ΣΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ
ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥ
ΛΟΜΠΙ

Μηχανισμοί προπαγάνδας
και πρακτικές της ιατρο-
φαρμακευτικής βιομηχανίας


Στις 20 Μαΐου 2020, ως μέρος της σειράς ντοκιμαντέρ Plandemic, δημοσίευσα μια συνέντευξη με την επιστήμονα Judy Mikovits. Η συνέντευξη προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις, γιατί διέσπειρε, όπως έλεγαν τα ΜΜΕ, «επικίνδυνες θεωρίες συνωμοσίας». Ως πατέρας και βετεράνος παραγωγός των ΜΜΕ, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να διαδώσω επιβλαβείς πληροφορίες στον κόσμο, σε μια περίοδο που είναι τόσο ευάλωτος, όπως είναι τώρα.

Γνώρισα την Dr. Judy δυο χρόνια προτού κάνω τη συνέντευξη. Διάβασα το βιβλίο της και ερεύνησα την ιστορία της. Αφού μίλησα με τη νομική της ομάδα, τους συναδέλφους της και άτομα που τη γνωρίζουν χρόνια, ένα μπορώ να πω χωρίς αμφιβολία: Η Judy Mikovits είναι μια από τις πιο τίμιες, ευαίσθητες και γενικά γενναίες γυναίκες που έχω γνωρίσει.

Γιατί τότε οι πιο ισχυρές δυνάμεις των τεχνολογικών εταιρειών, της πολιτικής, των ΜΜΕ και της ιατρικής κατέφυγαν σε τόσο ακραία μέτρα για να τη φιμώσουν σε ολόκληρο τον κόσμο; Και γιατί όλοι οι «ελεγκτές αλήθειας» ξόδεψαν τόσο μελάνι και χρόνο, για να δυσφημήσουν τον χαρακτήρα της, ενώ απέφυγαν τις αποκαλύψεις της σχετικά με τις πατέντες, τη σύγκρουση συμφερόντων και τη θανάσιμη διαφθορά που επικρατεί στους οργανισμούς υγείας παγκόσμια;

Προκειμένου να πάρω απάντηση σε αυτά και σε πολλά άλλα ερωτήματα, εδώ και αρκετές εβδομάδες παίρνω συνεντεύξεις από ακαδημαϊκούς σε όλο τον κόσμο, κορυφαίους γιατρούς, διακεκριμένους επιστήμονες και υποψηφίους για Νόμπελ. Επίσης, βρήκα τη Dr. Judy για μια ακόμη συνέντευξη, για να της δώσω την ευκαιρία να απαντήσει στην κριτική.

Mikki Willis, παραγωγός ταινιώνΔεν υπάρχει ποσό
που μπορεί να με κάνει να το συγκαλύψωIMAGE DESCRIPTIONΓιατί συμφωνήσατε να αποσύρετε τη μελέτη για το XMRV;

Judy Mikovits, PhD, μοριακή βιολόγος, ΗΠΑ: Η έρευνα αποσύρθηκε με τη βία κι εμένα μ΄ έριξαν στη φυλακή.

Μου είπαν ότι είχατε οικονομικές προσφορές για να σιωπήσετε.

Judy Mikovits: Αν πεις απλά ότι έκανες λάθος και υποσχεθείς ότι ποτέ δεν θα ξαναπείς κουβέντα, μπορείς να κρατήσεις όλα όσα παίρνεις, τις χορηγίες, τα παίρνεις όλα πίσω, εκατομμύρια δολάρια, έχεις δημοσιεύσεις, χρηματοδότηση.

Οι δικηγόροι μου, μου είπαν ότι αυτή ήταν η καλύτερη προσφορά που θα μπορούσα να έχω. Και τους είπα: Δεν καταλαβαίνετε; Δεν χρειάζομαι προσφορά, έχω ήδη χάσει τα πάντα.


Αν σκεφτώ ότι έστω ένα παιδί ή μια γιαγιά πάθει κακό ή πεθάνει γιατί εγώ δεν έκανα κάτι, θα σημαίνει ότι η ζωή μου όπως την ξέρω θα έχει τελειώσει. Δεν υπάρχει ποσό που μπορεί να με κάνει να το συγκαλύψω αυτό. Δεν θα σταματήσω ποτέ να λέω την αλήθεια.Πατέντες για τον κορονοϊό

IMAGE DESCRIPTIONDavid E. Martin, PhD, εθνικός αναλυτής πληροφοριών, ΗΠΑ: Είμαι ο προγραμματιστής της γλωσσικής γονιδιωματικής, πού ήταν η πρώτη πλατφόρμα όπου μπορούσες να προσδιορίσεις την πρόθεση της επικοινωνίας κι όχι μόνο το κυριολεκτικό αντικείμενο της. Χρησιμοποιήσαμε όμως αυτή την τεχνολογία και για μια σειρά άλλων εφαρμογών, στην άμυνα, την κατασκοπεία, την οικονομία. Στις αρχές του 2000, η εταιρεία μου ήταν υπεύθυνη για την ανάδειξη αυτού, που εκείνη την εποχή ήταν η μεγαλύτερη τεχνολογική απάτη της ιστορίας. Διεξάγουμε σειρά ερευνών για κάθε ιδιώτη, κάθε οργανισμό και κάθε εταιρεία, που ασχολείται με ο,τιδήποτε είτε θολώνει τη γραμμή των βιολογικών και χημικών όπλων, είπε ξεπερνά αυτή τη γραμμή σε οποιοδήποτε από τα 186 κράτη.

Το 1999 ψηφιοποιήθηκαν εκατομμύρια πατέντες από την IBM. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η ανθρώπινη καινοτομία αποτυπώθηκε σε ηλεκτρονική, αναζητήσιμη ψηφιακή μορφή. Με αυτές τις πληροφορίες κάναμε μια απλή άσκηση χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της γλωσσικής γονιδιωματικής. Και καταλήξαμε στο τρομακτικό συμπέρασμα ότι το ένα τρίτο των πατεντών που κατατίθενται στις Ηνωμένες Πολιτείες, λειτουργικά ήταν πλαστές. Δηλαδή, ενώ είχαν γλωσσικές διαφοροποιήσεις, στην πραγματικότητα κάλυπταν το ίδιο αντικείμενο.

Το 1999, άρχισαν να εμφανίζονται πατέντες του κορονοϊού κι από εκεί ξεκινούν τα ίχνη.

Το 2003, το Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων (CDC) είδε μια πιθανή φλέβα χρυσού. Και αυτή ήταν το ξέσπασμα ενός κορονοϊού στην Ασία. Κατάλαβαν ότι ένας ιός που μπορεί εύκολα να παραποιηθεί είναι κάτι πολύτιμο και το 2003 επιδίωξαν να τον πατεντάρουν. Φρόντισαν να διασφαλίσουν ότι ελέγχουν τα δικαιώματα ιδιοκτησίας στην ασθένεια, τον ιό, την ανίχνευσή του και όλες τις μετρήσεις του.

Ξέρουμε ότι ο Anthony Fauci, ο Ralph Baric, το Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων και πολλά άλλα άτομα που ήθελαν να πάρουν τα εύσημα ότι εφηύραν τον κορονοϊό, ήταν στο κέντρο αυτής της ιστορίας. Από το 2003 έως το 2018, έλεγχαν 100% τη ροή χρήματος που έχτισε την αυτοκρατορία γύρω από το βιομηχανικό σύμπλεγμα του κορονοϊού.

Γνωρίζουμε ότι η παραποίηση του κορονοϊού άρχισε με τον Ralph Baric το 1999. Ο Dr. Baric είναι ο ερευνητής του Πανεπιστημίου North Carolina Chapel Hill, ο οποίος έγινε διάσημος με τη χιμαιρική του έρευνα για τον κορονοϊό. Το 2002 αναγνωρίστηκε ότι ο κορονοϊός θεωρούνταν μηχανισμός προς εκμετάλλευση, τόσο για καλό όσο και για κακό.

IMAGE DESCRIPTIONΣτις 25 Απριλίου 2003, το Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων των ΗΠΑ κατέθεσε πατέντα ενός κορονοϊού που μεταδίδεται στους ανθρώπους. Σύμφωνα με τον 35 U.S.Code §101, η φύση απαγορεύεται να πατεντάρεται. Είτε ο κορονοϊός SARS κατασκευάστηκε, άρα το πατεντάρισμά του ήταν νόμιμο ή είναι φυσικός, οπότε το πατεντάρισμά του είναι παράνομο. Αν κατασκευάστηκε, αυτό αποτελεί παράβαση των συνθηκών και των νόμων για τα βιολογικά όπλα. Αν ήταν φυσικός, το να κατατεθεί πατέντα γι΄ αυτόν ήταν παράνομο. Και οι δύο εκδοχές είναι παράνομες.

Την άνοιξη του 2007, το Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων υπέβαλε αίτημα στο Γραφείο Πατεντών να κρατήσει την αίτησή του εμπιστευτική και μυστική. Κατέθεσαν πατέντες όχι μόνο για τον ιό, αλλά και για την ανίχνευσή του και για το σύστημα μέτρησής του. Λόγω αυτής της πατέντας, είχαν τη δυνατότητα τα ελέγχουν ποιος επιτρέπεται και ποιος όχι να κάνει ανεξάρτητες έρευνες για τον κορονοϊό. Δεν μπορείς να δεις τον ιό, δεν μπορείς να τον μετρήσεις, δεν μπορείς να φτιάξεις τεστ γι΄ αυτόν, επειδή έχουν πατέντες που περιορίζουν οποιονδήποτε από το να τον χρησιμοποιήσει. Είχαν τα μέσα, είχαν το κίνητρο και κυρίως είχαν το οικονομικό όφελος, για να μετατρέψουν τον κορονοϊο από παθογόνο σε κέρδος.

Έτσι, κάπου ανάμεσα στο 2012 και 2013, κάτι συνέβη. Το Ομοσπονδιακό Ταμείο για την Έρευνα τροφοδοτεί μέρη όπως το Harvard, το Emory, το Πανεπιστήμιο Chapel Hill της Νότιας Καρολίνας. Aυτή η χρηματοδότηση εμποδίστηκε ξαφνικά από κάτι που συνέβη στο Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH). Το NIH είχε μια στιγμή διαύγειας και το 2013 είπε, νομίζω ότι κάνουμε λάθος, οι μελέτες «αύξησης λειτουργικότητας» του κορονοϊού θα πρέπει να ανασταλούν. Το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας είχε ηθικούς, κοινωνικούς και πιθανά νομικούς λόγους να ενίσταται στην έρευνα. Αλλά οι επιστολές που στάλθηκαν στους ερευνητές, ουσιαστικά έλεγαν: Λαμβάνετε ειδοποίηση ότι σας λέμε να σταματήσετε. Και στο κάτω μέρος της σελίδας, διευκρινιζόταν τι σήμαινε αυτό: Συνεχίστε!

Όμως, όταν τα πράγματα ζορίζουν, το 2014-15, τι κάνεις; Αναθέτεις offshore την έρευνα. Χρηματοδοτείς το Ινστιτούτο Ιολογίας του Wuhan, να κάνει αυτά που φαίνονται. Το κάνεις όμως ευθέως; Όχι. Διοχετεύεις τα χρήματα μέσα από οργανισμούς-βιτρίνες, για να φαίνεται ότι διεξάγεις μια επιχείρηση των ΗΠΑ με υπεργολαβίες στο Ινστιτούτο Ιολογίας του Wuhan.

Οι ΗΠΑ μπορούν να πουν: «Η Κίνα το έκανε». Η Κίνα μπορεί να πει: «Οι ΗΠΑ το έκαναν». Και το ωραίο είναι. ότι και οι δύο λένε σχεδόν την αλήθεια.Σχεδιάστηκε σε εργαστήριο

IMAGE DESCRIPTIONMeryl Nass, M.D., γιατρός, ερευνήτρια, συγγραφέας: Ήμουν η πρώτη στον κόσμο που μελετώντας τα χαρακτηριστικά μιας επιδημίας,

Απέδειξα ότι αποτελούσε βιολογικό πόλεμο και δεν προέκυψε με φυσικό τρόπο. Αυτό το δημοσίευσα πριν από 28 χρόνια. Από την αρχή αυτής της πανδημίας, δεν πίστεψα ότι προήλθε με φυσικό τρόπο από τις νυχτερίδες. Ήμουν αρκετά πεπεισμένη ότι πρόκειται για οργανισμό που σχεδιάστηκε σε εργαστήριο. Υπήρξαν εκατοντάδες διαρροές από εργαστήρια που ερευνούν παθογόνους κορονοϊούς και άλλους πιθανά θανατηφόρους οργανισμούς.

Βρήκα ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μια εργασία που δημοσιεύθηκε στο Nature Medicine, από πέντε επιστήμονες που ισχυρίζονταν ότι ήταν φυσικός και όχι κατασκεύασμα εργαστηρίου. Αλλά τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούσαν δεν έστεκαν πολύ καλά από επιστημονικής άποψης, παρόλα αυτά, πάρα πολλοί σημαντικοί άνθρωποι άρχισαν να παπαγαλίζουν αυτή την εργασία.

Αυτό με έκανε να απορήσω, γιατί αυτοί οι άνθρωποι ρισκάρουν τη φήμη τους, με κάτι που φανερά δεν έχει λογική, δεν στέκει. Κάποιος πρέπει να τους ανάγκασε να τα δημοσιεύσουν και κάποιος πρέπει να έπεισε όλους τους υπόλοιπους να λένε ότι αυτό είναι ένα σπουδαίο επιστημονικό έργο.IMAGE DESCRIPTIONΦέρεστε να είπατε: «Ήταν μια σχολαστική εργασία, που έγινε επαγγελματικά».

Luc Montagnier, ιατρικός ερευνητής, ιολόγος, Νόμπελ Ιατρικής 2008: Θα μπορούσε να είχε γίνει από κάποιον με μεγάλη ειδίκευση.

Δεν είναι κάτι φυσικό; Αυτό εννοείτε;

Luc Montagnier: Όχι, δεν είναι φυσικό, αυτό ήταν δουλειά επαγγελματία, δουλειά μοριακών βιολόγων. Είναι μια πολύ σχολαστική εργασία, θα έλεγα, με πολύ μεγάλη ακρίβεια, αν δούμε τις αλληλουχίες.

Όμως, για ποιο σκοπό;

Luc Montagnier: Ο σκοπός δεν είναι ξεκάθαρος. Εγώ εκθέτω τα δεδομένα. Η δουλειά μου είναι να παρουσιάζω τα δεδομένα, αυτό μόνο. Δεν κατηγορώ κάποιον.

David E. Martin, PhD, εθνικός αναλυτής πληροφοριών, ΗΠΑ: Το πρόβλημα με όλα αυτά είναι ότι τα στοιχεία είναι μπροστά στα μάτια μας. Κι όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με τα δεδομένα, μας λένε ότι με κάποιο τρόπο, οι «ελεγκτές αλήθειας» τα υπερβαίνουν.Η μαύρη λίστα της Google

Ο ρυθμός του σύγχρονου κόσμου είναι τέτοιος, που είναι σχεδόν αδύνατον οι εργαζόμενοι να ερευνήσουν τα γεγονότα και τις πολιτικές που διαμορφώνουν τις ζωές τους. Όταν αναζητούμε απαντήσεις για τα πιο πιεστικά ερωτήματα που αφορούν τη ζωή μας, πού πηγαίνουμε πρώτα; Στο Google. Βάζουμε το θέμα μας, πατάμε «αναζήτηση» και, ορίστε: Μόνο αυτά που θέλουν να δούμε. Με τη σημερινή λογική της «αντιγραφής και επικόλλησης» στη δημοσιογραφία, είναι συνηθισμένο να βλέπουμε εκατοντάδες Μέσα να αναπαράγουν την ίδια αναφορά. Αυτό δεν οφείλεται στην τεμπελιά. Είναι αποτέλεσμα σχεδιασμού.

Όταν βλέπουμε πανομοιότυπους τίτλους σε φαινομενικά άσχετες μεταξύ τους πλατφόρμες, λογικά σκεφτόμαστε ότι πρέπει να είναι αλήθεια. Η ψευδαίσθηση ότι πολυάριθμες πηγές καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα, μας δίνει τη σιγουριά ότι μπορούμε να κοινοποιήσουμε το επιλεγμένο αφήγημα. Και κάπως έτσι, άθελά μας, προωθούμε την προπαγάνδα.

Οι μηχανές αναζήτησης είναι το «ιερό δισκοπότηρο» για όσους επιδιώκουν να ελέγξουν το αφήγημα. Η Google έχει περισσότερη δύναμη στον έλεγχο της ζωής των ανθρώπων, από οποιαδήποτε κυβέρνηση στον πλανήτη. Ως η μηχανή αναζήτησης με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκόσμια, λόγω της διάδοσής της, η Google έχει περισσότερη δύναμη για να επηρεάσει τις εκλογές στις ΗΠΑ από οποιοδήποτε ξένο κράτος.


Dr. Robert Epstein, καθηγητής Ψυχολογίας, συγγραφέας: Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν είναι αόρατες, υποσυνείδητες. Είναι πιο ισχυρές από ο,τιδήποτε έχω δει στις επιστήμες της συμπεριφοράς. Και είμαι σ΄ αυτές τις επιστήμες σχεδόν σαράντα χρόνια.

Zach Vorhies, μηχανικός, μάρτυρας δημοσίου συμφέροντος για την Google: Η Google είπε ότι δεν υπάρχουν μαύρες λίστες. Αυτό μάλιστα, το κατέθεσαν ένορκα. Εγώ, ως τεχνικός, έκανα αναζήτηση στην εσωτερική μηχανή αναζήτησης της Google και μάντεψε τι βρήκα. Είχε στη μαύρη λίστα όρους αναζήτησης, όπως «θεραπεία του καρκίνου». Γιατί αποφασίζει η Google τι μπορεί να αναζητήσει ο κόσμος και τι όχι;

Κάτι, που κάποτε ήταν ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την πλοήγηση στον κόσμο της πληροφόρησης, έχει γίνει ένα δίκτυο για την παγκόσμια επιτήρηση, τη συλλογή πληροφοριών και την κοινωνική μηχανική.

Όταν η Judy Mikovits λέει ότι συνελήφθη χωρίς ένταλμα και φυλακίστηκε χωρίς κατηγορητήριο, το Snopes χαρακτηρίζει τη δήλωσή της «ψευδή». Αν είχαν μπει στον κόπο να εξετάσουν τα έγγραφα της σύλληψης, θα είχαν δει ότι πράγματι, δεν υπήρξε ένταλμα, ούτε υπογραφή του υπεύθυνου. Το γεγονός αυτό το επιβεβαίωσα με τα μέλη της νομικής ομάδας της Dr. Mikovits:


Υπήρχε ένταλμα έρευνας;

Travis Middleton, νομικός ερευνητής: Όχι.

Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες;

Travis Middleton: Όχι, ποτέ δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

David J. Follin, δικηγόρος της dr. Mikovits: 100%, ποτέ δεν απαγγέλθηκε κατηγορία για κανένα έγκλημα στην Judy Mikovits.Εργαλειοποίηση της Wikipedia

Το εργαλείο ελέγχου της αλήθειας στο Facebook, το Politifact, ανήκει στο Ινστιτούτο Poynter, το οποίο λαμβάνει σημαντική χρηματοδότηση από συμμάχους των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών, όπως το Google και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates. Όπως το Snopes, έτσι και το Politifact έχει μακρά ιστορία παραπλάνησης του κοινού.

Στα τέλη Ιανουαρίου 2019, το Politifact, το Snopes και το FastCheck.org, έσπευσαν να καταρρίψουν το ότι ο κορονοϊός και οι θεραπείες του είχαν πατενταριστεί. Εξετάσαμε μόνο τρεις από τις 4.452 διαθέσιμες στο κοινό πατέντες, που δείχνουν χωρίς αμφιβολία ότι ο κορονοϊός SARS, η ανίχνευση και η θεραπεία του, έχουν πατενταριστεί σε μεγάλο βαθμό από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Η Wikipedia είναι το δεύτερο μέρος για να βρεις άτομα, μέρη και γεγονότα. Σύμφωνα με τη Wikipedia, η Judy Mikovits είναι αμερικανίδα πρώην ερευνήτρια, γνωστή για τους απαξιωμένους ιατρικούς της ισχυρισμούς. Αναφέρεται ως ακτιβίστρια εναντίον των εμβολιασμών, ότι προωθεί θεωρίες συνωμοσίας κι ότι έχει κατηγορηθεί για επιστημονικά παραπτώματα.

Η Wikipedia υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Wikimedia, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, με μακρά λίστα χορηγών με πολιτικές δεσμεύσεις. Κάποιοι κατονομάζονται, κάποιοι είναι ανώνυμοι.

Τι λαμβάνει ένας χορηγός της Wikipedia σε αντάλλαγμα για τη γενναιοδωρία του; Ξεκίνησε ως αμερόληπτη, ανοιχτή πλατφόρμα κι έχει εργαλειοποιηθεί, για να υποβαθμίζει το έργο και τη φήμη οποίου θεωρείται ότι αποτελεί απειλή για τους χορηγούς της. Και μόλις σε σπιλώσει, σε κλειδώνει απ΄ έξω, ώστε να μην μπορείς να κάνεις διορθώσεις στο ίδιο σου το βιογραφικό.

Συνοψίζοντας, οι περισσότεροι «ανεξάρτητοι ελεγκτές αλήθειας» δεν είναι ούτε ανεξάρτητοι, ούτε βασίζονται στα δεδομένα. Για να το πούμε απλά, είναι μηχανές πολιτικού χρήματος.

Φυτεμένα στοιχεία
για προώθηση του κοινού αφηγήματος


David E. Martin, PhD, εθνικός αναλυτής πληροφοριών, ΗΠΑ: Αυτό που κάνουν είναι ότι έχουν αποφασίσει ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο αφήγημα. Αν κάτι ευθυγραμμίζεται με τις δημόσιες τοποθετήσεις του CDC και του ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας), θεωρείται σωστό. Δεν χρειάζεται να θυμίσω στους αμερικάνους, ότι το Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων έλεγε ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε DDT στα σπίτια μας. Είναι ο οργανισμός, που υποτίθεται ότι φροντίζει τη δημόσια υγεία.

Ξεκινώντας με την υπόθεση ότι το επίσημο δόγμα πρέπει να είναι ο αντικειμενικός κανόνας, τότε αυτό που ψάχνουν οι ελεγκτές της αλήθειας είναι μια δημοσίευση στα Μέσα, που να επιβεβαιώνει τη δήλωση αυτού του οργανισμού. Και έρχονται μετά αυτοί που «καταρρίπτουν» και διαψεύδουν τις «θεωρίες συνωμοσίας» και φωνάζουν: «Θα σας αποκαλύψουμε την απάτη!».

Κάθε ένα από τα Μέσα Ενημέρωσης έχει «φυτεμένα» στοιχεία. Και έχουν αλλάξει τη σειρά των σελίδων. Αν κοιτάξεις σήμερα για μελέτες για τη χρήση της μάσκας ή για την κοινωνική απόσταση, θα δεις ότι οι μελέτες που παλιότερα ήταν στις πρώτες τρεις θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης, δεν υπάρχουν πλέον. Και αυτό που βρίσκεται σε αυτές τις θέσεις, είναι μελέτες με τίτλους που υποστηρίζουν το κοινό αφήγημα.

Γιατί αν εμποδίσεις τον κόσμο να συγκεντρώνεται, μάντεψε για ποιο θέμα δεν συζητάνε: Δεν μιλάνε για τα θέματα της προεκλογικής εκστρατείας. Αν κρατήσεις τον κόσμο στα σπίτια τους, η μόνη πηγή πληροφόρησης που έχουν, είναι αυτή που τους δίνεις. Τώρα ξέρω πώς να στοχεύσω στο εκλογικό μου σώμα. Βρίσκονται στο μόνο μέρος που τους επιτρέπω να βρίσκονται. Ακούνε μόνο το μήνυμα που τους επιτρέπω ν΄ ακούσουν, μέσω ενός μέσου που ελέγχω.Επιχείρηση Mockingbird της CIA

Εκείνοι που λένε τις ιστορίες,
κυβερνούν τον κόσμο.

Πλάτωνας


Από την εφεύρεση της Τυπογραφίας, γίνεται μάχη για τον έλεγχο της πληροφορίας που μεταδίδεται. Στις αρχές του 1900, ο μεγιστάνας των πετρελαίων John D. Rockefeller, πήρε τον έλεγχο όλων των εφημερίδων και όλων των εκδοτών της εποχής του. Έγινε ο πρώτος δισεκατομμυριούχος των ΗΠΑ και έστρωσε το δρόμο για τους επόμενους «πεινασμένους» για εξουσία. Έτσι ξεκίνησε ο «πυρετός του χρυσού» για το πιο πολύτιμο αγαθό του σύγχρονου κόσμου: Το αφήγημα.

Σε έρευνα επιτροπής γερουσιαστών, αποκαλύφθηκε ότι η CIA διεξήγαγε μία κρυφή επιχείρηση για να διεισδύσει και να ελέγξει τα ΜΜΕ των ΗΠΑ. Την ονόμαζαν Επιχείρηση Mockingbird. Πάνω από 300 πράκτορες της CIA, συμβεβλημένοι και εκπαιδευμένοι, είχαν τοποθετηθεί σε θέσεις κλειδιά σε κορυφαία Μέσα Ενημέρωσης. Παριστάνοντας τους εκδότες και τους δημοσιογράφους, αυτοί οι καλοπληρωμένοι ηθοποιοί δεν τόλμησαν ποτέ να αναρωτηθούν για τις επιπτώσεις των ψεμάτων τους στον κόσμο έξω από το στούντιο.

Με το νόμο για τις τηλεπικοινωνίες του 1996, άνοιξε ο δρόμος στα αρπακτικά των εταιρειών για να μονοπωλήσουν τα έντυπα και ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ. Σήμερα, μια χούφτα επιχειρηματικών αυτοκρατοριών ελέγχουν τη συντριπτική πλειοψηφία όσων διαβάζεις, ακούς και βλέπεις. Από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο, τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δίκτυα, τις εφημερίδες και τα περιοδικά μέχρι το τεράστιο σύμπαν των ειδησεογραφικών και ψυχαγωγικών sites του Internet.

Έτσι λειτουργεί το σύστημα. Είναι σαν ένα σπίτι από καθρέπτες, πού βλέπεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και ξανά. Μόνο που είναι παραμορφωμένο.

Είναι μια βιομηχανία που πληρώνεται για να κυνηγά και να στοχοποιεί δημοσιογράφους, μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος και κάθε μέρα στη συνείδησή μας και στις εικόνες που βλέπουμε, προσπαθούν να καταστρέψουν ή να κηλιδώσουν την ιδέα που δεν τους αρέσει ή το πρόσωπο που την εκφράζει.Κηλιδώνεις κάποιον με ψευτιές κ.λπ. και μετά το εμπορευματοποιείς.
Μετά, εσύ το γράφεις κι εγώ λέω ότι αυτό αναφέρει ο Τύπος, άρα έχω την επικύρωση
ότι ο λίβελος δημοσιεύτηκε στον Τύπο και αναπαράγεται, και έχω εμπορευματοποιήσει
την αναφορά του Τύπου στον λίβελο που φτιάξαμε. Είναι τακτική.

Rep. Nancy Pelosi, Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑΟι προσωπικότητες των ειδήσεων δεν είναι οι μόνοι καλοπληρωμένοι ηθοποιοί που υπηρετούν τη μηχανή της προπαγάνδας. Τα περισσότερα νυχτερινά αμερικάνικα talk shows ανήκουν στις ίδιες εταιρείες κι έτσι ακολουθούν το ίδιο σενάριο. Παρατηρούμε να ξεκινούν σχολιάζοντας θεωρίες συνωμοσίας που είναι εντελώς άσχετες με τον κορονοϊό. Είναι η τυπική τακτική που χρησιμοποιούν οι προπαγανδιστές, προκειμένου να δώσουν την αίσθηση ότι όλα όσα θα ακολουθήσουν βρίσκονται στα όρια του παραλογισμού.Ασκήσεις, σχεδιασμοί και σενάρια, που... επαληθεύονται

IMAGE DESCRIPTIONDavid E. Martin, PhD, εθνικός αναλυτής πληροφοριών, ΗΠΑ: Το 1979 αποφασίστηκε ότι χρειαζόμαστε το νόμο Bayh-Dole, γιατί έπρεπε να μεταρρυθμίσουμε το σύστημα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Μια από τις τροποποιήσεις ήταν ότι επιτρέψαμε στους αποδέκτες ομοσπονδιακής χρηματοδότησης να πατεντάρουν και να έχουν κέρδη από έρευνες, για τις οποίες έχει πληρώσει ο κόσμος.

Παίρνεις επιχορήγηση εκατομμύρια δολάρια από τους φορολογούμενους και μετά χρεώνεις τους φορολογούμενους στο άρτιο, για την τεχνολογία που αυτοί πλήρωσαν για να αναπτύξεις. Ο νόμος Bayh-Dole απογοήτευσε τον αμερικάνικο λαό, γιατί αντί να «στεκόμαστε στους ώμους των γιγάντων», τώρα γονατίζουμε στα πόδια της απληστίας.

Το σύστημά μου, εντόπισε ανωμαλίες, όταν άρχισα να βλέπω μη κερδοσκοπικές, εταιρικές και κρυφές χρηματοδοτήσεις, σε προγράμματα για τον κορονοϊό στα τέλη του καλοκαιριού και το φθινόπωρο του 2019. Η πρώτη «κόκκινη σημαία» βγήκε όταν διαβάσαμε το σενάριο «Ένας κόσμος σε κίνδυνο».

Υπάρχει ένας οργανισμός που ονομάζεται «Παγκόσμιο Συμβούλιο Επιτήρησης Ετοιμότητας». Ο οργανισμός αυτός είναι μέρος του ΠΟΥ και στο συμβούλιό του συμμετέχουν, ο Dr. Elias του Ιδρύματος Gates και ο Anthony Fauci του NIAID.

Αυτοί οι δυο, μαζί με τον διευθυντή του Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων της Κίνας, έβγαλαν συστάσεις που λένε ότι μέχρι το Σεπτέμβρη του 2020, θα πρέπει να πραγματοποιηθούν δύο παγκόσμιες ασκήσεις ετοιμότητας και μία απ΄ αυτές θα πρέπει να αφορά στην απελευθέρωση ενός θανατηφόρου παθογόνου του αναπνευστικού. Αυτό οδήγησε στο Event 201 τον Οκτώβριο 2019.

Το Event 201 πραγματοποιήθηκε πέντε μήνες προτού ανακηρυχθεί ο Covid-19 πανδημία. Στο Event συμμετείχαν κάποιοι από αυτούς που τώρα έχουν άμεση εμπλοκή με την πραγματική πανδημία και που έχουν κέρδη από αυτήν.

Το Event 201 είχε σενάριο, πολλές κάμερες και ζωντανή μετάδοση παγκόσμια μέσω Internet. Μία διοργάνωση με τέτοια πολυπλοκότητα και μέγεθος χρειάζεται μήνες για να γραφτεί, να προετοιμαστεί και να διοργανωθεί, άρα η σύλληψη της ιδέας πρέπει να έγινε τουλάχιστον ένα χρόνο πριν την πραγματική πανδημία. Ο Anthony Fauci γνώριζε ήδη από τον Ιανουάριο 2017 ότι θα έχουμε ένα ξέσπασμα πριν το τέλος του 2020. Ακόμα και ο Bill Gates, ένα άτομο χωρίς ιατρική εκπαίδευση, γνώριζε ότι θα γίνει.


David E. Martin, PhD, εθνικός αναλυτής πληροφοριών, ΗΠΑ: Όλα όσα βλέπετε να συμβαίνουν μπροστα στα μάτια σας, όλα είχαν απλωθεί στο τραπέζι της άσκησης, για την οποία οι «ελεγκτές αλήθειες» λένε ότι δεν έχει καμία σχέση με το ξέσπασμα του κορονοϊού. Απλά έτυχε. Είναι αυτό το θαυμάσιο σύμπαν α-πιθανοτήτων, όπου εμφανίζονται ταυτόχρονα κάποια γεγονότα και μετά η φύση πολύ βολικά έρχεται και εναρμονίζεται με τους σχεδιασμούς μας. Αυτό είναι το σενάριο που μας καλούν να δεχτούμε. Ευφυές.

IMAGE DESCRIPTIONΤο Event 201 δεν ήταν το πρώτο σενάριο εξάσκησης που προφήτευσε το μέλλον με εκπληκτική ακρίβεια. Οι επικεφαλής της παγκόσμιας υγείας και των επιχειρήσεων έκαναν φανταστικά σενάρια εδώ και δεκαετίες.

Ένα χρόνο πριν το Event 201, πολλοί από τους ίδιους χορηγούς, οργανωτές και ηθοποιούς, συγκεντρώθηκαν για να κάνουν μια προσομοίωση πανδημίας από έναν φανταστικό ιό που ονόμασαν Clade X.

Το 2010 το Ίδρυμα Rockefeller δημοσίευσε 54σέλιδο έγγραφο με τίτλο: «Σενάρια για τη μελλοντική τεχνολογία και τη διεθνή ανάπτυξη». Στη σελίδα 18 υπάρχει το σενάριο της πανδημίας: «Lock Step: Ένας κόσμος αυστηρότερου κυβερνητικού ελέγχου και πιο αυταρχικών ηγεσιών, με περιορισμένη καινοτομία και αυξανόμενη οπισθοχώρηση των πολιτών»:


Η κυβέρνηση της Κίνας δεν ήταν η μόνη που πήρε ακραία μέτρα για να προστατεύσει τους πολίτες από τον κίνδυνο και την έκθεση.

Στη διάρκεια της πανδημίας, εθνικοί ηγέτες ενίσχυσαν την εξουσία τους και επέβαλαν αυστηρούς κανόνες και περιορισμούς, από την υποχρεωτική χρήση μάσκας μέχρι τη θερμομέτρηση στις εισόδους των δημόσιων χώρων, όπως τους σταθμούς των τρένων και τα σούπερ μάρκετ.

Ακόμα κι όταν υποχώρησε η πανδημία, αυτός αυταρχικός έλεγχος και η επίβλεψη των πολιτών και των δραστηριοτήτων τους, παρέμειναν ή και εντάθηκαν.


Προώθηση ατόμων σε θέσεις εξουσίας
που να επηρεάζονται, όχι ηγέτες


David E. Martin, PhD, εθνικός αναλυτής πληροφοριών, ΗΠΑ: Ζούμε σε μια εποχή, όπου δυστυχώς, έχει υπονομευθεί η ηγεσία. Και μ΄ αυτό εννοώ ότι τοποθετούνται άτομα σε θέσεις εξουσίας, με βάση την ικανότητά τους να επηρεάζονται κι όχι με βάση τα ηγετικά τους προσόντα. Το πιο ξεκάθαρο παράδειγμα είναι η ηγεσία του ΠΟΥ.

IMAGE DESCRIPTIONΟ ΠΟΥ είναι ο οργανισμός με την αποκλειστική εξουσία να καθοδηγεί και να προστατεύει την υγεία και ευζωία της ανθρωπότητας. Συντηρείται από δωρεές, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων προέρχεται από φαρμακευτικές και εταιρείες βιοτεχνολογίας, που έχουν συμφέροντα από την υποστήριξη του οργανισμού. Το 2017, το Associated Press ανέφερε ότι ο ΠΟΥ ξοδεύει περίπου διακόσια εκατομμύρια δολάρια το χρόνο σε ταξίδια, περισσότερα απ΄ όσα ξοδεύει συνολικά σε κάποια από τα μεγαλύτερα προβλήματα της δημόσιας υγείας, όπως το AIDS, τη φυματίωση και την ελονοσία. Οι ανακριβείς και κακές συμβουλές που επανειλημμένα έχει εκδώσει ο ΠΟΥ, δεν είναι απλά αποτέλεσμα ανικανότητας, αλλά οφείλονται στην εσκεμμένη εξαγορά της ηγεσίας του ΠΟΥ από το Κ.Κ. Κίνας.

Ο Tedros Ghebreyesus είναι ο πρώτος Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ, που δεν είναι γιατρός. Ο διορισμός του στην ανώτατη θέση του ΠΟΥ είναι αμφιλεγόμενος, με δεδομένο τον προηγούμενο ρόλο του ως Υπουργού Υγείας της Αιθιοπίας. Ο Tedros είχε κατηγορηθεί ότι είχε συγκαλύψει τρεις μεγάλες επιδημίες. Πριν το διορισμό του, ο Tedros ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος του Tigray People's Liberation Front, μιας βάρβαρης και διεφθαρμένης πολιτικής ομάδας, υπέυθυνης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, όπως βομβαρδισμούς, απαγωγές, βασανισμούς και φόνους.

Ως Υπουργός Υγείας της Αιθιοπίας, ο Tedros απέκτησε στενή σχέση τόσο με το Ίδρυμα Gates, όσο και με το Ίδρυμα Clinton. Με τις πλάτες των δύο πιο ισχυρών ιδρυμάτων στον κόσμο και την πλήρη υποστήριξη του Κ.Κ. Κίνας, ο Tedros ήταν φαβορί.


David E. Martin, PhD, εθνικός αναλυτής πληροφοριών, ΗΠΑ: Δεν υπάρχει ούτε ένα άτομο από όσους προωθούν αυτό το σενάριο, που να μην ανήκει στα διαπλεκόμενα διευθυντήρια του ΠΟΥ, του CDC, του NIAID ή τους οργανισμούς, που με κάλυμμα τη φιλανθρωπία, τους χρηματοδοτούν. Τώρα γνωρίζουμε ότι υπάρχουν 1.300 πατέντες, πού εκδίδονται τώρα και διατηρούνται από οργανισμούς, οι οποίοι λαμβάνουν πολλαπλές χρηματοδοτήσεις από το Ίδρυμα Gates, την ECO Health Alliance, από τη φιλανθρωπία της Sherlock Biosciences κι όλοι αυτοί συνδέονται άμεσα με τις πηγές χρηματοδότησης του NIAID του Anthony Fauci. Αν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων στη χρηματοδότηση και τη λήψη αποφάσεων και στη γνώση «από μέσα» που έχεις, ανάμεσα σε οργανισμούς που συναγωνίζονται ή ανταγωνίζονται, παραβιάζεται ο νόμος των ΗΠΑ κατά των μονοπωλίων. Πρόκειται για ομοσπονδιακά εγκλήματα.


Δωροδοκίες από τις φαρμακευτικές

Αν μπορούσατε να διορθώσετε τα λάθη του σύγχρονου ιατρικού συστήματος, από που θα αρχίζατε;

Meryl Nass, γιατρός, ερευνήτρια, συγγραφέας: Από τη σύγκρουση συμφερόντων. Πριν 40-50 χρόνια, οι διευθυντές των φαρμακευτικών εταιρειών πήγαιναν φυλακή, αν εν γνώσει τους πουλούσαν ένα κακό προϊόν και απέκρυπταν πληροφορίες για τα προβλήματα του προϊόντος τους. Έκτοτε, η μόνη συνέπεια είναι να πληρώνουν πρόστιμο. Οπότε, το να πουλάς ένα προϊόν και να αποκρύπτεις πληροφορίες γι΄ αυτό, είναι OK, γιατί το να πληρώνεις πρόστιμα θεωρείται ως το τίμημα για να κάνεις μπίζνες.

Πώς έφτασε η φαρμακευτική βιομηχανία να έχει αιχμαλωτίσει την υπόλοιπη ιατρική βιομηχανία; Είναι επειδή έχουν τόσα πολλά χρήματα, για να δωροδοκούν το Εθνικό Σύστημα Υγείας, το Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων, τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, τις επαγγελματικές ενώσεις, τον Τύπο, τις ιατρικές σχολές και όλους τους άλλους.


Big Pharma

Την ίδια εποχή που ο John D. Rockfeller κατέλαβε τα MME, κατέλαβε επίσης και την Ιατρική των ΗΠΑ. Όταν ανακαλύφθηκε ότι μπορούν να παραχθούν φάρμακα από πετρέλαιο, ο μεγιστάνας των πετρελαίων διέταξε τον προπαγανδιστικό του στράτο να αντιστρέψουν την πραγματικότητα, ανάλογα. Φάρμακα που χρησιμοποιούνταν για χιλιάδες, ξαφνικά χαρακτηρίστηκαν «εναλλακτικά», ενώ τα νέα, τα βασισμένα στο πετρέλαιο, τα εθιστικά, τα πατενταρισμένα φάρμακα χαρακτηρίστηκαν «το χρυσό πρότυπο». Μετά την αγορά μιας γερμανικής φαρμακευτικής εταιρείας που κατασκεύαζε χημικά για τον Χίτλερ, ο Rockfeller αξιοποίησε την πολιτική του επιρροή, προκειμένου να πιέσει το Κογκρέσο να αποκηρύξει τους φυσικούς τρόπους θεραπείας ως «αντιεπιστημονικά γιατροσόφια».

IMAGE DESCRIPTIONΚατόπιν, ο Rockfeller απέκτησε τον έλεγχο της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης (AMA) κι άρχισε να κάνει τεράστιες χορηγίες στις κορυφαίες ιατρικές σχολές, υπό τον όρο ότι θα δίδασκαν μόνο διδακτέα ύλη, που αυτός θα ενέκρινε. Κάθε αναφορά σε φυτά, βότανα και τρόπους διατροφής, διαγράφτηκε από τα ιατρικά εγχειρίδια.

Γιατροί και καθηγητές που διαφωνούσαν με το σχέδιο του Rockfeller, «σταυρώθηκαν» από τα ΜΜΕ, διαγράφτηκαν από την AMA και τους αφαιρέθηκε η άδεια διδασκαλίας και ασκήσεως της Ιατρικής. Όσοι τόλμησαν να μιλήσουν ανοιχτά, συνελήφθησαν και φυλακίστηκαν. Όταν άρχισαν να εμφανίζονται στοιχεία ότι τα βασισμένα στο πετρέλαιο φάρμακα προκαλούσαν καρκίνο, ο κ. Rockfeller ίδρυσε την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία, μέσω της οποίας φίμωνε την πληροφόρηση.

Ο John D. Rockfeller θεωρείται δικαίως ως ο ιδρυτής της φαρμακευτικής βιομηχανίας, και ο λόγος για τον οποίο το ιατρικό λάθος είναι πλέον η τρίτη κύρια αιτία θανάτου στην Αμερική. Αυτό δεν είναι κατηγορία εναντίον των γιατρών. Περισσότερο απ΄ τον καθένα, αυτοί βρίσκονται στη μέγγενη του πιο ισχυρού λόμπι των ΗΠΑ. Κάθε χρόνο, οι φαρμακευτικές πληρώνουν διπλάσια ποσά απ΄ ότι οι μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες,
για να επηρεάζουν τους νόμους, τις πολιτικές και τις αντιλήψεις του κόσμου. Χάρη στον κ. Rockfeller, τον αρχιτέκτονα των αμερικανικών μονοπωλίων, καμία άλλη βιομηχανία δεν έχει μεγαλύτερη εξουσία πάνω στη ζωή μας, από τη φαρμακευτική.Εμβόλια:
Η καλύτερη επένδυση του Bill Gates


David E. Martin, PhD, εθνικός αναλυτής πληροφοριών, ΗΠΑ: Μέρος του προβλήματος, και αυτό πάει πίσω στα ΄80s με τη Microsoft, ο Bill Gates κατάλαβε ότι ήταν δύσκολο να φτιάξει ένα σύστημα πλοήγησης στον κόσμο των πατεντών, με τη Microsoft να κατέχει φανερά τις πατέντες. Κι έτσι έγινε ο αρχιτέκτονας ενός πανούργου προγράμματος, με το οποίο έβαζε πατέντες σε εταιρείες χαρτοφυλακίου, που δεν είχαν καμία σχέση με τον οργανισμό.

Ο θρύλος λέει ότι ο νεαρός Bill Gates έχτισε την αυτοκρατορία του μέσα από το γκαράζ του. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Ο Bill Gates γεννήθηκε μέσα στον πλούτο και τα προνόμια. Ο παππούς και ο προπάππους του ήταν τραπεζικοί μεγιστάνες. Ο πατέρας του, William Gates ο πρεσβύτερος, ήταν μεγαλοδικηγόρος στο Seattle και πολιτικός λομπίστας. Μέσω του πατέρα του, ο Bill Gates έμαθε τα τερτίπια των νομών και της πολιτικής και πως να χειραγωγεί τις κυβερνήσεις.

IMAGE DESCRIPTIONΟ Bill Gates παράτησε το κολέγιο για να φτιάξει τη Microsoft. Του αποδίδεται ότι εφηύρε το λειτουργικό σύστημα που εξελίχθηκε στα Windows. Ωστόσο, δεν είχε καμία συμμετοχή στην εφεύρεση των Windows. Η αλήθεια είναι ότι αγόρασε ένα έτοιμο λειτουργικό σύστημα από την Seattle Computer Products, του έκανε κάποιες μετατροπές και έδωσε την άδεια στην IBM. Αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να πάρει τα εύσημα.


Edward A. Andrus, διευθυντής μάρκετιν: Δεν θεωρώ τον Bill Gates ένα σπουδαίο, δημιουργικό άτομο, τον θεωρώ τυχοδιώκτη.

Όταν ο συνιδρυτής της Microsoft, Paul Allen, πάλευε με τον καρκίνο, ο Bill Gates άδραξε την ευκαιρία επιχειρώντας να του αρπάξει με δόλο το μερίδιό του από την περιουσία της εταιρείας.

Οι επιχειρηματικές στρατηγικές του Gates βρέθηκαν υπό εξέταση το 1998, όταν το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ μήνυσε τη Microsoft για παράβαση του νόμου κατά των μονοπωλίων. Στη διάρκεια της 18μηνης δίκης, ο Gates έδωσε πολύωρες, βιντεοσκοπημένες καταθέσεις. Επιχειρώντας να επισκιάσει την αρνητική δημοσιότητα, ο Gates επένδυσε εκατό εκατομμύρια δολάρια στην ίδρυση του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates. Εν μια νυκτί, ο Gates μεταμορφώθηκε από αδίστακτο μονοκράτορα της τεχνολογίας, στον πιο γενναιόδωρο φιλάνθρωπο του κόσμου. Η καμπάνια μεταμόρφωσης απέδωσε. Το δίκτυό του διπλασιάστηκε και ο ίδιος κέρδισε τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο.

Σε άρθρο του στην Wall Street Journal, ο Bill Gates χαρακτήρισε τα εμβόλια ως: «Η καλύτερη επένδυση που έκανα ποτέ».

Το Ίδρυμα Gates αναπτύχθηκε πολύ γρήγορα σε μια τεράστια πολυεθνική επιχείρηση, που ελέγχει κάθε βήμα της αλυσίδας διανομής, από τα κεντρικά γραφεία στο Seattle, μέχρι τα χωριά της Ασίας και της Αφρικής. Ως κορυφαίος χορηγός του ΠΟΥ και του CDC, κανείς δεν έχει περισσότερη δύναμη από τον Bill Gates για να επηρεάσει και να ελέγξει την υγεία και την ιατρική ελευθερία των ανθρώπων.Σοβαρές βλάβες από τα εμβόλια

Το 1986, ο πρόεδρος Ronald Reagan υπέγραψε το νόμο για τις βλάβες από τα εμβόλια στα παιδιά, δίνοντας πλήρη ασυλία στους κατασκευαστές εμβολίων. Μετά από μια δεκαετία μηνύσεων για βλάβες και θανάτους εξαιτίας εμβολίων, οι κατασκευαστές εμβολίων κόντευαν να χρεωκοπήσουν. Για τιμωρία των κυβερνώντων, οι εταιρείες εμβολίων απείλησαν ότι θα σταματήσουν την παραγωγή, έως ότου καλυφθούν νομικά για τις ευθύνες.

Μέχρι σήμερα, αν κάποιος πάθει ζημιά ή πεθάνει εξαιτίας παρενεργειών, είναι οι αμερικάνοι φορολογούμενοι που πληρώνουν για τις αποζημιώσεις.

Η Ινδία ήταν μεταξύ των χωρών που χτυπήθηκαν περισσότερο, όταν δόθηκαν κίνητρα σε σταρ του Bollywood από το Ίδρυμα Gates, για να παροτρύνουν τον κόσμο να προβεί σε μαζικούς εμβολιασμούς. Το 2009, στα παιδιά των φυλών χορηγήθηκε το εμβόλιο για το HPV. Σε πάνω από 24.000 κορίτσια είπαν ότι θα τους κάνουν ενέσεις για την υγεία τους, σε πολλές περιπτώσεις χωρίς την ενημέρωση και συναίνεση των γονέων ή κηδεμόνων τους.


IMAGE DESCRIPTIONMary Holland, αντιπρόεδρος Children's Health Defense: Αυτοί που χορηγούσαν αυτά τα εμβόλια, είπαν ψέματα στους κηδεμόνες των κοριτσιών. Στα κορίτσια είπαν ότι αυτό γιατρεύει τον καρκίνο κι ότι δεν θα πάθουν πότε καρκίνο. Τα κορίτσια αυτά έπαθαν σοβαρές βλάβες. Κάποιες είχαν επιληπτικές κρίσεις, άλλες έπαθαν καρκίνο κι επτά κορίτσια πέθαναν. Δεν είχαν καμία ασφάλιση, καμία βοήθεια και το Ίδρυμα Gates αρνήθηκε ότι αυτό ήταν κλινική δοκιμή. Ήταν τόσο άσχημη κατάσταση, που το Κοινοβούλιο της Ινδίας συγκρότησε μια ομάδα για να το ερευνήσει κι έδιωξαν το Ίδρυμα Gates από τη χώρα.

Dr. Colin Gonsalves, σύμβουλος Ανώτατου Δικαστηρίου Ινδίας: Η Ινδία είναι μια βάρβαρη χώρα, τα πράγματα εκεί γίνονται με βάρβαρο τρόπο, αλλά εξεπλάγην που ένας αμερικάνικος οργανισμός λειτουργώντας στο φως της ημέρας, έκανε πράγματα με τρόπο πάρα πολύ, ας πούμε, «ινδικό». Κι έτσι, η τακτική που ακολούθησα είναι ότι θέλω όλες οι διαδικασίες να ερευνηθούν.

Το Κοινοβούλιο της Ινδίας σχημάτισε μια επιτροπή κι αυτή ήταν μια αναπάντεχη κίνηση, γιατί γενικά δεν βλέπουμε συχνά τόσο υψηλού επιπέδου έρευνες για θέματα που αφορούν τον φτωχό κόσμο. Κι αυτή ήταν μία εξαιρετική αναφορά. Δεν νομίζω ότι έχει ξαναγίνει, να εκδώσει το Ινδικό Κοινοβούλιο μια τόσο δηκτική αναφορά. Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι βγήκαν και είπαν: «Δεν έπρεπε να το είχαμε επιτρέψει αυτό. Ζητάμε συγνώμη, δεν πρόκειται να το επιτρέψουμε ξανά», μα τώρα έχουν αρχίσει να κάνουν πάλι τα ίδια κόλπα.

Μπορείτε να φανταστείτε όλη τη χειραγώγηση που υποβάλλονται και υποβάλλουν τα ΜΜΕ, τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης
από ηγέτες όλων των πολιτικών κομμάτων, να λενε ομόφωνα: «Θέλουμε το εμβόλιο». Και το χειρότερο είναι ότι περνιούνται
για φιλάνθρωποι, ενώ στην πραγματικότητα, όλο αυτό γίνεται για την απόκτηση πολιτικής και οικονομικής δύναμης.

Νομίζω ότι η δεύτερη σε πληθυσμό χώρα του κόσμου με 1,3 δις κατοίκους, είναι μία καλή βάση για τις φαρμακευτικές εταιρείες για να «κάνουν την καλή τους» και να σκοτώσουν πολύ κόσμο στην πορεία. Είναι τόσο τρομακτικό αυτό που κάνουν στον κόσμο.


Επιστημονική έρευνα του 2018, δημοσιευμένη στο «International Journal of Environmental Research and Public Health», κατέληξε ότι πάνω από 400.000 παιδιά στην Ινδία έπαθαν παράλυση εξαιτίας των εμβολίων του Gates για την πολιομυελίτιδα, που χορηγήθηκαν από το 2000 μέχρι το 2017. Χρησιμοποιώντας όλα τα γνωστά τους τεχνάσματα, τα ΜΜΕ των ΗΠΑ και οι «ελεγκτές αλήθειας» έσπευσαν να θάψουν την ιστορία. Χάρη όμως στη λεπτομερή εργασία μιας ομάδας ινδών ερευνητών και γιατρών, η άβολη αλήθεια επέζησε στο site του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας.

IMAGE DESCRIPTIONΧωρίς καμία εκπαίδευση ο Bill και η Melinda Gates ίδρυσαν τη Διεθνή Συμμαχία για τα Εμβόλια και την Ανοσοποίηση, μέσω της οποίας προωθούν την ατζέντα τους για εμβολιασμό όλου του κόσμου. Ο οργανισμός αυτός έχει μηνυθεί από κάποιες από τις πιο φτωχές και πιο ευάλωτες χώρες, για πρόκληση σοβαρών βλαβών από πειραματικά προγράμματα εμβολιασμών.


Hon. Jamel C. Holley, αντιπρόσωπος NJ State: Πάντα μας έλεγαν ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή, ότι είναι υγιεινά, ότι είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε, από τη θέση όμως που έχω τώρα ως κρατικός λειτουργός, βλέποντας και επιθεωρώντας όλες αυτές τις μελέτες, είναι πολύ τρομακτικό και θέλω η αφροαμερικανική κοινότητα να ανοίξει τα μάτια της.

Dr. Aaron Lewis, ανθρωπιστής, ερευνητής, παιδαγωγός: Από όλα τα μέρη του κόσμου όπου θα μπορούσε να πάει ο κ. Gates, γιατί έμεινε στην Αφρική; Δεν είναι επειδή νοιάζεται για τους ανθρώπους που είναι σαν κι εμένα, νοιάζεται για την ατζέντα του.

Theo Wilson, ακτιβιστής, δημοσιογράφος: Οι αφρικανοί είναι σε επιφυλακή και το λένε μεταξύ τους στα social media, έχουν σημάνει συναγερμό. Πώς μπορείτε να πιστεύετε τις μεγάλες φαρμακευτικές κι όχι τους γονείς, που σας λένε ότι τα παιδιά τους έπαθαν βλάβες από τις φαρμακευτικές; Δεν με νοιάζει πόσο μεγάλη φαίνεται αυτή η εταιρική μηχανή. Σα γονιός, σας λέω ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν θα πάψουν ποτέ να παλεύουν για τα παιδιά τους.


Ο Covid-19 είναι ο έβδομος κορονοϊός που χτυπάει την ανθρωπότητα
και δεν έχουμε βρει εμβόλιο για κανέναν απ΄ αυτούς.


Arthur Caplan, καθηγητής Βιοηθικής: Το πιο γρήγορο εμβόλιο που βρέθηκε ποτέ ως τώρα για οποιαδήποτε ασθένεια γνωρίζω, ήταν περίπου επτά χρόνια. Ο μέσος όρος είναι είκοσι χρόνια. Το να μιλάμε για κάτι μαγικό που θα γίνει σε λίγους μήνες, αγγίζει τον παραλογισμό.

Mary Holland, αντιπρόεδρος Children's Health Defense: Κάτι που θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος για το εμβόλιο του Covid-19, είναι ότι διέπεται από το νόμο PREP Act (νόμος για την επείγουσα προετοιμασία και ετοιμότητα), ο οποίος βγήκε μετά την 11/9 και μετά το φόβο για τον άνθρακα, και δίνει, ουσιαστικά, πλήρη απαλλαγή από κάθε ευθύνη. Είναι πρακτικά αδύνατο να πάρεις κάποια αποζημίωση αν πάθεις κάτι. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι αν κάνεις το εμβόλιο Covid-19, είσαι εντελώς μόνος σου. Αν πάθεις μόνιμη βλάβη, αν χάσεις τη δουλειά σου, αν τα έξοδα για την υγεία σου φτάσουν στο ταβάνι, καλή τύχη!


Έλεγχος του πληθυσμού

IMAGE DESCRIPTIONDavid E. Martin, PhD, εθνικός αναλυτής πληροφοριών, ΗΠΑ: Αυτή η ιστορία δεν αφορά τα εμβόλια. Αφορά τον έλεγχο του πληθυσμού. Αν ο σκοπός σου είναι να μετατρέψεις αυτή την όμορφη Γη στην οποία ζούμε, σε παιδική χαρά για τους λίγους προνομιούχους, τότε ο κόσμος που μπαίνει στη μέση, είναι πρόβλημα. Αυτά είναι τα πραγματικά κίνητρα των ατόμων που αποφάσισαν, θεωρώντας τον εαυτό τους ανώτερο από την υπόλοιπη ανθρωπότητα και μπορούν να επιβάλλουν την στην ανθρωπότητα τους όρους της δικής τους ύπαρξης.

Αυτή είναι η στιγμή της γνωστικής σύγκρουσης, που εντυπώνεται στο μυαλό σας, όπως σας λένε «θυμηθείτε τη Μεγάλη Ύφεση», «θυμηθείτε την 11η Σεπτέμβρη». Εθιζόμαστε στο να δικαιολογούμε απίστευτα τυραννικές ενέργειες, που θα δικαιολογούνται με το «θυμηθείτε το 2020». Και οι αγαπημένοι σας, αυτοί που πέθαναν, αυτοί που προσβλήθηκαν, χρησιμοποιούνται ως «τροφή για τα κανόνια» κι αυτή είναι η απόλυτη βεβήλωση της τιμής και της ακεραιότητας τους.

Αυτή είναι επίσης μια δοκιμασία για την ανθρωπότητα, για να δει πόση από την ελευθερία της
θα παραδώσει, προτού φτάσει να πει: «Ως εδώ!».

Dr. Ben Tapper: Ο Benjamin Rush, ένας εκ των υπογραφόντων την Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας, δήλωσε ότι αν δεν κατοχυρώσουμε συνταγματικά την ιατρική ελευθερία, θα έρθει η στιγμή που η Ιατρική θα οργανωθεί ως κεκαλυμμένη δικτατορία, που θα περιορίζει την τέχνη της ίασης σε μια μόνο κοινωνική τάξη και θα στερεί από τους υπόλοιπους αυτό το προνόμιο. Η στιγμή αυτή είναι τώρα!

David E. Martin, PhD, εθνικός αναλυτής πληροφοριών, ΗΠΑ: Τώρα, δεν θα πρέπει να γίνουμε ένας φρενήρης όχλος, να βρούμε τους αυτουργούς, να τους σύρουμε στις κεντρικές πλατείες και να τους διαπομπεύσουμε. Τώρα, είναι η ώρα να καταλάβουμε ότι κάθε απόφαση που λαμβάνεται σήμερα από κάθε μέλος αυτής της συνωμοσίας, είναι απόλυτα κατανοητή σε κάθε στάδιο κατά τη λήψη αυτής της απόφασης. Στο σύνολό τους, αυτά τα σταδιακά βήματα οδήγησαν στην καταστροφή. Γιατί αυτοί έχασαν κάθε επαφή με την υπόλοιπη ανθρωπότητα. Αυτή είναι μια πρόσκληση για να εξετάσουμε όλοι μας τον τρόπο ζωής μας. Και να δούμε ότι καμία από τις αποφάσεις που παίρνουμε, ούτε μία, σε καμία στιγμή, δεν είναι χωρίς συνέπειες. Αυτή είναι η στιγμή η δική μας, να ξαναβρούμε την ανθρωπιά μας.


Επίλογος

Η ζωή μας διαμορφώνεται από ιστορίες. Οι ιστορίες που μας λένε, γίνονται ιστορίες που λέμε εμείς στους άλλους. Όσο περισσότερο τις ακούμε, τόσο περισσότερο τις πιστεύουμε. Όταν χρησιμοποιούνται ως εργαλείο, μας βοηθούν να καταλάβουμε καλύτερα ποιοι είμαστε, από πού ερχόμαστε και πού πηγαίνουμε. Όταν χρησιμοποιούνται ως όπλο, μπορούν να είναι θανατηφόρες.

Αν επαναλάβεις ένα ψέμα πολλές φορές, γίνεται αλήθεια. Ίσως αυτός να ήταν ο στόχος αυτών που έγραψαν αυτή την ιστορία. Ο φόβος καταστέλλει το τμήμα του εγκεφάλου που σχεδιάστηκε για να λύνει προβλήματα. Χωρίς αυτή την ικανότητα, αναζητούμε από τους άλλους να μας καθοδηγήσουν και να μας σώσουν. Έτσι, χάνουμε την επαφή με το πιο πρωταρχικό στοιχείο της φύσης μας. Παύουμε να τρεφόμαστε με αυτά που γεννάει η γη κι αρχίζουμε να καταναλώνουμε προϊόντα που κατασκευάζουν οι μηχανές. Αντικαθιστούμε τις θεραπείες ίασης με φάρμακα που βλάπτουν. Εγκαταλείπουμε την αγάπη και την ελευθερία, για το χρέος και την εξάρτηση.

Τα καλά νέα είναι ότι η ιστορία μας δεν έχει τελειώσει. Η κορύφωση δεν ήρθε ακόμα. Η στιγμή, που ο ήρωας ορθώνεται και πάλι ξαναβρίσκοντας τη δύναμη που είχε ξεχάσει ότι είχε. Τη δική του δύναμη, τη δύναμη της φύσης.


IMAGE DESCRIPTION

Σημείωση:

Το παραπάνω κείμενο αποτελείται από αποσπάσματα
από το ντοκιμαντέρ του Mikki Willis: «Plandemic,
Indoctornation
» (plandemicseries.com).


Ο Mikki Willis είναι αμερικανός παραγωγός ταινιών.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ


114 ΣΧΟΛΙΑ

 • Ανώνυμος 50451

  28 Φεβ 2021

  Ήταν συνεργάτης των ΝΑΖΙ; Η σκοτεινή περίοδος του Κων/νου Καραμανλή και το ξεχασμένο σκάνδαλο Μέρτεν που συγκλόνισε την Ελλάδα.

  https://thecaller.gr/xronomixani/htan-synergaths-ton-nazi-skandalo-mertenn/

 • Ανώνυμος 50440

  26 Φεβ 2021

  Μη μιλάς ψεκασμένε.

 • Ανώνυμος 50439

  26 Φεβ 2021

  ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΝΑΜΕ; FAKE-ΠΑΝΔΗΜΙΑ 2009

  ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΝΑΜΕ;

  Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΗ FAKE-ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ 2009
  ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΠΕΡΙ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ "ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΛΕΜΠΕΣΗ

  Κλεάνθης Γρίβας

  12 Ιουνίου 2020

  http://www.grivas.info/emvolia/382-poso-grigora-ksexname-fake-pandimia-2009

 • Ανώνυμος 50418

  23 Φεβ 2021

  "In the management of natural disasters, access to unofficial data offers the opportunity to dispose of different information from that available through other means. It can also serve to detect bias in news content. "We believe that Wikipedia is a valuable, free source of information and that it could be beneficial to researchers working on reducing the risk of disasters if the biases are identified, measured and mitigated," Castillo asserts.
  As a source of information related to natural disasters, the authors show that on Wikipedia, there is a greater tendency to cover events in wealthy countries than in poor countries."

  Και η αγγλόφωνη wikipedia έχει περισσότερα λήμματα από την ρωμιόφωνη. Αυτό είναι άδικο. Διαμαρτύρομαι και απαιτώ οι συντάκτες της αγγλόφωνης να γράφουν για την ρωμιόφωνη.. Δεν πάμε καλά μου φαίνεται.
  Δεύτερον η wikipedia είναι εγκυκλοπαίδεια, όχι υπολογιστής φυσικών καταστροφών.

  "Συνοψίζοντας, οι περισσότεροι «ανεξάρτητοι ελεγκτές αλήθειας» δεν είναι ούτε ανεξάρτητοι, ούτε βασίζονται στα δεδομένα. Για να το πούμε απλά, είναι μηχανές πολιτικού χρήματος."

  Σημασία έχει τί ισχύει. Αν κάτι δεν ισχύει, αν κάτι δεν στέκει, αν κάτι δεν αποδεικνύεται, σημαίνει ότι δεν ισχύει όσο και να χτυπιέσαι. Φάε μια κρεμούλα καλύτερα.
  Μην μιλάς μακάκα.

 • Ανώνυμος 50417

  23 Φεβ 2021

  "Συνοψίζοντας, οι περισσότεροι «ανεξάρτητοι ελεγκτές αλήθειας» δεν είναι ούτε ανεξάρτητοι, ούτε βασίζονται στα δεδομένα. Για να το πούμε απλά, είναι μηχανές πολιτικού χρήματος."

  Wikipedia, a source of information on natural disasters biased towards rich countries
  https://phys.org/news/2020-02-wikipedia-source-natural-disasters-biased.html

 • Ανώνυμος 50416

  23 Φεβ 2021

  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κων. Μητσοτάκης, οι σχέσεις με τον ναζί σφαγέα 3.000 Κρητικών και η δήλωση προς τη χούντα! (έγγραφα)
  https://www.candiadoc.gr/2019/05/11/apokalypsi-kon-mitsotakis-oi-scheseis-m/

 • Ανώνυμος 50410

  21 Φεβ 2021

  https://www.news4health.gr/ygeia/6553/ethelontes-sti-vretania-tha-molynthoyn-skopima-ston-koronoio-ep-amoivi

  Έγινε κάτι ανάλογο και πέρισυ:
  https://www.iefimerida.gr/ygeia/koronoios-bretania-dokimes-embolioy-ethelontes-sars-cov-2

  Εμ τους ανθρώπους θα μολύνουν αφού αυτούς αφορά το εμβόλιο. Γιατί να την πληρώνουν τα ζώα.
  Επίσης τα εμβόλια που κυκλοφορούν είχαν δοκιμαστεί πάλι σε εθελοντές για να τρέξει γρήγορα η διαδικασία δημιουργίας και αδειοδότησης. Μάλιστα οι περισσότεροι από τους εθελοντές ήταν νέοι και υγιείς, τα γερόντια την κοπάνησαν παγκοσμίως. Γιαυτό και υπήρξε και η ανησυχία ότι τα εμβόλια μπορεί να μην είναι τόσο αποτελεσματικά σε γέρους και άτομα με χρόνια νοσήματα, αφού αυτοί δεν συμμετήχαν ως εθελοντές.
  Μην ποστάρεις όργιο, άσχετε ψεκασμένε.

 • Ανώνυμος 50409

  21 Φεβ 2021

  "Σοβαρές βλάβες από τα εμβόλια"

  ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΠΙΣΤΗΜΗ» ΤΩΝ FRANKENSTEIN ΣΤΗΝ «ΕΠΙΣΤΗΜΗ» ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ. ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΥΓΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝΜΕ ΤΗΝ COVID ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
  www.tinyurl.com/13tncd2x
  https://www.zougla.gr/apopseis/article/apo-tin-epistimi-ton-frankenstein-stin-epistimi-ton-naziston

  UK Will Infect Healthy Young People With COVID in World’s First Human Challenge Trial
  https://urlzs.com/wNq4n
  https://childrenshealthdefense.org/defender/uk-youth-worlds-first-covid-human-trial/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=5f0e8dbf-63c4-4521-ae4e-753afbcf52bc

 • Ανώνυμος 50402

  20 Φεβ 2021

  Παίζει με τη φωτιά του covid: Η μοναδική χώρα στον κόσμο που απορρίπτει τα εμβόλια «επειδή είναι επικίνδυνα»
  Ο πρωθυπουργός της και η υπουργός Υγείας αποκαλούν τη χώρα τους covid-free.
  Η Τανζανία όμως δεν είναι ένας παράδεισος. Όχι γιατί άλλαξε κάτι στο τοπίο της ή γιατί ξαφνικά η πολιτική κατάσταση της χώρας επιδεινώθηκε. Απλώς γιατί ο πρόεδρος της Τζον Μαγκουφούλι επιλέγει να παραδίδει στη διεθνή κοινότητα ελλιπή ή και ψευδή στοιχεία σχετικά με τον κορωνοϊό.
  Ο Μαγκουφούλι προτρέπει τον κόσμο να ακολουθήσει μεθόδους παραδοσιακής ιατρικής που στην τανζανιανή κουλτούρα αυτό σημαίνει τελετές κάθαρσης, ακόμα και βουντού.
  «Αν ο λευκός άνθρωπος μπορούσε να έρθει με εμβόλια εδώ, τότε θα έπρεπε ήδη να έχει βρει εμβόλιο για το Aids ως σήμερα» ανέφερε με μια δόση λογικής μέσα στο γενικότερο του παραλήρημα ο Μαγκουφούλι.
  https://menshouse.gr/epikerotita/138393/covid-19-i-chora-poy-arneitai-ta-emvolia-proteinei-os-farmako-ena-smoothie-kai-mporei-na-gennisei-nea-metallaxi

  Η Τανζανία σε περιμένει βλακάκο 50400.

 • Ανώνυμος 50400

  20 Φεβ 2021

  "Ο οργανισμός αυτός έχει μηνυθεί από κάποιες από τις πιο φτωχές και πιο ευάλωτες χώρες, για πρόκληση σοβαρών βλαβών από πειραματικά προγράμματα εμβολιασμών.'

  Ηλικιωμένος «εξαφανίζεται» αμέσως μετά τον εμβολιασμό του στο Javits Center της Νέας Υόρκης
  Elderly man perishes shortly after COVID-19 vaccine is administered in New York’s Javits Center
  http://bitly.ws/bP8B
  https://vaccinedamage.news/2021-02-10-elderly-man-perishes-shortly-after-covid-19-vaccine.html

 • Ανώνυμος 50388

  19 Φεβ 2021

  Προειδοποίηση Pfizer: Ποιοι δεν πρέπει να κάνουν το εμβόλιο κορωνοϊού
  https://www.skai.gr/news/ygeia/proeidopoiisi-pfizer-poioi-den-prepei-na-kanoun-to-emvolio-koronoiou
  Συμπέρασμα: μην ποστάρεις μακάκα.

 • Ανώνυμος 50385

  19 Φεβ 2021

  "Σοβαρές βλάβες από τα εμβόλια"

  Aποσύρεται το εμβόλιο της Pfizer από δύο πολιτείες των ΗΠΑ λόγω παρενεργειών στις ηλικίες άνω των 60 ετών
  http://bitly.ws/bP8B
  www.tinyurl.com/13tncd2x

 • Ανώνυμος 50383

  18 Φεβ 2021

  Τσίπρας για #metoo: «Την ηθική και πολιτική ευθύνη της όποιας συγκάλυψης την έχει ο επιτελάρχης του επιτελικού κράτους και όχι η Μενδώνη»
  https://www.iefimerida.gr/politiki/tsipras-metoo-eythyni-sygkalypsis-epitelarhis-ohi-mendoni

  Λαικιστής καραγκιόζης. Ο προκάτοχος του Λιγνάδη στο Εθνικό Θέατρο ήταν ο αριστερός Στάθης Λιβαθινός διορισμένος από τον Τσίπρα. Δηλαδή ο Λιβαθινός επί 5 περίπου χρόνια που ήταν σε αυτή τη θέση δεν γνώριζε τίποτε;

  Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Κύριε Λιβαθινέ σας φτύνω κατάμουτρα»
  «Καταπέλτης» η εξομολόγηση του ηθοποιού για τα όσα έζησε από τον γνωστό σκηνοθέτη Στάθη Λιθαβινό
  https://www.in.gr/2021/02/13/life/fizz/panagiotis-mpougiouris-kyrie-livathine-sas-ftyno-katamoutra/

  Γιώργος Κιμούλης : Επιχείρηση στήριξης στην υπόθεση των καταγγελιών σε βάρος του
  Ετσι, Φιλιππίδης, Χαϊκάλης, Λιγνάδης είναι τα ονόματα που ακούγονται περισσότερο. Όμως, αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι έχει φύγει από το… κάδρο ο Γιώργος Κιμούλης. Μετά τις πρώτες καταγγελίες για άσχημη συμπεριφορά, άγριο bulling σε ηθοποιούς, βρίσιμο και βιαιοπραγία ορισμένες φορές, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν βρίσκεται καθόλου στην επικαιρότητα.
  https://www.in.gr/2021/02/16/life/fizz/giorgos-kimoulis-epixeirisi-stiriksis-stin-ypothesi-ton-kataggelion-se-varos-tou/

  Ο λαικισμός της αριστεράς είναι κράτος εν κράτει εν Ελλάδι.

  @50381
  Μην ποστάρεις μακάκα.

 • Ανώνυμος 50381

  18 Φεβ 2021

  "Σοβαρές βλάβες από τα εμβόλια"

  California man who celebrated vaccines dies after second Pfizer coronavirus jab
  https://vaccinedamage.news/2021-02-05-california-man-dies-after-second-pfizer-dose.html
  https://www.fthis.gr/videos/terhs-xrysos-tote-8a-pw-olh-thn-alh8eia-gia-ton-kyriako-mhtsotakh-video

 • Ανώνυμος 50380

  18 Φεβ 2021

  @50379
  Μαλακιούλες και θεωρίες συνωμοσίας μαζεμένες. Επάγγελμα: αλιευτής θεωριών συνωμοσίας, καρπαζοεισπράκτορας δηλαδή.

  ΕΚΠΑ: Οι παρενέργειες που εμφανίζει κάθε εμβόλιο -Αλήθειες και ψέματα
  https://www.iefimerida.gr/ygeia/ekpa-oi-parenergeies-poy-emfanizei-kathe-embolio-alitheies-kai-psemata

 • Ανώνυμος 50379

  18 Φεβ 2021

  "Σοβαρές βλάβες από τα εμβόλια"

  ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ»-FRANKENSTEIN
  http://www.antinazizone.gr/2020/12/blog-post_17.html
  https://www.zougla.gr/apopseis/article/8anati-ke-parenergies-apo-ta-emvolia-frankenstein

 • Ανώνυμος 50376

  17 Φεβ 2021

  Children's Health Defense is an American 501c3 nonprofit advocacy organization, known for its anti-vaccine activism. Much of the material put forth by the organization involves misinformation on vaccines and anti-vaccine propaganda. It was founded and is chaired by Robert F. Kennedy Jr. Established under the name World Mercury Project in 2016, it has been campaigning against various public health programs, such as vaccination and fluoridation of drinking water. The group has been contributing to vaccine hesitancy in the United States, encouraging citizens and legislators to support anti-vaccine regulations and legislation. Arguments against vaccination are contradicted by overwhelming scientific consensus about the safety and effectiveness of vaccines.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Children%27s_Health_Defense

  Robert Francis Kennedy Jr. (born January 17, 1954) is an American anti-vaccine advocate, conspiracy theorist, author, and previously an environmental lawyer. He is the chairman of Children's Health Defense, an anti-vaccine advocacy group. Kennedy is the son of Robert F. Kennedy and the nephew of former U.S. president John F. Kennedy.
  He is an anti-vaccine activist and conspiracy theorist and promotes the scientifically-debunked link between vaccines and autism. On 11 February 2021, his Instagram account was permanently deleted "for repeatedly sharing debunked claims" about the COVID-19 vaccine.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_F._Kennedy_Jr.

  Μπουμπούκι ο ιδρυτής του ψεκασμένου σάιτ childrenshealthdefense.org.
  Τον έχουν μπανάρει μόνιμα και στο instagram, εμ τέτοιος μπετόβλακας που είναι.
  Επάγγελμα: οπαδός θεωριών συνωμοσίας, για γέλια και για κλάματα.

  50375=σεσημασμένος καρπαζοεισπράκτορας, κάνει ανακαλύψεις ψαχουλεύοντας στα σκουπίδια, εκεί που ανήκει δηλαδή.
  Άνοιξε τον κάδο και πήδα μέσα. Φαπούλες εις το διηνεκές!

 • Ανώνυμος 50375

  17 Φεβ 2021

  "Σοβαρές βλάβες από τα εμβόλια"

  36-Year-Old Doctor Dies After Second Dose of COVID Vaccine
  https://childrenshealthdefense.org/defender/doctor-dies-second-dose-covid-vaccine/
  https://www.fthis.gr/videos/terhs-xrysos-tote-8a-pw-olh-thn-alh8eia-gia-ton-kyriako-mhtsotakh-video

 • Ανώνυμος 50358

  16 Φεβ 2021

  «Aνησυχώ για τις θεωρίες συνωμοσίας που διαδίδονται στο διαδίκτυο και τη ζημιά που θα μπορούσαν να προκαλέσουν στη δημόσια υγεία. Σε κάποιο βαθμό, καταλαβαίνω γιατί συμβαίνουν», είπε, αναφέροντας την πανδημία ως αιτία. Παράλληλα, σημείωσε ότι «ζούμε αυτήν τη στιγμή μια άνευ προηγουμένου κρίση. Οι άνθρωποι είναι αγχωμένοι και είναι δελεαστικό να αναζητήσουμε απλές εξηγήσεις». «Αλλά όταν εξαπλώνεται λανθασμένη ή παραπλανητική πληροφορία, μπορεί να οδηγήσει σε θανάτους ανθρώπων. Όλοι πρέπει να αναζητούμε τρόπους συνεργασίας και διάσωσης ζωών» υπογράμμισε ο Μπιλ Γκέιτς.
  https://www.iefimerida.gr/kosmos/mpil-gkeits-anisyho-gia-theories-synomosias-diadiktyo

  50355 ο Βασιλάκης ο Πύλης, κατά κόσμον Μπιλ Γκείτς, είναι τόσο αδίστακτος που βγαίνει και λέει ότι όσα λέγονται για αυτόν είναι θεωρίες συνωμοσίας και ότι ανησυχεί ότι οι θεωρίες αυτές αποτελούν κίνδυνο για την υγεία όλων μας. Διαβολικός ο τύπος, ο Σόρος δεν πιάνει μία μπροστά του.

  Φάε μια κρεμούλα καλύτερα και μην ποστάρεις μακάκα!

 • Ανώνυμος 50355

  16 Φεβ 2021


  "Επιχειρώντας να επισκιάσει την αρνητική δημοσιότητα, ο Gates επένδυσε εκατό εκατομμύρια δολάρια στην ίδρυση του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates. Εν μια νυκτί, ο Gates μεταμορφώθηκε από αδίστακτο μονοκράτορα της τεχνολογίας, στον πιο γενναιόδωρο φιλάνθρωπο του κόσμου. Η καμπάνια μεταμόρφωσης απέδωσε. Το δίκτυό του διπλασιάστηκε και ο ίδιος κέρδισε τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο. "

  BILL GATES και ΝΕΟ-ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ
  Μια πιο προσεκτική ματιά στον μεγαλο-γαιοκτήμονα Gates
  http://www.grivas.info/covid-19/416-r-f-kennedy-bill-gates-kai-neo-feoudarxia

  Bill Gates and Neo-Feudalism: A Closer Look at Farmer Bill
  https://childrenshealthdefense.org/defender/bill-gates-neo-feudalism-farmer-bill/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=99b3dbc2-8b5e-4371-8f7c-d5d51a840972
  https://www.fthis.gr/videos/terhs-xrysos-tote-8a-pw-olh-thn-alh8eia-gia-ton-kyriako-mhtsotakh-video

 • Ανώνυμος 50353

  16 Φεβ 2021

  Καημένο παιδί. Η λογική αντανακλάται πάνω σου όπως το φως στον καθρέπτη.
  Μην εκφράζεσαι μακάκα.

 • Ανώνυμος 50352

  16 Φεβ 2021

  Εσυ εισαι οπαδος θρησκειας, της ιατρικης, ουστ ρε βλακα, αρνητη της λογικης

 • Ανώνυμος 50351

  15 Φεβ 2021

  Ισραήλ: Δελεάζουν αρνητές των εμβολιασμών με... φαγητό -Τους προσφέρουν κιουνεφέ και πίτσα
  https://www.iefimerida.gr/kosmos/israil-poleis-deleazoyn-arnites-emboliasmon-fagito

  Πουτσοσκάμπιλα έπρεπε να τους δίνουν, ακούς εκεί φαγητό!
  Άι σιχτίρ με τον κάθε πυροβολημένο. Αρνητές και οπαδοί θεωριών συνωμοσίας: οι πιστοί μιας σύγχρονης θρησκείας-υποκουλτούρας.
  Θυμίζει λίγο πρωτοχριστιανισμό μήπως;

 • Ανώνυμος 50350

  15 Φεβ 2021

  50349 είσαι τόσο μακάκας που ούτε καν έχεις διαβάσεις αυτά που ποστάρεις. Απλά ποστάρεις για να ποστάρεις, κατά το: αντιδράς για να αντιδράς.

 • Ανώνυμος 50349

  15 Φεβ 2021

  "και διατηρούνται από οργανισμούς, οι οποίοι λαμβάνουν πολλαπλές χρηματοδοτήσεις από το Ίδρυμα Gates, την ECO Health Alliance, "

  Peter Daszak’s EcoHealth Alliance Has Hidden Almost $40 Million In Pentagon Funding And Militarized Pandemic Science
  https://www.independentsciencenews.org/news/peter-daszaks-ecohealth-alliance-has-hidden-almost-40-million-in-pentagon-funding/

  A conflict of interest: How can Peter Daszak, a British scientist who helped fund controversial experiments on coronaviruses by China's Batwoman, be part of WHO’s team investigating the original source of the outbreak?
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-9129749/How-Peter-Daszak-WHOs-team-investigating-original-source-outbreak.html
  http://www.tokoulouri.com/politics/made_in_china-2/

 • Ανώνυμος 50347

  15 Φεβ 2021

  Οι ψεκασμένοι είναι και μακάκες και μπετόβλακες βρε καμμένε 50345.

 • Ανώνυμος 50345

  15 Φεβ 2021

  Το μεγαλυτερο ενδιαφερον υπαρχει στα σχολια.. Απο τα γραφομενα, το 1/3 ειναι μακακες, το 1/3 ειναι ψεκασμενοι και το τελευταιο 1/3 ειναι μπετοβλακες. Ρε δεν υπαρχουμε λεμεεεε..Και αν υπαρχουμε, πρεπει να εξαφανιστουμε..χαχαχα.

 • Ανώνυμος 50343

  14 Φεβ 2021

  Άντε να ψαρέψεις κάποια ψεκασμένη θεωρία online βρε κακομοίρη.
  Φαπούλες.

 • Ανώνυμος 50342

  14 Φεβ 2021

  Ο πιο ψεκασμενος εισαι εσυ, αντε ρε βλακα, καλα ψαγμενε.

 • Ανώνυμος 50341

  14 Φεβ 2021

  Με τρολάρισμα προς τους ψεκασμένους που διακινούν θεωρίες συνωμοσίας με πρωταγωνιστή τον πατέρα της συνόδευσε την είδηση ότι εμβολιάστηκε κατά του κοροναϊού η κόρη του Μπιλ Γκέιτς. Με ανάρτησή της στο Instagram, η 24χρονη Τζένιφερ Γκέιτς, δευτεροετής φοιτήτρια Ιατρικής στη σχολή Icahn School of Medicine του Mount Sinai, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της που της δόθηκε η δυνατότητα να κάνει το εμβόλιο, ευχαριστώντας θερμά τους επιστήμονες και το ιατρικό προσωπικό που μάχονται στην πρώτη γραμμή κατά του κοροναϊού. Το καλύτερο όμως το φύλαγε για το τέλος, κάνοντας έμμεση αναφορά σε όσους πιστεύουν εξωφρενικές θεωρίες για το εμβόλιο, όπως π.χ. ότι περιέχει κάποιου είδους «τσιπάκι» που έχει φτιάξει ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft για να… μπαίνει στο μυαλό τους και να παρακολουθεί τις κινήσεις τους.
  https://www.in.gr/2021/02/14/b-science/sars-cov2/mpil-gkeits-kori-tou-emvoliastike-kai-anakoinose-trolarontas-tous-synomosiologous/

  @50340
  Την εκπομπή του Σαχίνη την είδα όταν βγήκε, όχι τώρα, και τις 4,5 ώρες.Κάθε μήνα περίπου ο Σαχίνης κάνει εκπομπή για την πανδημία όπου μαζεύει άτομα που έμειναν απέξω από την πίτα (δηλαδή δεν τους δόθηκε υπεύθυνη θέση από την κυβέρνηση) όπως τον Ιωαννίδη, τον Φαρσαλινό, τον Γεροτζιάφα και όλοι μαζί βάλλουν κατά των μέτρων, ότι τα lock down όχι μόνο δεν ωφελούν, αλλά προξενούν τα θύματα και ότι χωρίς lock down δεν θα υπήρχαν θύματα! Γραφικοί καραγκιόζηδες που όμως δίνουν τροφή στους ψεκασμένους. Μάλιστα αυτή τη φορά το κερασάκι στην τούρτα ήταν ένας τυπάκος που δεν μπορεί να πουλήσει την πατέντα που έφτιαξε και εμφανίζεται κυριώς στο τέλος να κλαψουρίζει ότι κανείς δεν αγοράζει την πατέντα του και επειδή είναι θυμωμένος καταφεύγει σε θεωρίες συνωμοσίας. Ακόμα και ο Σαχίνης κάποια στιγμή φωνάζει στον καραγκιόζη τον Ιωαννίδη ότι δεν είναι δυνατόν τα lock down να είναι παντελώς άχρηστα. Επίσης ο Ιωαννίδης εδώ αλλάζει ελαφρά το αφήγημά του: λέει σε κάποια στιγμή με απύθμενο θράσος ότι ο ιός δεν είναι γριπούλα, όταν μέχρι τώρα παρομοίαζε την πανδημία με γριπούλα.

 • Ανώνυμος 50340

  14 Φεβ 2021

  "Γιατί τότε οι πιο ισχυρές δυνάμεις των τεχνολογικών εταιρειών, της πολιτικής, των ΜΜΕ και της ιατρικής κατέφυγαν σε τόσο ακραία μέτρα για να τη φιμώσουν σε ολόκληρο τον κόσμο; "

  SARS-CoV2 και νόσος Covid-19 : Πανδημία και Διαφάνεια , μύθοι και αλήθειες
  https://youtu.be/8ytZrFJKwNg
  https://thecaller.gr/xronomixani/htan-synergaths-ton-nazi-skandalo-mertenn/

 • Ανώνυμος 50337

  13 Φεβ 2021

  @50336
  Και πού 'σαι ακόμα. Έχεις να φας καταστολή ψεκασμένε.
  ;)

 • Ανώνυμος 50336

  13 Φεβ 2021

  "David E. Martin, PhD, εθνικός αναλυτής πληροφοριών, ΗΠΑ: Αυτή η ιστορία δεν αφορά τα εμβόλια. Αφορά τον έλεγχο του πληθυσμού... Εθιζόμαστε στο να δικαιολογούμε απίστευτα τυραννικές ενέργειες, που θα δικαιολογούνται με το «θυμηθείτε το 2020». "

  Medical Martial Law 2020
  This is not normal
  https://www.corbettreport.com/mml2020/
  https://www.corbettreport.com/this-is-not-normal/?fbclid=IwAR1FGKC0zZuUuC_OTfmPSw9BkGbr068UTLP5A8lzczXgIo8uAmYk5yttiVc
  https://www.cia.gov/readingroom/docs/MERTEN%2C%20MAX_0081.pdf

 • Ανώνυμος 50333

  12 Φεβ 2021

  Να και άλλος ψεκασμένος μπετόβλακας, επίσης γάλλος:

  Να ζήσουν τη ζωή τους με ισορροπία, χωρίς στερήσεις, απολαμβάνοντας ό,τι τους αρέσει, καλεί τους ανθρώπους ο Γάλλος ογκολόγος Νταβίντ Κάγιατ.
  Μιλώντας στον Adam Sage στους «The Times», ο Κάγιατ αναφέρει ότι οι κίνδυνοι για την υγεία από την απόλαυση τσιπς, κρέατος και αλκοόλ διογκώνονται από γιατρούς, οι οποίοι ενδιαφέρονται να επιβάλουν το «υγιεινό» όραμά τους για την κοινωνία.
  https://www.iefimerida.gr/zoi/fate-tiganites-patates-pieite-krasi-kai-kante-sex-gallos-ogkologos-kata-tis-diarkoys

  Είναι όμως και ογκολόγος ο μπετόβλακας.

 • Ανώνυμος 50332

  12 Φεβ 2021

  Καληνύχτα μπετόβλακα.

 • Ανώνυμος 50331

  12 Φεβ 2021

  Kαι τα τρία!
  (Είσαι κι εσύ μπετόβλακας).
  Καληνύχτα

 • Ανώνυμος 50330

  12 Φεβ 2021

  Είναι και τα δύο ταυτόχρονα.
  Καλά ξυπνητούρια.

 • Ανώνυμος 50328

  12 Φεβ 2021

  Καλά που μας το διευκρίνισες, γιατί επειδή ο τύπος είναι νομπελίστας ιατρικής, προς στιγμή νόμισα ότι ο μπετόβλακας είσαι εσύ.

 • Ανώνυμος 50326

  12 Φεβ 2021

  Για φαπούλες ο γαλλομπετόβλακας Luc Montagnier καλός είναι.

  https://www.theguardian.com/commentisfree/2020/jun/09/conspiracies-covid-19-lab-false-pandemic
  https://theconversation.com/heres-how-scientists-know-the-coronavirus-came-from-bats-and-wasnt-made-in-a-lab-141850
  Όταν είσαι μακάκας είναι αναμενόμενο να καταφεύγεις σε πόλεμο με συνδέσμους, αφού η λογική αντανακλάται πάνω σου όπως το φως στον καθρέπτη.

 • Ανώνυμος 50324

  12 Φεβ 2021

  "Luc Montagnier: Ο σκοπός δεν είναι ξεκάθαρος. Εγώ εκθέτω τα δεδομένα. Η δουλειά μου είναι να παρουσιάζω τα δεδομένα, αυτό μόνο. Δεν κατηγορώ κάποιον."

  EcoHealth Alliance Orchestrated Key Scientists’ Statement on “natural origin” of SARS-CoV-2
  https://www.independentsciencenews.org/news/ecohealth-alliance-orchestrated-key-scientists-statement-on-natural-origin-of-sars-cov-2/
  https://www.candiadoc.gr/2019/05/11/apokalypsi-kon-mitsotakis-oi-scheseis-m/

 • Ανώνυμος 50320

  11 Φεβ 2021

  @50319
  Ε και; Μπορώ να βρω όσους αντιπροσώπους θέλεις που να λένε ακριβώς το αντίθετο.
  Αν κάτι δεν ισχύει, σημαίνει ότι δεν ισχύει.
  Τον μακάκα και αν τον πλένεις.., το σαπούνι σου χαλάς..

 • Ανώνυμος 50319

  11 Φεβ 2021

  "Hon. Jamel C. Holley, αντιπρόσωπος NJ State: Πάντα μας έλεγαν ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή, ότι είναι υγιεινά, ότι είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε, από τη θέση όμως που έχω τώρα ως κρατικός λειτουργός, βλέποντας και επιθεωρώντας όλες αυτές τις μελέτες, είναι πολύ τρομακτικό και θέλω η αφροαμερικανική κοινότητα να ανοίξει τα μάτια της. "

  Entire School District in Ohio Cancels Classes After Too Many School Staff Have Negative Reactions to the Experimental COVID mRNA Injections
  https://healthimpactnews.com/2021/entire-school-district-in-ohio-cancels-classes-after-too-many-school-staff-have-negative-reactions-to-the-experimental-covid-mrna-injections/
  https://www.zougla.gr/lifestyle/article/o-kiriakos-mitsotakis-ine-telika-gios-tou-teri-xrisou-dite-ti-apantise-o-tragoudistis

 • Ανώνυμος 50318

  11 Φεβ 2021

  @50316
  Ό,τι πεις. Είσαι αστέρι, εσύ ξέρεις.

 • Ανώνυμος 50316

  11 Φεβ 2021

  Αυτοι που αντιδρουν στο παραμυθι ειναι οι φτασμενοι που δεν τους νοιαζει ουτε φοβουνται διαγραφες κι αφαιρεσεις αδειων ασκησης επαγγελματος κλπ. Καποιος νομπελιστας πχ τους γραφει στα παπαρια του και τους ξεσκεπαζει τα καραγκιοζιλικια, εκτος κι αν ειναι μετοχος σε καποια μεγαλη φαρμακευτικη. Θα ηθελα λοιπον να πω σε καποιον παρακατω οτι αμφιβαλλω αν υπαρχουν νομπελιστες που να εκαναν το εμβολιο. Το οτι υπαρχουν νομπελιστες που το εκαναν, ειναι προφανως στη φαντασια του.

 • Ανώνυμος 50311

  11 Φεβ 2021

  @50308
  Φοβερό επιχείρημα. Μην ποστάρεις μακάκα.

 • Ανώνυμος 50308

  11 Φεβ 2021

  Άμα το λέει η wikipedia, OK, με έπεισες, τα επιχειρήματά σου είναι ατράνταχτα.

 • Ανώνυμος 50307

  11 Φεβ 2021

  Οι υπόλοιποι όμως νομπελίστες θα εμβολιαστούν.
  Κλαψ., βαράτε με και ας κλαίω, είμαι μακάκας με περικεφαλαία, για τα πανηγύρια και αντιεμβολιαστής..

 • Ανώνυμος 50306

  11 Φεβ 2021

  Δρ Λουκ Μοντανιέ (βραβείο Νόμπελ Ιατρικής): Δεν πρόκειται να εμβολιαστώ για την COVID-19 (βίντεο)

  http://aegeanews.gr/news/cafeneio/44147/kiriakos-mitsotakis-gios-tou-teri-chrisou-tha-ithela-gio-tragoudisti-prothipourgo/
  https://mandataapoekso.blogspot.com/2020/12/covid-19_24.html

 • Ανώνυμος 50304

  10 Φεβ 2021

  Και; Σημασία έχει τί ισχύει, πόσες φορές θα το πω αυτό βρε καραγκιοζάνθρωπε. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου.
  Αν οι άλλοι νομπελίστες διαφωνούν για παράδειγμα, γιατί να δεχτώ την άποψη του ενός νομπελίστα βρε ανόητε άνθρωπε.
  Απομονώνω ό,τι με συμφέρει από τη πραγματικότητα για να υποστηρίξω τη φαντασίωσή μου.

  Από ότι διαβάζω εδώ πρόκειται για μπουμπούκι:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Luc_Montagnier#Responses,_criticisms_and_interview
  https://en.wikipedia.org/wiki/Luc_Montagnier#Coronavirus_pandemic

  https://www.theguardian.com/commentisfree/2020/jun/09/conspiracies-covid-19-lab-false-pandemic
  https://theconversation.com/heres-how-scientists-know-the-coronavirus-came-from-bats-and-wasnt-made-in-a-lab-141850

 • Ανώνυμος 50303

  10 Φεβ 2021

  Νομπελίστας ιατρικής είναι αυτός που το λέει.
  Θα σου έλεγα να ξυπνήσεις, αλλά ποσώς με ενδιαφέρει.
  Μην μας πρήζεις τα φρύδια όμως, είναι και σκατόμυαλος, κάνεις και τον έξυπνο.

 • Ανώνυμος 50301

  10 Φεβ 2021

  https://www.alfavita.gr/kosmos/319859_poioi-diakinoyn-ti-theoria-synomosias-gia-tin-ergastiriaki-proeleysi-toy-koronoioy
  Κάποιοι τη διακινούν και κάποιοι μακάκες την αναπράγουν.
  Γκούχου, γκούχου.

 • Ανώνυμος 50299

  10 Φεβ 2021

  "Luc Montagnier: Όχι, δεν είναι φυσικό, αυτό ήταν δουλειά επαγγελματία, δουλειά μοριακών βιολόγων. Είναι μια πολύ σχολαστική εργασία, θα έλεγα, με πολύ μεγάλη ακρίβεια, αν δούμε τις αλληλουχίες."

  Νέα μελέτη δείχνει “πέραν πάσης αμφιβολίας” ότι ο ιός SARS-COV-2 είναι εργαστηριακής προέλευσης
  https://www.xasteria.org/index.php/2021/02/04/post_14265/
  https://www.fimes.gr/2017/08/teris-xrysos-mitsotakis/

 • Ανώνυμος 50290

  10 Φεβ 2021

  Απίστευτη δήλωση Τσίπρα: «Δέχομαι το ρίσκο να κολλήσουν κάποιοι κορωνοϊό στα συλλαλητήρια»
  https://www.iefimerida.gr/politiki/tsipras-dehomai-risko-na-kollisoyn-koronoio-poreies

  Λαγνεία για τα συλλαλητήρια. Αλήτες συριζαίοι.

  (Στο τέλος του 50286 ήθελα να γράψω "απατεώνες" όχι "κατακάθια". Ας είμαι λίγο μετριοπαθής.)

 • Ανώνυμος 50287

  10 Φεβ 2021

  "Zach Vorhies, μηχανικός, μάρτυρας δημοσίου συμφέροντος για την Google: Η Google είπε ότι δεν υπάρχουν μαύρες λίστες. Αυτό μάλιστα, το κατέθεσαν ένορκα. Εγώ, ως τεχνικός, έκανα αναζήτηση στην εσωτερική μηχανή αναζήτησης της Google και μάντεψε τι βρήκα. Είχε στη μαύρη λίστα όρους αναζήτησης, όπως «θεραπεία του καρκίνου». Γιατί αποφασίζει η Google τι μπορεί να αναζητήσει ο κόσμος και τι όχι; "

  Google “Machine Learning Fairness” Whistleblower Goes Public, says: “burden lifted off of my soul”
  https://www.projectveritas.com/news/google-machine-learning-fairness-whistleblower-goes-public-says-burden-lifted-off-of-my-soul/
  https://pitsirikos.net/2017/12/%CE%B7-%CE%BD%CF%84%CF%8C%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BF/

 • Ανώνυμος 50286

  9 Φεβ 2021

  Μπουρδούμης σε Λιβαθινό: «Κανείς δε θα κάτσει φρόνιμα πια»
  Ο Στάθης Λιβαθινός δήλωσε στην Καθημερινή πως «είμαι βαθιά πικραμένος και απογοητευμένος, διότι πιστεύω ότι το μεγάλο θύμα θα είναι το ίδιο το θέατρο. Το θέατρο δεν είναι μια δουλειά, είναι μια αποστολή και δεν θα ήθελα να τραυματιστεί σε μια τόσο σημαντική στιγμή. Αυτά τα θέματα θέλουν προσοχή. Πάντα ελλοχεύει η κοινωνική υποκρισία. Λυπάμαι για τους ανθρώπους που υπέφεραν και υποφέρουν. Δυστυχώς η βία υπάρχει παντού.Σκέφτομαι τους νέους ηθοποιούς αλλά και την υπόληψη των παλαιότερων και ελπίζω να μην επικρατήσει ο κυνισμός, γιατί οδηγεί στην καταστροφή. Το Εθνικό Θέατρο πρέπει, χαμηλόφωνα καμιά φορά, να κρατάει τη θέση του και τη στάση του στις καρδιές των ανθρώπων».
  Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης διαφώνησε με την τοποθέτηση του σκηνοθέτη, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Θύματα είναι μόνο οι άντρες και οι γυναίκες που έχουν υποστεί βία! Το θέατρο δεν θα πάθει τίποτα και θα συνεχίσει να επιβιώνει κι όταν εμείς γίνουμε σκόνη κ. Λιβαθινέ! Και όχι η βία δεν είναι παντού, είναι στο χέρι μας να μην είναι πουθενά.Όχι κ. Λιβαθινέ το ΕΘΝΙΚΟ οφείλει να βροντοφωνάζει και να προστατεύει τους νέους ειδικά ηθοποιούς! Η αλήθεια και η τόλμη δεν είναι κυνισμός! Κανείς δε θα κάτσει φρόνιμα πια κι αν κάποιος δεν το αντέχει, ας κάτσει αυτός φρόνιμα».
  https://www.iefimerida.gr/ellada/mpoyrdoymis-se-libathino-kaneis-de-tha-katsei-fronima-pia

  Λιβαθινός, αριστερός θεατράνθρωπος που προφανώς θέλει να καλυφθεί ο άλλος αριστερός νευρικός κουραδόμαγκας Κιμούλης, αμολώντας αμπελοφιλοσοφίες.

  Σπούδασε σκηνοθεσία στο Κρατικό Ινστιτούτο Θεάτρου της Μόσχας,από όπου αποφοίτησε αριστούχος με Μ.Α.
  Βραβεύτηκε με το Βραβείο Κριτικών Μόσχας για τη διπλωματική του παράσταση Οι Ρόζενγκραντς και Γκίλντενστερν πέθαναν.
  Τον Ιούνιο του 2013 πρωτοπαρουσίασε σε πολύωρη παράσταση την Ιλιάδα του Ομήρου ( μετάφραση του Δημήτρη Μαρωνίτη) στο φεστιβάλ Αθηνών,για να ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια μια μεγάλη περιοδεία σε πολλά θέατρα του εξωτερικού,όπου έτυχε θριαμβευτικής υποδοχής.
  Στις 23 Απριλίου 2015 ορίστηκε με απόφαση του Αν. Υπουργού Πολιτισμού Νίκου Ξυδάκη καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, θέση που διατήρησε μέχρι και τον Αύγουστο του 2019, οπότε και τον διαδέχτηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης.
  https://el.wikipedia.org/wiki/Στάθης_Λιβαθινός

  Αριστερό μπουμπούκι!

  Χθες, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου έκοψε τον Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος ήταν προγραμματισμένο να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Φιλοκτήτης».
  Σημειώνουμε ότι ο Γιώργος Κιμούλης δεν πρωταγωνιστούσε απλώς στην παράσταση, αλλά είχε κάνει και τη μετάφραση του έργου του Σοφοκλή.
  https://www.iefimerida.gr/zoi/i-apokathilosi-kimoyli-kai-filippidi

  Αριστερά και αρχαιολαγνεία. Καιρός να ξεβρωμέζει ο τόπος και από τα αριστερά κατακάθια, τον πολιτισμό τους και τη διανόησή τους.
  Νάτος και ο άλλος ο καραγκιόζης:
  https://www.iefimerida.gr/politiki/exodiko-tis-marebas-mitsotaki-ston-kosta-baxebani-taxidi-aigypto

 • Ανώνυμος 50285

  9 Φεβ 2021

  Σοκάρει η υπόθεση «Ζιλί» -20 πυροσβέστες βίαζαν επί δύο χρόνια μια έφηβη -Ξεσηκωμός στη Γαλλία
  Η κείμενη νομοθεσία προβλέπει τα 15 ως ηλικία σεξουαλικής ωρίμανσης, αλλά δεν υπάρχει όριο ηλικίας κάτω από το οποίο ένας ανήλικος δεν μπορεί να θεωρεί ικανός για συναίνεση, πράγμα που σημαίνει ότι ένα παιδί δεν θεωρείται κατ’ ανάγκη θύμα βιασμού.
  Η μητέρα της κοπέλας είπε στην αστυνομία ότι δεν είχε αντιληφθεί τι συνέβαινε: «Μάλιστα έφτιαχνα κέικ για τους πυροσβέστες», δήλωσε.
  https://www.iefimerida.gr/kosmos/gallia-salos-ypothesi-biasmoy-anilikis-apo-20-pyrosbestes

  Η Καμίγ περιγράφει με λεπτομέρειες πώς ο πατριός της Ολιβιέ Ντυαμέλ, γνωστός συνταγματολόγος, καθηγητής πανεπιστήμιου, πολιτικός αναλυτής, ευρωβουλευτής με πολλαπλές πολιτικές θέσεις, ασελγούσε σεξουαλικά, εις βάρος του 13χρονου δίδυμου αδελφού της Ραφαέλ. Μιλάει για την σιωπή των πάντων γύρω τους, ακόμα και της μητέρας της αλλά και όλου του κύκλου των φίλων και συγγενών που περνούσαν συχνά διακοπές στο εξοχικό του Ολιβιέ Ντυαμέλ στη νότια Γαλλία. Επρόκειτο κατεξοχήν για έναν κύκλο διανοούμενων της αριστεράς με στενές σχέσεις μεταξύ τους, τους οποίους με ενθουσιασμό ο Ντυαμέλ ονόμαζε «La grande familia». Μεσήλικες σήμερα, με υψηλά αξιώματα στη σύγχρονη γαλλική κοινωνία, διατηρούσαν προφανώς νοοτροπίες και βιώματα από τα ελευθεριακά κινήματα του «Μάη του 68», στα οποία οι περισσότεροι είχαν πάρει μέρος.
  Το πρόβλημα της Γαλλίας είναι ότι για χρόνια η παιδεραστία έχαιρε ένα είδος ανοχής από αυτούς τους κύκλους. Μετά τον Μάη του 1968 οι Γάλλοι διανοούμενοι τη δικαιολογούσαν μάλιστα εν ονόματι της «σεξουαλικής επανάστασης». Μετά τη γυναικεία χειραφέτηση, σειρά είχαν τα παιδιά μέσω της «σεξουαλικής τους αφύπνισης». Στη δεκαετία του ’70 συγγραφείς έγιναν διάσημοι όπως ο Γκαμπριέλ Ματζνέφ με το βιβλίο του «Οι μικρότεροι των 16», όπου περιέγραφε τις εμπειρίες του με ανήλικους. Έγινε στόχος της γενικής κατακραυγής μόλις στις 16 Ιανουαρίου του 2020, ύστερα από τις αποκαλύψεις της ηθοποιού Βανεσά Σπρενγκορά. Το 1977 μεγάλες προσωπικότητες της αριστεράς, υπέγραψαν στην εφημερίδα Le Monde ένα μανιφέστο ζητώντας την κατάργηση του νόμου περί σεξουαλικής ενηλικίωσης και την αποποινικοποίηση της οποιαδήποτε σχέσης μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων κάτω των 15 ετών εφ’ όσον υπήρχε συναίνεση.
  https://www.iefimerida.gr/kosmos/gallia-metoo-ypotheseis-aimomixias-makron

  Εξελιγμένες καταστάσεις, σοσιαλιστικές και αριστερές.

 • Ανώνυμος 50284

  9 Φεβ 2021

  https://www.youtube.com/watch?v=wJ8vMMGe2UQ
  Ό,τι να ΄ναι. Πολύ τρέλα κυκλοφορεί.

 • Ανώνυμος 50283

  9 Φεβ 2021

  @50282
  Όταν τρως φάπες κάθε φορά που ποστάρεις ένα link, τί σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν θα φας φάπες και σε ότι άλλο link ποστάρεις.
  Ανίατη περίπτωση καρπαζοεισπράκτορα.

 • Ανώνυμος 50282

  9 Φεβ 2021

  "Luc Montagnier: Όχι, δεν είναι φυσικό, αυτό ήταν δουλειά επαγγελματία, δουλειά μοριακών βιολόγων. Είναι μια πολύ σχολαστική εργασία, θα έλεγα, με πολύ μεγάλη ακρίβεια, αν δούμε τις αλληλουχίες."

  The Coronavirus Is Man Made According to Luc Montagnier the Man Who Discovered HIV
  https://www.gilmorehealth.com/chinese-coronavirus-is-a-man-made-virus-according-to-luc-montagnier-the-man-who-discovered-hiv/
  https://www.creteplus.gr/news/o-teris-hrusos-einai-pateras-tou-kuriakou-mitsotaki-52237.html

 • Ανώνυμος 50281

  9 Φεβ 2021

  "Χωρίς καμία εκπαίδευση"

  Τί να την κάνουν την εκπαίδευση, τα λεφτά βάζουν.
  Κοιτάξου στον καθρέπτη. Πιο μακάκας δεν υπάρχει.
  Άντε στο κλουβί σου ρε κακομοίρη.

  https://www.ellinikahoaxes.gr/2016/09/18/bill-gates-2/
  https://www.ellinikahoaxes.gr/2020/04/24/bill-gates-gia-pagkosmio-emvoliasmo/
  https://www.ellinikahoaxes.gr/2020/04/24/bill-gates-deadly-vaccine-experiements-missinformation/
  https://www.ellinikahoaxes.gr/2020/04/28/dtp-vaccine-kills-more-kids-than-the-diseases-it-targets-missinformation/
  https://www.ellinikahoaxes.gr/2020/04/28/bmgf-was-never-kicked-out-of-india/
  https://www.ellinikahoaxes.gr/2020/04/30/hpv-vaccine-danger-missinforamtion-reshared/
  https://www.ellinikahoaxes.gr/2020/05/27/polio-consequences-not-by-vaccines/
  https://www.ellinikahoaxes.gr/2020/09/11/plandemic-2-indoctornation-neo-synomosiologiko-ntokimanter-gia-ton-koronoio/

  https://www.reuters.com/article/uk-factcheck-gates-india-idUSKBN22V27F
  https://www.indiatoday.in/fact-check/story/conspiracy-theory-bill-gates-backed-polio-vaccine-disabled-kids-1707666-2020-08-04
  https://fullfact.org/online/gates-polio-vaccine/
  https://www.news18.com/news/buzz/fact-check-no-india-is-not-suing-bill-gates-for-wrongful-polio-vaccination-deaths-2595499.html
  https://www.politifact.com/factchecks/2020/apr/23/facebook-posts/anti-vaxxers-spread-conspiracy-about-bill-gates-an/
  https://www.boomlive.in/world/did-bill-gates-backed-polio-vaccine-paralyse-children-in-india-8204
  https://thelogicalindian.com/fact-check/bill-gates-polio-vaccine-covid-19-gates-foundation-21270

 • Ανώνυμος 50279

  9 Φεβ 2021

  50270
  'Τη βρίσκεις με το να τρως ξύλο, όταν αρχίζεις τις λαλακίες σου?'

  Τα έχει αυτά το επάγγελμα (του)... Ας τον να νομίζει ότι κάνει κάτι και οι ανώτεροι του ότι κάνουν τη δουλειά τους. Βλέπεις κανέναν άλλον να του(ς) απαντά ή να ασχολείται;

 • Ανώνυμος 50278

  9 Φεβ 2021

  "Χωρίς καμία εκπαίδευση ο Bill και η Melinda Gates ίδρυσαν τη Διεθνή Συμμαχία για τα Εμβόλια και την Ανοσοποίηση, μέσω της οποίας προωθούν την ατζέντα τους για εμβολιασμό όλου του κόσμου. Ο οργανισμός αυτός έχει μηνυθεί από κάποιες από τις πιο φτωχές και πιο ευάλωτες χώρες, για πρόκληση σοβαρών βλαβών από πειραματικά προγράμματα εμβολιασμών."

  Gates Vaccine Spreads Polio Across Africa
  https://www.athensmagazine.gr/article/news/42553-einai-o-terhs-xrysos-o-pragmatikos-pateras-toy-kyriakoy-mhtsotakh-deite-ti-apokalyptei-o-idios-video
  https://journal-neo.org/2020/09/28/gates-vaccine-spreads-polio-across-africa/

 • Ανώνυμος 50277

  9 Φεβ 2021

  Ιράν : Ομοφοβικό παραλήρημα κληρικού – «Όσοι εμβολιάστηκαν για COVID έγιναν ομοφυλόφιλοι»
  https://www.in.gr/2021/02/08/world/iran-omofoviko-paralirima-klirikou-osoi-emvoliastikan-gia-covid-eginan-omofylofiloi/

  Αυτός και στον ύπνο του θα βλέπει άντρες να κάνουν σεξ..

 • Ανώνυμος 50276

  8 Φεβ 2021

  Ας γελάσουμε λίγο:
  https://www.ellinikahoaxes.gr/2017/07/12/dimopoulos-gergiadis/
  https://www.ellinikahoaxes.gr/2017/09/27/τι-συμβαίνει-όταν-άσχετοι-δίνουν-συμβ/

 • Ανώνυμος 50275

  8 Φεβ 2021

  Κρίμα ρε Γιάννη, δεν μου φαινόσουν έτσι παλιότερα. Πήρες θάρρος από τον βικιπεδοβλαμμένο και ξεσκέπασες τις ανοησίες από το πίσω μέρος του μυαλού σου.
  Καλά ο άλλος, δεν ξέρω αν υπάρχει άρθρο σε αυτό το σάιτ τα τελευταία 2-3 χρόνια τουλάχιστον που τον πήρα χαμπάρι, που να μην το έχει σχολιάσει.
  Συνήθως με ύφος πολύξερου, ενώ στα ιατρικά καίγεται.
  Τον έχουν μπανάρει από παντού με τη λαλακία που τον βαράει. Εδώ μέσα τον αφήνουν κι έχει ξεσαλώσει. Εδώ κάνει την ψυχανάλυσή του.
  Αν τον μπανάρουν κι εδώ ή κλείσουν το σάιτ, θα μαραζώσει. ΟΚ, δικαίωμά του, αλλά εμένα προσωπικά μου έχει πρήξει τα μέζεα.
  Χωρίς να τον διαβάζω βέβαια τις περισσότερες φορές. Με το που βλέπω λινκ, λέω, ωχ, καλά, πάλι δεν μάμησε απόψε....
  Πολύ προκεχωρημένη παπαριά, ρε παιδάκι μου.
  Κι εσύ βρε Γιάννη, που νόμιζα ότι είσαι καλύτερος, ακολουθείς κατά πόδας.
  Κανόνισε να καταντήσεις σαν κι αυτόν.
  Τι να συζητήσω ρε Γιάννη μαζί σου? Παπαγαλίζεις τις παπαριές του συστήματος (Μπιγκ Φάρμα, ΜΜΕ, κυβερνήσεις). Όλη μέρα αυτά ακούω.
  Απάντηση στην επίσημη προπαγάνδα διαβάζω εδώ μέσα. Την ίδια διαβάζεις κι εσύ, αλλά επειδή έχεις κόψει καπίστρι, καίγεσαι. Και πας από κάτω και γράφεις τα ίδια του συστήματος.
  Κι ο άλλος ο παπάρας τα κάνει και κόπυ πέιστ να μας διαφωτίσει.
  Τι περιμένεις να σου απαντήσω δηλαδή;
  Χάλια, χάλια, μου κάνετε πολύ μιζέρια....

 • Ανώνυμος 50274

  8 Φεβ 2021

  @50273
  Επιχειρήματα δεν έχει, να βρίσει δεν ξέρει. Για φαπούλες πάντως καλός είναι.
  ;)

  Στο μεταξύ:
  Στη συνέχεια, η Σόνια Θεοδωρίδου συμπλήρωσε: «Πάνε παιδιά σε οντισιόν και τους λέει ο μαέστρος ότι για να προχωρήσεις θα πρέπει να περάσεις από την κλίνη μου. Είχα μαθήτρια ανήλικη που ο καθηγητής της της έλεγε πως αν είχε ερωτική επαφή μαζί του θα ανέβαινε κι άλλο πνευματικά.
  https://www.iefimerida.gr/zoi/sonia-theodoridoy-gia-lektiki-bia-parenohlisi

  Μάλλον την είχε δει Πλάτωνας ο τύπος.
  (Το πιάσατε το υπονούμενο;)

 • Ανώνυμος 50273

  8 Φεβ 2021

  50270,
  είπα και ελάλησα και αμαρτίαν ουκ έχω.

  "Διαβάζουμε ένα ωραίο άρθρο και αν κάνουμε το λαθος να πάμε στα σχόλια, να σου οι κουμπάροι να λερώσουν το χώρο με τις παπαριές τους.
  Δεν εξυπνολογείς Γιάννη, παπαρολογείς, σε κόλλησε ο άλλος μου φαίνεται, ο παράξενος γέρος, ο πολλάκις βλακο-σχολιαστής, που με τη wikipedia νομίζει ότι έχει δει το φως το αληθινόν, και μάλιστα το ιατρικόν."
  Συνέχισε να ασχολήσε και να αναθεματίζεις τις απόψεις των άλλων, σαν παπαρολογίες. Έτσι, αποκλείεται να παρατηρήσουμε ότι στερείσαι από επιχειρήματα.
  Σου έλειψε το καφενείο.. Υπομονή, με τα εμβόλια, αργά ή γρήγορα, θα ανοίξουν κι αυτά και θα πας στον φυσικό σου χώρο. Ούτε εσύ θα μας λείψεις. ούτε τα ανούσια σχόλια σου. Είναι προφανές, ότι έχεις ανάγκη να γκρινιάζεις, όχι γιατί σε ενοχλούν οι απόψεις μου, αλλά γκρινιάζεις γιατί δεν μπορείς να παράγεις κριτική σκέψη. Δεν το 'χεις καημενούλη.
  Με τον εαυτό σου τα 'χεις.
  Γιάννης

 • Ανώνυμος 50272

  8 Φεβ 2021

  @50271
  Θα έχει φοιτήσει ο άλλος καρπαζοεισπράκτορας.

  @50269
  Πωπώ, τί μου λες. Φίμωνε τις φυσικές θεραπείες;
  Στερήθηκε η ανθρωπότητα τέτοια ανακάλυψη από τον Ροκφέλερ.
  Μπορεί να ήταν και παιδεραστής ο τύπος.

  Στο μεταξύ:
  Ο Λιγνάδης έκλεισε τη σελίδα του στο Facebook -«Για λόγους... καθαριότητας»
  https://www.iefimerida.gr/ellada/lignadis-ekleise-selida-facebook-logos

  Λιγνάδη πες αλεύρι:
  https://www.youtube.com/watch?v=PMnEDAYlTUI

  Συγκλονίζει ο αδερφός της 15χρονης - «Ήμουν αρνητής, στέρεψαν τα δάκρυα»
  Παράλληλα, ο αδερφός της 15χρονης έκανε έκκληση στους αρνητές του κορονοϊού να προσέχουν και να τηρούν τα μέτρα. «Όσοι είναι συνωμοσιολόγοι, να το σκεφτούν πάρα πολύ καλά. Μιλάει ένας πονεμένος αδερφός που έχασε την αδερφή του», τόνισε.
  https://www.ethnos.gr/ellada/144399_thiba-koronoios-sygklonizei-o-aderfos-tis-15hronis-imoyn-arnitis-sterepsan-ta-dakrya

 • Ανώνυμος 50271

  8 Φεβ 2021

  Ξέχασα να υπογράψω: Αγιάννης, δεν έχω φοιτήσει ποτέ μου στο ΙΚΚΟ, δεν έχω σχέση.

 • Ανώνυμος 50270

  8 Φεβ 2021

  Ρε συ Γιάννη, καλό παιδί φαίνεσαι, πλάκα θα έχει να λέμε ίσως ανέκδοτα, αλλά τα υπόλοιπα άστα ρε παιδάκι μου, τι τα θέλεις?
  Διάβασε μπας και ξεστραβωθείς, πετιέσαι σαν την πορδή αμέσως να πεις τη λαλακία σου.
  Λαλακίες σαν κι αυτές λένε όλη τη μέρα στις ειδήσεις, τι έρχεσαι να παπαγαλίσεις κι εσύ?
  Διαβάζουμε και τη wikipedia αν θέλουμε και τα hoaxes σάιτς, μια χαρά, εσένα περιμέναμε αν θέλαμε?
  Όχι, δεν θα μου λείψεις καθόλου, ούτε εσύ, ούτε κι ο άλλος αν σταματήσετε να παπαρολογείτε και μάλιστα κάτω από πολύ όμορφα άρθρα.
  Διαβάζουμε ένα ωραίο άρθρο και αν κάνουμε το λαθος να πάμε στα σχόλια, να σου οι κουμπάροι να λερώσουν το χώρο με τις παπαριές τους.
  Δεν εξυπνολογείς Γιάννη, παπαρολογείς, σε κόλλησε ο άλλος μου φαίνεται, ο παράξενος γέρος, ο πολλάκις βλακο-σχολιαστής, που με τη wikipedia νομίζει ότι έχει δει το φως το αληθινόν, και μάλιστα το ιατρικόν.
  Διάβασε ρε Γιάννη να μάθεις κι άσε τα ψαγμένα και καλά, έρχεσαι σε αυτό το σάιτ να πεις τη χοντράδα σου, ό,τι λέει κι ο Ευαγγελάτος όλη τη μέρα.
  Πήγαινε στο σάιτ κάποιου καναλιού και ρίχτα. Είσαι και δεξιός, πήγαινε στο σκάι, μια χαρά θα είσαι, εδώ τι θέλεις?
  Τη βρίσκεις με το να τρως ξύλο, όταν αρχίζεις τις λαλακίες σου?

 • Ανώνυμος 50269

  8 Φεβ 2021

  "Όταν άρχισαν να εμφανίζονται στοιχεία ότι τα βασισμένα στο πετρέλαιο φάρμακα προκαλούσαν καρκίνο, ο κ. Rockfeller ίδρυσε την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία, μέσω της οποίας φίμωνε την πληροφόρηση. "

  How Rockefeller founded modern medicine and killed natural cures
  http://www.defenddemocracy.press/how-rockefeller-founded-modern-medicine-and-killed-natural-cures/
  https://www.fthis.gr/videos/terhs-xrysos-tote-8a-pw-olh-thn-alh8eia-gia-ton-kyriako-mhtsotakh-video

 • Ανώνυμος 50268

  8 Φεβ 2021

  50266 απόφοιτος του ΙΚΚΟ;

 • Ανώνυμος 50267

  8 Φεβ 2021

  Σου έχω ευχάριστα νέα! Αν δεν γουστάρεις τις.. γιατροπαπαριές μου, κάνε το εξής απλό: πριν διαβάσεις το σχόλιο, δες αν "υπογράφει" σαν Γιάννης. Αν ναι, ε μη το διαβάσεις.. Αν και νομίζω ότι κάνεις και λίγο πλακίτσα ε; Θα σου λείψουμε αν σταματήσουμε να γράφουμε.. Α χα χα χα!
  Γιάννης

 • Ανώνυμος 50266

  8 Φεβ 2021

  Γιάννη, για το λούτσο καβάλα είσαι κι εσύ, εντελώς. Έλεγα ότι την πάλευες, αλλά εσύ έχεις πιάσει πάτο.
  Γιατί δεν πάτε σε κανένα γιατρόκαβλο σάιτ να τα πείτε αυτά, κι εσύ κι ένας άλλος αμάμητος, αιώνια πιστός του ιατροφαρμακευτικού δόγματος, βικιπεδάρχης?
  Τι μας πρήζετε τα μπιλιρίνια εδώ μέσα με τις γιατροπαπαριές σας?
  Πονάτε αλλά σας αρέσει μου φαίνεται, μαζόχες.
  Άντε ρε τούβλα, στρίψτε!
  Στο είπα και χθες ρε Γιάννη να στρίψεις, αλλά η απάντησή σου είναι η.... παρακάτω...
  Τι χάλια είσαι κι εσύ, ζήλεψες τον αμάμητο.
  Μάλλον κι εσύ δεν μαμάς. Μάμα και θα τα δεις με άλλη αισοδοξία τα πράγματα, θα σου φύγει η αρτιριοσκλήρωση.
  Αγιάννης

 • Ανώνυμος 50265

  8 Φεβ 2021

  50261,
  δεδομένου ότι η πανδημία πρέπει να κάνει τον κύκλο της, κατ' "απαίτηση" της φύσης, ο εμβολιασμός είναι ο μοναδικός τρόπος που ξέρουμε μέχρι σήμερα, για να τον κάνει συντομότερο.
  Θα 'πρεπε να νιώθουμε ικανοποίηση που έχουμε εμβόλια στην διάθεση μας ώστε να κάνουμε τον κύκλο της πανδημίας συντομότερο και να βγούμε από αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση που απειλεί την οικονομία και όχι μόνο.. Λόγω της εξαιρετικά έκτακτης κατάστασης, και αφού το απαίτησαν ρητά τα κράτη, η πρόοδος στην παρασκευή εμβολίων επιταχύνθηκε εντυπωσιακά.
  Η πορεία της επιστήμης δεν είναι σταθερή, ιδιαίτερα που υπεισέρχεται και ο παράγοντας χρήμα. Άλλοτε προχωρά αργά, άλλοτε σταθερά, άλλοτε γρήγορα (βλέπε αντιμετώπιση των καρδιολογικών προβλημάτων και άλλοτε (σπανιότερα) ταχύτατα (βλέπε περιόδους των παγκ. πολέμων, ή όπως και τώρα).
  Δεν έχω καμία αμφιβολία πως αν οι κοινωνίες χρηματοδοτούσουν ανάλογα τις εταιρίες για την θεραπεία του καρκίνου, θα βλέπαμε να γίνονται σε πιο σύντομο χρόνο από σήμερα, εντυπωσιακότερα βήματα.

  Πολύς αρνητισμός.. Και λίγη θετικότητα δεν βλάπτει.

  Γιάννης

 • Ανώνυμος 50264

  8 Φεβ 2021

  Gtp εισαι ο παρακατω

 • Ανώνυμος 50263

  8 Φεβ 2021

  @50261
  Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συνυπογράφουν επιστολή στη Σακελλαροπούλου -Ζητούν να μεσολαβήσει υπέρ Κουφοντίνα
  Να παρέμβει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αιτήματα του Δημήτρη Κουφοντίνα, ζητούν δέκα πολίτες ανάμεσά τους και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
  https://www.iefimerida.gr/politiki/proedro-dimokratias-koyfontina-ypografoyn-syriza

  Τρέχα να υπογράψεις, είναι μείζων θέμα.
  Το εμβόλιο όμως μην το κάνεις.
  XD

 • Ανώνυμος 50262

  8 Φεβ 2021

  Κάλυμνος : Ο αρνητής ιερέας – νίντζα και λάτρης του μπουζουκιού
  Ο ιερέας είναι κατά των μασκών και θεωρεί ότι η εκκλησία βρίσκεται υπό διωγμό. Εκτός των άλλων έχει ιδρύσει σχολή πολεμικών τεχνών, ενώ είναι και βιρτουόζος στο μπουζούκι...
  https://www.in.gr/2021/02/08/in-tv/deltio/kalymnos-o-arnitis-iereas-nintza-kai-latris-tou-mpouzoukiou/

  Και ιερέας και νίντζα και μπουζουκόβιος και αρνητής της πανδημίας..

  Στο μεταξύ, Φιλιππίδη ατι-μούλικο:
  https://www.youtube.com/watch?v=EO85OhHhnmU
  https://www.youtube.com/watch?v=WZlKKI1m0V0

  Προς αμπελοφιλόλογο αντιεμβολιαστή, αν ρίξεις πολύ χρήματα, έχεις στρατιές εθελοντών για να δοκιμάσεις τα εμβόλια, η κατάσταση είναι επείγουσα και η οικονομία κινδυνεύει, είναι προφανές ότι μπορεί εμβόλια να παραχθούν σχετικά γρήγορα, μέσα στο έτος.
  Τα σημερινά εμβόλια για κορωνοιό αποτελούν την πρώτη φάση. Τα μελλοντικά εμβόλια δεύτερης φάσης θα είναι πιο αποτελεσματικά, ενδεχομένως πιο φθηνά και ενδεχομένως να δίνουν ανοσία εφόρου ζωής. Μπορεί να υπάρξουν και τρίτης φάσης εμβόλια. Μιλάμε για την κορυφαία προτεραιότητα παγκοσμίως με δισεκατομμύρια σε κονδύλια και βιομηχανικές και τεχνολογικές δυνατότητες πολύ ανώτερες της δεκαετίας του '60 και του '80. Καμία σχέση, μέρα με τη νύχτα σε σχέση με την ανάπτυξη εμβολίων του παρελθόντος.

  https://en.wikipedia.org/wiki/1957%E2%80%931958_influenza_pandemic#Vaccine_and_aftermath
  https://en.wikipedia.org/wiki/Hong_Kong_flu#Vaccine_and_aftermath
  https://en.wikipedia.org/wiki/2009_swine_flu_pandemic#Vaccines

  Previously, the mumps vaccine was the quickest to have ever been developed, according to National Geographic. And that took four years, from collecting viral samples to licensing the drug in 1967. For what it’s worth, it was originally estimated that it might take 12-18 months to create a coronavirus vaccine, though it was closer to about nine months. Typically, vaccines take as long as 10-15 years to develop, according to the History of Vaccines.
  https://coronavirus.nautil.us/until-now-whats-the-quickest-a-vaccine-has-ever-been-developed/

  (Ωπ και άλλες φαπούλες. Κλαψ.)

 • Ανώνυμος 50261

  8 Φεβ 2021

  "Arthur Caplan, καθηγητής Βιοηθικής: Το πιο γρήγορο εμβόλιο που βρέθηκε ποτέ ως τώρα για οποιαδήποτε ασθένεια γνωρίζω, ήταν περίπου επτά χρόνια. Ο μέσος όρος είναι είκοσι χρόνια. Το να μιλάμε για κάτι μαγικό που θα γίνει σε λίγους μήνες, αγγίζει τον παραλογισμό."

  COVID-19 Vaccination Raises Ethical Questions
  https://city.sigmalive.com/article/2019/7/9/pos-xekinese-e-pheme-oti-kuriakos-metsotakes-einai-gios-tou-tragoudiste-tere-khrusou/
  https://www.webmd.com/coronavirus-in-context/video/arthur-caplan-vaccine-ethics

 • Ανώνυμος 50260

  8 Φεβ 2021

  @50259
  Άσφαιρα, δεν αποδεικνύεται ότι ισχύουν οι θεωρίες συνωμοσίας και οι μπούρδες των αντιεμβολιαστών.
  Το παιδί είναι μαστουρωμένο, παίρνει χαλασμένα χάπια!
  (Ας φάει μια κρεμούλα καλύτερα.)

 • Ανώνυμος 50259

  8 Φεβ 2021

  "Dr. Robert Epstein, καθηγητής Ψυχολογίας, συγγραφέας: Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν είναι αόρατες, υποσυνείδητες. Είναι πιο ισχυρές από ο,τιδήποτε έχω δει στις επιστήμες της συμπεριφοράς. Και είμαι σ΄ αυτές τις επιστήμες σχεδόν σαράντα χρόνια."

  Seven Simple Steps Toward Online Privacy, Robert Epstein
  https://medium.com/@re_53711/seven-simple-steps-toward-online-privacy-20dcbb9fa82

 • Ανώνυμος 50256

  7 Φεβ 2021

  Τί σχέση έχουν τα link από 50255, 50253 με τις θεωρίες συνωμοσίας και πώς τις επιβεβαιώνουν.
  Απάντηση: καμία σχέση.
  Αυτό λέγεται: κοινή λογική.

  Επειδή προφανώς δεν κατάλαβες γιατί είσαι ηλίθιος πάμε ξανά:
  Τί σχέση έχουν τα link με τη CIA και την αντιεμβολιάστρια Mary Holland με τις θεωρίες συνωμοσίας και fake news του «Plandemic, Indoctornation» και πώς το ενισχύουν/επιβεβαιώνουν.
  Απάντηση: δεν έχουν. Μια θεωρία για να ισχύει απαιτεί αποδείξεις και επειχειρήματα. Τα άσφαιρα και τα υπονοούμενα είναι για τους ηλίθιους.
  Αυτό ονομάζεται κοινή λογική, την οποία δεν διαθέτεις.

  Το έχω ξαναγράψει αμέτρητες φορές: η αλήθεια, η λογική και η επιστήμη δεν έχει να κάνει με το να απομονώσουμε αυτό που μας βολεύει και να κάνουμε παιχνίδι. Έχεις πρόβλημα αντιληπτικό, δηλαδή αντίληψης της πραγματικότητας. Αποτελεί χαρακτηριστικό αυτών που πιστεύουν σε κάτι που δεν ισχύει, δεν υπάρχει, δεν τεκμηριώνεται. Δηλαδή: θρησκόληπτων, οπαδών θεωριών συνωμοσίας, αντιεμβολιαστών, εναλλακτικές θεραπείες που δεν έχουν αποδεικτεί ότι λειτουργούν και τα σχετικά. Και ποιος ξέρει τί νέο φρούτο θα προκύψει στο μέλλον, είδωμεν.

  QAnon supporters, who believe a CIA program to manipulate the media still exists and that the mainstream media are responsible for spreading fake news, claim press reports they dislike are part of Operation Mockingbird.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Mockingbird#Modern_usage

  ΥΓ: Καλοχώνευτες οι φαπούλες. Φαπούλες μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
  Δυστυχώς οι ημιμαθείς βλαμμένοι αναγκάζουν τους λογικούς να ασχολούνται με την επανεφεύρεση του τροχού, δεν υπάρχει εξέλιξη, είναι ντιπ για ντιπ ηλίθιοι.
  Η επιστήμη οφείλει να εξελίσσεται. Ανέδειξε για παράδειγμα την hydroxychloroquine για την αντιμετώπιση του κορωνοιού. Έριξε χρήμα και έκανε περισσότερες και καλύτερες έρευνες και μελέτες και δεν βρήκε τίποτε. Οφείλει να προχωρήσει σε κάτι άλλο, μέχρι να βρει κάτι. Δεν θα ανακυκλώνει τα ίδια και τα ίδια που έχει αποδειχτεί ότι δεν ισχύουν, δεν θα επανεφευρίσκει τον τροχό κάθε τόσο και να επιστρέφει σε κάτι που δεν δουλεύει, οφείλει να προχωρεί. Δεν είναι φιλολογία ή ιατρική.
  Ο μακάκας δεν καταλαβαίνει, θα ξαναγράψει την μακακία του. Ο μακάκας γράφει μακακίες, γιαυτό εξάλλου είναι μακάκας. Αν δεν έγραφε μακακίες, δεν θα ήταν μακάκας.

 • Ανώνυμος 50255

  7 Φεβ 2021

  Επιχείρηση Mockingbird της CIA

  Operation Mockingbird: CIA Media Manipulation
  https://www.targetedjustice.net/wp-content/uploads/2020/03/Operation-Mockingbird-CIA-Media-Manipulation-28.pdf

 • Ανώνυμος 50254

  7 Φεβ 2021

  https://www.youtube.com/watch?v=GMolmzmlUGg
  https://www.youtube.com/watch?v=0x6N4SFKceY

 • Ανώνυμος 50253

  7 Φεβ 2021

  Professor Mary Holland Vaccination Policies Speech At United Nations (2016)
  https://youtu.be/aM0PFWrlD-I

 • Ανώνυμος 50252

  7 Φεβ 2021

  @50251
  Δεν σε αφορά η hydroxychloroquine επειχηρηματολόγε της φάπας, αυτά είναι για τους ειδικούς. Του λόγου σου θα κάνεις ότι σου πει ο πρωθυπουργός σου και οι ειδικοί που αξιοποιούν τις διαθέσιμες πληροφορίες και τα αποτελέσματα των μελετών και ερευνών. Είναι υποχρεωμένοι να προτείνουν μέτρα με βάση τα αποτελέσματα, αλλιώς μετά θα έχουν πρόβλημα με το νόμο. Αυτό μας έλειπε να ρωτάγαμε ημιμαθείς και οπαδούς θεωριών συνωμοσίας που επιπλέον δεν έχουν και γνώσεις ιατρικής και επιδημιολογίας. Συμπέρασμα: μην ποστάρεις μακάκα.

  Στην εποχή της υπερπληροφόρησης και της παραπληροφόρησης η αμορφωσιά έχει γίνει μόδα. Είναι σαν να γίνεται πυρηνικό ατύχημα και να ρωτάμε τον καθένα για τί μέτρα θα πρέπει να πάρουμε. Οχι δεν θα γίνει αυτό, ούτε τώρα ούτε ποτέ. Σε εξιδεικευμένα θέματα (ιατρική, φυσική, χημεία, μαθηματικά κ.ά) ο κόσμος δεν μπορεί να παίρνει αποφάσεις. Κάπου έχει παραγίνει αυτό το κακό με το κάθε διανοητικό σκουπίδι που διεκδικεί να επιβάλλει τις μπούρδες και φαντασιώσεις του. Άλλο η ιατρική και άλλο κάποια κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά, ιστορικά, φιλοσοφικά, ηθικά (ταμπού κ.λπ.) θέματα όπου ο καθένας μπορεί να έχει άποψη και η άποψη του καθένα μετράει.

  https://www.thelancet.com/journals/lanrhe/article/PIIS2665-9913(20)30390-8/fulltext

 • Ανώνυμος 50251

  7 Φεβ 2021

  How the FDA May be Prolonging the Pandemic (Guest: Meryl Nass, M.D.)
  https://www.heartland.org/multimedia/podcasts/how-the-fda-may-be-prolonging-the-pandemic-guest-meryl-nass-md

 • Ανώνυμος 50250

  7 Φεβ 2021

  @50249
  Σοβαρέψου βρε κακομοίρη.

  Στο μεταξύ:
  Λίγη ώρα μετά την δημοσιοποίηση της παραίτησής του, ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σχολίασε την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη.
  https://www.iefimerida.gr/ellada/spyros-mpimpilas-gia-dimitri-lignadi-lypamai

  Μπιμπίλα αντί να σχολιάζεις, οφείλεις και εσύ να παραιτηθείς, έχεις αργήσει.
  Κάποιος σφύριξε στον Φιλιππίδη ότι τον είχαν καταγγείλει και για αυτό φρόντισε να το παίξει άρρωστος και να καταφύγει σε ιδιωτική κλινική πριν βγει η καταγγελία στη φόρα. Και προφανώς του το σφύριξαν από το σωματείο που δέχεται τις καταγγελίες.

  «Υπάρχουν καθημερινά δεκάδες καταγγελίες. Το τελευταίο διάστημα έχουμε δεχτεί πάνω από 1.000», τόνισε σήμερα ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) Πασχάλης Τσαρούχας.
  https://www.iefimerida.gr/zoi/tsaroyhas-kataggelies-sexoyaliki-parenohlisi-sei

  Και στο παράλληλο σύμπαν των βλαμμένων της ρωμιοαριστεράς που δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι γίνεται χαμός με τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου (εξάλλου ο Κιμούλης και άλλοι θεατράνθρωποι είναι δικά τους παιδιά), καημός τους είναι άλλα πράγματα..:

  Νομίζω ότι δεν είμαστε λίγοι αυτοί που αισθανόμαστε απόφοιτοι των γενικών συνελεύσεων. Σε αυτόν τον θεσμό της πανεπιστημιακής ζωής νομίζω ότι χρωστάμε πολλές και πολλοί όχι μόνο τη δημοκρατική μας συνείδηση, τα εξωσχολικά μας διαβάσματα, την επαφή μας με ιδέες και οράματα, αλλά ακόμη και την κατεύθυνση που πήραν οι μεταπτυχιακές και διδακτορικές μας σπουδές. Ως απόφοιτοι, λοιπόν, των γενικών συνελεύσεων, ακούμε και διαβάζουμε, με ένα αίσθημα έντονου θυμού, ότι το Υπουργείο σχεδιάζει να απονευρώσει (ή και να καταργήσει;) τις φοιτητικές παρατάξεις μέσα από τη θεσμοθέτηση εκλογών με ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο. Ουσιαστικά, δηλαδή, εξετάζεται η κατάργηση του πολιτικού διαλόγου και της ιδεολογικής αντιπαράθεσης μέσα στα πανεπιστήμια. Τις λέξεις μου γενικά τις μετράω. Αλλά αν προχωρήσει η προσπάθεια υλοποίησης ενός τέτοιου πολιτικού σχεδίου, όπως διαδίδεται τις τελευταίες μέρες, η μάχη που θα δοθεί, θα είναι κυριολεκτικά υπέρ βωμών και εστιών.
  https://nomadicuniversality.com/2021/02/03/οι-απόφοιτοι-των-γενικών-συνελεύσεων/

  Μούγκα στη στρούγκα. Αλήτες μιλάτε για μάχη υπέρ βωμών και εστιών στα πανεπιστήμια.

 • Ανώνυμος 50249

  7 Φεβ 2021

  Plandemic, part 2
  https://www.youtube.com/watch?v=LPg1Mfrs64A

 • Ανώνυμος 50248

  6 Φεβ 2021

  Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν στην πλατεία Συντάγματος οργανώσεις της Αριστεράς, με αίτημα το δικαίωμα στις κινητοποιήσεις, διαμαρτυρόμενοι για τα πρόστιμα σε διαδηλωτές.
  https://www.in.gr/2021/02/06/greece/syntagma-sygkentrosi-diamartyrias-enantia-nomosxedio-gia-tin-apagoreysi-diadiloseon/

  Στο παράλληλο σύμπαν της αριστερορωμιοσύνης..
  Εμπρός στα χνάρια της σοσιαλιστικής εικονικής πραγματικότητας της δεκαετίας του '80.
  Τότε που ο νταλικιέρης φορώντας τσόκαρα πήγαινε με τη νταλίκα για μπάνιο.

  «Λουκέτο» μπήκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στην Κάλυμνο μετά την απόφαση του Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας Παϊσιου. Ο λόγος που οδήγησε τον μητροπολίτη στη συγκεκριμένη απόφαση ήταν η παρουσία ενός ιερέα αρνητή του κορονοϊού, ο οποίος καλούσε τους πιστούς να μπαίνουν στην εκκλησία, χωρίς να φορούν μάσκα και χωρίς να τηρούν τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού.
  «Δεν είναι στην πρόθεσή μου να κλείνω ναούς και να τιμωρώ κληρικούς, αλλά αναγκάζομαι από τα γεγονότα τα οποία καθημερινώς δημιουργούνται στο χώρο της τοπικής εκκλησίας και προκαλούν τον σκανδαλισμό του ευσεβούς καλυμνιακού λαού. Ταύτα προς γνώση και συμμόρφωση και άλλων κληρικών που ανθίστανται στους Νόμους της πολιτείας και των δικών μου ταπεινών υποδείξεων» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Μητρόπολης.
  Παράλληλα ο σεβασμιότατος Παϊσιος έστειλε στον ιερέα το εξής μήνυμα: «Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Ως κληρικός της Ιεράς Μητρόπολεως, δημιουργείς πάμπολλα προβλήματα σε μια εποχή όπου δυστυχώς ολόκληρη η ανθρωπότητα βρίσκεται επί ποδός, λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού».
  https://www.ethnos.gr/ellada/144808_kalymnos-arnitis-koronoioy-iereas-loyketo-se-iero-nao

  Ανεπανάληπτες στιγμές.

  https://www.youtube.com/watch?v=ik2YF05iX2w
  Enjoy.

 • Ανώνυμος 50247

  6 Φεβ 2021

  Μια νέα θεραπεία για τον κορωνοϊό που αναπτύσσεται στο Ιατρικό Κέντρο Ichilov του Τελ Αβίβ, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές της 1ης φάσης και φαίνεται ότι βοήθησε πολλούς από τους ασθενείς που έπασχαν από μέτρια ή σοβαρά συμπτώματα, να ανακάμψουν γρήγορα από την ασθένεια, δήλωσε χθες το νοσοκομείο. Χαιρετίζοντας την «τεράστια ανακάλυψη», το νοσοκομείο δήλωσε ότι η ουσία EXO-CD24 του καθηγητή Ναντίρ Αρμπέρ είχε χορηγηθεί σε 30 ασθενείς, των οποίων η κατάσταση ήταν μέτρια ή σοβαρή, και πως ανέκαμψαν και οι 30, με τους 29 εξ αυτών εντός τριών ή πέντε ημερών.
  https://www.iefimerida.gr/ygeia/farmako-israil-therapeyei-sobara-astheneis-koronoio

  Ορίστε.
  Πάντως φαίνεται ότι το εν λόγω φάρμακο έχει "αντιαλλεργική" δράση, δεν είναι ιοκτόνο.

  Ο Σταμάτης Φασουλής απαντά για τη φράση «Καθίστε φρόνιμα» και την αντίδραση της Σοφίας Μουτίδου
  https://www.iefimerida.gr/zoi/stamatis-fasoylis-apanta-kathiste-fronima-moytidoy

  Σκασμός μπετόβλακα, όλα στη φόρα τώρα.

  Και μουσικό διάλειμμα για το ρωμέικο:
  https://www.youtube.com/watch?v=GHfXZJnHkgk

  @50246
  Μην μουρμουράς βρε κακομοίρη, αμπελοφιλόλογε, επιχειρηματολόγε της φάπας.

 • Ανώνυμος 50246

  6 Φεβ 2021

  Update στη βλακεια σου κανε

 • Ανώνυμος 50245

  6 Φεβ 2021

  Update στο 50240:
  Πάτρα: Μεγάλη η διασπορά κορωνοϊού στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» - Αλλα δυο κρούσματα, πάνω από 60 μέλη του προσωπικού έχουν νοσήσει
  https://www.iefimerida.gr/ellada/patra-diaspora-koronoios-nosokomeio-agios-andreas

 • Ανώνυμος 50240

  6 Φεβ 2021

  Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει την «μεγάλη μάχη» κατά του νομοσχεδίου για την Παιδεία
  https://www.iefimerida.gr/politiki/syriza-dinei-megali-mahi-nomoshedioy-paideia

  Και οι συριζαίοι στον αγώνα τους στο παράλληλο σύμπαν τους.

  Ότι κάτι δεν πάει καλά με τους υγειονομικούς και τον εμβολιασμό τους θα μπορούσε να το υποψιαστεί κανείς μόνο και μόνο ακούγοντας τον συνδικαλιστή του νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας" στην Πάτρα. Εκεί όπου σημειώθηκαν δεκάδες κρούσματα του ιού και μάλιστα μια νοσηλεύτρια που νόσησε κόλλησε και το παιδί της. Νοσηλεύεται ακόμα στη ΜΕΘ.
  Αλλωστε, όπως γράφαμε και στο παρελθόν ("Πώς κατασκευάζεται ένα fake news", Capital.gr, 16 Δεκεμβρίου) το ότι κάτι δεν πάει καλά με το νοσηλευτικό προσωπικό στα νοσοκομεία και την πανδημία, ήταν σαφές και από τον σάλο (που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ) για την ΕΔΕ σε βάρος γιατρών στον "Άγιο Σάββα". Όπου ναι μεν η "Αυγή" υποστήριζε ότι στέλνουν στο Πειθαρχικό γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό "επειδή νόσησαν"… αλλά όπως αποδείχθηκε η αιτία ήταν άλλη. Διαταχθηκε ΕΔΕ, επειδή όπως κατήγγειλαν άλλοι εργαζόμενοι, "επιδεικτικά συγκεκριμένα άτομα δεν εφάρμοζαν τα απαιτούμενα μέτρα όπως μάσκες παντού και αποστάσεις!". Ούτε εμβόλιο ούτε μάσκες;
  https://www.capital.gr/arthra/3523872/ti-kanoume-me-tous-ugeionomikous-pou-arnountai-na-emboliastoun

  Αλήτες συριζαίοι..

  Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση – ανάληψη ευθύνης από τη νεοεμφανιζόμενη «Επαναστατική Οργάνωση Οκτώβρης 80», που ήταν παρακλάδι του ΕΛΑ. Στην προκήρυξή της, που ταχυδρομήθηκε στις εφημερίδες, δικαιολόγησε την επίθεση στα πολυκαταστήματα με τον εξής απίθανο ισχυρισμό: «Κάθε επιχείρηση, έτσι και αυτές στηρίζονται στην εκμετάλλευση των προλετάριων. Τα αφεντικά εκμεταλλεύονται την ανάγκη των προλετάριων να έχουν ένα εισόδημα για να ζήσουν και τους στριμώχνουν στο μεροκάματο, την αλλοτρίωση και τη μιζέρια»!
  https://menshouse.gr/retro/69565/fotia-sto-minion-o-ebrismos-pou-allaxe-tin-istoria-tou-pio-emvlimatikou-katastimatos-tis-athinas

  Όταν ρωμιαριστεροί έκαιγαν το Μινιόν..

  Ο Επαναστατικός Λαϊκός Αγώνας (Ε.Λ.Α) ήταν ελληνική αριστερή τρομοκρατική οργάνωση.
  https://el.wikipedia.org/wiki/Επαναστατικός_Λαϊκός_Αγώνας

 • Ανώνυμος 50239

  5 Φεβ 2021

  50237, 50238, ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος, το δίδυμο της καρπαζιάς ξαναχτυπά.
  Δεν τους αρέσει wikipedia και Politifact, προτιμούν Judy Mikovits και καραγκιόζηδες τύπου Mikki Willis.

  Your film is a huge slap in the face to all frontline workers who are risking our lives to keep you and your mother fed and safe. You are elevating the unintelligible talking points of Neonazis who show up with swastikas and nooses and assault rifles into the state capitol of Michigan.
  But the way in which you do it undermines the work of others who are working deeply on these issues for the good of all. It highlights the thoughts of those who believe in radical individualism and does not give a deeper voice to the concept of collective action for the greater good. You are preying on people’s fear in the most toxic and irresponsible way.
  My personal safety is at risk when I go to the hospital to do my work as a physician. So is the safety of my friends. And colleagues have died because of this virus, because they didn’t have adequate masks and protection while doing their duty of serving the people who are sick. The “scientist” you interviewed believes it’s the masks making us sick. I welcome her to come to UCSF on my shift and walk around without a mask.
  I don’t usually say fuck off, but you earned it. Your self-aggrandizing video is fueling the fire of a dangerous rightwing mentality in this country. It’s people like you we have to thank for the direction of hate and idiocy this country is spiraling into. Congratulations on your movie. I’m sure your 3rd grade science teacher is scrubbing your name from her memory at this very moment.
  Fuck off.
  https://medium.com/@radiorupa/to-the-filmmaker-mikki-willis-who-released-a-film-revealing-the-secret-no-one-wants-you-to-know-845e916dbe82

  The first video went viral, becoming one of the most widespread pieces of COVID-19 misinformation. It was soon removed by multiple platforms. However, due to social media preparation, Indoctornation did not get as much attention.
  The Sinclair Broadcast Group interviewed Mikovits regarding the videos, but the interview did not air.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Plandemic

  Κλαψ, καλέ μας λογοκρίνουν, κλαψ..

 • Ανώνυμος 50238

  5 Φεβ 2021

  Το δίδυμο της μαλακίας, και λιγα λες. Ο ένας πιο κρετίνος από τον άλλον. Μαλακοπίτουρες από τους λίγους. Πιο ηλίθιοι δε γίνεται. Κολλημένοι, στόκοι. Αυτός αν πάρει καμία πουτάνα, θα ανοίξει τη wikipedia να του πει πως να του σηκωθεί.

 • Ανώνυμος 50237

  5 Φεβ 2021

  Γιαννη, gtp εισαι κι εσυ μου φαινεται, σαν τον αλλον τον αμάμητο, δυστυχως. Στριξε ρε μανα μου, κανεις και τον εξυπνο. Βοϊδουροεξυπνάδες...
  Αγιαννης

 • Ανώνυμος 50236

  5 Φεβ 2021

  @50234
  Σοβαρέψου.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Plandemic#Plandemic:_Indoctornation

 • Ανώνυμος 50234

  5 Φεβ 2021


  Σε αυτό το λινκ παίζει το ντοκυμαντερ: https://cetv.one/programs/plandemic-indoctrination
  Το plandemicseries.com είναι υπό κατασκευή
  Με υπότιτλους παίζει στο youtube, αλλά μπορεί να το κατεβάσουν, όπως έχουν κάνει με τόσα άλλα... https://youtu.be/CUmEOIE_H9s

 • Ανώνυμος 50233

  5 Φεβ 2021

  50228,
  ε καλά, τι να τους πάρουμε σοβαρά.. Παίρνουν συνέντευξη από την Judy Mikovits. Αν ο Παϊσιος έβλεπε παντού δαιμόνια, αυτή βλέπει από την μια παντού ανθρώπους εξ ορισμού κακούς και υποχθόνιους και από την άλλη, λαούς εξ ορισμού αγαθούς και έντιμους, που άπαξ και γνωρίσουν την αλήθεια θα γίνουν οι ήρωες της.
  Την έχουν δει, Απόστολοι της Αλήθειας.
  Γιάννης

 • Ανώνυμος 50230

  5 Φεβ 2021

  Να και άλλος που την έχει δει κατά φαντασία αντάρτης:

  Στη συνέχεια, ο κ. Βαθιώτης ανέφερε μόνος του ότι παραβίασε τα μέτρα για τις πολυπληθείς συγκεντρώσεις που ισχύουν το τελευταίο διάστημα, αφού όπως είπε, “μία ημέρα πριν επιβληθεί το κλείσιμο των καταστημάτων κατάφερα να συγκεντρώσω τους φοιτητές μου σε μια ταβέρνα της Κομοτηνής για να γνωρίσω το πρόσωπα τους από κοντά . Ηρθαν περίπου 35 άτομα”
  Εχει κάνει ουκ ολίγες αναφορές για τις μάσκες που λέει ότι επιβλήθηκαν για να γίνουν οι άνθρωποι ζόμπι και να χειραγωγηθούν. Μιλά συχνά για παγκόσμια τάξη πραγμάτων, για παραπλανητικά κρούσματα, αρχιερείς της τρομολαγνείας που επιδιώκουν την έλευση του μασκοφορεμένου Μεσσία – παγκόσμιου κυβερνήτη.
  https://www.in.gr/2021/02/05/itrash/salos-ton-kathigiti-nomikis-pou-paraitithike-oi-akraies-theories-tou-gia-ton-koronaio/

  Κατά φωνή ο μπουρδολόγος 50229:
  "Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν είναι αόρατες, υποσυνείδητες. Είναι πιο ισχυρές από ο,τιδήποτε έχω δει στις επιστήμες της συμπεριφοράς. Και είμαι σ΄ αυτές τις επιστήμες σχεδόν σαράντα χρόνια", Δεν μπορείς να δεις τον ιό, δεν μπορείς να τον μετρήσεις, δεν μπορείς να φτιάξεις τεστ γι΄ αυτόν, επειδή έχουν πατέντες που περιορίζουν οποιονδήποτε από το να τον χρησιμοποιήσει. Είχαν τα μέσα, είχαν το κίνητρο και κυρίως είχαν το οικονομικό όφελος, για να μετατρέψουν τον κορονοϊο από παθογόνο σε κέρδος" (κάποιοι ακόμα λενε "τι κακό έχει το κέρδος;"),
  "Μπορείτε να φανταστείτε όλη τη χειραγώγηση που υποβάλλονται και υποβάλλουν τα ΜΜΕ, τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης από ηγέτες όλων των πολιτικών κομμάτων, να λενε ομόφωνα: «Θέλουμε το εμβόλιο». Και το χειρότερο είναι ότι περνιούνται για φιλάνθρωποι, ενώ στην πραγματικότητα, όλο αυτό γίνεται για την απόκτηση πολιτικής και οικονομικής δύναμης"

  Μια και μιλάμε για αρλούμπες και θεωρίες συνωμοσίας και fake news, προτείνω την ταινία Don Verdean (2015).
  https://www.imdb.com/title/tt3534282/

 • Ανώνυμος 50229

  5 Φεβ 2021

  Πολύ εποικοδομητικό το άρθρο, τροφή για σκέψη για υποψιασμένους και μη υποψιασμένους για το ρόλο που έχουν οι μηχανισμοί μαζικής ηλεκτρονικής προπαγάνδας
  και για το ρόλο της ιατρο-φαρμακευτικής βιομηχανίας στη δημιουργία της παγκόσμιας κεκαλυμμένης δικτατορίας. Θίγει επιφανειακά πολλά θέματα μαζί. Αν γίνει εξειδίκευση και εμβάθυνση σε αυτά, θα κατανοηθούν οι πραγματικές διαστάσεις του φαινομένου. Η σημερινή κατάσταση είναι μια ευκαιρία να δούνε περισσότεροι άνθρωποι την κορυφή του παγόβουνου:

  "Ο φόβος καταστέλλει το τμήμα του εγκεφάλου που σχεδιάστηκε για να λύνει προβλήματα. Χωρίς αυτή την ικανότητα, αναζητούμε από τους άλλους να μας καθοδηγήσουν και να μας σώσουν",
  "οι περισσότεροι «ανεξάρτητοι ελεγκτές αλήθειας» δεν είναι ούτε ανεξάρτητοι, ούτε βασίζονται στα δεδομένα ',
  "Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν είναι αόρατες, υποσυνείδητες. Είναι πιο ισχυρές από ο,τιδήποτε έχω δει στις επιστήμες της συμπεριφοράς. Και είμαι σ΄ αυτές τις επιστήμες σχεδόν σαράντα χρόνια", Δεν μπορείς να δεις τον ιό, δεν μπορείς να τον μετρήσεις, δεν μπορείς να φτιάξεις τεστ γι΄ αυτόν, επειδή έχουν πατέντες που περιορίζουν οποιονδήποτε από το να τον χρησιμοποιήσει. Είχαν τα μέσα, είχαν το κίνητρο και κυρίως είχαν το οικονομικό όφελος, για να μετατρέψουν τον κορονοϊο από παθογόνο σε κέρδος" (κάποιοι ακόμα λενε "τι κακό έχει το κέρδος;"),
  "Μπορείτε να φανταστείτε όλη τη χειραγώγηση που υποβάλλονται και υποβάλλουν τα ΜΜΕ, τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης από ηγέτες όλων των πολιτικών κομμάτων, να λενε ομόφωνα: «Θέλουμε το εμβόλιο». Και το χειρότερο είναι ότι περνιούνται για φιλάνθρωποι, ενώ στην πραγματικότητα, όλο αυτό γίνεται για την απόκτηση πολιτικής και οικονομικής δύναμης"

 • Ανώνυμος 50228

  5 Φεβ 2021

  50227 ανίατη περίπτωση κατά φαντασία αντάρτη.
  Εκεί στον αγώνα ξεφτέρη μου!

  Γιάννη άλλο η κριτική στις πολυεθνικές και στους δισεκατομμυριούχους και άλλο κείμενα που προέρχονται από βίντεο με κολάζ συνωμοσιολογιών θεωριών.
  Απλά δεν αξίζει να ασχολείται κανείς.

 • Ανώνυμος 50227

  5 Φεβ 2021

  δεν το λεω για το γιαννη, για τον παρακατω το λεω.
  αλλα και συ ρε γιαννη, στα ορια κινεισαι, στριψε λιγακι, μη μασας

 • Ανώνυμος 50226

  5 Φεβ 2021

  εκει που γραφω "εχεις κτυπησει μπιελα", ηθελα να γραψω "εχεις κτυπησει μπιελα".
  τι περιπτωση είσαι ρε παιδάκι μου; μαλλον ανιατης λαλακιας.

 • Ανώνυμος 50225

  5 Φεβ 2021

  Εκεί που γράφω "ο κομμουνισμός" (50224), ήθελα να γράψω " ο φασισμός"

 • Ανώνυμος 50224

  5 Φεβ 2021

  Να συμπληρώσω στο σχόλιο μου 50220

  Η αποδοχή της πιθανότητας οι φαρμακευτικές βιομηχανίες και όχι μόνον αυτές, να επιχειρούν όλο και μεθοδικότερα να ελέγχουν τον ΠΟΥ, να επηρεάζουν γιατρούς, πολιτικούς και μέσα ενημέρωσης δεν εμπίπτει στην συνωμοσιολογία. Έτσι ή αλλιώς, αυτοί που έχουν οικονομική και πολιτική εξουσία φροντίζουν να μας λένε ιστορίες που εξυπηρετούν τα οικονομικά και κοινωνικά συμφέροντα τους. Έτσι είναι πάντα. Όπως και οι "αδύναμοι" λένε τις δικές τους ιστορίες (βλ. Ρωμιοσύνη).
  Συνωμοσιολογία είναι να ρίχνεις αποκλειστικά την ευθύνη σε άλλου που δρουν και κινούνται κρυφίως, ισχυριζόμενος ότι υπάρχει κάποια κρυφή ατζέντα βάση της οποίας επιχειρείται να γίνει μια απομάκρυνση των ανθρώπων από αυτό που θεωρείται φυσιολογικό και να τους εισάγει σε ένα κόσμο τεχνητό, σε έναν κόσμο μεταλλαγμένων ιδανικών και αξιών, μεταλλαγμένων ανθρώπων, μεταλλαγμένων τροφών κλπ.

  Μα ήδη, οι άνθρωποι ζουν εδώ και αιώνες μια μετάλλαξη των αξιών που μας οδηγούν ένα κόσμο που στερείται ικανού νοήματος για μια ενδιαφέρουσα ζωή.
  Τι άλλο είναι η ηθική, η αμαρτία, η αγαθή ψυχή, ο καλός θεός, ο κακός διάβολος, το επέκεινα, η αιώνια ζωή, η ισότητα των ανθρώπων, η επανάσταση, η αιώνια δικαιοσύνη, ο μαρξισμός, ο κομμουνισμός;
  Πόσοι άνθρωποι κινούμενοι μ' αυτές τις εντυπωσιακές λέξεις, αλλά με κούφιο νόημα, δεν έδωσαν την ζωή τους ή σκότωσαν στο όνομα τους;

  Συνεπώς, αυτοί οι άνθρωποι που κατηγορούνται στο άρθρο, δεν είναι κάποιοι που κινούνται κρυφά και υπόγεια.
  Αντιλαμβάνονται πως ο κόσμος αρνείται να ικανοποιηθεί με την φυσική πραγματικότητα και αναζητά λύσεις στα θέματα που ο σύγχρονος άνθρωπος τα εκλαμβάνει ως λάθη της ζωής. Οπως ο χρόνος (αιώνια νεότητα), η υγεία (υπέρ υγεία), η αιώνια ομορφιά (πλαστιή, γονιδιακές θεραπείες), τα γηρατειά ("αιώνια" ζωή), εξουσία που θα νοιάζεται για αυτόν, χωρίς όμως κανέναν έλεγχο κλπ.
  Και ανταποκρίνονται στο όνομα του χρηματικού κέρδους, της οικονομικής και πολιτικής εξουσίας.
  Ο σημερινός άνθρωπος δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για τον ΠΟΥ, ούτε νοιάζεται για τα πεπραγμένα του. Τον θυμήθηκε τώρα, με την ευκαιρία της πανδημίας και αν αύριο τελείωνε αυτό πρόβλημα, πάλι θα έχανε το ενδιαφέρον του για τις πράξεις του. Θα έδειχνε μια τυφλή εμπιστοσύνη σε κυβερνήσεις, βιομηχανικές εταιρίες, σε λόμπι, για το συνολικό ζήτημα της δημόσιας υγείας του.
  Οταν τα βλέπουν αυτά οι φαρμακευτικοί κολοσσοί, γιατί να μην κάνουν παιχνίδι μόνοι τους;
  Τρώγοντας έρχεται η όρεξη.

  Γιάννης

 • Ανώνυμος 50223

  5 Φεβ 2021

  Και κουίζ:
  https://menshouse.gr/pechnidia/7552/kouiz-apo-ta-palia-esy-tha-borouses-na-ginis-ekatommyriouchos

 • Ανώνυμος 50222

  5 Φεβ 2021

  ΗΠΑ: Εταιρεία πληροφορικής διεκδικεί αποζημίωση 2,7 δισ. δολαρίων από το δίκτυο Fox -Την ενέπλεξε σε θεωρία συνωμοσίας
  https://www.iefimerida.gr/kosmos/ipa-apozimiosi-fox-eneplexe-se-theoria-synomosias

  Καιρός ήταν. Να ποινικοποιηθεί η συνωμοσιολογία και τα fake news.

  @50220
  Το «Plandemic, Indoctornation» είναι γνωστό βίντεο όπου συγκεντρώνει διάφορες θεωρίες συνωμοσίας, αρλούμπες δηλαδή.
  H wikipedia είναι εγκυκλοπαίδεια, ούτε στις έντυπες μπορείς να γράψεις το βιογραφικό σου, ούτε και στις online μπορείς.
  Φαντάσου ο Τραμπ να μπορούσε να διαμορφώσει το λήμμα της wikipedia για αυτόν..
  Υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες για το ποιοι γράφουν και συγκεκριμένες προυποθέσεις για το τί μπορεί να ανεβάζεται (θα πρέπει για παράδειγμα ό,τι ανεβάζεται να δικαιολογείται λεπτομερώς από βιβλιογραφία και αναφορές στο διαδίκτυο από έγκυρα site, όχι ιστολόγια θεωριών συνωμοσίας, εναλλακτικών θεραπειών κ.λπ.). Ουσιαστικά πρόκειται για μια εγκυκλοπαίδεια που συγκεντρώνει την ανθρώπινη γνώση με τη διαφορά ότι είναι online, αυτό είναι όλο. Και είναι μακράν ότι πιο επιτυχημένο έχει πετύχει ο δυτικός κόσμος στο διαδίκτυο. Και ελπίζω να παραμείνει έτσι.
  Επίσης τα λήμματα δεν είναι κλειδωμένα, για να μπορούν να ανανεώνονται ακόμα και σε πραγματικό χρόνο, κάτι αδύνατο για τις έντυπες εγκυκλοπαίδειες. Απλά δεν μπορεί ο καθένας να αλλάξει το περιεχόμενο κατά το δοκούν, δεν είναι ξέφραγο αμπέλι.
  Τέλος είναι αναμενόμενο να ενοχλούνται οι απατεώνες και οι ημιμαθείς, αφού είναι η πιο δημοφιλής online εγκυκλοπαίδεια και υπάρχουν πολλές online εγκυκλοπαίδειες εκεί έξω, που γράφουν τα ίδια, αλλά δεν ενοχλούν τους απατεώνες.

 • Ανώνυμος 50220

  5 Φεβ 2021

  50217,

  γράφει: "Τι λαμβάνει ένας χορηγός της Wikipedia σε αντάλλαγμα για τη γενναιοδωρία του; Ξεκίνησε ως αμερόληπτη, ανοιχτή πλατφόρμα κι έχει εργαλειοποιηθεί, για να υποβαθμίζει το έργο και τη φήμη οποίου θεωρείται ότι αποτελεί απειλή για τους χορηγούς της. Και μόλις σε σπιλώσει, σε κλειδώνει απ΄ έξω, ώστε να μην μπορείς να κάνεις διορθώσεις στο ίδιο σου το βιογραφικό."
  Δεν θέτει θέμα για τον οποιονδήποτε θέλει να ανεβάσει το βιογραφικό του, αλλά για κάποιους που είναι ήδη ανεβασμένο, και αφού σπιλώθηκαν και διαπομπεύθηκαν, έχουν κλειδωθεί και δεν μπορούν να κάνουν προσθέσεις σ' αυτό.

  " Κάτι, που κάποτε ήταν ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την πλοήγηση στον κόσμο της πληροφόρησης, έχει γίνει ένα δίκτυο για την παγκόσμια επιτήρηση, τη συλλογή πληροφοριών και την κοινωνική μηχανική."
  Νομίζω πως δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Άλλο πράγμα η συλλογή πληροφοριών ( που οπωσδήποτε είναι πρόβλημα, αλλά πως αλλιώς; Τζάμπα ούτε η μάνα στο παιδί) και άλλο αν υπάρχει πράγματι παγκόσμια επιτήρηση. Όποιος επιθυμεί να διαβάσει και άλλες γνώμες, οι μηχανές αναζήτησης δεν του το απαγορεύουν. Παράδειγμα: αυτό το άρθρο μπορείς να το βρεις μέσω της google.
  Τέτοιες απόψεις μου θυμίζουν τον Τζίμη Πανούση, που μας διαβεβαίωνε πως δεν έχουμε δημοκρατία αλλά χούντα των κομμάτων, μόνο που αυτή η χούντα του επέτρεπε να βιοπορίζεται αρκετά πλουσιοπάροχα κατηγορώντας το σύστημα για δικτατορική συμπεριφορά και χουντική νοοτροπία.

  Τα επιχειρήματα που επικαλείται το άρθρο για να αποδείξει πως ο covid είναι εργαστηριακό κατασκεύασμα, δεν είναι ισχυρά. Το ότι προηγήθηκαν δύο ασκήσεις για πανδημία, πριν την εμφάνιση της πραγματικής πανδημίας μπορούν να θεωρηθούν - στην καλλίτερη περίπτωση - ως αμυδρές ενδείξεις.

  Από την άλλη, θέτει ορισμένες ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Με την προϋπόθεση ότι είναι αληθινές. Ας αναφέρω μερικές:
  Πράγματι, γιατί οι φαρμακευτικοί κολοσσοί χρηματοδοτούν τον ΠΟΥ; Κάποιος θα μπορούσε να πει: και πού βρίσκεται το κακό; Αν θέλουν να το κάνουν, γιατί όχι;
  Το πρόβλημα είναι πως αυτές οι εταιρίες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα. Όταν ξοδεύουν τα χρήματα τους, το κάνουν σαν επένδυση και σαν επιρροή.
  Επίσης, μου έκαναν εντύπωση τα στοιχεία για το ποιόν του γενικού διευθυντή του ΠΟΥ. Δεν είναι γιατρός(!) και υπάρχουν κατηγορίες σε βάρος του για συγκαλύψεις επιδημιών και άλλες, ακόμη πιο σοβαρές κατηγορίες.
  Είπαμε, αν είναι αλήθεια, αυτές οι κατηγορίες.

  Το άρθρο τελειώνει με τον ισχυρισμό πως η ζωή μας αποτελείται από ιστορίες που μας λένε οι άλλοι.
  Αυτό είναι σωστό. Εκείνο που δεν μας λέει ο επίλογος, είναι ότι κανείς δεν μας υποχρεώνει να πιστεύουμε σώνει και καλά σ' αυτές.
  Έχω γράψει σ' αυτό το ιστολόγιο, αλλά και αλλού, πως όπως μέσω του Χριστιανισμού και το μαρξισμού αρνηθήκαμε τον μοναδικό "μας" κόσμο, στο όνομα ενός άλλους ιδεώδους κόσμου (ανύπαρκτου φυσικά) και το πληρώσαμε αυτό, έτσι και αυτή την φορά υπάρχει ο κίνδυνος να το επιχειρήσουμε άλλη μια φορά στο όνομα ενός ιδεώδους κόσμου της επιστήμης και κυρίως της ιατρικής, και να οδηγηθούμε σε μια νέα παρακμή (αρνούμαι την πραγματικότητα, σημαίνει πως επιλέγω την παρακμή και το μηδέν, είτε θέλω είτε όχι).
  Αλλά η ευθύνη δεν βρίσκεται μόνο σ' αυτούς που υπηρετούν στο πρόσωπο της ιατρικής και των φαρμακευτικών εταιριών ένα "μαγικό" καινούργιο κόσμο, που θα ικανοποιεί κάθε ανάγκη μας.
  Πρωτίστως, βρίσκεται στο καθένα μας. Όταν ζητάμε κάτι διακαώς, θα βρεθεί αυτός που θα μας το παρέχει. Εμείς, όλοι μας, φτιάχνουμε τον κόσμο του "τεχνητού" που μας απομακρύνει από την αλήθεια της φύσης.
  Αντί να ξεκινάμε με τον κάθε Μπιλ Γκέιτς, ας ξεκινήσει ο καθένας από τον εαυτό του.

  Γιάννης • Ανώνυμος 50219

  4 Φεβ 2021

  50218=φρουρός βλακείας

 • Ανώνυμος 50218

  4 Φεβ 2021

  καλα τα λεει, φάρος βλακειας είσαι ο παρακατω, μου φαινεται

 • Ανώνυμος 50217

  4 Φεβ 2021

  "σε κλειδώνει απ΄ έξω, ώστε να μην μπορείς να κάνεις διορθώσεις στο ίδιο σου το βιογραφικό."

  Ενδιαφέρον τρόπος σκέψης, να ανεβάζει ο καθένας το βιογραφικό του στη wikipedia..
  Πόσο μακάκας μπορεί να είσαι!

  Σε μια εποχή που οι χρυσές υποσχέσεις των τεχνολογικών κολοσσών της Silicon Valley μοιάζουν όλο και περισσότερο απατηλές, η Wikipedia συγκριτικά αποτελεί έναν φωτεινό φάρο στο διαδίκτυο. Είναι το μόνο μη κερδοσκοπικό site στα δέκα πρώτα του διαδικτύου και ένα από τα ελάχιστα στα εκατό. Δεν είναι τίγκα στη διαφήμιση, δεν παραβιάζει την ιδιωτικότητα, ούτε αποτελεί παιδική χαρά για νεοναζί τρολ.
  Είναι ένας από τους ελάχιστους εναπομείναντες ιστοτόπους που διατηρούν την αμυδρά ουτοπική λάμψη του πρώιμου Παγκόσμιου Ιστού. Μια ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια που συμπεριλαμβάνει το σύνολο της ανθρώπινης γνώσης και συντάσσεται σχεδόν εξ ολοκλήρου από άμισθους εθελοντές,
  https://www.lifo.gr/articles/mediac_articles/271487/ki-omos-i-wikipedia-einai-to-teleytaio-oytopiko-meros-toy-internet

  Σε μια εποχή όμως που το αχανές πεδίο της πληροφορίας κατακλύζεται από στρατευμένες ατζέντες, θεωρίες συνωμοσίας και σενάρια αποκάλυψης και διαβρώνεται από τόνους ψευδών ειδήσεων και παραπληροφόρησης κάθε είδους, η Wikipedia, όπως διαπιστώνεται όλο και πιο συχνά, μοιάζει με νοσταλγικό απόηχο της ουτοπικής περιόδου του διαδικτύου συγκριτικά με την απληστία και τον κυνισμό των τεχνολογικών κολοσσών που λυμαίνονται το σύμπαν της πληροφορίας, της ψυχαγωγίας και της επικοινωνίας.
  https://www.lifo.gr/articles/opinions/310634/i-wikipedia-ekleise-ta-20-kai-kaneis-den-tin-koroideyei-pia

  Το site περιέχει περισσότερα από 55 εκατομμύρια άρθρα σε περισσότερες από 300 γλώσσες. Υπάρχουν επίσης γύρω στους 280.000 editors που δίνουν μέρος του χρόνου τους προκειμένου να συμπληρώσουν ή να φτιάξουν από την αρχή λήμματα.
  Οι αριθμοί συνεχίζουν να είναι συγκλονιστικοί όχι μόνο για όσους συνεισφέρουν. Υπολογίζεται ότι η Wikipedia έχει γύρω στους 1,5 δισεκατομμύριο μοναδικούς χρήστες ανά μήνα, έναν από τους μεγαλύτερους αριθμούς παγκοσμίως.
  https://www.oneman.gr/life/15-entiposiaka-pragmata-pou-den-gnorizes-gia-ti-wikipedia/

 • Ανώνυμος 50216

  4 Φεβ 2021

  "Στις 20 Μαΐου 2020, ως μέρος της σειράς ντοκιμαντέρ Plandemic, δημοσίευσα μια συνέντευξη με την επιστήμονα Judy Mikovits. Η συνέντευξη προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις, γιατί διέσπειρε, όπως έλεγαν τα ΜΜΕ, «επικίνδυνες θεωρίες συνωμοσίας». Ως πατέρας και βετεράνος παραγωγός των ΜΜΕ, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να διαδώσω επιβλαβείς πληροφορίες στον κόσμο, σε μια περίοδο που είναι τόσο ευάλωτος, όπως είναι τώρα."

  Αναμενόμενο να προκαλέσει αντιδράσεις αφού είναι όντως θεωρίες συνωμοσίας, αρλούμπες δηλαδή.

  Fact-checking ‘Plandemic’: A documentary full of false conspiracy theories about the coronavirus
  https://www.politifact.com/article/2020/may/08/fact-checking-plandemic-documentary-full-false-con/

  Plandemic is a pair of 2020 conspiracy theory videos produced by Mikki Willis which promote misinformation about the COVID-19 pandemic. They feature Judy Mikovits, a discredited former researcher who has been described as an anti-vaccine activist despite her denial. Other people are featured on the second video, Plandemic: Indoctornation, which was released 3 months after the first video.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Plandemic

  Judy Anne Mikovits (born 1957 or 1958) is an American former research scientist who is known for her discredited medical claims, such as that murine endogenous retroviruses are linked to chronic fatigue syndrome. As an outgrowth of these claims, she has engaged in anti-vaccination activism, promoted conspiracy theories, and been accused of scientific misconduct. She has made false claims about vaccines, COVID-19 and chronic fatigue syndrome (CFS), among others.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Judy_Mikovits

  Πώς εντοπίζονται οι θεωρίες συνωμοσίας
  https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/coronavirus-response/fighting-disinformation/identifying-conspiracy-theories_el

  https://www.ellinikahoaxes.gr/2020/05/14/mikovits-coronavirus-fake-claims/
  https://www.ellinikahoaxes.gr/2020/09/11/plandemic-2-indoctornation-neo-synomosiologiko-ntokimanter-gia-ton-koronoio/

  Μπουμπούκια!