ΟΙ ΦΤΑΙΧΤΕΣ

Χατζηπετρής
και Γιαδικιάρογλου


IMAGE DESCRIPTIONΔεν είναι και λίγο να έχεις μια κυβέρνηση, που οι υπουργοί της, οι περιφερειάρχες της, οι γενικοί γραμματείς της και όλο το σινάφι γενικά είναι πρωταθλητές στο τένις. Τι Τζόκοβιτς και Ναδάλ… Εδώ μιλάμε για πρωταθληταράδες της κυβερνησάρας ( τάδε έφη Άδωνις=υπουργάρα).

Ο πρόσφατος χιονάς, που έφερε τον πολύ επιτυχημένο όνομα «ΕΛΠΙΔΑ», ανέδειξε το ταλέντο τους, όπως άλλωστε και το εγχείρημα του εμβολιασμού, που επίσης έφερε το επιτυχημένο όνομα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» (το «ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» δεν είχε προταθεί. Τουλάχιστον ας υιοθετούσαν το «ΦΤΟΥ»).

Η ιδιωτική πρωτοβουλία και οι παραχωρήσεις έχουν τη σημασία τους. Δεν μιλάμε για απλούς και φιλότιμους ιδιώτες, αλλά για φίλους και ενδεχομένως στυλοβάτες της κυβερνησάρας. Να ρε παιδί μου, όπως οι κλινικάρχες που λένε ότι παραχωρούν κλίνες, χωρίς όμως κλίνες, χωρίς προσωπικό και χωρίς μηχανήματα. Απλά παραχωρούν αέρα κοπανιστό. Κάτι είναι και αυτό. Σημαντικό, θα έλεγα. Σ’ αυτή τη χώρα, έχουμε πολύ αέρα κοπανιστό της παραχωρήσεως.

Το κυβερνητικό τουρνουά... τένις ξεκίνησε με το φιάσκο του χιονιά.
IMAGE DESCRIPTIONΧιλιάδες εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό.

Ρωτούσαν οι ταλαίπωροι ρωμιοί:
«Είναι ανοιχτή; Να περάσουμε;»

Και η απάντηση ερχόταν σχεδόν αυτόματα:
«Φυσικά, μόνο που θα πηγαίνετε πιο σιγά».

Πόσο πιο σιγά; 3-4 μέρες μέχρι να πάτε στον προορισμό σας, αλλά δεν το είπαν. Εγκλωβισμένοι, πεινασμένοι, κατουρημένοι και άχεστοι οι ρωμιοί. Τουρτούριζαν κι έκαναν δεήσεις. Έβριζαν και φασκέλωναν. Το ίδιο και στη Μεσογείων, την Κατεχάκη κ.λπ.. Παντού! Φρακαρισμένοι οι δρόμοι με αυτοκίνητα.

Τέρμα! Φταίνε οι πολίτες! Πού πάτε ρε στο κέντρο της Αθήνας χωρίς αλυσίδες; Πού πάτε ρε στο Παγκράτι και στη Καλλιθέα χωρίς ειδικά λάστιχα για το χιόνι; Πού πάτε μέσα
στο κρύο χωρίς παλτό φτιαγμένο από πολικές αρκούδες, χωρίς πέδιλα σκι, χωρίς
ερπυστριοφόρο όχημα; Δεν ντρεπόσαστε λιγάκι να λέτε, πως για όλα φταίει
η κυβέρνηση, η ΔΕΗ, η Περιφέρεια, οι δημαρχαίοι;


Φταίει λένε η ΕΜΥ που, ναι μεν πρόβλεψε σωστά το χιονιά, αλλά τα χάλασε στην ώρα… Η πρόβλεψη ήταν για τις 11, ενώ ο χιονιάς ξεκίνησε στις 9. Ναι ρε, φταίει και η ΕΜΥ. Διαφωνώ όμως με το φταίξιμο που ρίχνει η κυβέρνηση στην Αττική Οδό. Άφηνε λέει αβέρτα φορτηγά και ΙΧ να περνάνε χωρίς έλεγχο, ενώ έξω χιόνιζε… Και με τι λεφτά θα σας χρηματοδοτήσει τις εκλογικές σας εκστρατείες ρε αγιαχβέφοβοι, άμα δεν κάνει και τέτοια; Πού θα τα βρει τα λεφτά; Στο δρόμο; (Στο δρόμο τα βρίσκει, αλλά λέμε τώρα).


Τριτοκοσμικές εικόνες στη μεγαλύτερη οδό της πρωτεύουσας της σύγχρονης Ρωμιοσύνης.
Κατέβασαν το Στρατό στους δρόμους, να μοιράζει γαλέτες και νερό. Μα, δεν είναι αυτή η αποστολή του.
Ξοδεύουμε ένα σοβαρό ποσοστό του ΑΕΠ κι αντί να έχουμε εξοπλισμένο κι εκπαιδευμένο Στρατό, βάζουμε τους στρατιώτες να (κάνουν ότι) σβήνουν τις φωτιές ή τους καταντάμε ντελιβεράδες! Πλήρης απουσία στοιχειώδους οργάνωσης από το κράτος. Δεν υπάρχει Πολιτική Άμυνα, δεν υπάρχουν σχέδια, δεν γίνονται ασκήσεις. Υπάρχουν μόνο συνδικαλιστές και ανευθυνοϋπεύθυνοι πολιτικοί, που μεταθέτουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον. Αυτή τη φορά έβγαλαν στους δρόμους με φτυάρια και σπουδαστές της Σχολής Ευελπίδων.
Την τελευταία φορά που είχαν βγάλει ευέλπιδες στους δρόμους ήταν τις μέρες του Πολυτεχνείου 1973, ύστερα από διαταγή του Ιωαννίδη, προκειμένου να περιπολούν στην περιοχή των Εξαρχείων.
Ούτε ο Παπαδόπουλος δεν τους είχε βγάλει στους δρόμους!
Διαβάστε στην «Ελεύθερη Έρευνα» για τον εκτός αποστολής Στρατό της σύγχρονης Ρωμιοσύνης
στο άρθρο: Υδροκέφαλος και πολυδάπανος.
Για δυο μέρες τα κανάλια είχαν αφήσει την εμβολιολαγνεία.
Σήμερα όμως, ξαναθυμήθηκαν την προπαγάνδα τους: «Επιστρέψαμε στην κανονικότητα ως προς τους εμβολιασμούς», άρχισαν να μας ενημερώνουν από το μεσημέρι. Κι αν τη γλιτώσαμε από τα χιόνια, να μην τη γλιτώσουμε από τα εμβόλια!

Μετά ξεκίνησε το... τουρνουά τένις.

Φταίει ο Υπουργός Κλιματικής Αλλαγής! Πανάκριβη μεταγραφή από τη Κύπρο. Μέχρι συνταγματική παρέμβαση κάναμε για να μπορεί να αναλάβει. Ανέλαβε και επανέλαβε τα διαιώνια ανδραγαθήματα του ρωμέικου (παρα)κράτους! Μεγάλη επιτυχία!

Φταίει ο Περιφερειάρχης, που δεν καθάρισαν οι δρόμοι και δεν έπεσε αλάτι στους δρόμους. Μα καλά, τόσο βλάκες είσαστε; Τους υπερτασικούς σκέφτηκε ο άνθρωπος! Σου λέει, μη μπερδευτεί κανένας λαλάκας και φάει αλατισμένο χιόνι και του ανέβει η πίεση!

Φταίνε λέει οι δήμαρχοι, που δεν έστειλαν προσωπικό να καθαρίσει, να κόψει δέντρα, να ρίξει αλάτι. Μα το προσωπικό των δήμων τρώει μόνο ανάλατα. Κάνει υγιεινή διατροφή. Έπειτα, όπως όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι σ’ αυτή τη χώρα, έτσι και οι υπάλληλοι του δήμου πρέπει να κρατούν κάποιες ισορροπίες. Δεν γίνεται να ξύνουν τον αριστερό όρχι περισσότερο από τον δεξιό. Για να είναι επιτυχημένος ο κνησμός των όρχεων, θα πρέπει να είναι ισομερής και ως προς τους δύο όρχεις. Αυτό δεν είναι εύκολη δουλειά. Απαιτείται κόπος και εμπειρία!

Ατομική ευθύνη ρε! Οι πολίτες φταίνε! Βγήκανε στους δρόμους χωρίς ερπυστριοφόρα! Και τυχεροί είναι! Για φαντάσου να τους μπλόκαρε το δρόμο και καμιά φώκια; Κανένας θαλάσσιος ελέφαντας; Τίποτα παγόβουνα, που θα ξεπρόβαλλαν μέσα από τη θάλασσα της Συγγρού και της Μεσογείων; Αυτά για την Αθήνα είναι συνηθισμένα φαινόμενα. Ας πάψουν αυτοί οι ανεκδιήγητοι και μονίμως ανικανοποίητοι πολίτες να τα βάζουν με τη κυβερνησάρα μας, το επιτελικό μας κράτος, τους άριστους υπουργούς και βουλευτές μας.

Θα γίνει όμως έρευνα σε βάθος και θα τη πληρώσουν όλοι οι υπαίτιοι. Το είπε η πρωθυπουργάρα μας. Η πρωθυπουργάρα της κυβερνησάρας!

Θα ρισκάρω μια πρόβλεψη! Θα συλληφθούν οι συνήθεις ύποπτοι. Οι αιώνιοι φταίχτες της κατάντιας μας. Αυτός ο αλήτης ο Χατζηπετρής, που ο Λουκιανός πρώτος και ορθώς στοχοποίησε κι αυτή η τσούλα η Γιαδικιάρογλου.

Αυτοί οι δύο φταίνε για όλα.

Μπουζουριάστε τους!Ο Τάκης Μπαμπέσης γεννήθηκε στα Λιόσια.
Σπούδασε στο Koukouvaounes State University.
Θεωρεί τον εαυτό του γνήσιο απόγονο του Αισχύλου (μέσω αίσχους).
Είναι οικολόγος / γυναικολόγος.
Πρωταγωνίστησε σε ερωτικές ταινίες. Μεγάλη του επιτυχία ήταν το «Φέξε μου και γλίστρησα», όπου υποδυόταν αυτόν που γλίστρησε.
Δούλεψε και ως σχολιαστής / πανελίστας.
Είναι αναρχοαυτόνομος, υπερασπιστής των μπαρμπουνιών και της πολικής αρκούδας.
Χρημάτισε αριστερός ψάλτης στον Άγιο Πατάπιο και δεξιός στην Αγία Πολυξένη τη Χαμηλοβλεπούσα.
Ως χόμπι έχει να διασκευάζει ορθόδοξους ύμνους σε ρυθμούς house και hip hop.
Σήμερα, συζεί με τις τέσσερις γυναίκες του και τα δεκαεπτά παιδιά του στο Ισλαμαμπάντ.