τα χαρακτηριστικά του από τη μια γενιά στην επόμενη.

 

  Υπάρχουν αρκετά εμφανείς διαφορές μεταξύ των φυτών και των ζώων, αλλά -σε χημικό επίπεδο- τα κύτταρα όλων των φυτών και όλων των ζώων περιέχουν DNA στο ίδιο σχήμα, την περίφημη «διπλή έλικα». Επιπλέον, όλα τα μόρια DNA -τόσο στα φυτά, όσο και στα ζώα- είναι κατασκευασμένα από τις τέσσερις ίδιες δομικές χημικές βάσεις.

 

  Αυτό που είναι διαφορετικό είναι το πώς είναι διατεταγμένες οι τέσσερις αυτές βάσεις στο DNA. Ο τρόπος, με τον οποίο τακτοποιούνται, καθώς και οι  πληροφορίες που κωδικοποιούν αποφασίζει το κατά πόσο ο οργανισμός θα παράγει λέπια ή φύλλα, πόδια ή μίσχο.


 

    Ο μωβ αχινός της Καλιφόρνιας, Στρονγκυλοκέντροτους Πουρπουράτους, διαθέτει όσα περίπου γονίδια διαθέτει και ο άνθρωπος, ορισμένα από τα οποία απαντώνται και στον άνθρωπο και σχετίζονται με ασθένειες, όπως η νόσος τού Χάντινγκτον και η μυική δυστροφία. Αποδεικνύεται έτσι, πως ο άνθρωπος συγγενεύει πολύ στενά με τον αχινό, τού οποίου το ανοσοποιητικό σύστημα προκάλεσε μεγάλη εντύπωση στους βιολόγους.
 

 

       
 

  Ο άνθρωπος δεν είναι κάποιο ξεχωριστό έμβιο όν. Δεν υπάρχει διαφορά στο DNA του με αυτό των άλλων ζώων και φυτών. Μπορείτε να βρείτε τις ίδιες τέσσερις βάσεις στον άνθρωπο, τα περιστέρια, τα ποντίκια, τους καρχαρίες, τα βακτήρια, τα πρωτόζωα,... και ο κατάλογος συνεχίζεται. Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε ένα δέντρο και σε εμένα είναι η σειρά, με την οποία συναρμολογείται το DNA μας. Η σειρά, με την οποία τοποθετούνται οι βάσεις καθορίζει τις γενετικές πληροφορίες, που οδηγεί σε τι οργανισμός θα είναι και πώς θα λειτουργήσει. Επίσης, η αλληλουχία είναι διαφορετική ανάμεσα σε εσάς και σε εμένα, αλλά και πάλι έχουν χρησιμοποιηθεί οι ίδιες τέσσερις βάσεις. Το DNA είναι το ίδιο για όλους τους ζωντανούς οργανισμούς. Ο άνθρωπος έχει κοινά γονίδια με την μπανάνα π.χ. κατά ποσοστό 60% περίπου. Με τα ζώα έχει πολύ περισσότερα.


   

  Διεθνής ερευνητική κοινοπραξία δημοσίευσε την πλήρη γενετική αλληλουχία τού αχινού, η οποία παρουσιάζει ομοιότητες με το ανθρώπινο DNA, όπως γονίδια τής όρασης, τής όσφρησης και τού ανοσοποιητικού συστήματος. Η ανάλυση τού γονιδιώματος τού αχινού προσφέρει εργαλεία για την αντιμετώπιση ανθρώπινων ασθενειών αλλά και νέα στοιχεία για την εξελικτική σχέση των ασπόνδυλων οργανισμών με τα σπονδυλόζωα. Τα σπονδυλόζωα διαθέτουν ένα εγγενές αμυντικό σύστημα, που επιτίθεται στους εισβολείς αδιακρίτως, καθώς και ένα προσαρμοστικό ανοσοποιητικό σύστημα, που μαθαίνει να αναγνωρίζει νέους στόχους. Αν και τα ασπόνδυλα γενικά δεν διαθέτουν προσαρμοστικό αμυντικό σύστημα, το ανοσοποιητικό σύστημα τού αχινού φαίνεται, ότι είναι ο πρόγονος τής ανθρώπινης προσαρμοστικής άμυνας. (Βλ. Θρησκεία εναντίον Δαρβίνου).

 

   Με διάφορα είδη πιθήκων η ομοιότητα τού ανθρώπινου DNA είναι σε ποσοστό μεγαλύτερη από 95%, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνει περίπου στο 99%. (Με τους ουρακοτάγκους 96,5%, με τους γορίλες 97,5% και με τους χιμπατζήδες 98,4%, σύμφωνα με διάφορες μελέτες).

 

 

Τα ανθρώπινα γονιδιώματα είναι περισσότερο από 98% ίδια με αυτά τού χιμπαντζή, αλλά υπάρχουν μερικές σύντομες ακολουθίες τού DNA, που έχουν αλλάξει σημαντικά στους ανθρώπους δεδομένου, ότι τα δύο είδη ξεχώρισαν πριν από πέντε περίπου  εκατομμύρια χρόνια.
 

 

 

Οι ομοιότητες στο DNA μεταξύ ανθρώπων

  Το Πρόγραμμα για την Καταγραφή του Ανθρώπινου Γονιδιώματος, που κράτησε δέκα χρόνια και κόστισε τρία δισεκατομμύρια δολλάρια, αποκάλυψε,  ότι κάθε ανθρώπινο ον έχει μια μοναδική αλληλουχία DΝΑ, η οποία διαφέρει από εκείνη οποιουδήποτε άλλου ανθρώπου κατά 0,1% ασχέτως εθνικής προέλευσης.

 

   Αναζητώντας το ποσοστό τού γενετικού υλικού, το οποίο είναι υπεύθυνο για τις ομοιότητες μεταξύ των ανθρώπων, οι επιστήμονες συνέκριναν τμήματα DNA από ανθρώπους διαφορετικών γεωγραφικών περιοχών. Η σύγκριση κατέδειξε, ότι δύο οποιοιδήποτε άνθρωποι, ανεξάρτητα από την προέλευσή τους, είναι γενετικά ταυτόσημοι κατά 99,9%. Το υπόλοιπο 0,1% είναι αυτό, που κάνει τον καθέναν από εμάς ξεχωριστό.

       

  

  Ακόμη και μεταξύ ατόμων με εμφανώς διαφορετικά χαρακτηριστικά, τα οποία κατά παράδοση χρησιμοποιούνται για την κατηγοριοποίηση των ανθρώπων (χρώμα δέρματος, ματιών κ.λπ.), οι ομοιότητες είναι τεράστιες. Οι συγκριτικές μελέτες τού DNA κατέδειξαν, ότι τα χαρακτηριστικά αυτά ελέγχονται από μικρό αριθμό γονιδίων, τα οποία μεταλλάχθηκαν ως ανταπόκριση στις περιβαλλοντικές συνθήκες. Ετσι, οι πληθυσμοί που κατοικούν γύρω από τον Ισημερινό ανέπτυξαν σκούρο χρώμα, ώστε να προστατεύονται από την αυξημένη στις περιοχές αυτές υπεριώδη ακτινοβολία, ενώ αντίθετα οι πληθυσμοί, που εξελίχθηκαν γύρω από τους πόλους ανέπτυξαν διάφανο λευκό δέρμα, προκειμένου να μπορούν να εκμεταλλευτούν το λιγοστό φως για την παραγωγή βιταμίνης D. «Χρησιμοποιήσαμε DNA από έναν ασια-αμερικανό, έναν αφρο-αμερικανό, έναν ισπανο-αμερικανό και δύο άλλους και δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη ποιανού είναι το κάθε δείγμα», δήλωσε ο δρ. Γκρεγκ Βέντερ.

 
 


Αυθαίρετες ερμηνείες

  Ενώ λοιπόν είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις το DNA τού ανθρώπου από τού πιθήκου κι ακόμα δυσκολότερο το DNA ενός ασιάτη από ενός αφρικανού, εμφανίζονται κατά καιρούς σε διάφορα Μ.Μ.Ε. κι αναδημοσιεύονται σωρηδόν στο διαδίκτυο από ελληναράδικες ιστοσελίδες διάφορες μελέτες, που υποτίθεται πως αποδεικνύουν, ότι το DNA τού σύγχρονου έλληνα είναι ίδιο με αυτό τού αρχαίου, οπότε οι σύγχρονοι έλληνες είμαστε δήθεν κατ΄ ευθείαν απόγονοι των αρχαίων.

 

     
 

  Κατ΄ αρχή δεν υπήρξε ποτέ κατά την αρχαιότητα ένας τύπος αρχαίου έλληνα. Αρχαίοι έλληνες θεωρούνται οι μινωίτες, οι μυκηναίοι, οι ίωνες, οι δωριείς, οι αθηναίοι, οι σπαρτιάτες κ.λπ., οι οποίοι έζησαν σε διάφορες εποχές στον ίδιο ή διαφορετικούς χώρους. Ούτε σήμερα υπάρχει ένας τύπος σύγχρονου έλληνα. Έλληνες θεωρούνται -καλώς ή κακώς- οι ηπειρώτες, οι πόντιοι, οι βλάχοι, οι αρβανίτες κ.λπ.. Επί πλέον σήμερα δεν υπάρχει καμμιά καθαρή φυλή, αφού δεν υπάρχουν απομονωμένες περιοχές και έχουν γίνει μεγάλες επιμειξίες μεταξύ των λαών. Δεν μπορεί να γίνει επομένως σύγκριση μεταξύ τού «αρχαίου έλληνα» (ο οποίος σημειωτέον επίσης είχε επιμειξίες) και τού «σύγχρονου έλληνα». Ποιός είναι ο αρχαίος και ποιός ο σύγχρονος;

 
 

  Επί πλέον ουδέποτε κάποια μελέτη έδειξε κάτι από αυτά, που υποστηρίζουν οι ελληναράδες. Άλλα λένε οι μελέτες κι άλλα θέλουν να «καταλάβουν» αυτοί. Ας δούμε τις πλέον πρόσφατες χαρακτηριστικές περιπτώσεις:

 

  Η πρώτη περίπτωση αφορά στη μελέτη τού μιτοχονδριακού DNA από 28 πανεπιστημιακά ερευνητικά κέντρα υπό την αιγίδα τού πανεπιστημίου τής Οξφόρδης. Στο ερευνητικό πρόγραμμα συμμετείχε το Τμήμα Βιολογίας τού Α.Π.Θ.. Ο καθηγητής τού Τομέα Γενετικής, Ανάπτυξης και Μοριακής Βιολογίας, δρ. Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης, δήλωσε στις 8 Δεκ. 2000 στην εφημερίδα Καθημερινή: «Τα στοιχεία, που συγκεντρώθηκαν από όλες αυτές τις χώρες έδειξαν, ότι περίπου το 80% τού σημερινού μιτοχονδριακού DNA των ευρωπαίων έχει “αναφορά” στην παλαιολιθική εποχή και διαμορφώθηκε μετά τρία διαφορετικά κύματα μετακινήσεων, που αντιστοιχούν στις περιόδους των παγετώνων, ενώ το υπόλοιπο 20% “νεολιθικής προέλευσης” από την Εγγύς Ανατολή. Για τους κατοίκους τής Ελλάδας εκτιμήθηκε, ότι το 70% τού μιτοχονδριακού DNA κληρονομήθηκε από αυτόχθονες πληθυσμούς στην παλαιολιθική εποχή και το 30% από περιοχές τής Ανατολής

 

  Η έρευνα αυτή λοιπόν, άν και λέει, ότι το 30% των σημερινών κατοίκων τής Ελλάδας δεν είναι αυτόχθονες, έχει παρερμηνευθεί κατά το δοκούν από ελληναράδες κι έχει κατακλύσει το διαδίκτυο με το «συμπέρασμα», όπως ακριβώς το αντιγράφουμε: «Όπως καταλαβαίνετε η έρευνα λέει με απλά λόγια, ότι οι πρόγονοι τού Περικλή, τού Σωκράτη, τού Αριστοτέλη και εμείς, έχουμε το ίδιο DNA, σε ποσοστό, που αγγίζει το 99,5%. Γιατί η έρευνα αυτή δεν προβλήθηκε από τα ΜΜΕ; Γιατί δεν πέρασε στην εκπαιδευτική ύλη; Ποιος ρυθμίζει τι διδάσκεται και τι αποσιωπάται;»!

 
 

    Το συμπέρασμα των ελληναράδων για τα αποτελέσματα αυτής τής μελέτης (εφημ. Καθημερινή, 8 Δεκ. 2000) είναι, ότι οι σύγχρονοι έλληνες είναι απόγονοι τού Περικλή και τού Σωκράτη! Το ότι κατά 70% οι σημερινοί κάτοικοι τού ελλαδικού χώρου είναι αυτόχθονες από την παλαιολιθική εποχή, δεν σημαίνει, ότι είναι κι απόγονοι των αρχαίων ελλήνων. Αυτόχθονες μπορεί να είναι κι οι αρβανίτες, οι σλάβοι κ.λπ., όπως και το 80% των ευρωπαίων, όπως η ίδια έρευνα εξ άλλου απέδειξε, δεν σημαίνει όμως, ότι είναι απόγονοι τού Περικλή και τού Σωκράτη.

 

 

  Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιάς άλλης έρευνας, που έγινε  απο τα πανεπιστήμια Στάνφορντ των ΗΠΑ και Παβίας τής Ιταλίας και δημοσιεύτηκαν στην Απογευματινή τής Κυριακής (6 Νοεμβρίου 2005), οι σύγχρονοι έλληνες κατά 99,5% είναι καυκάσιοι, δηλαδή είναι άσπροι. Το θέμα έκτοτε επίσης κατάκλυσε το διαδίκτυο με σχόλια, που αγγίζουν τα όρια τής φαιδρότητας π.χ.: «Καθαρό το DNA των ελλήνων», «αποστομώθηκε ο περιβόητος Φαλμεράγερ», «καταρρίφθηκαν οι ανθελληνικές θεωρίες» κ.λπ. κ.λπ..

 

 


  Η «Μύρτις» και το ξεσάλωμα των ελληναράδων

  Το 1994-95, στη διάρκεια των εργασιών τού Μετρό βρέθηκε στην περιοχή τού Κεραμεικού ο χώρος, όπου ήταν γνωστό, πως υπήρχε το νεκροταφείο τής αρχαίας Αθήνας. Η αρχαιολογική ανασκαφή έφερε στο φως έναν ομαδικό τάφο με σκελετικό υλικό από την ταφή περίπου 150 ανθρώπων, ενηλίκων και παιδιών. Η έλλειψη τού προβλεπόμενου από τα ήθη και έθιμα τής εποχής τελετουργικού έδειχνε βιασύνη -αν όχι πανικό- κατά την ταφή. Με την αξιολόγηση των αρχαιολογικών ευρημάτων, αλλά και τη βιολογική μελέτη τού πολφού των δοντιών τριών τυχαία επιλεγμένων νεκρών ο τάφος χρονολογήθηκε στην εποχή τού λοιμού των Αθηνών, δηλαδή μεταξύ 430 και 426 π.Χ.. Κατόπιν ξεκίνησε η μελέτη τού σκελετικού υλικού με σύγχρονες εργαστηριακές μεθόδους DNA, προκειμένου να προσδιοριστεί ο αιτιολογικός παράγοντας τής φονικής ασθένειας, αλλά και το κρανιοπροσωπικό σύμπλεγμα και η κατατομή των αρχαίων αθηναίων.

 

    Ανάμεσα στα οστά τού ομαδικού τάφου υπήρχε το κρανίο ενός κοριτσιού έντεκα περίπου ετών, στο οποίο δόθηκε το όνομα Μύρτις και που διατηρούσε ένα σημαντικό χαρακτηριστικό παιδιού αυτής τής ηλικίας, δηλαδή μέρος τής νεογιλής οδοντοφυΐας συγχρόνως με τη μόνιμη. Η άριστη κατάσταση τού κρανίου τής Μύρτιδος γέννησε την ιδέα τής ανάπλασης ενός παιδικού κεφαλιού τής εποχής τού Περικλή και τής παρουσίασής του σε σχετική έκθεση. Γι΄ αυτό το σκοπό κατασκευάστηκε ένα ακριβές αντίγραφο τού κρανίου με τις πλέον σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους και στάλθηκε σε ειδικό εργαστήριο στη Σουηδία, απ΄ όπου επέστρεψε με τη μορφή, που φαίνεται στη φωτογραφία.

 

 
Τα στάδια ανάπλασης τής μορφής μιάς αρχαίας κατοίκου τής Αθήνας, που δεν γνωρίζουμε άν ήταν ελληνίδα ή όχι. Η μύτη, τα αυτιά, καθώς και το χρώμα τού δέρματος, των οφθαλμών και των μαλλιών είναι αυθαίρετα. Η ανάπλαση αυτή, σύμφωνα με τους ελληναράδες, απέδειξε, ότι οι σύγχρονοι αθηναίοι είναι απόγονοι τού Περικλή...

 

 

  Η ανάπλαση τού προσώπου ήταν μιά δύσκολη εργασία. Με την πλέον προηγμένη επιστημονική μέθοδο αναπλάστηκαν οι μύες και οι ιστοί τού προσώπου, ενώ το σχήμα και το μέγεθος των ματιών υπολογίστηκαν σύμφωνα με το μέγεθος των οφθαλμικών κόγχων. Δύσκολη ήταν η ανάπλαση τής μύτης και των αυτιών, η οποία έγινε περισσότερο κατ΄ εκτίμηση σε σχέση και με το μέγεθος τής ρινικής κοιλότητας. Οι αναλογίες και το σχήμα τού προσώπου προέκυψαν από τις υποκείμενες αναλογίες τού κρανίου.

 

   
 

  Εκτός από το σχήμα των αυτιών και τής μύτης, έπρεπε να επιλεγεί χρώμα δέρματος, οφθαλμών και μαλλιών. Ο επί κεφαλής τής έρευνας, επίκουρος καθηγητής Ορθοδοντικής τού Πανεπιστημίου Αθηνών, δρ. Μανώλης Παπαγρηγοράκης, δήλωσε σχετικά: «Λαμβάνοντας υπ΄ όψη την καταγωγή της, αποφασίστηκε το καστανό ως το χρώμα των ματιών της... Για να εξασφαλισθεί μεγαλύτερη αληθοφάνεια, δημιουργήθηκε ένα ελαφρό μειδίαμα, που τής προσέδωσε μιά πιό παιδική έκφραση... Ταινίες πηλού τοποθετήθηκαν πάνω από τη μυική δομή, οι οποίες αναπαριστούν το δέρμα. Η υφή και οι λεπτομέρειες τού δέρματος δέχτηκαν περαιτέρω επεξεργασία, ώστε να δοθεί μιά πιό ρεαλιστική εντύπωση». Το χρώμα των μαλλιών επιλέχθηκε αυθαίρετα ως καστανό.

 

   Ο κ. Παπαγρηγοράκης διευκρίνησε επί πλέον σε συνέντευξή του: «Πρέπει όμως να διευκρινίσουμε, πως δεν γνωρίζουμε αν η Μύρτις ήταν αθηναία. Μπορεί να ήταν και δούλη από άλλη περιοχή, οπότε έχουμε μπροστά μας μια νεαρή κάτοικο τής Αθήνας, όχι μια μετά βεβαιότητος αθηναία» («Τα Νέα», 10 Απρ. 2010.)

 

 

   Ξεσάλωσαν οι ελληναράδες. Σύμφωνα με δηλώσεις πολιτικών τού βυζαντινορθόδοξου κόμματος, αλλά και με πλήθος δημοσιεύσεων σε εθνικιστικές ιστοσελίδες, η ανάπλαση τού προσώπου τής Μύρτιδος απέδειξε -κατά τη γνώμη τους-, ότι οι σημερινοί έλληνες είναι ίδιοι με τους αρχαίους αθηναίους, κατ΄ ευθείαν απόγονοι τού Περικλή!

         

 Ειδικά για την Αθήνα όμως, η πόλη για τρείς περίπου αιώνες κατα το Μεσαίωνα ήταν σχεδόν ακατοίκητη. Το σύνολο των σημερινών της κατοίκων επομένως, είναι επήλυδες. Κανείς τους δεν μπορεί να ισχυριστεί, ότι είναι απόγονος τού Περικλή, αλλά το αντίθετο: Θα μπορούσε μετά βεβαιότητας να υποστηρίξει, ότι δεν είναι.

   

  Ένα βασικό χαρακτηριστικό τού προσώπου τής Μύρτιδος είναι ο προγναθισμός, αλλά αυτό δεν οδηγεί σε συμπεράσματα σχετικά με την καταγωγή της. Ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά τού προσώπου της όμως, όπως προαναφέρθηκε, επιλέχθηκαν κατ΄ εκτίμηση ή εντελώς αυθαίρετα, όπως μύτη, αυτιά, χρώμα προσώπου, μαλλιών, οφθαλμών. Άν τής έφτιαχναν λίγο πιό σκούρο το δέρμα και μαύρα μαλλιά θα μπορούσε να μοιάζει με βορειοαφρικανή. Άν τής έφτιαχναν ανοικτόχρωμο δέρμα, με ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια θα μπορούσε να μοιαζει με νορβηγίδα. Αλλά και με αυτά τα χαρακτηριστικά, που τής έδωσαν συναντάμε πολλά κορίτσια στην Ελλάδα, στα Βαλκάνια, στη Μέση Ανατολή, στη Βόρειο Αφρική, στην Ευρώπη κι αλλού.

 

   Εξ άλλου, δεν γνωρίζουμε καν άν ήταν αθηναία, ακόμη κι Ελληνίδα δεδομένου, ότι βρέθηκε ενταφιασμένη σε ομαδικό τάφο χωρίς κανένα στοιχείο για την εθνική ή κοινωνική της ταυτότητά. Την εποχή εκείνη στην αρχαία Αθήνα οι δούλοι ήταν περισσότεροι από τους αθηναίους. Αν ήταν δούλη, θα μπορούσε να κατάγεται από οπουδήποτε εκτός ελλαδικού χώρου (π.χ. από την Αίγυπτο).

 

  Τι συμπεράσματα βγάζουμε λοιπόν από την ανάπλαση τού προσώπου τής Μύρτιδος; Με το σκεπτικό των ελληναράδων, που συμπέραναν, ότι οι νεοέλληνες κατάγονται από τους αρχαίους αθηναίους, θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε, ότι οι νεοέλληνες κατάγονται από τους αιγύπτιους, οι νορβηγοί από τους βορειοφρικανούς κ.λπ. κ.λπ..

 


 

     Στα σύγχρονα έθνη-κράτη το εκπαιδευτικό σύστημα παίζει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση και αναπαραγωγή τής εθνικής ταυτότητας. Σε αυτή τη διαδικασία συμβάλλουν οι τελετές, τα σύμβολα, οι εθνικές επέτειοι, οι συμβολικές χρονολογίες. Συμβάλλει καθοριστικά η γλώσσα ως κατ΄ εξοχήν αποδεικτικό στοιχείο τής πολιτισμικής ομοιογένειας, καθώς και η διδασκαλία των μαθημάτων τής ιστορίας και τής γεωγραφίας, που διαμορφώνει τις αναπαραστάσεις τού έθνους ως ιδιαίτερης πολιτισμικής οντότητας, δηλαδή αναδεικνύει και αποδεικνύει τη μοναδικότητά του σε σχέση και σε αντιδιαστολή με τα άλλα έθνη. Φορείς αυτής τής ιδεολογίας στο σχολείο είναι οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι «αναπλαισιώνουν» με ποικίλους τρόπους την επίσημη εθνική ιδεολογία, τροποποιώντας την ή αναπαράγοντάς την. (Βλ. Άννας Φραγκουδάκη - Θάλειας Δραγώνα: «Τι είν΄ η πατρίδα μας;» Εθνοκεντρισμός στην εκπαίδευση, έκδ. «Αλεξάνδρεια», Αθήνα, 1997)

 

 


Το ψυχογράφημα τού ελληναρά

  Όσο περισσότερη έλλειψη αυτοπεποίθησης έχει κάποιος, όσο περισσότερο αδύναμος νοιώθει κι όσο περισσότερο δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα, τόσο μεγαλύτερη ανάγκη έχει να δημιουργεί φανταστικές καταστάσεις, από τις οποίες επιχειρεί απεγνωσμένα να πιαστεί.

 

 

  Ο σύγχρονος ρωμιός, ένας παρηκμασμένος, εξαθλιωμένος, τριτοκοσμικός, ψυχικά και νοητικά άρρωστος άνθρωπος επιχειρεί να καλύψει τα κενά του δημιουργώντας τη φαντασίωση «Ελλάς»: «Όταν εμείς κάναμε πολιτισμό, εσείς ήσασταν στα δέντρα», το οποίο σημαίνει: «μην με κοιτάτε, που είμαι τελευταίος σε όλα, έχω κάτι προγόνους εγώ, ρε...». (Βλ. Τελευταίοι σε όλα! Νεορωμιοί - νεοέλληνες: Περίγελως τού πολιτισμένου κόσμου). Έτσι προέκυψε στη Ρωμαίικη κοινωνία μας το θλιβερό φαινόμενο των ελληναράδων.

 

  Οι ελληναράδες επί πλέον είναι αυτοί, που εκτός από την ελληνική καταγωγή τους διαλαλούν, ότι οι αρχαίοι Έλληνες τα ανακάλυψαν όλα, ενώ οι άλλοι λαοί δεν έκαναν τίποτε, ότι όλος ο πλανήτης μιλάει ελληνικά κι άλλες παρόμοιες φαντασιώσεις τους επίσης. Όσο καλύτεροι ήταν αυτοί, που φαντασιώνονται ως πρόγονους τους, τόσο καλύτερα συμπληρώνουν τα κενά τους και ασφαλέστερα νοιώθουν οι ίδιοι.

 

 

                    - Ποιά είναι η μεγαλύτερη φαντασίωση τού σύγχρονου ρωμιού;

               - Ότι είναι έλληνας!

 

 

 

  Καμμία φυλή, ούτε κανένας λαός στις μέρες μας είναι φυλετικά καθαρός. Στον ελλαδικό χώρο ειδικότερα κι εξ αιτίας των βυζαντινών διωγμών, των επιδημιών, των ανεπάλληλων κατακτήσεων και τής πειρατείας, ο αριθμός των ελληνόφωνων Ρωμιών ελαττώθηκε σημαντικά. Όπως θα δείξουμε σε έρευνες, που θα παρουσιάσουμε προσεχώς στην «Ελεύθερη Έρευνα», σε πολλές περιπτώσεις οι βυζαντινοί αυτοκράτορες κατέβαζαν στον ελλαδικό χώρο σλάβους, αλβανούς κ.λπ., προκειμένου να καλύπτουν τα πληθυσμιακά κενά.


   Οι σημερινοί κάτοικοι τής Ελλάδας είναι ένα κράμα διαφόρων φυλών, οι οποίες μόλις μετά τον 19ο αιώνα και μέσω των εθνοποιητικών μηχανισμών τού νέου έθνους - κράτους που τότε  δημιουργήθηκε (σχολική παιδεία, υποχρεωτική διδασκαλία κι επιβολή τής νεοελληνικής γλώσσας κ.λπ.), άρχισαν να αποκτούν εθνική συνείδηση ως χριστιανοί ορθόδοξοι νεοέλληνες. (Βλ. Τα έθνη επινοούνται και κατασκευάζονται  και Ο μύθος τής διατήρησης των «εθνικών» χαρακτηριστικών τού ελληνικού έθνους).


  Το άν το DNA των αρχαίων ελλήνων, αλλά και των σημερινών κατοίκων τής Ελλάδας είναι παλαιολιθικής προέλευσης, αυτό δεν τεκμηριώνει, ότι οι δεύτεροι είναι απόγονοι των πρώτων. Παλαιολιθικής προέλευσης μπορεί να είναι και το DNA π.χ. των αλβανών· αυτό δεν σημαίνει, ότι οι αλβανοί είναι απόγονοι τού Σωκράτη...

 

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ


103 ΣΧΟΛΙΑ

 • Ανώνυμος 39120

  25 Ιουλ 2016

  099
  ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΟΥ 099;;;;
  ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ αρεια φυλη.
  ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΟΒΟΡΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΣΟΥ. ΧΑΙΛ, ΧΑΙΛ, ΧΑΙΛ.
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΙΛ ΚΑΤΩΤΕΡΩΤΗΤΑΣ ως και σημερα ταλανιζει ετουτους που τολμουν ελληνικα να ομιλουν και προ παντων ποντιακα

 • Ανώνυμος 39099

  23 Ιουλ 2016

  Στα χαρακτηριστικά των προσώπων σας μοιάζεται πιο πολύ με Σλάβους, Πέρσες, Αρμένους, Τούρκους, Αλβανούς Αθθίγγανους και όχι μόνο, παρά με αρχαίους ΄Ελληνες.

  Απο εντελώς μελαχρινοί έως ασπρουλιάρηδες, διάφορα χρώματα και τύποι μαλλιών, ξανθοί, μαυρομάλληδες, κοκκινομάλληδες, καστανοί, διαφορετικοί τύποιο μύτης, διαφορετικό χρώμα ματιών.

  Όλα αυτα νομίζω φτάνουν για να αποδείξει κανείς πως είσαστε ανακατεμένος λαός απο Ευρώπη, Ασία και Αφρική μαζί.

  Συνεχειστε την κλάψα πως είσαστε "απόγονοι του Περικλεως και οι κακοί ανθέλληνες θέλλουν να σας αφελληνίσουν".

  Άντε, κλαψ κλαψ!

 • Ανώνυμος 39047

  16 Ιουλ 2016

  ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΓΝΩΣΙΟΥΡΓΙΑ
  Λαζάνοβ. ;;
  ΕΛΠΙΖΩ: ΗΣΙΟΔΟΣ: μούνη δʼ αὐτόθι Ἐλπίς ἐν ἀρρήκτοισι δόμοισιν ἔνδον ἔμιμνε πίθου………
  μυρία λυγρά κατ΄ ἀνθρώπους ἁλάληται: ποντιακα :ρήματος λαλῶ μέ
  οὐσια ʽʼλαλιάʼʼ.
  ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ: ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΙΛΕΙ, ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΡΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΩΜΜΑΤΩ ΑΝΘΟΣ;; ΜΗΠΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΜΕΣΩ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΟΥ;;
  ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙ;; ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΟΥ ΡΙΠΗ ἤ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;;
  ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΙΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΜΑΣ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΣΤΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΝΕΡΑ , ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΥΪΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ 50 ΝΗΡΗΪΔΩΝ ΚΑΙ 50 ΩΚΕΑΝΙΔΩΝ ΤΙΣ ΣΤΥΓΑΙΕΣ ΠΑΛΛΑΝΤΩΣΕΙΣ, ΩΣΤΕ ʽʼΕΛΛΗʼʼΣΣΟΜΕʼʼΝΟΙʼʼ ΝΑ ΝΟΣΤΟΠΟΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΤΗΣ ΥΛΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ.
  μπάσταρδος, ηλίθιος, ξερόλας, αμόρφωτος κτλ
  ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ
  ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ
  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΑΡΞΙΑΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ, ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ''ΕΙΛΕΙΘΥΙΟΣ'' (πιστευω να γνωρίζεις το νόημα) ΓΝΩΣΙΟΥΡΓΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ;;
  ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΙ;; ἤ ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ;;
  Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ: ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΒΑΠΤΙΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩ ΛΑΩ;; (ʽʼΑʼʼΫΛΟ ΠΡΟΣ ʽʼΩʼʼΫΛΟ)
  ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ;;
  οδηγήσατε σε αυτό το τραγικό σημείο: ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΠΟΥ ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΒΙΑΣΘΕΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΜΟΧΘΗΡΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ;;
  ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΗ==ΦΑΓΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑ—ΦΗΜΙΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ.
  ΣΚΕΦΤΙΚΕΣ ΑΡΑΓΕΣ ΤΙ;; ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΤΑἹΖΟΥΝΕ ΜΕ ΦΑΓΗΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΠΟΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ
  ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΦΑΡΜΑΚΕΜΠΟΡΙΟ;;
  «ΑΝΑΓΚΗ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ʽʼΕΓΩʼʼ ΜΑΣ».
  ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ
  ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΣ ΕΡΙΔΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ʽʼΠΟΝΟΥʼʼ ΤΟ ʽʼΑΙΤΙΟʼʼ ΜΑΣ ΚΟΜΙΣΕ…….
  Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ «..» καί «--» ως εδω

 • Ανώνυμος 38957

  7 Ιουλ 2016

  τα πραγματα ειναι απλα και τοσο φανερα που κανεις δεν θελει να το δει,
  η συνειδηση ειναι εκεινη που κανει τον ανθρωπο ανθρωπο,η αρχαια κλασικκη Ελληνικη παιδεια ποτε δεν ηταν φορτωμενη απ'αρχης με γνωσεις ωστε να βαραινει την μνημη των εκπαιδευομενων,αλλα παντα εκπαιδευε τον ανθρωπο πρωτα να σκεπτεται,και μετα να μαθαινει διαφορες γνωσεις,ειμαστε ολοι παγιδευμενοι απο αχρηστες γνωσεις και ιδεοληψιες και δογματισμους.
  Ετσι δεν γινεται τιποτα αγαπητοι φιλοι,θα συνεχιζουμε να τρωγόμαστε μεταξυ μας χωρις να ειμαστε εμεις, αλλα να ειμαστε αυτο που θελουν καπιοι αλλοι που μας φορτωσαν αχρηστα πραγματα στο μυαλο πριν προλαβουμε να σκεφτουμε τι θα πρεπει πραξουμε ως ατομα για να κατανοησουμε πρωτα τον εαυτο μας,ωστε να εργασθουμε και μαζι ως ομαδα ως Εθνος για το κοινο καλο ολων μας.
  Στην αρχαιοτητα δεν υπηρχαν καν οι θεωριες και οι ιδεολογιες που υπαρχουν σημερα,και ομως ο κοσμος ηταν πιο ισορροπημενος και περισσοτερο δημιουργηκος απο σημερα,εξ'ου και οι μεγαλοι πολιτισμοι που εγιναν τοτε.
  Μηπως λοιπον χρειαζεται να αποβαλλουμε ολες τις ιδεοληψιες που εχουμε να αφησουμε τον εαυτο μας να εργασθει με την απλη λογικη?

 • Ανώνυμος 38953

  6 Ιουλ 2016

  εγω βλεπω οτι η γη ειναι γεματη απο σκατανθρωπους,αιωνες βιας αιματος καταστροφων και μαλακιας.
  ποσο θα ηθελα να καταστραφουμε ολοι μαζι και να μην ξαναυπαρξουμε ποτε...

 • Ανώνυμος 38624

  21 Μαΐ 2016

  Τι να σου πρωτοαπαντήσει κανείς. Το μένος σου εναντίον οτιδήποτε Ελληνικού έχει καταντήσει γελοίο. Επιλεκτική "ερμηνεία των όσων και όποιων γνωρίζεις... Απορούν και οι όποιοι ανθέλληνες ξένοι με σένα.
  Δεν πήρες χαμπάρια για τις διώξεις εναντίον του Ελληνισμού; Δεν άκουσες τίποτε, ότι για 1500 χρόνια απαγορευόταν να πεις ότι είσαι Έλληνας; Τι θα έλεγαν; Ρωμιοί. Έτσι επικράτησε. Δεν το λέω για σένα. Είσαι κολλημένος. Για τους αναγνώστες το γράφω.
  Και ρωτάω: Τα κίνητρά σου είναι "ιδεολογικά"; Όλοι ίδιοι είμαστε... μπλα μπλα...
  Όχι μαγκάκο, δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ούτε ίσοι. Σεβάσου όμως την διαφορετικότητα όλων όσων σέβονται την οντότητά σου και των άλλων. Σεβάσου την γνώση.
  Ή διασπαστικά όπως όλοι οι λαθρεπιβάτες αυτής της έρμης πατρίδας που οι αγνώστου πατρός δεν την λένε "πατρίδα" αλλά "χώρα"; Ή από την φυλή των "λαθρεπιβατών της γης" που μισούνε τα πάντα και λένε τους άλλους ρατσιστές; Μάθε τα "Δελφικά παραγγέλματα" και ξεκόλλα από τα δόγματα και τον μισελληνισμό!

 • Ανώνυμος 38487

  6 Μαΐ 2016

  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΗΜΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΟΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΤΕ ΚΑΝ ΓΑΤΑΚΙΑ

 • Ανώνυμος 38443

  1 Μαΐ 2016

  καποιος πιο πανω εγραψε.ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΤΟΠΟΔΕΣ ΣΕΛΛΟΥΣ .
  ΚΑΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΟΜΗΡΟΣ.
  ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΝΤΟΝΟΗΣΗ
  ΠΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΙΡΝΑΕΙ ΠΩΣ ΛΙΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΤΤΑ ΝΑ ΟΔΕΥΕΙΣ
  ΚΑΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΟΜΗΡΟΣ
  ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΟΘΕΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΑ :ΥΛΗΝ ΑΛΛΑΣΣΩΝ ΙΔΕΕΣ ΠΟΛΥΜΟΡΦΟΙΣ
  ΚΑΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΙ ΟΡΦΕΑΣ ΚΑΙ ΠΙΝΔΑΡΟΣ.
  λες να κρυβουν γνωσεις περι ΛΟΓΟΥ εκφρασης;;

 • Ανώνυμος 38171

  10 Απρ 2016

  Αυτό το άρθρο και προφανώς ο παρών ιστότοπος καμία σχέση δεν έχει ούτε με Ελευθερία αλλά ούτε και με Έρευνα, απ όσο βλέπω.

  Από εκεί και πέρα ο καθένας σπέρνει ότι θερίζει και κοιμάται όπως στρώνει.

  Καλή συνέχεια με υγεία και καλά μυαλά σε όλους

 • Ανώνυμος 37883

  21 Μαρ 2016

  Αναφέρεις υπό τον τίτλο συμπεράσματα ότι οι...Ελληναράδες δεν είναι Έλληνες αλλά...mix grill.. Ωστόσο πιο πιθανή είναι η επιβεβαίωση της συνέχισης από τους αρχαίους βάση των πηγών που εκθέτεις παρά το αντίθετο, όπως με πάθος υποστηρίζεις. Κ περιέργως δεν αναφέρεις αρκετές ακόμη μελέτες ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ που λένε το αυτό. Ότι οι σημερινοί Έλληνες είναι κατευθείαν απόγονοι των αρχαίων. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?!?! PS DeN eίμαι ελληνικής καταγωγής αλλά δεν καταλαβαίνω το μίσος μεταξύ ελλήνων για καθετί το ελληνικό...

 • Ανώνυμος 37882

  20 Μαρ 2016

  Προφανώς πετυχαίνεις αυτό που θες. Τα views να το πούμε ελληνιστή. Περί DNA κ μαιμούδες, προφανώς όλα αποτελούνται από νερό στη γη όχι όμως κ ψυχή. Ρώτα τις πηγές σου αν υπάρχει ψυχή. Τα χαρακτηριστικά τα πρσδίδει η γη, το περιβάλλον, κ παράλληλα κ τη νόηση, μυαλό, πολιτισμό, πες το όπως θες. Στον ελλαδικό χώρο υπήρξαν τα μεγαλύτερα μυαλά, συνεχίζουν κ θα συνεχίζουν να υπάρχουν άσχετα με τη πολεμική αιώνων. Δεν ήταν όλοι οι αρχαίοι Σωκράτης κ Πλάτων. Ωστόσο κάποιοι από αυτό το 70% που είναι δεδομένο ότι είναι μεγαλύτερο, προέρχονται κατευθείαν από τους Αρχαίους, εν αντιθέσει με κάποιον πχ Κινέζο ή Σουηδό. Εξάλλου πάντα υπήρχουν κ οι...εφιάλτες είτε στις πράξεις είτε όπως εσύ αρθρογράφε, στα λόγια...

 • Ανώνυμος 37415

  14 Φεβ 2016

  "Το ότι κατά 70% οι σημερινοί κάτοικοι τού ελλαδικού χώρου είναι αυτόχθονες από την παλαιολιθική εποχή, δεν σημαίνει, ότι είναι κι απόγονοι των αρχαίων ελλήνων. Αυτόχθονες μπορεί να είναι κι οι αρβανίτες, οι σλάβοι κ.λπ., όπως και το 80% των ευρωπαίων, όπως η ίδια έρευνα εξ άλλου απέδειξε, δεν σημαίνει όμως, ότι είναι απόγονοι τού Περικλή και τού Σωκράτη."
  Με άλλα λόγια, για να αποδείξετε ότι οι σημερινοί κάτοικοι του ελλαδικού χώρου ανήκουν στο 30% των μη αυτόχθονων, προτιμάτε να πέσετε στο ατόπημα ότι οι σλάβοι εγκαταστάθηκαν στον ελλαδικό χώρο κατά την παλαιολιθική περίοδο. Είμαι άραγε ο μόνος που διακρίνει κάποια εμπάθεια?

 • Ανώνυμος 36709

  19 Ιαν 2016

  ΓΡΑΦΕΙ Η '''' ΕΛΕΥΘΕΡΗ''' '''''ΕΡΥΕΝΑ'''' , ΕΙΡΩΝΙΚΑ [ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΛΑΟ ΕΧΕΙ ΜΕΝΟΣ] «Ιλλυριοί» ζουν ανάμεσα
  στους «μακεδόνες» τής ΠΓΔΜ.
  Νοτιότερα ζουν «έλληνες».
  ΔΗΛΑΔΗ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΙΛΛΥΡΙΟΙ ,ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ.......ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΛΑΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΛΑΟ.....
  ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ....ΟΙ '''ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΤΑΥΤΙΣΗ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.....ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ..... ΟΙ '''ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ''' ΜΙΛΑΝΕ ΣΛΑΒΙΚΑ ΑΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΗ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ [ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΣΛΑΒΙΚΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΣΛΑΒΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΧΩΡΟ 800 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΑΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ] ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΩΦΡΑΦΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ [ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΤΑΝΕ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ....ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΟΥΤΕ ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΤΑΥΤΙΣΗ....ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ......
  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ '''''ΙΛΛΥΡΙΟΥΣ''''''..... ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΤΑΥΤΙΣΗ.....ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΙΛΛΥΡΙΚΑ [ ΜΟΝΟ 500 ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΙΚΑΖΑΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΛΛΥΡΙΚΕΣ Η ΑΠΛΑ ΠΑΛΙΟΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΠΡΟΣΛΑΒΙΚΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ]...ΑΡΑ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ [ΜΙΑ ΜΕΡΙΚΩΣ ΕΚΛΑΤΙΝΙΣΜΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ] ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΛΛΥΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ [ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΚΤΑΤΙΝΗΣΤΕΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΑΦΟΥ ΜΙΛΙΟΤΑΝΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΩΝ ΛΑΤΙΝΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ......ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΛΛΥΡΙΑ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΟΥΤΕ ΓΕΩΦΡΑΦΙΚΑ,...ΑΦΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΒΟΡΙΑ ΩΣ ΤΗ ΚΡΟΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΕΠΕΛΕΝΙ ΚΟΡΥΤΣΑ [ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ]....ΑΡΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ....''''ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ''' ΚΑΙ ''''ΙΛΛΥΡΙΩΝ'''''..... ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝ ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ[ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ] ....ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΕΜΑΣ.....ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙ....

 • Ανώνυμος 36179

  19 Δεκ 2015

  Διαβάστε αυτό
  https://www.scribd.com/doc/96072090/%CE%95%CE%BB%
  CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CE%
  B5%CE%B9-%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD-%CE%91%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE
  %BF%CF%82-%CE%91%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%B1%CE
  %BA%CE%BF%CF%82

  Θα ήθελα τη γνώμη σας

 • Ανώνυμος 35963

  3 Δεκ 2015


  Το DNA των τσολιάδων έπρεπε να λέει.
  Τσολιάδες παντού. Αρχαιοπρεπείς ρωμιοί, θρησκόληπτοι πυροβολημένοι, αρλουμπολόγοι καραγκιόζηδες, αμπελοφιλόσοφοι, από όλα έχει ο μπαξές.

 • Ανώνυμος 35855

  22 Νοε 2015

  Ανθελληνας μισελληνες έρχεται η ώρα σας

 • Ανώνυμος 35817

  20 Νοε 2015

  Κάπου πιο πάνω διάβασα πως έχουμε πάρει την μουσική λέει τον πολιτισμό κ γενικά τα πάντα από άλλες χώρες της ανατολής... Αυτές είναι μλκιες.. Τα πάντα μα τα πάντα τα έχουν βρει οι ελληνες τα πάντα όμως... Όποιος λέει το αντίθετο.. Είναι απλά ανθελληνας η ξενος που θέλει να αλλάξει την ιστορία... Όλες οι λέξεις είναι ελληνικές.. αστρονομία μαθηματικά όλοι οι πλανήτες έχουν ελληνικά ονόματα.. Όσο κ αν πολεμάνε τους ελληνες τόσο θα γελάω.. Ο καιρός γαρ εγγύς

 • Ανώνυμος 35718

  6 Νοε 2015

  Λαζάνοβ. ;;
  ΕΛΠΙΖΩ: ΗΣΙΟΔΟΣ: μούνη δʼ αὐτόθι Ἐλπίς ἐν ἀρρήκτοισι δόμοισιν ἔνδον ἔμιμνε πίθου………
  μυρία λυγρά κατ΄ ἀνθρώπους ἁλάληται:ποντιακα :ρήματος λαλῶ μέ
  οὐσια ʽʼλαλιάʼʼ.
  ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ: ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΙΛΕΙ, ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΡΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΩΜΜΑΤΩ ΑΝΘΟΣ;; ΜΗΠΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΜΕΣΩ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΟΥ;;
  ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙ;; ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΟΥ ΡΙΠΗ ἤ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;;
  ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΙΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΜΑΣ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΣΤΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΝΕΡΑ , ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΥΪΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ 50 ΝΗΡΗΪΔΩΝ ΚΑΙ 50 ΩΚΕΑΝΙΔΩΝ ΤΙΣ ΣΤΥΓΑΙΕΣ ΠΑΛΛΑΝΤΩΣΕΙΣ, ΩΣΤΕ ʽʼΕΛΛΗʼʼΣΣΟΜΕʼʼΝΟΙʼʼ ΝΑ ΝΟΣΤΟΠΟΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΤΗΣ ΥΛΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ.
  μπάσταρδος, ηλίθιος, ξερόλας, αμόρφωτος κτλ
  ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ
  ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ
  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΑΡΞΙΑΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ, ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΕΙΘΥΙΟΣ (πιστευω να γνωρίζεις το νόημα) ΓΝΩΣΙΟΥΡΓΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ;;
  ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΙ;; ἤ ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ;;
  Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ: ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΒΑΠΤΙΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩ ΛΑΩ;; (ʽʼΑʼʼΫΛΟ ΠΡΟΣ ʽʼΩʼʼΫΛΟ)
  ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ;;
  οδηγήσατε σε αυτό το τραγικό σημείο: ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΠΟΥ ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΒΙΑΣΘΕΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΜΟΧΘΗΡΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ;;
  ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΗ==ΦΑΓΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑ—ΦΗΜΙΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ.
  ΣΚΕΦΤΙΚΕΣ ΑΡΑΓΕΣ ΤΙ;; ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΤΑἹΖΟΥΝΕ ΜΕ ΦΑΓΗΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΠΟΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ
  ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΦΑΡΜΑΚΕΜΠΟΡΙΟ;;
  «ΑΝΑΓΚΗ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ʽʼΕΓΩʼʼ ΜΑΣ».
  ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ
  ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΣ ΕΡΙΔΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ʽʼΠΟΝΟΥʼʼ ΤΟ ʽʼΑΙΤΙΟʼʼ ΜΑΣ ΚΟΜΙΣΕ…….
  Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ «..» καί «--» ως εδω

 • Ανώνυμος 35706

  4 Νοε 2015

  Γεια σου ρε κακόμοιρε ΡΑΤΣΙΣΤΑΡΑ Λαζάνοβ. Ελπίζω να ζεις αν και η αυτοκτονία είναι συνηθισμένη στα ψυχοπαθολογικά δίποδα της συνομοταξίας σου, τους χολερικούς της αχριστεράς! Το χειρότερο είναι ότι το ανθελληνικό καθεστώς εκμεταλλεύεται τέτοιους μανιοκαταθλιπτικούς μισέλληνες σαν εσένα και θα σε έχουν σε κάποια θέση στο δημόσιο να βασανίζεις τους "Ελληναράδες", "Ρωμιούς" και τα παιδιά τους! Το να αντικρούσω το βλακώδες παραλήρημα σου είναι ανώφελο, είσαι ορκιζμένος μισέλληνας και ότι "έρευνα" κάνεις την κάνεις με σκοπό να αποδείξεις αυτές της ιδέες που έχεις ήδη για τον εαυτό σου. Ότι δηλαδή είσαι μπάσταρδος, ηλίθιος, ξερόλας, αμόρφωτος κτλ
  Είναι ανώφελο να τα βάζεις με τη βλακεία, είναι χρήσιμο όμως να κρατάς αρχείο για τους εχθρούς του λαού ευελπιστώντας μια μέρα να πληρώσουν τη μοχθηρότητα και τις ύβρεις τους εναντίων του λαού μου! Μην το πάρεις σαν μια απειλή αλλά σαν μια υπόσχεση για ένα ελπιδοφόρο μέλλον χωρίς τα προδοτικά παράσιτα που κυβερνάνε εδώ και 41 χρόνια και μας οδηγήσατε σε αυτό το τραγικό σημείο!

 • Ανώνυμος 35671

  2 Νοε 2015

  Εσύ διακατέχεσαι από μίσος περί της φυλετικής ομοιογένειας του λαού μας.
  ΔΗΛΑΔΗ Η ''ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΤΥΠΩΤΗΣ'' (ορφικός ύμνος 34'στ.26)
  ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ''ΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΟΔΙΚΟ (ορφικός ύμνος 64 στ. 2)
  ΕΧΕΙ ''ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ;' ΠΕΡΙ ΦΥΛΗΣ, ΡΑΤΣΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.......;;
  ΟΤΑΝ ΨΕΓΩ ΠΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΩ.
  ΤΟΥΤΟ ΜΟΥΜΑΘΑΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΟΥ(ορφεας, ομηρος ησιοδος πινδαρος και χρησμωδοι ) ΠΕΡΙ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
  Χωρίς να έχεις ούτε τις ελάχιστες γνώσεις ανθρωπολογίας βγάζεις τέτοια
  ΝΑΙ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ
  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΓΩΪΣΤΙΚΟ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΓΝΩΣΙΟΣ,
  ΑΦΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΟΠΟΙΑ Η ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΕΓΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ

 • Ανώνυμος 35602

  25 Οκτ 2015

  Χωρίς να έχεις ούτε τις ελάχιστες γνώσεις ανθρωπολογίας βγάζεις τέτοια συμπεράσματα. Κάνεις ακριβώς ό,τι και οι "ελληναράδες" που αναφέρεις αλλά από άλλη οπτική. Τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα. Εσύ διακατέχεσαι από μίσος περί της φυλετικής ομοιογένειας του λαού μας. Δεν με ενδιαφέρει να αλλάξεις. Προφανώς είναι το τραύμα παλαιού βιασμού σου από υποσαχάριο νέγρο...

 • Ανώνυμος 35378

  20 Σεπ 2015

  ΓΕΙΑΣΟΥ ΚΑΚΑΛΟΠΟΛΥΓΝΩΣΙΕ ΕΛΛΗΝΕΖΙΚΑ
  Η ΒΡΙΣΙΑ ΤΟ ΜΠΟΪ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΣΟΥ
  ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ

 • Ανώνυμος 35374

  20 Σεπ 2015

  Μεγάλε , βγάλε τα κεφαλαία.. Σπάνε κάκαλα ελληνέζικα..

 • Ανώνυμος 35361

  13 Σεπ 2015


  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΡΑΤΣΟΦΕΡΝΑ ΕΓΩΟΙΣΤΡΩΜΑΤΑ
  ΜΙΛΑΜΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ
  ΜΕ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ
  ΚΑΙΡΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
  ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ Ο ΑΔΑΗΣ ΜΑΣ ΤΑΜΠΕΛΙΑΣΕ
  ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ
  ΤΟ ΠΟΥΘΕ;ΝΑ ΓΕΝΝΗΦΥΗΚΙΕ
  ΤΟ ΠΟΥΘΕ;ΝΑ ΟΔΟΙΠΟΡΕΙ
  ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
  ΤΟ ΠΟΥΘΕ; ΝΑ ΣΚΟΠΙΩΝΤΑΣ ΣΕ ΠΟΡΕΥΕΙ
  ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΙΛΕΜΑΤΑ ʽʼΜΙΛΕΤΕʼʼ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΩΣΙΔΙΑ ΥΣΜΙΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΑΧΙΩΝ ΕΓΩΪΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΥΘΑΔΟΥΣ ΥΠΕΡΥΠΤΟΣΥΝΗΣ
  ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΒΛΑΣΤΗΣΑΜΕ
  ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΧΡΟΝΟΠΟΡΙΣΟΥΜΕ ʽʼΛΕΝΕʼʼ «ἙΧΩ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ»
  ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ
  ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟΥΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΕΙΝΑΙ
  ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ; ΤΡΟΠΟ ΟΛΟΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ «ΤΟ ΕΡΕΥΝΩ»
  Α ΠΟΥΘΕ;ΝΑ ΗΡΘΕΣ
  ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΝΗΜΑΤΩ ΝΑ ΜΕΔΕΟΦΕΡΝΟΜΑΣΤΑΙ,
  ΩΣ ΘΝΗΤΙΚΟ ΤΕΛΕΣΗΜΟ
  ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ
  Ὕπνε αὐτοκασίγνητος γὰρ ἔφυς Λήθης Θανάτου τε. (Υ).85
  ΔΗΛΑΔΗ Ο ΥΠΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΫΠΝΙΑ,
  Η ΛΗΘΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,
  ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
  ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΙΝΑΙ

 • Ανώνυμος 35360

  12 Σεπ 2015

  https://www.youtube.com/watch?v=zGDMDMWqCaI

 • Ανώνυμος 35340

  7 Σεπ 2015

  ΑΛΕΠΟΥΔΕΛΗ
  ΜΗ ΒΡΙΖΕΙΣ
  ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ
  ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ
  ΡΑΤΣΕΣ ΦΥΛΕΣ ΕΘΝΗ…….ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΓΩ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΡΕΙΟΣΥΝΗ
  Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΤΥΠΩΣΕ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ʽʼΑΝΘΡΩΠΟΣʼʼ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΦΑΝΕΡΩΣΗ ΤΟΥ.
  ΕΑΝ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΩΣΕ ΣΑΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΠΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΒΙΟΠΟΡΙΑΣ
  Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΔΕ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΑΛΦΑΒΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ʽʼΕΛΛΗΝΙΚΗʼʼ.
  ΠΡΟΣΕΞΕ!!!!
  ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
  ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΑΦΕΝΤΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ
  ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΕΥΕΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ .
  ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΜΑ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ 4 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΝΟΗΜΑΤΑ
  ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
  ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΣΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΜΑΡΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΠΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ.
  ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΟΡΙΚΟ ʽʼΖΩΗʼʼ
  ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΟΡΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΝΟΥ ΔΩΡΑ, ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΙΣ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΛΗΓΗΣ.
  ΠΕ ΜΟΥ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ
  ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

 • Ανώνυμος 35339

  5 Σεπ 2015

  Αφαιρέθηκε υβριστικό μήνυμα.

 • Ανώνυμος 35337

  6 Σεπ 2015

  poly sosto arthro den exoume sxesi me tous arxaious ellines.Exoume polla elatomata san laos kai den moiazoume katholou metaxi mas.Eimaste romioi pou anamihthikan me ellines,armenious,slavous,araves,arvanites,fragous,venetous,tourkous kai vlahous.

 • Ανώνυμος 35332

  5 Σεπ 2015

  ΕΥΓΕ
  ΩΣΤΕ Η ΦΑΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΠΩΤΗ ʽʼΑΝΘΡΩΠΟΣʼʼ.
  ΞΕΚΟΛΑ ΑΠΟ ΡΑΤΣΟΦΕΡΝΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΓΩΪΣΤΕΡΝΑ ΦΕΡΜΕΝΑ ΝΟΗΜΑΤΑ
  ΞΕΚΟΛΑ!!!!
  ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ
  ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΑΝΤΙΛΟΓΟ.
  ΓΙΑ ΣΟΥ ΛΑΚΩΝΙΖΕΙΝ………ΕΥΧΟΛΟΓΕ!!
  ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.

 • Ανώνυμος 35330

  3 Σεπ 2015

  Μονο ενας Εβραιος θα μπορουσε να γραψει αυτο το αρθρο.

 • Ανώνυμος 35152

  2 Αυγ 2015


  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ.

  ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΕΝΙΩΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΡΤΟΜΟ ΚΑΙ ΑΙΣΥΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ.

  ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΧΛΕΥΑΣΗΜΑ
  ΝΑ ΣΕ ΦΤΙΑΞΩ.
  ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ
  Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ.
  ΕΙΔΟΣ ΟΙΚΕΙΟ ΣΟΥ.
  ΕΥΓΕ......

 • Ανώνυμος 35149

  1 Αυγ 2015

  βγαζεις μεγαλη πικρα , αν ανηκεις σε ομαδα με ευαισθητα προσωπικα δεδομενα να μιλησεις με καποιον ειδικο ,ειναι αμαρτια να υποφερεις.

 • Ανώνυμος 34959

  1 Ιουλ 2015

  ΣΥΝΕΧΕΙΑ
  ΑΡΑ;;;
  ΖΩΩΝΗΔΕΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ;; «ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ»
  ΚΑΙ ΤΑ ΩΚΥΝΟΑ ΛΕΧΩΝΗΔΕΙΑ;; «ΑΡΟΟΥ ΕΓΩ ΠΟΡΙΚΑ ΝΕΚΥΩΜΑΝΤΙΚΑ (Ο)Κ.155πως ηλθες υπο ζοφον ηεροεντα ζωος εων»
  ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΛΕΣ
  ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΠΟΥ
  ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΓΜΑ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΜΕ ΤΡΙΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
  ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ
  ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΙΚΡΟΝ ΔΥΟ
  ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΙΛΟΝ ΔΥΟ
  ΓΙΑ ΤΟ ΠΙ ΟΚΤΩ
  ΓΙΑ ΤΟ ΙΩΤΑ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΕΝΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ
  ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΑ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
  ΓΙΑ ΤΟ ΙΩΤΑ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΕΝΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
  ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΦΑ ΕΞΗ
  ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΑΝ ΝΟΗΜΑ ΟΝΟΜΑ «ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ......;;
  ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΣ ΝΗΩΑ ΟΡΦΙΚΑ,ΟΜΗΡΙΚΑ, ΗΣΙΟΔΙΚΑ, ΠΙΝΔΑΡΙΚΑ;;.
  ΟΠΟΥ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΕΡΙ ΧΗΜΕΙΑΣ
  Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΕΡΙ ΓΛΩΣΣΑΣ σου λέει κατι το υπολογίσιμο (Ι) ΕΝΑ ΚΑΙ (Ο) ΜΗΔΕΝ;;
  Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΕΡΙ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ;; ΚΑΙ
  Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΠΕΡΙ ΠΟΝΟΥ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΒΙΟΠΟΡΙΑΣ ΜΑΣ;;.........
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΚΤΙΚΟ ΣΟΥ «ΑΠΟΨΗ»
  ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΟΥ «ΑΠΟ»
  ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΥΘΕ ΝΑ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΘΕ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΟΨΗ»
  ΣΑΝ ΖΩΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ἤ
  ΣΑΝ ΛΕΧΩ ΨΥΧΗΣ ΑΙΣΘΗΤΩΝ ΔΙΑΚΟΣΜΟ (ΑΓΑΠΩΝ ΑΓΑΠΑΖΩΝ ΑΓΑΠΑΖΟΜΕΝΟΣ)
  ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ
  ΕΙΤΕ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΥΡΑ ΤΗΣ ΕΛΑΙΦΕΡΟΥΣΑ ΥΛΟΟΨΗΣ ΜΟΡΦΙΚΟ ΣΟΥ
  ΕΙΤΕ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΥΡΑ ΤΗΣ ΚΕΡΟΕΣΣΑΣ ΑΫΛΟΨΥΧΗΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩ ΟΨΗ ΣΟΥ
  ΕΤΣΙ ΛΟΓΙΑΖΩ ΤΟ «ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ»

 • Ανώνυμος 34953

  30 Ιουν 2015

  ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ

 • Ανώνυμος 34935

  29 Ιουν 2015

  ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 34 930
  ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΤΟΠΟΔΕΣ ΣΕΛΛΟΥΣ .
  ΚΑΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΟΜΗΡΟΣ.
  ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΝΤΟΝΟΗΣΗ
  ΠΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΙΡΝΑΕΙ ΠΩΣ ΛΙΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΤΤΑ ΝΑ ΟΔΕΥΕΙΣ
  ΚΑΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΟΜΗΡΟΣ
  ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΟΘΕΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΑ :ΥΛΗΝ ΑΛΛΑΣΣΩΝ ΙΔΕΕΣ ΠΟΛΥΜΟΡΦΟΙΣ
  ΚΑΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΙ ΟΡΦΕΑΣ ΚΑΙ ΠΙΝΔΑΡΟΣ.
  ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΡΟΜΟ ΔΕ ΚΟΥΡΝΙΑΖΕΙ
  ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΥΚΙ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΚΑΤΟΧΗΣ ΠΕΡΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΕΔΡΑΖΕΙ
  ΜΗΠΩΣ ΛΑΘΟΣ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΘΕΝΤΑ;;

 • Ανώνυμος 34930

  29 Ιουν 2015


  Να δω τι ελεγείες θα γράφεις όταν οι συντάξεις πάνε στα επίπεδα της Βουλγαρίας και της Λετονίας.

 • Ανώνυμος 34929

  29 Ιουν 2015

  ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ!! 34925
  ΑΠΟ ΕΠΩΝΘΥΜΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

  ΜΗ ΚΟΛΛΑΣ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ.
  ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣ ΤΗΝ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ
  ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΝΟΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΩ
  ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΕΛΛΗΝΑΣ
  ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ,
  ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΦΑΓΟΠΟΤΙ
  ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΦΥΛΕΣ ΡΑΤΣΕΣ ΕΘΝΗ............
  ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.
  ΣΚΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΟΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΗΔΟΝΟΔΥΝΗΣ
  ΦΤΑΙΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΨΩΣΑ ΦΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ
  ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ
  ΘΑΝΑΙ ΟΜΩΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΥΣΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΦΡΑΣΣΩ
  ΤΟΥΤΑ ΠΟΥ ΤΩΝ ΠΑΠΠΩΝ ΤΟ ΓΡΑΦΙΔΗ ΜΥΣΤΕΨΕ
  ΒΡΙΣΕ ΣΟΥ ΛΕΩ
  ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ.
  ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΝΑ ΑΙΜΑΤΩ ΔΙΨΟΥΝ
  ΕΥΧΑΡΟ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ
  ΞΕΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΤΟ ΤΗΣ ΜΥΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΝ ΧΑΒΑ
  ΝΟΣΤΟΠΟΡΕΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
  ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΟΝΤΕΣ ΑΚΟΥΣΜΑ ΗΧΕΙ ΟΤΙ
  ΟΥ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ
  ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΘΥΜΗΤΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑΧΕΙΣ
  ΤΟΥΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕ ΛΕΣ ΑΥΡΙΟ
  ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΜΑ ΙΔΙΟ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΘΑΝΑΙ
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΡΟΠΝΙΓΜΕΝΟΥΣ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
  ΠΟΥ ΕΞΑΦΝΑ ΙΣΤΟΡΙΣΑΝ ΤΟΥΤΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΩΝ
  ΤΑ ΜΕΛΕΤΗΜΑ ΚΙʼ ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ
  ΜΙΣΕΜΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΙΑΣ
  ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΘΕ ΕΡΕΥΝΗΤΗ
  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
  ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΕΡΔΕΕΜΠΟΡΕΙ
  ΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ
  ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΘΕΝΤΑ
  ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΟΥ, ΜΙΣΕΨΕΙ.
  ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ. ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΟΥ ΠΕΝΘΥΜΙΣΕΣ.

 • Ανώνυμος 34925

  29 Ιουν 2015

  @34850
  Όταν κλαδευτούν οι συντάξεις και τα λοιπά προνόμια των ελληναράδων θα σου φύγει και η νοσηρή υπερηφάνεια. Καιρός το κράτος να πάψει να δημιουργεί και να νταντεύει ελληναράδες. Και εγώ αν έπαιρνα 4 συντάξεις, εφάπαξ και είχα καμιά δεκαριά ακίνητα θα μίλαγα με θέρμη για το μπουρδέλο που λέγεται Ελλαδιστάν.

 • Ανώνυμος 34850

  19 Ιουν 2015

  ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ
  ΟΛΗ Η ΓΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΥΛΗΣ ΕΓΩ ΦΑΝΕΡΩΜΑ
  ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΤΟΥ ΑΕΓΩ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ
  ΕΚΕΙ ΣΕ ΚΕΙΝΑ ΤΑ Βάθεια
  Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΑΙΣΤΩΝΕΙ ( Η ΦΑΙΣΤΟΣ ΜΑΣ)
  ΤΗΝ ΕΛΛΗΣΣΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΝΟΑ ΕΛΛΗΝΗΑΙΕΙ .
  ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΑΣ.....
  ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΗΜΑΤΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ,
  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΘΗΤΕΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ
  ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΟΜΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΔΥΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
  ΠΟΥ ΣΕ ΦΥΤΡΩΣΕ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ.
  ΟΤΑΝ ΒΡΙΖΕΙΣ, ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙΣ
  ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΠΕΡΜΟΔΟΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ 21 ΕΙΔΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
  ΟΣΑ ΚΑΙ Η ΥΦΑΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΦΑΒΗΤΟΣ
  ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΘΗΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΟΡΚΙΑΣ.
  ΞΕΦΥΓΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΡΑΤΣΑΦΕΡΝΕΣ ΕΓΩΪΣΤΙΚΕΣ ΣΤΥΓΑΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ
  ΠΟΥ ΔΡΟΜΙΖΟΥΝ ΣΒΑΣΤΥΓΕΣ
  ΚΡΑΤΟΥΣ ΒΙΑΣ ΜΕ ΖΗΛΟΦΘΟΝΕΣ ΦΙΛΟΝΙΚΙΕΣ.

 • Ανώνυμος 34846

  19 Ιουν 2015

  Διαγράφηκε υβριστικό σχόλιο.

 • Ανώνυμος 34077

  2 Μαΐ 2015

  παλι τα ιδια ρωτας .... στο '''η αρνηση του οθωμανικου παρελθοντος''' σου εχουμε δωσει εκατο διαφορετικεσ απαντησεισ στην ιδια ερωτηση-απορια , οπως και παραπανω...η κανεισ οτι δεν καταλαβαινεις η παραγματι δεν λες να καταλαβεις..προβλημα δικο σου...δεν θα ξανακατσουμε να γραφουμε τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια αφου παλι θα ρωτας το ιδιο πραγμα ....υπαρχουν και οι διαλογοι που καναμε μαζι σας..εκει ρωταγεσ κατι στο αποδυκνυαμε-διαψευδαμε με ιστορικα στοιχεια...μας εβριζες και μετα ρωταγεσ κατι αλλο ..στο αποδυκνυαμε-διαψευδαμε με στοιχεια μας εβριζες και προχωραγες σε αλλη ερωτηση μεχρι κατι ισως να μην το γνωριζουμε ...το γνωστο κολπο...ρωτα ρωτα και ολο και καπου θα πιαστει αδιαβαστος ο αλλος και ετσι θα επιβεβαιωσουμε οτι '''μιλαγαμε'' με εναν ασχετο ''' και αρα οτι ελεγε ηταν λαθος...ακυροι ψαραδες....
  τα '''πρωην ελληνικεσ φυλεσ '' παλι μονος σου τα λες..οπως κανεις παραποιησεις πηγων ετσι κανεις και παραποιησεις των λεγομενων των σινομιλητων σου [ για ευνοητουσ λογους].....ουτε ''θεωρω''...οτι ειπα το αποδυκνυα...για αυτο και με σκυλοβριζατε [ με τα γνωστα ελευθεροερευνιωτικα] ......στα εχω απαντησει αυτα εκει που σου ειπα...μην κανεισ οτι δεν συνεβη ποτε....το ποιος εχει προαποφασισει τι θελει να πιστευει φανηκε στουσ διαλογουσ εκεινουσ που καναμε μαζι σας.....και για το ποιος δεν απανταει....το οτι ανηκετε σε εναπομεινασες μειονοτητες και δεν αισθανεστε ελληνες δικαιωμα σας....ζηστε στον ''κοσμο'' σας...και αυτο δικαιωμα σας ειναι.....
  αντε γεια

 • Ανώνυμος 34038

  30 Απρ 2015

  ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΠΑΠΟΥΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ [ Ε ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ]
  ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ
  ΑΛΒΑΝΟΣΛΑΒΟΤΟΥΡΚΟΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΣΟΙ ΗΡΘΑΝ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΕΙΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΘΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ [ ΠΡΑΓΜΑ ΑΚΥΡΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ]
  ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Η ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗ - ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΗ - ΑΚΥΡΗ - ΚΛΠ ΚΛΠ

 • Ανώνυμος 34037

  30 Απρ 2015

  Πως γινεται χιλιαδες χρονια μετα, να εχουν επιβιωσει οι απογονοι των αρχαιων Ελληνων ΜΟΝΟ και ολοι οι αλλοι λαοι που κατοικουν εδω ΑΙΩΝΕΣ να μην εχουν απογονους στο συγχρονο Ελληνικο κρατος?
  ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΣ
  ΤΩΡΑ ΛΕΣ '''' Πως γινεται χιλιαδες χρονια μετα, να εχουν επιβιωσει οι απογονοι των αρχαιων Ελληνων ΜΟΝΟ ''''
  ΕΝΩ ΑΛΛΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝΕ.....
  ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ

 • Ανώνυμος 34035

  30 Απρ 2015

  Κι επειδη ξερω οτι θα μου απαντησεις ''μα εγω δεν ειπα οτι ολοι ειναι Ελληνες''
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΩ ,ΜΙΛΗΣΕΙ..ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΕΡΣΤΙΚΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ [ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ]
  , να σου θυμισω οτι εχεις παραδεχτει μονο οτι οι γυφτοι και οι εβραιοι δεν εχουν Ελληνικη καταγωγη σημερα. ΕΙΠΑ ΤΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ....ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ [ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ]
  ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΑ [ ΜΙΣΕΛ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ , ΤΖΕΦΡΙ ΜΙΝΕΙΚΟ ΚΛΠ ] ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ [ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΧΑΝΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ]
  ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ [ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ
  ΦΑΡΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΒΑΡΒΑΡΗ
  ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ Η Η ΙΣΤΟΡΙΑ ...ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΙΓΗ...
  ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ...ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ;;;

 • Ανώνυμος 34034

  30 Απρ 2015

  Και σε ξαναρωταω. Πως γινεται χιλιαδες χρονια μετα, να εχουν επιβιωσει οι απογονοι των αρχαιων Ελληνων ΜΟΝΟ και ολοι οι αλλοι λαοι που κατοικουν εδω ΑΙΩΝΕΣ να μην εχουν απογονους στο συγχρονο Ελληνικο κρατος? Που πηγαν ολοι αυτοι, ανοιξε η γης και τους καταπιε? Και πως καταφεραν να επιβιωσουν μονο οι απογονοι των Ελληνων, διαθετουν καποια μυστικη δυναμη? Ειναι ζομπι? Τι
  ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΩΤΗΣΓΗ-ΤΣΙΤΑΤΟ....ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΩΣ '''ΞΑΝΑΑΝΑΡΩΤΙΕΣΕ'' ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣ ΟΤΙ ''ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΑΝΕ'''
  ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΚΥΛΟΒΡΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ
  ''''ΤΟ 1940 ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ'''......ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΕΚΕΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΡΘΑΝΕ....ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΕΙΠΑΜΕ-ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ [ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ]
  ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΗΞΕΡΟ ΑΝ ΕΠΙΒΙΩΣΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΖΟΜΠΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

 • Ανώνυμος 34033

  30 Απρ 2015

  ΝΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΛΛΟΓΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
  ., ο Αριστοτέλης αναφέρει:
  «Και οι καλούμενοι τότε μεν Γραικοί νυν δε Έλληνες»
  Η χρήση του Γραικός ως ταυτόσημη με το Έλληνας συνεχίστηκε και στο Βυζάντιο.Και επειδη ακριβως το Ελλην ταυτιστηκε με την ειδολολατρεια [ ειτε λατρεια του Δια ειτε του Μιθρα ειτε του Οσιρη ειτε του Βααλ]ετσι οι Ελληνες τησ εποχης χρησιμοποιουσανε το παμπαλαιο ονομα ''' Γραικος''' δηλαδη ελληνας μεν μη παγανιστης δε. Τον 5ο αιώνα μ.Χ., ο Ησύχιος στο λεξικό του αναφέρει, πως το «Γραικός», σημαίνει «Έλλην»[29] και στο λεξικό Σούδα (10ος αι.) το «Γραικοί» σημαίνει «οι Έλληνες»
  Προσέξτε τώρα τον όρο που χρησιμοποιεί τον 9ο αιώνα ο Θεόδωρος Στουδίτης (759-826) για το Βυζάντιο:
  «… χάριν της δόξης του Χριστού͵ υπέρ ου δονείται η ταπεινή Γραικία μάλα»
  Έτσι λοιπόν, η αναφερόμενη εδώ «Γραικία» που δονείται/τραντάζεται από την εικονομαχική αίρεση, δεν είναι άλλη από την βυζαντινή αυτοκρατορία!
  Αλλά και οι αντίπαλοι των Βυζαντινών, μας δίνουν την ίδια ακριβώς ορολογία. Όπως σημειώνει ο Παναγιώτης Χρήστου:
  «Οι πάπες κατέβαλαν … εντονώτερες προσπάθειες για καθυπόταξι της Ανατολικής 'Εκκλησίας, όταν όμως απέτυχαν, απεκήρυξαν τους Ανατολικούς, Έλληνες κυρίως, ως αιρετικούς. […] από τον 9ο αιώνα γράφονται έργα ʽʼΚατά Γραικώνʼʼ […] Σύνοδος που συνήλθε … το 868 εξέδωσε απόφασι με τίτλο Contra Graecorum haeresim de fide sanctae Trinitatis […] τον 11ο αιώνα ο Άνσελμος Καντερβουρίας έγραψε το Contra Graecos και μετά δύο αιώνες, στα μέσα του 13ου, ο Θωμάς Ακινάτης έγραψε τα Contra Graecos και Contra errores Graecorum»[32].
  Κατά συνέπεια, η σύνδεση Βυζαντίου και Ελλάδας/Ελληνισμού δεν «ξεφύτρωσε» από το πουθενά στον 11ο αιώνα και εξής. Απλά τότε ωρίμασαν οι ιστορικές συνθήκες για μια συχνότερη πολιτισμική και εθνική χρήση του όρου «Έλλην» από τους Βυζαντινο
  Το κατά καιρούς κατηγορηθέν Πατριαρχειο λέγει, επί
  τουρκοκρατίας [ΠΡΟ ΤΟΥ 1770], στον διεξαχθέντα διάλογο με τους Βρετανούς
  προτεστάντες:
  "...πάλαι μεν Ελλήνων, νυν δε Γραικών και Νέων Ρωμαίων δια την
  Νέαν Ρώμην καλουμένων..."ΔΗΛΑΔΗ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΥΟΘΕΤΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΡΩΜΙΟΙ..ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΥΤΩΝ
  Δηλ. οι Ρωμαίοι-Ρωμιοί-"Νέοι Ρωμαίοι" απόγονοι και συνέχεια των
  "πάλαι καλουμένων Ελλήνων", καλούμενοι σήμερα ούτως εκ της Νέας Ρώμης-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ
  ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η '''''ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ'''' ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΤΣΩΝΗ 30 XΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ 1821 ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ
  '''ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΤΣΩΝΗΣ, ΠΡΙΓΚΗΨ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ''
  ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΟ '''ΖΟΡΙ ΕΛΛΗΝΑ'''

 • Ανώνυμος 34032

  30 Απρ 2015

  ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ...ΚΑΤΑΡΧΗΝ Η ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΗΓΩΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ [ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟ 21 ΚΛΠ ΚΛΠ] ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ .. ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ..ΠΑΡΑ ΝΑ ΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ
  Πως γινεται χιλιαδες χρονια μετα, να εχουν επιβιωσει οι απογονοι των αρχαιων Ελληνων ΜΟΝΟ και ολοι οι αλλοι λαοι που κατοικουν εδω ΑΙΩΝΕΣ να μην εχουν απογονους στο συγχρονο Ελληνικο κρατος? Που πηγαν ολοι αυτοι, ανοιξε η γης και τους καταπιε? Και πως καταφεραν να επιβιωσουν μονο οι απογονοι των Ελληνων, διαθετουν καποια μυστικη δυναμη? Ειναι ζομπι? Τ
  ΠΑΛΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΑΡΧΙΣΕΣ...ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ '''ΛΟΓΙΚΗ;;;;;
  ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ....ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝΕ ΕΔΩ ΟΛΟΙΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ....ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ....
  '''Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟ'''
  ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΟΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΥΒΡΕΩΝ
  ΜΗΝ ΘΥΜΙΘΩ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ [ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ] ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟ....
  ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΡΩΝΙΑ ΟΥΤΕ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ

 • Ανώνυμος 33972

  29 Απρ 2015

  Ποια ειναι τα τσιτατα ρε φιλε? Εχεις απαντησει ποτε λογικα? Σου κανουμε μερικες ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΕΣ ερωτησεις και απαντας με τις εικασιες και τις πεποιθησεις καποιων ιστορικων που εχουν τα ιδια μυαλα με σενα και λενε οτι ειδαν-ακουσαν-τους ειπαν οτι στην ταδε περιοχη κατοικουν Ελληνες. Χιλιαδες χρονια μετα την αρχαιοελληνικη εποχη.
  Και σε ξαναρωταω. Πως γινεται χιλιαδες χρονια μετα, να εχουν επιβιωσει οι απογονοι των αρχαιων Ελληνων ΜΟΝΟ και ολοι οι αλλοι λαοι που κατοικουν εδω ΑΙΩΝΕΣ να μην εχουν απογονους στο συγχρονο Ελληνικο κρατος? Που πηγαν ολοι αυτοι, ανοιξε η γης και τους καταπιε? Και πως καταφεραν να επιβιωσουν μονο οι απογονοι των Ελληνων, διαθετουν καποια μυστικη δυναμη? Ειναι ζομπι? Τι?
  Κι επειδη ξερω οτι θα μου απαντησεις ''μα εγω δεν ειπα οτι ολοι ειναι Ελληνες'', να σου θυμισω οτι εχεις παραδεχτει μονο οτι οι γυφτοι και οι εβραιοι δεν εχουν Ελληνικη καταγωγη σημερα. Αρα ΟΛΟΙ οι αλλοι ειναι απογονοι Αρχαιων Ελληνων.
  Ψαξε πηγες, ψαξε μαρτυριες, ψαξε οτι θες. ΜΟΝΟ τον εαυτο σου θα καταφερεις να πεισεις. Και αυτο γιατι δεν σκεφτεσε, παρα μονο αναμασας πεποιθησεις καποιων στενομυαλων σαν και σενα επειδη σε βολευουν. Η ιστορια δεν ειναι μονο βολικες θεωριες ομως. Ειναι και ορθολογικες. Και εκει δεν πειθεις κανεναν...

 • Ανώνυμος 33493

  19 Απρ 2015

  ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ''''Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ'''''...
  ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ '''''''ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ'''''''...ΚΑΙ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΡΩΙΝΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ [ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ , ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΑ] ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ ΑΚΟΜΑ....ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ.....
  ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ[ ΘΕΛΕΙ ] ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

 • Ανώνυμος 33449

  14 Απρ 2015

  Σου εχουμε απαντησει 100 φορες με επιχειρηματα, αλλα εισαι στενομυαλος. Εχεις αποφασισει τι ΠΡΕΠΕΙ να πιστευεις, αδικος κοπος. Εσυ τι απαντησεις δινεις? Τζεφρυ, Σορρος, Φουρακης, Μπουλγαρ Μακ, Βοσκοπουλος, Τρεμοπουλος, αγγαρεια κανετε, καρφωθηκατε παλι, τωρα τελευταια παιζει πολυ και το ''η δουλεια δεν ειναι ντροπη'', ειναι νεο σουξε φαινεται. Ασε μας ρε φιλε...

 • Ανώνυμος 33445

  14 Απρ 2015

  ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΑΝΤΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΤΕ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΤΕ ΜΟΝΟ ΥΒΡΕΙΣ...ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ

 • Ανώνυμος 33444

  14 Απρ 2015

  ΚΑΛΑ ΠΑΝΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΓΚΑΡ ΜΑΚ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ...ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ... ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΕ...
  Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ....ΑΝΤΕ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΑΥΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ..... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΞ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΜΙΝΕΙΚΟ ΚΑΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ18..ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.......ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ.... Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ......

 • Ανώνυμος 33438

  13 Απρ 2015

  Ο ΜΠΟ ΜΠΟ ΜΠΟ... Του χαλασαν την φαντασιωση του αλλου και τα χει παρει στο κρανιο. Τοσα κουραφεξαλα μαζεμενα καιρο ειχαμε να δουμε.
  Ειμαστε ολοι Ελληνες αφου. Ολοι το λενε. Και ο Μπαμπης ο σουγιας και ο Νικος ο πεταλουδας, ολοι. Και στο σχολειο μας το μαθανε. Ολοι Ελληνες!!

 • Ανώνυμος 33311

  5 Απρ 2015

  τα εκκλησιαστικα σαιτ παρουσιαζουν με περιφανια τη φουστανελα να εχει καταγωγη αρχαιοελληνικη
  ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΑ '''ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΙΚΑ''- ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΑΙΤ
  ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

 • Ανώνυμος 33178

  30 Μαρ 2015

  KΚΑΛΥΤΕΡ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΠΑΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΡΑΣ...

 • Ανώνυμος 33064

  26 Μαρ 2015

  ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ .......Οι επαγγελματίες προπαγανδιστές του χριστιανισμού, αλλά και άλλοι συνοδοιπόροι τους μας βομβαρδίζουν καθημερινώς από τα παράθυρα των τηλεοπτικών διαύλων, από εφημερίδες και περιοδικά και χαϊδεύουν τα αυτιά μας με τα υποτιθέμενα κηρύγματα αγάπης του Ιησού,
  ΝΑΙ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ.....ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΜΟΥ....ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΕΩΣ....ΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠ .....ΤΙ ΠΑΡΑΚΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;;...ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΨΗ;;;;..ΚΑΙ ΤΙ ΕΡΕΒΟΣ;;;;;....ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ..ΤΣΟΥΟΥΟΥΠΠΠΠ...ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΙΛΑΝΕ...ΑΜ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ....ΑΑΑ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΣΚΑΙ ΟΟΟΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ''''ΨΕΥΤΟΘΡΗΣΚΕΙΑ''''.....'ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ...ΘΕΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΝΕ ΟΛΟ ΑΡΘΡΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ...ΕΛΕΟΟΟΣ...ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.....ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΡΩΜΙΟΥΣ.....ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ''''''ΡΩΜΙΟΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ'''''' ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΡΙΣΤΙΑΝΟΙ....ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....
  ''ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ''-'''ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΙΚΟ''' ΜΕΤΩΠΟ
  '''''Ο ΑΠΟΛΛΩΝ'''''
  ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ
  ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΤΕΚΤΟΝΕΣ , ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΕΓΑΛΟΑΛΒΑΝΟΥΣ , ΓΥΦΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ,
  ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΙΜΟΥΣ ΔΟΥΛΟΠΑΡΙΚΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ....ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ BAR CODE ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟΤΟ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟ 666 [ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΥΧΑΙΟ...ΜΗΝ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΚΟ...ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ]...ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ [ ΤΙ ΘΕΣ ΡΕ ΑΛΑΝΙ....ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ;;;..ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ..ΠΟΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ;;;;...ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ...ΤΙ; ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ;;;;....ΕΙΣΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΣ...ΠΩΣ;;;;...ΤΗΣ ΕΕ;;..ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΛΙΓΟ....ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΕ...ΠΑΠΑΠΑ...ΑΛΗΤΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ , ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΑΚΑΜΑΤΗ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΙΟ ... ΠΡΙΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΜΕΝΗΣ ΕΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ...ΟΥΣΤ
  ΡΩΜΙΟΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ....
  ΤΖΙΧΑΝΤ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ
  ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
  ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ''''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ''''
  ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...
  ΚΑΝΤΕ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ
  ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
  ΕΞΩ ΟΙ ΑΚΤΟΔΕΞΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ
  ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ Η ΤΟ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ
  Η ΤΟΝ ΤΖΑΦΡΕΙ ΜΙΝΕΙΚΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

 • Ανώνυμος 32678

  4 Μαρ 2015

  ΠΡΩΤΟΝ
  ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ....
  '''ΑΝΔΡΕΣ ΓΡΑΙΚΟΙ''' ΠΡΟΣΦΩΝΕΙ ΤΟΥ ΡΩΜΙΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ....
  ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΑΧΑΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΡΙΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΠΙ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΜΙΟΥΣ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣΥ'''ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''''
  ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ''''ΖΟΡΙ''' ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ [ ΨΕΥΔΩΣ ΒΕΒΑΙΑ] ΓΙΑ ΤΗΝ [ ΚΑΙ ΚΑΛΑ] ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΩΡΑΙΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΑ.....ΠΑΡΤΕ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΧΕΤΕ
  ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΩΡΕΩΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ......
  ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΕΔΩ Ο ΕΛΛΗΝΟΦΡΑΓΚΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ[ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 400 ΡΩΜΙΕΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΤΕΣ ΦΡΑΓΚΟΥΣ[ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ] ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΑ ΩΣ ΓΑΣΜΟΥΛΟΙ....ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΩΡΕΩΣ....ΜΕ ΕΜΦΑΝΗ ΒΕΒΑΙΑ ΦΡΑΓΚΙΚΗ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΑΡΟΤΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ-ΡΩΜΕΙΚΗΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥ[ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ]
  ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.....ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ;;;;
  Διαβόντα γὰρ χρόνοι πολλοὶ αὐτεῖνοι οἱ Ρωμαῖοι,
  Ἕλληνες εἶχαν τὸ ὄνομα, οὕτως τοὺς ὠνομάζαν,
  – πολλὰ ἦσαν ἀλαζονικοί, ἀκομὴ τὸ κρατοῦσιν –
  ἀπὸ τὴν Ρώμη ἀπήρασιν τὸ ὄνομα τῶν Ρωμαίων.
  ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.....ΤΟΝ 13ο ΑΙΩΝΑ ΟΙ '''''ΣΛΑΒΟΙ'''[ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ] ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΡΩΜΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΝ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ
  '''' ΠΟΛΛΑ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ , ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΙ'''''ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΑΣΤΑΝ.....ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ '''ΕΙΠΕ''' ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ '''ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ''' ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ .....ΠΑΝΤΟΣ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΩΡΕΩΣ Ο [ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ] ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΙΔΙΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΣΗΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.....
  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΙ....ΠΑΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑ....ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ..

 • Ανώνυμος 32624

  3 Μαρ 2015

  ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ '''ΔΗΜΟΣΙΑ''' ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ....ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΤΗ ΜΑΘΑΝΕ ΤΑ ''''ΚΥΜΑΤΑ''''' ΤΩΝ ΣΛΑΒΩΝ;;;;
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ;;;
  Η ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ;;;......ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ...ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ...........ΟΥΤΕ ΣΕ ''''ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ''' ΣΧΟΛΙΚΑ ''''ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ'''' ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΗΡΞΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΞΗ
  ...... ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΞΗ ΔΗΜΟΣ Η ΛΕΞΗ '''ΔΗΜΟΣΙΑ'''....ΕΤΣΙ ΛΕΓΑΝΕ[ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ] ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ.....ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ....ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΑΝΤΑΜΩΝΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝΕ.....ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ '''ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ''' ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ''''ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ'''.....ΚΑΘΟΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ.....
  Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ -ΟΠΟLΟΣ....[ΠΧ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ] ΣΤΑ ΜΩΡΑΙΤΙΚΑ ΕΠΩΝΥΜΑ;;;;...
  ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 300 ΧΡΟΝΙΑ;;;....ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΑ '''ΚΥΜΑΤΑ''' ΑΠΟ ΤΑ ''''' ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ''''.ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ;;;;;;......ΠΑΛΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΒΗ....
  ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΠΩΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΛΠ
  ΜΑΡΤΥΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 6 ΑΙΩΝΑ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;;;;;;;....
  ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ ΤΗ ΚΑΘΟΔΟ ΤΩΝ '''''ΚΥΜΑΤΩΝ'''' ΤΩΝ ΣΛΑΒΩΝ......
  ΑΡΑ ΛΙΓΟ ''''ΔΥΣΚΟΛΟ''' ΝΑ '''ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ'''' ΟΙ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΙ ΜΩΡΑΙΤΕΣ.....
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΩΡΑΙΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ....ΑΥΤΗ Η ΠΗΓΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
  ΠΡΟΣΟΧΗ
  ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ '''ΣΛΑΒΟΣ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ''
  ΟΥΤΕ ΟΤΙ '''' ΠΗΡΑΝ ΔΡΟΜΟ ΟΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ''''
  ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΤΑ '''ΚΥΜΑΤΑ''''' ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΤΕ....
  ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΥΜΑΤΑ ΡΩΜΙΩΝ ΜΩΡΑΙΤΩΝ.....
  ΟΙ ΟΠΟΙΟ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΩΡΙΑ

 • Ανώνυμος 32610

  3 Μαρ 2015

  ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΠΟΛΗ 35000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗ ΒΟΣΚΟΠΟΛΗ ΕΙΧΑΝ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 18ΟΥ ΑΙΩΝΑ .....
  ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ '''ΕΛΛΗΝΕΣ'''[ΑΦΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ]
  ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟ ΠΟΥ '''ΜΑΣ ΕΙΠΕ'' ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ '''ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ'''....
  ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΒΛΑΧΟΧΩΡΙ ΑΦΟΥ ΟΠΟΤΕ ΕΠΕΝΑΣΤΑΤΟΥΣΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ [ ΙΔΙΩΣ ΤΟ 1770 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΤΟ 1912] ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΨΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ....ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ 2000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ......
  ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ[ ΕΛΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ]
  ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ[ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ]

 • Ανώνυμος 32562

  2 Μαρ 2015

  ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ [ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ] ΕΛΛΗΝΕΣ [ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ] ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΟ 1821

  '''ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΔΗ'

  ΕΙΣ ΑΠΤΑΙΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟΣΛΑΒΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ......

  ΑΡΧΑΙΕΣ ''''ΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΟΣΕΡΒΙΚΕΣ'''' ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΑΔΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΝ ΜΩΡΑΙΤΩΝ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΣΛΑΒΩΝ ΤΗΣ ΛΟΙΠΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ [ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΑΝΕΦΕΡΑΝΕ ΤΟΝ ΑΔΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΟΝΤΑ [ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''''ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ'''' ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΣ '''''ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ''' ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑΣ [ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΟΡΑΕΙ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΟΡΕΥΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.....ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ]

  ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΜΩΡΑΙΤΙΚΑ[ '''ΣΛΑΒΙΚΑ''' ΔΗΛΑΔΗ ]ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΙΣ ΑΠΤΑΙΣΤΟΝ ΣΛΑΒΙΚΗ ΟΠΩΣ....

  '''''''ΤΡΕΙΣ ΑΝΤΡΕΙΩΜΕΝΟΙ ΕΒΟΥΛΗΣΑΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΕΝΙΑ ΜΟΥ....

  ΓΙΕ Μ' ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΗ , ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑΣ ΚΛΩΝΑΡΙ''''

  ΤΟ ΕΒΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΔΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΒΙΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΕ ΤΟ '''ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ -ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ''''' ΒΥΖΑΝΤΙΟ....ΟΜΩΣ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΓΛΩΣΣΙΚΟ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.....Η ΣΛΑΒΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ''''ΚΑΘΙΚΙΑ'''' ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ....'''''ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ'''''' ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ....... ΠΟΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;;;.....ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΩΡΙΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝΕ ΟΙ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.....

  ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΟΥΤΕ ΧΑΡΟΝΤΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΗΣ.....ΟΜΩΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ , Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΤΟΝ ΠΩΣΕΙΔΩΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΘΡΑ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ[ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ] ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΩΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ....ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ .....ΤΗ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΟ ΖΩΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕΓΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΝΟΗΣΗ...

  ΣΕ ΤΟΝ ΣΥΡΤΟ ΧΟΡΟ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ...

  Ο χορός μνημονεύεται στην Επιγραφή του Επαμεινώνδα (στα μέσα του 1ου αι. μ.Χ. ΚΩΠΑΙΔΑ), που βρέθηκε στη Βοιωτία

  Τας δε πατρίους πομπάς μεγάλας και την των συρτών πάτριον όρχησιν θεοσεβώς επετέλεσε

 • Bielidopoulos

  29 Ιαν 2015

  ~
  Ηλεκτροσόκ: Το πρόσωπο του Σωκράτη, πάνω σε βράχο του κομήτη Τσούρι!!!
  Γιατί τόση λύσσα να πάνε στον αστεροειδή την ίδια μέρα με την Αμφίπολη; Γιατί παραχάραξαν το όνομα του κομήτη (γνωστός στην αρχαιότητα ως "ΡΩΞΑΝΗ"); Γιατί σαμποτάρησαν το "Σωκράτη σουπερστάρ" στη Γιουροβίζιον; Ηταν το κώνειο αστρική πύλη;
  http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=37662

  Συνολικά 2.607 αρχαία νομίσματα επαναπατρίστηκαν από τη Γερμανία, τα οποία είχαν κατασχεθεί τον Σεπτέμβριο του 2011 στις αποσκευές έλληνα πολίτη που ταξίδευε οδικώς προς το Μόναχο.
  http://www.tanea.gr/news/culture/article/5202004/epanapatrismos-2-607-katasxethentwn
  -arxaiwn-nomismatwn-apo-th-germania/

 • Ανώνυμος 31962

  17 Ιαν 2015

  άλλο ένα εμετικό άρθρο

 • Ανώνυμος 31496

  10 Ιαν 2015

  ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΙΚΟΙ....ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.....ΠΩΠΩΠΩΠΩ......ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΗΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ....ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ;;...ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΣΚΙΠΕΤΑΡΗΔΕΣ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ........ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΓΛΩΣΣΟΙ....ΟΜΙΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΡΑΒΟΣΑΡΑΚΙΝΙΚΗ ΕΝΩ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΗΣΑΝ ΔΙΓΛΩΣΣΟΙ ΑΦΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΟΜΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΑ [ ΤΗΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΙΚΗ ΚΟΣΣΟΒΑΡΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΕΓΚΥΡΟΥΣ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΟΕΘΝΟΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΥΘΕΡΗΣ [ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ] ΕΡΕΥΝΑΣ ]
  ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑ ΜΑΘΑΝΕ ΤΟ 1912....ΟΤΑΝ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ Ο ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ....ΜΟΝΟΓΛΩΣΣΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΓΛΩΣΣΟΥΣ [ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΗΣ ΟΛΙΓΙΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ....ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΥΤΕ 2 ΑΙΩΝΩΝ.......ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ...ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ [ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΠΠ....ΚΑΙ ΣΤΟΝ Β ΠΠ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ....ΘΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ;;;;;;;;....ΑΣΕ ΤΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΛΛΥΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣΟΥΝ....ΠΟΥ ΟΜΩΣ ...ΚΑΙ Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ......ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΛΟΙΠΟΝ....
  ΑΣ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ....ΟΣΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΓΛΥΤΩΣΑΝ , ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΕ ΒΙΑΙΩΣ Η ΡΩΜΙΟΙΟΥΔΑΙΚΗ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΑΝΟΗΣΗ ΜΕ ΑΝΥΠΟΤΑ ΒΑΣΣΑΣΝΗΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΙΑΣ [ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ '''ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ'''....ΟΧΙ .... ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ''ΑΛΛΟΕΘΝΕΣ'' ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ
  ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ''ΑΡΧΑΙΚΑ''ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ...;;;....ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ-ΜΕ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ Η ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΗ '''ΔΙΑΝΟΗΣΗ''' ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ
  ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΙΑΤΕΣ...ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ...ΚΑΙ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΟΙ.....ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΤΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ HOYSEWIFE ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ .....ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ....ΑΜ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ '''ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ'''...ΠΑΠΑΠΑΠΑ..

 • Ανώνυμος 31420

  7 Ιαν 2015

  ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΤΕ ... ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΥΠΕΞ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΑ....ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ...ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΣΤΟ YOUTUBE....ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑ...

 • Ανώνυμος 31380

  6 Ιαν 2015

  ΜΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ '''Ρε φίλε, που μένει αυτός ο Σόρος που όλο λες και τα δίνει, να πάω να τα πάρω κι εγώ; Πες μου σε παρακαλώ. Έχεις κανένα τηλέφωνο; Δεν είμαι και κανένα κορόιδο...
  ΩΡΑΙΟΟΟΟΟΣ......ΣΩΣΤΗ Η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ....ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΕΣ....
  ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ
  ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ......ΠΑΕΙ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.....ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟΥΛΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ.....ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΣΙΠΕΤΑΡΟΥΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ '''ΑΡΙΜΑΝΙΟΣ ΛΑΟΣ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ '''ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ-ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ'' ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ'''......ΑΑΑΑΑΑΑ....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ......ΒΡΗΚΑ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ.... ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ [ ΒΛΕΠΕ ΣΚΟΠΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ] ΦΑΝΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΤΟΥΣ [ ΒΛΕΠΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ] ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ...ΚΛΠΚΛΠ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑ ΦΙΛΙΣΤΟΡΑ....ΚΑΘΩΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.......
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝΕ ΣΤΟ '''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ-ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΛΠ ΚΛΠ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ....ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑ.......
  ΚΟΙΤΑ , ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΕΧΩ....ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΑ ΦΙΛΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ......ΕΜΕΝΑ ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΑΣ....ΔΕΝ ΑΞΙΩΘΗΚΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝ ΜΕΓΙΣΤΟΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ...
  ΑΑΑΑΑΧ...ΑΤΙΜΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕΣ ΣΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΜΑΣ ΑΔΙΚΗΣΕΣ........

 • Ανώνυμος 31333

  5 Ιαν 2015

  ΡΕ ΤΣΙΡΙΜΠΙΜ ΤΣΙΡΙΜΠΟΜ Η ΠΑΠΑΤΖΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ '''ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ''' ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ.......
  ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΝΤΟΠΑΤΡΙΩΤΙΣΑ ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ;;;;;;....ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ....Ε ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΝΤΟΧΩΡΙΑΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΔΑΣ....ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΚΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ.....ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ;;;;...ΤΙ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ;;;;.....ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ;;;;ΟΣΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΚΡΗΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ .... Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΝΕ ΟΙ ΝΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ....

 • Ανώνυμος 31316

  5 Ιαν 2015

  ΡΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ '''ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ''' ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ '''ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΘΑΡΟΙ ΛΑΟΙ'' ΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....
  .ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝΕ ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ....ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΟΕΘΝΗ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ....'''ΚΑΘΑΡΟ''''';;;;... ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ;;; Η ΜΗΠΩΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ;;; ... ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ;;;;
  ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ-ΕΘΝΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ''''ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΕΣ'''' ΚΑΙ ΜΗ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΛΑΩΝ ...
  ΔΡOOOMO...ΟΥΣΤ....GIT BURDA....
  ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΟ DNA ΕΝΟΣ ''' ΜΙΓΑ '''' ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ '''ΒΡΩΜΙΚΟ'''' ΑΠΟ ΤΟ DNA ΕΝΟΣ ''''ΚΑΘΑΡΟΥ'''' ΛΕΥΚΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ Η ΕΝΟΣ '''ΚΑΘΑΡΟΥ'' ΜΑΥΡΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ;;;;;ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ;;;;;ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΧΕΡΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ''''ΜΗ ΚΑΘΑΡΟΥΣ''''' ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ;;;;;Η ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ;;;
  ΞΑΝΑ ΟΥΣΤ.....ΞΑΝΑ GIT BYRDA....

 • Ανώνυμος 31294

  5 Ιαν 2015

  ΤΟ DNA TO ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ;;;;ΟΒΡΕΙΚΟ ΜΗΠΩΣ....ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΚΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ....ΣΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ....DONT WORRY BE HAPPY

 • Ανώνυμος 31292

  5 Ιαν 2015

  ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ.....ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ....ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ......ΟΥΤΕ ΕΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ '''ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ-ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ'' ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ TOΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.....
  ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΕ ΑΥΤΑ Ο ΧΟΤΖΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.....
  Ο ΠΥΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΣ.....ΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΟΝΟΜΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΡΤΥΡΕΙΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΛΛΥΡΙΑ;;;;;......ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ......ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ '''ΙΛΛΥΡΙΟΙ ΠΥΡΡΟΙ''' ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΥΦΟΑΛΒΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝΤΑΙ ΠΥΡΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΛΛΥΡΙΑ .....ΓΝΩΣΤΑ ΑΥΤΑ. ......ΤΙ ΛΕΣ;;;;;;; ΤΙΙΙΙΙΙ;;;;;;;........Ο ΠΥΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ;;;;;
  ΕΙΣΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΥΡΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΓΚΥΚΛΟΠΕΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ.....
  ΑΙΝΤΑΑΑΑΑΑΑ..............

 • Ανώνυμος 31196

  2 Ιαν 2015

  Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΝ ΣΥΝΤΟΝΥΜΙΑ
  ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΙΚΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ.....ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑ......ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ....ΤΟΥΡΚΟΙ-ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ......
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ .....ΕΞΩ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ........ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ[ ΠΟΥ ΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ].........ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ........ΥΨΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ....ΡΩΜΙΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΣΚΙΠΕΤΑΡΟΥΣ....ΡΩΜΙΟΙ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ....
  ...Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ....ΕΙΔΙΚΑ Ο ΜΩΡΙΑΣ ΘΑ ΚΥΡΗΧΘΕΙ ''ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ'''.....ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.....
  ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ
  ΤΟΥΡΚΟΡΩΜΙΕ ΤΟΥΡΚΟΡΩΜΙΕ ΕΕΕΕ......
  ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ...
  ΤΟΥΡΚΟΡΩΜΙΟΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ
  Ο ΒΕΡΟΣ Ο ΤΣΟΛΙΑΣ ΕΙΝ ΑΠ ΤΗ ΣΚΙΠΕΡΙΑ
  ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥ
  ΚΑΙ ΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ
  ΚΕΜΑΛ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ
  ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΕΜΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕ
  ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
  ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ '''ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ'''
  ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΗΣ ΜΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ

 • Ανώνυμος 31177

  1 Ιαν 2015

  Οι σουλιώτες ήταν χριστιανοί αλβανοί, που μιλούσαν αλβανικά'''''

  ΒΕΒΑΙΑΑΑΑΑΑ....... ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΣΟΥΛΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ[ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΗΤΕΡΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ] ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΠΗ ΑΛΒΑΝΙΑ.....ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΚΙΟΛΑΣ ΧΡΟΝΙΑ.....ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΣΟΥΛΙΩΤΗ-ΑΛΒΑΝΟΥ-ΚΟΣΟΒΑΡΟΙΛΛΥΡΙΟΥ...
  ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΛΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΤΙΟΤΗΣ [ ΠΕΛΑΣΓΟΙΛΛΥΡΙΣΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ''LAZARATIOT''] ΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ ΠΥΡΟΣ [ ΠΥΡΟ ΔΗΛΑΔΗ.. ΤΟ ΣΙΓΜΑ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΤΗΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ''ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΛΛΗΝΑ ''ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ [ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ ]ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΞΑΝΑ ΛΕΓΩ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
  '''ΟΥΝΕ ΓΙΑΜ ΜΠΙΡ ΝΓΚΑ ΣΗΙΠΕΡΙΑ Ε ΜΑΔΕ [ ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ''' ] ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ....ΟΧΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ ... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΩΜΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.....ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟ ΣΟΥΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΦΥΛΑ ΤΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΙΛΛΥΡΙΑ ...
  ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΣΟΥΛΙΩΤΕΣ ΜΑΧΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΛΥΤΡΩΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΟΣΟΒΟΥ ΤΕΤΟΒΟΥ [ ΒΕΡΕΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ... ΤΟ ΤΕΤΟΒΟ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΙΛΛΥΡΙΔΑ .ΕΠΙΣΗΣ ΒΕΡΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ΚΙ ΑΥΤΗ .....ΟΠΩΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ ΜΕΓΑΡΙΔΑ ΚΛΠ]
  ΚΑΙ Ο ΠΥΡΟΣ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΕΡΑΜΥΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ....[ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ]
  ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΠΥΡΟΣ[ PYRO TO PRAGMATIKO ΙΛΛΥΡΙΚΟ ONOMA ] ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ-ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ-ΑΥΤΟΧΘΟΝΙΣΤΕΣ ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ-ΛΑΖΑΡΑΤΙΩΤΕΣ[ ΑΔΕΡΦΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ] ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ '''ΠΡΑΜΑ'''ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΟ ΛΑΖΑΡΑΤΙ ..... ΑΦΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΔΥΟ ΣΠΙΤΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ , ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑΚΤ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟ ΦΡΑΠΕ .... ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΟΥΛΙΩΤΙΚΗΣ - ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ [ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ] .... ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ ΗΣΑΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΟΠΛΟΙ [ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ]

 • Ανώνυμος 31129

  31 Δεκ 2014

  Το όνομα "Έλληνες" προ του Κοραή σήμαινε τον Ειδωλολάτρη...
  και δεν χρησιμοποιουνταν καθολου
  ΣΩΠΑ ΡΕ ΤΣΙΡΙΜΠΙΜ ΤΣΙΡΙΜΠΟΜ
  ΠΑΡΤΕ ΝΑ ΧΕΤΕΕΕΕΕΕΕ......
  ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΟΡΑΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟ
  Το κατά καιρούς κατηγορηθέν Πατριαρχειο λέγει, επί
  τουρκοκρατίας [ΠΡΟ ΤΟΥ 1770], στον διεξαχθέντα διάλογο με τους Βρετανούς
  προτεστάντες:
  "...πάλαι μεν Ελλήνων, νυν δε Γραικών και Νέων Ρωμαίων δια την
  Νέαν Ρώμην καλουμένων..."
  Δηλ. οι Ρωμαίοι-Ρωμιοί-"Νέοι Ρωμαίοι" απόγονοι και συνέχεια των
  "πάλαι καλουμένων Ελλήνων", καλούμενοι σήμερα ούτως εκ της Νέας Ρώμης-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ
  ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η '''ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ'''
  Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ 2200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ
  ''''ΟΙ ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΛΑΙ ΜΕΝ ΓΡΑΙΚΟΙ ΝΥΝ ΔΕ ΕΛΛΗΝΕΣ''
  ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ...............

 • Ανώνυμος 31098

  30 Δεκ 2014

  ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΤΕΦΘΑΣΑΝ ΔΙΩΓΜΕΝΟΙ-ΔΙΑΚΟΝΙΑΡΗΔΕΣ-ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΩΡΙΑ [ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΣΟΣ ]....
  ΕΚΕΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΑΝ ΤΗΝ '''' ΙΩΝΙΚΗ ΦΑΛΛΑΓΓΑ'''' [ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ]
  ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ''''ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΦΑΛΛΑΓΓΑ'''
  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ '''ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ''''
  Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΙΩΝΙΚΗΣ ΦΑΛΛΑΓΓΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΤΕΘΗΣΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ [ ΔΙΘΕΤΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΟΠΩΣ ΧΙΜΑΡΑΣ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΠΡΕΜΕΤΗΣ ΚΟΡΥΤΣΑΣ ΑΓΙΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΛΠ [ ΟΠΩΣ ΠΧ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΧΟΡΜΟΒΙΤΑΙ [ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΚΛΑ ΤΟΥ ΧΟΡΜΟΒΟΥ ] ΟΠΟΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΝΤΑΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ [ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ] ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΗ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΣΚΑΒΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΤΙΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΛΑΓΟΥΜΙΤΖΗΣ....ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ]

  ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ
  ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ......ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ....ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΗΓΗ.....................
  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ 1ης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΤΕΝΕΣΤΑΤΗ 16ΣΕΛΙΔΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΩΝΙΚΗ ΚΥΡΙΩΣ ΦΑΛΛΑΓΓΑ [ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ]
  [ ΜΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ , ΜΑΧΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ , ΤΑ ΜΕΡΗ ΑΠ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΙΩΧΘΕΙ ,ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΝ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΑ]
  ΕΝΩ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ.........ΑΑΑΑΑΑ.....ΟΟΟΧΙΙΙΙΙ....ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ......ΜΟΝΟ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ.......ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΙΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΟΙ ΑΤΙΜΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.....
  ΜΗΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΠΠ....ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΠΠ....
  ΤΙ;;;;;;ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ;;;;....
  ΕΙΣΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ

 • Ανώνυμος 30994

  27 Δεκ 2014

  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ [ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ,ΠΑΡΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΚΛΠ] Η ΠΙΟ ΑΡΧΑΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο'ΓΡΑΙΚΟΣ'[ GREECE ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ]
  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο 'ΕΛΛΗΝΑΣ'' ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο 'ΡΩΜΙΟΣ'[ 1600 ΕΤΩΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΡΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1600 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΕΤΩΝ [ ΣΤΟΝ ΒΕΡΕΜΗ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ]
  ΡΩΜΙΟΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΤΑΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΤΑΝΑΙ ,ΤΑ ''ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ''[ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΓΕΝΕΕΣ] ,Ο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.....ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ [ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ] ΥΟΘΕΤΗΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ [ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΤΘΟΥΣ] ΠΟΥ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΤΟ 330ΜΧ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ''ΒΥΖΑΝΤΙΟ''[ΑΡΧΑΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΕΓΑΡΕΩΝ] ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΥΟΘΕΤΗΣΗ [ΚΑΙ] ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΒΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΡΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ[ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ]
  ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΝΕΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ Η''ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ'' ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΙΜΗΤΙΚΑ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ..
  Ο ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ Η ΣΕΡΒΙΚΗΣ Η ΑΡΜΕΝΙΚΗΣ Η ΙΛΥΥΡΙΚΗ Η ΚΟΥΡΔΙΚΗΣ Η ΑΡΑΒΙΚΗΣ Η ΙΟΥΔΑΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΤΑΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ....ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ [ ΤΟΥΣ ΡΩΜΙΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ] ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΓΡΑΙΚΟΥΣ...ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ
  ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ '''ΡΩΜΙΟΙ''' ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΑΝΘΕΜΙΟΣ ΚΑΙ ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ [ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΙΚΤΙΝΟ] ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ''ΡΩΜΙΟΣ'' ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΥΓΡΟΥ ΠΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ Ο ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ..ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ
  ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ 51 ΕΚ ΤΩΝ 70 ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΟΥ ΟΡΙΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ 80 ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

 • Ανώνυμος 30967

  27 Δεκ 2014

  Greqο αποκαλουν οι αλβανοι τον ελληνα [εκ του Γραικος παλαιοτερη-παναρχαια ονομασια ακομα και απο την ονομασια Ελληνας] αλλα και Ρωμιο...rum[Ρωμιους] μας αποκαλουν οι Τουρκοι αλλα και Yunan[Ιωνες της Μικρας Ασιας-οπως μας αποκαλουσαν οι Περσες τον 5ο πΧ αιωνα]....και οχι τωρα αυτα η μετα το 1830 που γιναμε κρατος και μασ ειπαν ελληνες

  αλλα και πριν ακομα γινουμε κρατος [επι τουρκοκρατιας για παραδειγμα ετσι μας αποκαλουσαν [ με τις παναρχαιεσ αυτες ονομασιες]

 • Ανώνυμος 30945

  26 Δεκ 2014

  ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΜΠΙΘΕΓΚΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ...ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ...ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ .....

  ΜΠΙΘΕΓΚΟΥΡΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ....ΤΟ '''ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ''' ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ '''ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ''' ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟ '''ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ''' [ ΤΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΕ Η ΡΩΜΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ '''ΨΕΥΤΟΔΙΑΝΟΗΣΗ ''' ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΒΑΝΟΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ .....
  ΠΟΥ ΟΜΩΣ....
  ΕΠΙΣΗΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΗΤΑΝ '''ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ''[ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΛΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗΝ ΔΙΑΛΕΚΤΟΝ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.....[Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΡΕΙΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ].....

  ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΠΙΛΙΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΡΩΜΙΟΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΨΕΥΤΟΙΣΤΙΡΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ
  ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΑΡΑΒΟΣΑΡΑΚΙΝΙΚΑ ΕΝΩ ΛΙΓΟΙ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΓΛΩΣΟΙ...ΑΥΤΟΙ ΟΜΙΛΟΥΣΑΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗΝ [ ΓΚΕΚΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ]
  ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ [ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΚΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ....ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΡΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΑ...Ο ΔΙΑΚΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΗΤΑΝ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΟΥ ΑΠΠΟΛΩΝΟΣ....[ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΤΡΩΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΤΡΩΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΒΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΗ ΣΤΗΝ ΦΤΕΡΝΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ]
  ....ΣΥΝΕΧΙΖΩ.....
  ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΔΙΑΚΟ ΛΕΓΩ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΟΜΕΡ ΒΡΥΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΕΣΕ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ'''ΓΕΝΕΣΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΙΑΚΟ ΜΟΥ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΗΝΙΣΕΙΣ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΟΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ [ ΤΟ ΣΤΟΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΑΝΕ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ......ΝΑΙ ΝΑΙ....ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΕΣΑΙ...]
  ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΜΑΣΩΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ '''ΨΕΥΤΟΔΙΑΚΟΣ'''
  '''ΕΓΩ ΤΕΚΤΟΝΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΤΕΚΤΟΝΑΣ ΘΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ'''ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΥΒΛΙΣΑΝΕ ΟΙ ΡΩΜΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ[ΑΥΤΟΙ ΕΠΕΜΕΝΑΝ ..ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥΗΘΕΛΑΝ .. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΣΟΥΒΛΙΣΜΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ.....ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ..ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ

 • Ανώνυμος 30904

  26 Δεκ 2014

  1940-44
  ΧΙΤΛΕΡΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ [ NEW WORLD ORDER ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ [ ΠΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;;;;;;ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;;;]
  ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ--[ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ Ο ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ...ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΙΟΣ ΣΟΡΟΠΟΥΛΟΣ [GEORGE SOROS ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΤΙ] ]....ΒΡΕ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ......................

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΩΣ ΑΝΤΑΜΕΙΒΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ [ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΗΞΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΑΧΘΗΚΑΝ]

  Ο ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΚΥΡΗΧΤΗΚΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΤΣΑΜΗΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙΤΑΛΩΝ ...ΑΠΟ ΤΟ 1942 ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ....

  ΦΥΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΑΠΑΤΗΤΟ ΣΟΥΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΜΟΥΡΓΚΑΝΑ [.....ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ..... Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΤΣΙ;;;;;]

  Η ΜΙΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ[ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟ ΕΚΒΟΥΛΓΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ .........[ΜΕ ΤΑΚΤ ΚΑΙ ''SAVOIR VIVR'' ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ].....
  Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΖΩΝΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ
  ΕΤΣΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
  ΕΜΕΙΣ ΕΝΑΣ ΑΣΙΑΤΟΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΛΑΒΙΚΟΣ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΛΑΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΛΩΣ '''ΤΥΧΑΙΝΕΙ''' ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΟΙ '''''ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ '''' ΚΑΙ '''ΤΥΓΧΑΙΝΕΙ''' ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΑΥΤΩΝ [ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΚΛΟΠΕΔΙΕΣ ΤΟΥΣ ] ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ .......
  ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΥΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΗΚΕ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ.......ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΕΠΕΤΥΧΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ........ΚΛΠΚΛΠΚΛΠ΄ ΩΡΑΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ
  ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ'''
  ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ [ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ] ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ [ ΟΠΩΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΤΕ ] ..... ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ
  ΑΥΤΟΒΡΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΣΕ ΚΟΠΟ

 • Ανώνυμος 30879

  25 Δεκ 2014

  ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ Ο ΒΗΞ.'''...ΠΡΩΤΟΝ......
  ΔΕΥΤΕΡΟΝ......ΡΕ ΑΛΑΝΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΟΥΛΙ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ....ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΕΤΣΙΙΙΙΙΙ;;;;;;.....
  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑ ΨΑΧΤΗ ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ....................
  ΤΑ ΄'''΄ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ''''' ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ.....
  ΤΡΙΤΟΝ.....ΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΡΕ;;;;....ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ;;;;;;ΤΗΝ ΕΟΚΑ ;;;; ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ;;;;;;;
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΤΑΠΩΣΑΝΕ;;;;;.....ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ...ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΠΩΣΟΥΝΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.......
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΠΑΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ....
  ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΠΗΓΩΝ ΑΠΟ '''ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ''' ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΟΜΑΥΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ [QUKZIZ] ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ.........
  ΠΑΡΑΘΕΤΕΤΟΥΝ ΤΟ ΕΞΗΣ [ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΧΑΙΡΟΦΟΡΟΥΣ ] '''Αμβρόσιος Φραντζής, ήταν αυτόπτης μάρτυρας τού περίφημου χαλασμού των κλεφτών: «Οθωμανοί και Ελληνες κυνηγούσαν τους κλέφτες ''''
  ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΟΙ ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΠΕΞΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ....
  ''Οθωμανοί και ρωμιοί ''
  ΟΧΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ....ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΑΝΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΡΩΜΙΟΙ [ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.... ΑΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΝΥΜΕΣ ΚΑΤ ΑΥΤΟΥΣ]
  ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....;;;;;;;

  ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΗΓΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ;;;;;;;;.....ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....
  ...............;;;;;;
  ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ..............
  ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΠΑΤΖΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ''''ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ '''' ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ [ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ].......ΜΕΓΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ [ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΡΥΒΕ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ],,,,,,,,
  ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ [ΑΓΝΩΣΤΗΣ-ΜΗ ΕΞΑΚΡΙΒΟΜΕΝΗΣ
  ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ] ''''''ΤΟΥΡΚΟΡΩΜΙΟΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟ'''''''' ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΟΥΣ GEORGE SOROS [ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ]
  ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

 • Ανώνυμος 30868

  25 Δεκ 2014

  Ναι ξέρω ακούγεται ειρωνικό το σχόλιό μου αλλά τι να σου πώ! Ότι έμαθες στο σχολείο στην 2α Δημοτικού το θυμάσαι (ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ εγώ δεν θυμάμαι τίποτε από τότε) τα έχεις κάνει κτήμα σου (ΝΑΙ με ήτα γράφεται!). γιατί δεν κοιτάς λιγουλάκι τις πηγές, να δεις αν ισχύουν και εάν δεν ισχύουν επανέρχεσαι και τους τριβεις στα μούτρα ότι βρήκες. Εγώ πού ψάχνω και ψάχνομαι, ελέγχω τι σκ@#τά διαβάζω και μέχρι στιγμής με έχουν ταπώσει. Αυτά που γράφεις είναι απλώς μια ερωτική επιστολή στην γιορτή των Δημοτικών σχολείων την 25η Μαρτίου ... Κάθε έτους!

 • Ανώνυμος 30848

  25 Δεκ 2014

  ΓΡΑΨΑΤΕ '' προσπάθειες τού Αλή να πατάξει την αλβανική μαφία ''

  [ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ]

  ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΠΕΛΕΝΗ[ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΤΑ[ΚΑΙ ΒΑΛΕ ] ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ-ΛΙΑΠΗΔΕΣ-ΤΟΣΚΗΔΕΣ ] ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ- ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΜΠΕΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΔΕΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΧΑΛΑΣΑΝΕ ΣΤΗΝ '''ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ''' ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΥΛΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΛΙΑΠΗΔΩΝ [ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ....ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΕΓΑΝΕ....ΑΑΑΑΑΑ...ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΡΩΜΙΟΥΣ ΜΠΕΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΔΕΣ ΠΟΥΛΑΓΑΝΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ..ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΩΝ ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΕΥΠΙΣΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ,,].....ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ......ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ....ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΟΣΚΗΣ [ Η ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΣΑΜΗΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ] ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ...ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ [ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ''ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΡΩΜΙΟΙ]....ΘΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ....

  Ακόμα και αλήθεια να είναι όμως, τα γεγονότα τού Ζαλόγγου δέν έχουν καμμία σχέση με κάποιο δήθεν εθνικό αγώνα

  ΟΟΟΟΟΧΙ ΒΕΕΕΕΒΑΙΑ.....ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΠΙΤΙ ΟΙ ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ ΛΕΝΕ ΣΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ''''ΟΡΕ ΓΚΡΟΥΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ [Ο ΑΛΗΣ] ΘΑ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ,ΕΙΠΕ, ΤΗΝ ΚΟΚΑΙΝΗ ΜΕ 2 ΑΣΠΡΑ ΤΟ ΚΙΛΟ ΕΝΩ ΟΙ ΜΠΕΗΔΕΣ ΤΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΜΕ 5 ΑΣΠΡΑ....ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΜΑΣ...ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ ΕΙΠΕ ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΩΡΗ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΕ ΘΡΕΨΩ'''...ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΣΟΥΛΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΤΟ ΖΑΛΛΟΓΓΟ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ .....ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝΕ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΣΕΣ ΣΟΥΛΙΩΤΙΣΕΣ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥΛΑ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ...ΟΣΕΣ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ [ΑΥΤΟΧΘΟΝΙΚΗ ΙΛΛΥΡΙΑ] ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΕΜΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΛΙΩΤΩΝ [ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΧΑΡΕΜΙΑ ΜΕ ΚΟΡΙΤΣΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ ΤΗΝ ΓΚΕΚΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΓΑΝΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΜΙΓΩΣ ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ ]...

 • Ανώνυμος 30811

  24 Δεκ 2014

  ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ '''''ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ'''''' ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ

  ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ...ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ

  ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ....ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ

  ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ...ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ

  ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 1821 ΑΛΒΑΝΟΥΣ....ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ

  ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ... ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ...ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 2 ΟΜΩΣ

  ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ Η ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ...ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ...ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 2 ΟΜΩΣ

  ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΦΟΥ Η ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ...ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ....

  ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ

  ΟΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΛΠ ΚΛΠ

  ΟΙ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ

  ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΩΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ.....

  ΠΡΩΤΟΝ ΤΗ ΤΡΕΙΣΧΙΛΙΕΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ....

  ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΙΜΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ [ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ]

  ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ.....ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ...ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ

 • Ανώνυμος 30791

  23 Δεκ 2014

  ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΟΥΛΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΑΠΛΟΥΣ ΜΠΕΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΔΕΣ.....ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ....ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΦΙΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΗ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΗ TOGETHER .....ΚΑΝΑΝΕ ΕΜΠΟΡΙΟ ΧΑΣΙΣ-ΗΡΩΙΝΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΛΩΝ ,ΙΔΙΩΣ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ [ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΛΕ [ΑΛΟΓΟ] ΣΙΝ ΝΙΚΟ [ΑΓΙΟ ΝΙΚΟ] ΑΦΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΛΟΓΑ [ΚΑΛΕ] ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ[ ΣΙΝ ΝΙΚΟ ] ] ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΑΣΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΑΔΩΝ [ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΑΠΛΩΝ ΜΠΕΗΔΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΔΩΝ] [ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΟΜΕΡ ΒΡΥΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΩΧΑΜΕΤ ΑΛΗ ] ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΩΝ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ....ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΑΝ ΠΡΩΤΟΝ....ΜΑΖΕΨΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ [ ΚΑΙ ΠΡΩΟΘΟΥΝ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ] ΤΗ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...ΔΕΥΤΕΡΟΝ ...ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΤΟ ΣΟΥΛΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ [ ΠΕΡΙΛΑΜΠΡΗ ΠΟΛΥΠΛΥΘΗΣ ΠΟΛΙΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 300 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΩΝ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ]

 • Ανώνυμος 30782

  23 Δεκ 2014

  ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΟΦΩΝΟΙ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ [ ΥΔΡΑ , ΣΠΕΤΣΕΣ, ΑΓΚΙΣΤΡΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΝΔΡΟΥ, ΚΛΠ ] ΥΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑΛΛΑΣΟΠΟΡΩΝ ΝΗΣΙΟΤΩΝ [ ΤΗΣ ΚΑΣΟΥ ,ΨΑΡΩΝ , ,ΚΡΗΤΗΣ , ΚΥΚΛΑΔΩΝ ,ΣΑΜΟΥ ΚΛΠ ΚΛΠ].... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΕΣ [ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΛΑΣΑ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΟΦΩΝΟΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΛΙΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ..  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΔΝΥΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΧΩΡΙΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΔΕΝ ΥΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΞ ΑΥΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΧΩΡΙΑ;;;; ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟ ΤΟΥ 1821 [ΑΡΑ 2 ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ...ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ [ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ] ΤΗΣ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑΣ [ ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ [ΒΟΡΕΙΟΙ ΔΕΝ ΥΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΗ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ [ΝΟΤΙΟΥΣ- ΤΟΣΚΗΔΕΣ] ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ '''''ΙΛΛΥΡΙΟΙ''''' ΚΑΙ ΑΡΑ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 25 ΑΙΩΝΕΣ ΑΝΤΑΜΑ.....  ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩ..........

 • Ανώνυμος 30764

  22 Δεκ 2014

  ΘΕΛΕΤΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΠΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ [ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ];;;....ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ.....  ΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΟΤΑΝ ΕΝΕΤΑΧΘΗ ΣΤΟΝ ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ] ΦΟΡΟΥΣΕ [ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ''' ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΡΩΜΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΖΩΓΡΑΦΩΝ''] .. ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗΣ ΧΑΡΑΓΜΑΝΟ ΠΑΝΩ [ΣΩΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ] ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ;;;;;;  ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ ΧΑΜΙΛΤΟΝ ΤΟ 1827 [ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ] [ΠΑΛΙ ΠΡΙΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ] ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΣ ΡΕΥΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΘΑ ΕΔΙΝΕ  ΧΑΜΙΛΤΟΝ-- ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΑΓΓΛΙΑ

  ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ- Εμείς, καπετάν Άμιλτον, ποτέ συμβιβασμόν δεν εκάναμεν με τους Τούρκους. Άλλους έκοψε, άλλους εσκλάβωσε με το σπαθί και άλλοι, καθώς εμείς, εζήσαμεν ελεύθεροι από γενεά εις γενεά. Ο βασιλεύς μας εσκοτώθη, καμμία συνθήκη δεν έκαμε. Η φρουρά του είχε παντοτινόν πόλεμον με τους Τούρκους και δύο φρούρια ήταν πάντοτε ανυπόταχτα». «Και ποια είναι η βασιλική φρουρά του, ποια είναι τα φρούρια;» ρώτησε ο Ναύαρχος. «Η φρουρά του βασιλέως μας είναι οι λεγόμενοι κλέφται, τα φρούρια η Μάνη και το Σούλι και τα βουνά».  Η Μάνη και το Σούλι!  ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ...ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ [ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΙ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ [ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ]

 • Ανώνυμος 30754

  22 Δεκ 2014

  ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗ ΕΛΛΗΝΟBΛΑΧΟΦΩΝΗ ΒΟΣΚΟΠΟΛΗ [ ΣΗΜΕΡΙΝΟ VOSKOPOJE] [ ΠΟΛΙΣ ΒΟΡΕΙΩΣ ΤΗΣ ΚΟΡΥΤΣΑΣ ΜΕ 40000 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΥΘΗΣΜΟ ΠΡΙΝ ΤΟ 1770 ΟΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΤΟ 1914 ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΩΜΟΠΟΛΗ ΤΩΝ 2500 ΚΑΤΟΙΚΩΝ]  ΑΠΟ ΤΟ 1744 ΥΠΗΡΧΕΙ ΕΚΕΙ '''ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ''' [ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ''''ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ''' ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΛΩΣΣΟΥΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΩΜΙΟΥΣ ΡΕΥΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ....ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟ ...ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑΣ ΤΟΝ ΚΟΡΑΗ...ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΖΑΜΠΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΗΓΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΗΥΡΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ....ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ;;;;;;;

 • Ανώνυμος 30731

  22 Δεκ 2014

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΙ ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ....ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ

  ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΜΟΥΡΓΚΑΝΑ [ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΥΣΤΗΡΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ]


  ''''ΤΟ ΜΑΘΕΣ ΜΩΡ ΔΟΛΙΟ ΜΑΝΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΟΥΡΓΚΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΔΕΛΒΙΝΙΩΤΕΣ ΚΙ ΕΚΑΝΑΝ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΑΧΗ ΠΗΡΑΝΕ ΦΛΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΡΟΣΙΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΡΩΜΙΟΠΟΥΛΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΞΕΤΑΖΟΥΝ ΜΩΡ ΓΥΑΛΕΝΙΑ ΚΡΟΥΣΤΑΛΕΝΙΑ ΤΟΥΡΚΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΡΩΜΙΑ - ΡΩΜΙΟΠΟΥΛΑ ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΗΜΕΝΗ ΜΕ ΛΑΔΑΚΙ ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΡΑ ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ

  ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΙΣ ΑΠΤΑΙΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΟΜΩΣ Η ΡΩΜΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ 1831 ΤΟ ΜΕΤΕΦΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕΣΩ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΜΟΥΡΓΚΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΑ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΜΕΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ....ΔΕΥΤΕΡΟΝ....ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ;;;
  ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΟΙ [ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ] ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΟΙΗΚΙΣΗ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΕΞΑΡΘΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΑΙΔΕΥΕ ΤΟΥΣ [ΜΠΑΣΤΑΡΔΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ] ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΗΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ....ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΔΩ ΘΕΙ,ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ [ΣΑΡΙΑ] ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΛΑΧ [ ΠΧ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ , ΚΟΝΙΑΡΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ- ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ] ΝΑ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΓΚΙΑΟΥΡΙΔΕΣ[ΑΠΙΣΤΟΥΣ].... ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΡΩΜΙΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ...ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ[ΜΑΛΛΟΝ ;; ΣΙΓΟΥΡΑ] ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΤΣΑΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΜΙΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ...ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ....
  ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ...ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΣ ΜΑΦΙΕΣ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΟΛΟ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟ 41-44 ΠΡΑΤΩΝΤΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ [ ΠΧ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΕΚΕΘΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΔΙΑΔΑ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΤΟ 1943 ΠΑΡΕΑ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ [ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΤΟ YOUTUBE] ΚΑΙ ΦΥΓΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ[ ΡΩΜΙΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ] ΣΤΟ ΑΠΑΤΗΤΟ ΣΟΥΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΜΟΥΡΓΚΑΝΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ

 • Ανώνυμος 30656

  21 Δεκ 2014

  Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης είχε το αρβανίτικο παρατσούκλι Μπιθεκούρας (κώλος + πέτρα = Κωλοπέτρας = Κολοκοτρώνης στην ελληνική του μετάφραση). Τσεργίνης ήταν το οικογενειακό όνομα των Κολοκοτρωναίων, που πιθανώς παράγεται από τις αρβανίτικες λέξεις τσέρ=έξυπνος και Γκίνης = Γιάννης......ΒΕΒΑΙΩΣΣΣΣ ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΤΣΙΓΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΟΠΛΟ-ΠΑΛΛΗΚΑΡΑ-ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΜΙΤΣΙ ΓΚΙΝΗ [ ΜΗΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤΑ ΜΙΞΟΡΩΜΙΟΒΑΡΒΑΡΙΚΑ] Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΩΡΙΑΣ ΕΙΧΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΜΠΑΡΚΑΡΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΩΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ [ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΠΡΩΤΟΣ ] ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΝΑΜΑΤΟΔΩΤΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

 • Ανώνυμος 30655

  21 Δεκ 2014

  ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ , ΩΣ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ , ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΑΛΒΑΝΟΙ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ , ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΡΩΜΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΕ ΤΟ 1913 ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΡΑΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΟΠΟΥ ΟΛΗ Η ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΝΟΤΙΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑ'''-ΠΕΛΑΣΓΟΙΛΛΥΡΙΑ ''' ΚΑΤΕΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ....ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΙΛΛΥΡΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΩΣ ΤΗΝ ΚΡΥΦΟΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΑΝΗ [[ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΘΕΙΟ[ ΓΚΥΘΕΙΟ] ΕΚ ΤΟΥ ΓΚΙΘ[ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ] ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΙΛΛΥΡΙΑΣ ]] ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΤΓΚΟΡΙΤΣΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΩΣ ΤΗΝ ΚΡΥΦΟ-ΙΛΛΥΡΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ......ΚΑΙ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ΤΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΑΥΤΟ ΙΛΛΥΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΟΣΣΟΒΑΡΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΙΛΛΥΡΙΟΣΥΝΗΣ.........Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΣ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΚΑ Ε ΜΑΔΕ [ '''ΡΩΜΙΟΒΑΡΒΑΡΙΣΤΙ''' ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΤΡΟΣ] ..... ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ [ΜΑΡΕ ΘΟΝ -''ΘΑΛΛΑΣΑ ΠΕΙΤΕ'' ΠΟΥ HTAN TO ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΙ ΙΛΛΥΡΙΟΠΕΛΑΣΓΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑ ΕΚΟΨΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ Ο ΚΥΝΕΓΕΙΡΟΣ- ''ΚΙΝΕΓΚΟΥΡΑ''[ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΙΘΕΓΚΟΥΡΑ ] ΔΗΛΑΔΗ ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΑΝ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΚΥΛΟΣ ] ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ [ ΕΚ ΤΟΥ ΘΟΝ] ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΤΟΠΟΙ ΙΛΛΥΡΙΟΠΕΛΑΣΓΟΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΑΝΕ-ΛΕΓΑΝΕ[ΘΟΝ] ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ...ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ...Η ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΗ.....ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΜΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΧΩΡΟΣ  ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΤΟΝ ΕΙΚΟΣΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 1821....ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΕΛΗ ΤΟΝ ΜΩΡΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΕ ΓΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ TΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΛΑΦΥΡΟ ΤΑΛΑΡΟ ΓΡΟΣΙΑ ΑΣΠΡΑ ΧΡΗΜΑ MONEY-MONEY-MONEY

 • Ανώνυμος 30542

  20 Δεκ 2014

  οσο για το κρυφο σχολιο που ειναι ενας ακομα μυθος του''''''εθνικου φαντσσιακου μας'''''' που πρεπει Παση Θυσια να καταριφθει γιατι οπως λετε δεν υπαρχουν μαρτυριες εχω να σου πω οτι ο υπασπιστης του κολοκοτρωνη[μεγας εθνικος heroe της ανεξαρτησιας του παμπαλαιου και αυτοχθονου Ιλλυρικου εθνους] ο Φωτακος Χρυσανθακοπουλος γραφει''Μόνοι των οι Έλληνες εφρόντιζον διά την Παιδείαν, η οποία συνίστατο εις το να μανθάνουν τα κοινά γράμματα και ολίγην αριθμητικήν . Εν ελλείψει διδασκάλου ο ιερεύς εφρόντιζεν περί τούτου.Όλα αυτά εγίνοντο εν τω σκότει και προφυλακτά από τους Τούρκους'''Οπα ... τι μας λει ο Φωτακος....μιλαει καταρχην για ελληνες ομως εσας δεν σας νοιαζει ο αυτοπροσδιορισμος ενος λαου εκτος κι αν προκειται για τους φιλησυχους Ρομα-γυφτους ...στη συνεχεια μπλεκει ιερεις που ανελαβαν λεει τη 'διδασκαλια ολιγης αριθμιτικης' ..πω πω......αφερεται και 'εν το σκοτει και προφυλαχτα απο τους Τουρκους...ωχ αμαν αμαν....φωταρα μας εκαψες.... η μαλλον οχι.. δεν μας εκαψες ...απλως η πηγη αυτη δεν λαμβανεται υπ οψη γιατι δεν ειναι ακριβης[αφου ειναι φιλοορθοδοξη. Λοιπον να την ερμηνευσουμε την πηγη .... οταν λεει ελληνες[χα..χα ακου ελληνες] εννοει ρωμιους δηλαδη ...σιγουρα αλβανους[αυτο ειναι το μονο σιγουρο] τσιγγανους-ΡΟΜΑ...Σλαβους του Φαλμεραιερ[λειπει ο Μαρτης απο τη Σαρακοστη;]και λοιπους αγνωστης εθνικης συνειδησεως και μπασταρδαμενους κατοικους της νοτιου Βαλκινικης...τωρα οταν λεει ''κρυφα απο τους Τουρκους'' εννοει οτι τους αρεσε να παιζουν κρυφτο[αλλα και κυνηγητο αμα τσαντιζοταν ο Πασας...[το οποιο κατεληγε στο γνωστο κλεφτες και αστυνομοι] οπως και μηλα ,περνα περνα η μελλισα, μπαρμπανικολης κλπ κλπ , και οταν λεει ''ιερευς'' δεν εννοει φυσικα τον βολεμενο τραγοπαπα της εποχης [οπως τον Αθ Διακο πχ]...απλα αυτοι που κρυβονταν ντυνονταν και παπαδες- ιερεις[ αλλα και ζορο, καουμποιδες και ινδιανοι νοσοκαμες...αλλα ΚΥΡΙΩΣ φορουσαν την αγαπημενη στολη των Ρωμιων τον λεγομενο'' ΑΛΒΑΝΟ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ'...] με λιγα λογια κατα την διαρκεια του κρυφτου εορταζαν συγχρονως και τις αποκριες, ανταμα Ψευτοελληνες και Τουρκοι καθοτι πολυπολιτισμικη και ανεκτικη η οθωμανοκρατια [Αχ ποσα χρονια περασαμε εγκλωβισμενοι στο κρατος των ψευτοελληνων...που ειναι τα παλια αυτοκρατορικα μεγαλεια.......Παλι με χρονια με καιρους, παλι ανταμα θα μαστε

 • Ανώνυμος 30483

  20 Δεκ 2014

  ΤΣΙΤΑΤΑ του τυπου υοθετησαμε το ενδοξο ονομα των Ελληνων [οπως οι σκοπιανοι των Μακεδονων] για να οικιοποιηθουμε το ενδοξο παρελθον ειναι της πλακας επισης και για εναν ακομα λογο.... οτι το ιδιο ενδοξο και ιστορικο ηταν το ονομα του Ρωμιου στη συνειδηση των προγονων μας[των δικων μας τουλαχιστον ][μελετηστε τα δημοτικα τραγουδια να το καταλαβετε] .....ο ιδιος ελληνικος λαος ειναι με διαφορετικες ονομασιες....σαν να λεμε οτι οι σλαβοι των σκοπιων που αλλαξαν το ονομα σε μακαδονες επαψαν να ειναι σλαβοι και εγιναν κατι αλλο... ετσι κι εμεις ως ρωμιοι συνεχισαμε να ειμαστε απογονοι των αρχαιων οταν απο τον 3ο αιωνα μΧ αρχιασαμε να υοθετουμε ΚΑΙ αυτο το ονομα....και αν μεθαυριο τα σκοπια ενωθουν με τα γλωσσικα αδερφια τους ,τους Βουλγαρους και γινουν βουλγαροι θα ειναι καινουριος λαος και οχι ο προηγουμενος....αστεια πραγματα...μετραει η ουσια και οχι η ονομασια...γιατι δεν λετε οτι οι ελληνες πριν αυτοπροσδιοριστουν ως ελληνες-πανελληνες αυτοπροσδιοριζοταν ως Γραικοι[ τα πολυ παναρχαια χρονια] ονομασια που διατηρηθηκε παραλληλα με το Ελληνας και αργοτερα ,παραλληλα με το Γραικος και στα βυζαντινα χρονια και στα σημερινα.....κι οπως ο φουστανελοφορος [αλβανος κι αυτος] απογονος σλαβοασιατοαφρικανων απο την τουρκοαλβανικη Φωκιδα,, τραγοπαπας πλιατσικολογος οταν αντικρισε το θανατο καταμετα απαντησε ..''εγω γραικος γεννηθηκα γραικος θε να πεθανω''[και ολα αυτα πολυ πριν μας κανουν μεσω της κρατικης εκπαιδευσης και της προπαγανδας με το ζορι ''Ελληνες''...και οπως οι ενδοξοι Χειμαριωτες[στη βορεια ηπειρο] φουστανελοφοροι κι αυτοι[αρα αλβανοι το μονο σιγουρο] στειλανε επιστολη στον παππα και τους πριγκιπες της Δυσεως και τους παρακαλουσαν να σταλει στρατιωτικη βοηθεια με σκοπο να τους βοηθησουν να απελευθερωσουν την ''Γραιτζια απο τους τουρκους που παιρνουσι τα παιδια και καμουν τα μουσουλμανους.[περι τον 15ο αιωνα ολα αυτα πριν την επανασταση του 1821 ,τους νεοελληνικους διαφωτισμους, γαλλικες επαναστασεις πριν μας πουν οτι ειμαστε Ελληνες ...και δεν συμμαζευεται].... να και οι Αρχαιες Πηγες περι Γραικων... Αριστοτελης για τους αρχαιους Ελληνες Ηπειρωτες ''ωκουν οι καλούμενοι τότε μεν Γραικοί, νυν δʼ Έλληνες... Απολλόδωρος . αναφέρει ότι οι Έλληνες πριν λέγονταν Γραικοί, πρβ: «πρώτον μεν Γραικοί νυν δε Έλληνες» (Πάριο Χρονικό)

 • Ανώνυμος 30482

  20 Δεκ 2014

  Αλλο Ρωμιος Αλλο Ελληνας σου λεει ...διαλεξε και παρε ... γιατι καποιοι, εν ετη 2013 το αποφασισαν...το ερωτημα αυτο δεν ετεθη ποτε ιστορικα ...ειναι δικο σας κατασκευασμα...δηλαδη για πειτε μου... οι παναρχαιοι Ιωνες του Ποντου με την αρχαιζουσα διαλεκτο τους οταν τραγουδανε εως σημερα στα δημοτικα τους τραγουδια τους ''ελλενας και τραντελληνας , ρωμεικο παλληκαρι''η το αλλο ''Χριστε ευλογα το σπαθι ,το ελλενικο κονταριν''μηπως εχουν κριση ταυτοτητας...δεν τους ειπε καποιος οτι αφου ειναι χριστιανοι δεν μπορουν να εχουν ''ελληνικον κονταριν'' και οτι αφου ο ποντιος ειναι ''ρωμεικο παλληκαρι' δεν μπορει σε καμια περιπτωση να ειναι και 'τραντελληνας'' ...οτι τελως παντων ειμαστε Ρωμιοι και οχι Ελληνες;;;;;;;;τι παθανε ...συγχυση ονοματων.... ;;;Καθολου... το αντιθετο ...αυτοι διατηρουν ατοφια τη παραδοση του γενους μας.Ειμαστε Γραικοι και Ελληνες απο τα αρχαια χρονια και ρωμιοι απο τα μεσαιωνικα χρονια...ολες αυτες οι ονομασιες δικες μας ειναι...κανενας αλλος λαος δεν αυτοπροσδιορηστηκε ετσι ουτε τα αρχαια ουτε τα βυζαντινα ουτε τα σημερινα χρονια ....μονο οι ελληνικης καταγωγης ανθρωποι της καθε εποχης αυτοπροσδιορηστηκαν αλλοτε Γραικοι αλλοτε Ρωμιοι αλλοτε Ελληνες αλλοτε ολα μαζι ταυτοχρονα...Ο Παλαιολογος το 1453[ [οταν απευθυνομενος στον πλυθησμο της Πολης κατα την πολιορκια αυτης την αποκαλουσε'''καταφυγιο των Χριστιανων ,ελπιδα και χαρα παντων των Ελληνων''δεν ηξερε κι αυτος τι ελεγε;;Κριση ταυτοτητας κι αυτος ;;;;Δεν του ειχαν πει οτι ο ''χριστιανορωμιος '' ..Ελληνας δεν γινεται[δεν θαμ γινεις ελληνας ποτε..χριστανορομιε,χριστιανορομιεεεε] ....και καλα αυτος.....οι αλλοι απο κατω που τον ακουγαν δεν βρεθηκε ενας να τον βαλει στη θεση του...αισθανονταν κι αυτοι χριστιανοι ορθοδοξοι ελληνικης καταγωγης;;;;;;; Μα δεν ηταν ρωμιοχριστιανοι...ιουδαιοχριστιανοι και τα τοιαυτα..αιντε..αιντε ...[ Πως γινεται εμας τους δολοφονους αμαχων οθωμανων με τις αλβανικες ενδυμασιες τους σλαβικης καταγωγης και τουρκικης νοοτροπια κατοικους της νοτιου βαλκανικης 400 χρονια πριν μας ''χαρισουν την ελευθερια μας οι μεγαλες δυναμεις και μας πιπιλησουν το μυαλο οτι ημαστε Ελληνες[με τοζορι και το στανιο]'' καποιοι στα νοτια παραλια του ευξεινου ποντου και στην Πολη σττης σημερινης ανατολικης Θρακης της Τουρκιας να αισθανονταν το ιδιο Ρωμιοι και Ελληνες

 • Ανώνυμος 30481

  20 Δεκ 2014

  ορε παιδες να μας πειτε αφου ειναι αλβανικη η φουστανελλα γιατι την δεν την υοθετησαν και οι λοιποι αλβανοι [ του κοσσοβου του μαυροβουνιου και γενικοτερα ολοι οι βορειοι αλβανοι[γκεκηδες] που τοσα χρονια συγκατοικουν με τους ''νοτιους'' τοσκηδες ενω υποτιθεται τοσο ευκολα την υοθετησαμε εμεις που ειμαστε και αλλογλωσσοι και αλλοεθνεις των Τοσκηδων;;; ;;;; Και δεν μπορουν οι Γκεκηδες που ειναι και ομογλωσσοι και αρα ευκολα αλληλοεπηρεαζομενοι .αναμεταξυ τους ...και να σκεφτουμε οτι δεν υπαρχει και καποιο αξιο λογου φυσικο εμποδιο [ καποιο τεραστιο βουνο για παραδειγμα η μεγαλο ενα ποταμι ..η και μια θαλλασσα] το οποιο να εμποδιζει τον πολιτιστικο επηρεασμο , αναμεσα στους δυο ομογλωσσους πλυθησμους [Γκεκηδων και Τοσκηδων]............Γιατι να μην πουμε οτι ειναι μια ενδυμασια κοινη ολης της σημερινης νοτιας αλβανιας οπου τη φορουν οι αλβανοφωνοι κατοικοι μεν αλλα τη φορουν και στα βλαχοχωρια της βορειου Ηπειρου και της πεδιαδας της Μουζακιας οπως και σε ολα τα ελληνικα χωρια της βορειου Ηπειρου ενω βορεια των Τιρανων [ και εως ψηλα το κοσσοβο και λιγο μετα τα συνορα με το μαυροβουνιο που κατοικουν αποκλειστηκα Αλβανοι και καθολου αλλοεθνεις δεν φορουν τη φουστανελλα οι Αλβανοι .........Ελα ομως που φουστανελλα φορουν και οι Ρωμιοι της νοτιου Ηπειρου[ ελληνοφωνοι και βλαχοφωνοι] ...... και οχι μονο αυτοι ......αλλα τη φοραγανε και στο μεγαλυτερο μερος ολης της υπολοιπης ηπειρωτικης Ελλαδας,,,,,,,,,,,Συνεπως γιατι ακομα ακομα , να μην υποθεσουμε ισως , οτι τελικα η φουστανελα διαδοθηκε απο τους ελληνοφωνους και βλαχοφωνους Ρωμιους της σημερινης Ηπειρου [νοτιου και βορειου] ΣΤΟΥΣ Τοσκηδες Αλβανους;;;; .........Των οποιων ελληνοφωνων και βλαχοφωνων ο πλυθησμος ηταν περισσοτερος και καμποσο ποιο εξαπλωμενος βορειοτερα τα παλαιοτερα χρονια [πχ Μοσχοπολης επι τουρκοκρατια και γενικοτερα βλαχοι της νοτιοανατολικης αλβανιας] και καμποσο ακομη μεγαλυτερος τα Βυζαντινα χρονια...ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΔΟΘΗΚΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ

 • Ανώνυμος 30480

  20 Δεκ 2014

  οι σουλιωτες αλβανοι...μααααλιστα...επειδη τραγουδουσαν ''αλβανιστι'' ...αρα και οι μικρασιατες που τραγουδαγαν και τουρκικους αμανεδες ησαν Τουρκοι.....κι εγω που τραγουδαω beatles μαλλον ειμαι Αγγλος..αιντεεεεε...δεν μου λετε με ποιο σκεπτικο βγαλατε παλι αυτο το συμπερασμα ...[πολυ παντως τα τακιμιαζεται με τους εθνικισμους των γειτονων ]Καταρχην ως ''προοδευτικοι ανθρωποι''που ειστε θα αναγνωριζεται το δικαιωμα του Αυτοπροσδιορισμου και της Αυτοδιαθεσης ενος ατομου η ενος λαου....ας τα παρουμε ενα ενα λοιπον ......δεν μου λετε ποτε; αυτοπροσδιοριστηκαν η εδρασαν οι σουλιωτες ως αλβανοι ειτε ως σκιπεταρ, τσαμησες , λιαπηδες, τοσκηδες η γκεκηδες η δεν ξερω ποια αλλη φυλη;;;και εαν ησαν τετοιοι γιατι δεν τα βρηκαν [ευκολο ηταν αφου τους παρακαλαγανε ολοι οι παραπανω να τα βρουνε με το καλο η το κακο ]επουδενι με τους πανισχυρους λιαπηδες επι αλη πασα ειτε με τους πανισχυρους τσαμηδες νωριτερα τουρκαλβανους και τουρκους και δεν συμμαζευεται....,παρα και στα ορλωφικα το 1770 και το 1821 και αυτοι οπως και οι χειμαριωτες ως ακριτες του ελληνισμου ξεσηκωθηκαν και πολεμησαν και σκοτωθηκαν κατα ολων αυτων για να φτιαξουν με τους υπολοιπους ελληνες το '΄ρωμαιικο' που τοσο εχθρευεσται εσεις...και ολα αυτα πριν δημιουργηθει το ελληνικο κρατος που εμας ολους τους ''''αγνωστης εθνικοτητος και ρευστης συνειδησεως κατοικους της νοτιου βαλκανικης με το ζορι και το στανιο μας ομογενοποιησαν και μας εκαναν ελληνες''''.... επισης αφου επικαλειστε τον λορδο μπαυρον στα περι φουστανελας να δεχεστε και αυτα που δεν ταιριαζουν με το ιδεολογημα σας...εγραψε ο μπαυρον'''οι σουλιωτες ειναι αχρειοι Ρωμιοι που ομολουν λιγα ιλλυρικα'''αρα αποδυκνυεται οτι και ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ως ρωμιοι...και αρα μιλουσαν ρωμαικα και λιγα ιλλυρικα ..οπως και οι μικρασιατες μιλουσαν ρωμαικα και λιγα τουρκικα[η και πολλα]...ρωμιοι οι μεν ρωμιοι και η δε.... οπως ρωμιοι αυτοπροσδιοριζοταν ετσι εδω και 1700 χρονια ολοι οι Ελληνες [η αλλιως ελληνοφωνοι οπως τους αποκαλειται ,και μονο αυτοι αποκαλουνταν ετσι κανενας αλλος λαος της ευρωπης η της ασιας] απο την κυπρο την καππαδοκια τον ποντο ,τη βορεια και ανατολικη θρακη ,τη μικρα ασια τα επτανησα και τη κρητη ,τη βορεια ηπειρο τα νησια του αιγαιου τη μακεδονια κλπ[βλεπε παραδοσιακα και δημοτικα τραγουδια ολων αυτων των περιοχων και θα το καταλαβεται].Αυτοι ηταν οι απογονοι των αρχαιων και προγονοι των σημερινων ελληνων....εσεις που τοσο εχθρευεστε το '΄ρωμαικο' να μας πειτε λοιπον απο που βασταει η σκουφια σας

 • Ανώνυμος 29943

  24 Οκτ 2014

  Ωστε δεν υπαρχουν Ελληνες... Τοτε γιατι να υπαρχουν τοσοι ανθελληνες;

 • Ανώνυμος 29592

  1 Σεπ 2014

  τι να κανεις αυτα παθαινεις αν εισαι κομπλεξικος με τη καταγωγη σου. Αν δεν καταφερεις να πεισεις οτι εισαι ανωτερος, δοκιμαζεις να πεισεις οτι όλοι οι αλλοι ειναι κατωτεροι
  Ειδικα στο σημειο που εγινες βιολογος και αναφερεις οτι το DNA των πιθηκων ειναι 99% ιδιο με των ανθρωπων σε πληροφορω οτι ειναι 99% ιδιο και με του ποντικιου και με του γουρουνιου. Γι αυτο και γινονται τα πειραματα στα φαρμακα πρωτα σε ποντικια και σε γουρουνια.
  Γραψε μας αλλο ενα αρθρο λοιπον οτι στην Ελλαδα κατοικουν γουρουνια και ποντικια, μπορει να το αναδημοσιευσουν κιολας

 • Ανώνυμος 29564

  26 Αυγ 2014

  Εφιαλτες υπηρχαν και θα υπαρχουν παντα, αλλα εδω μιλαμε για καποιον που και ο ιδιος δεν καθοριζει τι ειναι ?? σκοπιανος , αλβανος ??τι ?? ας μας πει και μετα μπορουμε να συζητησουμε

 • Ανώνυμος 29507

  17 Αυγ 2014

  https://www.youtube.com/watch?v=F_VLpaBZkbA#t=320

 • Ανώνυμος 29424

  2 Αυγ 2014

  Ομιλώ την Ελληνική γλώσσα (μητρική)
  Ομιλώ επίσης Αγγλικά και Ιταλικά.
  Μπορώ να καταλάβω Γαλλικά.
  Γεννήθηκα στην Αθήνα.
  Είμαι Κάτοικος του Πλανήτη ΓΗ.
  Είμαι Πολίτης του Πλανήτη ΓΗ.
  Πήγα στη Βαγδάτη, στο Ισπαχάν, στην Ούρφα, στη Μεσοποταμία, σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, Υπάρχουν παντού Άνθρωποι με κοινά και διαφορετικά χαρακτηριστικά. Στη Νορβηγία η Κελεμπία είναι απαγορευμένη λόγο καιρικών συνθηκών, στην έρημο του ΙΡΑΚ δεν φοριέται η γούνα της Καστοριάς.

 • Ανώνυμος 29412

  27 Ιουλ 2014

  Το τι αληθινα καταγωγη εχει ο συγχρονος νεοελληνας ισως να μην βρεθει ποτε, εκτος αν η επιστημη της μοριακης βιολογιας φτασει σε τετοια επιπεδα που να καταφερει να διερευνησει το γονιδιωμα στην βαθυτερη μορφη του.
  Το θεμα ειναι να μπορεσουμε καποτε σαν λαος να συμβιβασουμε και να οργανωσουμε τις αξιες του πολιτισμου που ετσι κι αλλοιως φερουμε το ονομα του, προς οφελος των επομενων γενεων που θα κατοικουν αυτο τον χωρο.
  Ο τροπος να το κανουμε λεγεται παιδεια, οχι βεβαια αυτη που δινεται απο τους ημιμαθεις και στρεβλο-μαθεις του υπουργειου παιδειας, και το απολυταρχικο θρησκευτικο συστημα, αλλα απο τους λιγους αυτους ανοικτομυαλους πεφωτισμενους χωρις προκατειλημενες αντιληψεις, που ειναι φυλακισμενοι στην απεραντοσυνη της προκαταληψης, της βλακειας και της αμαθειας του σημερινου πολιτισμου μας.
  Καθενας απο μας που μπορει να εχει ανοικτο μυαλο, μπορει να ξεχωρισει αληθειες μεσα απο τις ιστορικες καταγραφες και να τις μεταλαμπαδευσει με τον πιο ειλικρινη τροπο στην επομενη γενια.
  Η αληθεια δεν βρισκεται ποτε στην μια ακρη η στην αλλη. Βρισκεται παντα στο μεσον. Η αληθεια που διδασκεται σημερα ειναι αυτη που συμφερει τους κρατουντες και βρισκεται παντα σε καποιο απο τα δυο ακρα.
  Οποιος πιστευει οτι επειδη μιλαει την γλωσσα του Σωκρατη και του Πλατωνα εχει αυτεπαγγελτα κληρονομησει και τις αξιες του Ελληνικου πολιτισμου, εχει σοβαρο υπαρξιακο προβλημα. Προβλημα που δυστυχως δεν διορθωνεται ελλειψει παιδιας.

 • Ανώνυμος 29266

  19 Ιουν 2014

  kyrosman333 λυπάμε όμως αν διέδωσαν οι αρχαίοι έλληνες έναν πολιτισμό, το κάνανε οι αρχαίοι και μετά απο αυτούς υπήρξανε οι ρωμαίοι που και αυτοί διέδωσαν τον πολιτισμό που παρέλαβαν απο τους έλληνες, όπως και οι έλληνες τον περέλαβαν απο άλλους λαούς, δεν θέλω τώρα να αναλύσω με ιστορικά ντοκουμέντα πως τα περισσότερα που είχανε οι αρχαίοι έλληνες ήτανε φερμένα και εξελληνισμένα απο την ανατολή, όπως θεότητες, ιεροτελεστείες, αστρονομία, μουσική και πολλά άλλα.

 • Ανώνυμος 29265

  19 Ιουν 2014

  συμφωνώ στα περισσότερα, αν πάρεις καμια εικοσαριά ρωμιούς σήμερα απο διαφορετικα μέρη του ελλαδικού χώρου, δεν έχει σημασία ηλικία ή φύλλο και τους βάλεις στην σειρά, άλλοι θα ειναι μελαχρινοί, άλλοι ασπρουλιάρηδες, άλλοι μαυρομάληδες, άλλοι καστανοί, άλλοι ξανθοί, άλλοι με στρόγγυλα κεφάλια, άλλοι με ορθογώνια, άλλοι με τετράγωνα και πάει λέγοντας που δείχνει πόσο ανακατεμένος λαός είναι οι νεο-έλληνες, για να μην πώ πως όλη η ευρώπη, η αφρική και η ασία ενωμένες σε ένα είναι οι έλληνες και υπερβάλλω. μόνο που δεν έχει να κάνει με αυτοπεποίθηση. αντιθέτως ο νεορωμιός έχει υπερεκτιμίσει τον εαυτό του και πολύ περισσότερο η νεορωμιά και συν τοις άλλοις έχει και το καμάρι πως είναι απόγονος των αρχαίων ελ-λήνων. αυτό βέβαια έχει να κάνει με το ότι είναι βολεμένοι, έχουν μια άνεση (καφετέριες και μπαρ γεμάτα, με σμαρτφοουν, αμαξια) κι ας λένε πως έιναι θύματα της "κρίσεως", τους δεσμούς τους, τους φίλους, την οικογένεια, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ τους. και μέχρι εκεί καλά όμως όταν στεροπύν τα πάντα απο έναν συνάνθρωπο τους (δεν εννοώ υλικά αγαθά, αλλά υγεία, έρωτα, φιλία, οικογένεια) και τον ρίχνουν στην απομώνωση και τί να λέει κι ας είναι υποτίθετε συμπατριώτης τους. μην τολμήσει να αντιδράσει γιατί θα τον τσακίσουν. και φυσικά αν βγεί η Μερκελ και η καθε "μερκελ" και τους θίξει τον μπατριωτισμό εκεί τους τσούζει και κλαψουρήζουν. και αυτό είναι το κακό με τους νεοέλληνες, όχι ότι δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους, αλλά η δειλία, η πονηριά, ο εγωκεντρισμός και πολλά άλλα ως χαρακτήρες. αν ήτανε σωστοί θα έλεγε κανείς χαλάλι τους που νιώθουν απόγονοι αρχαίων ελληνων και ας μην είναι και χαλάλι τους που ζουν σε μια χώρα τόσο όμορφη γεωγραφικά. καλή συνέχεια και λυπάμε αν πλήγωσα με το σχόλιο μου κάποιους, όμως είχα την ανάγκη να το γράψω.

 • Ανώνυμος 28415

  16 Απρ 2014

  Διαγράφηκε υβριστικό σχόλιο.

 • kyrosman333

  1 Δεκ 2011

  Χαιρεται, Διαβασα με προσοχη το αρθρο και εχω αρκετες παρατηρησεις. Για να μην κουρασω δεν θα τις αναφερω ολες. Πρωτα απολα δεν υπαρχουν Ελληναραδες, υπαρχουν Ελληνες, δευτερον οι Ελληνες υπαρχουν χιλιαδες χρονια μιλωντας Ελληνικα και βρισκονται σε ολη την γη. Απο την Αυστραλια μεχρι την Αμερικη. Το DNA ειναι ακομη υπο εξερευνηση και δεν υπαρχουν 100% στοιχεια απο ποσους ελικες αποτελειται. Το γεγονος οτι κανενας πιθηκος η ουρακοταγκος εδω και χιλιαδες χρονια δεν εχει εξελιχθει σε ανθρωπο με κανει και αμφιβαλλω πρωτον περι Δαρβινικης θεωριας και δευτερον περι ομοιοτητος με τους πιθηκους. Αν δεν γνωριζεις Ιστορια, δεν γνωριζεις απο που προερχεσαι και που πηγαινεις. Ιστορικως λοιπον ο Ελληνας ειναι εδω και θα ειναι εδω επειδη ετσι πρεπει. Δεν ειμαστε ουτε αρεια φυλη, ουτε ανωτεροι απο καποιον αλλον λαο, απλα ειμαστε λαος και εθνος. Οπως οι Γερμανοι διακρινονται παγκοσμιως για την βιομηχανια τους, οι Αραβες για τα πετρελαια τους ετσι κι εμεις διακρινομαστε για την Γλωσσα και τον πολιτισμο που εχουμε παραδοσει. Εκεινοι που αποκαλουν τους ελληνες φασιστες η ελληναραδες θα μπορουσαν τα ταυτιστουν με το παιδακι που του δειχνουν το φεγγαρι και κοιταει το δαχτυλο.