ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ
ΜΠΑΝΑΝΙΑ
ΤΩΝ FAKE NEWS

Περισσότεροι οι θάνατοι εμβολι-
ασμένων, παρά ανεμβολίαστων,
σύμφωνα με επίσημα στοιχεία


IMAGE DESCRIPTIONΣεισμό στα media προκάλεσε η στατιστική ανάλυση του Δρ. Καρδιολογίας Κωνσταντίνου Αρβανίτη, ο οποίος πήρε τα στοιχεία του ΕΟΔΥ για τους θανάτους εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων και παρατήρησε ότι καθημερινά καταγράφονται περισσότεροι θάνατοι σε εμβολιασμένους, παρά σε ανεμβολίαστους!

Συγκεκριμένα, από τα τέλη Σεπτέμβρη, όπου και έγινε η ανάλυση του Σωτήρη Τσιόδρα, μέχρι και τις αρχές Νοέμβρη, όπου και υπήρξε διαρροή των στοιχείων του ΕΟΔΥ σε ΜΜΕ, καταγράφηκαν 972 θάνατοι σε πλήρως εμβολιασμένους, 163 θάνατοι σε ατελώς εμβολιασμένους και 442 θάνατοι σε ανεμβολίαστους!

Μάλιστα, ο Κ. Αρβανίτης ζητά ανοιχτά την παρέμβαση του εισαγγελέα, όπως τονίζει χαρακτηριστικά «είναι πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας που δηλώνω κάτι τέτοιο και το κάνω με πλήρη επίγνωση», ενώ τονίζει ότι ή τα συστημικά ΜΜΕ λένε ψέματα για τις ΜΕΘ και πρέπει να τους ασκηθεί ποινική δίωξη για διασπορά ψευδών ειδήσεων ή λένε αλήθεια και πρέπει να υπάρξει έρευνα για το πού πεθαίνουν τελικά οι εμβολιασμένοι.

Καταρρέει για άλλη μία φορά το αφήγημα των αρίστων και των επιχορηγούμενων καναλιών και διαφαίνεται πλέον ότι η χώρα μας κατευθύνεται στο γκρεμό, από ένα μπερδεμένο κουβάρι διαπλεκομένων αχυρανθρώπων, έχοντας καταντήσει μια υποσαχάρια και τριτοκοσμική μπανανία των fake news και των ξένων κέντρων εξουσίας.


Ακολουθούν αποσπάσματα από αναρτήσεις του κ. Αρβανίτη στο προφίλ του στο Facebook.

1. Τριπλάσιοι θάνατοι εμβολιασμένων από ανεμβολίαστους

Μήπως έφτασε πια η ώρα του εισαγγελέα;
Διαφαίνεται άσχημο παιχνίδι εις βάρος των εμβολιασμένων!
Μήπως πεθαίνουν έξω από τις ΜΕΘ, για να διατηρηθεί το αφήγημα, ότι στις ΜΕΘ η πλειοψηφία είναι ανεμβολίαστοι;

Οι αριθμοί είναι αποκαλυπτικοί και δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση!

Αν και ο ΕΟΔΥ αποφεύγει να κοινοποιεί νευραλγικά δεδομένα για την εμβολιαστική κατάσταση των θανόντων, έκανε δύο φορές το "λάθος" να τα δώσει σε "ημέτερους" και μόνο!
Αλλά αυτό μας είναι αρκετό για να ξετρυπώσουμε μία τραγική αλήθεια.
Προκύπτει μια τραγική πραγματικότητα για τους εμβολιασμένους συμπολίτες μας, που σίγουρα επισύρει και ποινικές ευθύνες.

Ας δούμε όμως τα γεγονότα βήμα-βήμα.

Βήμα 1ο

Πριν από ένα μήνα περίπου, ο κ. Τσιόδρας παρουσίασε μια "μελέτη" του, που την πραγματοποίησε με στοιχεία που του έδωσε ο ΕΟΔΥ. Στοιχεία που όμως δεν τα έδωσαν σε κανέναν άλλον, ούτε ο ΕΟΔΥ, ούτε ο κ. Τσιόδρας...

Ο σκοπός της υποτιθέμενης "μελέτης" του κ. Τσιόδρα ήταν να "αποδείξει" ότι οι μαζικοί εμβολιασμοί τάχα μας γλύτωσαν από πολλούς θανάτους. Εκανε λοιπόν επεξεργασία κάποιων αριθμητικών δεδομένων (που δεν μας τα κοινοποιεί) και οδηγήθηκε στα συμπεράσματα που σκόπευε από την αρχή, με έναν τρόπο αδιαφανή και που θέλει να τα αποδεχτούμε στα πλαίσια του "πίστευε και μη ερεύνα"!

Αναγκαστικά όμως, μέσα σε αυτήν την "μελέτη" εμφάνισε τρεις σημαντικούς αριθμούς, που αφορούν τους θανάτους των πλήρως εμβολιασμένων, των ατελώς εμβολιασμένων και των ανεμβολίαστων, από την αρχή του 2021 ως την πραγματοποίηση της "μελέτης" του.
Αυτοί οι αριθμοί είναι:

1) Πλήρως εμβολιασμένοι: 701 θάνατοι
2) Ατελώς εμβολιασμένοι: 607 θάνατοι
3) Ανεμβολίαστοι: 8.572 θάνατοι

Αυτοί οι τρεις αριθμοί είναι για μας τρεις φάροι στο σκοτάδι.

Αν τώρα ξυπνήσει μέσα μας ο Σέρλοκ Χολμς και αρχίσουμε και ψάχνουμε τα καθημερινά ημερήσια δελτία του ΕΟΔΥ, θα διαπιστώσουμε ότι αυτά τα αριθμητικά δεδομένα ταιριάζουν μόνο με τα δεδομένα του δελτίου της 27ης Σεπτεμβρίου. Οπότε οι παραπάνω πέθαναν μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 27ης Σεπτεμβρίου 2021.

Βήμα 2ο

Πριν 15 μέρες η Huffington Post ανακοίνωσε και αυτή στοιχεία από τον ΕΟΔΥ, (που επίσης δεν δόθηκαν σε κανέναν άλλον), σχετικά με τους θανάτους πλήρως εμβολιασμένων και ατελώς εμβολιασμένων, από την αρχή του έτους ως την 7η Νοεμβρίου 2021.
Οι αριθμοί αυτοί είναι:

1) Πλήρως εμβολιασμένοι: 1673 θάνατοι (!)
2) Ατελώς εμβολιασμένοι: 770 θάνατοι

Οι ανεμβολίαστοι προκύπτουν εύκολα, αν από τα συνολικά στοιχεία του δελτίου του ΕΟΔΥ της 7ης Νοεμβρίου, αφαιρεθούν οι δύο παραπάνω αριθμοί, των πλήρως και των ατελώς εμβολιασμένων. Έτσι προκύπτουν 9.014 θάνατοι ανεμβολίαστων (από την αρχή του 2021 ως την 7η Νοεμβρίου).

Βήμα 3ο

Αν από τα νούμερα της 7ης Νοεμβρίου (στο Βήμα 2ο) αφαιρέσουμε τα νούμερα της 27ης Σεπτεμβρίου (στο Βήμα 1ο) βρίσκουμε τι ακριβώς συνέβη μέσα σε αυτές τις 41 μέρες που μεσολάβησαν.
Ετσι έχουμε για τους θανάτους που σχετίζονται με Covid:

1) Πλήρως εμβολιασμένοι: 972 θάνατοι (!)
2) Ατελώς εμβολιασμένοι: 163 θάνατοι
3) Ανεμβολίαστοι: μόλις 442 θάνατοι (!)

Το αποτέλεσμα είναι σοκαριστικό!

Στο μεσοδιάστημα των 41 ημερών μεταξύ δύο αυτών "μελετών", πέθαναν με Covid περίπου 3πλάσιοι εμβολιασμένοι, από όσοι πέθαναν ανεμβολίαστοι!

Καθημερινά δηλαδή, κατά μέσον όρο, πέθαιναν μόλις 11 ανεμβολίαστοι, όταν ταυτόχρονα πέθαιναν 28 εμβολιασμένοι (24 πλήρως και 4 ατελώς)....

Μα κάθε βράδυ, όλα τα συστημικά τηλεοπτικά κανάλια μας λένε το ακριβώς αντίθετο! Οτι οι ΜΕΘ για Covid είναι ασφυκτικά γεμάτες με βαριά πάσχοντες συμπολίτες μας, "που είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία ανεμβολίαστοι". Οτι περίπου το 90% των νοσηλευόμενων στις ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι.

Αυτό δεν ακούμε κάθε βράδυ;

Όμως, αποδείχθηκε με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ ότι πεθαίνουν σχεδόν 3πλάσιοι εμβολιασμένοι από όσοι ανεμβολίαστοι...


Επειδή "ένα κι ένα κάνει δύο" και για να μην τρελαθούμε εντελώς, προκύπτουν δύο σοβαρότατα θέματα για εισαγγελική διερεύνηση. (Είναι πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας που δηλώνω κάτι τέτοιο και το κάνω με πλήρη επίγνωση.)

Δύο ερωτήματα για εισαγγελική διερεύνηση

Υπάρχουν μόνο δύο εκδοχές και τρίτη δεν υπάρχει:

― ή τα ΜΜΕ λένε ψέμματα
― ή τα ΜΜΕ λένε αλήθεια

1η Περίπτωση

Τα συστημικά ΜΜΕ κάθε βράδυ να λένε ψέματα και να βγάζουν το άσπρο, μαύρο. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να κινηθεί εισαγγελέας, για να διερευνήσει την "διασπορά ψευδών ειδήσεων, με σκοπό την κατατρομοκράτηση του κόσμου κλπ", όπως αυτά καθορίστηκαν από την πρόσφατη τροποίηση του άρθρου 191 του Ποινικού Κώδικα και να σχηματίσει κατηγορητήριο κατά των υπεθύνων, πράγμα όχι και ιδιαίτερα δύσκολο, αν σκεφτούμε ότι όλα τα συστημικά κανάλια λένε κάθε βράδυ, το ίδιο ακριβώς ψέμα.

2η Περίπτωση

Τα συστημικά ΜΜΕ να λένε αλήθεια και πράγματι η συντριπτική πλειονότητα των νοσηλευομένων στις ΜΕΘ να είναι ανεμβολίαστοι.

Τότε, πού ακριβώς πέθαναν οι σχεδόν 3πλάσιοι θανόντες εμβολιασμένοι; Τους κρατούν σκόπιμα έξω από τις ΜΕΘ, για να μην χαλάσει το αφήγημα που θέλει την συντριπτική πλειονότητα στις ΜΕΘ να την κατέχουν οι ανεμβολίαστοι;

Έτσι οι εμβολιασμένοι καταλήγουν "σαν το σκυλί στο αμπέλι", είτε σε ράντζα στους διαδρόμους, είτε σε κοινούς θαλάμους, είτε (ακόμη χειρότερα) τους διανέμουν σε διάφορες άλλες κλινικές των νοσοκομείων,, πράγμα που εκτός από την άδικη μεταχείριση των εμβολιασμένων εμπεριέχει και το έγκλημα της σκόπιμης διασποράς του Covid;

Μιλούμε για έγκλημα, πολύ βαρύτερο της διασποράς ψευδών ειδήσεων. (Από κάτι κελαϊδήματα πουλιών που έχουν φτάσει στα αυτιά μου, που δεν ήθελα να τα πιστέψω, μάλλον η 2η Περίπτωση ισχύει...)

Υστερόγραφο

Οι θνησιμότητες που προκύπτουν για τις τρεις ομάδες είναι πολύ αποκαλυπτικές:

1) Ανεμβολίαστοι: 0,011% (11 ανά 100.000)
2) Πλήρως εμβολιασμένοι: 0,016% (16 ανά 100.000)
3) Ατελώς εμβολιασμένοι: ): 0,051% (51 ανά 100.000)


Επιβεβαιώνεται πανηγυρικά μια προηγούμενη ανάλυσή μας, σε ανάρτηση, που αφορούσε όλο το χρονικό διάστημα της πανδημίας, πάλι είχαμε δείξει ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι έχουν μισή φορά υψηλότερη θνησιμότητα από τους ανεμβολίαστους:

― Ανεμβολίαστοι: 0,008%, (8 ανά 100.000)
― Πλήρως εμβολιασμένοι: 0,012% (12 ανά 100.000)

2. Η Ξαφνικίτιδα συνεχίζει να θερίζει εφέτοςIMAGE DESCRIPTION

Ένα μυστήριο πράγμα, όμως:
Γιατί να προτιμάει αποκλειστικά... "αψέκαστους";

Η Ξαφνικίτιδα κατεβαίνει σε ηλικίες...
Η νέα αιτία θανάτου στην Ελλάδα του 2021


― Πριν λίγο καιρό, πάλι στις Σέρρες πέθανε ξαφνικά υγιέστατος 23 χρονος αθλητικός τύπος (διαιτητής ποδοσφαίρου).

― Λίγο μετά είχαμε τον 15χρονο στην Αρκαδία, επίσης υγιέστατο και δυνατό παιδι, που η μητέρα του τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι του, ούτε δύο μέρες μετά τον εμβολιασμό του, που αναγκάστηκε να κάνει, γιατί δεν είχε ίντερνετ και υπολογιστή για να δηλώνει τα σελφ-τεστ και να εκδίδει "κάρτα σελφ-τεστ μαθητού".

― Τώρα έχουμε και 13χρονο, που έφυγε από Ξαφνικίτιδα.
― Να περιμένουμε και μονοψήφιες ηλικίες από δω και πέρα;

Ανάμεσα σε όλους αυτούς του νεαρότατους είχαμε φυσικά και ένα σωρό επίσης νέους και υγιείς ανθρώπους, που έφυγαν από Ξαφνικίτιδα, με τις νεκροψίες να μην βρίσκουν τίποτα για να αποδώσουν τον θάνατο τους και να βάζουν την ταμπέλα "απροσδιόριστη αιτία θανάτου".
Απλά αναφέρω μόνο τους μικρότερους που θυμάμαι.


IMAGE DESCRIPTION3. Οι εμβολιασμένοι είναι τα "βαποράκια"

Καμία έκπληξη από την Μποτσουάνα.
Όσοι την εμφάνισαν ήσαν πλήρως εμβολιασμένοι...
Τα λέμε, τα ξαναλέμε, αλλά οι ιθύνοντες γράφουν την αληθινή επιστήμη στην μποτσουάνα τους.

ΣΗ αναφορά από την Μποτσουάνα λέει ξεκάθαρα ότι και τα τέσσερα περιστατικά που ανιχνεύτηκαν με το νέο στέλεχος, ήταν όλοι πλήρως εμβολιασμένοι.

Να το ξαναπούμε για εκατοστή φορά;
Δεν κάνεις μαζικούς εμβολιασμούς πάνω σε έξαρση επιδημίας.
Γιατί εκβιάζεις τον ιό να μεταλλαχθεί, για να "επιβιώσει".

ΣΑν ένας εμβολιασμένος κολλήσει κάποια από τις μεταλλάξεις που προκύπτουν τυχαία, αυτή όπως είναι ευνόητο θα είναι ανθεκτική στο εμβόλιο που αυτός έχει κάνει.
Αυτός μετά θα την μεταδώσει και σε άλλους εμβολιασμένους, που θα κολλήσουν για τον ίδιο ακριβώς λόγο που την κόλλησε και αυτός: γιατί είναι ανθεκτική στο εμβόλιο που έχουν κάνει.

Έτσι, αφού εξαπλωθεί αρχικά στον εμβολιασμένο πληθυσμό, μετά θα περάσει και στους ανεμβολίαστους και έτσι θα γενικευτεί...

Οι εμβολιασμένοι είναι τα "βαποράκια" που διαδίδουν τις νέες μεταλλάξεις και φυσικά είναι οι πρώτοι που πληρώνουν το τίμημα.IMAGE DESCRIPTION4. Αν ήταν ανεμβολίαστος, θα ήταν στο αυτόφωρο

Δικαιοσύνη δύο ταχυτήτων, επίσημα πλέον...

Αν ήταν ανεμβολίαστος, θα ήταν στο αυτόφωρο, αφού με συμπτώματα κορονοϊού, πήγε στη δουλειά!

Παρεμπιπτόντως, το "τριπλοεμβολιασμένος και άρρωστος" τείνει να γίνει πολύ της μόδας...

Ούτε με την τρίτη δόση πήρε κανείς "τη ζωή του πίσω"!

Ίσως με την τέταρτη, ποιος ξέρει...