ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Εκτός από υπερήλικες
με υποκείμενα ή χρόνια
νοσήματα, πολλοί πεθαίνουν
όχι λόγω του κορονοϊού,
αλλά εξαιτίας των εμβολίων!

Το παρακάτω κείμενο είναι από συνέντευξη της dr. Judy Mikovits
στο londonreal.tv, όπως αναρτήθηκε στην πλατφόρμα
brighteon.com (μετάφραση: vasoula2908).
Οι εικόνες, τα βίντεο και οι υπότιτλοι
προστέθηκαν με μέριμνα της «Ελεύθερης Έρευνας».


IMAGE DESCRIPTIONΤον αντιμετωπίζουν σα θανατηφόρο ιό, που απειλεί τον κόσμο. Τι πιστεύετε πως γίνεται;

— Θεωρώ πως είναι μάστιγα διαφθοράς κι ο κόσμος μπορεί να το αντιληφθεί αυτό, γιατί τα μέτρα που λήφθηκαν παγκοσμίως, όπως οι μάσκες, το «μένουμε σπίτι», το κλείσιμο δημόσιων τουαλετών, δημόσιων παραλιών, δεν είναι μέτρα δημόσιας υγείας που θα σταματούσαν μια έξαρση ιού.

Μπορεί να την παρατείνουν και οι ευάλωτοι θα γίνουν πιο ευάλωτοι, γιατί η ανοσία ίασης με τον ήλιο, τη θάλασσα, την άμμο, την άσκηση, προστατεύει τους πιο ευάλωτους από τους υγιείς και αποκτούν ανοσία. Τώρα γνωρίζουμε ότι η λεγόμενη ανοσία της αγέλης προέκυψε σε μέρη όπως η Σουηδία, η Νότια Κορέα, όπου δεν επιβλήθηκαν τέτοια δρακόντεια μέτρα.

Μας στέρησαν ελευθερία για την υγεία μας, γι΄ αυτό τη θεωρώ μάστιγα διαφθοράς.


Δηλαδή θεωρείτε ότι κάνουμε το αντίθετο απ΄ αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε;

— Βεβαίως! Κάθε μέτρο που επέβαλαν οι αξιωματούχοι και ειδικά οι συστάσεις να γίνει εμβολιασμός για γρίπη. Δημοσιεύματα δείχνουν ξεκάθαρα ότι γινόμαστε πιο επιρρεπείς σε μόλυνση κορονοϊού αν εμβολιαστούμε για γρίπη.

Ωστόσο, εδώ στις ΗΠΑ και στην Ιταλία, δύο χώρες που χτυπήθηκαν πιο έντονα, αυτά τα εμβόλια, αν και δεν είναι υποχρεωτικά, προτείνονται και χορηγούνται στους ευάλωτους. Σε ηλικιωμένους που έχουν συνοδά νοσήματα κι έχει δημοσιευτεί, ότι αυτό είναι ό,τι χειρότερο για τον κορονοϊό.


IMAGE DESCRIPTIONΣε μια σύσκεψη του Τραμπ, η δρ. Μπιρξ είπε ότι πρέπει να κάνουν αμέσως το εμβόλιο της γρίπης, προκειμένου να προστατευτούν κι άκουσα εσάς να λέτε ότι αυξάνονται κατά 36% οι πιθανότητες να προσβληθούν. Θα δούμε γιατί τα λένε αυτά. Θεωρείτε ότι οι μάσκες, οι κοινωνικές αποστάσεις, η καραντίνα θα μας κάνουν κακό μακροπρόθεσμα;

— Ναι, δεν αφορούν τη δημόσια υγεία. Αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό, είναι στρεσογόνα. Βλέπουμε κατάθλιψη, άγχος, φόβο στα παιδιά μας. Οι παππούδες δεν βλέπουν τα εγγόνια, οι φίλοι βλέπονται φορώντας μάσκες. Στα παιδιά θα κάνουν μόνιμη ζημιά τα μέτρα και δεν προστατεύουν τίποτα.

Οι μάσκες δεν προστατεύουν από τους ιούς, αφού τις διαπερνάνε. Παγιδεύουν τοξίνες, επιδεινώνουν λοιμώξεις του αναπνευστικού ενεργοποιώντας τον δικό σου ιό, καθώς καταστέλλεται το ανοσοποιητικό σου. Οι μάσκες είναι στρεσογόνες, το σώμα το νιώθει καταστέλλοντας το ανοσοποιητικό αντί να το ενισχύσει, όπως θα γινόταν με ήλιο, αγάπη και άγγιγμα.


Χρειαζόμαστε το άγγιγμα και την ανταλλαγή μικροβίων και μικροϊών με τους άλλους; Είναι μέρος του να είσαι υγιής;

— Ναι, ενισχύει το ανοσοποιητικό. Έτσι ανταποκρινόμαστε κι αυτό ξέρουμε από γενιές ερευνών. Δεν έχουν ξαναπαρθεί τέτοια μέτρα. Όλα τα στοιχεία δείχνουν λίγο παραπάνω από την εποχική γρίπη, σε σχέση με το θάνατο. Τα στοιχεία δείχνουν από 0,1% έως 0,3% θανάτων από τον κορονοϊό. Οι πιο πολλοί είναι ασυμπτωματικοί, δηλαδή υγιείς, όχι ασυμπτωματικοί φορείς, τελείωσαν με τον ιό. Οι κορονοϊοί δεν παραμένουν, καθαρίζεις όταν αποκτήσεις ανοσία. Ναι, μπορεί να εκτεθείς άλλη χρονιά, αλλά έχεις αντισώματα, θα αντιδράσεις γρήγορα, εκτός αν είσαι πολύ άρρωστος με συνοδά νοσήματα. Διαφορετικά, δεν θα αρρωστήσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία.

Αυτοί με τα συνοδά νοσήματα παθαίνουν ζημιά κυρίως από το οξειδωτικό στρες αυτών των μέτρων.


Περιμένετε εκτόξευση των νοσημάτων μετά τη λήξη της καραντίνας, επειδή το ανοσοποιητικό χειροτέρεψε στην απομόνωση;

— Δεν περιμένω αύξηση νοσημάτων τώρα. Ο κόσμος τώρα ξέρει για υγιεινή διατροφή, για τη βιταμίνη C και άλλες προφυλάξεις. Μπορούμε να πάρουμε μέτρα προφύλαξης. Ξέρουμε για τις ιντερφερόνες τύπου Ι, τη βιταμίνη C, τον ψευδάργυρο, την υδροξυχλωροκίνη. Ξέρουμε πράγματα που μπορούμε να έχουμε στο ράφι μας. Να δυναμώνουμε με αντιοξειδωτικά, φυσικά τη βιταμίνη D και τη λιακάδα. Δεν περιμένω εκτόξευση νοσημάτων.

Ο φόβος καταστέλλει το ανοσοποιητικό. Κι όταν όλοι φοβούνται να βγουν έξω, είναι ό,τι χειρότερο. Εγώ δεν έχω αυτό το φόβο.


Είπατε για τη μεγάλη, «φιλελεύθερη» υπερδιάγνωση του COVID-19 στις ΗΠΑ. Τι εννοούσατε; Και ποιες οι συνέπειες;

— Αναφέρθηκα στα λεγόμενα της δρ. Μπιρξ, που είπε: «Θα διαγνώσουμε τον COVID-19 φιλελεύθερα». Δηλαδή, όποιος βήχει, όποιος έχει πυρετό, όποιος έχει συμπτώματα τύπου γρίπης, ουσιαστικά, όποιος μπει σε νοσοκομείο, θα διαγνωστεί με COVID-19 και το πιο σημαντικό: Και να μην υπάρχουν ενδείξεις της μόλυνσης δεν έχει σημασία, γιατί δεν πεθαίνεις με λοίμωξη, αλλά από λοίμωξη.

Δεν γράφεις πιστοποιητικό θανάτου, ας πούμε για κάποιον που έχει HIV, αλλά έπαθε έμφραγμα, ότι πέθανε από AIDS. Έχουμε πολλούς ιούς. Έχουμε μικροβίωμα στο 8% του σώματός μας. Αυτούς τους ιούς θα ξυπνήσεις με εμβόλια γρίπης. Το ανοσοποιητικό σου είναι καταπονημένο. Όλοι αυτοί είναι μέρος του COVID-19 ή είναι μόνο SARS-Cov-2;

Κανένα φυσιολογικό αίτιο δεν καλύπτεται εδώ. Ο παράγοντας SARS-Cov-2 προκαλεί το COVID-19, οπότε θα υπάρξει μεγάλη εξαπάτηση της δημόσιας υγείας και άτομα με συνοδές λοιμώξεις και άλλες ζημιές, θα πεθάνουν πρώτοι κι η αλήθεια θα θαφτεί μαζί τους, γιατί δεν γίνονται σωστές νεκροψίες.

Μάθαμε ότι δεν θα τους δέχονται στο στρατό αν έχουν μολυνθεί στο παρελθόν. Ξέρουμε άτομα που αυτοκτόνησαν, γιατί μολύνθηκαν, ανάρρωσαν, είχαν αντισώματα, αλλά δεν μπορούσαν να γυρίσουν στη δουλειά τους, γιατί όλοι τους φοβούνταν. Αυτό είναι φρικτό.

Αυτή είναι η «φιλελεύθερη διάγνωση» και τα ψέματα που συνεχίζουν να διαδίδονται από αξιωματούχους της δημόσιας υγείας με σοβαρά αντικρουόμενα συμφέροντα. Το έκαναν αρκετές φορές στο παρελθόν.Σωτ. Τσιόδρας: «Οποιοσδήποτε πέθαινε από ή με COVID, καταγραφόταν σα να πέθαινε από COVID.
Το να έχεις COVID δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πεθαίνεις από το COVID.
Εμείς το καταγράφαμε σα να πεθαίνεις από COVID
»!Τι γίνεται στ΄ αλήθεια εδώ; Μιλάτε για τα άτομα που στέκονται δίπλα στον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Τι κάνουν; Ποια η διαφορά; Είναι ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο που έπεσε στα χέρια τους και φέρονται ανάλογα ή παίζουν όλα στα οικονομικά συμφέροντα;

— Υπάρχουν πολλά στοιχεία που καταδεικνύουν ότι είναι μια μάστιγα διαφθοράς και συγκάλυψη. Γίνεται ανάμιξη ιστών ζώων με αυτούς των ανθρώπων και τα χορηγούν σε άτομα με καταπονημένο ανοσοποιητικό, που είναι ο ορισμός των εμβολίων μας χωρίς τεστ ασφαλείας. Μολυσμένο αίμα με πολλούς βλαπτικούς παράγοντες που βγαίνουν από τα εργαστήρια. Όχι μόνο ένα νέο SARS-Cov-2, άλλα πολλά στελέχη καρκινογόνων ρετροϊών από αίμα πιθήκων, γουρουνιών, αγελάδων.

Όλα αυτά είναι μέσα στα εμβόλιά μας κι όσοι έχουν καταπονημένο ανοσοποιητικό (τα μισά παιδιά στις ΗΠΑ έχουν άσθμα), αυτά τα άτομα είναι επιρρεπή στους κορονοϊούς, το COVID-19.

Προωθούν τα εμβόλια και μας λένε ότι δεν θα μπορέσουμε να γυρίσουμε στη ζωή μας χωρίς υποχρεωτικό εμβολιασμό. Αυτά τα εμβόλια θα σκοτώσουν τους ευάλωτους κι έτσι θα καλύψουν σαράντα χρόνια μάστιγας διαφθοράς και ζημιές από τα εμβόλια.

36 χρόνια τώρα δεν κάνουμε τεστ ασφαλείας στα εμβόλια στις ΗΠΑ και δεν διαφέρει στην Αγγλία, πού γίνεται εκτενής δουλειά την τελευταία δεκαετία με το ΜΕ (μυαλγική εγκεφαλομυελίτιδα).

Υπάρχει μεγάλη διαφθορά πάνω σ΄ αυτό. Δέχομαι μηνύματα από ασθενείς στο Λονδίνο, που λένε ότι οι πάσχοντες από ΜΕ, έπαθαν COVID-19 από ψυχοσωματικό φόβο και το προκάλεσαν μόνοι τους. Και ψευδώς έλεγαν ότι αυτές οι ασθένειες δεν είναι μολυσματικές. Μολυσματικοί παράγοντες προκαλούν την ΜΕ, τον αυτισμό, τον καρκίνο, αλλά λένε ότι είναι ψυχοσωματικό. Κι οι μελέτες που κατέδειξαν ως απάτες. Άτομα όπως η Σάρα Μάιχιλ κι άλλοι γιατροί, δέχτηκαν άγρια επίθεση, όπως εγώ στις ΗΠΑ.

Βλέπω λοιπόν ξεκάθαρα τις αποδείξεις ότι πρόκειται για μάστιγα διαφθοράς κι όσοι παθαίνουν ζημιά θα πεθάνουν όχι μόνο από το SARS-Cov-2 αν μολυνθούν, αλλά ειδικά αν δεχτούν οποιοδήποτε εμβόλιο ξανά.


IMAGE DESCRIPTIONΘεωρείτε πως εμποδίζουν τις θεραπείες μέχρι να μολυνθούν όλοι κι όταν μολυνθούν να βγουν τα εμβόλια και θα πεθάνει κόσμος από αυτό, οπότε θα γίνει η συγκάλυψη της διαφθοράς που υπήρχε τα τελευταία σαράντα χρόνια;

— Ναι, γιατί θα πουν ότι πέθαναν από COVID-19 κι όχι από ζημιά από εμβόλια, που την αρνούνται. Η ΜΕ σχετίζεται άμεσα με τους ρετροϊούς γάμμα που ήρθαν από το μολυσμένο αίμα μέσα στα εμβόλια τα τελευταία τριάντα, μην πω και εβδομήντα χρόνια από τα τελευταία περιστατικά στις ΗΠΑ το 1934. Μάθαμε ότι εντεροϊοί που προκαλούν πολιομυελίτιδα πέρασαν από μυαλά ποντικών, «πήραν» καρκινογόνα και ρετροϊούς που προκαλούν νευρολογικά αυτοάνοσα. Αργότερα καλλιεργήσουμε αυτά τα εμβόλια με ζωντανούς ιούς, όπως το τριπλό, της πολιομυελίτιδας, τους ιούς RNA. Τους καλλιεργήσαμε σε κύτταρα ζώων και τα ίδια κύτταρα νεφρών πιθήκων που έχουμε το SARS-Cov-2, το SIV που είναι ο πρόγονος, η εκδοχή των πιθήκων στο HIV κι έναν άλλο φρικτό ιό από πίθηκο της οικογένειας ρετροϊών γάμμα, που προκαλούν έντονες δυσλειτουργίες του ανοσοποιητικού.

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά αυτών των ασθενών. Θα είναι οι πρώτοι νεκροί από το εμβόλιο, ειδικά αν χορηγηθεί μετά τη μόλυνση. Τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα. Κάθε άλλη περίπτωση παρασκευής εμβολίου SARS ή MERS, προκαλεί την ασθένεια και το θάνατο.


Αυτό είναι πολύ σκοτεινό σενάριο. Μιλούσα με τον Ρόμπερτ Κένεντι τον νεότερο. Έχω πτυχίο από το MIT, γνωρίζω την επιστημονική μέθοδο κι όταν άρχισε να εξηγεί τις δοκιμές ή την έλλειψη δοκίμων στα εμβόλια, έμεινα άναυδος. Κι όταν ανέφερε ότι οι εταιρείες δεν είναι υπόλογες, εξεπλάγην. Πήρα ένα μάθημα για τα εμβόλια, έφριξα. Έπεσε το σαγόνι μου. Υπέθεσα ότι κάνουν δοκιμές όπως κάθε φάρμακο, αλλά δεν γίνονται. Και είπε πως δεν είναι κατά των εμβολίων, όπως όταν παλεύει για τον υδράργυρο στη θάλασσα, δεν είναι κατά των ψαριών. Έχετε πει ότι δεν είστε κατά των εμβολίων. Σχολιάστε τις παρατηρήσεις μου.

— Όχι, δεν είμαι κατά των εμβολίων. Το 1980 ήμουν σε μία ομάδα που χρησιμοποίησε την πρώτη ανοσοθεραπεία, την ιντερφερόνη-α για καρκίνους που σχετίζονται με μολύνσεις. Το υπόλοιπο της καριέρας μου, πίστευα κι έφτιαχνα φάρμακα
και εμβόλια με βάση την ιδέα ότι επιμορφώνουμε το ανοσοποιητικό να αποτρέψει ή να θεραπεύσει λοιμώξεις ή καρκίνο.
Αυτός είναι ο ορισμός του εμβολίου.

Όλες οι ανοσοθεραπειες που έφτιαξα, σε όλες όσες βασίζονται σε φυσικά προϊόντα που αναπτύξαμε στην 40ετή καριέρα μου, οι δοκιμές ήταν εκτεταμένες με διπλές μελέτες με τυφλές επιλογές placebo για ασφάλεια, οπότε προσθέτεις φάρμακο σε πρωτόκολλο, δοκιμάζεις το καθένα ξεχωριστά και μετά το συνδυασμό. Αυτό παίρνει χρόνια. Πρώτα οι δοκιμές ασφαλείας με επιταχυμένες δόσεις, όπου επιταχύνεις στο επίπεδο τοξικότητας.

Αντιτίθεμαι στο γεγονός ότι ούτε μία τέτοια μελέτη δεν έχει γίνει 36 χρόνια τώρα στο πρόγραμμα εμβολιασμών, ό,τι κι αν παρασκευάζουν. Προσθέτουν πράγματα κάθε χρόνο, δεν κάνουν δοκιμές στους συνδυασμούς και κυρίως στην παρασκευή των εμβολίων.

Ας πάρουμε ένα παράδειγμα, ότι κάνετε εμβόλιο για ηπατίτιδα Β, διφθερίτιδα, τέτανο, κοκκύτη και IPV για πολιομυελίτιδα, δηλαδή έξι αντιγόνα σε μία ένεση. Αν τα φτιάχνεις μαζί και καθαρίζεις τη σαβούρα, μπορεί να είναι ασφαλές. Αλλά δεν καθαρίζονται μαζί. Φτιάχνονται ξέχωρα και συνδυάζονται, οπότε προσθέτεις τις τοξίνες και τους μολυσματικούς παράγοντες.

Το πρόγραμμα που ανέφερε ο Μπόμπι Κένεντι, το νομοσχέδιο για αποζημιώσεις από ζημιές εμβολίων, γέννησε το πρόγραμμα αποζημιώσεων. Την τελευταία πενταετία ο δρ. Ρουσέτι κι εγώ καλούμαστε ως ειδήμονες μάρτυρες και δείχνουμε πώς κάνουν τα εμβόλια τις ζημιές που βλέπουμε στα επιρρεπή παιδιά και στους ηλικιωμένους. Όπως ένας ξαφνικός θάνατος από ανακοπή, 24 ώρες μετά το εμβόλιο για τη γρίπη σε 80χρονο.

Οι ζημιές που βλέπουμε είναι οι ίδιες αλλαγές στις εκφράσεις γονιδίων, η ίδια έλλειψη αντιοξείδωσης, η ίδια μιτοχονδριακή δυσλειτουργία, η ίδια θύελλα κυτοκίνης. Κι έτσι γράφουμε τις αναφορές και μας αποκάλεσαν ηλίθιους, γιατί είπαν ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις, δεν είναι συστημικά, προκαλούν τοπική φλεγμονή και τίποτε άλλο.

Ωστόσο, τι προκαλεί το COVID-19; Mιτοχονδριακή δυσλειτουργία, θύελλα κυτοκίνης, αφανισμός της γλουταθειόνης, οξειδωτικό στρες, επίπεδα σιδήρου στο αίμα.

Πρέπει να πιστέψουμε ότι ο κορονοϊός τα προκαλεί αυτά και είναι ακριβώς οι ζημιές από τα εμβόλια, όπως το ζούμε πέντε χρόνια τώρα.

Για αυτό λέω πως είναι μία μεγάλη συγκάλυψη, γιατί δεν θα εκτεθεί κάνεις με φυσικό τρόπο στο SARS-Cov-2, αλλά θα πουν ότι πέθαναν πολλοί από COVID-19, που δεν είχε καμία σχέση με το SARS-Cov-2, αλλά με άλλες περιβαλλοντικές τοξίνες σε άτομα με καταπονημένο ανοσοποιητικό, οι οποίοι εμβολιάστηκαν τις τελευταίες δεκαετίες και καταπονήθηκε άγρια το ανοσοποιητικό τους.Σωτ. Τσιόδρας: «Η μέση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 74 έτη
και το 91% είχαν κάποιο υποκείμενο νόσημα ή και ηλικία 70 ετών και άνω.
»Πεθαίνουν αυτοί με καταπονημένο ανοσοποιητικό λόγω των εμβολίων κι όχι λόγω του ιού;

— Βεβαίως!Υπάρχει ο ιός;

— Ναι, αναμφίβολα υπάρχει.

Υπάρχει και μολύνθηκαν αρκετοί στα εργαστήρια και οι νοσηλευτές, από νοσοκομειακή λοίμωξη. Στο πρώτο μας βιβλίο, στο κεφάλαιο 8, αναφερθήκαμε σε όσους κλήθηκαν σε σύσκεψη υψηλού επιπέδου και είπαν: «Θεέ μου, δηλαδή όλες οι αλληλουχίες που είδαμε το ΄80 ήταν αληθινές;. Κι η συγκάλυψη ήταν ότι δεν μπορούσαν να αναπροσαρμόσουν τα εργαστήρια για να τα κάνουν ασφαλή. Αν δούλευες με το HIV, λέγεται «επίπεδο βιοασφάλειας 3», οπότε όσοι δούλευαν σε εργαστήρια μολύνονταν από αερόβιους ιούς, που μολύνουν από το βήχα κι από υγρά. Τα ίδια που βλέπουμε στον κορονοϊό. Αερόβιους καρκινογόνους ιούς. Κι η κυβέρνηση είπε: «Καλύψτε το!».

Εγώ μολύνθηκα, πολλοί συνάδελφοί μου επίσης. Τις προάλλες, έγραψα στον Μπόμπι. Με ρώτησε τι νομίζω πως γίνεται. Νομίζω ότι είναι SARS-Cov-2, συν XMRV, συν HIV, συν πολλοί άλλοι παράγοντες στα εμβόλια, ανάλογα τα εμβόλια, από αίμα αγελάδων, γουρουνιών. Κάποια γουρούνια έχουν κορονοϊούς.

Και η συχνότητα του 5G στα 160 GHz νομίζω διαχωρίζει την αιμοσφαιρίνη από το σίδηρο και ο σίδηρος (φερριτίνη) μπαίνει στο αίμα. Αν τα επίπεδα φερριτίνης ξεπεράσουν το 3.000 θα έχει στην ίδια θύελλα κυτοκίνης που αποδίδεται στη μόλυνση SARS-Cov-2. Οπότε δεν ξέρουμε, και δεν κάνουν δοκιμές γι΄ αυτό κάνουν «φιλελεύθερες» διαγνώσεις και όλες οι ζημιές εμβολίων συγκαλύπτονται.

Αυτή είναι η θέση μου και μπορώ να τη στηρίξω με πολλά στοιχεία κι αυτά τα μέτρα που παίρνουν αποδεικνύουν αυτά που λέω.


Πολλοί οι παράγοντες. Θεωρείτε πως είναι και το 5G;

— Ναι. Έχω συναδέλφους με μεγάλη εμπειρία και το πιστεύουν κι εκείνοι.

Υπάρχουν κι άλλα, όπως το ουράνιο, το πλουτώνιο, τα απόβλητα, όσα βλέπουμε στο περιβάλλον σε αφθονία. Πέρυσι τον Αύγουστο έγινε διαρροή στη Ρωσία, που έφτασε και στις ακτές μας, στην Καλιφόρνια. Κάποια προβλήματα μοιάζουν με ζημιά από ραδιενέργεια σύμφωνα με φίλους μου γιατρούς.

Όταν ταξιδεύεις με αεροπλάνο κι ανεβαίνεις πάνω από τα 10.000 πόδια εκτίθεσαι σε πολύ ραδιενέργεια, γιατί είσαι πάνω από το προστατευτικό όζον. Οπότε στα αεροπορικά ταξίδια δεν είσαι πιο επιρρεπής στις μολύνσεις λόγω των επιβατών, αλλά λόγω της ενέργειας του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου που είναι έντονη σε συνδυασμό με τη ραδιενέργεια. Καθώς διασχίζεις τη χώρα αεροπορικά έχεις οξειδωτικό στρες και αφανίζεις την κυτταρική γλουταθειόνη, τους προστατευτικούς μηχανισμούς κι αυτό διευκολύνει τις λοιμώξεις, όχι μόνο τον κορονοϊό.


IMAGE DESCRIPTIONΟ Κλάους Πίσελ, διευθυντής του Ινστιτούτου Ιατροδικαστικής στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου, διαθέτει σήμερα τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων. «Μπορούμε από τους νεκρούς να μάθουμε πολλά για τους ζωντανούς», σημειώνει ο Πίσελ.

Από τις 22 Μαρτίου έως τις 11 Απριλίου μελέτησαν 65 νεκρούς, οι οποίοι είχαν ασθενήσει από τον κορωνοϊό. Από αυτούς 46 είχαν ήδη πνευμονολογικές παθήσεις, 28 είχαν ασθένειες άλλων οργάνων ή είχαν υποστεί μεταμόσχευση. Δέκα ήταν διαβητικοί και παχύσαρκοι, δέκα από αυτούς είχαν καρκίνο και 16 υπέφεραν από άνοια. Οι παθήσεις αυτές σε κάποιους συνυπήρχαν.

Η βάση δεδομένων του Πίσελ περιέχει πλέον πληροφορίες που αντλήθηκαν από περισσότερες από εκατό νεκροψίες. Και όλοι επιβεβαιώνουν: Κανένας από τους νεκρούς δεν επηρεάστηκε αποκλειστικά από τον κορονοϊό, αλλά είχε ήδη καρδιαγγειακά προβλήματα, υψηλή αρτηριακή πίεση, αρτηριοσκλήρωση, διαβήτη, καρκίνο, πνευμονική ή νεφρική ανεπάρκεια ή κίρρωση του ήπατος.

Τα δεδομένα του Πίσελ επιβεβαιώνουν σχεδόν κατά γράμμα μελέτη του ιταλικού Υπουργείου Υγείας, η οποία δεν βασίζεται σε νεκροψίες, αλλά στην πορεία της νόσου σε 1.738 νεκρούς ασθενείς COVID-19. Εκτός από τον ιό, το 96,4% αυτών υπέφερε από τουλάχιστον ακόμη μία ασθένεια.

Συγκεκριμένα, οι πιο συχνές παθήσεις ήταν η υψηλή αρτηριακή πίεση (70%), ο διαβήτης (32%) και οι καρδιαγγειακές παθήσεις (28%). Η μέση ηλικία των αποθανόντων στην Ιταλία είναι μέχρι στιγμής τα 79 έτη και στο Αμβούργο τα 80 έτη.

Και οι είκοσι νεκροί ασθενείς με COVID-19 που εξετάστηκαν από τον Αλεξάντερ Τζάνκοφ, επικεφαλής στον τομέα αυτοψίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βασιλείας, είχαν επίσης υψηλή αρτηριακή πίεση. Επιπλέον, οι περισσότεροι από αυτούς ήταν υπέρβαροι. Τα δύο τρίτα των νεκρών είχαν καρδιακά προβλήματα και το ένα τρίτο διαβήτη (lifo.gr).
Αυξηθήκαν οι θάνατοι η αναταξινομήθηκαν;

— Αναταξινομήθηκαν. Σ΄ αυτή τη χώρα πεθαίνουν 2.000 άνθρωποι τη μέρα από καρκίνο. Οι καρκινοπαθείς επιδεινώθηκαν τώρα, γιατί δεν τους κάνουν τις θεραπείες τους. Οπότε, ταξινομούνται αλλού οι θάνατοι κι ο κόσμος παραπλανείται.


Δεν υπάρχει καθαρή αύξηση λόγω COVID-19;

— Όχι.


Τους ταξινομούν αλλιώς τώρα και πληρώνονται για αυτή την αναταξινόμηση, λόγω της διαφθοράς στο παρασκήνιο για τη συγκάλυψη των επιπτώσεων των εμβολίων τα τελευταία σαράντα χρόνια;

— Σωστά.Πείτε μου για τα εμβόλια. Για να είμαι ειλικρινής μιλώ σε κόσμο την τελευταία πενταετία, οι οποίοι είναι καχύποπτοι. Έχω δύο αγοράκια, τριών και τεσσάρων ετών. Δεν τα εμβόλιάσαμε, αλλά το σκεφτόμουν. Έχω επιστημονική μόρφωση και πίστευα στην επιστήμη, ειδικά αν κάνουν δοκιμές. Τα εμβόλια βασίζονται στην επιστήμη κι εμπιστευόμουν το κατεστημένο. Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι αυτά τα τοξικά κυκλοφορούν στον κόσμο και χορηγούνται στα παιδιά μας. Στην Αγγλία πρέπει να τα κάνουν για να πάνε σχολείο. Πώς γίνεται ένα τόσο εμφανές ψέμα να διογκώθηκε τόσο, χωρίς να πει κανείς τίποτα;

— Όπως εσύ, έχω τις κλασικές καταβολές. Έφτιαχνα ανοσοθεραπείες και εμβόλια, παρότρυνα τις αδελφές μου να κάνουν το εμβόλιο Gardasil για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.

Μέχρι να βιώσω αυτές τις καταστάσεις το 2011 και με αυτά που διαπίστωσα όταν είδα τα στοιχεία, γιατί οι πιο πολλοί δεν τα βλέπουμε, δουλεύουμε σε άλλους τομείς, κάνουμε διαφορετικά είδη ανοσοθεραπειών, συνειδητοποίησα πως δεν γινόταν κανένα τεστ ασφαλείας, όταν είδα τη λίστα των πρόσθετων, δηλαδή όλα τα άλλα στο εμβόλιο, όχι το αντιγόνο που θα δώσει ανταπόκριση ανοσοποιητικού.

Υπάρχουν βλαπτικοί παράγοντες, μικρόβια, αλουμίνιο, φορμαλδευγή (φορμόλη), το Polysorbate 80 το οποίο είναι απορρυπαντικό που ανοίγει τη φραγή αίματος-εγκεφάλου. Το χρησιμοποιούμε στην παρασκευή φαρμάκων για καρκίνο στον εγκέφαλο, γιατί είναι δύσκολο να μπει κάτι στον εγκέφαλο. Γιατί το χορηγούν σε νεογνό ή σε υπερήλικα ή σε οποιονδήποτε άλλο;

Οι πιο πολλοί δεν ξέρουν το διάταγμα για τις ζημιές από εμβόλια του 1986, όπου οι κατασκευαστές έπαψαν να είναι υπόλογοι. Η Κυβέρνηση, το Σύστημα Υγείας και το Υπουργείο Δικαιοσύνης ανέλαβαν τις δοκιμές. Τότε ήταν πρόεδρος ο Ρήγκαν.

Ο Τόνι Φάουτσι του είπε, πως αναπόφευκτα τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή και δεν θα φτιάχνουμε εμβόλια για τις πανδημίες αν δεν μας απαλλάξεις από τις αγωγές.

Το βιβλίο μας «Μάστιγα της διαφθοράς», υπάρχει κεφάλαιο για το ΄80. Ένας δικηγόρος, ο Μάικ Χιούγκο κέρδιζε πολλές αγωγές για ζημιές από το DTP, όπως τις τεράστιες αγωγές πριν μερικά χρόνια με την Monsanto, ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων. Τότε θα ήταν λιγότερο για τα παιδιά που έπαθαν ζημιά από το DTP.

Τι είναι το DTP; διφθερίτιδα, τέτανος, κοκκύτης. Καλλιεργούν το μικρόβιο του κοκκύτη στο κύτταρο και για να εξηγήσω πώς το έκαναν: Πήραν τα κύτταρα, τα κοπάνησαν στο τοίχωμα ενός φυγοκεντρικού για να τα συμπυκνώνουν, δεν καθάρισαν τη σαβούρα, δεν καθάρισαν τα κύτταρα στα οποία καλλιεργήθηκε κι αυτό προκαλούσε σπασμούς, θανάτους.

Πήραν σαβούρα από κύτταρα ζώων και τα χορήγησαν στον κόσμο. Το κόστος για να καθαριστεί το εμβόλιο ήταν ελάχιστο για κάθε δόση. Να καλέσεις κάποια στιγμή τον Μάικ Χιούγκο. Μου έμαθε πολλά. Δεν τα ήξερα αυτά το 2011. Αυτός με διαφώτισε, δούλευε πάνω σε αυτά. Έγραψε μέρος του νόμου για το πρόγραμμα αποζημίωσης από ζημιές εμβολίων, γιατί τραβούσαν τις υποθέσεις για χρόνια κι οι οικογένειες χρειάζονταν ανακούφιση για τα παιδιά τους που ήταν ανάπηρα κι έπρεπε να έχουν ειδική φροντίδα. Υποτίθεται ότι θα γινόταν γρήγορα, σε ένα χρόνο η αποδοχή ότι τα εμβόλια έκαναν ζημιές.

Το δικαστήριο είχε διαφθαρεί τόσο το 2011 ήταν η απόλυτη διαφθορά, ώστε να θεωρηθεί αθώο το εμβόλιο πάση θυσία.

Με όλα αυτά που πέρασα αυτά τα χρόνια, η χειρότερη διαφθορά, το πιο φρικτό που έχω δει, είναι δίκες για τα εμβόλια. Το απόλυτο κακό.Και παίζεται πολύ χρήμα, υποθέτω. Βλέπουμε τον Γκέιτς και τον δρα Φάουτσι να λένε ότι η μόνη λύση είναι το εμβόλιο. Θελεις να γυρίσεις στη δουλειά; Δεν θέλεις να χάσεις τα λεφτά σου; Εμβόλιο! Θελεις να πας σε συγκεντρώσεις; Εμβόλιο! Το δίνουν σαν τη μοναδική λύση κι ο κόσμος σχεδόν τρέχει προς αυτό σαν λύση. Πώς εμπλέκονται; Είναι καθαρά οικονομικά τα συμφέροντα αυτών και άλλων στη διαφθορά;

— Είναι κατά κύριο λόγο οικονομικό, αλλά πρόκειται για εγκληματικό εκβιασμό. Ξέρουν ότι τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή, ότι ο κόσμος δεν θα μολυνθεί, τα στοιχεία δείχνουν ότι δεν φτιάξαμε εμβόλιο για το SARS σε είκοσι χρόνια, που να βοηθά, παρά μόνο επιδεινώνει και σκοτώνει. Ωστόσο, οι αξιωματούχοι, ο δρ. Φάουτσι, η Ντέμπρα Μπιρξ, ο Ρόμπερτ Ρέντφιλντ, όχι μόνο έχουν οικονομικά συγκρουόμενα συμφέροντα με το Ίδρυμα Γκέιτς και άλλα, αλλά συγκαλύπτουν εγκληματικό εκβιασμό και απάτη σε έντυπα από τη δεκαετία του ΄80, με απάτη για το εμβόλιο και τα φάρμακα για το HIV. Πρέπει να κατηγορηθούν για προδοσία. Απλά είναι μία μάστιγα διαφθοράς. Είναι μεγάλη συγκάλυψη. Είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω.IMAGE DESCRIPTIONΗ ταινία Matrix περιγράφει ένα μέλλον, στο οποίο ο κόσμος όπως τον ξέρει ο άνθρωπος είναι μια εικονική πραγματικότητα, που δημιουργήθηκε και συντηρείται από νοήμονες μηχανές, προκειμένου να κατευνάσει, υποτάξει και εκμεταλλευτεί τον ανίδεο ανθρώπινο πληθυσμό. Μια από τις πιο κλασσικές σκηνές της ταινίας είναι η επιλογή του Νίο (του πρωταγωνιστή) ανάμεσα στο μπλε και το κόκκινο χάπι. Ο αρχηγός της αντίστασης, ο Μορφέας, του δίνει τις εξής επιλογές: «Αυτή είναι η τελευταία σου ευκαιρία. Μετά από αυτό το σημείο δεν υπάρχει γυρισμός. Παίρνεις το μπλε χάπι, η ιστορία τελειώνει. Ξυπνάς στο κρεβάτι σου και πιστεύεις ό,τι θέλεις εσύ. Παίρνεις το κόκκινο χάπι, παραμένεις στην Χώρα των Θαυμάτων και θα σου δείξω πόσο βαθιά φθάνει η πραγματικότητα. Θυμήσου, το μόνο που σου προσφέρω είναι η αλήθεια.
Τίποτε παραπάνω
». Φυσικά, ο Νίο παίρνει το κόκκινο χάπι κι έτσι ξεκινά η περιπέτεια του.
Ο συμβολισμός των δύο χαπιών είναι τόσο πρωτότυπος, όσο και αρχαίος — έχει ειπωθεί πως πρόκειται για μια μοντέρνα μεταφορά της πλατωνικής αλληγορίας του σπηλαίου.
(Σ.σ. βλ. Οι φρουροί του Συστήματος). Με το μπλε χάπι, ο Νίο θα παραμείνει στο νοητικό περιβάλλον κατά την αντίληψη της μεγάλης μάζας της κοινωνίας, υπό την καθοδήγηση και τον έλεγχο του καθεστώτος και των μέσων επικοινωνίας, όπως ορίζουν οι κοινές αντιλήψεις, στερεότυπα και νόρμες. Αποφεύγεται η αμφισβήτηση κι ο κριτικός έλεγχος του επικρατούντος αφηγήματος ηθικής και κανόνων, υιοθετείται μια στάση κατ’ εξοχήν κομφορμιστική. Το υποκείμενο παραμένει σε μία κατάσταση αποχαύνωσης και άγνοιας.
Το κόκκινο χάπι όμως, περιέχει την αλήθεια και την απαγορευμένη γνώση. Θέτοντας τολμηρά και «αιρετικά» ερωτήματα, αμφισβητώντας το status quo, το κόκκινο χάπι βάζει το «μικρόβιο» της καχυποψίας, του σκεπτικισμού και της ελευθεροφροσύνης. Αποτελεί μεταφορά εξερεύνησης, αποκάλυψης, διαφωτισμού. Το παραπέτασμα πέφτει και φαίνεται η αληθινή μορφή και ουσία των πραγμάτων, οι όντως κανόνες της κοινωνίας και του σύμπαντος. Το κόκκινο χάπι σπάει τα δεσμά της άγνοιας και της υποταγής. Είναι σπόρος επαναστατικού αναβρασμού. (Μάριος Νοβακόπουλος: «Παίρνοντας το κόκκινο χάπι: Ψυχολογία της απόδρασης από το Matrix», cognoscoteam.gr).
Βλέποντας την ταινία, είμαστε σίγουροι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των θεατών ταυτίστηκαν με την επιλογή του Νίο να επιλέξει τελικά το κόκκινο χάπι.
Ελάχιστοι όμως είναι έτοιμοι να κάνουν αυτή την επιλογή στην πραγματική ζωή τους.
Το παραπάνω βίντεο είναι μια πικρή σάτιρα της πλειοψηφίας των ανθρώπων, που ενσυνείδητα ή μη, έχουν πάρει το μπλε χάπι και ζουν σε μια εικονική πραγματικότητα,
πλήρως χειραγωγούμενοι από τους εξουσιαστές, στη συγκεκριμένη περίπτωση κατά την περίοδο της τρομολαγνείας της «πανδημίας» του κορονοϊού.
Τώρα το επισπεύδουν. Έχουν μια ομάδα στην Οξφόρδη κι εμβολιάζουν μαϊμούδες. Πιέζουν για να είναι έτοιμο σε έξι μήνες, πιο γρήγορα από κάθε άλλο εμβόλιο. Ο Κένεντι μου είπε πως δεν υπήρχε κάτι πετυχημένο, είναι χαμηλό το ποσοστό, δεν τα φτιάχνει όλα. Αυτό είναι ένα όνειρο, ένα ψέμα, ούτε καν πιθανή λύση για εμάς.

— Και γιατί να δώσεις εμβόλιο σε άτομα που έχουν ήδη αντισώματα; Που έχουν ήδη εκτεθεί και ανέπτυξαν φυσική ανοσοσφαιρίνη G για προηγούμενη μόλυνση ή IG για επιφάνειες βλεννογόνου για πρόσφατες ή τρέχουσες μολύνσεις.

Γιατί να χορηγήσεις σε υγιές άτομο εμβόλιο που μπορεί να αυξήσει την τοξικότητα, όπως έδειξαν τα στοιχεία, όταν έχει ανοσία;

Γιατί αυτοί που εκτέθηκαν, που είναι υγιείς, δεν είναι έξω για να προστατέψουν τους καταπονημένους; Και γιατί δεν τους προστατεύουμε με αγωγές, που ξέρουμε ότι λειτουργούν, όπως η υδροξυχλωροκίνη, οι ιντερφερόνες τύπου Ι, η βιταμίνη C, ο ψευδάργυρος, τα φυσικά προϊόντα; Γιατί κρατάμε τον κόσμο μέσα; Γι΄ αυτό το λέω εγκληματικό εκβιασμό. Δεν βγαίνουν από το σπίτι και βυθίζονται όλο και πιο πολύ σε κατάθλιψη και άγχος. Βλέπουν τι παθαίνει η οικογένεια, όταν δεν μπορεί να πληρώσει λογαριασμούς. Τα παιδιά δεν μορφώνονται.

Τελικά λες: «Πόσο άσχημο να ΄ναι;» και κάνεις το εμβόλιο. Όταν το κάνεις, είναι πολύ δύσκολη η αποτοξίνωση. Γιατί να το κάνεις, όταν το 0,1-0,3% είναι οι μόνοι που προστατεύεις και η ανοσία μπορεί ήδη να υπάρχει; Aυτή δεν είναι η ουσία του εμβολιασμού;

Αν πάρεις αντίσωμα και φτιάξεις εμβόλιο, που ο κατασκευαστής δείχνει ότι φτιάχνει αντισώματα στις μαϊμούδες, εξ ορισμού εγκρίνεται, άσχετα αν είναι ασφαλές. Γιατί δεν αφήνουν μια φυσική μόλυνση να δημιουργήσει τα αντισώματα που χρειάζονται για να προστατεύονται; Πολλοί δεν ξέρουν, πως τα εμβόλια δεν αποτρέπουν την μόλυνση.

Χορηγείται το προσχέδιο του ιού σε έναν καταπονημένο οργανισμό. Το χειρότερο; Δεν μπαίνει στα κύτταρα που θα έμπαινε μια φυσική μόλυνση, που έχουν υποδοχείς και φύλακες, ώστε να μολυνθούν μόνο κάποια κύτταρα, όπως το άνω αναπνευστικό στον κορονοϊό.

Το φτιάχνεις σε νανοσωματίδιο, που σημαίνει πω μπαίνει σε κάθε κύτταρο, χωρίς τον υποδοχέα. Φαντάσου τη ζημιά, όταν παραβιάζεται η φυσική ανοσία εκ Θεού και βάζουμε το προσχέδιο του κορονοϊού, που έχει και στοιχεία HIV, που σημαίνει μόλυνση των λευκών αιμοσφαιρίων. Θα δεχτείς παράγοντα σε κάθε κύτταρό σου. Είναι η συνταγή γι΄ αυτό που θα αποκαλούσα μαζική δολοφονία σε μεγάλη κλίμακα. Πενήντα εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν στις ΗΠΑ από το εμβόλιο.


Μεγάλη πρόβλεψη.

— Ναι.Η dr. Judy Mikovits είναι αμερικανίδα μοριακή βιολόγος και ερευνήτρια ιατρικής.
Η διδακτορική της διατριβή ήταν σχετική με τον ιό HIV («Negative Regulation of HIV Expression in Monocytes», George Washington University, 1991).
Οι διαφορετικές απόψεις της από το παγκόσμιο ιατρικό-φαρμακευτικό κατεστημένο για τον κορονοϊό έχουν προκαλέσει πολλές και ποικίλες αντιδράσεις.
Την απέκλεισαν από τα κοινωνικά δίκτυα και την παρουσιάζουν σε όλα τα κατευθυνόμενα sites (ειδησεογραφικά, hoaxes κ.ά.) ως συνωμοσιολόγο.
Οι αντιδράσεις του κόσμου όμως, ήταν διαφορετικές. Πολλά βίντεο με συνεντεύξεις της άρχισαν να ανεβαίνουν σε blogs και αλλού στο διαδίκτυο, ενώ το βιβλίο της «Plague of Corruption: Restoring Faith in the Promise of Science» («Μάστιγα της Διαφθοράς: Αποκαθιστώντας την πίστη στην υπόσχεση της επιστήμης»)
που κυκλοφόρησε πρόσφατα, σκαρφάλωσε στην κορυφή της λίστας των πωλήσεων του Amazon.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ


34 ΣΧΟΛΙΑ

 • Ανώνυμος 49431

  28 Σεπ 2020

  1) Παρακαλώ όσοι και όσες, ακόμα και σήμερα, πιστεύουν ότι η πανδημία είναι hoax να με διαγράψουν άμεσα από φίλο τους. Διέγραψα αρκετούς αυτό το διάστημα, αν μου ξέφυγε κανείς παρακαλώ διαγράψτε με. Δεν αντέχω άλλο να ακούω ότι αυτό που με έστειλε στην εντατική, να παλεύω για τη ζωή μου, στο μυαλό κάποιων ακόμα και σήμερα μετά από σχεδόν 1 εκατομμύριο νεκρούς παγκοσμίως είναι “fake” για να έρθει η νέα τάξη πραγμάτων κλπ κλπ.
  2) Είναι στην φύση του ανθρώπου να προσπαθεί να δίνει δικαιολογίες σε καθετί που συμβαίνει γύρω του και μιας και πανδημία σε τέτοιο βαθμό δεν έχουμε ξαναζήσει, είναι λογικό έως ένα σημείο να υπάρχουν θεωρίες συνωμοσίας... Αλλά διάολε, βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί. Αποδεδειγμένα νέος ιός, 5-10 φορές πιο θανατηφόρος από τη γρίπη, άκρως μεταδοτικός, με παγκόσμιο λοκντάουν και δεν εξαφανίστηκε μαγικά όπως περίμενε ο Τραμπ και όσοι τον ακούν, είναι εδώ και συνεχίζει το έργο του, τί πρέπει να συμβεί για να τον πάρουμε στα σοβαρά; Να κολλήσει δικό μας άτομο; Να χάσουμε φίλο μας ή συγγενή; Μόνο τότε θα καταλάβουμε τι συμβαίνει γύρω μας;
  https://www.iefimerida.gr/ellada/koronoios-sygklonizei-ellinas-poy-xypnaei-apo-koma

 • Ανώνυμος 49425

  25 Σεπ 2020

  https://www.ethnos.gr/kosmos/125530_koronoios-o-arithmos-thanaton-se-sygkrisi-me-toys-nekroys-apo-alloys-ioys

 • Ανώνυμος 49407

  20 Σεπ 2020

  «Θα περίμενα ότι, έπειτα από αυτούς τους μήνες που έχουμε τα μέτρα, που έχουμε μάθει, που βλέπουμε τα πράγματα, θα ήμασταν ως πολίτες πιο έτοιμοι, να είμαστε προσεκτικοί και να σταματήσουμε την πανδημία. Αν έχουμε 1.000 κρούσματα την ημέρα και οι ασθενείς μένουν δύο και τρεις εβδομάδες, δεν υπάρχει περίπτωση, και διπλάσια νοσοκομεία να είχαμε, να τα βγάλουμε πέρα» εξηγεί. Και συνεχίζει: «Ήλπιζα ότι τώρα θα ήμασταν καλύτερα απ’ ό,τι την άνοιξη, δεν είμαστε. Ο ρυθμός εισόδου στο νοσοκομείο, πραγματικά μας φοβίζει. Έρχονται 15-15 τα περιστατικά, που για εμάς είναι τρομακτικό. Ο αριθμός μας φοβίζει πολύ. Με το που ανοίγει η μονάδα, γεμίζει. Ο ρυθμός μας φοβίζει πολύ και είναι στο χέρι μας να το σταματήσουμε». «Δεν έχουμε εμβόλιο, δεν έχουμε κατάλληλα φάρμακα. Τα μέτρα δημόσιας υγείας είναι αυτά που μπορούν να σταματήσουν την πανδημία και για την υγεία, και για την οικονομία. Ο ρυθμός είναι γρήγορος και μας τρομάζει» κατέληξε η διευθύντρια.
  https://www.tanea.gr/2020/09/20/greece/kraygi-agonias-apo-tous-eidikous-tiriste-ta-metra-me-1-000-krousmata-koronaiou-tin-imera-den-tha-ta-vgaloume-pera/

  Αυτή είναι η πραγματικότητα. Καιρός όλοι να συντονιστούν σε αυτή.

 • Ανώνυμος 49344

  1 Σεπ 2020

  Η 58χρονη καθηγήτρια που εργάζεται στο Ινστιτούτο Τζένερ της Οξφόρδης, δήλωσε στην Independent: «Λόγω του τρόπου με τον οποίο συμβαίνουν τα πάντα γύρω μας, είναι πιο πιθανό να έχουμε ζωοτονικές μολύνσεις που θα προκαλέσουν ξεσπάσματα ιών στο μέλλον. Μεγαλύτερη πυκνότητα πληθυσμού, περισσότερα ταξίδια, αποψίλωση των δασών – όλα αυτά τα πράγματα καθιστούν πιο πιθανό πως τέτοιες εξάρσεις θα συμβούν και στην συνέχεια θα εξαπλωθούν».
  https://www.iefimerida.gr/ygeia/epikefalis-embolio-oxfordis-perissoteres-astheneies

 • Ανώνυμος 49256

  8 Αυγ 2020

  Τους διαβάζεις στο facebook να σου γράφουν με ύφος φιλοσόφου ότι «έρχεται το εμβόλιο με το τσιπάκι που θα μας βάλει ο Βασίλης ο Πύλης (κατά κόσμον Μπιλ Γκέιτς)».
  https://www.in.gr/2020/08/08/apopsi/na-teleionoume-tora-tous-panilithious-tou-koronaiou-protou-na-einai-arga/

 • Ανώνυμος 49233

  4 Αυγ 2020

  https://www.iefimerida.gr/politiki/hrysohoidis-theories-synomosias-gia-ton-koronoio

 • Ανώνυμος 49214

  28 Ιουλ 2020

  Ο ζάπλουτος συνιδρυτής του τεχνολογικού κολοσσού Microsoft, ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους ανθρώπους στον κόσμο, ο οποίος μάλιστα φημίζεται και για τη φιλανθρωπική δράση του, ο Μπιλ Γκέιτς, κατηγορείται εσχάτως ως... ό,τι διαβολικότερο υπάρχει σήμερα πάνω στον πλανήτη. Η -όπως θα αποδεικνυόταν- προφητική ομιλία που είχε εκφωνήσει ο Γκέιτς τον Μάρτιο του 2015 από το βήμα συνεδρίου της μη κυβερνητικής οργάνωσης TEDx στο Βανκούβερ του Καναδά, μια ομιλία στο πλαίσιο της οποίας εκείνος σημείωνε πως σήμερα ο πλανήτης κινδυνεύει πολύ περισσότερο από μια πανδημία παρά από τον όλεθρο ενός πυρηνικού πολέμου, έμελλε να δώσει «τροφή» σε κάποιες από τις πιο ακραίες θεωρίες συνωμοσίας του 21ου αιώνα.
  Ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη, με περιουσία που σήμερα αποτιμάται στα 103,2 δισεκατομμύρια δολάρια, έχει πια μπει στο στόχαστρο πλειάδας επικριτών, μεταξύ αυτών και πολλών ακραίων οργανώσεων. Πιο αναλυτικά, στις θεωρίες τους τον εμπλέκουν ως «ένοχο» το κίνημα κατά των εμβολιασμών και κυρίως η ακροδεξιά οργάνωση QAnon.
  Η QAnon υποστηρίζει πως ο Μπιλ Γκέιτς δημιούργησε τον ιό προκειμένου να προωθήσει τις «κρυφές» παγκόσμιες επιχειρήσεις που διαθέτει στον τομέα των εμβολίων, «αβγατίζοντας» έτσι και τα πάνω από 100 δισεκατομμύρια δολάρια της περιουσίας του, και σε δεύτερο χρόνο να υλοποιήσει το «βασικό» του σχέδιο για τον απόλυτο έλεγχο της ανθρωπότητας.
  Ο άνθρωπος που το 1975 ήρθε στο προσκήνιο για να αλλάξει ριζικά την εικόνα που είχε η ανθρωπότητα για την τεχνολογία, σήμερα παλεύει για να αλλάξει και την εικόνα που έχει η ανθρωπότητα για το μέλλον... Το μόνο βέβαιο είναι ωστόσο πως και γι’ αυτήν την προσπάθειά του κάποια θεωρία θα βρεθεί...
  https://www.ethnos.gr/kosmos/102157_sto-stohastro-synomosiologon-o-mpil-gkeits-boles-apo-kenenti-mehri-akrodexioys

  Στο μεταξύ, άλλος ένα μύθος καταρρίπτεται:
  Κοροναϊός : Μύθος ότι οι καπνιστές δεν κινδυνεύουν – Διπλάσιες πιθανότητες σοβαρών επιπλοκών
  Νέες έρευνες καταρρίπτουν τον ισχυρισμό ότι οι καπνιστές δεν κολλούν κοροναϊό, ενώ αποκαλύπτουν ότι διατρέχουν διπλάσιο κίνδυνο σοβαρών επιπλοκών
  https://www.in.gr/2020/07/27/health/health-news/koronaios-mythos-oti-oi-kapnistes-den-kindyneyoun-diplasies-pithanotites-sovaron-epiplokon/

 • Ανώνυμος 49211

  25 Ιουλ 2020

  https://www.iefimerida.gr/kosmos/o-mpil-gkeits-apanta-stis-theories-synomosias
  Τον έχετε πρήξει τον άνθρωπο, ένας πάμπλουτος είναι που ξέρει ότι δεν θα πάρει τα λεφτά στον τάφο, αλλά την υστεροφημία μπορεί.

 • Ανώνυμος 49184

  12 Ιουλ 2020

  Υπάρχουν μόνο τρία πράγματα που πρέπει να κάνουν όλοι: να φοράμε μάσκα, να τηρούμε τα μέτρα της κοινωνικής απόστασης και να πλένουμε τα χέρια σας. Ξέρω κοινωνικά αυτό έχει πολιτικοποιηθεί, αλλά δεν το καταλαβαίνω, φίλε. Δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί κάποιος να πει: “Δεν χρειάζεται να κάνω αυτό που πρέπει”».
  https://www.iefimerida.gr/zoi/tom-hanks-perigrafei-ta-symptomata-toy-koronoioy

  Έτσι έχουν τα πράγματα, δεν χρειάζονται επιπλέον θεωρίες και συνομωσιολογία.

 • Ανώνυμος 49160

  3 Ιουλ 2020

  "Ο Γιώργος Καµατερός, ένας 36χρονος δικηγόρος από την Κω, µοίραζε το «θεραπευτικό του νερό» µε βυτιοφόρα στους ασθενείς σε Αθήνα αλλά και επαρχία. Τελικώς καταδικάστηκε για το σκάνδαλο που είχε προκαλέσει αλλά και για τους κινδύνους που επέφερε στην υγεία πολλών ασθενών. Οµως φαίνεται πως το δικό του «µαγικό» νερό δεν κατάφερε να τον σώσει από τα οικονοµικά του προβλήµατα, καθώς το 1998 αυτοκτόνησε σε ηλικία 58 ετών."
  https://www.ethnos.gr/ellada/112887_apateones-me-ntoktora-i-agia-athanasia-o-mple-skorpios-kai-nero-toy-kamateroy
  https://www.mixanitouxronou.gr/to-vitioforo-pou-miraze-elpida-ke-pseftika-onira-me-to-thavmatourgo-nero-tou-kamaterou/
  https://www.ethnos.gr/ellada/91128_pethane-i-agia-athanasia-toy-aigaleo-i-istoria-tis-boskopoylas-apo-tin-amaliada

 • Ανώνυμος 49139

  26 Ιουν 2020

  https://www.in.gr/2020/06/26/greece/pseytogiatros-oi-syntages-kai-ta-diaitologia-tou-thanatou-edine-gaidouragkatha-kai-riganelaio-gia-ton-karkino/

 • Ανώνυμος 49137

  21 Ιουν 2020

  Πέρασαν περισσότερο από 40 χρόνια από την εποχή του Καματερού με το θαυματουργό νερό και φαίνεται πως μέχρι σήμερα να μην έχει αλλάξει τίποτα.
  Κατά καιρούς έχουμε τους ανασφαλείς πιστούς να οδηγούνται από τους ιερείς κακήν κακώς, να προσκυνούν "ιερά" λείψανα έναντι χρηματικού ποσού (μιλάμε για αφορολόγητα κέρδη), ώστε να απολαμβάνουν την εύνοια του εκάστοτε Αγίου, τις καφετζούδες, τις κάρτες ταρώ, τα ζώδια κλπ, για να φθάσουμε στην διάσημη περίπτωση του Σώρρα, με την αρχαία τεχνολογία που υποτίθεται ότι πούλησε στους Αμερικάνους έναντι 3 δισ. δολαρίων και θα αποπλήρωνε το εθνικό χρέος, με δεκάδες χιλιάδες Ρωμιούς να πίνουν νερό στο όνομα του.
  Και τώρα μάς προέκυψε αυτός ο αδίστακτος απατεώνας, και ποιος ξέρει στο μέλλον, τι..
  Πράγματι, "το θέλουν το παραμύθι τους οι Ρωμιοί", που ορισμένες φορές τους κοστίζει σκληρά.
  Δεν θέλουμε να δούμε ούτε την πραγματικότητα ούτε τον εαυτό μας, κατά πρόσωπο.

  Πόντιος πιλότος

 • Ανώνυμος 49136

  21 Ιουν 2020

  Στο μεταξύ:

  Το κόστος του έργου, που θα διαδεχθεί τον σημερινό Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων (LHC) και για το οποίο ακόμη δεν έχει δοθεί το οριστικό «πράσινο φως», προϋπολογίζεται σε τουλάχιστον 21 δισεκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που δεν έχει ακόμη βρεθεί.
  -με βάση τον προκαταρκτικό σχεδιασμό- θα αρχίσει να κατασκευάζεται το 2038.
  https://www.iefimerida.gr/tehnologia/cern-megalytero-epistimoniko-peirama-ston-kosmo

  Καλά εκεί στο CERN ζούν στον κόσμο τους. Έχουν βρει τώρα το κόλπο με τις αναβαθμίσεις επιταχυντών. Ντάξει, τί είναι 21 δις τη σήμερον ημέρα βρε αδελφέ.

 • Ανώνυμος 49135

  21 Ιουν 2020

  Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός εξαπατημένου αγγειοχειρουργού, τον οποίο θα έκανε… Ταξίαρχο της ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα, τον έβαλε να αγοράσει στολή για την ορκωμοσία, που είχε αναβληθεί λόγω… κορωνοϊού, και του πήγε το ξίφος!

  Ετσι, εμπιστεύτηκε κι εκείνη τον άνθρωπο που τόνιζε τη σχέση του με τον Θεό χρησιμοποιώντας πάντα την χαρακτηριστική φράση «ΜΗ ΦΟΒΟΥ». Η γυναίκα, κατέβαλε στον «Κόντο» 17.000 ευρώ.

  Ο «Κόντος» είχε συστηθεί ως πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας και είχε προτείνει στον άνδρα της μια ολιστική θεραπεία με βότανα, υποστηρίζοντας «ότι θα γίνει καλά», καθώς έπασχε από γλοιοβλάστωμα, με ημιπάρεση στην δεξιά πλευρά του μετά από χειρουργείο αφαίρεσης μέρους του όγκου. Ο σύζυγός της παρέλαβε… τσάι-αχίλλεια και ένα μπουκάλι με υγρό από τον «Κόντο» χωρίς να καταβάλει χρήματα, ωστόσο δεν ακολούθησε την θεραπεία φοβούμενος λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του. Ο «Κόντος» τον Μάρτιο του 2017 τους επισκέφθηκε στο σπίτι τους στη Λάρισα με στρατιωτική στολή… πιλότου.
  https://www.iefimerida.gr/ellada/giatros-maimoy-leptomereies-apo-ti-drasi-toy

  Το θέλουν το παραμύθι τους οι ρωμιοί.

 • Ανώνυμος 49134

  21 Ιουν 2020

  Τον ακούγαμε τυφλά, με αποτέλεσμα να πιέζουμε το παιδί μας για να καταπίνει όλα τα αηδιαστικά φάρμακα και αποστάγματα που του έδινε ο «Κοντός», να το μαλώνουμε όταν εξέφραζε δυσφορία. Νιώθουμε εκ των υστέρων ότι βασανίζαμε εμείς οι ίδιοι το παιδί μας, τυφλωμένοι από την ελπίδα και τις ψευδείς παραστάσεις του περί βεβαίας ίασης», ανέφεραν χαρακτηριστικά.
  Την ίδια ώρα, στη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν επτά κράνη πιλότων μαχητικών αεροσκαφών, καθώς και ένα άλμπουμ γεμάτο με φωτογραφίες του, στις οποίες φορά στολή και κράνος πιλότου και βρίσκεται πάνω σε μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ, αλλά και της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.
  https://www.iefimerida.gr/ellada/nees-apokalypseis-sok-gia-ton-maimoy-giatro

 • Ανώνυμος 49133

  21 Ιουν 2020

  49132
  μήπως πάσχεις από ιδεοψυχαναγκασμό;

 • Ανώνυμος 49132

  20 Ιουν 2020

  Καήκατε γιατροκαμμένοι και πετάτε στρακαστρούκες στο γάμο του Καραγκιόζη.
  Μπεεεεεεεε

 • Ανώνυμος 49131

  20 Ιουν 2020

  Και εν τω μεταξύ αυτή κάνει το ίδιο που κάνουν αυτοί που κατηγορεί: θησαυρίζει χάρη στην άγνοια και τη φοβία του «αφυπνισμένου».
  :) :) :)

 • Ανώνυμος 49130

  20 Ιουν 2020

  Ή μάλλον κοντο-χωριανός του.
  XD

  https://www.athensvoice.gr/greece/657141_aytos-einai-o-pseytogiatros-nikos-kontos-video

 • Ανώνυμος 49129

  20 Ιουν 2020

  @49128
  Θα έχει κάποια μακρινή συγγένεια με τον Μανώλη Γλέζο.
  https://m.youtube.com/watch?v=MLrmCUsLY-c

 • Ανώνυμος 49128

  19 Ιουν 2020

  49127
  εκτός από μεγάλος γιατρός, ήταν μεγάλος πατριώτης και ένας ακόμη μεγαλύτερος πιλότος μαχητικών αεροσκαφών! Πολλοί χριστιανοί πιστοί διαβεβαιώνουν πως όταν πετούσε σε αερομαχίες και τον έβλεπαν οι Τούρκοι πιλότοι έφευγαν λέγοντας: çocuklar Nikos! Hadi gidelim! Hadi gidelim!= παιδιά ο Νίκος! Πάμε να φύγουμε! Πάμε να φύγουμε! 😎
  Σύμφωνα με πληροφορίες μου, ο αρχηγός Φλώρος που περιμένει θερμό επεισόδιο με τους Τούρκους, έχει κινήσει γη και ουρανό προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος γιατί λέει ότι μπορεί μόνος του να νικήσει την τουρκική αεροπορία!

 • Ανώνυμος 49127

  19 Ιουν 2020

  «Θα βρεις στη συσκευασία ένα μπουκάλι με απόσταγμα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό ίσως για την υγεία σας. Είναι 17 αποστάξεις από 43 διαφορετικά βότανα. Είναι πολύ δυνατό, η ποσότητα που σας στέλνω είναι αρκετή γιατί λίγες σταγόνες αρκούν. Θα δείτε τεράστια βελτίωση σε 20 μέρες στον οργανισμό σας.
  Πρέπει να κάνουμε υπέρ- οξυγόνωση, για να φύγει ο καρκίνος. Καθ’ ότι υπάρχει διέγερση από το οξυγόνο που δεσμεύουν και οδηγούν οι ουσίες των βοτάνων στα καρκινικά κύτταρα του σώματος προκειμένου να τα εξουδετερώσουν», ακούγεται να λέει ο... ψευτοεπιστήμονας!
  https://www.iefimerida.gr/ellada/ihitiko-ntokoymento-theories-toy-maimoy-giatroy

  XD

  https://www.freeinquiry.gr/articles/erevnes/fyta-me-antikarkiniki-drasi/3297.html
  https://www.freeinquiry.gr/articles/erevnes/egxoria-therapeytika-votana/3881.html
  Δημόπουλε πες αλεύρι!

 • Ανώνυμος 49126

  19 Ιουν 2020

  Και φασκιες θα σας φορεσουν ποιμνια

 • Ανώνυμος 49125

  19 Ιουν 2020

  Τώρα τα βλαμμένα τα ενοχλεί η μάσκα..
  Νομίζουν ότι ζουν σε ένα αγγελικό κόσμο, κάτι σαν τον κήπο της Εδέμ και ότι αρνητικό συμβαίνει είναι προιόν συνομωσίας εναντίον τους.
  Ό,τι να ναι.

 • Ανώνυμος 49124

  19 Ιουν 2020

  Ρε δεν πηγαινετε καπου αλλου, τοσα γιατροκαβλα σαιτς υπαρχουν. Αντε ξεφορτωθειτε μας φαρμακοκαμμενοι

 • Ανώνυμος 49123

  19 Ιουν 2020

  Οι πηγες που ενημερωνεσαι ειναι για τα προβατα. Μπεεεεε

 • Ανώνυμος 49122

  19 Ιουν 2020

  She has been described as an anti-vaccination activist and a promoter of conspiracy theories, and has been accused of scientific misconduct. She has made several false claims about vaccines, COVID-19, and chronic fatigue syndrome (CFS).
  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Judy_Mikovits
  https://www.medpagetoday.com/infectiousdisease/generalinfectiousdisease/86461

  Μπουμπούκι η δικιά σου.

 • Ανώνυμος 49121

  19 Ιουν 2020

  @49119 Εμβολιακια στο διηνηκες...

 • Ανώνυμος 49120

  19 Ιουν 2020

  Άσχετο:
  "Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Όποιος πατήσει έδαφός μας, πρώτα θα τον κάψουμε, μετά θα δούμε ποιος είναι"
  https://www.iefimerida.gr/ellada/arhigos-geetha-opoios-patisei-edafos-mas-prota-tha-ton-kapsoyme-meta-tha-doyme-poios-einai
  Κατούρα και λίγο ρε Φλώρε.

 • Ανώνυμος 49119

  19 Ιουν 2020

  @49116
  Φαπούλες εις το διηνεκές!

 • Ανώνυμος 49118

  19 Ιουν 2020

  Από την παραπομπή του 49115
  "Τι κάνει ο πολύς ο κόσμος: με βάση τις αισθήσεις του προσπαθεί να αντιληφθεί την πραγματικότητα όμως, αυτό είναι μια απάτη. Γνωρίζουμε στη Φυσική, ότι η πραγματικότητα είναι μια απάτη. Όταν βλέπεις ας πούμε τον Ήλιο, οι αισθήσεις σου σε εξαπατούν. Ανοίγεις το πρωί τα μάτια σου και βλέπεις τον Ήλιο, ο οποίος κινείται κυκλικά πάνω από την Γη. Εσύ νομίζεις, ότι κινείται ο Ήλιος. Αν δεν έλθει μια άλλη γνώση από πίσω να σου πει, ότι δεν κινείται ο Ήλιος, αλλά η Γη γύρω από τον Ήλιο, εσύ θα νομίζεις εξαπατημένος, όπως νόμιζαν οι άνθρωποι μέχρι πρότινος, ότι κινείται ο Ήλιος γύρω από την Γη. "
  Και πώς γνωρίζει ο ομιλών ποια είναι η.. αντικειμενική πραγματικότητα; Μάς το υπόσχεται η επιστήμη, πως κάποια μέρα θα φθάσει να την γνωρίσει και να την περιγράψει.
  Απλώς, μάς το υπόσχεται. Αν όμως αποδειχτεί αδύνατον;
  Ελλείψει της δυνατότητας του ανθρώπου να γνωρίσει την "πραγματικότητα", οι αισθήσεις μας δεν λένε ψέματα. Γιατί απλώς δεν ξέρουμε πως είναι αυτή, άρα δεν μπορούμε να την συγκρίνουμε με τις πληροφορίες που λαμβάνουμε από τις αισθήσεις μας, ώστε να αποφανθούμε πως αυτές ψεύδονται..
  Ο μηχανισμός των Αντικυθήρων φτιάχτηκε βάση της θεωρίας ότι ο ήλιος κινείται γύρω από την γη και δούλευε μια χαρά. Ή μήπως γίναμε ευτυχέστεροι επειδή καταλάβαμε πως η γη περιστρέφεται γύρω από τον ήλιο;
  Από ομοιοπαθητική δεν γνωρίζω και δεν θέλω να υποτιμήσω την τυχόν συνεισφορά της σε ήπιες ασθένειες.
  Αλλά εγώ προσωπικά έχω υποστεί εμφράγματα και μου τοποθετήθηκαν δύο stent και εφόρου ζωής φαρμακοληψία. Υποψιάζομαι πως αν περιφρονούσα την κλασική ιατρική και απευθυνόμουν στην ομοιοπαθητική, αυτό το σχόλιο θα το έγραφα από τα Ηλύσια πεδία, παρέα με τον Αχιλλέα, τον Αίαντα και τα άλλα παιδιά.
  Επίσης σε κάποια σημείο ο ομιλών μάς λέει πως ο Ιπποκράτης εξασκούσε και την μέθοδο «όμοια ομοίοις εισίν ιάματα» αλλά και «ενάντια εναντίοις»,
  Παρακάτω όμως, ισχυρίζεται πως ένας γιατρός που σπούδασε κλασική και ομοιοπαθητική ιατρική έχει πρόβλημα, καθώς πρέπει να αποφασίσει ποια από τις δύο μέθοδες θα εξασκήσει. Δεν μπορεί και τις δύο ταυτόχρονα..
  Γ. κλασικοομοιπαθητικός

 • Ανώνυμος 49117

  19 Ιουν 2020

  "Φαντάσου τη ζημιά, όταν παραβιάζεται η φυσική ανοσία εκ Θεού..." Ουάου! Ο καλός θεούλης μάς έδωσε ένα σωρό επικίνδυνα μικρόβια, ιούς και διάφορους άλλους μικροοργανισμούς και μετά μάς έδωσε και την φυσική ανοσία. Και γιατί έφτιαξε όλους αυτούς τους επικίνδυνους μικροοργανισμούς;
  Μέγα λάθος! Τώρα, ο Bill και ο κάθε Bill, μέσω των εμβολίων θα επιχειρήσει την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.
  Αυτοί οι γιατροί που εικονίζονται στις φωτο, μου φαίνονται προβληματικές φάτσες..
  Το θέμα είναι και πως και ο Σωτ. Τσιόδρας, μού φαίνεται εξίσου προβληματική φάτσα..
  Πάντως σ' ότι αφορά την καραντίνα, προσωπικά δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα από lockdown. Ούτε και οι γύρω μου.
  Ασφαλώς τα μέτρα ήταν υπερβολικά, αλλά δεν υπήρξε νομίζω κάποια σκοπιμότητα, κάποιος σκοπός, πίσω από όλα αυτά.
  Σε κοινωνίες που διαχρονικά δρουν και πράττουν υπό το κράτος του φόβου, και μπροστά σε έναν άγνωστο ιό, τέτοιες συμπεριφορές δεν αποτελούν έκπληξη.
  Το έχω ξανά γράψει. Η απάντηση ανάμεσα στα δύο άκρα (των συνωμοσιολόγων και αυτών που προέβλεπαν έναν Αρμαγεδδώνα θανάτων) η απάντηση ήταν κάπου στη μέση.
  Εξυπακούεται πως οι φαρμακοβιομηχανίες θέλουν να παράξουν φάρμακα και εμβόλια για την αντιμετώπιση του covid 19, με σκοπό το μέγιστο κέρδος. Ζούμε στον καπιταλισμό.
  Δεν έχει κάποιος παρά να ερευνήσει την στάση τους στη παραγωγή ψυχοφαρμάκων και την ιδιαίτερη σχέση τους με πολλούς ψυχιάτρους ανά τον κόσμο, την ρεκλάμα των ψυχοφαρμάκων τους και την σχεδόν πάντα απόσυρση τους από την αγορά μετά από ένα διάστημα εξ αιτίας των ανυπόφορων παρενεργειών τους.
  Μέχρι και το 1980 οι ψυχίατροι θεωρούσαν ότι η ομοφυλοφιλία είναι ψυχική νόσος και γίνονταν έρευνες να βρεθούν τα.. θεραπευτικά φάρμακα..
  Αλλά ο τίτλος "Ψεύτικη κρίση" εκτιμώ ότι είναι λάθος και υπερβολικός. Η ύπαρξη ενός ιού με άγνωστες - τότε- επιπτώσεις είναι ένα γεγονός. Η κάθετη υποτίμηση του, προσδίδει έντονα το στοιχείο της συνωμοσιολογίας.
  Γιάνννης

 • Ανώνυμος 49116

  19 Ιουν 2020

  Βγάζουν οι εγγλέζοι διάβασα το εμβόλιο για τον κορονοϊό.
  Τρέχα γελαδερέ να το κάνεις άμεσα να σωθείς.

 • Ανώνυμος 49115

  19 Ιουν 2020

  Χορταίνεις μπούρδα διαβάζοντάς το.

  Στο μεταξύ:
  «Ο καρκίνος είναι αναερόβιος του ρίχνεις οξυγόνο και bye bye»
  «Εγώ είμαι φυσικοπαθητικός ογκολόγος. Η φυσικοπαθητική είναι συμβατική ιατρική συν άλλα έξι χρόνια βοτανολογία. Και προσπαθούμε να μην δίνουμε φάρμακα», ακούγεται να λέει στο ηχητικό ντοκουμέντο.
  Σύμφωνα με τη δικογραφία, τα σκευάσματα που παρείχε περιείχαν δραστικές ουσίες κάνναβης, αλλά και βότανα που προμηθευόταν από συγκεκριμένο κατάστημα στο Πήλιο.
  https://www.iefimerida.gr/ellada/ihitiko-ntokoymento-me-ton-maimoy-giatro

  Ας γελάσουμε λίγο:
  https://www.freeinquiry.gr/articles/sinenteukseis/omoiopathitiki-epistimi-therapeytiki-texni-i-apati/3553.html