ΘΕΡΙΖΕΙ Ο COVID
ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Αν και είναι
όλοι εμβολιασμένοι


«Πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας νοσούν τόσοι γιατροί και προσωπικό στα νοσοκομεία», δήλωσε ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» κ. Γιώργος Μπουλμπασάκος (newsbomb.gr). Περίπου εκατό υγειονομικοί που εργάζονται στο νοσοκομείο φέρεται να έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό.

IMAGE DESCRIPTIONΠαρόμοια κατάσταση επικρατεί και σε άλλα νοσοκομεία της χώρας. Πολλοί υγειονομικοί αυτή στιγμή νοσούν από κορονοϊό. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας απειλείται με κατάρρευση εξαιτίας κυρίως των ελλείψεων σε προσωπικό κι αυτό είναι αποτέλεσμα της κυβερνητικής απόφασης να θέσει εκτός ΕΣΥ 7.000 στελέχη, επειδή δεν εμφολιάστηκαν. Καταρρέει όμως και το επίσημο αφήγημα, αφού όλοι οι νοσούντες υγειονομικοί είναι εμφολιασμένοι.

Αποφάσισαν τη δήθεν ανοσία της αγέλης (βλ. Ανοησία της αγέλης) για το υγειονομικό προσωπικό, αλλά αποδείχτηκε ότι η μετάδοση του ιού γίνεται από τους εμφολιασμένους υγειονομικούς. Έδιωξαν τους ανεμφολίαστους και τώρα επιβάλλουν την εργασία των νοσούντων εμφολιασμένων, που μεταδίδουν τον ιό.

Παρόμοια κατάσταση έχουμε και στον αθλητισμό στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως, όπου παιχνίδια και πρωταθλήματα σε όλα τα σπορ αναβάλλονται καθημερινά, λόγω νόσησης των εμφολιασμένων αθλητών, αλλά και των φιλάθλων, που τουλάχιστον στην περίπτωση της Ελλάδας, είναι όλοι υποχρεωτικά εμφολιασμένοι.
(Βλ. Θερίζει ο Covid τους αθλητές, αν και είναι όλοι εμβολιασμένοι).