ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ COVID
ΑΥΞΗΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ
ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΩΝ
ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑΣ Κ.ΛΠ.

Σοκαριστικά στοιχεία
από το Υπ. Άμυνας των ΗΠΑ


IMAGE DESCRIPTIONΣτοιχεία από την επιδημιολογική βάση δεδομένων του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ (DMED, Defense Medical Epidemiology Database), τα οποία αφορούν σε σοβαρές βλάβες της υγείας αμερικανών στρατιωτικών εξ αιτίας των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού, αποκάλυψε ο δικηγόρος του Ohio Tom Renz σε πάνελ ειδικών επιστημόνων με θέμα: «COVID-19: Μια δεύτερη γνώμη», που διοργάνωσε την περασμένη Δευτέρα ο γερουσιαστής Ron Johnson.

Κατ' αρχήν, ο κ. Renz αποκάλυψε τα ονόματα των καταγγελόντων τα στοιχεία με την άδειά τους, γνωρίζοντας ότι θα κατηγορούνταν για ψευδορκία αν υπέβαλαν ψευδείς δηλώσεις. Στη συνέχεια, παρουσίασε σοκαριστικά δεδομένα, σύμφωνα με τα οποία:

• Οι αποβολές αυξήθηκαν κατά 279% από τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού κι έπειτα, σε σχέση με το μέσο όρο των πέντε προηγούμενων ετών.

IMAGE DESCRIPTION• Οι καρκίνοι αυξήθηκαν κατά 296%, ομοίως.

• Τα περιστατικά μυοκαρδίτιδας (που ψευδώς περιγράφονται ως ήπια και παροδικά, ενώ προκαλούν μόνιμη καρδιακή βλάβη ή και το θάνατο στις περισσότερες περιπτώσεις) αυξήθηκαν τον περασμένο Αύγουστο κατά 20%, ενώ τον Ιανουάριο του 2022 κατά 2%.

• Οι νευρολογικές διαταραχές αυξήθηκαν 1.048%. Από 82.000 το χρόνο, αυξήθηκαν σε 863.000 σε μόλις ένα χρόνο από τον εμβολιασμό.


• Τα δεδομένα καταδεικνύουν ότι οι στρατιωτικοί χρησιμοποιούνται σαν πειραματόζωα με τους εμβολιασμούς, οι οποίοι προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην υγεία τους, ακόμα και το θάνατο.

IMAGE DESCRIPTION• Το 71% των νέων περιπτώσεων εμφάνισης κορονοϊού ήταν σε εμβολιασμένους και το 60% των νοσηλειών προέρχεται από πλήρως εμβολιασμένα άτομα, όχι από ανεμβολίαστους, όπως επανειλημμένα έχει δηλώσει στην τηλεόραση ο dr. Fauci.

Το ίδιο είχε γίνει και τη χρονιά πριν τον κορονοϊό, όταν είχαν εμβολιαστεί υποχρεωτικά όλοι οι αμερικάνοι στρατιωτικοί για τη γρίπη. Μόλις προέκυψε ο κορονοϊός, τους θέρισε! Περισσότερο από ένα χρόνο πριν, είχε δηλώσει η dr. Judy Mikovits:

«Προωθούν τα εμβόλια γνωρίζοντας ότι τα εμβόλια για γρίπη αυξάνουν κατά 36% τις πιθανότητες να μολυνθείς με COVID-19. Στρατιώτες που εμβολιάστηκαν για γρίπη ήταν πιο επιρρεπείς στους κορονοϊούς. Αυτοί υπάρχουν σε όλα τα ζώα. Οπότε, αν έχεις κάνει εμβόλιο γρίπης, δέχτηκες ένεση με κορονοϊούς». (Διαβάστε στην «Ελεύθερη Έρευνα»: Μάστιγα της διαφθοράς).

Στην εποχή των Σταυροφοριών, ένας ιερέας θα ευλογούσε ολόκληρους στρατούς πριν φύγουν για να πολεμήσουν τους άπιστους. Ομοίως, αμερικανοί στρατιώτες που πολεμούσαν στον Πόλεμο του Κόλπου έπαιρναν κοκτέιλς πολλών εμβολίων πριν πάνε να πολεμήσουμε το «Σατανά Σαντάμ». Κι όταν επέστρεψαν είχαν ένα σωρό προβλήματα υγείας —το Σύνδρομο του Κόλπου— τα οποία οι γιατροί τους ενημέρωσαν ότι ήταν αποτέλεσμα των χημικών, βιολογικών και ατομικών όπλων του Σαντάμ, που όμως δεν υπήρχαν καν, δεν βρέθηκε τίποτε. (Διαβάστε στην «Ελεύθερη Έρευνα»: Σύγχρονη Ιατρική: Η νέα παγκόσμια θρησκεία).

Οι στρατιωτικοί στις ΗΠΑ, αλλά και σε άλλες χώρες αποτελούν υποχείριο-πειραματόζωα των φαρμακευτικών.