ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ

Στήθηκε πάλι σκηνικό
παγκόσμιας τρομοϋστερίας


IMAGE DESCRIPTIONIMAGE DESCRIPTIONΓια Όσκαρ πρέπει να προταθεί ο νέος χολιγουντιανός ιός εκ Κίνας. Ο ιός των νυχτερίδων και του Batman, αλλά και του Aardvark. Μεταφέρθηκε, λένε, στους ανθρώπους από τις νυχτερίδες μέσω των μυρμηγκοφάγων, γνωστών ως παγκολίνων.

Το παραμύθι έχει προετοιμαστεί και πάλι πολύ καλά με νοσοκομεία, βίντεο, καραντίνες, λιποθυμίες στο δρόμο, κ.ά. ειδικά εφέ.

Και δεν είναι πρώτη φορά. Κάθε χρόνο, όλο και κάποια πανδημία υποτίθεται ότι θα ξεσπάσει. Θα προκληθεί παγκόσμια τρομοϋστερία και οι χώρες θα δαπανήσουν τεράστια ποσά για εμβόλια και υποδομές.

Θυμηθείτε: SARS, Ebola, γρίπη των πτηνών, γρίπη των χοίρων κ.ά.. Είμαστε στο ίδιο έργο θεατές.


Ειδικά στη χρεωκοπημένη Ελλάδα, για την γρίπη H1N1 αγοράστηκαν διπλάσια εμβόλια από το συνολικό πληθυσμό της χώρας κι είναι ζήτημα αν έγιναν μερικές χιλιάδες. Καμία πανδημία δεν ξέσπασε, λίγοι μόνον ασθένησαν, αρκετοί εκ των οποίων ήταν εμβολιασμένοι. Παράλληλα, έγιναν ειδικές κατασκευές έξω από τα νοσοκομεία, αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ, για την υποδοχή των ασθενών της υποτιθέμενης πανδημίας. Κάτι αντίστοιχο έγινε και στις άλλες δυτικές χώρες.

Για το ξέσπασμα της φετινής πανδημίας, βάσει των δικών τους στατιστικών που παρουσιάζουν, σε μια πόλη πολλών εκατομμυρίων κατοίκων έχουν πεθάνει μερικές δεκάδες από μια γρίπη. Τι πιο φυσιολογικό; Από αναπνευστικές λοιμώξεις πεθαίνουν καθημερινά χιλιάδες ευπαθείς ασθενείς· οι περισσότεροι εκ των οποίων βέβαια, καταντούν ευπαθείς γιατί παίρνουν κατά κόρον χημικά φάρμακα και κάνουν σωρηδόν εμβόλια.

Πρόκειται για ένα κουβάρι αλληλοδιαπλεκόμενων συμφερόντων:

Κυβερνήσεις, φαρμακευτικές, ΠΟΥ, ιατρικό κατεστημένο, ΜΜΕ. Είναι μεγάλος ο τζίρος σε βάρος της οικονομίας και της υγείας των κοιμώμενων πολιτών.Στήθηκε το σκηνικό της νέας παγκόσμιας τρομοϋστερίας.


Παρακολουθούμε ειδήσεις σε όλα τα κανάλια. Εδώ και μέρες το θέμα του κορονοϊού είναι πάντα ένα από τα πρώτα.

Κι αμέσως μετά, έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε, ακολουθεί ανάλογη τρομολαγνεία για την εποχική γρίπη και τους εμβολιασμούς, που πρέπει δήθεν να κάνουμε.

            Ένα τραγούδι για μια παλιότερη «πανδημία». (The freeinquiry.gr band).Τώρα έφτιαξαν και ειδικά νοσοκομεία. Είναι πολλά τα δις από τις πωλήσεις που έρχονται. Εμβόλια, Tamiflu κ.λπ..

Ατέλειωτη πλύση εγκεφάλου, τρομοκρατία, αλλά και λασπολογία για όποιον τολμήσει και αντιδράσει. Ιατρικό παραλήρημα.

Οι λαοί όμως, τσιμπάνε. Τα καταπίνουν αμάσητα. Είναι προγραμματισμένοι να πιστεύουν ό,τι κι αν τους πουν.


IMAGE DESCRIPTIONΈχετε υπόψη σας, ότι:

• Τα σενάρια θανάτων, που μεταδίδουν τα Μ.Μ.Ε. δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

• Τα μέχρι σήμερα επιδημιολογικά δεδομένα για τη νέα γρίππη δείχνουν χαμηλή θνητότητα, ίσως και χαμηλότερη από την κοινή εποχική γρίππη.

• Συνήθως τα άτομα που πεθαίνουν από γρίπη, ήδη πάσχουν από κάτι άλλο πολύ σοβαρό ή πρόκειται για άτομα με μεγάλη ανοσοκαταστολή.

• Είναι υψηλότερη η συχνότητα εμφάνισης επιπλοκών από τα εμβόλια της κάθε προπαγανδιζόμενης ή εποχικής γρίπης, από την πιθανότητα να πεθάνει κάποιος από αυτήν.

• Η ανάπτυξη αστικών συστημάτων ύδρευσης κι αποχέτευσης, καθώς και η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, ήταν αυτές που έδωσαν το καίριο χτύπημα στις διάφορες επιδημίες κι όχι τα εμβόλια ή τα αντιβιοτικά.

Διαβάστε επίσης
άρθρα μας σχετικά με την τρομοκρατία για παλιότερες υποτιθέμενες πανδημίες:


IMAGE DESCRIPTIONΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ
ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ
ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ
ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ

Τα συνωμοτικά σενάρια
της παγκόσμιας μαζικής τρομοϋστερίας


IMAGE DESCRIPTION
ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ:
MΙΑ ΝΕΑ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΟΜΟΫΣΤΕΡΙΑ


IMAGE DESCRIPTIONΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ
ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ
ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑIMAGE DESCRIPTIONΗ ΓΡΙΠΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ
ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ
ΤΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ...

Η εξέλιξη του φιάσκου
της «γρίπης των χοίρων»IMAGE DESCRIPTIONΑΚΙΝΔΥΝΗ Η ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ-
ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ !

Μιλάει στην «Ελεύθερη Έρευνα»
ο καρδιολόγος του Ωνασείου,
κ. Θανάσης ΔρίτσαςIMAGE DESCRIPTIONΕΜΠΟΛΑ:
Ο ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Η απάτη της επιδημίαςIMAGE DESCRIPTIONΗ ΓΡΙΠΗ
ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΩΝ

Το ξετύλιγμα του κουβαριού της απάτης
φαρμακευτικών και Μ.Μ.Ε.
για την πανδημία-φάντασμαIMAGE DESCRIPTION“ΠΑΝΔΗΜΙΑ”
ΤΕΛΟΣ !

Τα θλιβερά αποτελέσματα
των εμβολιασμών για τη γρίπη Η1Ν1
Ακόμα περισσότερα σχετικά άρθρα μπορείτε να βρείτε στο ειδικό ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΟ μας.


ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ


11 ΣΧΟΛΙΑ

 • Ανώνυμος 48501

  25 Φεβ 2020

  Είστε έτοιμοι για τεχνολογία και τεφλόν; Πάμε!

  "PFOA persists indefinitely in the environment. PFOA has been detected in the blood of more than 98% of the general US population in the low and sub-parts per billion range, and levels are higher in chemical plant employees and surrounding subpopulations. The general population has been exposed to PFOA through massive dumping of C8 waste into the ocean and near the Ohio River Valley. PFOA has been detected in industrial waste, stain-resistant carpets, carpet cleaning liquids, house dust, microwave popcorn bags, water, food and Teflon cookware."
  https://en.wikipedia.org/wiki/Polytetrafluoroethylene#PFOA
  https://en.wikipedia.org/wiki/Polytetrafluoroethylene#History

  "PFOA and PFOS are extremely persistent in the environment and resistant to typical environmental degradation processes. [They] are widely distributed across the higher trophic levels and are found in soil, air and groundwater at sites across the United States. The toxicity, mobility and bioaccumulation potential of PFOS and PFOA pose potential adverse effects for the environment and human health."
  https://en.wikipedia.org/wiki/Perfluorooctanoic_acid

  "Most industrialized nations have average PFOA blood serum levels ranging from 2 to 8 parts per billion; the highest consumer sub-population identified was in Korea—with about 60 parts per billion. In Peru, Vietnam, and Afghanistan blood serum levels have been recorded to be below one part per billion. In 2003–2004 99.7% of Americans had detectable PFOA in their serum with an average of about 4 parts per billion, and concentrations of PFOA in US serum have declined by 25% in recent years. Despite a decrease in PFOA, the longer perfluorinated carboxylic acid PFNA is increasing in the blood of US consumers."
  https://en.wikipedia.org/wiki/Perfluorooctanoic_acid#Global_occurrence_and_sources

  Δεν καταλάβατε; Ε τότε δείτε την ταινία: Dark Waters (2019)
  https://www.imdb.com/title/tt9071322/

  Για να ευθυμήσουμε λίγο:
  https://www.youtube.com/watch?v=M4GzTak8TdA

 • Ανώνυμος 48500

  24 Φεβ 2020

  Οι ειδικοί εξηγούν: Όσο πιο αργά έρθει ο κοροναϊός τόσο καλύτερα για την Ελλάδα
  Τι λέει ο καθηγητής Μικροβιολογίας Αθανάσιος Τσακρής.
  https://www.in.gr/2020/02/24/greece/oi-eidikoi-eksigoun-oso-pio-arga-erthei-o-koronaios-toso-kalytera-gia-tin-ellada/

  (!)
  Και μαμώ τους ειδικούς. Το παιδί είναι μαστουρωμένο, παίρνει χαλασμένα χάπια!
  Τα μέτρα πρέπει να είχαν ληφθεί ήδη, ειδικά και λόγω Ιταλίας που είναι κοντά.

  Στο μεταξύ:
  "Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ολοένα και αυξάνονται τα περιστατικά με κυνηγόσκυλα που έχουν κακοποιηθεί, έχουν εγκαταλειφθεί στο πουθενά ή έχουν πυροβοληθεί για να πεθάνουν καθώς δεν είναι πια “χρήσιμα”. Όπως τονίζεται, η τελευταία μόδα είναι το να βρίσκονται δεμένα στο πουθενά, χωρίς φαγητό και νερό για να πεθάνουν από ασιτία."
  https://www.in.gr/2020/02/24/greece/eikona-sok-vrikan-skeletomeno-skylo-demeno-se-dentro-stin-pieria-itan-ekei-pano-apo-15-meres/

  Η τελευταία μόδα είναι: κορωνοιός, α όλα κι όλα.

 • Ανώνυμος 48499

  24 Φεβ 2020

  "Ο Βορράς της χώρας βρίσκεται σε καραντίνα για την επιβράδυνση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, με τα σχολεία, τα πανεπιστήμια, τα μουσεία να παραμένουν κλειστά, ενώ οι παμπ και οι ντισκοτέκ θα κλείνουν από τις 6 το απόγευμα. Η Αυστρία διέκοψε τις σιδηροδρομικές συνδέσεις με την Ιταλία, ενώ ακόμη και οι θρησκευτικές εκδηλώσεις αναστέλλονται. Μάλιστα, θα υπάρξουν περιορισμοί στις κηδείες και στους γάμους, που «θα μπορούν να εορτάζονται, αλλά με την παρουσία μόνο στενών συγγενών». Ακόμη και οι εταιρείες σκέφτονται την «έξυπνη» εργασία, για να κάνουν τους εργαζόμενους να δουλεύουν από το σπίτι."
  https://www.iefimerida.gr/kosmos/koronoios-tria-thymata-stin-italia
  https://www.iefimerida.gr/kosmos/koronoios-htypise-italia-stamatise-karnabali-benetias-agones

  Τεχνολογία θέλατε, ανάπτυξη, κατανάλωση και παχυσαρκία, shopping therapy, μακροζωία, απελευθέρωση από τα φυσικά δεσμά σε ανώτερες διανοητικές σφαίρες θέλατε.
  Όλα για τον άνθρωπο, τίποτε για τα υπόλοιπα όντα της βιόσφαιρας θέλετε. Τώρα θα φάτε και κορωνοιό. Και ποιος ξέρει τί άλλο θα προκύψει.
  Μέτρον πάντων ο άνθρωπος μουρμουρίζατε και η αμπελοφιλοσοφία στο ζενίθ! Σκασμός!
  Στο μεταξύ:
  https://www.capital.gr/forbes/3412631/pote-tha-einai-etoimo-to-embolio-gia-ton-neo-koronaio
  Στο μεταξύ εν Ελλάδι:
  https://www.capital.gr/epixeiriseis/3412721/se-soublatzidika-kai-real-estate-ependusame-to-2019
  https://www.iefimerida.gr/ellada/karnabali-stin-athina-falloi
  XD

 • Ανώνυμος 48480

  19 Φεβ 2020

  https://www.iefimerida.gr/kosmos/koronoios-martyria-katoikoy-oyhan-poy-epezise

 • Ανώνυμος 48473

  18 Φεβ 2020

  "Έτσι, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» οδηγήθηκαν στην απόκτηση του Οντιον Ιγκάλο από την Σενχούα της Κίνας. Μάλιστα, ο Νιγηριανός άσος μπήκε σε καραντίνα τις πρώτες μέρες της επιστροφής του στην Βρετανία υπό τον φόβο του κορωνοϊού."
  https://www.iefimerida.gr/spor/mantsester-gioynaitent-tzos-kingk-ypografeis-kina

  Ε αφού η ανθρωπότητα δεν θέλει να ενσωματώσει στην καθημερινότητά και στην κουλτούρα της την ανακύκλωση, τις πράσινες τεχνολογίες, την προστασία του περιβάλλοντος, τον έλεγχο της υπερκατανάλωσης, την χορτοφαγία και άλλα, τότε θα ενσωματώσει την καραντίνα, τα φάρμακα και ποιος ξέρει τί άλλο.

 • Ανώνυμος 48471

  17 Φεβ 2020

  "Τις τελευταίες δύο εβδομάδες η κινεζική αστυνομία πραγματοποιεί εφόδους σε σπίτια, εστιατόρια και αυτοσχέδιες αγορές σε όλη την χώρα και έχει συλλάβει περίπου 700 ανθρώπους για παραβίαση της προσωρινής απαγόρευσης του κυνηγιού, της πώλησης ή της κατανάλωσης άγριων ζώων.
  Το μέγεθος της επιχείρησης αυτής, στο πλαίσιο της οποίας έχουν κατασχεθεί σχεδόν 40.000 ζώα–σκίουροι, νυφίτσες, αγριογούρουνα–υποδηλώνει ότι η επιθυμία των Κινέζων να καταναλώνουν άγρια ζώα και να χρησιμοποιούν όργανά τους για την παρασκευή φαρμάκων, δεν αναμένεται να εκλείψει εν μία νυκτί παρά την σχέση της με την εμφάνιση του φονικού νέου κοροναϊού (covid-19)."
  https://www.in.gr/2020/02/17/world/adiorthotoi-oi-kinezoi-synexizoun-na-trone-agria-zoa-para-ton-koronaio/

  Όπως βλέπετε αυτό που είναι αρνητικό για κάποιους (ανθρωπότητα) μπορεί να είναι πολύ θετικό για κάποιους άλλους (άγρια ζώα).

 • Ανώνυμος 48462

  17 Φεβ 2020

  https://www.iefimerida.gr/kosmos/koronoios-amerikanida-trabaei-binteo-sto-diamond-princess
  Πας για κρουαζιέρα και κολλάς κοροναιό.
  Έτσι είναι αυτά, το μέλλον είναι απρόβλεπτο και ανεξάρτητο των προσδοκιών μας και ελπίδων μας.
  Αυτό που σήμερα είναι ευλογία, αύριο μπορεί να μετατραπεί σε κατάρα, όπως έχω ξαναπεί.

 • Ανώνυμος 48454

  15 Φεβ 2020

  Λόγω του κορωνοϊού οι Αρχές προχωρούν σε απολύμανση δημόσιων χώρων, ενώ έχουν μειωθεί στο ελάχιστο οι επαφές μεταξύ ατόμων. Τα αποθέματα απολυμαντικών και χειρουργικών μασκών εξαντλήθηκαν στα φαρμακεία σ’ ολόκληρη τη χώρα λίγες μέρες αφότου οι Αρχές σφράγισαν την πόλη Ουχάν, απ’ όπου πιστεύεται ότι ξεκίνησε η επιδημία. Κτίρια γραφείων έχουν τοποθετήσει στους ανελκυστήρες κουτιά με χαρτομάντηλα για να πιέζουν οι χρήστες τα κουμπιά, ενώ εταιρείες ταξί καλούν τους οδηγούς να απολυμαίνουν καθημερινά τα οχήματά τους.
  https://www.iefimerida.gr/kosmos/koronoios-kina-bazoyn-hartonomismata-se-karantina

 • Ανώνυμος 48447

  11 Φεβ 2020

  https://www.iefimerida.gr/kosmos/koronoios-epibionei-os-9-imeres-se-heirolabes-kai-pomola

 • Ανώνυμος 48446

  11 Φεβ 2020

  https://www.youtube.com/watch?v=NgDJqekisms
  https://www.youtube.com/watch?v=lAvntrwqI94
  Ο Jude Law είναι εξαιρετικός στο ρόλο του συνομωσιολόγου μπλόγκερ στην ταινία Contagion (2011).
  Το αν η θνητότητα είναι χαμηλή δεν έχει σημασία όταν δεν υπάρχει θεραπεία και εφόσον επίσης ο ιός μεταδίδεται ασταμάτητα από άνθρωπο σε άνθρωπο.

 • Ανώνυμος 48445

  11 Φεβ 2020

  Εσύ πάντως Λάζαρη είσαι ένας επικίνδυνα βλάκας θεατής.