ΟΥΤΕ ΜΙΑ
ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ !

Περί
διασποράς ψευδών ειδήσεων
στη Ρωμιοσύνη


Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο
Βέροιας καταδίκασε χθες δημοσιο-
γράφο, ιδιοκτήτη site με θέματα
για γονείς, για τη δημοσίευση
άρθρου με θέμα τη φανταστική
ιστορία ενός μικρού κοριτσιού, της
Μαιρούλας, που πέθανε από καρκί-
νο εξ αιτίας του εμβολιασμού της.
Η δημοσίευση κρίθηκε ότι συνιστά
διασπορά ψευδών ειδήσεων και το
δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυ-
λάκισης με αναστολή και χρηματι-
κό πρόστιμο.

Την ίδια εποχή στη Ρωμιοσύνη, βλέ-
πουμε στην αφίσα δίπλα, να διαφη-
μίζεται στον Βύρωνα από ένα μονα-
στήρι «η υποδοχή τιμίου ξύλου και
ιερών λειψάνων
».

 
Άτιμο ξύλο που θέλετε!

Λείψανα της λογικής και της αλήθειας...


Εδώ καταδίκη για απάτη και διασπορά ψευδών ειδήσεων δεν υφίσταται;

Γιατί η περίπτωση της Μαιρούλας υπάρχει η πιθανότητα να είναι αληθινή. Μικρή βέβαια.

Η άλλη περίπτωση όμως, των κοκάλων και του ξύλου ούτε μια στο εκατομμύριο!

Πού είναι ο εισαγγελέας ή ο ιατροδικαστής να κάνει εξέταση DNA να δούμε σε ποιον ανήκουν τα κόκαλα και τα ξύλα;

Μπουχός, κοινώς το καταπίνουν αμάσητο...
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ


33 ΣΧΟΛΙΑ

 • Bielidopoulos

  10 Φεβ 2018

  Και τσουπ(!) σκάει εν έτει 2018 το σκάνδαλο της Novartis.
  Η εν λόγω εταιρία έκανε υπερτιμολογήσεις αφού δωροδοκούσε πολιτικούς για να παίρνει εργαλαβίες, να πουλάει τα δικά της φάρμακα και εμβόλια και κατόπιν τα πούλαγε όσο-όσο.
  http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500196973
  Αναφέρει ο παραπάνω σύνδεσμος:

  \"Η Νοβάρτις την περίοδο 2008-2009 είχε εμβόλια για τον H1N1, τα οποία παραγγέλθηκαν από το υπουργείο Υγείας μετά με την αναβάθμιση από το ΚΕΕΛΠΝΟ του κινδύνου της πανδημίας στη μέγιστη βαθμίδα πέντε. Με τον ανωτέρω τρόπο ο τότε υπουργός Υγείας Αβραμόπουλος παρέσυρε τον τότε πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή, ο οποίος τελούσε εν αγνοία, να εξαγγείλει ότι η Ελλάδα έπρεπε να παραγγείλει πανδημικά εμβόλια για το σύνολο του πληθυσμού της. Το ποσοστό κάλυψης του πληθυσμού ήταν στη συγκεκριμένη περίπτωση αναντίστοιχα υψηλό (υπερπολλαπλάσιο) σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες μα αντίστοιχο πληθυσμό.\"

  Δείτε πώς αυτοκαρφώνεται ο Αβραμόπουλος:
  \"ο κ. Αβραμόπουλος είπε: «Σε έκτακτη Κυβερνητική Επιτροπή που συγκάλεσε ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και υπό την προεδρία του, αποφασίζεται -πολύ σωστά- η κάλυψη όλου του πληθυσμού. Δηλαδή 8 εκατομμύρια κατοίκων επί δύο υποχρεωτικές δόσεις για τον καθένα (16 εκατομμύρια)». Αργότερα, όπως είπε, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκου έκρινε ότι μια δόση κατ\' άτομο είναι επαρκής και το υπουργείο Υγείας ακύρωσε τη δεύτερη παραγγελία.\"
  http://www.iefimerida.gr/news/395227/ti-itan-o-karamanlis-kanena-paidaki-poy-den-katalavaine-o-avramopoylos-vazei-sto-kadro

  Εν ολίγοις ο Αβραμόπουλος όντως ζήτησε από τον Καραμανλή να παραγείλει εμβόλια για το σύνολο του πληθυσμού, όμως τη στιγμή που οι άλλες χώρες παρέγγελναν αναλογικά λιγότερα!

  Προσέξτε τί έγραφα εδώ στο σχόλιό μου τον Μάιο του 2016:
  \"Σωβρακολογούμε ή κυλοτάρουμε; Άλλο το εποχιακό της γρίπης και ποιοι το κάνουν και άλλο η θεωρία συνομοσίας περί εμβολίων που προκαλούν αυτισμό. Να ξεχωρίσουμε δύο διαφορετικά θέματα και να δούμε τα στοιχεία που υπάρχουν. Αν τώρα κάποιοι παρήγγειλαν κάτι τόνους εμβόλια για να πλουτίσουν από την μίζα και φώναζαν εμβολιαστείτε όλοι, αυτό είναι ένα θέμα. Ας μας αποδείξει κάποιος ότι κάποιοι τα πήραν εκμεταλλευόμενοι το σούσουρο για κίνδυνο επιδημίας και να τιμωρηθούν. Αυτό αν ισχύει δεν σημαίνει ότι τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό ή καρκίνο.\"

  Και όσον αφορά το σχόλιο του αγαπητού ανώνυμου 38576, αναφέρεται στην ανταλλαγή σχολίων μας εδώ:
  https://www.freeinquiry.gr/single-post.php?id=3993
  (Δείτε το σχόλιό του 38204)

  Έπρεπε δηλαδή να περάσουν 1,5 χρόνια για να μάθουμε το αυτονόητο, αυτό που θα έπρεπε να μας είχαν πληροφορήσεις εξαρχής οι ρωμιοί δημοσιογράφοι: ότι παραγγέλθηκε υπερβολικός αριθμός εμβολίων κάτι που είναι ύποπτο και προφανώς κάποιοι τα είχαν πάρει. Αν το ξέραμε από νωρίς, δεν θα είχαν βγει οι αντιεμβολιαστές να διαδίδουν το κοντό και το μακρύ τους.

  Μάλιστα στο επόμενο σχόλιό μου τότε έγραφα στον συμπαθή ανώνυμο:
  \"Αν κάνουν κακό τα εμβόλια λαλάκες είναι να στο πουν οι χειραγωγημένοι; Όσο πιο κακό κάνουν, τόσο πιο πολλά φάρμακα θα τζιράρουν.\"
  Εδώ είναι που το χάνεις. Έχεις λογικό χάσμα. Καπιταλισμό έχουμε. Για να κάνει λεφτά άλλος πουλάει φέτα, άλλος αυτοκίνητα, άλλος φάρμακα, άλλος εμβόλια και άλλος πυρηνικά. Δεν υπάρχουν λεφτά στο Ελλάντα και πιθανών κάποιοι βρήκαν μια κακή δικαιολογία να ξοδέψουν δημόσιο χρήμα παίρνοντας μια μιζούλα για τον κόπο τους. Συνυπολόγισε επίσης ότι στο Ελλάντα όλα γίνονται ανοργάνωτα, προγραμμάτιστα και στο πόδι και έχεις μια καλή εικόνα του τί ακριβώς τρέχει. Λες \"αν κάνουν κακό\". Τί πάει να πει \"αν κάνουν\"; Μου θυμίζει το \"και αν σου κάτσει;\" Απαιτούνται αποδείξεις, όχι θεωρίες συνωμοσίας και ιστορίες φαντασίας.

  Απλά πράγματα που για τους ρωμιούς μοιάζουν ακατανόητα!

 • Ανώνυμος 44904

  4 Φεβ 2018

  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ;

  ΔΕ ΜΠΑ ΝΑ ΛΙΩΝΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΑΡΚΕΙ ΕΓΩ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

  ΑΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ

  ΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

  ΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ, ΤΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΕΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

  ΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΤΕΓΟΙ Ή ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛ-ΛΗΝΑΣ ΘΕΟΣ

  ΤΟΣΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΙΩΝΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ, ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ

  ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΕΓΩΙΣΤΟΦΕΡΝΕΤΕ


  ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

 • Ανώνυμος 38677

  27 Μαΐ 2016


  http://www.tanea.gr/news/science-technology/article/5361938/brethhke-o-prwtos-asthenhs-me-bakthria-anthektika-se-ola-ta-antibiotika/

 • Bielidopoulos

  21 Μαΐ 2016

  ~
  http://www.tanea.gr/news/world/article/5360147/eidiko-tameio-500-ekat-dolariwn-gia-thn-antimetwpish-pandhmiwn-anakoinwse-h-pagkosmia-trapeza/

 • Bielidopoulos

  19 Μαΐ 2016

  ~
  Σύμφωνα με τη βαρυσήμαντη έκθεση, η ιατρική απειλείται «να επιστρέψει στο σκοτεινό μεσαίωνα», αν δεν επενδυθούν δισεκατομμύρια δολάρια (έως 40 δισ. δολ. την επόμενη δεκαετία) για να λυθεί το πρόβλημα της μικροβιακής αντίστασης όχι μόνο στα αντιβιοτικά, αλλά και σε όλα τα αντιμικροβιακά φάρμακα κατά ιών, μυκήτων, παρασίτων και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών.
  Γι' αυτό, προτείνει μια εκτεταμένη καμπάνια ενημέρωσης της παγκόσμιας κοινής γνώμης, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν επίγνωση των επερχόμενων κινδύνων, με συνέπεια να παίρνουν αντιβιοτικά ακόμη και για απλά κρυολογήματα.
  Στο πλαίσιο αυτό, προτείνεται από το 2020 σε κανένα ασθενή να μην συνταγογραφούνται αντιβιοτικά, αν προηγουμένως δεν έχει γίνει ένα σχετικό γρήγορο τεστ, που να επιβεβαιώνει ότι όντως τα χρειάζεται. Για να γίνει αυτό όμως, θα πρέπει πρώτα να εξαπλωθούν ευρέως αυτά τα γρήγορα τεστ.
  Μεταξύ άλλων, η έκθεση προτείνει τη μείωση της υπερβολικής χρήσης αντιβιοτικών στην κτηνοτροφία (στις ΗΠΑ το 70% των πωλούμενων αντιβιοτικών καταλήγουν σε ζώα) και την επιβολή σήμανσης στα προϊόντα κρέατος που έχουν προκύψει από ζώα με αντιβιοτικά.
  http://www.tovima.gr/science/medicine-biology/article/?aid=800673

 • Ανώνυμος 38606

  19 Μαΐ 2016

  38605

  Φίλε την έπαιξες πριν το γράψεις αυτό;
  Έλα, μολόγα το, μην ντρέπεσαι.

 • Ανώνυμος 38605

  19 Μαΐ 2016

  Τα κομπλεξ που εχεις αρθρογραφε με την πιστη μας αλλου... Ντροπιαζεις το ονομα της σελιδας γιατι καθε αλλο απο ελευθερος εισαι...η ελευθερια σου πρεπει να φτανει στα ορια που δεν περιοριζει την δικια μου..και εγω ελευθερα πιστευω οτι αυτα τα Αγια λειψανα και το κομματι ξυλου τ εμποτισμενο μ'αιμα θεικο μπορουν να ειναι σκευη του Παρακλητου που τοσο λειπει απ τις ζωες μας. Γι αυτο μη συγκρινεις τα ασυγκριτα...μην απειλείς με καταδικες Την Αληθεια, σκληρον σοι προς πετραν λακτιζειν

 • Bielidopoulos

  19 Μαΐ 2016

  @38600
  Ό,τι πεις. Μεγαδόσεις βιταμινών εφόρου ζωής και είσαι κομπλέ.
  Πάρε και κάνα forsythia, ε, χε, χε.
  http://www.imdb.com/title/tt1598778/

 • Ανώνυμος 38601

  19 Μαΐ 2016


  Αναρωτήθηκε ποτέ κανένας γιατί επανεμφανίστηκε στην Ελλάδα η φυματίωση; Η μήπως το ακούτε για πρώτη φορά.

 • Ανώνυμος 38600

  19 Μαΐ 2016

  @Bielidopoulos
  Οι σύνδεσμοι που παραθέτεις είναι διαφόρων οργάνων των φαρμακευτικών. Οι ίδιοι που κάθε τρεις και λίγο χτυπιούνται να εμβολιαστούμε μην κολλήσουμε τη γρίπη των χοίρων κτλ.
  Πετάει ο γάιδαρος πετάει είναι όλοι αυτοί.
  Κόλλημα που το έχεις βρε παιδί μου.....

 • Ανώνυμος 38599

  19 Μαΐ 2016

  Μπααααα, έχω εμβολιαστεί

 • Bielidopoulos

  18 Μαΐ 2016

  @ 38596
  Πολύ ψαγμένο σχόλιο. Πρόσεξε μην κάψεις καμία ασφάλεια.

 • Bielidopoulos

  18 Μαΐ 2016

  ~
  http://www.gavi.org/about/value/cost-effective/
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18282015

 • Ανώνυμος 38596

  18 Μαΐ 2016

  Άσε τα links και τις ταινίες και τράβα να κάνεις κανένα εμβόλιο να γλιτώσεις από την πανδημία

 • Bielidopoulos

  18 Μαΐ 2016

  ~
  Για διάβασμα και επιμόρφωση:
  http://www.iatronet.gr/ygeia/paidiatriki/article/29039/mythoi-kai-alitheies-gia-ta-emvolia.html
  http://ellinikahoaxes.gr/2015/03/31/εμβόλια-ευλογία-ή-κατάρα/
  http://ellinikahoaxes.gr/2014/12/02/antiemboliastikokinima/

  Βλέπω ότι πολλά που είχα γράψει σε σχόλιά μου στο άλλο άρθρο επιβεβαιώνονται. Όπως ότι δεν χρειάζεται το 100% ενός πληθυσμού να είναι εμβολιασμένο για να μην υπάρξει επιδημία (το τρίτο link αναφέρει 95% επιθυμητό ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης και εμφάνιση επιδημίας αν το ποσοστό πέσει σε 60-70%). Όπως και στο δεύτερο link που αναφέρει κάτι για το εμβόλιο MMR και την εγκεφαλίτιδα που παραπέμπει σε αυτό που είχα γράψει περί cost effective analysis.

  "Είναι αλήθεια ότι το εμβόλιο MMR μπορεί να προκαλέσει κάποιου είδους εγκεφαλίτιδα σε συχνότητα 1 περιστατικό σε κάθε 1.000.000 δόσεις εμβολίου. Αντίθετα η ίδια η νόσος ιλαρά μπορεί να προκαλέσει εγκεφαλίτιδα 1.000 φορές πιο συχνά, δηλ. 1 περιστατικό κάθε 1.000 άτομα που νοσούν, και 1 θάνατο κάθε 3.000 νοσήσεις."

 • Ανώνυμος 38594

  18 Μαΐ 2016


  Τι εμβόλια και αηδίες, εδώ η θαυματουργή εικονίτσα λέμε:
  http://www.protothema.gr/greece/article/579325/sto-uetha-i-eikona-tis-panagias-soumela-tin-paraskeui/

 • Bielidopoulos

  18 Μαΐ 2016

  ~
  Προτεινόμενη ταινία: Contagion (2011). Εφιστώ την προσοχή σας στις σκηνές με τον μπλόγκερ. ;)
  http://www.imdb.com/title/tt1598778/

 • Ανώνυμος 38591

  18 Μαΐ 2016

  Ωραίος μακάκας είσαι.

 • Ανώνυμος 38590

  18 Μαΐ 2016

  χα χα, άμα δεν μαμάς χύμα, μην φοβάσαι, έτσι το είπα

 • Ανώνυμος 38589

  18 Μαΐ 2016

  Υπάρχουν αποδείξεις ότι τα εμβόλια προκαλούν σύφιλη ή το είπες για να μας τρομάξεις;

 • Ανώνυμος 38588

  18 Μαΐ 2016

  @Bielidopoulos
  Mια εταιρεία που παράγει λάστιχα, όταν τα πλασάρει στη αγορά ακόμα κι αν δεν είναι καλά τι θα κάνει; Θα πει αγοράστε τα λάστιχά μας, να σκάσουν σε καμιά στροφή να σκοτωθείτε; Όχι βέβαια! Θα πει τι καλά που είναι τα λάστιχα.
  Με την ίδια λογική, μια εταιρεία που πουλάει εμβόλια, όταν τα πλασάρει στην αγορά ακόμα κι αν δεν είναι καλά τι θα κάνει; Θα πει αγοράστε τα εμβόλιά μας, να πάθετε αυτό και αυτό... Όχι βέβαια! Θα πει τι καλά που είναι τα εμβόλια.
  Και θα βάλει λυτούς και δεμένους, όσους χειραγωγεί, δηλαδή γιατρούς, Π.Ο.Υ. κλπ να μας πείσουν πόσο αναγκαία και αθώα είναι.
  Και σύφιλη να βγάζει ένα εμβόλιο θα βγει να το πει; Θα το ακούσεις από κανέναν; Σιγά!
  Σε διαβάζω κατά καιρούς, κάνεις τον πολύξερο και τον ψαγμένο, αλλά σε αυτά τα θέματα θέλεις να πηγαίνεις κόντρα (δεν ξέρω γιατί) αν και κατά βάση νομίζω ότι το καταλαβαίνεις και δεν κάνεις ο ίδιος εμβόλια, όπως λες.

 • Ανώνυμος 38587

  18 Μαΐ 2016

  Kι εσύ χαιρετίσματα στα εμβόλια που είναι μεν καλά, αλλά εσύ κλείνεις μάτι και δεν τα κάνεις γιατί δεν είσαι..... ρωμιός.
  Ρωμιός

 • Bielidopoulos

  18 Μαΐ 2016

  ~
  Επιμένεις ςτις υπεκφυγές. Κάνε όσα εμβόλια θες ή δεν θες. Τα περί αυτισμού είναι θεωρίες συνωμοσίας. Αν υπάρχει πρόβλημα στα εμβόλια και στις εταιρίες που τα παράγουν είναι αλλού. Και είναι τα ίδια προβλήματα που υπάρχουν με όλα τα είδη εταιριών που προσπαθούν να μας πείσουν πόσο αναγκαία είναι τα προιόντα τους για να πουλάνε. Χαιρετίσματα στον Mercola.

 • Ανώνυμος 38585

  18 Μαΐ 2016

  Θα πάω να κάνω όλα τα εμβόλια. Τι λαλάκας που ήμουν! Ευτυχώς που μιλήσαμε. Thanks φίλε, τα επιχειρήματά σου είναι ατράνταχτα. Με έπεισες!
  Εσύ δεν καταλαβαίνω βέβαια, γιατί δεν τα κάνεις. Αλλά δεν πειράζει, θα μου κλείσεις το μάτι κι ίσως καταλάβω αν δεν είμαι και πολύ ρωμιός.
  Manipulation of masturbation

 • Bielidopoulos

  17 Μαΐ 2016

  @38581
  Καλά κρασιά.
  Αν έχεις κότσια απαίτησε από τον Mercola να δώσει κάτι από την περιουσία που έκανε με την μπουρδολογία για να στήσει μια μελέτη που να έχει σκοπό να αποδείξει τους ισχυρισμούς του.

  @38582
  Η περίπτωση Δημόπουλος είναι γνωστή. Όποιος ρίξει μια ματιά στους τίτλους των βιβλίων του καταλαβαίνει αμέσως περί τίνος πρόκειται.
  Πρόσεξε τί λες μην φας κάνα προστιματάκι. 500 ευρώ την σήμερον ημέρα δεν είναι και λίγα.
  ;)
  https://en.wikipedia.org/wiki/MMR_vaccine_controversy
  Κάτι λέει για "Manipulation of data". Με πιάνεις;

 • Ανώνυμος 38582

  17 Μαΐ 2016

  Υπάρχουν πολλές μελέτες που λένε με στοιχεία τι κάνουν τα εμβόλια
  Υπάρχουν ορισμένες και σ αυτό τον ιστότοπο

 • Ανώνυμος 38581

  17 Μαΐ 2016

  Ναι, αλλά το εμβόλιο για την πανδημία δεν το έκανες. Άλλα λες κι άλλα κάνεις.

 • Bielidopoulos

  17 Μαΐ 2016

  ~
  Ο dr. Mercola που έχει γίνει εκατομμυριούχος χάρει στα κορόιδα γιατί δεν δίνει κάνα εκατομμυριάκι, έστω μισό, να χρηματοδοτήσει κάποια μελέτη που να έχει σκοπό να αποδείξει ότι τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό και καρκίνο. Εμπρός λοιπόν.
  ;)

 • Bielidopoulos

  17 Μαΐ 2016

  ~
  "Αν κάνουν κακό τα εμβόλια λαλάκες είναι να στο πουν οι χειραγωγημένοι; Όσο πιο κακό κάνουν, τόσο πιο πολλά φάρμακα θα τζιράρουν."
  Εδώ είναι που το χάνεις. Έχεις λογικό χάσμα. Καπιταλισμό έχουμε. Για να κάνει λεφτά άλλος πουλάει φέτα, άλλος αυτοκίνητα, άλλος φάρμακα, άλλος εμβόλια και άλλος πυρηνικά. Δεν υπάρχουν λεφτά στο Ελλάντα και πιθανών κάποιοι βρήκαν μια κακή δικαιολογία να ξοδέψουν δημόσιο χρήμα παίρνοντας μια μιζούλα για τον κόπο τους. Συνυπολόγισε επίσης ότι στο Ελλάντα όλα γίνονται ανοργάνωτα, προγραμμάτιστα και στο πόδι και έχεις μια καλή εικόνα του τί ακριβώς τρέχει. Λες "αν κάνουν κακό". Τί πάει να πει "αν κάνουν"; Μου θυμίζει το "και αν σου κάτσει;" Απαιτούνται αποδείξεις, όχι θεωρίες συνωμοσίας και ιστορίες φαντασίας.

 • Ανώνυμος 38578

  17 Μαΐ 2016

  Το κωλομπαρίζεις. Όλοι φώναζαν να κάνουν έμβόλιο όλοι, όχι μόνον οι ομάδες υψηλού κινδύνου. Μιλάω για την πανδημία της γρίπης. Αφού δεν κάνουν κακό τα εμβόλια, έπρεπε να εμβολιαστείς. Σύσσωμη η παγκόσμια ιατρική επιστήμη στο έλεγε. Εσύ όμως δεν το έκανες. Βλέπεις κι εσύ το μπίζνα είναι.
  Επομένως η ιατρική χειραγωγείται από τις φαρμακευτικές. Αν κάνουν κακό τα εμβόλια λαλάκες είναι να στο πουν οι χειραγωγημένοι; Όσο πιο κακό κάνουν, τόσο πιο πολλά φάρμακα θα τζιράρουν.

 • Bielidopoulos

  17 Μαΐ 2016

  ~
  Σωβρακολογούμε ή κυλοτάρουμε; Άλλο το εποχιακό της γρίπης και ποιοι το κάνουν και άλλο η θεωρία συνομοσίας περί εμβολίων που προκαλούν αυτισμό. Να ξεχωρίσουμε δύο διαφορετικά θέματα και να δούμε τα στοιχεία που υπάρχουν. Αν τώρα κάποιοι παρήγγειλαν κάτι τόνους εμβόλια για να πλουτίσουν από την μίζα και φώναζαν εμβολιαστείτε όλοι, αυτό είναι ένα θέμα. Ας μας αποδείξει κάποιος ότι κάποιοι τα πήραν εκμεταλλευόμενοι το σούσουρο για κίνδυνο επιδημίας και να τιμωρηθούν. Αυτό αν ισχύει δεν σημαίνει ότι τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό ή καρκίνο. Όσο για μένα δεν ήρθε κανένας να μου πει να εμβολιαστώ. Δεν ανήκω στις ομάδες υψηλού κινδύνου και έτσι αποφασίζω εγώ αν θα εμβολιαστώ.
  Υπάρχουν σοβαρά θέματα να ασχoληθούμε σχετικά με τα εμβόλια και τις εταιρίες που τα πουλάνε. Είχα δε γράψει: "Προσωπικά πιθανολογώ ότι οι θεωρίες συνωμοσίας προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή της κοινής γνώμης από τα ουσιώδη ερωτήματα και είναι υποκινούμενες από τις εταιρίες."
  http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=3993

 • Ανώνυμος 38576

  17 Μαΐ 2016

  Βιελιδο, όταν σε ρώτησα κάποτε αν έκανες το εμβόλιο για τη γρίπη, για να μην πεθάνεις από την πανδημία, που φώναζαν -να κάνουμε όλοι, όχι μόνον οι ευπαθείς ομάδες- γιατροί, μεγαλογιατροί, το Κέντρο Λοιμώξεων, η Σάρα και η Μάρα και το κακό συναπάντημα, μου έκλεινες το μάτι, κι όταν σου είπα ότι δεν καταλαβαίνω γιατί το κλείνεις, με είπες ρωμιό και καθάρισες.
  Άντε εμβολιάσου λοιπόν, εμβολίασε και τα παιδιά σου και εις άλλα με υγεία.......

 • Bielidopoulos

  17 Μαΐ 2016

  ~
  Πρόκειται για την πρώτη καταδίκη για hoax στην Ελλάδα:
  http://www.kathimerini.gr/860010/article/epikairothta/ellada/h-prwth-katadikh-sthn-ellada-gia-eidhsh-hoax
  Εδώ διευκρινίζει κάποια πράγματα:
  http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1500077828

  "Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δημοσιογράφος καταδικάστηκε για αναμετάδοση παραπλανητικού ρεπορτάζ στο Διαδίκτυο. Πρόκειται για έναν ιδιοκτήτη δικτυακού τόπου που δημοσίευσε άρθρο με τίτλο «ΣΟΚ: Δείτε πώς οι εταιρείες εξαπλώνουν τον καρκίνο μέσω εμβολίων».
  Όπως αναφέρει η Καθημερινή, το Μονομελές Πρωτοδικείο Βέροιας επέβαλε στον δημοσιογράφο ποινή τριετούς φυλάκισης με αναστολή και πρόστιμο 500 ευρώ.
  Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε δίκη με εντολή εισαγγελέα, στον οποίο είχε απευθυνθεί αστυνομικός που διάβασε την «είδηση». Η δημοσιοποίηση της υπόθεσης προκαλεί τώρα και αντιδράσεις από αρμόδιους φορείς.
  Σύμφωνα με την εφημερίδα, το κείμενο για τα καρκινογόνα εμβόλια πρωτοεμφανίστηκε το 2009 και έκτοτε αναδημοσιεύεται με μικροαλλαγές.
  Βασίζεται στην ιστορία της «μικρής Μαιρούλας», η οποία φέρεται να πέθανε από όγκο που εμφάνισε στον εγκέφαλο μετά τη χορήγηση του εμβολίου MMR (ιλαράς, ερυθράς, παρωτίτιδας). Το κείμενο περιλαμβάνει και δηλώσεις ανύπαρκτων ειδικών, σύμφωνα με τους οποίους «τα εμβόλια εξαπλώνουν το AIDS, τη λευχαιμία και άλλες φρικιαστικές πληγές σε όλο τον κόσμο».
  Αντιδρώντας στην υπόθεση, η Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής προχώρησε σε καταγγελία στο υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΦ.
  Σε Ευρώπη και ΗΠΑ έχει πάντως εμφανιστεί ένα ολόκληρο «κίνημα» κατά των εμβολιασμών, για το οποίο κύρια αιτία ήταν μια μελέτη του 1998 που συνέδεε το εμβόλιο MMR με τον αυτισμό. Η μελέτη αποσύρθηκε και τελικά αποδείχθηκε απάτη, το κακό όμως είχε ήδη γίνει.
  Λόγω της απροθυμίας πολλών γονιών να εμβολιάσουν τα παιδιά τους, ο ΟΗΕ έχει προειδοποιήσει για επικίνδυνες επιδημίες ιλαράς στην Ευρώπη, ενώ η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει εκφράσει την ανησυχία της για επιστροφή της πολιομυελίτιδας και της ερυθράς."

  Πάμε σε άλλο θέμα:
  http://www.ibtimes.co.uk/game-thrones-season-6-torrent-pirates-hunted-down-by-hbo-1559073
  ΚΑΤΑΡΑ!