ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙΑ;

Κι άλλος νεαρός αθλητής
κατέρρευσε από “ξαφνικίτιδα”
ενώ έτρεχε στο Βόλο,
βγάζοντας και πολύ αίμα
από τον πνεύμονα


Όποιος έχει ακούσει τον Sucharit Bhakdi ξέρει γιατί το παιδί έβγαζε αίμα από τον πνεύμονα...

Ο συνάδελφος κ. Ζέρβας, γιατρός του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου, αναφέρει ότι ο ίδιος τυχαία βρισκόταν με άλλους γιατρούς στο Αλιβέρι και όπως δήλωσε στο newsit, “μόλις μας ειδοποίησε η συνάδελφος ότι φέρνουν στο Κέντρο Υγείας με το ΕΚΑΒ ένα παιδί 13 χρονών, φύγαμε όλοι και πήγαμε να βοηθήσουμε την συνάδελφο που εφημέρευε”.

Όπως επίσης δήλωσε: “στο Κέντρο Υγείας, το διασωληνώσαμε, του χορηγήσαμε όλη την φαρμακευτική αγωγή που δίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις και γύρω στη μιάμιση ώρα κάναμε ΚΑΡΠΑ (σημ. ΚΑΡδιο-Πνευμονική Αναζωογόνηση) αλλά το αγοράκι δυστυχώς δεν ανταποκρινόταν. Έβγαζε και πολύ αίμα από τον πνεύμονα, χωρίς να έχει προηγηθεί τραυματισμός”. (!)


Πόσα παιδιά ακόμη θα χαθούν άδικα;
Θα ακούσουμε πάλι: "Αιτία θανάτου απροσδιόριστη";
Άλλο ένα παιδί, που οι γονείς του το τρύπησαν;
(Αν δεν του το είχαν κάνει, θα το διατυμπάνιζαν...).Πιθανός μηχανισμός

Κάποιες από τις ακίδες που παράγονται μετά από εντολή του mRNA μεταφέρονται από την κυκλοφορία του αίματος και πάνε και εμφυτεύονται στα κύτταρα του ενδοθηλίου, που καλύπτουν το εσωτερικό του τοιχώματος των αγγείων μας.

Αργότερα, τα λεμφοκύτταρά μας θα αναγνωρίσουν ολόκληρο το κύτταρο του ενδοθηλίου μας ως “εχθρό”, επειδή έχει στην επιφάνειά του ενσωματωμένες τις ακίδες του κορονοϊού. (Για τα φονικά λεμφοκύτταρα, είτε “βλέπουν” κορονοϊό, είτε “βλέπουν” δικά μας κύτταρα, με ενσωματωμένες ακίδες στην επιφάνεια τους, είναι ένα και το αυτό.)

Η καταστροφή των δικών μας αγγειακών κυττάρων προκαλεί ρήξη του τοιχώματος των αγγείων και αιμορραγία.

Τώρα, ανάλογα με την εντόπιση του προβλήματος, θα είναι και τα προβλήματα. Αν δηλαδή συμβεί σε εγκεφαλικά αγγεία, θα έχουμε αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Αν συμβεί σε πνευμονικά αγγεία, θα έχουμε αιμορραγία στους πνεύμονες.

Πηγή:
facebook.com/orpheus.greece.