Ο ΑΝΤΙ-
ΓΚΟΥΡΟΥ

Από το φως...
στο σκοτάδι

Γεια σας προβατάκια μου! Είμαι ο τσοπάνης σας, ο Αντι-γκουρού σας. Γκου=σκοτάδι, ρου=αυτός που διαλύει. Γκουρού σημαίνει αυτός που διαλύει τα σκοτάδια, που σας πάει από το σκοτάδι στο φως... Εγώ όμως, είμαι ο Αντι-γκουρού, ο άνθρωπος του σκότους, αυτός που θα σας πάρει από το φως και θα σας βυθίσει όσο πιο βαθιά γίνεται στα σκοτάδια των φόβων σας. Γιατί οι φόβοι σας είναι η τροφή μου. Η τρομοκράτησή σας είναι η απόλυτη ηδονή μου.

Σας βρίσκω, όπως σας άφησα, σε κατάσταση αποχαύνωσης, σύγχυσης και τρομοκρατημένους. Για πολλά χρόνια και περισσότερο τις τελευταίες γενιές, σας έχω πολτοποιήσει τους εγκεφάλους. Όλα γίνονται ερήμην σας χωρίς να καταλαβαίνετε, παρά ελάχιστα, θολά, αμυδρά, επειδή όλα αυτά τα χρόνια φροντίσαμε να σας κάνουμε πολλή πλύση εγκεφάλου με πολλά ψέματα καλυμμένα κυρίως με πολιτικά και επιστημονικά λόγια.

Βλέπετε, όλα τα Μ.Μ.Ε. τα κατευθύνουμε εμείς, είναι δικά μας. Και σε μεγάλο ποσοστό από αυτά αποχαυνώνεστε. Μέσα από τα σκουπίδια και την παραπληροφόρηση, που εμείς επιλέξαμε για εσάς.

Λόγια τρομοκρατίας όπως αυτά, σας φέρνουν κατευθείαν στην κόλασή μας: «Κάντε εμβόλια στα παιδιά σας για το καλό τους, για να προστατέψετε την υγεία τους, αλλιώς θ΄αρρωστήσουν... Καταπιείτε κάθε λογιών φάρμακα μόλις αρρωστήσετε, γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος να θεραπευτείτε. Καταναλώστε τροφές σκουπίδια, πολλά γλυκά και πιείτε πολλούς καφέδες, αναψυκτικά και όλα τα άλλα σκουπίδια, που παράγουν τα εργοστάσιά μας. Σαβουρώστε αγελαδινά προϊόντα, κάνουν γερά οστά και είναι καλή πηγή πρωτεϊνών, βιταμινών και μετάλλων. Κρυφτείτε από τον ήλιο, γιατί κάνει καρκίνο, βάλτε γυαλιά ηλίου για να ζείτε πάντα μέσα στο σκοτάδι που σας φτιάξαμε, αποφεύγετε το φως. Βάλτε πάνω αντηλιακά και άλλα χημικά, για να έχετε αφράτο δέρμα…».


[Διαβάστε στην «Ελεύθερη Έρευνα»:
Η συνωμοσία του Ήλιου και
Ήλιος: Ευεργέτης της υγείας μας].


Για να σας πείσουμε για όλα αυτά τα ψέματα και πολλά ακόμα, βάλαμε «επιστήμονες», που τους εκπαιδεύσαμε εμείς όπως θέλαμε κάνοντάς τους βαθιά πλύση εγκεφάλου, να σας πουλάνε τα φούμαρα, που εμείς τους διδάξαμε. Π.χ., ότι η κατανάλωση του ζωικού βουτύρου δημιουργεί χοληστερίνη, καρδιοπάθειες, παχυσαρκία κ.ά. ψέματα. Αντί αυτού, σας φτιάξαμε τα πλαστικά βούτυρα, τις μαργαρίνες, να τις τρώτε και να αρρωσταίνετε.


[Διαβάστε στην «Ελεύθερη Έρευνα»:
Χοληστερίνη, μια σύγχρονη ιατρική απάτη και
Επικίνδυνα τα φάρμακα μείωσης της χοληστερίνης].


Φτιάξαμε πολλά τέτοια παραμύθια, τα διαφημίσαμε στις τηλεοράσεις σας κι εσείς τα κατάπιατε όλα αμάσητα. Αυτό, επειδή δεν σας έχει μείνει καθόλου κριτική σκέψη, γιατί εμείς φροντίσαμε όλα αυτά τα χρόνια να μην σας την καλλιεργήσουμε, αφού η παιδεία σας είναι δική υπόθεση κι αυτή.

Σας αλλάξαμε τα σιτηρά και σας δώσαμε αυτό το σιτάρι με τη γλουτένη, για να σας κάνουμε όσο πιο παχύσαρκους μπορούμε και όσο πιο άρρωστους. Σας είπαμε, ότι τα αυγά είναι τροφή που αυξάνει τη χοληστερίνη. Βάλαμε διατροφολόγους στα πρωινάδικα και σε κάθε κουτσομπολίστικη εκπομπή να σας τα λένε, δικοί μας κι αυτοί, εμείς τους εκπαιδεύσαμε για να σας παραμυθιάζουν. Άλλωστε, λατρεύετε τα «επιστημονικά» μας παραμυθάκια.


 

 
Τα προβατάκια μου─ασθενείς, αρέσκονται να κάνουν εξετάσεις, ατελείωτες εξετάσεις, εξετάσεις επί εξετάσεων, οι οποίες μην νομίζετε ότι είναι ανώδυνες. Δημιουργούν καρκίνους, αυτοάνοσα και άλλες ασθένειες. Δηλαδή, μπαίνεις, κάνεις αξονική και στην τέταρτη πέμπτη παθαίνεις καρκίνο, κάνεις μαστογραφία και στην έκτη έως δέκατη κινδυνεύεις να πάθεις καρκίνο στο μαστό, κάνεις μαγνητική και διαταρράσσεται το νευρικό σου σύστημα και άλλα πολλά.

Με την πλύση εγκεφάλου που σας έχουμε κάνει, σας έχουμε προγραμματίσει να μην ασχολείστε με την πρόληψη και τη θεραπεία, παρά μόνο με εξετάσεις και διαγνώσεις. Και για να σας αποκαλύψω άλλο ένα μυστικό προβατάκια μου, οι εξετάσεις και οι διαγνώσεις δεν είναι τίποτε άλλο από αυτό που ήδη γνωρίζετε ότι πάσχετε, επικαλυμμένο με επιστημομικές φανφάρες και επιστημονικοφανή λόγια.

Και για να καταλάβετε το βάθος του σκότους που σας έχουμε βυθίσει, είστε προγραμματισμένοι για εξετάσεις και διαγνώσεις και όχι για θεραπεία. Οι εξετάσεις και οι διαγνώσεις δεν είναι πρόληψη, απλά σας έχουν δημιουργήσει σύγχιση. Και όπως σας είπα πριν, τα χημικά φάρμακα δεν θεραπεύουν, παρά παρατείνουν κι επιδεινώνουν την ασθένεια. Κορόιδα...

 


Ο κατάλογος των ψεμάτων που σας δώσαμε είναι ατελείωτος, όμως είναι καλυμμένος με «επιστημονικό» περιτύλιγμα και «επιστημονικές» φανφάρες. Και όλα αυτά, για να σας έχουμε άρρωστους, για να σας ελέγχουμε, για να σας «θεραπεύουμε», όπως εμείς θέλουμε με συνταγογραφημένα χημικά φάρμακα και με χειρουργεία, για λίγο διάστημα και μετά ξανά άρρωστοι. Ξανά θεραπεία με χημικά φάρμακα, ξανά χειρουργεία, και μετά ξανά αρρώστια… γιατί τα φάρμακα δεν θεραπεύουν! Αλλά ούτε κι αυτό σας το είπαμε.

Τώρα, είναι αργά για δάκρυα. Εξαρτάστε από εμάς, τους γιατρούς μας και τα φάρμακά μας. «Θεραπεία», μέχρι να σας τα πάρουμε όλα, τα σώβρακά σας, ακόμα και τη ζωή σας. Δεν θέλουμε να ζήσετε πολύ άλλωστε, γιατί δεν θέλουμε να σας δίνουμε ούτε συντάξεις… Έχετε γίνει και πολλοί εξ άλλου.


[Διαβάστε στην «Ελεύθερη Έρευνα»:
Σύγχρονη Ιατρική: Μια «θρησκεία» του φόβου και
Γιατροί─φάρμακα: Πρώτη αιτία θανάτου].


Σας έχουμε ποτίσει σα γλάστρες να πιστεύετε ότι δεν υπάρχουν άλλου τύπου θεραπείες, εναλλακτικές, εκτός από τη δική μας τη συμβατική Ιατρική με τα χημικά, τις ακτινοβολίες και τα χειρουργεία.

Έχουμε χρησιμοποιήσει τα ονόματα των αρχαίων ιατρών Ιπποκράτη, Ασκληπιού κ.ά. σε όλα τα νοσοκομεία μας, έτσι για να σας παραμυθιάζουμε ότι όλα είναι μία συνέχεια. Καμία σχέση με την πραγματικότητα, όμως. Εμείς δεν θέλουμε να σας δείξουμε ποτέ την πραγματικότητα. Μόνο ψέματα, ατελείωτα ψέματα. Και σας έχουμε βάλει φρουρούς εσάς τους ίδιους, πρόβατα φρουροί. Όποιος τολμήσει και σας πει κάτι διαφορετικό τον απομονώνετε και τον βάζετε στην θέση του. Γιατί εδώ αλήθειες δεν χωρούν.

[Διαβάστε στην «Ελεύθερη Έρευνα»:
Οι φρουροί του Συστήματος].

 

 
Πάπας Φραγκίσκος, Bill Gates: Εκλεκτοί κι αγαπημένοι του Αντι-γκουρού.
Τι κι αν έχουν πεθάνει δεκάδες παιδιά με το συγκεκριμένο εμβόλιο;
Έβαλαν τον Πάπα, για να σας πείσει.
Πιο «σατανικό» δεν γίνεται.


Έχουμε βάλει όλους τους πολιτικούς (οι μισοί από αυτούς είναι γιατροί και τους χρηματοδοτούν οι φαρμακοβιομηχανίες μας) να σας λένε ψέματα στα μούτρα σας και να σας κοροϊδεύουν ασύστολα. Έχουμε κι άλλους πολλούς, για να σας τα φάμε, την Τρόικα, την Commission, το ΔΝΤ, τις τράπεζες και τα άλλα τα τσιράκια μας. Γιʼ αυτούς κάτι έχετε ψυλλιαστεί, όμως για τους «επιστήμονές» μας, χαμπάρι… Εκεί τσιμπήσατε το δόλωμα σα χάνοι.

Αχ, αυτή η Αμερική, η πατρίδα μας, η πατρίδα όλων των δυτικών. Και εμείς οι ρωμιοί «ανήκομεν εις την Δύσιν». Πόσο άσχημα, όλα τα άσχημα μου αρέσουν. Εκεί, από το Αμέρικα ξεκινάνε όλα, από εκεί στέλνουμε όλους τους πράκτορές μας προς όλο τον κόσμο…

Ξεκινήσαμε με το φιάσκο των δίδυμων πύργων! Κάναμε τόσα «επιστημονικά» πειράματα στα εκεί πρόβατα: AIDS, εγκεφαλοπάθειες, επιδημία ευλογιάς, SARS, τρελές αγελάδες, υπόθεση άνθρακας, γρίπη των πουλερικών, γρίπη των χοίρων και πού ʽσαι ακόμα. Έχουμε κάνει ατελείωτες τρομοκρατικές ενέργειες προβοκάτσιες με κορυφή του δίδυμους πύργους.

[Διαβάστε στην «Ελεύθερη Έρευνα»:
Από την απάτη της γρίπης των πτηνών στην απάτη της γρίπης των χοίρων,
Η γρίπη του ψεύδους και ο χορός των δισεκατομυρίων
,
«Πανδημία» τέλος!
,
Η γρίπη των παπαγαλακίων και
Έμπολα: Ο ανακυκλωμένος τρομοκράτης].

Σκοτώσαμε πρόσφατα δεκατρείς γιατρούς, που τόλμησαν να μιλήσουν για εναλλακτικές θεραπείες και την πρωτεΐνη Nagalase, που βρίσκεται μέσα στα εμβόλιά μας και εμποδίζει τη λειτουργία της βιταμίνης D στον οργανισμό, προκαλεί διαβήτη και αυτισμό.

 
 

Όπου δεν πίπτει λόγος
(=παραπληροφόρηση),
πίπτει ράβδος (=εκτέλεση).
 

Επίσης, σκοτώσαμε αυτόν τον αχρείο γιατρό, τον dr. Jeff Bradstreet, που τόλμησε να αποκαλύψει την αλήθεια, ότι δηλαδή τα εμβόλιά μας σχετίζονται με τον αυτισμό στα παιδιά. Πώς τόλμησε; Είχε λέει το παιδί του με αυτισμό. Ε και; Παράπλευρες απώλειες.

Αλλά κι αυτός ο αχρείος, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, πήγε να παρουσιάσει ένα ντοκιμαντέρ, το «Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe». Κι αυτός παιδί με αυτισμό έχει.. Καλέ τι πράγμα είναι αυτό; Όποιος έχει παιδί με αυτισμό να την ψάχνει έτσι…

«Το "Vaxxed" σκηνοθετήθηκε κι εν μέρει γράφτηκε από τον Αντριου Γουέικφιλντ, έναν πρώην χειρούργο και ιατρικό ερευνητή, που δημοσίευσε μια εργασία το 1998, στην οποία ισχυριζόταν, ότι το εμβόλιο για την ιλαρά, την παρωτίτιδα και την ερυθρά, συνδέεται με τον αυτισμό. Ο βρετανός γιατρός κατηγορήθηκε, ότι παρουσιάζει με την εργασία του ψευδείς, παραποιημένες πληροφορίες και θεωρήθηκε, ότι επιδεικνύει κακή επαγγελματική συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να του απαγορευθεί να ασκεί την Ιατρική στη Μεγάλη Βρετανία». (Πηγή: cinemag.gr).

Ε τι νομίσατε θα γλύτωνε από την Ιερά μας Εξέταση; Σε αργία ο γιατρούλης κι αν συνεχίσει μαύρο φίδι που τον έφαγε. Σαν κι αυτό το ρεμάλι τον Χάμερ που πήγε κι έβγαλε δική του λέει αφάρμακη Ιατρική... Τον έχουμε κυνηγήσει, του έχουμε κάψει σπίτια, βιβλία, τον φυλακίσαμε και στο τέλος τον παρουσιάσαμε ως γραφικό. Κανείς δεν γλιτώνει από εμάς...

 

 

 
Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ του αντάρτη Ρόμπερτ Ντε Νίρο:
«Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe».

Ο γνωστός ηθοποιός απέσυρε άμεσα την ταινία του πριν προβληθεί,
επειδή ο δικός του Αντι-γκουρού κατάφερε και τον «συνέτισε» γρήγορα για «το καλό του»...
 

Ο Ντε Νίρο πήρε πίσω τελικά τις δηλώσεις του για το Waxxed και απέσυρε το έργο από το φεστιβάλ που το προόριζε. Του τα ψάλλαμε ένα χεράκι, του είπαμε για τους άλλους γιατρουλάκους και την κακή τους μοίρα και τα ʽκανε πάνω του. Έτσι, το έργο αποσύρθηκε. Και όλα καλά.

Καταλάβατε; Γκέγκε; Στο σπίτι του ο γιατρούλης, συμφωνία με το Ντε Νίρο. Όχι παίζουμε. Ρε σεις, ό,τι θέλουμε κάνουμε, ό,τι θέλουμε εμείς σας προβάλλουμε στα χαζοκούτια σας. Πήγε το πρόβατο να βγει από το μαντρί, το προειδοποιήσαμε και για το καλό του μας άκουσε. Και για το δικό σας καλό, κοιτάτε να μας ακούτε…


Όποιο πρόβατο βγει από το μαντρί το τρώει ο λύκος, εμείς δηλαδή, ξεκάθαρα πράγματα. Ξεχάστε τα αυτά. Ό,τι λέμε εμείς θα ακούτε, κλείστε τ΄αυτιά σας στις σειρήνες της αλήθειας. Μόνο τα «επιστημονικά» μας ψέματα θα ακούτε, αλλιώς σας περιμένουν οι εκβιασμοί μας σε πρώτη φάση: Δεν θα πάρουν τα παιδιά σας στα σχολεία μας, δεν θα μπορούν να δουλέψουν σε δημόσιες ή στρατιωτικές υπηρεσίες κ.ά. Το νου σας λοιπόν…

Εκεί λοιπόν στην Αμερική είναι και το πρώτο πεδίο δοκιμών, το δεύτερο είναι η Αφρική, όπου δοκιμάζουμε ό,τι θέλουμε. Αντί να τους δώσουμε καθαρό νερό, τροφή, αποχετεύσεις και κουνουπιέρες τους δίνουμε εμβόλια, αντιβιώσεις και ό,τι άλλο χημικό θέλουμε να δοκιμάσουμε σε υγιείς ανθρώπους. Εκεί, δεξί μας χέρι είναι οι Γιατροί του Κόσμου και η Unicef. Βοηθοί τους οι παπάδες, εξαγορασμένοι κι αυτοί. Αυτοί πάντοτε λάτρευαν το Μαμωνά.


[Διαβάστε στην «Ελεύθερη Έρευνα»:
Διεθνείς οργανώσεις─καρτέλ, με πρόσχημα τη φιλανθρωπία].


Έχουμε και τα ιδρύματα του εκλεκτού μας του Bill Gates εκεί. Μα τι πειράματα κάνει αυτός ο άνθρωπος, μέχρι τον πάπα Φραγκίσκο έβαλε να δίνει εμβόλια σε χάπια στα μαυράκια. Κι αυτά πεθαίνουν σωρηδόν. Αχ, αυτά τα κατεστραμμένα παιδιά της Αφρικής με κάνουν να νοιώθω ακόμα πιο τέρας απ΄ό,τι είμαι...

 
 

Προσέξτε
καλά προβατάκια μου,
μην τυχόν και αφήσετε
τη λογική σας

να συνειδητοποιήσει
αυτά που συμβαίνουν
στην πραγματικότητα,

γιατί ή θα πρέπει
να πάτε σε τρελοκομείο

ή θα πάθετε βαθιά κατάθλιψη.
Φιλικά σας το λέω,
εγώ, ο Αντι-γκουρού σας.
   
 
Η Ελλάδα, η Ρωμιοσύνη μας, είναι το πεδίο δοκιμών στην Ευρώπη. Από εδώ ξεκίνησε τη δράση του το Τέταρτο Ράιχ, ό,τι δηλαδή δεν μπόρεσε να πετύχει ο προκάτοχός μας, ο Χίτλερ, ο άγ-ρ-ιος αυτός άνθρωπος. Ό,τι δεν κατάφερε εκείνος το πέτυχε η Γερμανία μας αμέσως μετά τον Βʼ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ένωση και υποδούλωση όλων των χωρών του νότου της Ε.Ε.. Κορόιδα, σιγά μην κάνω πόλεμο.

Θα τον πάω αλλού τον πόλεμο. Πού; Μα, στα πεδία της Μέσης Ανατολής και του αραβικού κόσμου. Εκεί το μακρύ μας χέρι έχει δημιουργήσει χάος, ατελείωτους πολέμους, τρόμο και καταστροφές. Τρόμος, που σιγά-σιγά έρχεται και σας χτυπά τις πόρτες. Μπουμ... θα σκάσει δίπλα σας ο ζωσμένος τζιχαντιστής, θα σας αποκεφαλίζουν μέσα στα σπίτια σας... Εμείς τους δίνουμε τα λεφτά και τα όπλα, ακόμα και τις βόμβες. Αν και βάζουμε να φαίνονται άλλοι άραβες μπροστά. Μην το ξεχνάς ποτέ, εμείς δεν φαινόμαστε πουθενά.
 
 
 
Και οι τζιχαντιστές
δικά μας παιδιά είναι.
Σε λίγο
θα σας κόβουν
τα κεφάλια
μέσα στα σπίτια σας.
Χα χα χα...
Τρέμετε δυτικοί!
 

Είμαι ο Αντι-γκουρού. Θα σας βυθίζω όσο πιο βαθιά μπορώ στο σκοτάδι και στον τρόμο. Είμαι εδώ δίπλα σας, να σας δώσω τη λύση μασημένη για ό,τι χρειάζεστε. Αν και το σάλιο μου είναι τοξικό. Είμαι εδώ, για να σας δίνω παρηγοριά, ψευτο-παρηγοριά στον άρρωστο... Στόχος μου είναι να σας πηγαίνω όσο πιο βαθιά γίνεται μέσα στην άγνοιά σας, να σας τρομάξω, να σας καταστρέψω....

Θέλω να νοιώθετε άνετα μαζί μου, γιατί είμαι ο δικός σας άνθρωπος.

Και ποτέ μην το ξεχάσετε: Όποιο πρόβατο βγει από το μαντρί το τρώει ο λύκος.

Από το φως... στο απόλυτο σκοτάδι...
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ


50 ΣΧΟΛΙΑ

 • Ανώνυμος 49031

  25 Μαΐ 2020

  https://www.in.gr/2020/05/25/world/mpil-gkeits-koukla-vountou-ton-synomosiologon-sto-internet/

 • Ανώνυμος 45579

  26 Απρ 2018

  http://www.iefimerida.gr/news/412254/saronoyn-ta-kroysmata-ilaras-stin-ellada-protaseis-gia-veltiosi-tis-emvoliastikis

 • Bielidopoulos

  24 Οκτ 2017

  Την κλειστή πόρτα νοσοκομείου της Σουηδίας είδε προσφάτως έλληνας νοσηλευτής επειδή αρνήθηκε να εμβολιαστεί έναντι της γρίπης. Την ίδια περίοδο, γιατρός η οποία έπρεπε να μετακομίσει στις ΗΠΑ για εξάμηνη μετεκπαίδευση ενημερώθηκε ότι το όνειρό της θα γίνει πραγματικότητα μόνο αν θωρακιστεί για τη γρίπη.
  Παρά τις συστάσεις των ειδικών, οι έλληνες υγειονομικοί εξακολουθούν να είναι επιφυλακτικοί ή αδιάφοροι, στην πλειοψηφία τους, σε ό,τι αφορά το αντιγριπικό εμβόλιο. Τα στοιχεία δείχνουν ότι στα γενικά νοσηλευτικά ιδρύματα μόλις το 15%-18% του προσωπικού εμβολιάζεται για τη γρίπη, ενώ στα παιδιατρικά το ποσοστό φθάνει στο 30%-35%.
  http://www.tovima.gr/society/article/?aid=909735

 • Ανώνυμος 43949

  7 Οκτ 2017

  Θα πρέπει να τονίσουμε πως στο τέλος του άρθρου, ο κύριος Δημόπουλος αναφέρει πως «Το άρθρο έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα, ο υπογράφων δεν έχει σκοπό να παρακινήσει τους γονείς να μην κάνουν εμβόλια στα παιδιά τους ή γενικά τους ανθρώπους να μην κάνουν εμβόλια. και οι γονείς θα πρέπει να συμβουλεύονται τον παιδίατρό τους και ο κάθε ενήλικας θα πρέπει να συμβουλεύεται τον θεράποντα γιατρό του.»
  http://ellinikahoaxes.gr/2017/10/06/vaccines-autism/

  XD

 • Ανώνυμος 43353

  25 Ιουν 2017

  http://ellinikahoaxes.gr/2017/06/24/childs-death-from-measles-caught-from-unvaccinated-brother/

 • Bielidopoulos

  21 Νοε 2016


  Η ανησυχητική σχέση του Τραμπ με τους αρνητές των εμβολιασμών.
  Τον περασμένο Αύγουστο, λίγους μήνες πριν από την εκλογή του στο ανώτατο αξίωμα, ο Τραμπ συναντήθηκε με διαβόητους ακτιβιστές κατά των εμβολιασμών σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Φλόριντα για τη συλλογή δωρεών, αποκαλύπτει το περιοδικό Science. Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και ο έκπτωτος βρετανός γιατρός Άντριου Γουέικφιλντ, επικεφαλής μελέτης που δημοσιεύτηκε το 1998 στην επιθεώρηση Lancet και συνέδεε τον αυτισμό με το τριπλό εμβόλιο MMR ((ιλαράς, ερυθράς, παρωτίτιδας). Η μελέτη αποδείχθηκε απάτη, το κακό όμως είχε ήδη γίνει: χιλιάδες γονείς πείστηκαν να παραλείψουν τον εμβολιασμό ως επικίνδυνο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν επιδημίες στη Βρετανία, στις ΗΠΑ και άλλες χώρες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα ποσοστά εμβολιασμού δεν έχουν ακόμα ανακάμψει. Σύμφωνα με ακτιβιστές που παραδέχτηκαν στο Science ότι συμμετείχαν στην εκδήλωση, o Τραμπ υποσχέθηκε να δει το Vaxxed, ένα «ντοκιμαντέρ» κατά των εμβολιασμών στο οποίο ο Γουέικφιλντ ήταν παραγωγός.
  http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1500115887

 • Ανώνυμος 39989

  28 Οκτ 2016


  Από τον ιό της αμφισβήτησης πάσχει (και) η χώρα μας, καθώς σύμφωνα με νέα δεδομένα ένας στους τέσσερις Ελληνες πιστεύει ότι τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή. Οι ειδικοί παρομοιάζουν το αντιεμβολιαστικό κίνημα με «επανάσταση χωρίς αιτία», καθώς εξαιτίας των μαζικών εμβολιασμών των περασμένων δεκαετιών σοβαρά λοιμώδη νοσήματα και σαρωτικές πανδημίες έχουν περάσει στη λήθη.
  http://www.tanea.gr/news/greece/article/5401841/epikindynoi-gia-ta-paidia-oi-goneis-epanastates-xwris-aitia/

 • Bielidopoulos

  12 Οκτ 2016


  http://ellinikahoaxes.gr/2016/10/11/vaxxed-debunked/

 • Bielidopoulos

  29 Σεπ 2016


  Η ιλαρά γίνεται έτσι η τέταρτη ασθένεια που εκριζώνεται από την Αμερική, έπειτα από την ευλογιά το 1971, την πολιομυελίτιδα το 1994 και την ερυθρά το 2015.
  http://www.tovima.gr/science/medicine-biology/article/?aid=832521

 • Ανώνυμος 39710

  18 Σεπ 2016


  http://ellinikahoaxes.gr/2016/09/18/bill-gates-2/

 • Bielidopoulos

  7 Ιουλ 2016

  ~
  Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για εμβόλια και αντιεμβολιαστικό κίνημα:
  http://health.in.gr/news/various/article/?aid=1500088806

 • Ανώνυμος 38678

  27 Μαΐ 2016


  "οσο για τα περί φυσεως αγραμματε!!! δεν ειπωθηκε από τον ΟΜΗΡΟ αλλά από καποιον άλλο"
  Καραγκιόζης, φιλολογολαμάκας είσαι. Ανίατη περίπτωση.

 • Ανώνυμος 38329

  20 Απρ 2016


  https://www.youtube.com/watch?v=grIcBdQ7Ja4

 • Ανώνυμος 38283

  19 Απρ 2016

  Πολυχρονεμένε μας σουλτάνε Μπινελόπουλε,
  Σ' ευχαριστούμε που μας διδάσκεις και μας προσφέρεις τις τεράστιες γνώσεις σου σε μας τους φτωχούς τω πνεύματι.
  Η αμοιβή που ζήτησες, δηλαδή η μακρυπεής τρανσέξουαλ, σε περιμένει να κολατσίσετε μαζί.

  Καλή σου διασκέδαση

 • Ανώνυμος 38252

  18 Απρ 2016


  Α ΣΧΟΛΙΟ
  ΜΠΙΝΤΕ
  μηπως γνωριζεις τα εξ ιδιων αλλοτρια;;
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
  Β ΣΧΌΛΙΟ
  Αυτο που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εισαι (ΚΑΡΑ-ΓΚΙΟΖΑΡΑΣ) το μικραινεις (καργκιοζακος) για τους αλλους μιας και σαν κλεφτοκοτας βρισκεσαι σε αδιεξοδο γνωσης.
  Γ ΣΧΟΛΙΟ
  μπιλαντε αειντε και μας εσφαξαν ολους και εμεινε η αφεντια σου . ποους αραγε θα λοιδορείς τοτε;;
  μη ξεχνας οτι σε λιγο κατα ΗΣΙΟΔΟ ''ΔΈΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΠΙΝΘΗΡΑΣ
  αιντε να δω που θα βρισκεις να αντιγραφεις τα τσαγια σου
  φαφλατά παντογνωστη
  Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ
  η αφεντια σου κλεβει αντιγραφοντας αλλων κοπους ερευνας
  η αφεντια μου ψαχνει γιατι;; μιλάς με ψευτικα λογια παραλογισμου ατασθαλα οπως:
  Πάρε να ευχαριστηθείς:
  Χάιντε Χάιντι!
  οσο για τα περί φυσεως αγραμματε!!! δεν ειπωθηκε από τον ΟΜΗΡΟ αλλά από καποιον άλλο
  χαΙντε να ψαξεις και λιγο, μηπως και ξεστραβωθεις.

 • Bielidopoulos

  17 Απρ 2016

  ~
  Το 38240 δικό μου.

  @Διογένης
  Οι βολεμένοι να μην ξεβολευτούν; Πρέπει δηλαδή να έρθει στο Ελλάντα γερμανός γκαουλάιτερ να επιβάλλει μεταρρυθμίσεις;
  Όλοι κατηγορούν το Ελλαδιστάν, αλλά οι ελληναράδες νομίζουν ότι τους επιβουλεύονται και τους λοιδωρούν.

  "Το ΔΝΤ έχει δίκιο στις ενστάσεις του και η κυβέρνηση έχει άδικο. Για να υπάρξει οποιοδήποτε αποτέλεσμα εξόδου από την κρίση και εισόδου σε βιώσιμο κύκλο οικονομικής ανάπτυξης θα πρέπει να περικοπούν δαπάνες και όχι να επιβληθούν φόροι και αυξήσεις ασφαλιστικών εισφορών. Οι μαθητευόμενοι μάγοι του Υπουργείου των Οικονομικών και ο πρωθυπουργός που τους καλύπτει πολιτικά, πιστεύουν πως μπορούν να ξεγελάσουν την πραγματικότητα με σκηνοθετημένες διαμάχες, πώληση φθηνού πατριωτισμού και λαϊκισμού."
  http://www.capital.gr/story/3119267

  "Σημειώνει ότι η μία μετά την άλλη, οι ελληνικές κυβερνήσεις αρνούνταν ότι τα μέτρα και οι μεταρρυθμίσεις που έπρεπε να προωθηθούν ήταν δικά τους, αλλά υποστήριζαν ότι επιβάλλονταν από την τρόικα. Η Κριστίν Λαγκάρντ σημειώνει ότι το ΔΝΤ δάνεισε στην Ελλάδα χρήματα της διεθνούς κοινότητας, ακόμη και από φτωχότερες χώρες του κόσμου και της Ευρωζώνης, προκειμένου η χώρα που «μαγείρεψε» τα οικονομικά της στοιχεία, να κάνει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις."
  http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=791610

  "Ο κ. Ιβανόφ, σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο Mega, ούτε λίγο ούτε πολύ, υποστήριξε ότι η δικιά τους αστυνομία επέβαλε την τάξη στη μεθόριο. «Οι Αρχές της Μακεδονίας» πήραν όλα τα μέτρα που έπρεπε να έχουν λάβει οι ελληνικές Αρχές για να αποτρέψουν την απόπειρα για μαζική είσοδο μεταναστών στην επικράτειά μας. «Είχαμε επίσης ζημιές σε μέσα και εξοπλισμό των δυνάμεων ασφαλείας και σε περιουσίες ιδιωτικές και κρατικές. Αντί να στέλνει διαβήματα το ελληνικό Υπουργείο Εσωτερικών έπρεπε να μας ενημερώσει για το τι συμβαίνει στην Ειδομένη με τους λεγόμενους εθελοντές -τους ανθρώπους που οργάνωσαν όλα αυτά και μοίραζαν φυλλάδια στα Αραβικά προετοιμάζοντας παράνομη είσοδο στην επικράτειά μας. Το Υπουργείο Εξωτερικών μας ενημέρωσε όλες τις χώρες του Βαλκανικού Διαδρόμου και όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ. Όλα είναι καταγεγραμμένα», είπε χαρακτηριστικά."
  http://www.ethnos.gr/politiki/arthro/proklitikos_o_ibanof_kalypsame_tin_anyparksia_tou_ellinikou_kratous-64360015/

  "Κυβέρνηση τσίρκο"
  http://www.capital.gr/story/3118433

  Πάρε να ευχαριστηθείς:
  https://www.youtube.com/watch?v=VSJ4fj6kQdM
  Χάιντε Χάιντι!

 • Ανώνυμος 38240

  17 Απρ 2016

  @38233
  Έτσι.

  @38238
  Καραγκιοζάκος που διαστρεβλώνει αυτά που έχω γράψει μπας και χωθεί κάπου. Είχα γράψει με αφορμή ενός παλιού σχολίου του Διογένη:
  "Διογένη μια και μιλάς για σουπιές, είχες γράψει:
  "Οσο μελάνι κι αν αμολήσουν, στο τέλος ο ψαράς τις κάνει ένα νοστιμότατο γιουβετσάκι!"
  Και σου είχα απαντήσει:
  "Ο ψαράς προφανώς είναι ο ψευτάκος, χαμέρπης, ωχβρεαδελφέ, κομπορρήμων, αμετανόητος μπαστουνόβλαχος, κωλορωμιός που πάντα βρίσκει τρόπο να ελιχθεί.""

  @38239
  Άλλος καραγκιόζης που έχει μείνει στην εποχή του Νώε και του Ομήρου.

 • Ανώνυμος 38239

  17 Απρ 2016

  Ο ΜΠΙΝΕΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ
  Οι επιστήμονες θεωρούν πάντως πιθανό ότι μια ανάλογη «ολική επαναφορά» των ζώων θα λάβει χώρα γύρω από τις επίσης κατεστραμμένες πυρηνικές εγκαταστάσεις της Φουκουσίμα στην Ιαπωνία."
  Το υπόλοιπο εδώ:
  http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1500030721

  Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΜΠΙΝΤΕ
  καποιος αλλος εγραψε για τις ικανοτητες της Φυσης. μια απο αυτες ελεγε ''Πικρή μέν φαύλοισι, Γλυκεῖα δέ πειθομένοισιν.
  τα υπολοιπα στα αρχαια κειμενα

 • Ανώνυμος 38238

  17 Απρ 2016

  ρε μπιντε ποιο ζωο σε γεννησε; ρε μουλαρι της βλακειας ποιος εισαι τελος παντων; γνωριζει λεει απο βιοχημεια. ρε ζωντοβολο η βιοχημεια δεν σταματα για να την γνωριζεις. καθημερινά γραφονται χιλιαδες ερευνες πανω σε ολα τα δομής ομβροβια. ανάθεμα και αν γνωριζεις τουτη την λεξη, οι γνωσεις σου το κλεψιμο αλλων ερευνητών.
  αρε κλεφτοκοτα λολε μπιλαντε πουλε νικολοπουλε σμιθ τζων ;;-- και βαλε. άιντε τώρα ανοιξε διαλογο με το ταμπελοκουραδοτευκτο.
  Bielidopoulos έγραψε...
  ΕΙΜΑΙ ψευτάκος, χαμέρπης, ωχβρεαδελφέ, κομπορρήμων, αμετανόητος μπαστουνόβλαχος, κωλορωμιός που πάντα βρίσκει τρόπο να ελιχθεί."
  ξεχασε το μαζωχας..........
  α ρε γελοιοτητα111, ζησε με τις ευφρονες εκφρασεις σου

  στον ορθογραφο περνει ισως να ξεχασε το αλφα μεταξυ''ν και ''εψιλον για το νοημα περναει-- διαβαινει. βεβαια ετσι που το βλεπεις εχεις απολυτο δικαιο μιας και το παιρνω ---λαμβανω νοηματιζεται.

 • Ανώνυμος 38235

  17 Απρ 2016

  Αυτό που σου καταλογίζω Bielidopoulos είναι η εμμονή σου στην ορθότητα των επιλογών ΔΝΤ και ΕΕ. Παρ'το χαμπάρι έγκαιρα γιατί οσονούπω θα γίνεις γραφικός. Οι ξεπουλημένες ρωμιοραγιάδικες κυβερνήσεις είναι απόλυτα συντονισμένα υποχείρια των δύο προαναφερθέντων δανειστών. Γνωρίζουν απόλυτα οι δανειστές πως οι εδώ μαριονέτες τους δεν θα κάψουν (ακόμα) τους δημόσιους πελάτες-πραιτοριανούς-ψηφοφόρους τους. Αλλά δεν τους ενδιαφέρει πια. Ξεφορτώθηκαν οι δικές τους τράπεζες τα βαρίδια και τα φόρτωσαν στους φορολογούμενους των άλλων ευρωπαϊκών κρατών. Στα π@π@ρια τους πλέον πως θα πληρωθεί το σκατοχρέος μας. Λεφτά θα παίρνουν και ας ψοφήσουμε όλοι.
  Δεν υπάρχουν λοιπόν κακοί κυβερνήτες και καλοί δανειστές. Ολοι είναι μια καλή παρέα. Ολοι εναντίων των ρωμιοραγιάδων που αρνούνται να ξεστραβωθούν. Μόλις ξεμπερδέψουν με μας (βλ.4ο μνημόνιο-ΕΟΖ) θα ασχοληθούν, με τις ίδιες μεθόδους και με τους άλλους ευρω-ανέμελους "εταίρους" μας. Μη βιαστείς να με αφορίσεις (όπως κάνεις με όλους εύκολα) περίμενε 1-2 χρονάκια και θα δεις.
  Υ.Γ: Το άρθρο μπορεί κάπου να υπερβάλλει, αλλά εν πολλοίς είναι εντός πραγματικότητας.
  Διογένης

 • Ανώνυμος 38234

  17 Απρ 2016

  ...το "πέρνει" κάνε το "παίρνει"... συγγνώμη για το ορθρογραφικό!

 • Ανώνυμος 38233

  17 Απρ 2016

  Απο τα πιο απερισκεπτα και επικινδυνα αρθρα εδω μεσα! Η ημιμαθεια δινει και περνει μεσα στο αρθρο!
  Εχεις μια προσωπικη αποψη κε αρθρογραφε μην το παρουσιαζεις ομως σαν γεγονοτα, οσα λες ειναι τσαρλατανισμοι και συμπεριφορα χιππηδων και οχι πολιτισμενου ανθρωπου.
  Με ματζουνια δεν φευγει ο καρκινος ουτε η πολιομυελιτιδια. Τραβα σε ενα νοσοκομειο να δεις πως δουλευουν τα φαρμακα μια χαρα. Απορω ολοι εσεις που πιστευετε σε αυτα τα new age παραμυθια, στα συννεφα ζειτε;

 • Bielidopoulos

  16 Απρ 2016

  ~
  "Η μέρα της μαρμότας α λα ελληνικά.
  Τα «παιχνιδάκια» της ελληνικής κυβέρνησης και η απειλή για νέο «ελληνικό καλοκαίρι».
  «Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου», είναι στα γερμανικά ο τίτλος της αμερικανικής ταινίας «Groundhog Day» - «Η μέρα της μαρμότας»."
  http://www.tanea.gr/news/politics/article/5351610/h-mera-ths-marmotas-a-la-ellhnika/

  Ωχ μας πήραν χαμπάρι οι κουτόφραγκοι. Όπως προανέφερα πέρισυ τέτοιον καιρό το δίδυμο της συμφοράς Τσίπρας-Μπαρουφάκης έλεγαν ότι θα υποχωρήσει η Μέρκελ λόγω του μεγάλου χρέους και ότι οι αγορές και τα χρηματιστήρια θα καταρρεύσουν μπροστά στην απειλή για Grexit. Φυσικά κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν έγινε, αλλά ως γνωστόν όταν φτερνίζεται η wall street, αρρωσταίνει βαριά το χρηματιστήριο Αθηνών. Συγχρόνως ο Μπαρουφάκης κάθε εβδομάδα παρουσιαζόταν με διαφορετικό σχέδιο στους υπουργούς οικονομικών της ευρωζώνης προσπαθώντας να πουλήσει μία στο ΔΝΤ και μία στην ΕΚΤ ελληνικά ομόλογα, σκουπιδόχαρτα δηλαδή. Οι ευρωπαίοι θα αγόραζαν τα ομόλογα και μετά θα τα πούλαγαν στις διεθνείς αγορές με την εγγύησή τους, διότι αν λανσάρονταν απευθείας από το ελληνικό κράτος δεν θα τα αγόραζε κανένας. Ήθελε δηλαδή να εξαφανίσει το ελληνικό χρέος με λογιστικά κόλπα τύπου μαφίας. Και αντί να δικαστεί, έχει φτιάξει κόμμα που ευαγγελίζεται τον εκδημοκρατισμό της Ευρώπης μέχρι το 2025! Γιατρέ μου μήπως είμαι τρελός;

  http://www.protothema.gr/files/1/2015/07/02/pagliat.jpg

 • Bielidopoulos

  16 Απρ 2016

  ~
  Τα έχεις μπερδέψει ρωμιέ μου. Κάθε blog και site του δυσώδους και βορβορώδους ελλαδίτικου διαδικτύου έχει τους μαιντανούς του ελληναράδες που δεν σηκώνουν κριτική της πατρίδας, της ιδεολογίας και της οικογένειάς τους. Εδώ όμως δεν είναι καφενές ραγιάδων όπου ο καθένας αμολάει την μπαρούφα του και όλοι έχουν δίκιο, χαριεντίζονται με παρλαπίπες και κάνουν διαξιφισμούς με λουκουμόσκονη. Εδώ πέφτουν φάπες. Δεν μπορεί όλοι να έχουν δίκιο. Αυτό λέγεται κοινή λογική για τους αξιοπρεπείς λογικούς ανθρώπους, αλλά τα στραβάδια το ονομάζουν φασισμό διότι προσβάλλονται όταν τρώνε τις φάπες με το τσουβάλι και δεν κατορθώνουν να επιβάλλουν το δικό τους. Και όσοι δεν έχουν δίκιο, έχουν άδικο, όσο και να σκούζουν. Κύριοι το μενού περιλαμβάνει φάπες και πάλι φάπες.

  "Η κυβέρνηση δεν ξέρει πόσα χρωστούν οι εφοπλιστές στην εφορία! Σχεδόν ανύπαρκτη η φορολόγησή τους Καταβάλλουν κάτι λιγότερο από 10 ευρώ τη μέρα ανά μονάδα πλοίου"
  http://www.newsbomb.gr/oikonomia/naytilia/story/688020/omologia-sok-h-kyvernisi-den-xerei-posa-xrostoyn-oi-efoplistes-stin-eforia

  Το ΔΝΤ και ο Σόιμπλε φταίνε!

  "Με την εκπνοή της δίμηνης διορίας, μέσα στην οποία η ελληνική κυβέρνηση καλούνταν να επανεξετάσει το ευνοϊκό καθεστώς φορολογίας και κρατικών ενισχύσεων στο ναυτιλιακό τομέα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επανήλθε πιο σκληρή αυτή τη φορά και αποφασισμένη για το «ξήλωμα» του «φορολογικού παραδείσου» των Ελλήνων εφοπλιστών."
  http://www.newsbomb.gr/oikonomia/naytilia/story/675923/h-ellada-apeileitai-me-parapompi-sto-eyropaiko-dikastirio-gia-xari-ton-efopliston

  Ωχ! Και τώρα τί λέμε;

  "Τσακαλώτος: Ο Σόιμπλε δεν είναι και φανατικός υπέρ της ελάφρυνσης χρέους"
  http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500071960

  Εδώ πλέον επιστήμη και η λογική σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Η γριά-Τσακαλώτος μας λέει λοιπόν με κουτοπονηρούτσικο υπονοούμενο ότι φταίει ο Σόιμπλε. Ένα σύννεφο πορδίτσας έχει καλύψει το πολύπαθο (πλην όμως αμετανόητο) Ελλαδιστάν (όπου πορδίτσα βλέπε παράνοια).

  "Ποιος Σεφερλής; O θίασος του Αλέξη στο Δελφινάριο."
  http://www.capital.gr/o-dimitris-papakonstantinou-grafei/3119327/poios-seferlis-o-thiasos-tou-alexi-sto-delfinario

  Και λίγα λες! Και πέρισυ τέτοιον καιρό τα ίδια έκαναν. Θα υποχωρήσει η Μέρκελ και θα καταρρεύσουν τα χρηματιστήρια στην απειλή για Grexit. Τα θυμάστε ή έχετε αλτσχάιμερ;

  "«Βόμβα» Τσίπρα σε Ολάντ: Παραιτούμαι αν δεν εφαρμοστούν τα μέτρα που συμφωνήσαμε!"
  http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26509&subid=2&pubid=113980600

  Ενδιαφέροντα για άλλη μια φορά τα σχόλια.
  lol

 • Ανώνυμος 38230

  16 Απρ 2016

  Μην ασχολείστε με τη μαϊμού του τσίρκου. Οσο εσείς ασχολείστε μαζί της έχει κίνητρο ύπαρξης. Αυτό θέλει. Να νομίζει πως σας κάνει μάθημα. Ψοφάει να νομίζει πως νουθετεί την ημιμάθεια της. Αν πάψετε να ασχολείστε θα έχει σοβαρό υπαρξιακό πρόβλημα. Κάθε μπλοκ θα ήθελε να'χει τέτοιες μαϊμούδες, για να ανεβάζει επισκεψιμότητα.
  V.R

 • Bielidopoulos

  16 Απρ 2016

  ~
  Ε και; Τί μακάκας που είσαι. Σύντομα και χωρίς περικεφαλαία. ;)

  Σας παίζουν στα δάκτυλα τα μίντια. Η πλειοψηφία των ρωμιών, αλλά και των δημοσιοκάφρων νομίζουν ότι οι ευρωπαίοι θέλουν να διαλύσουν το προτεκτοράτο για να τα αγοράσουν όλα τσάμπα (τον βόθρο του Σαρωνικού κ.λπ.). Και βεβαίως όσο χειροτερεύει η κατάσταση ο απαίδευτος, αποχαυνωμένος "σοφός" λα(γ)ός θα το πιστεύει αυτό όλο και περισσότερο. Εμπρός για μια νέα εθνική εποποιία ρωμιοί μου.

  "Και μην πεις πάλι πως είναι Ρωμιο-εφημερίδα. Η Ειρήνη Αναστασοπούλου είναι από τους πλέον έγκριτους δημοσιογράφους στη DW."
  Ε και; Τις φάπες δεν τις γλυτώνεις όσο και να σκούζεις. Ελλαδιστάν και λογική - καμία απολύτως σχέση μεταξύ τους.

  ΥΓ: Καμία (πραγματική) μειωσούλα στις συντάξεις θα δούμε επιτέλους; Και δεν εννοώ τους νέους συνταξιούχους, αλλά τη μεγάλη μάζα των παλαιοσυνταξιούχων. Ο Τσίπρας εν μέσω κρίσης έχει αυξήσει το κονδύλι για τις συντάξεις, αυτά δεν γίνονται σε καμία χώρα του κόσμου. Για αυτό και οι συνταξιούχοι και το δημόσιο τον υποστηρίζουν (για την ώρα).

  http://prnt.sc/asy6ny
  lol

 • Ανώνυμος 38228

  16 Απρ 2016

  Μπινελόπουλε,
  Φάε έναν καλό π@υτσο τώρα για όσα γελοία έγραφες πως και καλά δεν υπάρχουν διχογνωμίες μεταξύ ΔΝΤ και Ε.Ε. Τελικά είσαι πολύ καραγκιόζης πέρα από κοπρίτης, τεμπέλης, ξερόλας και ψυχασθενής.
  Και μην πεις πάλι πως είναι Ρωμιο-εφημερίδα. Η Ειρήνη Αναστασοπούλου είναι από τους πλέον έγκριτους δημοσιογράφους στη DW.
  Πάρε τώρα τις καρπαζιές σου να στρώσεις.:
  http://www.dw.com/el/%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CE%B4%CE%BD%CF%84-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%87%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%82/a-19191698

  Και γρήγορα πίσω στο τσίρκο σου τώρα που κόβουν εισιτήρια.

 • Bielidopoulos

  16 Απρ 2016

  ~
  Σηκώνουν κεφάλι οι καρπαζοεισπράκτορες και έχουν απαιτήσεις; Από πότε. Φάε την κρεμούλα σου γελοίε, σλουρπ, σλουρπ.

 • Ανώνυμος 38225

  16 Απρ 2016

  Ρε συ Μπιελοαλάνθαστε......Δε βαρέθηκες να τα ξέρεις όλα, περισσότερο και καλύτερα από όλους;; Είσαι πρωτοφανής περίπτωση ψυχάκια νάρκισσου! Δεν υπάρχει άρθρο, σε οποιονδήποτε τομέα που να μην πεις την παπάτζα σου. Κάτι ξέρουν που σ'αφήνουν ακόμα να σχολιάζεις. Κάθε τσίρκο θέλει μια μαϊμού για τα διαλείμματα!!
  Πες μας τουλάχιστον το επάγγελμά σου, έστω τις σπουδές σου, να ξέρουμε τι είδους ευφυές ανθρώπινο είδος είσαι, μπας κι ασχοληθεί μαζί σου η WWF, γιατί θα είναι κρίμα να μην αφήσεις απογόνους. Ρωμιοί, και κόντρα Ρωμιοί, φάπες και φαπούλες, κρέμες και κρεμούλες.....Καλά δεν υπάρχει παιδική χαρά στα μέρη σου να πας να κάνεις κούνια; Εστω τραμπάλα, τσουλήθρα; κάτι τέλος πάντων...Μπορεί να αισθανθείς καλύτερα. Για δοκίμασε και μετά πες μας.....
  V.R

 • Ανώνυμος 38224

  15 Απρ 2016


  Και φαντάσου Bielidopoulos να μίλαγε και για τις θεραπείες με το υαλουρονικό τι γέλια θα κάναμε εσύ και εγώ....

 • Bielidopoulos

  15 Απρ 2016

  ~
  Αφού έφαγες τις φαπούλες σου, φάε και την κρεμούλα και είσαι κομπλέ. Θα σου περάσει.

 • Ανώνυμος 38222

  15 Απρ 2016

  Ρε δεν υπάρχει ούτε ένας γιατρός, ούτε ένα ομοιοπαθητικός, ένας φαρμακοποιός μια νοσοκόμα σε ολόκληρη ιστοσελίδα; Ρε, βοηθήστε το Μπινελόπουλο να μεγαλώσει το πουλί του! Κρίμα είναι να το παίζει με το τσιμπιδάκι για τα φρύδια της αδερφής του. Βοηθήστε ρε!

 • Bielidopoulos

  15 Απρ 2016

  ~
  Φοβερά επιχειρήματα από τους ντούο των καρπαζοεισπράκτορων! Μπάβο ρωμιοί μου και εις ανώτερα.

  "τον «ήρωα» των αντιεμβολιαστών, Dr Mercola που θησαυρίζει στην κυριολεξία από την ευπιστία των οπαδών του."
  http://ellinikahoaxes.gr/2016/03/01/tragiko-vrethikan-dolofonimenoi-oi-giatroi-poy-anakalypsan-sta-paidika-emvolia-enzyma/

  Άντε να αγοράσετε αλάτι Ιμαλαίων από τον τσαρλατάνο βρε γίδια.
  lol

  "Και ο ΟΓΑ θα ενταχθεί άμεσα στο νέο υπερ-ταμείο όλων των ασφαλισμένων για κύρια σύνταξη, καθώς οι εκπρόσωποι των δανειστών αρνήθηκαν να συζητήσουν οποιαδήποτε εξαίρεση από τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης.
  Η άρνηση των εκπροσώπων των πιστωτών ήταν άμεση και κατηγορηματική, παρά το γεγονός ότι η ελληνική πρόταση προέβλεπε 5ετή μεταβατικότητα για την ένταξη του ΟΓΑ στον ενιαίο υπερ-φορέα. Την ίδια τύχη είχε και η δυνατότητα επιλογής χαμηλότερου ποσοστού εισφοράς για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες σε ποσοστό 16% αντί για 20%, με αντίστοιχη μάλιστα μείωση της ανταποδοτικής αλλά και της εθνικής σύνταξης."
  http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1414349/oi-thesmoi-ekopsan-ta-dora-stoys-agrotes.html

  Σφάξτους Τόμσεν, σφάξτους. Θέλουν βούρδουλα για να εφαρμόσουν τα αυτονόητα και μετά λένε ότι φταίνε οι ξένοι.

 • Ανώνυμος 38220

  15 Απρ 2016

  Ρε για φαντάσου! Τον Μπινελόπουλο ούτε οι ιώσεις δεν το θέλουν!

 • Ανώνυμος 38219

  15 Απρ 2016

  Ντροπή σου αντι-γκουρού να αμφισβητείς τον πανεπιστήμονα, φιλόσοφο, πολιτικό αναλυτή, νομοθέτη, ερευνητή του σύμπαντος, οικονομολόγο, αστροναύτη, καθηγητή δικαίου, αδίκου κλπ Μπινελόπουλο. Δεν φτάνει που σας ξεγκαβώνει όλους εσάς τους αγράμματους εδώ μέσα, του κολλάτε κιόλας! Άντε ρε, αχάριστοι.

  Συνέχισε πανεπιστήμονα Μπινελόπουλε να μας διαφωτίζεις και βάλε και μια φωτογραφία σου να σε μάθει ο κόσμος (όχι αυτή με τη περικεφαλαία, τη βαρεθήκαμε!). Βάλε αυτή που σκουπίζεις το κ@λο του Τόμσεν.

 • Bielidopoulos

  15 Απρ 2016

  ~
  Να προσθέσω σε αυτά που λες:

  Καταρρίπτεται Βρέθηκαν δολοφονημένοι οι γιατροί που ανακάλυψαν στα παιδικά εμβόλια ένζυμα καρκινικών κυττάρων που προκαλούν αυτισμό:
  http://ellinikahoaxes.gr/2016/03/01/tragiko-vrethikan-dolofonimenoi-oi-giatroi-poy-anakalypsan-sta-paidika-emvolia-enzyma/
  (ο σύνδεσμος που παρέθεσε ο 38208 πιο πάνω)

  Όπως επίσης:
  47500 θάνατοι στην Ινδία από το εμβόλιο της πολυομελίτιδας,αληθεύει;
  Στην Ινδία δεν έχει αναφερθεί κανένα κρούσμα πολυομελίτιδας από την λήξη του προγράμματος εμβολιασμού. Ο αριθμός των εμβολίων που χορηγήθηκαν (από το στόμα) έφτασε τα 900 εκατομμύρια το 2011,τελευταίο κρούσμα στις 13 Ιανουαρίου του 2011,μιλάμε για ολοκληρωτική εξάλειψη της πολυομελίτιδας επικυρωμένο από τη UNICEF και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.:
  http://ellinikahoaxes.gr/2014/09/23/μπιλ-γκέιτς-εσύ-super-star-το-πρόγραμμα-εμβολι/

  Ποινική ευθύνη γιατρού που «θεράπευε» τον καρκίνο με μεθόδους Ολιστικής Ιατρικής:
  http://ellinikahoaxes.gr/2016/04/02/όταν-η-εναλλακτική-ιατρική-σκοτώνει/

  Καταρρίπτεται.Ο Δρ.Χάμερ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΕΛΟΣΗ χημειοθεραπεία είναι μια απάτη!:
  http://ellinikahoaxes.gr/2014/06/02/καταρρίπτεται-ο-δρ-χάμερ-καρκινοσ-τε/

  Συμπέρασμα: ο συντάκτης του άρθρου Αντι-γκουρού παραληρεί. Όσοι διαφωνούν ας αποδείξουν το αντίθετο με στοιχεία, όχι αερολογίες.

 • Ανώνυμος 38216

  15 Απρ 2016

  Θα πρέπει να γράψει κανείς ένα ολόκληρο μυθιστόρημα για να αντικρούσει όλες αυτές τις ανοησίες που γράφει το άρθρο αυτό.
  Η πιο πρόσφατη είναι η σχετική με το φιλμ Vaxxed.
  Το ψευτοεπιστημονικό αυτό φίλμ βασίζεται στην μελέτη που δημοσιεύτηκε το 1998 από τον Wakefield στο περιοδικό The Lancet
  Το 2010 η μελέτη αποδείχτηκε ότι ήταν ψευδής οι συν συγγραφείς απέσυραν τα ονόματα τους και από τον Wakefield αφαιρέθηκε η άδεια επαγγέλματος όπως γράφω και στο ποστ μου ΠΕΡΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ
  http://www.atheofobos2.blogspot.gr/2013/05/blog-post_10.html
  Όσο για την δήθεν δολοφονία του Jeff Bradstreet η πραγματικότητα είναι ότι αυτός αυτοκτόνησε πέρσι την ημέρα που διαπιστώθηκε ο θάνατος 5 παιδιών μετά από θεραπεία με ένα πανάκριβο φάρμακο που πούλαγε, που δεν ήταν εγκεκριμένο από το FDA και το οποίο έκανε γι΄αυτό τον λόγο έρευνα στην κλινική του. Εκτός από το μεγάλο πρόστιμο κινδύνευε και με 20ετη φυλάκιση.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3164920/Controversial-doctor-sold-online-autism-cure-committed-suicide-day-treatment-linked-deaths-five-children-supporters-maintain-murdered.html
  Αλλά ο στοιχειωδώς ευφυής αναγνώστης μπορεί να καταλάβει ότι χάρις στις εξελίξεις των τελευταίων 200 χρόνων χάρις στην αύξηση των εισοδημάτων και την αντίστοιχη βελτίωση της υγείας που συμβαδίζει με τις εξελίξεις στην ιατρική ο μέσος όρος ζωής των ανθρώπων παγκοσμίως από κάτω των 40 ετών το 1810 έχει φτάσει σήμερα στις πιο προηγμένες στα 90 και παγκοσμίως κοντά στα 70.
  Στο παρακάτω 4λεπτο βίντεο του BBC μπορεί να δεί κανείς και χωρίς να γνωρίζει αγγλικά, την θεαματική αυτή πρόοδο που καταρρίπτει στην ουσία όλες τις αντιεπιστημονικές ανοησίες του άρθρου.
  https://www.youtube.com/watch?v=jbkSRLYSojo

 • Bielidopoulos

  15 Απρ 2016

  @38211
  Καλύτερα. Εισέπραξες τις φαπούλες σου, κάτι είναι και αυτό. Ό,τι παίρνεις καλό είναι, όπως έλεγε και ένας γνωστός μου. Μάθε πρώτα τί είναι οι ομάδες υψηλού κινδύνου και μετά τα υπόλοιπα.

  @38210
  Άντε πάγαινε ρε μπάζο που θα μου πεις ότι ξέρεις βιοχημεία και έρευνα. Έχεις κάνει πλύση εγκεφάλου στον εαυτό σου.

 • Ανώνυμος 38212

  15 Απρ 2016

  @38209 Από 0% έως 100%. Εξαρτάται από πολλά πράγματα. Δεν είναι μαύρο-άσπρο.

 • Ανώνυμος 38211

  15 Απρ 2016

  Βιελιδο, δεν θα ξανα-ασχοληθώ μαζί σου. Η απάντησή σου γέμει κομπλεξισμού.

 • Ανώνυμος 38210

  15 Απρ 2016

  μπιντε
  πολυ πραμα εχεις εμπρος σου να μαζωξεις
  ξεχαρβαλωθηκες τελειως
  σουριξα απορρυπαντικά ;αλλά εσυ ακομη βρωμας. οχι τιποτα αλλο αλλά βρωμιζεις και καθε τι ανθρωπινο. μαλιακα
  σου το γραψα αρκετες φορες. ΠΑΨΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ. ειπαμε τελος στους φυλετικους εγωισμους και στις ρατσες. εσυ το πουλι σου το βιολι σου.
  ρε παπαρα μιλάς για κατι που εισαι ασχετος .ξερεις απο ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ ρε στραβουλιακα;; ξερεις απο ερευνα;;
  κλεφτοκοτας ήσουν αυτο επαγγελλεσαι και βριζεις οτι δεν ειναι τζιχαντ τουρκογυφτικο. χαλαλι η ημιμαθεια σου.

 • Ανώνυμος 38209

  15 Απρ 2016

  Για τους υπερμαχους των εναλλακτικων τροπων θεραπειας,και πολεμιους της κλασσικης ιατρικης, μονο μια ερωτηση εχω να τους κανω:
  Σε τι ποσοστο εχει πιθανοτητες ιασης μια ασθενης που πασχει απο καρκινο του μαστου,ακολουθοντας χειρουργικη αφαιρεση και χημειοθεραπειες και ποσες ειναι οι αντιστοιχες πιθανοτητες ιασης της εαν ακολουθησει εναλλακτικες θεραπειες;

 • Ανώνυμος 38208

  15 Απρ 2016


  http://ellinikahoaxes.gr/2016/04/02/jeff-bradstreet/ http://ellinikahoaxes.gr/2016/03/01/tragiko-vrethikan-dolofonimenoi-oi-giatroi-poy-anakalypsan-sta-paidika-emvolia-enzyma/

 • Bielidopoulos

  14 Απρ 2016

  ~
  Δεν με καταλαβαίνεις γιατί είσαι ρωμιός. Το έγραψα και πιο πάνω ότι δεν πρόκειται να καταλάβεις. Συγκρίνεις ένα αλλοπρόσαλλο μπουρδέλο με επιστημονικά πράγματα. Ποιος το μαμεί το προτεκτοράτο; Μάθε πρώτα τί εστί ομάδες υψηλού κινδύνου και μετά τα υπόλοιπα. Πάντως τις φαπούλες επί του θέματος του άρθρου τις εισέπραξες.
  Τα κολπάκια γράψτο με δικά σου λόγια δεν πιάνουν σε εμένα, διότι σας ξέρω εσάς τους ρωμιούς. Αν δεν παραθέσω συνδέσμους θα αρχίσουν ομοβροντίες του στυλ πού τα ξέρεις αυτά, τα φαντάστηκες, δεν έχεις βιβλιογραφία και ένα σωρό άλλα. Αν πάλι παραθέσω συνδέσμους τότε δεν προλαβαίνω να διαβάσω, αντιγράφεις τους λατίνους και άλλα τέτοια κουτοπονηρούτσικα. Δηλαδή όπως και να έχει ο (β)ρωμιός θα την βγει από πάνω. Άντε να πας να δεις αν έρχομαι ρε όργιο.
  Εμβόλιο γρίπης πρέπει να κάνουν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία και οι ηλικιωμένοι υποχρεωτικά. Τί φταίμε εμείς οι υπόλοιποι να μας κολλήσει κάνα γερόντιο ή να πάμε σε νοσοκομείο για κρετάκια και να κολλήσουμε γρίπη. Στην Ελλάδα ζεις, τί περιμένεις να σου έχουν και προσωπική νοσοκόμα να σε νταντεύει;

 • Ανώνυμος 38206

  14 Απρ 2016

  Δεν σε καταλαβαίνω. Και μιλάω και για άλλες σημειώσεις σου εδώ μέσα, που κατά καιρούς διαβάζω. Είσαι υπέρ των εμβολίων, αλλά ο ίδιος δεν εμβολιάζεσαι. Και κλείνεις και ματάκια. Δεν ξέρω τι υπονοείς με το κλείσιμο του ματιού.
  Οι γιατροί κάθε φθινόπωρο και οι κυβερνήσεις χτυπιούνται να κάνουμε ΟΛΟΙ τα εμβόλια. Για να γλιτώσουμε την πανδημία της γρίπης προ ετών αγόρασε η Ελλάδα διπλάσιο αριθμό εμβολίων από τον πληθυσμό της. Κι έφτιαξε και κάποιες ημιπρόχειρες εγκαταστέσεις στο προάυλιο όλων των νοσοκομείων (πολλά εκατομμύρια) για να πηγαίνουν εκεί τους γριπιασμένους από την πανδημία κι όχι μέσα, μην κολλήσουν και τους άλλους. Ελάχιστοι εμβολιάστηκαν και καμία πανδημία δεν έσκασε. Κάτι ανάλογο γίνεται παγκοσμίως. Και όχι μόνο για τη γρίπη, αλλά και για το SARS, κι ένα σωρό άλλες πανδημίες, που όλο τις ακούμε και όλο δεν τις βλέπουμε.
  Ίσως κατά βάση βλέπεις τι γίνεται, αλλά σκέφτεσαι, δεν μπορεί να είμαι και τόσο λαλάκας. Καλού-κακού πάντως δεν εμβολιάζεσαι ο ίδιος. Φάσκεις και αντιφάσκεις. Το κωλομπαρίζεις κατά όπως σε βολέυει.
  Δεν έχω το χρόνο να διαβάσω τα πολλά links που θα μου παραθέσεις. Αν θες να απαντήσεις κάτι, πες το με δικά σου λόγια.

 • Bielidopoulos

  14 Απρ 2016

  ~
  Όχι.
  Πάμε τώρα στο γιατί. Έχει βρεθεί από μελέτες ότι κάθε άρρωστος κολλάει άλλους 2 έως 3. Αυτοί με τη σειρά τους μπορεί να κολλήσουν ο καθένας άλλους τόσους και ούτω καθεξής, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες: κλειστό περιβάλλον, μολυσματικότητα νόσου, αναλογία στον πληθυσμό αυτών που έχουν ανοσία κ.λπ. Έχει βρεθεί με μαθηματικά μοντέλα ότι αν ένα ποσοστό 80-90% ενός πληθυσμού έχει ανοσία σε μια νόσο, είτε λόγω εμβολιασμού είτε άλλων αιτιών είτε συνδυασμό αυτών, τότε αν αρρωστήσουν κάποια άτομα οι υπόλοιποι θα λειτουργήσουν σαν τείχος και η νόσος δεν θα γίνει επιδημία. Οπότε δεν χρειάζεται να εμβολιάζεται το 100% του πληθυσμού, κλείσιμο ματιού.
  Βέβαια η γρίπη είναι άλλο θέμα, διότι δίνει εύκολα επιδημίες. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να εμβολιάζονται άμεσα οι ομάδες υψηλού κινδύνου. Δηλαδή οι ηλικιωμένοι πάραυτα, εργαζόμενοι σε νοσοκομεία (γιατροί, νοσοκόμοι), αναλόγως την περίπτωση κάποιοι κλειστοί πληθυσμοί, όπως γηροκομεία, φυλακές, στρατός, προσωπικό ιδρυμάτων και φυσικά κάποιοι που πάσχουν από νοσήματα που τους κάνουν ευάλωτους στην γρίπη. Επειδή δεν ανήκω στις ομάδες υψηλού κινδύνου δεν κάνω εμβόλιο, κλείσιμο ματιού δις.
  Δες εδώ:
  http://medlabgr.blogspot.com/2012/10/blog-post_398.html
  http://www.protothema.gr/ugeia/article/544319/epohiki-gripi-pos-metadidetai-poia-ta-subtomata-kai-poies-oi-omades-upsilou-kindunou/

  Αυτά που έγραψα, όπως και πιο πάνω για την cost effective analysis είναι υπερβολικά προχωρημένα για τον ρωμιό και δεν περιμένω να γίνουν κατανοητά. Το πιο πιθανό είναι να διαστρεβλωθούν κιόλας. Αλλά τί να κάνουμε, αυτά είναι τα αποτελέσματα της νεοελληνικής εκπαίδευσης και της αναξιοκρατίας σε όλα τα επίπεδα που παράγει η νοοτροπία του βολέματος.
  ;)

 • Ανώνυμος 38204

  14 Απρ 2016

  Βιελιδο, εμβολιάζεσαι κάθε χρόνο για τη γρίπη; Ναι ή όχι και γιατί;

 • Bielidopoulos

  14 Απρ 2016

  ~
  Και για όσους ενδιαφέρονται:
  http://ellinikahoaxes.gr/2014/09/30/emvolia/
  http://ellinikahoaxes.gr/2014/07/06/η-μάχη-κατά-των-εμβολίων/
  http://ellinikahoaxes.gr/2014/08/14/η-αμφισβήτηση-της-αποτελεσματικότητ/
  http://ellinikahoaxes.gr/2015/03/31/εμβόλια-ευλογία-ή-κατάρα/
  http://ellinikahoaxes.gr/2014/06/03/καταρρίπτεται-η-μείωση-του-πληθυσμού/
  http://ellinikahoaxes.gr/2014/09/17/καταρρίπτεται-σοκ-δείτε-πως-οι-εταιρε/
  http://ellinikahoaxes.gr/2015/05/25/καταρρίπτεται-τα-εμβολιασμένα-παιδι/

  Απάτη έκανε ο Andrew Wakefield:
  http://www.quackwatch.com/03HealthPromotion/immu/autism.html
  https://en.wikipedia.org/wiki/Andrew_Wakefield#MMR_controversy
  https://en.wikipedia.org/wiki/MMR_vaccine_controversy
  https://en.wikipedia.org/wiki/MMR_vaccine#Autism_claims
  https://en.wikipedia.org/wiki/Vaccination#Vaccination-autism_controversy
  https://en.wikipedia.org/wiki/Causes_of_autism#Vaccines
  https://en.wikipedia.org/wiki/Vaccine_controversies#Autism_controversies
  https://en.wikipedia.org/wiki/Thiomersal_controversy

 • Bielidopoulos

  14 Απρ 2016

  ~
  Πολύ αστεία η φωτογραφία με τον Βασιλάκη τον Πόρτα που κραδαίρνει μία ένεση. Προτείνω στον αρθρογράφο την όντως ενδιαφέρουσα ταινία The East (2013), θα του αρέσει πολύ.
  http://www.imdb.com/title/tt1869716/

  Πάμε τώρα και στις ενστάσεις. Μα σωβρακολογούμε ή κυλοτάρουμε; Το Ελλαδιστάν είναι πεδίο δοκιμών; Τέταρτο Ράιχ; Όταν οι ρωμιοί αγόραζαν τις Πόρσε Καγιέν ήταν όμως καλά. Επειδή ο μπιφτεκόμαγκας πρωθυπουργός μπαινοβγαίνει στα ευρωπαικά σαλόνια δεν σημαίνει ότι οι ευρωπαίοι τον υπολογίζουν. Η Ελλάδα είναι μικρό ψάρι. Ποιος το μαμεί το Ελλαδιστάν; Ας σοβαρευτούμε.

  Τα περί Ρόμπερτ ντε Νίρο:
  "Actor Robert De Niro, who co-founded the festival, initially defended the decision to show the film, writing on Facebook that the film was "very personal" to him due to him having a child with autism, and saying that he hoped the film would open a dialog about the controversy. But shortly before the evening of March 26 De Niro announced that the film would not screen, stating that consultation with other film festival representatives, and members of the scientific community, had led to him to conclude that screening the film would not contribute to or further the discussion of the topic presented."
  https://en.wikipedia.org/wiki/Vaxxed#Premiere

  Καταλάβατε τώρα; Και τα περί Bill Gates:
  http://ellinikahoaxes.gr/2014/09/23/μπιλ-γκέιτς-εσύ-super-star-το-πρόγραμμα-εμβολι/

  Δεν υπάρχει 100% ασφαλές εμβόλιο. Για κάθε 1 εκατομμύριο δόσεις κάποιοι άτυχοι θα εμφανίσουν σοβαρές παρενέργειες ή θα πεθάνουν. Ε τότε γιατί επιτρέπονται τα εμβόλια; Τα κράτη, αλλά και οι φαρμακευτικές εταιρίες που παρασκευάζουν τα εμβόλια, λειτουργούν διαφορετικά από τον απλό πολίτη και άνθρωπο. Δηλαδή λειτουργούν με cost effective analysis. Ψυχρή λογική δηλαδή. Πόσο συνολικά κοστίζει στην υγεία των φορολογούμενων (και άρα στο κράτος) ο εμβολιασμός; Πόσο ο μη εμβολιασμός; Με βάση προς τα πού γέρνει η ζυγαριά αποφασίζουν. Μερικές φορές οι εταιρίες χρηματοδοτούν cost effective analysis και προσπαθούν με βάσει αυτές να πείσουν κράτη να αγοράσουν τις δόσεις των εμβολίων. Εδώ παίζεται το πραγματικό παιχνίδι και εδώ πρέπει να εστιάσουμε, όχι σε μαλακιούλες και θεωρίες συνομωσίας ημιμαθών. Προσωπικά πιθανολογώ ότι οι θεωρίες συνωμοσίας προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή της κοινής γνώμης από τα ουσιώδη ερωτήματα και είναι υποκινούμενες από τις εταιρίες.

 • Ανώνυμος 38201

  14 Απρ 2016

  Και το είχα πει στην Έφη (Θώδη), "Κόψε μωρή τα εμβόλια για να μπορείς να τραγουδήσεις Deep Purple", αλλά που να ακούσει η βλαχάρα.......