“ΠΑΝΔΗΜΙΑ”
ΤΕΛΟΣ !

Τα θλιβερά αποτελέσματα
των εμβολιασμών για τη γρίππη Η1Ν1

Κι εκεί, που όλος ο κόσμος είχε κατατρομοκρατηθεί για την νέα «φονική» πανδημία της γρίππης των χοίρων ή Η1Ν1, που αποδεκάτιζε κατά ριπάς την ανθρωπότητα και βρισκόταν σε ραγδαία εξέλιξη, ξαφνικά μiα ωραία πρωία ο συναγερμός έληξε… Τα κανάλια, οι δημοσιογράφοι, ο τύπος, οι «ειδικοί», τα παπαγαλάκια, όλοι σίγησαν… έτσι ξαφνικά… Όλα δείχνουν, ότι η αποστολή εξετελέσθη. Όπως έγινε άλλωστε και με τις άλλες περιπτώσεις πανδημιών τέτοιου τύπου, του AIDS, του έμπολα, της γρίππης των πτηνών, του άνθρακα, του SARS, της ευλογιάς, των τρελλών αγελάδων κ.ά.. Εξαφανίζονταν, όπως ακριβώς εμφανίζονταν, ξαφνικά…


 


Ξαφνικά τον Απρίλιο του 2009 ξέσπασε ο παγκόσμιος συναγερμός για την γρίππη των χοίρων. Στις αρχές του 2010 ακριβώς με πανομοιότυπο τρόπο εξαφανίστηκε. Τα εμβόλια είχαν ήδη πουληθεί...
 

Ας δούμε όμως, τον απολογισμό στην χώρα μας και τί γίνεται στην Ευρώπη για όλη αυτή την προπαγανδιστική τρομολαγνεία που περάσαμε.

- 1024 περιπτώσεις παρενεργειών μετά τον εμβολιασμό για την «γρίππη των χοίρων» καταγράφηκαν επίσημα στην χώρα μας επί συνόλου 360.149 εμβολιασθέντων. Απ΄ αυτές οι 15 κρίθηκαν σοβαρές, ενώ δύο περιπτώσεις θανάτων εμβρύων είναι υπό διερεύνηση.

- Πολλές χιλιάδες περιπτώσεις παρενεργειών, αλλά και θανάτων εμφανίστηκαν και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα υπάρχοντα στοιχεία.

- Εκατοντάδες εκατομμύρια εμβόλια για τον ιό Η1Ν1 ακυρώθηκαν από πολλές χώρες του κόσμου, ενώ πολλές ακόμα παρτίδες εκατομμυρίων εμβολίων προσπαθούν να επιστραφούν απ΄ τα κράτη που τα παρήγγειλαν στις φαρμακευτικές εταιρείες.

 

Τα συστατικά ή έκδοχα των εμβολίων σίγουρα δέν είναι ασφαλή. Πόσο μάλλον ο ιός, που εμπεριέχεται σ΄ αυτά. Άλλωστε και η στημένη επιδημία της γρίππης των χοίρων φαίνεται πολύ πιθανόν, ότι είναι προϊόν εργαστηρίου. Απ΄ τους 145 πρώτους ασθενείς, που πέθαναν απ' τη γρίππη Η1Ν1 στο Μεξικό, οι 128 είχαν εμβολιαστεί με εμβόλιο για την γρίππη των χοίρων!

Για σκόπιμη δημιουργία στημένου πανικού της «γρίππη των χοίρων» και της ψευδούς της ανάδειξης σε πανδημία τύπου 5, κατηγόρησε τις φαρμακοβιομηχανίες ο γερμανός ιατρός και επιδημιολόγος Wolfgang Wodarg επικεφαλής του τομέα υγείας του Συμβουλίου της Ευρώπης. «Αρχικά δημιούργησαν μεγάλο πανικό μετά την γρίππη των πτηνών και στη συνέχεια με την γρίππη των χοίρων. Οι εθνικές κυβερνήσεις δαπάνησαν δισεκατομμύρια ευρώ για την αγορά εμβολίων και θα πρέπει να γίνει έρευνα για το τί κρύβεται πίσω από αυτό. Άλλωστε δεν έχουμε την πολυτέλεια δαπανών, για άχρηστα μέτρα για την υγεία», δήλωσε στον τύπο.

Επίσης, μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης ζήτησαν την δημιουργία επιτροπής διερεύνησης, που θα εξετάσει «το σκάνδαλο και την απειλή για την υγεία των ψευδών πανδημιών». Ο γερμανός βουλευτής του SΡD κάνει τώρα λόγο για μια «ήπια επιδημία γρίππης», η οποία μεταμορφώθηκε σε «ψευδή πανδημία». Αποκάλεσε μάλιστα την υπόθεση ως «το μεγαλύτερο ιατρικό σκάνδαλο της εκατονταετίας» και ζητεί να ερευνηθούν άμεσα «οι επιπτώσεις της πανδημίας και του κόστους της σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο». Παράλληλα οι καταγγέλλοντες βάζουν στο στόχαστρο τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.), για την ευκολία με την οποία έκρινε, ότι πρόκειται για πανδημία μόλις δύο μήνες μετά την εμφάνιση του ιού και χωρίς πλήρη επιστημονική τεκμηρίωση.

 
Η γρίππη των χοίρων ή Η1Ν1 είναι μία ακόμα προσπάθεια παγκοσμιοποίησης μιας αρρώστειας απ΄ τις φαρμακοβιομηχανίες.
 


Στο κείμενο ο κ. Wodarg και οι συνάδελφοί του αναφέρουν, ότι οι φαρμακοβιομηχανίες «υποκίνησαν την κατασπατάληση πόρων, που προορίζονταν για την υγεία προς όφελος αναποτελεσματικών στρατηγικών εμβολιασμού» , προκειμένου να αποκομίσουν «τεράστια κέρδη, χωρίς κανένα ρίσκο». «Εξέθεσαν χωρίς λόγο εκατομμύρια υγιείς ανθρώπους στους κινδύνους των άγνωστων παρενεργειών των εμβολίων που δεν ήταν επαρκώς δοκιμασμένα» προσθέτει το κείμενο.Πριν από το παιχνίδι της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με την Ουκρανία τον περασμένο Νοέμβριο για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου αποφασίστηκε να εμβολιασθεί όλη η αποστολή. Τρείς αρνήθηκαν να εμβολισθούν· οι Κατσουράνης, Τζόρβας και Παπασταθόπουλος, από τους οποίους  ουδείς νόσησε. Αντίθετα, νόσησαν σοβαρά από τη γρίππη και απουσίασαν επί μακρόν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους οι εξής τέσσερις εμβολιασμένοι (ποσοστό περίπου 15%): Καραγκούνης, Νίνης, Τοροσίδης κι ο προπονητής Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος επί πλέον νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Γερμανίας!

        

Ειδικά για τη χώρα μας αξίζει να σημειωθεί για παράδειγμα, ότι σε χθεσινή (17.2.2010) πρωινή εκπομπή της ΕΤ3 τρείς γιατροί ειδικοί επί θεμάτων γρίππης συνομιλούσαν προβληματιζόμενοι για την άρνηση του πληθυσμού να εμβολισθεί εκτιμώντας, ότι δεν ακολουθήθηκε σωστή πολιτική προώθησης των εμβολίων, μή προβληματιζόμενοι όμως καθόλου για το κύριο σημείο της υπόθεσης, δηλαδή για το ότι δεν υπήρξε καμμία πανδημία. Επί πλέον επεσήμαναν το ρόλο που έπαιξαν στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης τα δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο (ως γνωστόν στο Διαδίκτυο υπάρχει ελευθερία και δέν μπορεί να ελεγχθεί από τις φαρμακευτικές).

Ας περιμένουμε λοιπόν μέχρι το επόμενο χτύπημα…

 


Σημείωση:

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε στα Μ.Μ.Ε. ο θόρυβος για τη γρίππη των χοίρων, η «Eλεύθερη Έρευνα» με μιά σειρά άρθρων του συνεργάτη της ομοιοπαθητικού κ. Βασ. Μαυρομμάτη και του ιατρού του Ωνασείου κ. Θαν. Δρίτσα κατέδειξε το στημένο απο της βιομηχανίες φιάσκο της υπόθεσης.

Το πρώτο άρθρο του κ. Μαυρομμάτη με τίτλο: Από την απάτη της γρίππης των πτηνών, στην απάτη της γρίππης των χοίρων είχε αναρτηθεί από τις 28 Απριλίου 2009! Πρόκειται για το πρώτο δημοσίευμα τουλάχιστον πανελληνίως, που αμφισβήτησε ανοικτά και με στοιχεία την προπαγανδιζόμενη παγκοσμίως τρομολαγνεία. Έκτοτε, τόσο το άρθρο αυτό, όσο και τα υπόλοιπα του κ. Μαυρομμάτη αναδημοσιεύτηκαν σε χιλιάδες (κυριολεκτικά) blogs, ιστοσελίδες, εφημερίδες κ.λπ., ενώ ενδιαφέρον έδειξαν και ραδιοφωνικοί κυρίως σταθμοί, που φιλοξένησαν συνεντεύξεις του συγγραφέα.

Σήμερα, τόσο ο κ. Βασ. Μαυρομμάτης, όσο και η «Ελεύθερη Έρευνα» αισθανόμαστε πλήρως δικαιωμένοι. (Γ.Λ.)

 

Διαβάστε

Από την απάτη της γρίππης των πτηνών, στην απάτη της γρίππης των χοίρων   (28.4.09)

Η γρίππη του ψεύδους και ο χορός των δισεκατομμυρίων (18.5.09)

Από τη γρίππη των χοίρων... στο μπάνιο της Σαλώμης

Ακίνδυνη η νέα γρίππη - πιό επικίνδυνο το εμβόλιο! (14.9.09)

Ο εμβολιασμός για τη γρίππη των χοίρων βλάπτει σοβαρά την υγεία (8.10.09)

Το εμβολιάζειν εστί φιλοσοφείν 


ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ