ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Εκτός από υπερήλικες
με υποκείμενα ή χρόνια
νοσήματα, πολλοί πεθαίνουν
όχι λόγω του κορονοϊού,
αλλά εξαιτίας των εμβολίων!

Το παρακάτω κείμενο είναι από συνέντευξη της dr. Judy Mikovits
στο londonreal.tv, όπως αναρτήθηκε στην πλατφόρμα
brighteon.com (μετάφραση: vasoula2908).
Οι εικόνες, τα βίντεο και οι υπότιτλοι
προστέθηκαν με μέριμνα της «Ελεύθερης Έρευνας».


IMAGE DESCRIPTIONΤον αντιμετωπίζουν σα θανατηφόρο ιό, που απειλεί τον κόσμο. Τι πιστεύετε πως γίνεται;

— Θεωρώ πως είναι μάστιγα διαφθοράς κι ο κόσμος μπορεί να το αντιληφθεί αυτό, γιατί τα μέτρα που λήφθηκαν παγκοσμίως, όπως οι μάσκες, το «μένουμε σπίτι», το κλείσιμο δημόσιων τουαλετών, δημόσιων παραλιών, δεν είναι μέτρα δημόσιας υγείας που θα σταματούσαν μια έξαρση ιού.

Μπορεί να την παρατείνουν και οι ευάλωτοι θα γίνουν πιο ευάλωτοι, γιατί η ανοσία ίασης με τον ήλιο, τη θάλασσα, την άμμο, την άσκηση, προστατεύει τους πιο ευάλωτους από τους υγιείς και αποκτούν ανοσία. Τώρα γνωρίζουμε ότι η λεγόμενη ανοσία της αγέλης προέκυψε σε μέρη όπως η Σουηδία, η Νότια Κορέα, όπου δεν επιβλήθηκαν τέτοια δρακόντεια μέτρα.

Μας στέρησαν ελευθερία για την υγεία μας, γι΄ αυτό τη θεωρώ μάστιγα διαφθοράς.


Δηλαδή θεωρείτε ότι κάνουμε το αντίθετο απ΄ αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε;

— Βεβαίως! Κάθε μέτρο που επέβαλαν οι αξιωματούχοι και ειδικά οι συστάσεις να γίνει εμβολιασμός για γρίπη. Δημοσιεύματα δείχνουν ξεκάθαρα ότι γινόμαστε πιο επιρρεπείς σε μόλυνση κορονοϊού αν εμβολιαστούμε για γρίπη.

Ωστόσο, εδώ στις ΗΠΑ και στην Ιταλία, δύο χώρες που χτυπήθηκαν πιο έντονα, αυτά τα εμβόλια, αν και δεν είναι υποχρεωτικά, προτείνονται και χορηγούνται στους ευάλωτους. Σε ηλικιωμένους που έχουν συνοδά νοσήματα κι έχει δημοσιευτεί, ότι αυτό είναι ό,τι χειρότερο για τον κορονοϊό.


IMAGE DESCRIPTIONΣε μια σύσκεψη του Τραμπ, η δρ. Μπιρξ είπε ότι πρέπει να κάνουν αμέσως το εμβόλιο της γρίπης, προκειμένου να προστατευτούν κι άκουσα εσάς να λέτε ότι αυξάνονται κατά 36% οι πιθανότητες να προσβληθούν. Θα δούμε γιατί τα λένε αυτά. Θεωρείτε ότι οι μάσκες, οι κοινωνικές αποστάσεις, η καραντίνα θα μας κάνουν κακό μακροπρόθεσμα;

— Ναι, δεν αφορούν τη δημόσια υγεία. Αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό, είναι στρεσογόνα. Βλέπουμε κατάθλιψη, άγχος, φόβο στα παιδιά μας. Οι παππούδες δεν βλέπουν τα εγγόνια, οι φίλοι βλέπονται φορώντας μάσκες. Στα παιδιά θα κάνουν μόνιμη ζημιά τα μέτρα και δεν προστατεύουν τίποτα.

Οι μάσκες δεν προστατεύουν από τους ιούς, αφού τις διαπερνάνε. Παγιδεύουν τοξίνες, επιδεινώνουν λοιμώξεις του αναπνευστικού ενεργοποιώντας τον δικό σου ιό, καθώς καταστέλλεται το ανοσοποιητικό σου. Οι μάσκες είναι στρεσογόνες, το σώμα το νιώθει καταστέλλοντας το ανοσοποιητικό αντί να το ενισχύσει, όπως θα γινόταν με ήλιο, αγάπη και άγγιγμα.


Χρειαζόμαστε το άγγιγμα και την ανταλλαγή μικροβίων και μικροϊών με τους άλλους; Είναι μέρος του να είσαι υγιής;

— Ναι, ενισχύει το ανοσοποιητικό. Έτσι ανταποκρινόμαστε κι αυτό ξέρουμε από γενιές ερευνών. Δεν έχουν ξαναπαρθεί τέτοια μέτρα. Όλα τα στοιχεία δείχνουν λίγο παραπάνω από την εποχική γρίπη, σε σχέση με το θάνατο. Τα στοιχεία δείχνουν από 0,1% έως 0,3% θανάτων από τον κορονοϊό. Οι πιο πολλοί είναι ασυμπτωματικοί, δηλαδή υγιείς, όχι ασυμπτωματικοί φορείς, τελείωσαν με τον ιό. Οι κορονοϊοί δεν παραμένουν, καθαρίζεις όταν αποκτήσεις ανοσία. Ναι, μπορεί να εκτεθείς άλλη χρονιά, αλλά έχεις αντισώματα, θα αντιδράσεις γρήγορα, εκτός αν είσαι πολύ άρρωστος με συνοδά νοσήματα. Διαφορετικά, δεν θα αρρωστήσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία.

Αυτοί με τα συνοδά νοσήματα παθαίνουν ζημιά κυρίως από το οξειδωτικό στρες αυτών των μέτρων.


Περιμένετε εκτόξευση των νοσημάτων μετά τη λήξη της καραντίνας, επειδή το ανοσοποιητικό χειροτέρεψε στην απομόνωση;

— Δεν περιμένω αύξηση νοσημάτων τώρα. Ο κόσμος τώρα ξέρει για υγιεινή διατροφή, για τη βιταμίνη C και άλλες προφυλάξεις. Μπορούμε να πάρουμε μέτρα προφύλαξης. Ξέρουμε για τις ιντερφερόνες τύπου Ι, τη βιταμίνη C, τον ψευδάργυρο, την υδροξυχλωροκίνη. Ξέρουμε πράγματα που μπορούμε να έχουμε στο ράφι μας. Να δυναμώνουμε με αντιοξειδωτικά, φυσικά τη βιταμίνη D και τη λιακάδα. Δεν περιμένω εκτόξευση νοσημάτων.

Ο φόβος καταστέλλει το ανοσοποιητικό. Κι όταν όλοι φοβούνται να βγουν έξω, είναι ό,τι χειρότερο. Εγώ δεν έχω αυτό το φόβο.


Είπατε για τη μεγάλη, «φιλελεύθερη» υπερδιάγνωση του COVID-19 στις ΗΠΑ. Τι εννοούσατε; Και ποιες οι συνέπειες;

— Αναφέρθηκα στα λεγόμενα της δρ. Μπιρξ, που είπε: «Θα διαγνώσουμε τον COVID-19 φιλελεύθερα». Δηλαδή, όποιος βήχει, όποιος έχει πυρετό, όποιος έχει συμπτώματα τύπου γρίπης, ουσιαστικά, όποιος μπει σε νοσοκομείο, θα διαγνωστεί με COVID-19 και το πιο σημαντικό: Και να μην υπάρχουν ενδείξεις της μόλυνσης δεν έχει σημασία, γιατί δεν πεθαίνεις με λοίμωξη, αλλά από λοίμωξη.

Δεν γράφεις πιστοποιητικό θανάτου, ας πούμε για κάποιον που έχει HIV, αλλά έπαθε έμφραγμα, ότι πέθανε από AIDS. Έχουμε πολλούς ιούς. Έχουμε μικροβίωμα στο 8% του σώματός μας. Αυτούς τους ιούς θα ξυπνήσεις με εμβόλια γρίπης. Το ανοσοποιητικό σου είναι καταπονημένο. Όλοι αυτοί είναι μέρος του COVID-19 ή είναι μόνο SARS-Cov-2;

Κανένα φυσιολογικό αίτιο δεν καλύπτεται εδώ. Ο παράγοντας SARS-Cov-2 προκαλεί το COVID-19, οπότε θα υπάρξει μεγάλη εξαπάτηση της δημόσιας υγείας και άτομα με συνοδές λοιμώξεις και άλλες ζημιές, θα πεθάνουν πρώτοι κι η αλήθεια θα θαφτεί μαζί τους, γιατί δεν γίνονται σωστές νεκροψίες.

Μάθαμε ότι δεν θα τους δέχονται στο στρατό αν έχουν μολυνθεί στο παρελθόν. Ξέρουμε άτομα που αυτοκτόνησαν, γιατί μολύνθηκαν, ανάρρωσαν, είχαν αντισώματα, αλλά δεν μπορούσαν να γυρίσουν στη δουλειά τους, γιατί όλοι τους φοβούνταν. Αυτό είναι φρικτό.

Αυτή είναι η «φιλελεύθερη διάγνωση» και τα ψέματα που συνεχίζουν να διαδίδονται από αξιωματούχους της δημόσιας υγείας με σοβαρά αντικρουόμενα συμφέροντα. Το έκαναν αρκετές φορές στο παρελθόν.Σωτ. Τσιόδρας: «Οποιοσδήποτε πέθαινε από ή με COVID, καταγραφόταν σα να πέθαινε από COVID.
Το να έχεις COVID δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πεθαίνεις από το COVID.
Εμείς το καταγράφαμε σα να πεθαίνεις από COVID
»!Τι γίνεται στ΄ αλήθεια εδώ; Μιλάτε για τα άτομα που στέκονται δίπλα στον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Τι κάνουν; Ποια η διαφορά; Είναι ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο που έπεσε στα χέρια τους και φέρονται ανάλογα ή παίζουν όλα στα οικονομικά συμφέροντα;

— Υπάρχουν πολλά στοιχεία που καταδεικνύουν ότι είναι μια μάστιγα διαφθοράς και συγκάλυψη. Γίνεται ανάμιξη ιστών ζώων με αυτούς των ανθρώπων και τα χορηγούν σε άτομα με καταπονημένο ανοσοποιητικό, που είναι ο ορισμός των εμβολίων μας χωρίς τεστ ασφαλείας. Μολυσμένο αίμα με πολλούς βλαπτικούς παράγοντες που βγαίνουν από τα εργαστήρια. Όχι μόνο ένα νέο SARS-Cov-2, άλλα πολλά στελέχη καρκινογόνων ρετροϊών από αίμα πιθήκων, γουρουνιών, αγελάδων.

Όλα αυτά είναι μέσα στα εμβόλιά μας κι όσοι έχουν καταπονημένο ανοσοποιητικό (τα μισά παιδιά στις ΗΠΑ έχουν άσθμα), αυτά τα άτομα είναι επιρρεπή στους κορονοϊούς, το COVID-19.

Προωθούν τα εμβόλια και μας λένε ότι δεν θα μπορέσουμε να γυρίσουμε στη ζωή μας χωρίς υποχρεωτικό εμβολιασμό. Αυτά τα εμβόλια θα σκοτώσουν τους ευάλωτους κι έτσι θα καλύψουν σαράντα χρόνια μάστιγας διαφθοράς και ζημιές από τα εμβόλια.

36 χρόνια τώρα δεν κάνουμε τεστ ασφαλείας στα εμβόλια στις ΗΠΑ και δεν διαφέρει στην Αγγλία, πού γίνεται εκτενής δουλειά την τελευταία δεκαετία με το ΜΕ (μυαλγική εγκεφαλομυελίτιδα).

Υπάρχει μεγάλη διαφθορά πάνω σ΄ αυτό. Δέχομαι μηνύματα από ασθενείς στο Λονδίνο, που λένε ότι οι πάσχοντες από ΜΕ, έπαθαν COVID-19 από ψυχοσωματικό φόβο και το προκάλεσαν μόνοι τους. Και ψευδώς έλεγαν ότι αυτές οι ασθένειες δεν είναι μολυσματικές. Μολυσματικοί παράγοντες προκαλούν την ΜΕ, τον αυτισμό, τον καρκίνο, αλλά λένε ότι είναι ψυχοσωματικό. Κι οι μελέτες που κατέδειξαν ως απάτες. Άτομα όπως η Σάρα Μάιχιλ κι άλλοι γιατροί, δέχτηκαν άγρια επίθεση, όπως εγώ στις ΗΠΑ.

Βλέπω λοιπόν ξεκάθαρα τις αποδείξεις ότι πρόκειται για μάστιγα διαφθοράς κι όσοι παθαίνουν ζημιά θα πεθάνουν όχι μόνο από το SARS-Cov-2 αν μολυνθούν, αλλά ειδικά αν δεχτούν οποιοδήποτε εμβόλιο ξανά.


IMAGE DESCRIPTIONΘεωρείτε πως εμποδίζουν τις θεραπείες μέχρι να μολυνθούν όλοι κι όταν μολυνθούν να βγουν τα εμβόλια και θα πεθάνει κόσμος από αυτό, οπότε θα γίνει η συγκάλυψη της διαφθοράς που υπήρχε τα τελευταία σαράντα χρόνια;

— Ναι, γιατί θα πουν ότι πέθαναν από COVID-19 κι όχι από ζημιά από εμβόλια, που την αρνούνται. Η ΜΕ σχετίζεται άμεσα με τους ρετροϊούς γάμμα που ήρθαν από το μολυσμένο αίμα μέσα στα εμβόλια τα τελευταία τριάντα, μην πω και εβδομήντα χρόνια από τα τελευταία περιστατικά στις ΗΠΑ το 1934. Μάθαμε ότι εντεροϊοί που προκαλούν πολιομυελίτιδα πέρασαν από μυαλά ποντικών, «πήραν» καρκινογόνα και ρετροϊούς που προκαλούν νευρολογικά αυτοάνοσα. Αργότερα καλλιεργήσουμε αυτά τα εμβόλια με ζωντανούς ιούς, όπως το τριπλό, της πολιομυελίτιδας, τους ιούς RNA. Τους καλλιεργήσαμε σε κύτταρα ζώων και τα ίδια κύτταρα νεφρών πιθήκων που έχουμε το SARS-Cov-2, το SIV που είναι ο πρόγονος, η εκδοχή των πιθήκων στο HIV κι έναν άλλο φρικτό ιό από πίθηκο της οικογένειας ρετροϊών γάμμα, που προκαλούν έντονες δυσλειτουργίες του ανοσοποιητικού.

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά αυτών των ασθενών. Θα είναι οι πρώτοι νεκροί από το εμβόλιο, ειδικά αν χορηγηθεί μετά τη μόλυνση. Τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα. Κάθε άλλη περίπτωση παρασκευής εμβολίου SARS ή MERS, προκαλεί την ασθένεια και το θάνατο.


Αυτό είναι πολύ σκοτεινό σενάριο. Μιλούσα με τον Ρόμπερτ Κένεντι τον νεότερο. Έχω πτυχίο από το MIT, γνωρίζω την επιστημονική μέθοδο κι όταν άρχισε να εξηγεί τις δοκιμές ή την έλλειψη δοκίμων στα εμβόλια, έμεινα άναυδος. Κι όταν ανέφερε ότι οι εταιρείες δεν είναι υπόλογες, εξεπλάγην. Πήρα ένα μάθημα για τα εμβόλια, έφριξα. Έπεσε το σαγόνι μου. Υπέθεσα ότι κάνουν δοκιμές όπως κάθε φάρμακο, αλλά δεν γίνονται. Και είπε πως δεν είναι κατά των εμβολίων, όπως όταν παλεύει για τον υδράργυρο στη θάλασσα, δεν είναι κατά των ψαριών. Έχετε πει ότι δεν είστε κατά των εμβολίων. Σχολιάστε τις παρατηρήσεις μου.

— Όχι, δεν είμαι κατά των εμβολίων. Το 1980 ήμουν σε μία ομάδα που χρησιμοποίησε την πρώτη ανοσοθεραπεία, την ιντερφερόνη-α για καρκίνους που σχετίζονται με μολύνσεις. Το υπόλοιπο της καριέρας μου, πίστευα κι έφτιαχνα φάρμακα
και εμβόλια με βάση την ιδέα ότι επιμορφώνουμε το ανοσοποιητικό να αποτρέψει ή να θεραπεύσει λοιμώξεις ή καρκίνο.
Αυτός είναι ο ορισμός του εμβολίου.

Όλες οι ανοσοθεραπειες που έφτιαξα, σε όλες όσες βασίζονται σε φυσικά προϊόντα που αναπτύξαμε στην 40ετή καριέρα μου, οι δοκιμές ήταν εκτεταμένες με διπλές μελέτες με τυφλές επιλογές placebo για ασφάλεια, οπότε προσθέτεις φάρμακο σε πρωτόκολλο, δοκιμάζεις το καθένα ξεχωριστά και μετά το συνδυασμό. Αυτό παίρνει χρόνια. Πρώτα οι δοκιμές ασφαλείας με επιταχυμένες δόσεις, όπου επιταχύνεις στο επίπεδο τοξικότητας.

Αντιτίθεμαι στο γεγονός ότι ούτε μία τέτοια μελέτη δεν έχει γίνει 36 χρόνια τώρα στο πρόγραμμα εμβολιασμών, ό,τι κι αν παρασκευάζουν. Προσθέτουν πράγματα κάθε χρόνο, δεν κάνουν δοκιμές στους συνδυασμούς και κυρίως στην παρασκευή των εμβολίων.

Ας πάρουμε ένα παράδειγμα, ότι κάνετε εμβόλιο για ηπατίτιδα Β, διφθερίτιδα, τέτανο, κοκκύτη και IPV για πολιομυελίτιδα, δηλαδή έξι αντιγόνα σε μία ένεση. Αν τα φτιάχνεις μαζί και καθαρίζεις τη σαβούρα, μπορεί να είναι ασφαλές. Αλλά δεν καθαρίζονται μαζί. Φτιάχνονται ξέχωρα και συνδυάζονται, οπότε προσθέτεις τις τοξίνες και τους μολυσματικούς παράγοντες.

Το πρόγραμμα που ανέφερε ο Μπόμπι Κένεντι, το νομοσχέδιο για αποζημιώσεις από ζημιές εμβολίων, γέννησε το πρόγραμμα αποζημιώσεων. Την τελευταία πενταετία ο δρ. Ρουσέτι κι εγώ καλούμαστε ως ειδήμονες μάρτυρες και δείχνουμε πώς κάνουν τα εμβόλια τις ζημιές που βλέπουμε στα επιρρεπή παιδιά και στους ηλικιωμένους. Όπως ένας ξαφνικός θάνατος από ανακοπή, 24 ώρες μετά το εμβόλιο για τη γρίπη σε 80χρονο.

Οι ζημιές που βλέπουμε είναι οι ίδιες αλλαγές στις εκφράσεις γονιδίων, η ίδια έλλειψη αντιοξείδωσης, η ίδια μιτοχονδριακή δυσλειτουργία, η ίδια θύελλα κυτοκίνης. Κι έτσι γράφουμε τις αναφορές και μας αποκάλεσαν ηλίθιους, γιατί είπαν ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις, δεν είναι συστημικά, προκαλούν τοπική φλεγμονή και τίποτε άλλο.

Ωστόσο, τι προκαλεί το COVID-19; Mιτοχονδριακή δυσλειτουργία, θύελλα κυτοκίνης, αφανισμός της γλουταθειόνης, οξειδωτικό στρες, επίπεδα σιδήρου στο αίμα.

Πρέπει να πιστέψουμε ότι ο κορονοϊός τα προκαλεί αυτά και είναι ακριβώς οι ζημιές από τα εμβόλια, όπως το ζούμε πέντε χρόνια τώρα.

Για αυτό λέω πως είναι μία μεγάλη συγκάλυψη, γιατί δεν θα εκτεθεί κάνεις με φυσικό τρόπο στο SARS-Cov-2, αλλά θα πουν ότι πέθαναν πολλοί από COVID-19, που δεν είχε καμία σχέση με το SARS-Cov-2, αλλά με άλλες περιβαλλοντικές τοξίνες σε άτομα με καταπονημένο ανοσοποιητικό, οι οποίοι εμβολιάστηκαν τις τελευταίες δεκαετίες και καταπονήθηκε άγρια το ανοσοποιητικό τους.Σωτ. Τσιόδρας: «Η μέση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 74 έτη
και το 91% είχαν κάποιο υποκείμενο νόσημα ή και ηλικία 70 ετών και άνω.
»Πεθαίνουν αυτοί με καταπονημένο ανοσοποιητικό λόγω των εμβολίων κι όχι λόγω του ιού;

— Βεβαίως!Υπάρχει ο ιός;

— Ναι, αναμφίβολα υπάρχει.

Υπάρχει και μολύνθηκαν αρκετοί στα εργαστήρια και οι νοσηλευτές, από νοσοκομειακή λοίμωξη. Στο πρώτο μας βιβλίο, στο κεφάλαιο 8, αναφερθήκαμε σε όσους κλήθηκαν σε σύσκεψη υψηλού επιπέδου και είπαν: «Θεέ μου, δηλαδή όλες οι αλληλουχίες που είδαμε το ΄80 ήταν αληθινές;. Κι η συγκάλυψη ήταν ότι δεν μπορούσαν να αναπροσαρμόσουν τα εργαστήρια για να τα κάνουν ασφαλή. Αν δούλευες με το HIV, λέγεται «επίπεδο βιοασφάλειας 3», οπότε όσοι δούλευαν σε εργαστήρια μολύνονταν από αερόβιους ιούς, που μολύνουν από το βήχα κι από υγρά. Τα ίδια που βλέπουμε στον κορονοϊό. Αερόβιους καρκινογόνους ιούς. Κι η κυβέρνηση είπε: «Καλύψτε το!».

Εγώ μολύνθηκα, πολλοί συνάδελφοί μου επίσης. Τις προάλλες, έγραψα στον Μπόμπι. Με ρώτησε τι νομίζω πως γίνεται. Νομίζω ότι είναι SARS-Cov-2, συν XMRV, συν HIV, συν πολλοί άλλοι παράγοντες στα εμβόλια, ανάλογα τα εμβόλια, από αίμα αγελάδων, γουρουνιών. Κάποια γουρούνια έχουν κορονοϊούς.

Και η συχνότητα του 5G στα 160 GHz νομίζω διαχωρίζει την αιμοσφαιρίνη από το σίδηρο και ο σίδηρος (φερριτίνη) μπαίνει στο αίμα. Αν τα επίπεδα φερριτίνης ξεπεράσουν το 3.000 θα έχει στην ίδια θύελλα κυτοκίνης που αποδίδεται στη μόλυνση SARS-Cov-2. Οπότε δεν ξέρουμε, και δεν κάνουν δοκιμές γι΄ αυτό κάνουν «φιλελεύθερες» διαγνώσεις και όλες οι ζημιές εμβολίων συγκαλύπτονται.

Αυτή είναι η θέση μου και μπορώ να τη στηρίξω με πολλά στοιχεία κι αυτά τα μέτρα που παίρνουν αποδεικνύουν αυτά που λέω.


Πολλοί οι παράγοντες. Θεωρείτε πως είναι και το 5G;

— Ναι. Έχω συναδέλφους με μεγάλη εμπειρία και το πιστεύουν κι εκείνοι.

Υπάρχουν κι άλλα, όπως το ουράνιο, το πλουτώνιο, τα απόβλητα, όσα βλέπουμε στο περιβάλλον σε αφθονία. Πέρυσι τον Αύγουστο έγινε διαρροή στη Ρωσία, που έφτασε και στις ακτές μας, στην Καλιφόρνια. Κάποια προβλήματα μοιάζουν με ζημιά από ραδιενέργεια σύμφωνα με φίλους μου γιατρούς.

Όταν ταξιδεύεις με αεροπλάνο κι ανεβαίνεις πάνω από τα 10.000 πόδια εκτίθεσαι σε πολύ ραδιενέργεια, γιατί είσαι πάνω από το προστατευτικό όζον. Οπότε στα αεροπορικά ταξίδια δεν είσαι πιο επιρρεπής στις μολύνσεις λόγω των επιβατών, αλλά λόγω της ενέργειας του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου που είναι έντονη σε συνδυασμό με τη ραδιενέργεια. Καθώς διασχίζεις τη χώρα αεροπορικά έχεις οξειδωτικό στρες και αφανίζεις την κυτταρική γλουταθειόνη, τους προστατευτικούς μηχανισμούς κι αυτό διευκολύνει τις λοιμώξεις, όχι μόνο τον κορονοϊό.


IMAGE DESCRIPTIONΟ Κλάους Πίσελ, διευθυντής του Ινστιτούτου Ιατροδικαστικής στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου, διαθέτει σήμερα τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων. «Μπορούμε από τους νεκρούς να μάθουμε πολλά για τους ζωντανούς», σημειώνει ο Πίσελ.

Από τις 22 Μαρτίου έως τις 11 Απριλίου μελέτησαν 65 νεκρούς, οι οποίοι είχαν ασθενήσει από τον κορωνοϊό. Από αυτούς 46 είχαν ήδη πνευμονολογικές παθήσεις, 28 είχαν ασθένειες άλλων οργάνων ή είχαν υποστεί μεταμόσχευση. Δέκα ήταν διαβητικοί και παχύσαρκοι, δέκα από αυτούς είχαν καρκίνο και 16 υπέφεραν από άνοια. Οι παθήσεις αυτές σε κάποιους συνυπήρχαν.

Η βάση δεδομένων του Πίσελ περιέχει πλέον πληροφορίες που αντλήθηκαν από περισσότερες από εκατό νεκροψίες. Και όλοι επιβεβαιώνουν: Κανένας από τους νεκρούς δεν επηρεάστηκε αποκλειστικά από τον κορονοϊό, αλλά είχε ήδη καρδιαγγειακά προβλήματα, υψηλή αρτηριακή πίεση, αρτηριοσκλήρωση, διαβήτη, καρκίνο, πνευμονική ή νεφρική ανεπάρκεια ή κίρρωση του ήπατος.

Τα δεδομένα του Πίσελ επιβεβαιώνουν σχεδόν κατά γράμμα μελέτη του ιταλικού Υπουργείου Υγείας, η οποία δεν βασίζεται σε νεκροψίες, αλλά στην πορεία της νόσου σε 1.738 νεκρούς ασθενείς COVID-19. Εκτός από τον ιό, το 96,4% αυτών υπέφερε από τουλάχιστον ακόμη μία ασθένεια.

Συγκεκριμένα, οι πιο συχνές παθήσεις ήταν η υψηλή αρτηριακή πίεση (70%), ο διαβήτης (32%) και οι καρδιαγγειακές παθήσεις (28%). Η μέση ηλικία των αποθανόντων στην Ιταλία είναι μέχρι στιγμής τα 79 έτη και στο Αμβούργο τα 80 έτη.

Και οι είκοσι νεκροί ασθενείς με COVID-19 που εξετάστηκαν από τον Αλεξάντερ Τζάνκοφ, επικεφαλής στον τομέα αυτοψίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βασιλείας, είχαν επίσης υψηλή αρτηριακή πίεση. Επιπλέον, οι περισσότεροι από αυτούς ήταν υπέρβαροι. Τα δύο τρίτα των νεκρών είχαν καρδιακά προβλήματα και το ένα τρίτο διαβήτη (lifo.gr).
Αυξηθήκαν οι θάνατοι η αναταξινομήθηκαν;

— Αναταξινομήθηκαν. Σ΄ αυτή τη χώρα πεθαίνουν 2.000 άνθρωποι τη μέρα από καρκίνο. Οι καρκινοπαθείς επιδεινώθηκαν τώρα, γιατί δεν τους κάνουν τις θεραπείες τους. Οπότε, ταξινομούνται αλλού οι θάνατοι κι ο κόσμος παραπλανείται.


Δεν υπάρχει καθαρή αύξηση λόγω COVID-19;

— Όχι.


Τους ταξινομούν αλλιώς τώρα και πληρώνονται για αυτή την αναταξινόμηση, λόγω της διαφθοράς στο παρασκήνιο για τη συγκάλυψη των επιπτώσεων των εμβολίων τα τελευταία σαράντα χρόνια;

— Σωστά.Πείτε μου για τα εμβόλια. Για να είμαι ειλικρινής μιλώ σε κόσμο την τελευταία πενταετία, οι οποίοι είναι καχύποπτοι. Έχω δύο αγοράκια, τριών και τεσσάρων ετών. Δεν τα εμβόλιάσαμε, αλλά το σκεφτόμουν. Έχω επιστημονική μόρφωση και πίστευα στην επιστήμη, ειδικά αν κάνουν δοκιμές. Τα εμβόλια βασίζονται στην επιστήμη κι εμπιστευόμουν το κατεστημένο. Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι αυτά τα τοξικά κυκλοφορούν στον κόσμο και χορηγούνται στα παιδιά μας. Στην Αγγλία πρέπει να τα κάνουν για να πάνε σχολείο. Πώς γίνεται ένα τόσο εμφανές ψέμα να διογκώθηκε τόσο, χωρίς να πει κανείς τίποτα;

— Όπως εσύ, έχω τις κλασικές καταβολές. Έφτιαχνα ανοσοθεραπείες και εμβόλια, παρότρυνα τις αδελφές μου να κάνουν το εμβόλιο Gardasil για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.

Μέχρι να βιώσω αυτές τις καταστάσεις το 2011 και με αυτά που διαπίστωσα όταν είδα τα στοιχεία, γιατί οι πιο πολλοί δεν τα βλέπουμε, δουλεύουμε σε άλλους τομείς, κάνουμε διαφορετικά είδη ανοσοθεραπειών, συνειδητοποίησα πως δεν γινόταν κανένα τεστ ασφαλείας, όταν είδα τη λίστα των πρόσθετων, δηλαδή όλα τα άλλα στο εμβόλιο, όχι το αντιγόνο που θα δώσει ανταπόκριση ανοσοποιητικού.

Υπάρχουν βλαπτικοί παράγοντες, μικρόβια, αλουμίνιο, φορμαλδευγή (φορμόλη), το Polysorbate 80 το οποίο είναι απορρυπαντικό που ανοίγει τη φραγή αίματος-εγκεφάλου. Το χρησιμοποιούμε στην παρασκευή φαρμάκων για καρκίνο στον εγκέφαλο, γιατί είναι δύσκολο να μπει κάτι στον εγκέφαλο. Γιατί το χορηγούν σε νεογνό ή σε υπερήλικα ή σε οποιονδήποτε άλλο;

Οι πιο πολλοί δεν ξέρουν το διάταγμα για τις ζημιές από εμβόλια του 1986, όπου οι κατασκευαστές έπαψαν να είναι υπόλογοι. Η Κυβέρνηση, το Σύστημα Υγείας και το Υπουργείο Δικαιοσύνης ανέλαβαν τις δοκιμές. Τότε ήταν πρόεδρος ο Ρήγκαν.

Ο Τόνι Φάουτσι του είπε, πως αναπόφευκτα τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή και δεν θα φτιάχνουμε εμβόλια για τις πανδημίες αν δεν μας απαλλάξεις από τις αγωγές.

Το βιβλίο μας «Μάστιγα της διαφθοράς», υπάρχει κεφάλαιο για το ΄80. Ένας δικηγόρος, ο Μάικ Χιούγκο κέρδιζε πολλές αγωγές για ζημιές από το DTP, όπως τις τεράστιες αγωγές πριν μερικά χρόνια με την Monsanto, ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων. Τότε θα ήταν λιγότερο για τα παιδιά που έπαθαν ζημιά από το DTP.

Τι είναι το DTP; διφθερίτιδα, τέτανος, κοκκύτης. Καλλιεργούν το μικρόβιο του κοκκύτη στο κύτταρο και για να εξηγήσω πώς το έκαναν: Πήραν τα κύτταρα, τα κοπάνησαν στο τοίχωμα ενός φυγοκεντρικού για να τα συμπυκνώνουν, δεν καθάρισαν τη σαβούρα, δεν καθάρισαν τα κύτταρα στα οποία καλλιεργήθηκε κι αυτό προκαλούσε σπασμούς, θανάτους.

Πήραν σαβούρα από κύτταρα ζώων και τα χορήγησαν στον κόσμο. Το κόστος για να καθαριστεί το εμβόλιο ήταν ελάχιστο για κάθε δόση. Να καλέσεις κάποια στιγμή τον Μάικ Χιούγκο. Μου έμαθε πολλά. Δεν τα ήξερα αυτά το 2011. Αυτός με διαφώτισε, δούλευε πάνω σε αυτά. Έγραψε μέρος του νόμου για το πρόγραμμα αποζημίωσης από ζημιές εμβολίων, γιατί τραβούσαν τις υποθέσεις για χρόνια κι οι οικογένειες χρειάζονταν ανακούφιση για τα παιδιά τους που ήταν ανάπηρα κι έπρεπε να έχουν ειδική φροντίδα. Υποτίθεται ότι θα γινόταν γρήγορα, σε ένα χρόνο η αποδοχή ότι τα εμβόλια έκαναν ζημιές.

Το δικαστήριο είχε διαφθαρεί τόσο το 2011 ήταν η απόλυτη διαφθορά, ώστε να θεωρηθεί αθώο το εμβόλιο πάση θυσία.

Με όλα αυτά που πέρασα αυτά τα χρόνια, η χειρότερη διαφθορά, το πιο φρικτό που έχω δει, είναι δίκες για τα εμβόλια. Το απόλυτο κακό.Και παίζεται πολύ χρήμα, υποθέτω. Βλέπουμε τον Γκέιτς και τον δρα Φάουτσι να λένε ότι η μόνη λύση είναι το εμβόλιο. Θελεις να γυρίσεις στη δουλειά; Δεν θέλεις να χάσεις τα λεφτά σου; Εμβόλιο! Θελεις να πας σε συγκεντρώσεις; Εμβόλιο! Το δίνουν σαν τη μοναδική λύση κι ο κόσμος σχεδόν τρέχει προς αυτό σαν λύση. Πώς εμπλέκονται; Είναι καθαρά οικονομικά τα συμφέροντα αυτών και άλλων στη διαφθορά;

— Είναι κατά κύριο λόγο οικονομικό, αλλά πρόκειται για εγκληματικό εκβιασμό. Ξέρουν ότι τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή, ότι ο κόσμος δεν θα μολυνθεί, τα στοιχεία δείχνουν ότι δεν φτιάξαμε εμβόλιο για το SARS σε είκοσι χρόνια, που να βοηθά, παρά μόνο επιδεινώνει και σκοτώνει. Ωστόσο, οι αξιωματούχοι, ο δρ. Φάουτσι, η Ντέμπρα Μπιρξ, ο Ρόμπερτ Ρέντφιλντ, όχι μόνο έχουν οικονομικά συγκρουόμενα συμφέροντα με το Ίδρυμα Γκέιτς και άλλα, αλλά συγκαλύπτουν εγκληματικό εκβιασμό και απάτη σε έντυπα από τη δεκαετία του ΄80, με απάτη για το εμβόλιο και τα φάρμακα για το HIV. Πρέπει να κατηγορηθούν για προδοσία. Απλά είναι μία μάστιγα διαφθοράς. Είναι μεγάλη συγκάλυψη. Είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω.IMAGE DESCRIPTIONΗ ταινία Matrix περιγράφει ένα μέλλον, στο οποίο ο κόσμος όπως τον ξέρει ο άνθρωπος είναι μια εικονική πραγματικότητα, που δημιουργήθηκε και συντηρείται από νοήμονες μηχανές, προκειμένου να κατευνάσει, υποτάξει και εκμεταλλευτεί τον ανίδεο ανθρώπινο πληθυσμό. Μια από τις πιο κλασσικές σκηνές της ταινίας είναι η επιλογή του Νίο (του πρωταγωνιστή) ανάμεσα στο μπλε και το κόκκινο χάπι. Ο αρχηγός της αντίστασης, ο Μορφέας, του δίνει τις εξής επιλογές: «Αυτή είναι η τελευταία σου ευκαιρία. Μετά από αυτό το σημείο δεν υπάρχει γυρισμός. Παίρνεις το μπλε χάπι, η ιστορία τελειώνει. Ξυπνάς στο κρεβάτι σου και πιστεύεις ό,τι θέλεις εσύ. Παίρνεις το κόκκινο χάπι, παραμένεις στην Χώρα των Θαυμάτων και θα σου δείξω πόσο βαθιά φθάνει η πραγματικότητα. Θυμήσου, το μόνο που σου προσφέρω είναι η αλήθεια.
Τίποτε παραπάνω
». Φυσικά, ο Νίο παίρνει το κόκκινο χάπι κι έτσι ξεκινά η περιπέτεια του.
Ο συμβολισμός των δύο χαπιών είναι τόσο πρωτότυπος, όσο και αρχαίος — έχει ειπωθεί πως πρόκειται για μια μοντέρνα μεταφορά της πλατωνικής αλληγορίας του σπηλαίου.
(Σ.σ. βλ. Οι φρουροί του Συστήματος). Με το μπλε χάπι, ο Νίο θα παραμείνει στο νοητικό περιβάλλον κατά την αντίληψη της μεγάλης μάζας της κοινωνίας, υπό την καθοδήγηση και τον έλεγχο του καθεστώτος και των μέσων επικοινωνίας, όπως ορίζουν οι κοινές αντιλήψεις, στερεότυπα και νόρμες. Αποφεύγεται η αμφισβήτηση κι ο κριτικός έλεγχος του επικρατούντος αφηγήματος ηθικής και κανόνων, υιοθετείται μια στάση κατ’ εξοχήν κομφορμιστική. Το υποκείμενο παραμένει σε μία κατάσταση αποχαύνωσης και άγνοιας.
Το κόκκινο χάπι όμως, περιέχει την αλήθεια και την απαγορευμένη γνώση. Θέτοντας τολμηρά και «αιρετικά» ερωτήματα, αμφισβητώντας το status quo, το κόκκινο χάπι βάζει το «μικρόβιο» της καχυποψίας, του σκεπτικισμού και της ελευθεροφροσύνης. Αποτελεί μεταφορά εξερεύνησης, αποκάλυψης, διαφωτισμού. Το παραπέτασμα πέφτει και φαίνεται η αληθινή μορφή και ουσία των πραγμάτων, οι όντως κανόνες της κοινωνίας και του σύμπαντος. Το κόκκινο χάπι σπάει τα δεσμά της άγνοιας και της υποταγής. Είναι σπόρος επαναστατικού αναβρασμού. (Μάριος Νοβακόπουλος: «Παίρνοντας το κόκκινο χάπι: Ψυχολογία της απόδρασης από το Matrix», cognoscoteam.gr).
Βλέποντας την ταινία, είμαστε σίγουροι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των θεατών ταυτίστηκαν με την επιλογή του Νίο να επιλέξει τελικά το κόκκινο χάπι.
Ελάχιστοι όμως είναι έτοιμοι να κάνουν αυτή την επιλογή στην πραγματική ζωή τους.
Το παραπάνω βίντεο είναι μια πικρή σάτιρα της πλειοψηφίας των ανθρώπων, που ενσυνείδητα ή μη, έχουν πάρει το μπλε χάπι και ζουν σε μια εικονική πραγματικότητα,
πλήρως χειραγωγούμενοι από τους εξουσιαστές, στη συγκεκριμένη περίπτωση κατά την περίοδο της τρομολαγνείας της «πανδημίας» του κορονοϊού.
Τώρα το επισπεύδουν. Έχουν μια ομάδα στην Οξφόρδη κι εμβολιάζουν μαϊμούδες. Πιέζουν για να είναι έτοιμο σε έξι μήνες, πιο γρήγορα από κάθε άλλο εμβόλιο. Ο Κένεντι μου είπε πως δεν υπήρχε κάτι πετυχημένο, είναι χαμηλό το ποσοστό, δεν τα φτιάχνει όλα. Αυτό είναι ένα όνειρο, ένα ψέμα, ούτε καν πιθανή λύση για εμάς.

— Και γιατί να δώσεις εμβόλιο σε άτομα που έχουν ήδη αντισώματα; Που έχουν ήδη εκτεθεί και ανέπτυξαν φυσική ανοσοσφαιρίνη G για προηγούμενη μόλυνση ή IG για επιφάνειες βλεννογόνου για πρόσφατες ή τρέχουσες μολύνσεις.

Γιατί να χορηγήσεις σε υγιές άτομο εμβόλιο που μπορεί να αυξήσει την τοξικότητα, όπως έδειξαν τα στοιχεία, όταν έχει ανοσία;

Γιατί αυτοί που εκτέθηκαν, που είναι υγιείς, δεν είναι έξω για να προστατέψουν τους καταπονημένους; Και γιατί δεν τους προστατεύουμε με αγωγές, που ξέρουμε ότι λειτουργούν, όπως η υδροξυχλωροκίνη, οι ιντερφερόνες τύπου Ι, η βιταμίνη C, ο ψευδάργυρος, τα φυσικά προϊόντα; Γιατί κρατάμε τον κόσμο μέσα; Γι΄ αυτό το λέω εγκληματικό εκβιασμό. Δεν βγαίνουν από το σπίτι και βυθίζονται όλο και πιο πολύ σε κατάθλιψη και άγχος. Βλέπουν τι παθαίνει η οικογένεια, όταν δεν μπορεί να πληρώσει λογαριασμούς. Τα παιδιά δεν μορφώνονται.

Τελικά λες: «Πόσο άσχημο να ΄ναι;» και κάνεις το εμβόλιο. Όταν το κάνεις, είναι πολύ δύσκολη η αποτοξίνωση. Γιατί να το κάνεις, όταν το 0,1-0,3% είναι οι μόνοι που προστατεύεις και η ανοσία μπορεί ήδη να υπάρχει; Aυτή δεν είναι η ουσία του εμβολιασμού;

Αν πάρεις αντίσωμα και φτιάξεις εμβόλιο, που ο κατασκευαστής δείχνει ότι φτιάχνει αντισώματα στις μαϊμούδες, εξ ορισμού εγκρίνεται, άσχετα αν είναι ασφαλές. Γιατί δεν αφήνουν μια φυσική μόλυνση να δημιουργήσει τα αντισώματα που χρειάζονται για να προστατεύονται; Πολλοί δεν ξέρουν, πως τα εμβόλια δεν αποτρέπουν την μόλυνση.

Χορηγείται το προσχέδιο του ιού σε έναν καταπονημένο οργανισμό. Το χειρότερο; Δεν μπαίνει στα κύτταρα που θα έμπαινε μια φυσική μόλυνση, που έχουν υποδοχείς και φύλακες, ώστε να μολυνθούν μόνο κάποια κύτταρα, όπως το άνω αναπνευστικό στον κορονοϊό.

Το φτιάχνεις σε νανοσωματίδιο, που σημαίνει πω μπαίνει σε κάθε κύτταρο, χωρίς τον υποδοχέα. Φαντάσου τη ζημιά, όταν παραβιάζεται η φυσική ανοσία εκ Θεού και βάζουμε το προσχέδιο του κορονοϊού, που έχει και στοιχεία HIV, που σημαίνει μόλυνση των λευκών αιμοσφαιρίων. Θα δεχτείς παράγοντα σε κάθε κύτταρό σου. Είναι η συνταγή γι΄ αυτό που θα αποκαλούσα μαζική δολοφονία σε μεγάλη κλίμακα. Πενήντα εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν στις ΗΠΑ από το εμβόλιο.


Μεγάλη πρόβλεψη.

— Ναι.Η dr. Judy Mikovits είναι αμερικανίδα μοριακή βιολόγος και ερευνήτρια ιατρικής.
Η διδακτορική της διατριβή ήταν σχετική με τον ιό HIV («Negative Regulation of HIV Expression in Monocytes», George Washington University, 1991).
Οι διαφορετικές απόψεις της από το παγκόσμιο ιατρικό-φαρμακευτικό κατεστημένο για τον κορονοϊό έχουν προκαλέσει πολλές και ποικίλες αντιδράσεις.
Την απέκλεισαν από τα κοινωνικά δίκτυα και την παρουσιάζουν σε όλα τα κατευθυνόμενα sites (ειδησεογραφικά, hoaxes κ.ά.) ως συνωμοσιολόγο.
Οι αντιδράσεις του κόσμου όμως, ήταν διαφορετικές. Πολλά βίντεο με συνεντεύξεις της άρχισαν να ανεβαίνουν σε blogs και αλλού στο διαδίκτυο, ενώ το βιβλίο της «Plague of Corruption: Restoring Faith in the Promise of Science» («Μάστιγα της Διαφθοράς: Αποκαθιστώντας την πίστη στην υπόσχεση της επιστήμης»)
που κυκλοφόρησε πρόσφατα, σκαρφάλωσε στην κορυφή της λίστας των πωλήσεων του Amazon.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ