ΣΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ
ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥ
ΛΟΜΠΙ

Μηχανισμοί προπαγάνδας
και πρακτικές της ιατρο-
φαρμακευτικής βιομηχανίας


Στις 20 Μαΐου 2020, ως μέρος της σειράς ντοκιμαντέρ Plandemic, δημοσίευσα μια συνέντευξη με την επιστήμονα Judy Mikovits. Η συνέντευξη προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις, γιατί διέσπειρε, όπως έλεγαν τα ΜΜΕ, «επικίνδυνες θεωρίες συνωμοσίας». Ως πατέρας και βετεράνος παραγωγός των ΜΜΕ, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να διαδώσω επιβλαβείς πληροφορίες στον κόσμο, σε μια περίοδο που είναι τόσο ευάλωτος, όπως είναι τώρα.

Γνώρισα την Dr. Judy δυο χρόνια προτού κάνω τη συνέντευξη. Διάβασα το βιβλίο της και ερεύνησα την ιστορία της. Αφού μίλησα με τη νομική της ομάδα, τους συναδέλφους της και άτομα που τη γνωρίζουν χρόνια, ένα μπορώ να πω χωρίς αμφιβολία: Η Judy Mikovits είναι μια από τις πιο τίμιες, ευαίσθητες και γενικά γενναίες γυναίκες που έχω γνωρίσει.

Γιατί τότε οι πιο ισχυρές δυνάμεις των τεχνολογικών εταιρειών, της πολιτικής, των ΜΜΕ και της ιατρικής κατέφυγαν σε τόσο ακραία μέτρα για να τη φιμώσουν σε ολόκληρο τον κόσμο; Και γιατί όλοι οι «ελεγκτές αλήθειας» ξόδεψαν τόσο μελάνι και χρόνο, για να δυσφημήσουν τον χαρακτήρα της, ενώ απέφυγαν τις αποκαλύψεις της σχετικά με τις πατέντες, τη σύγκρουση συμφερόντων και τη θανάσιμη διαφθορά που επικρατεί στους οργανισμούς υγείας παγκόσμια;

Προκειμένου να πάρω απάντηση σε αυτά και σε πολλά άλλα ερωτήματα, εδώ και αρκετές εβδομάδες παίρνω συνεντεύξεις από ακαδημαϊκούς σε όλο τον κόσμο, κορυφαίους γιατρούς, διακεκριμένους επιστήμονες και υποψηφίους για Νόμπελ. Επίσης, βρήκα τη Dr. Judy για μια ακόμη συνέντευξη, για να της δώσω την ευκαιρία να απαντήσει στην κριτική.

Mikki Willis, παραγωγός ταινιώνΔεν υπάρχει ποσό
που μπορεί να με κάνει να το συγκαλύψωIMAGE DESCRIPTIONΓιατί συμφωνήσατε να αποσύρετε τη μελέτη για το XMRV;

Judy Mikovits, PhD, μοριακή βιολόγος, ΗΠΑ: Η έρευνα αποσύρθηκε με τη βία κι εμένα μ΄ έριξαν στη φυλακή.

Μου είπαν ότι είχατε οικονομικές προσφορές για να σιωπήσετε.

Judy Mikovits: Αν πεις απλά ότι έκανες λάθος και υποσχεθείς ότι ποτέ δεν θα ξαναπείς κουβέντα, μπορείς να κρατήσεις όλα όσα παίρνεις, τις χορηγίες, τα παίρνεις όλα πίσω, εκατομμύρια δολάρια, έχεις δημοσιεύσεις, χρηματοδότηση.

Οι δικηγόροι μου, μου είπαν ότι αυτή ήταν η καλύτερη προσφορά που θα μπορούσα να έχω. Και τους είπα: Δεν καταλαβαίνετε; Δεν χρειάζομαι προσφορά, έχω ήδη χάσει τα πάντα.


Αν σκεφτώ ότι έστω ένα παιδί ή μια γιαγιά πάθει κακό ή πεθάνει γιατί εγώ δεν έκανα κάτι, θα σημαίνει ότι η ζωή μου όπως την ξέρω θα έχει τελειώσει. Δεν υπάρχει ποσό που μπορεί να με κάνει να το συγκαλύψω αυτό. Δεν θα σταματήσω ποτέ να λέω την αλήθεια.Πατέντες για τον κορονοϊό

IMAGE DESCRIPTIONDavid E. Martin, PhD, εθνικός αναλυτής πληροφοριών, ΗΠΑ: Είμαι ο προγραμματιστής της γλωσσικής γονιδιωματικής, πού ήταν η πρώτη πλατφόρμα όπου μπορούσες να προσδιορίσεις την πρόθεση της επικοινωνίας κι όχι μόνο το κυριολεκτικό αντικείμενο της. Χρησιμοποιήσαμε όμως αυτή την τεχνολογία και για μια σειρά άλλων εφαρμογών, στην άμυνα, την κατασκοπεία, την οικονομία. Στις αρχές του 2000, η εταιρεία μου ήταν υπεύθυνη για την ανάδειξη αυτού, που εκείνη την εποχή ήταν η μεγαλύτερη τεχνολογική απάτη της ιστορίας. Διεξάγουμε σειρά ερευνών για κάθε ιδιώτη, κάθε οργανισμό και κάθε εταιρεία, που ασχολείται με ο,τιδήποτε είτε θολώνει τη γραμμή των βιολογικών και χημικών όπλων, είπε ξεπερνά αυτή τη γραμμή σε οποιοδήποτε από τα 186 κράτη.

Το 1999 ψηφιοποιήθηκαν εκατομμύρια πατέντες από την IBM. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η ανθρώπινη καινοτομία αποτυπώθηκε σε ηλεκτρονική, αναζητήσιμη ψηφιακή μορφή. Με αυτές τις πληροφορίες κάναμε μια απλή άσκηση χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της γλωσσικής γονιδιωματικής. Και καταλήξαμε στο τρομακτικό συμπέρασμα ότι το ένα τρίτο των πατεντών που κατατίθενται στις Ηνωμένες Πολιτείες, λειτουργικά ήταν πλαστές. Δηλαδή, ενώ είχαν γλωσσικές διαφοροποιήσεις, στην πραγματικότητα κάλυπταν το ίδιο αντικείμενο.

Το 1999, άρχισαν να εμφανίζονται πατέντες του κορονοϊού κι από εκεί ξεκινούν τα ίχνη.

Το 2003, το Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων (CDC) είδε μια πιθανή φλέβα χρυσού. Και αυτή ήταν το ξέσπασμα ενός κορονοϊού στην Ασία. Κατάλαβαν ότι ένας ιός που μπορεί εύκολα να παραποιηθεί είναι κάτι πολύτιμο και το 2003 επιδίωξαν να τον πατεντάρουν. Φρόντισαν να διασφαλίσουν ότι ελέγχουν τα δικαιώματα ιδιοκτησίας στην ασθένεια, τον ιό, την ανίχνευσή του και όλες τις μετρήσεις του.

Ξέρουμε ότι ο Anthony Fauci, ο Ralph Baric, το Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων και πολλά άλλα άτομα που ήθελαν να πάρουν τα εύσημα ότι εφηύραν τον κορονοϊό, ήταν στο κέντρο αυτής της ιστορίας. Από το 2003 έως το 2018, έλεγχαν 100% τη ροή χρήματος που έχτισε την αυτοκρατορία γύρω από το βιομηχανικό σύμπλεγμα του κορονοϊού.

Γνωρίζουμε ότι η παραποίηση του κορονοϊού άρχισε με τον Ralph Baric το 1999. Ο Dr. Baric είναι ο ερευνητής του Πανεπιστημίου North Carolina Chapel Hill, ο οποίος έγινε διάσημος με τη χιμαιρική του έρευνα για τον κορονοϊό. Το 2002 αναγνωρίστηκε ότι ο κορονοϊός θεωρούνταν μηχανισμός προς εκμετάλλευση, τόσο για καλό όσο και για κακό.

IMAGE DESCRIPTIONΣτις 25 Απριλίου 2003, το Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων των ΗΠΑ κατέθεσε πατέντα ενός κορονοϊού που μεταδίδεται στους ανθρώπους. Σύμφωνα με τον 35 U.S.Code §101, η φύση απαγορεύεται να πατεντάρεται. Είτε ο κορονοϊός SARS κατασκευάστηκε, άρα το πατεντάρισμά του ήταν νόμιμο ή είναι φυσικός, οπότε το πατεντάρισμά του είναι παράνομο. Αν κατασκευάστηκε, αυτό αποτελεί παράβαση των συνθηκών και των νόμων για τα βιολογικά όπλα. Αν ήταν φυσικός, το να κατατεθεί πατέντα γι΄ αυτόν ήταν παράνομο. Και οι δύο εκδοχές είναι παράνομες.

Την άνοιξη του 2007, το Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων υπέβαλε αίτημα στο Γραφείο Πατεντών να κρατήσει την αίτησή του εμπιστευτική και μυστική. Κατέθεσαν πατέντες όχι μόνο για τον ιό, αλλά και για την ανίχνευσή του και για το σύστημα μέτρησής του. Λόγω αυτής της πατέντας, είχαν τη δυνατότητα τα ελέγχουν ποιος επιτρέπεται και ποιος όχι να κάνει ανεξάρτητες έρευνες για τον κορονοϊό. Δεν μπορείς να δεις τον ιό, δεν μπορείς να τον μετρήσεις, δεν μπορείς να φτιάξεις τεστ γι΄ αυτόν, επειδή έχουν πατέντες που περιορίζουν οποιονδήποτε από το να τον χρησιμοποιήσει. Είχαν τα μέσα, είχαν το κίνητρο και κυρίως είχαν το οικονομικό όφελος, για να μετατρέψουν τον κορονοϊο από παθογόνο σε κέρδος.

Έτσι, κάπου ανάμεσα στο 2012 και 2013, κάτι συνέβη. Το Ομοσπονδιακό Ταμείο για την Έρευνα τροφοδοτεί μέρη όπως το Harvard, το Emory, το Πανεπιστήμιο Chapel Hill της Νότιας Καρολίνας. Aυτή η χρηματοδότηση εμποδίστηκε ξαφνικά από κάτι που συνέβη στο Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH). Το NIH είχε μια στιγμή διαύγειας και το 2013 είπε, νομίζω ότι κάνουμε λάθος, οι μελέτες «αύξησης λειτουργικότητας» του κορονοϊού θα πρέπει να ανασταλούν. Το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας είχε ηθικούς, κοινωνικούς και πιθανά νομικούς λόγους να ενίσταται στην έρευνα. Αλλά οι επιστολές που στάλθηκαν στους ερευνητές, ουσιαστικά έλεγαν: Λαμβάνετε ειδοποίηση ότι σας λέμε να σταματήσετε. Και στο κάτω μέρος της σελίδας, διευκρινιζόταν τι σήμαινε αυτό: Συνεχίστε!

Όμως, όταν τα πράγματα ζορίζουν, το 2014-15, τι κάνεις; Αναθέτεις offshore την έρευνα. Χρηματοδοτείς το Ινστιτούτο Ιολογίας του Wuhan, να κάνει αυτά που φαίνονται. Το κάνεις όμως ευθέως; Όχι. Διοχετεύεις τα χρήματα μέσα από οργανισμούς-βιτρίνες, για να φαίνεται ότι διεξάγεις μια επιχείρηση των ΗΠΑ με υπεργολαβίες στο Ινστιτούτο Ιολογίας του Wuhan.

Οι ΗΠΑ μπορούν να πουν: «Η Κίνα το έκανε». Η Κίνα μπορεί να πει: «Οι ΗΠΑ το έκαναν». Και το ωραίο είναι. ότι και οι δύο λένε σχεδόν την αλήθεια.Σχεδιάστηκε σε εργαστήριο

IMAGE DESCRIPTIONMeryl Nass, M.D., γιατρός, ερευνήτρια, συγγραφέας: Ήμουν η πρώτη στον κόσμο που μελετώντας τα χαρακτηριστικά μιας επιδημίας,

Απέδειξα ότι αποτελούσε βιολογικό πόλεμο και δεν προέκυψε με φυσικό τρόπο. Αυτό το δημοσίευσα πριν από 28 χρόνια. Από την αρχή αυτής της πανδημίας, δεν πίστεψα ότι προήλθε με φυσικό τρόπο από τις νυχτερίδες. Ήμουν αρκετά πεπεισμένη ότι πρόκειται για οργανισμό που σχεδιάστηκε σε εργαστήριο. Υπήρξαν εκατοντάδες διαρροές από εργαστήρια που ερευνούν παθογόνους κορονοϊούς και άλλους πιθανά θανατηφόρους οργανισμούς.

Βρήκα ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μια εργασία που δημοσιεύθηκε στο Nature Medicine, από πέντε επιστήμονες που ισχυρίζονταν ότι ήταν φυσικός και όχι κατασκεύασμα εργαστηρίου. Αλλά τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούσαν δεν έστεκαν πολύ καλά από επιστημονικής άποψης, παρόλα αυτά, πάρα πολλοί σημαντικοί άνθρωποι άρχισαν να παπαγαλίζουν αυτή την εργασία.

Αυτό με έκανε να απορήσω, γιατί αυτοί οι άνθρωποι ρισκάρουν τη φήμη τους, με κάτι που φανερά δεν έχει λογική, δεν στέκει. Κάποιος πρέπει να τους ανάγκασε να τα δημοσιεύσουν και κάποιος πρέπει να έπεισε όλους τους υπόλοιπους να λένε ότι αυτό είναι ένα σπουδαίο επιστημονικό έργο.IMAGE DESCRIPTIONΦέρεστε να είπατε: «Ήταν μια σχολαστική εργασία, που έγινε επαγγελματικά».

Luc Montagnier, ιατρικός ερευνητής, ιολόγος, Νόμπελ Ιατρικής 2008: Θα μπορούσε να είχε γίνει από κάποιον με μεγάλη ειδίκευση.

Δεν είναι κάτι φυσικό; Αυτό εννοείτε;

Luc Montagnier: Όχι, δεν είναι φυσικό, αυτό ήταν δουλειά επαγγελματία, δουλειά μοριακών βιολόγων. Είναι μια πολύ σχολαστική εργασία, θα έλεγα, με πολύ μεγάλη ακρίβεια, αν δούμε τις αλληλουχίες.

Όμως, για ποιο σκοπό;

Luc Montagnier: Ο σκοπός δεν είναι ξεκάθαρος. Εγώ εκθέτω τα δεδομένα. Η δουλειά μου είναι να παρουσιάζω τα δεδομένα, αυτό μόνο. Δεν κατηγορώ κάποιον.

David E. Martin, PhD, εθνικός αναλυτής πληροφοριών, ΗΠΑ: Το πρόβλημα με όλα αυτά είναι ότι τα στοιχεία είναι μπροστά στα μάτια μας. Κι όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με τα δεδομένα, μας λένε ότι με κάποιο τρόπο, οι «ελεγκτές αλήθειας» τα υπερβαίνουν.Η μαύρη λίστα της Google

Ο ρυθμός του σύγχρονου κόσμου είναι τέτοιος, που είναι σχεδόν αδύνατον οι εργαζόμενοι να ερευνήσουν τα γεγονότα και τις πολιτικές που διαμορφώνουν τις ζωές τους. Όταν αναζητούμε απαντήσεις για τα πιο πιεστικά ερωτήματα που αφορούν τη ζωή μας, πού πηγαίνουμε πρώτα; Στο Google. Βάζουμε το θέμα μας, πατάμε «αναζήτηση» και, ορίστε: Μόνο αυτά που θέλουν να δούμε. Με τη σημερινή λογική της «αντιγραφής και επικόλλησης» στη δημοσιογραφία, είναι συνηθισμένο να βλέπουμε εκατοντάδες Μέσα να αναπαράγουν την ίδια αναφορά. Αυτό δεν οφείλεται στην τεμπελιά. Είναι αποτέλεσμα σχεδιασμού.

Όταν βλέπουμε πανομοιότυπους τίτλους σε φαινομενικά άσχετες μεταξύ τους πλατφόρμες, λογικά σκεφτόμαστε ότι πρέπει να είναι αλήθεια. Η ψευδαίσθηση ότι πολυάριθμες πηγές καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα, μας δίνει τη σιγουριά ότι μπορούμε να κοινοποιήσουμε το επιλεγμένο αφήγημα. Και κάπως έτσι, άθελά μας, προωθούμε την προπαγάνδα.

Οι μηχανές αναζήτησης είναι το «ιερό δισκοπότηρο» για όσους επιδιώκουν να ελέγξουν το αφήγημα. Η Google έχει περισσότερη δύναμη στον έλεγχο της ζωής των ανθρώπων, από οποιαδήποτε κυβέρνηση στον πλανήτη. Ως η μηχανή αναζήτησης με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκόσμια, λόγω της διάδοσής της, η Google έχει περισσότερη δύναμη για να επηρεάσει τις εκλογές στις ΗΠΑ από οποιοδήποτε ξένο κράτος.


Dr. Robert Epstein, καθηγητής Ψυχολογίας, συγγραφέας: Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν είναι αόρατες, υποσυνείδητες. Είναι πιο ισχυρές από ο,τιδήποτε έχω δει στις επιστήμες της συμπεριφοράς. Και είμαι σ΄ αυτές τις επιστήμες σχεδόν σαράντα χρόνια.

Zach Vorhies, μηχανικός, μάρτυρας δημοσίου συμφέροντος για την Google: Η Google είπε ότι δεν υπάρχουν μαύρες λίστες. Αυτό μάλιστα, το κατέθεσαν ένορκα. Εγώ, ως τεχνικός, έκανα αναζήτηση στην εσωτερική μηχανή αναζήτησης της Google και μάντεψε τι βρήκα. Είχε στη μαύρη λίστα όρους αναζήτησης, όπως «θεραπεία του καρκίνου». Γιατί αποφασίζει η Google τι μπορεί να αναζητήσει ο κόσμος και τι όχι;

Κάτι, που κάποτε ήταν ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την πλοήγηση στον κόσμο της πληροφόρησης, έχει γίνει ένα δίκτυο για την παγκόσμια επιτήρηση, τη συλλογή πληροφοριών και την κοινωνική μηχανική.

Όταν η Judy Mikovits λέει ότι συνελήφθη χωρίς ένταλμα και φυλακίστηκε χωρίς κατηγορητήριο, το Snopes χαρακτηρίζει τη δήλωσή της «ψευδή». Αν είχαν μπει στον κόπο να εξετάσουν τα έγγραφα της σύλληψης, θα είχαν δει ότι πράγματι, δεν υπήρξε ένταλμα, ούτε υπογραφή του υπεύθυνου. Το γεγονός αυτό το επιβεβαίωσα με τα μέλη της νομικής ομάδας της Dr. Mikovits:


Υπήρχε ένταλμα έρευνας;

Travis Middleton, νομικός ερευνητής: Όχι.

Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες;

Travis Middleton: Όχι, ποτέ δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

David J. Follin, δικηγόρος της dr. Mikovits: 100%, ποτέ δεν απαγγέλθηκε κατηγορία για κανένα έγκλημα στην Judy Mikovits.Εργαλειοποίηση της Wikipedia

Το εργαλείο ελέγχου της αλήθειας στο Facebook, το Politifact, ανήκει στο Ινστιτούτο Poynter, το οποίο λαμβάνει σημαντική χρηματοδότηση από συμμάχους των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών, όπως το Google και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates. Όπως το Snopes, έτσι και το Politifact έχει μακρά ιστορία παραπλάνησης του κοινού.

Στα τέλη Ιανουαρίου 2019, το Politifact, το Snopes και το FastCheck.org, έσπευσαν να καταρρίψουν το ότι ο κορονοϊός και οι θεραπείες του είχαν πατενταριστεί. Εξετάσαμε μόνο τρεις από τις 4.452 διαθέσιμες στο κοινό πατέντες, που δείχνουν χωρίς αμφιβολία ότι ο κορονοϊός SARS, η ανίχνευση και η θεραπεία του, έχουν πατενταριστεί σε μεγάλο βαθμό από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Η Wikipedia είναι το δεύτερο μέρος για να βρεις άτομα, μέρη και γεγονότα. Σύμφωνα με τη Wikipedia, η Judy Mikovits είναι αμερικανίδα πρώην ερευνήτρια, γνωστή για τους απαξιωμένους ιατρικούς της ισχυρισμούς. Αναφέρεται ως ακτιβίστρια εναντίον των εμβολιασμών, ότι προωθεί θεωρίες συνωμοσίας κι ότι έχει κατηγορηθεί για επιστημονικά παραπτώματα.

Η Wikipedia υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Wikimedia, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, με μακρά λίστα χορηγών με πολιτικές δεσμεύσεις. Κάποιοι κατονομάζονται, κάποιοι είναι ανώνυμοι.

Τι λαμβάνει ένας χορηγός της Wikipedia σε αντάλλαγμα για τη γενναιοδωρία του; Ξεκίνησε ως αμερόληπτη, ανοιχτή πλατφόρμα κι έχει εργαλειοποιηθεί, για να υποβαθμίζει το έργο και τη φήμη οποίου θεωρείται ότι αποτελεί απειλή για τους χορηγούς της. Και μόλις σε σπιλώσει, σε κλειδώνει απ΄ έξω, ώστε να μην μπορείς να κάνεις διορθώσεις στο ίδιο σου το βιογραφικό.

Συνοψίζοντας, οι περισσότεροι «ανεξάρτητοι ελεγκτές αλήθειας» δεν είναι ούτε ανεξάρτητοι, ούτε βασίζονται στα δεδομένα. Για να το πούμε απλά, είναι μηχανές πολιτικού χρήματος.

Φυτεμένα στοιχεία
για προώθηση του κοινού αφηγήματος


David E. Martin, PhD, εθνικός αναλυτής πληροφοριών, ΗΠΑ: Αυτό που κάνουν είναι ότι έχουν αποφασίσει ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο αφήγημα. Αν κάτι ευθυγραμμίζεται με τις δημόσιες τοποθετήσεις του CDC και του ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας), θεωρείται σωστό. Δεν χρειάζεται να θυμίσω στους αμερικάνους, ότι το Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων έλεγε ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε DDT στα σπίτια μας. Είναι ο οργανισμός, που υποτίθεται ότι φροντίζει τη δημόσια υγεία.

Ξεκινώντας με την υπόθεση ότι το επίσημο δόγμα πρέπει να είναι ο αντικειμενικός κανόνας, τότε αυτό που ψάχνουν οι ελεγκτές της αλήθειας είναι μια δημοσίευση στα Μέσα, που να επιβεβαιώνει τη δήλωση αυτού του οργανισμού. Και έρχονται μετά αυτοί που «καταρρίπτουν» και διαψεύδουν τις «θεωρίες συνωμοσίας» και φωνάζουν: «Θα σας αποκαλύψουμε την απάτη!».

Κάθε ένα από τα Μέσα Ενημέρωσης έχει «φυτεμένα» στοιχεία. Και έχουν αλλάξει τη σειρά των σελίδων. Αν κοιτάξεις σήμερα για μελέτες για τη χρήση της μάσκας ή για την κοινωνική απόσταση, θα δεις ότι οι μελέτες που παλιότερα ήταν στις πρώτες τρεις θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης, δεν υπάρχουν πλέον. Και αυτό που βρίσκεται σε αυτές τις θέσεις, είναι μελέτες με τίτλους που υποστηρίζουν το κοινό αφήγημα.

Γιατί αν εμποδίσεις τον κόσμο να συγκεντρώνεται, μάντεψε για ποιο θέμα δεν συζητάνε: Δεν μιλάνε για τα θέματα της προεκλογικής εκστρατείας. Αν κρατήσεις τον κόσμο στα σπίτια τους, η μόνη πηγή πληροφόρησης που έχουν, είναι αυτή που τους δίνεις. Τώρα ξέρω πώς να στοχεύσω στο εκλογικό μου σώμα. Βρίσκονται στο μόνο μέρος που τους επιτρέπω να βρίσκονται. Ακούνε μόνο το μήνυμα που τους επιτρέπω ν΄ ακούσουν, μέσω ενός μέσου που ελέγχω.Επιχείρηση Mockingbird της CIA

Εκείνοι που λένε τις ιστορίες,
κυβερνούν τον κόσμο.

Πλάτωνας


Από την εφεύρεση της Τυπογραφίας, γίνεται μάχη για τον έλεγχο της πληροφορίας που μεταδίδεται. Στις αρχές του 1900, ο μεγιστάνας των πετρελαίων John D. Rockefeller, πήρε τον έλεγχο όλων των εφημερίδων και όλων των εκδοτών της εποχής του. Έγινε ο πρώτος δισεκατομμυριούχος των ΗΠΑ και έστρωσε το δρόμο για τους επόμενους «πεινασμένους» για εξουσία. Έτσι ξεκίνησε ο «πυρετός του χρυσού» για το πιο πολύτιμο αγαθό του σύγχρονου κόσμου: Το αφήγημα.

Σε έρευνα επιτροπής γερουσιαστών, αποκαλύφθηκε ότι η CIA διεξήγαγε μία κρυφή επιχείρηση για να διεισδύσει και να ελέγξει τα ΜΜΕ των ΗΠΑ. Την ονόμαζαν Επιχείρηση Mockingbird. Πάνω από 300 πράκτορες της CIA, συμβεβλημένοι και εκπαιδευμένοι, είχαν τοποθετηθεί σε θέσεις κλειδιά σε κορυφαία Μέσα Ενημέρωσης. Παριστάνοντας τους εκδότες και τους δημοσιογράφους, αυτοί οι καλοπληρωμένοι ηθοποιοί δεν τόλμησαν ποτέ να αναρωτηθούν για τις επιπτώσεις των ψεμάτων τους στον κόσμο έξω από το στούντιο.

Με το νόμο για τις τηλεπικοινωνίες του 1996, άνοιξε ο δρόμος στα αρπακτικά των εταιρειών για να μονοπωλήσουν τα έντυπα και ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ. Σήμερα, μια χούφτα επιχειρηματικών αυτοκρατοριών ελέγχουν τη συντριπτική πλειοψηφία όσων διαβάζεις, ακούς και βλέπεις. Από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο, τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δίκτυα, τις εφημερίδες και τα περιοδικά μέχρι το τεράστιο σύμπαν των ειδησεογραφικών και ψυχαγωγικών sites του Internet.

Έτσι λειτουργεί το σύστημα. Είναι σαν ένα σπίτι από καθρέπτες, πού βλέπεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και ξανά. Μόνο που είναι παραμορφωμένο.

Είναι μια βιομηχανία που πληρώνεται για να κυνηγά και να στοχοποιεί δημοσιογράφους, μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος και κάθε μέρα στη συνείδησή μας και στις εικόνες που βλέπουμε, προσπαθούν να καταστρέψουν ή να κηλιδώσουν την ιδέα που δεν τους αρέσει ή το πρόσωπο που την εκφράζει.Κηλιδώνεις κάποιον με ψευτιές κ.λπ. και μετά το εμπορευματοποιείς.
Μετά, εσύ το γράφεις κι εγώ λέω ότι αυτό αναφέρει ο Τύπος, άρα έχω την επικύρωση
ότι ο λίβελος δημοσιεύτηκε στον Τύπο και αναπαράγεται, και έχω εμπορευματοποιήσει
την αναφορά του Τύπου στον λίβελο που φτιάξαμε. Είναι τακτική.

Rep. Nancy Pelosi, Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑΟι προσωπικότητες των ειδήσεων δεν είναι οι μόνοι καλοπληρωμένοι ηθοποιοί που υπηρετούν τη μηχανή της προπαγάνδας. Τα περισσότερα νυχτερινά αμερικάνικα talk shows ανήκουν στις ίδιες εταιρείες κι έτσι ακολουθούν το ίδιο σενάριο. Παρατηρούμε να ξεκινούν σχολιάζοντας θεωρίες συνωμοσίας που είναι εντελώς άσχετες με τον κορονοϊό. Είναι η τυπική τακτική που χρησιμοποιούν οι προπαγανδιστές, προκειμένου να δώσουν την αίσθηση ότι όλα όσα θα ακολουθήσουν βρίσκονται στα όρια του παραλογισμού.Ασκήσεις, σχεδιασμοί και σενάρια, που... επαληθεύονται

IMAGE DESCRIPTIONDavid E. Martin, PhD, εθνικός αναλυτής πληροφοριών, ΗΠΑ: Το 1979 αποφασίστηκε ότι χρειαζόμαστε το νόμο Bayh-Dole, γιατί έπρεπε να μεταρρυθμίσουμε το σύστημα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Μια από τις τροποποιήσεις ήταν ότι επιτρέψαμε στους αποδέκτες ομοσπονδιακής χρηματοδότησης να πατεντάρουν και να έχουν κέρδη από έρευνες, για τις οποίες έχει πληρώσει ο κόσμος.

Παίρνεις επιχορήγηση εκατομμύρια δολάρια από τους φορολογούμενους και μετά χρεώνεις τους φορολογούμενους στο άρτιο, για την τεχνολογία που αυτοί πλήρωσαν για να αναπτύξεις. Ο νόμος Bayh-Dole απογοήτευσε τον αμερικάνικο λαό, γιατί αντί να «στεκόμαστε στους ώμους των γιγάντων», τώρα γονατίζουμε στα πόδια της απληστίας.

Το σύστημά μου, εντόπισε ανωμαλίες, όταν άρχισα να βλέπω μη κερδοσκοπικές, εταιρικές και κρυφές χρηματοδοτήσεις, σε προγράμματα για τον κορονοϊό στα τέλη του καλοκαιριού και το φθινόπωρο του 2019. Η πρώτη «κόκκινη σημαία» βγήκε όταν διαβάσαμε το σενάριο «Ένας κόσμος σε κίνδυνο».

Υπάρχει ένας οργανισμός που ονομάζεται «Παγκόσμιο Συμβούλιο Επιτήρησης Ετοιμότητας». Ο οργανισμός αυτός είναι μέρος του ΠΟΥ και στο συμβούλιό του συμμετέχουν, ο Dr. Elias του Ιδρύματος Gates και ο Anthony Fauci του NIAID.

Αυτοί οι δυο, μαζί με τον διευθυντή του Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων της Κίνας, έβγαλαν συστάσεις που λένε ότι μέχρι το Σεπτέμβρη του 2020, θα πρέπει να πραγματοποιηθούν δύο παγκόσμιες ασκήσεις ετοιμότητας και μία απ΄ αυτές θα πρέπει να αφορά στην απελευθέρωση ενός θανατηφόρου παθογόνου του αναπνευστικού. Αυτό οδήγησε στο Event 201 τον Οκτώβριο 2019.

Το Event 201 πραγματοποιήθηκε πέντε μήνες προτού ανακηρυχθεί ο Covid-19 πανδημία. Στο Event συμμετείχαν κάποιοι από αυτούς που τώρα έχουν άμεση εμπλοκή με την πραγματική πανδημία και που έχουν κέρδη από αυτήν.

Το Event 201 είχε σενάριο, πολλές κάμερες και ζωντανή μετάδοση παγκόσμια μέσω Internet. Μία διοργάνωση με τέτοια πολυπλοκότητα και μέγεθος χρειάζεται μήνες για να γραφτεί, να προετοιμαστεί και να διοργανωθεί, άρα η σύλληψη της ιδέας πρέπει να έγινε τουλάχιστον ένα χρόνο πριν την πραγματική πανδημία. Ο Anthony Fauci γνώριζε ήδη από τον Ιανουάριο 2017 ότι θα έχουμε ένα ξέσπασμα πριν το τέλος του 2020. Ακόμα και ο Bill Gates, ένα άτομο χωρίς ιατρική εκπαίδευση, γνώριζε ότι θα γίνει.


David E. Martin, PhD, εθνικός αναλυτής πληροφοριών, ΗΠΑ: Όλα όσα βλέπετε να συμβαίνουν μπροστα στα μάτια σας, όλα είχαν απλωθεί στο τραπέζι της άσκησης, για την οποία οι «ελεγκτές αλήθειες» λένε ότι δεν έχει καμία σχέση με το ξέσπασμα του κορονοϊού. Απλά έτυχε. Είναι αυτό το θαυμάσιο σύμπαν α-πιθανοτήτων, όπου εμφανίζονται ταυτόχρονα κάποια γεγονότα και μετά η φύση πολύ βολικά έρχεται και εναρμονίζεται με τους σχεδιασμούς μας. Αυτό είναι το σενάριο που μας καλούν να δεχτούμε. Ευφυές.

IMAGE DESCRIPTIONΤο Event 201 δεν ήταν το πρώτο σενάριο εξάσκησης που προφήτευσε το μέλλον με εκπληκτική ακρίβεια. Οι επικεφαλής της παγκόσμιας υγείας και των επιχειρήσεων έκαναν φανταστικά σενάρια εδώ και δεκαετίες.

Ένα χρόνο πριν το Event 201, πολλοί από τους ίδιους χορηγούς, οργανωτές και ηθοποιούς, συγκεντρώθηκαν για να κάνουν μια προσομοίωση πανδημίας από έναν φανταστικό ιό που ονόμασαν Clade X.

Το 2010 το Ίδρυμα Rockefeller δημοσίευσε 54σέλιδο έγγραφο με τίτλο: «Σενάρια για τη μελλοντική τεχνολογία και τη διεθνή ανάπτυξη». Στη σελίδα 18 υπάρχει το σενάριο της πανδημίας: «Lock Step: Ένας κόσμος αυστηρότερου κυβερνητικού ελέγχου και πιο αυταρχικών ηγεσιών, με περιορισμένη καινοτομία και αυξανόμενη οπισθοχώρηση των πολιτών»:


Η κυβέρνηση της Κίνας δεν ήταν η μόνη που πήρε ακραία μέτρα για να προστατεύσει τους πολίτες από τον κίνδυνο και την έκθεση.

Στη διάρκεια της πανδημίας, εθνικοί ηγέτες ενίσχυσαν την εξουσία τους και επέβαλαν αυστηρούς κανόνες και περιορισμούς, από την υποχρεωτική χρήση μάσκας μέχρι τη θερμομέτρηση στις εισόδους των δημόσιων χώρων, όπως τους σταθμούς των τρένων και τα σούπερ μάρκετ.

Ακόμα κι όταν υποχώρησε η πανδημία, αυτός αυταρχικός έλεγχος και η επίβλεψη των πολιτών και των δραστηριοτήτων τους, παρέμειναν ή και εντάθηκαν.


Προώθηση ατόμων σε θέσεις εξουσίας
που να επηρεάζονται, όχι ηγέτες


David E. Martin, PhD, εθνικός αναλυτής πληροφοριών, ΗΠΑ: Ζούμε σε μια εποχή, όπου δυστυχώς, έχει υπονομευθεί η ηγεσία. Και μ΄ αυτό εννοώ ότι τοποθετούνται άτομα σε θέσεις εξουσίας, με βάση την ικανότητά τους να επηρεάζονται κι όχι με βάση τα ηγετικά τους προσόντα. Το πιο ξεκάθαρο παράδειγμα είναι η ηγεσία του ΠΟΥ.

IMAGE DESCRIPTIONΟ ΠΟΥ είναι ο οργανισμός με την αποκλειστική εξουσία να καθοδηγεί και να προστατεύει την υγεία και ευζωία της ανθρωπότητας. Συντηρείται από δωρεές, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων προέρχεται από φαρμακευτικές και εταιρείες βιοτεχνολογίας, που έχουν συμφέροντα από την υποστήριξη του οργανισμού. Το 2017, το Associated Press ανέφερε ότι ο ΠΟΥ ξοδεύει περίπου διακόσια εκατομμύρια δολάρια το χρόνο σε ταξίδια, περισσότερα απ΄ όσα ξοδεύει συνολικά σε κάποια από τα μεγαλύτερα προβλήματα της δημόσιας υγείας, όπως το AIDS, τη φυματίωση και την ελονοσία. Οι ανακριβείς και κακές συμβουλές που επανειλημμένα έχει εκδώσει ο ΠΟΥ, δεν είναι απλά αποτέλεσμα ανικανότητας, αλλά οφείλονται στην εσκεμμένη εξαγορά της ηγεσίας του ΠΟΥ από το Κ.Κ. Κίνας.

Ο Tedros Ghebreyesus είναι ο πρώτος Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ, που δεν είναι γιατρός. Ο διορισμός του στην ανώτατη θέση του ΠΟΥ είναι αμφιλεγόμενος, με δεδομένο τον προηγούμενο ρόλο του ως Υπουργού Υγείας της Αιθιοπίας. Ο Tedros είχε κατηγορηθεί ότι είχε συγκαλύψει τρεις μεγάλες επιδημίες. Πριν το διορισμό του, ο Tedros ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος του Tigray People's Liberation Front, μιας βάρβαρης και διεφθαρμένης πολιτικής ομάδας, υπέυθυνης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, όπως βομβαρδισμούς, απαγωγές, βασανισμούς και φόνους.

Ως Υπουργός Υγείας της Αιθιοπίας, ο Tedros απέκτησε στενή σχέση τόσο με το Ίδρυμα Gates, όσο και με το Ίδρυμα Clinton. Με τις πλάτες των δύο πιο ισχυρών ιδρυμάτων στον κόσμο και την πλήρη υποστήριξη του Κ.Κ. Κίνας, ο Tedros ήταν φαβορί.


David E. Martin, PhD, εθνικός αναλυτής πληροφοριών, ΗΠΑ: Δεν υπάρχει ούτε ένα άτομο από όσους προωθούν αυτό το σενάριο, που να μην ανήκει στα διαπλεκόμενα διευθυντήρια του ΠΟΥ, του CDC, του NIAID ή τους οργανισμούς, που με κάλυμμα τη φιλανθρωπία, τους χρηματοδοτούν. Τώρα γνωρίζουμε ότι υπάρχουν 1.300 πατέντες, πού εκδίδονται τώρα και διατηρούνται από οργανισμούς, οι οποίοι λαμβάνουν πολλαπλές χρηματοδοτήσεις από το Ίδρυμα Gates, την ECO Health Alliance, από τη φιλανθρωπία της Sherlock Biosciences κι όλοι αυτοί συνδέονται άμεσα με τις πηγές χρηματοδότησης του NIAID του Anthony Fauci. Αν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων στη χρηματοδότηση και τη λήψη αποφάσεων και στη γνώση «από μέσα» που έχεις, ανάμεσα σε οργανισμούς που συναγωνίζονται ή ανταγωνίζονται, παραβιάζεται ο νόμος των ΗΠΑ κατά των μονοπωλίων. Πρόκειται για ομοσπονδιακά εγκλήματα.


Δωροδοκίες από τις φαρμακευτικές

Αν μπορούσατε να διορθώσετε τα λάθη του σύγχρονου ιατρικού συστήματος, από που θα αρχίζατε;

Meryl Nass, γιατρός, ερευνήτρια, συγγραφέας: Από τη σύγκρουση συμφερόντων. Πριν 40-50 χρόνια, οι διευθυντές των φαρμακευτικών εταιρειών πήγαιναν φυλακή, αν εν γνώσει τους πουλούσαν ένα κακό προϊόν και απέκρυπταν πληροφορίες για τα προβλήματα του προϊόντος τους. Έκτοτε, η μόνη συνέπεια είναι να πληρώνουν πρόστιμο. Οπότε, το να πουλάς ένα προϊόν και να αποκρύπτεις πληροφορίες γι΄ αυτό, είναι OK, γιατί το να πληρώνεις πρόστιμα θεωρείται ως το τίμημα για να κάνεις μπίζνες.

Πώς έφτασε η φαρμακευτική βιομηχανία να έχει αιχμαλωτίσει την υπόλοιπη ιατρική βιομηχανία; Είναι επειδή έχουν τόσα πολλά χρήματα, για να δωροδοκούν το Εθνικό Σύστημα Υγείας, το Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων, τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, τις επαγγελματικές ενώσεις, τον Τύπο, τις ιατρικές σχολές και όλους τους άλλους.


Big Pharma

Την ίδια εποχή που ο John D. Rockfeller κατέλαβε τα MME, κατέλαβε επίσης και την Ιατρική των ΗΠΑ. Όταν ανακαλύφθηκε ότι μπορούν να παραχθούν φάρμακα από πετρέλαιο, ο μεγιστάνας των πετρελαίων διέταξε τον προπαγανδιστικό του στράτο να αντιστρέψουν την πραγματικότητα, ανάλογα. Φάρμακα που χρησιμοποιούνταν για χιλιάδες, ξαφνικά χαρακτηρίστηκαν «εναλλακτικά», ενώ τα νέα, τα βασισμένα στο πετρέλαιο, τα εθιστικά, τα πατενταρισμένα φάρμακα χαρακτηρίστηκαν «το χρυσό πρότυπο». Μετά την αγορά μιας γερμανικής φαρμακευτικής εταιρείας που κατασκεύαζε χημικά για τον Χίτλερ, ο Rockfeller αξιοποίησε την πολιτική του επιρροή, προκειμένου να πιέσει το Κογκρέσο να αποκηρύξει τους φυσικούς τρόπους θεραπείας ως «αντιεπιστημονικά γιατροσόφια».

IMAGE DESCRIPTIONΚατόπιν, ο Rockfeller απέκτησε τον έλεγχο της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης (AMA) κι άρχισε να κάνει τεράστιες χορηγίες στις κορυφαίες ιατρικές σχολές, υπό τον όρο ότι θα δίδασκαν μόνο διδακτέα ύλη, που αυτός θα ενέκρινε. Κάθε αναφορά σε φυτά, βότανα και τρόπους διατροφής, διαγράφτηκε από τα ιατρικά εγχειρίδια.

Γιατροί και καθηγητές που διαφωνούσαν με το σχέδιο του Rockfeller, «σταυρώθηκαν» από τα ΜΜΕ, διαγράφτηκαν από την AMA και τους αφαιρέθηκε η άδεια διδασκαλίας και ασκήσεως της Ιατρικής. Όσοι τόλμησαν να μιλήσουν ανοιχτά, συνελήφθησαν και φυλακίστηκαν. Όταν άρχισαν να εμφανίζονται στοιχεία ότι τα βασισμένα στο πετρέλαιο φάρμακα προκαλούσαν καρκίνο, ο κ. Rockfeller ίδρυσε την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία, μέσω της οποίας φίμωνε την πληροφόρηση.

Ο John D. Rockfeller θεωρείται δικαίως ως ο ιδρυτής της φαρμακευτικής βιομηχανίας, και ο λόγος για τον οποίο το ιατρικό λάθος είναι πλέον η τρίτη κύρια αιτία θανάτου στην Αμερική. Αυτό δεν είναι κατηγορία εναντίον των γιατρών. Περισσότερο απ΄ τον καθένα, αυτοί βρίσκονται στη μέγγενη του πιο ισχυρού λόμπι των ΗΠΑ. Κάθε χρόνο, οι φαρμακευτικές πληρώνουν διπλάσια ποσά απ΄ ότι οι μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες,
για να επηρεάζουν τους νόμους, τις πολιτικές και τις αντιλήψεις του κόσμου. Χάρη στον κ. Rockfeller, τον αρχιτέκτονα των αμερικανικών μονοπωλίων, καμία άλλη βιομηχανία δεν έχει μεγαλύτερη εξουσία πάνω στη ζωή μας, από τη φαρμακευτική.Εμβόλια:
Η καλύτερη επένδυση του Bill Gates


David E. Martin, PhD, εθνικός αναλυτής πληροφοριών, ΗΠΑ: Μέρος του προβλήματος, και αυτό πάει πίσω στα ΄80s με τη Microsoft, ο Bill Gates κατάλαβε ότι ήταν δύσκολο να φτιάξει ένα σύστημα πλοήγησης στον κόσμο των πατεντών, με τη Microsoft να κατέχει φανερά τις πατέντες. Κι έτσι έγινε ο αρχιτέκτονας ενός πανούργου προγράμματος, με το οποίο έβαζε πατέντες σε εταιρείες χαρτοφυλακίου, που δεν είχαν καμία σχέση με τον οργανισμό.

Ο θρύλος λέει ότι ο νεαρός Bill Gates έχτισε την αυτοκρατορία του μέσα από το γκαράζ του. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Ο Bill Gates γεννήθηκε μέσα στον πλούτο και τα προνόμια. Ο παππούς και ο προπάππους του ήταν τραπεζικοί μεγιστάνες. Ο πατέρας του, William Gates ο πρεσβύτερος, ήταν μεγαλοδικηγόρος στο Seattle και πολιτικός λομπίστας. Μέσω του πατέρα του, ο Bill Gates έμαθε τα τερτίπια των νομών και της πολιτικής και πως να χειραγωγεί τις κυβερνήσεις.

IMAGE DESCRIPTIONΟ Bill Gates παράτησε το κολέγιο για να φτιάξει τη Microsoft. Του αποδίδεται ότι εφηύρε το λειτουργικό σύστημα που εξελίχθηκε στα Windows. Ωστόσο, δεν είχε καμία συμμετοχή στην εφεύρεση των Windows. Η αλήθεια είναι ότι αγόρασε ένα έτοιμο λειτουργικό σύστημα από την Seattle Computer Products, του έκανε κάποιες μετατροπές και έδωσε την άδεια στην IBM. Αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να πάρει τα εύσημα.


Edward A. Andrus, διευθυντής μάρκετιν: Δεν θεωρώ τον Bill Gates ένα σπουδαίο, δημιουργικό άτομο, τον θεωρώ τυχοδιώκτη.

Όταν ο συνιδρυτής της Microsoft, Paul Allen, πάλευε με τον καρκίνο, ο Bill Gates άδραξε την ευκαιρία επιχειρώντας να του αρπάξει με δόλο το μερίδιό του από την περιουσία της εταιρείας.

Οι επιχειρηματικές στρατηγικές του Gates βρέθηκαν υπό εξέταση το 1998, όταν το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ μήνυσε τη Microsoft για παράβαση του νόμου κατά των μονοπωλίων. Στη διάρκεια της 18μηνης δίκης, ο Gates έδωσε πολύωρες, βιντεοσκοπημένες καταθέσεις. Επιχειρώντας να επισκιάσει την αρνητική δημοσιότητα, ο Gates επένδυσε εκατό εκατομμύρια δολάρια στην ίδρυση του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates. Εν μια νυκτί, ο Gates μεταμορφώθηκε από αδίστακτο μονοκράτορα της τεχνολογίας, στον πιο γενναιόδωρο φιλάνθρωπο του κόσμου. Η καμπάνια μεταμόρφωσης απέδωσε. Το δίκτυό του διπλασιάστηκε και ο ίδιος κέρδισε τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο.

Σε άρθρο του στην Wall Street Journal, ο Bill Gates χαρακτήρισε τα εμβόλια ως: «Η καλύτερη επένδυση που έκανα ποτέ».

Το Ίδρυμα Gates αναπτύχθηκε πολύ γρήγορα σε μια τεράστια πολυεθνική επιχείρηση, που ελέγχει κάθε βήμα της αλυσίδας διανομής, από τα κεντρικά γραφεία στο Seattle, μέχρι τα χωριά της Ασίας και της Αφρικής. Ως κορυφαίος χορηγός του ΠΟΥ και του CDC, κανείς δεν έχει περισσότερη δύναμη από τον Bill Gates για να επηρεάσει και να ελέγξει την υγεία και την ιατρική ελευθερία των ανθρώπων.Σοβαρές βλάβες από τα εμβόλια

Το 1986, ο πρόεδρος Ronald Reagan υπέγραψε το νόμο για τις βλάβες από τα εμβόλια στα παιδιά, δίνοντας πλήρη ασυλία στους κατασκευαστές εμβολίων. Μετά από μια δεκαετία μηνύσεων για βλάβες και θανάτους εξαιτίας εμβολίων, οι κατασκευαστές εμβολίων κόντευαν να χρεωκοπήσουν. Για τιμωρία των κυβερνώντων, οι εταιρείες εμβολίων απείλησαν ότι θα σταματήσουν την παραγωγή, έως ότου καλυφθούν νομικά για τις ευθύνες.

Μέχρι σήμερα, αν κάποιος πάθει ζημιά ή πεθάνει εξαιτίας παρενεργειών, είναι οι αμερικάνοι φορολογούμενοι που πληρώνουν για τις αποζημιώσεις.

Η Ινδία ήταν μεταξύ των χωρών που χτυπήθηκαν περισσότερο, όταν δόθηκαν κίνητρα σε σταρ του Bollywood από το Ίδρυμα Gates, για να παροτρύνουν τον κόσμο να προβεί σε μαζικούς εμβολιασμούς. Το 2009, στα παιδιά των φυλών χορηγήθηκε το εμβόλιο για το HPV. Σε πάνω από 24.000 κορίτσια είπαν ότι θα τους κάνουν ενέσεις για την υγεία τους, σε πολλές περιπτώσεις χωρίς την ενημέρωση και συναίνεση των γονέων ή κηδεμόνων τους.


IMAGE DESCRIPTIONMary Holland, αντιπρόεδρος Children's Health Defense: Αυτοί που χορηγούσαν αυτά τα εμβόλια, είπαν ψέματα στους κηδεμόνες των κοριτσιών. Στα κορίτσια είπαν ότι αυτό γιατρεύει τον καρκίνο κι ότι δεν θα πάθουν πότε καρκίνο. Τα κορίτσια αυτά έπαθαν σοβαρές βλάβες. Κάποιες είχαν επιληπτικές κρίσεις, άλλες έπαθαν καρκίνο κι επτά κορίτσια πέθαναν. Δεν είχαν καμία ασφάλιση, καμία βοήθεια και το Ίδρυμα Gates αρνήθηκε ότι αυτό ήταν κλινική δοκιμή. Ήταν τόσο άσχημη κατάσταση, που το Κοινοβούλιο της Ινδίας συγκρότησε μια ομάδα για να το ερευνήσει κι έδιωξαν το Ίδρυμα Gates από τη χώρα.

Dr. Colin Gonsalves, σύμβουλος Ανώτατου Δικαστηρίου Ινδίας: Η Ινδία είναι μια βάρβαρη χώρα, τα πράγματα εκεί γίνονται με βάρβαρο τρόπο, αλλά εξεπλάγην που ένας αμερικάνικος οργανισμός λειτουργώντας στο φως της ημέρας, έκανε πράγματα με τρόπο πάρα πολύ, ας πούμε, «ινδικό». Κι έτσι, η τακτική που ακολούθησα είναι ότι θέλω όλες οι διαδικασίες να ερευνηθούν.

Το Κοινοβούλιο της Ινδίας σχημάτισε μια επιτροπή κι αυτή ήταν μια αναπάντεχη κίνηση, γιατί γενικά δεν βλέπουμε συχνά τόσο υψηλού επιπέδου έρευνες για θέματα που αφορούν τον φτωχό κόσμο. Κι αυτή ήταν μία εξαιρετική αναφορά. Δεν νομίζω ότι έχει ξαναγίνει, να εκδώσει το Ινδικό Κοινοβούλιο μια τόσο δηκτική αναφορά. Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι βγήκαν και είπαν: «Δεν έπρεπε να το είχαμε επιτρέψει αυτό. Ζητάμε συγνώμη, δεν πρόκειται να το επιτρέψουμε ξανά», μα τώρα έχουν αρχίσει να κάνουν πάλι τα ίδια κόλπα.

Μπορείτε να φανταστείτε όλη τη χειραγώγηση που υποβάλλονται και υποβάλλουν τα ΜΜΕ, τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης
από ηγέτες όλων των πολιτικών κομμάτων, να λενε ομόφωνα: «Θέλουμε το εμβόλιο». Και το χειρότερο είναι ότι περνιούνται
για φιλάνθρωποι, ενώ στην πραγματικότητα, όλο αυτό γίνεται για την απόκτηση πολιτικής και οικονομικής δύναμης.

Νομίζω ότι η δεύτερη σε πληθυσμό χώρα του κόσμου με 1,3 δις κατοίκους, είναι μία καλή βάση για τις φαρμακευτικές εταιρείες για να «κάνουν την καλή τους» και να σκοτώσουν πολύ κόσμο στην πορεία. Είναι τόσο τρομακτικό αυτό που κάνουν στον κόσμο.


Επιστημονική έρευνα του 2018, δημοσιευμένη στο «International Journal of Environmental Research and Public Health», κατέληξε ότι πάνω από 400.000 παιδιά στην Ινδία έπαθαν παράλυση εξαιτίας των εμβολίων του Gates για την πολιομυελίτιδα, που χορηγήθηκαν από το 2000 μέχρι το 2017. Χρησιμοποιώντας όλα τα γνωστά τους τεχνάσματα, τα ΜΜΕ των ΗΠΑ και οι «ελεγκτές αλήθειας» έσπευσαν να θάψουν την ιστορία. Χάρη όμως στη λεπτομερή εργασία μιας ομάδας ινδών ερευνητών και γιατρών, η άβολη αλήθεια επέζησε στο site του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας.

IMAGE DESCRIPTIONΧωρίς καμία εκπαίδευση ο Bill και η Melinda Gates ίδρυσαν τη Διεθνή Συμμαχία για τα Εμβόλια και την Ανοσοποίηση, μέσω της οποίας προωθούν την ατζέντα τους για εμβολιασμό όλου του κόσμου. Ο οργανισμός αυτός έχει μηνυθεί από κάποιες από τις πιο φτωχές και πιο ευάλωτες χώρες, για πρόκληση σοβαρών βλαβών από πειραματικά προγράμματα εμβολιασμών.


Hon. Jamel C. Holley, αντιπρόσωπος NJ State: Πάντα μας έλεγαν ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή, ότι είναι υγιεινά, ότι είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε, από τη θέση όμως που έχω τώρα ως κρατικός λειτουργός, βλέποντας και επιθεωρώντας όλες αυτές τις μελέτες, είναι πολύ τρομακτικό και θέλω η αφροαμερικανική κοινότητα να ανοίξει τα μάτια της.

Dr. Aaron Lewis, ανθρωπιστής, ερευνητής, παιδαγωγός: Από όλα τα μέρη του κόσμου όπου θα μπορούσε να πάει ο κ. Gates, γιατί έμεινε στην Αφρική; Δεν είναι επειδή νοιάζεται για τους ανθρώπους που είναι σαν κι εμένα, νοιάζεται για την ατζέντα του.

Theo Wilson, ακτιβιστής, δημοσιογράφος: Οι αφρικανοί είναι σε επιφυλακή και το λένε μεταξύ τους στα social media, έχουν σημάνει συναγερμό. Πώς μπορείτε να πιστεύετε τις μεγάλες φαρμακευτικές κι όχι τους γονείς, που σας λένε ότι τα παιδιά τους έπαθαν βλάβες από τις φαρμακευτικές; Δεν με νοιάζει πόσο μεγάλη φαίνεται αυτή η εταιρική μηχανή. Σα γονιός, σας λέω ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν θα πάψουν ποτέ να παλεύουν για τα παιδιά τους.


Ο Covid-19 είναι ο έβδομος κορονοϊός που χτυπάει την ανθρωπότητα
και δεν έχουμε βρει εμβόλιο για κανέναν απ΄ αυτούς.


Arthur Caplan, καθηγητής Βιοηθικής: Το πιο γρήγορο εμβόλιο που βρέθηκε ποτέ ως τώρα για οποιαδήποτε ασθένεια γνωρίζω, ήταν περίπου επτά χρόνια. Ο μέσος όρος είναι είκοσι χρόνια. Το να μιλάμε για κάτι μαγικό που θα γίνει σε λίγους μήνες, αγγίζει τον παραλογισμό.

Mary Holland, αντιπρόεδρος Children's Health Defense: Κάτι που θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος για το εμβόλιο του Covid-19, είναι ότι διέπεται από το νόμο PREP Act (νόμος για την επείγουσα προετοιμασία και ετοιμότητα), ο οποίος βγήκε μετά την 11/9 και μετά το φόβο για τον άνθρακα, και δίνει, ουσιαστικά, πλήρη απαλλαγή από κάθε ευθύνη. Είναι πρακτικά αδύνατο να πάρεις κάποια αποζημίωση αν πάθεις κάτι. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι αν κάνεις το εμβόλιο Covid-19, είσαι εντελώς μόνος σου. Αν πάθεις μόνιμη βλάβη, αν χάσεις τη δουλειά σου, αν τα έξοδα για την υγεία σου φτάσουν στο ταβάνι, καλή τύχη!


Έλεγχος του πληθυσμού

IMAGE DESCRIPTIONDavid E. Martin, PhD, εθνικός αναλυτής πληροφοριών, ΗΠΑ: Αυτή η ιστορία δεν αφορά τα εμβόλια. Αφορά τον έλεγχο του πληθυσμού. Αν ο σκοπός σου είναι να μετατρέψεις αυτή την όμορφη Γη στην οποία ζούμε, σε παιδική χαρά για τους λίγους προνομιούχους, τότε ο κόσμος που μπαίνει στη μέση, είναι πρόβλημα. Αυτά είναι τα πραγματικά κίνητρα των ατόμων που αποφάσισαν, θεωρώντας τον εαυτό τους ανώτερο από την υπόλοιπη ανθρωπότητα και μπορούν να επιβάλλουν την στην ανθρωπότητα τους όρους της δικής τους ύπαρξης.

Αυτή είναι η στιγμή της γνωστικής σύγκρουσης, που εντυπώνεται στο μυαλό σας, όπως σας λένε «θυμηθείτε τη Μεγάλη Ύφεση», «θυμηθείτε την 11η Σεπτέμβρη». Εθιζόμαστε στο να δικαιολογούμε απίστευτα τυραννικές ενέργειες, που θα δικαιολογούνται με το «θυμηθείτε το 2020». Και οι αγαπημένοι σας, αυτοί που πέθαναν, αυτοί που προσβλήθηκαν, χρησιμοποιούνται ως «τροφή για τα κανόνια» κι αυτή είναι η απόλυτη βεβήλωση της τιμής και της ακεραιότητας τους.

Αυτή είναι επίσης μια δοκιμασία για την ανθρωπότητα, για να δει πόση από την ελευθερία της
θα παραδώσει, προτού φτάσει να πει: «Ως εδώ!».

Dr. Ben Tapper: Ο Benjamin Rush, ένας εκ των υπογραφόντων την Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας, δήλωσε ότι αν δεν κατοχυρώσουμε συνταγματικά την ιατρική ελευθερία, θα έρθει η στιγμή που η Ιατρική θα οργανωθεί ως κεκαλυμμένη δικτατορία, που θα περιορίζει την τέχνη της ίασης σε μια μόνο κοινωνική τάξη και θα στερεί από τους υπόλοιπους αυτό το προνόμιο. Η στιγμή αυτή είναι τώρα!

David E. Martin, PhD, εθνικός αναλυτής πληροφοριών, ΗΠΑ: Τώρα, δεν θα πρέπει να γίνουμε ένας φρενήρης όχλος, να βρούμε τους αυτουργούς, να τους σύρουμε στις κεντρικές πλατείες και να τους διαπομπεύσουμε. Τώρα, είναι η ώρα να καταλάβουμε ότι κάθε απόφαση που λαμβάνεται σήμερα από κάθε μέλος αυτής της συνωμοσίας, είναι απόλυτα κατανοητή σε κάθε στάδιο κατά τη λήψη αυτής της απόφασης. Στο σύνολό τους, αυτά τα σταδιακά βήματα οδήγησαν στην καταστροφή. Γιατί αυτοί έχασαν κάθε επαφή με την υπόλοιπη ανθρωπότητα. Αυτή είναι μια πρόσκληση για να εξετάσουμε όλοι μας τον τρόπο ζωής μας. Και να δούμε ότι καμία από τις αποφάσεις που παίρνουμε, ούτε μία, σε καμία στιγμή, δεν είναι χωρίς συνέπειες. Αυτή είναι η στιγμή η δική μας, να ξαναβρούμε την ανθρωπιά μας.


Επίλογος

Η ζωή μας διαμορφώνεται από ιστορίες. Οι ιστορίες που μας λένε, γίνονται ιστορίες που λέμε εμείς στους άλλους. Όσο περισσότερο τις ακούμε, τόσο περισσότερο τις πιστεύουμε. Όταν χρησιμοποιούνται ως εργαλείο, μας βοηθούν να καταλάβουμε καλύτερα ποιοι είμαστε, από πού ερχόμαστε και πού πηγαίνουμε. Όταν χρησιμοποιούνται ως όπλο, μπορούν να είναι θανατηφόρες.

Αν επαναλάβεις ένα ψέμα πολλές φορές, γίνεται αλήθεια. Ίσως αυτός να ήταν ο στόχος αυτών που έγραψαν αυτή την ιστορία. Ο φόβος καταστέλλει το τμήμα του εγκεφάλου που σχεδιάστηκε για να λύνει προβλήματα. Χωρίς αυτή την ικανότητα, αναζητούμε από τους άλλους να μας καθοδηγήσουν και να μας σώσουν. Έτσι, χάνουμε την επαφή με το πιο πρωταρχικό στοιχείο της φύσης μας. Παύουμε να τρεφόμαστε με αυτά που γεννάει η γη κι αρχίζουμε να καταναλώνουμε προϊόντα που κατασκευάζουν οι μηχανές. Αντικαθιστούμε τις θεραπείες ίασης με φάρμακα που βλάπτουν. Εγκαταλείπουμε την αγάπη και την ελευθερία, για το χρέος και την εξάρτηση.

Τα καλά νέα είναι ότι η ιστορία μας δεν έχει τελειώσει. Η κορύφωση δεν ήρθε ακόμα. Η στιγμή, που ο ήρωας ορθώνεται και πάλι ξαναβρίσκοντας τη δύναμη που είχε ξεχάσει ότι είχε. Τη δική του δύναμη, τη δύναμη της φύσης.


IMAGE DESCRIPTION

Σημείωση:

Το παραπάνω κείμενο αποτελείται από αποσπάσματα
από το ντοκιμαντέρ του Mikki Willis: «Plandemic,
Indoctornation
» (plandemicseries.com).


Ο Mikki Willis είναι αμερικανός παραγωγός ταινιών.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ