ΤΟ ΒΑΡΑΘΡΟ
ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Θάνατοι παιδιών
σε χώρες του Τρίτου Κόσμου
εξ αιτίας εμβολίου


Ένα ακόμη φιάσκο ξέσπασε πρόσφατα με την κυκλοφορία τού νέου πενταπλού εμβολίου Quinvaxem, που δρα κατά τής διφθερίτιδας, τού τετάνου, τού κοκκύτη, τής ηπατίτιδας Β και Hib (Haemophilus influenzae τύπου b). Σύμφωνα με αναφορές, τουλάχιστον 26 παιδιά έχασαν τη ζωή τους και πολλά περισσότερα έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από το Quinvaxem.

Οι παρενέργειες τού επικίνδυνου αυτού εμβολίου (λες και τα άλλα είναι ακίνδυνα) είναι οξύς πυρετός, μώλωπες στο σώμα, εμετός, διάρροιες κ.ά..

Το Quinvaxem αποτελεί ένα ακόμη πείραμα από τα πολλά, που γίνονται στον Τρίτο Κόσμο. Δράστης, η γνωστή «φιλανθρωπική» οργάνωση, που δρα πάντοτε για το καλό τής ανθρωπότητας, η Unicef. Το εμβόλιο αυτό αποτέλεσε ένα ακόμη πείραμα στα τόσα, που έχουν γίνει προς τα παιδιά τής Αφρικής, τής Ινδίας και τής Ασίας. Ο πραγματικός αριθμός των θυμάτων από το εμβόλιο είναι άγνωστος και άγνωστος θα παραμείνει κι ο αριθμός των παιδιών, που θα πεθάνουν στο επόμενο βραχυπρόθεσμο διάστημα κι αυτών, που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα με βαριές ή και ελαφρές βλάβες.

Μέχρι σήμερα δίνεται σε παιδιά ηλικίας ακόμα και κάτω των οκτώ εβδομάδων! Σκεφτείτε έναν παρθένο κι αγνό οργανισμό, που ακόμα δεν έχει καν αναπτύξει ανοσοποιητικό σύστημα (ξεκινάει να δημιουργείται μετά τον ενάμιση χρόνο ζωής), να εισβάλλουν στο αίμα του επικίνδυνοι ιοί και θανατηφόρα έκδοχα και συντηρητικά πέντε μαζί εμβολίων σε ένα! Αυτό βέβαια ισχύει και για τα υπόλοιπα εμβόλια, που πλήττουν κατά ριπάς τα βρέφη δυο μήνες μετά την γέννησή τους.

Βέβαια, η ΠΟΥ (Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας - αρρώστειας καλύτερα) δηλώνει ανερυθρίαστα, ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές, αφού όλες οι μελέτες τού εμβολίου, που κατασκευάζεται στη Νότια Κορέα, επιβεβαιώνουν την ασφάλεια του!

Τα ΜΜΕ ως άλλοι Πόντιοι Πιλάτοι νίπτουν τας χείρας τους, τις «άγιες» αυτές μέρες τού Πάσχα...

Στους εναλλακτικούς χώρους γνωρίζουμε, ότι αν η ανθρωπότητα δεν ξυπνήσει σύντομα από την βαθιά ύπνωση, που της έχουν επιβάλλει οι φαρμακευτικές εταιρείες με τους γιατρούς τους, θα πέσει μέσα στο βάραθρο, που έχει στηθεί μπροστά της κατά τα τελευταία εκατό περίπου χρόνια.

Ως επίλογο αξίζει να επισημάνουμε, ότι στο κατώφλι τού βάραθρου αυτού δέν υπάρχει έξοδος επιστροφής ή διαφυγής, διότι πρόκειται για το βάραθρο τής αρρώστειας και τού θανάτου.


ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ