ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ
ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ

Οι συνεχείς
επιθέσεις με φόβο,
για τον έλεγχο
της ανθρωπότητας


Νιώθω ότι είμαι υπεύθυνη για την υγεία των ασθενών μου, των τριών παιδιών μου και του εαυτού μου.

Είμαι εξοργισμένη με τις συνεχείς επιθέσεις με φόβο, σε μια προσπάθεια να ελέγξουν περισσότερο την ανθρωπότητα.

Δεν είμαι σίγουρη για το τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά είμαι σίγουρη, πως έχει να κάνει με χρήματα και εξουσία.


Καταρχάς, αναγνωρίζω μία αρχή κι αυτή είναι το υγειονομικό μας σύστημα, το οποίο όμως δυστυχώς είναι ένοχο για την εξάπλωση του φόβου, προκειμένου να κερδίσουν χρήματα.

Αυτός ο φόβος υπάρχει και στις δύο πλευρές. Και στην πλευρά του γιατρού και στην πλευρά του ασθενή.

Υπάρχουν κατευθυντήριες γραμμές, τις οποίες, ως γιατρός πρέπει να ακολουθώ. Μα ποιος δίνει τις εντολές;

Θα σας δώσω ένα παράδειγμα:

Υπάρχει μια ευρωπαϊκή κατευθυντήρια γραμμή σχετικά με τις καρδιοπάθειες. Υπάρχουν εικοσιπέντε διαφορετικοί συντάκτες αυτών των εντολών, εκ των οποίων οι δεκαεννέα χρηματοδοτούνται από μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες. Ονομάζονται «συμβουλευτικές αμοιβές». Αυτές οι εντολές δηλώνουν ότι φάρμακα τα οποία οφείλω να χορηγήσω έχουν πολλές παρενέργειες, αλλά δεν θεραπεύουν τους ασθενείς. Αποδίδουν πολλά χρήματα.

(Σ.σ.: Διαβάστε στην «Ελεύθερη Έρευνα»: Γιατροί με περιλαίμια).

Εάν δεν ακολουθήσω αυτές τις εντολές και η κατάσταση της υγείας των ασθενών μου χειροτερεύσει για τον οποιοδήποτε λόγο, τότε με καθιστούν υπεύθυνη.

Καλλιεργούν το φόβο, ώστε να αναγκάζομαι να λειτουργώ ενάντια στις αρχές του επαγγέλματός μου.

Οι ασθενείς είναι επίσης τρομοκρατημένοι:

• «Εάν δεν πάρεις αυτά τα χάπια, θα πεθάνεις».

• «Θα αρρωστήσεις περισσότερο».

• «Άκουσέ με, έχω σπουδάσει, είμαι σε θέση να γνωρίζω».

• «Δεν είσαι σε θέση να μπορείς να γνωρίζεις τι είναι καλύτερο για τον εαυτό σου, άρα δεν υπάρχει περιθώριο συζήτησης επ΄ αυτού».

Ως εκ τούτου, ο φόβος στους ασθενείς αυξάνεται μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα, χρόνο με το χρόνο και κάπως έτσι βγαίνει το χρήμα.
Εξαρχής αυτής της κρίσης του κορονοϊού συντηρούν ένα κλίμα τρομοκρατίας. Οι κυβερνήσεις, μας λένε πως πρόκειται για έναν ιό τόσο θανατηφόρο, εξαιτίας του οποίου θα πεθάνουν εκατομμύρια εάν δεν μας προστατεύσουν. (Σ.σ.: βλ: Κορονοϊός για Όσκαρ).

Γνωρίζουν καλύτερα το τι είναι καλό για εμάς, γιατί έχουν τους ειδικούς:

• «Δεν είστε σε θέση να αποφασίσετε για τους εαυτούς σας. Είστε πολύ ηλίθιοι για αυτό».

• «Αναγκαζόμαστε να σας απομονώσουμε, να σας πάρουμε όλα τα δικαιώματα και να σας φιμώσουμε, αλλά όλα αυτά τα κάνουμε για το καλό σας».

• «Σας τρομοκρατούμε καθημερινά με τρομερές αναφορές, τις οποίες δεν τολμάτε καν να διερευνήσετε».

Το επιχείρημα των αρχών είναι: Μόνο όταν βρεθεί το εμβόλιο, θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Με λίγα λόγια, μόνο ένα εμβόλιο θα μας δώσει πίσω τα συνταγματικά μας δικαιώματα!

Αυτή την εβδομάδα, η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. von der Leyen συγκέντρωσε 7,4 δις για την εξεύρεση και διανομή του εμβολίου. Η Γερμανία έδωσε 525 εκατομμύρια ευρώ.

Συνήθως, η ανάπτυξη ενός τέτοιου εμβολίου, παίρνει χρόνια, καθώς χρειάζονται δοκιμές ασφαλείας. Αυτή η μορφή ιού της οικογένειας τον κορονοϊών, ανακαλύφθηκε μόλις πριν έξι μήνες, αλλά τα πειράματα με το mRNA ήδη δοκιμάζονται σε ανθρώπους. Πρόκειται για άγνωστο γενετικό υλικό, το οποίο θα χορηγείται στα κύτταρά μας. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος γιατρός, προκειμένου να υποψιαστεί ότι κάτι δεν πάει καλά.

Δεν θα εμβολιαστώ, ούτε τα παιδιά μου, και συνιστώ σε όλους τους ασθενείς μου να μην εμβολιαστούν.

Η παράγραφος 2 του Συντάγματος δεν προσδιορίζει το δικαίωμα στην υγεία, αλλά το δικαίωμα στη σωματική ακεραιότητα. Έχει μεγάλη διαφορά! Συνεπώς, δεν υπάρχει δικαίωμα στην υγεία!

Το να αρρωσταίνουμε είναι μέρος της φύσης μας, αλλά αυτό δεν δίνει το δικαίωμα στον οποιονδήποτε να μας προκαλεί κακό με ένα αμφιλεγόμενο εμβόλιο.

Εμείς θα την πληρώσουμε. Ήδη πληρώνουμε το κόστος τόσο από επιστημονικής όσο και από κοινωνικής πλευράς εξαιτίας της καραντίνας. Οι φόροι εκεί πάνε. Και η εύρεση του εμβολίου πληρώνεται από τους φόρους που εμείς πληρώνουμε! Τα 525 εκατομμύρια ευρώ είναι μόνο η αρχή.

Μας ρώτησαν αν συμφωνούμε σε αυτό; Μας ρώτησαν αν θέλουμε να πληρώσουμε για την καραντίνα; Όχι!

Τα χρήματα που προκύπτουν από φορολογία θέλουμε να δαπανηθούν για άλλους σκοπούς: Για καλύτερη εκπαίδευση για τα παιδιά μας, για ανάπτυξη νέων τεχνολογιών για το περιβάλλον, για καλύτερους μισθούς επαγγελμάτων ζωτικής σημασίας, για τους πρόσφυγες πολέμου, για τον αθλητισμό, τον πολιτισμό κ.λπ.. Η λίστα είναι ατελείωτη.

Με λίγα λόγια, για πράγματα που μας κάνουν και μας κρατούν υγιείς. Αλλά βλέπετε, αυτές οι δραστηριότητες δεν αποφέρουν χρήμα.


Είμαστε εν μέσω μιας κρίσης. Αλλά πώς βγαίνουμε από αυτήν;

Αν νικήσουμε το φόβο, θα βγούμε από αυτή την κρίση.

Οι άνθρωποι που μπορούν να σκεφτούν για τους εαυτούς τους, αυτοί που είναι δημιουργικοί κι αυτοί που παίρνουν τις ευθύνες που τους αναλογούν, αυτοί που προσέχουν την υγεία τους και την υγεία του κόσμου, άνθρωποι που είναι αισιόδοξοι, που έχουν φίλους, αυτοί που απολαμβάνουν τη ζωή, δεν αρρωσταίνουν εύκολα.

Αλλά κι αν αρρωστήσουν, συμφιλιώνονται με το θάνατο. Γνωρίζουν, πως αυτή η ζωή έχει τέλος κι έχουν κάνει ειρήνη με αυτή τη σκέψη.

Δεν μπορείτε να τρομοκρατήσετε τέτοιου είδους ανθρώπους. Δεν έχετε εξουσία επάνω σε αυτούς τους ανθρώπους.


Αυτό το σώμα μου, είναι δανεικό. Κάποια μέρα θα πρέπει να το επιστρέψω. Αλλά για όσο ζω μέσα σε αυτό το σώμα, για όσο θα αισθάνομαι, θα σκέφτομαι και θα πράττω, θα συνεχίσει να είναι το δικό μου σώμα. Εγώ είμαι υπεύθυνη για αυτό το σώμα και κανείς άλλος. Το δικό μου σώμα, το οποίο φροντίζω όπως πιστεύω πως πρέπει.
Δεν θέλω να γυρίσω στην παλιά κανονικότητα.

Εύχομαι για μία νέα καλύτερη κανονικότητα με ελεύθερους και αυτοπροσδιορισμένους ανθρώπους, οι οποίοι είναι θα υπεύθυνοι για τους εαυτούς τους.
Σημείωση:
Το παραπάνω κείμενο είναι από την ομιλία της dr. Katrin Korb κατά τη διάρκεια διαδήλωσης
για τη διατήρηση των θεμελιωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων στο Oldenburg Palace Park της Γερμανίας
στις 9 Μαΐου 2020, η οποία αναρτήθηκε στο Youtube με συμπαραγωγή των Supmedia και NewsHQ.
Η dr. Katrin Korb είναι γερμανίδα γιατρός παθολόγος στο Oldenburg.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ


8 ΣΧΟΛΙΑ

 • Ανώνυμος 49104

  9 Ιουν 2020

  @49093
  Και μετά ξύπνησες.

 • Ανώνυμος 49093

  7 Ιουν 2020

  Οι επιθεσεις φοβου, χρειαζονται τους σταθερα "χρησιμους ηλιθιους" για να πραγματοποιηθουν. Στην περιπτωση μας , ηταν οι δημοσιογραφοι με τα καθημερινα ρεπορταζ τρομολαγνιας και τα 150αρια προστιμα.. Επικουρικα, λειτουργησε και η επισημη Εκκλησια, που ευλαβικα υπακουσε το συστημα.

 • Ανώνυμος 49092

  7 Ιουν 2020

  @ 49073
  Δεν εχει δικιο ο 49082..Δεν εισαι απλα μακακας.. Εισαι τοσο πολυ μακακας, που αν ησουν μετοχη, καθε μερα θα 'κανες limit up.

 • Ανώνυμος 49082

  4 Ιουν 2020

  @49073
  Μην γράφεις μακάκα.

 • Ανώνυμος 49073

  3 Ιουν 2020

  Κοιτάξου στον καθρέφτη και κλάψε, γιατί είσαι πρόβατο.

 • Ανώνυμος 49071

  3 Ιουν 2020

  Korb Katrin + 49063 = μαλακιούλες εις τη νιοστή.

  Πανδημία με εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς μέσα σε λίγους μήνες παρά τα δρακόντεια μέτρα παγκοσμίως, χωρίς θεραπεία και εμβόλια, σημαίνει ότι βεβαίως και πρέπει να φοβόμαστε.
  Μα είναι στα καλά της η ακτιβίστρια; Δηλαδή αν ένας μετεωρίτης βρίσκεται σε πορεία σύγκρουσης με τη Γη εμείς θα πρέπει να το γλεντάμε και να αερολογούμε περί ελευθεροπρέπειας και αυτοδιάθεσης και αυτοοργάνωσης, όταν μάλιστα όλοι μαζί τα τρώμε (εννοώ τα υλικά αγαθά). Μα καλά είναι τρελή. Σαφώς και θα φοβάστε. Δεν θέλω γέλια, μόνο κλάμματα.

 • Ανώνυμος 49064

  1 Ιουν 2020

  105500 νεκρών στις ΗΠΑ, 38400 στο Ην. Βασίλειο, 27100 στην Ισπανία, 33400 στην Ιταλια, 28700 στη Γαλλία και ακόμα αμφιβάλλεi η «γιατρός» για την σοβαρότητα ενός ιού για τον οποίο δεν υπάρχει θεραπεία.
  Οι κατευθυντήριες οδηγίες στην ιατρική προκύπτουν από μελέτες, αν θέλει τις λαμβάνει υπόψιν του ένας γιατρός (όπως ακριβώς και αν θέλει ένας ασθενής ακολουθεί την ιατρική συμβουλή).
  Οι μελέτες μας έχουν δώσει όχι μόνο φάρμακα, αλλά και τεχνικές αντιμετώπισης διαφόρων παθήσεων: φαντάζεται η «γιατρός» τι θα γινόταν αν, αντίστοιχα, δεν συστήσει και αποθαρρύνει (ανάλογα μα το αντιεμβολιαστικό της παραλήρημα) ένας καρδιολόγος εμφύτευση βηματοδότη σε ασθενή με πλήρη κολποκοιλιακό αποκλεισμό; Αυτή συστήνει ως παθολόγος (αν είναι καν γιατρός) φάρμακα για την θεραπεία των ασθενών της;
  Μην την παίρνετε στα σοβαρά: ανήκει σε αυτή την κατηγορία των «ορθολογιστών» (όπως ο Σόιμπλε) που πιστεύουν πως αυτοί που πεθαίνουν από τον κορονοϊό έτσι και αλλιώς θα πέθαιναν είτε λόγω ηλικίας είτε λόγω των σοβαρών παθήσεων που έχουν είτε και των δύο, και για αυτό δεν πρέπει να σταματήσει η οικονομία για χάρη τους.

 • Ανώνυμος 49063

  1 Ιουν 2020

  Ο εξουσιασμός είναι ένα εξαιρετικά οργανωμένο πολιτικό και οικονομικό σύστημα, το οποίο προσομοιάζει με την Λερναία Ύδρα και που νοιάζεται να παρατείνει την ύπαρξη του πάση θυσία. Και αυτό το επιτυγχάνει με τον απόλυτο έλεγχο των εξουσιαζομένων.
  Κάνοντας αφαίμαξη στην ενέργεια τους. Κάθε είδους ενέργεια που διαθέτουν αυτοί (δηλαδή όλοι εμείς)
  Ποιος είναι ο καλλίτερος τρόπος να εξουσιάζει; Η επιβολή του φόβου πάνω στα θύματά τους (εμάς).
  Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος μας; Ο φόβος του θανάτου.
  Και ενώ μάς πείθουν ότι είναι οι μόνοι ειδικοί που μπορούν να μάς σώσουν από τον θανάσιμο κίνδυνο που μάς απειλεί, στην πράξη μάς "σκοτώνουν", ακυρώνουν το πραγματικό νόημα της ζωής, και όλα αυτά για να μη πεθάνουμε ενώ ζούμε την ζωή μας σαν νεκροζώντανοι.
  Ο φόβος φυλάει τα έρμα..
  Γιάννης ο έρμος