ΚΑΙ ΤΑ
ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ !

Το λυκόφως της ζωής


Έπεσε σαν κεραυνός στον ήδη τοξικά μολυσμένο ουρανό της χώρας μας, εν μέσω εθνικιστικών συλλαλητηρίων. Ονομάστηκε σκάνδαλο Novartis.

Χαρακτηρίστηκε από κυβερνητικούς παράγοντες ως το μέγιστο σκάνδαλο του αιώνα που διανύουμε. Διαπλέκει σε ένα κουβάρι, υπουργούς, πρωθυπουργούς, κομματικούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους, γιατρούς, νοσηλευτές, FBI, φαρμακοβιομηχανίες, ιατρικούς επισκέπτες, νοσοκομειακούς υπαλλήλους, φαρμακοποιούς, δημοσιογράφους, καναλάρχες, δημοσίους υπαλλήλους, κατασκόπους, μαφιόζους εκτελεστές κ.ά..

IMAGE DESCRIPTIONΣε όλο αυτό το φιάσκο εμπλέκονται επίσης, πολλές χώρες από τον Ατλαντικό έως την Ευρώπη, ακόμα και την Ασία.

Στο ξετύλιγμά του κουβαριού αυτού εμφανίζονται τακτικές μαφίας, χρηματισμοί, εκβιασμοί, εκτελέσεις συμβολαίων θανάτου (στη χώρα μας υπάρχουν ήδη τρεις νεκροί μέχρι σήμερα).

Κουκουλοφόροι μάρτυρες, καρφιά, αστυνομία, δικαστές και άλλοι διάφοροι εμπλεκόμενοι συμπληρώνουν το παζλ.

Όλοι αυτοί αποτελούν την κορυφή και τον κορμό του παγόβουνου, γιατί στη βάση του σκανδάλου βρισκόσαστε Εσείς.

Ένα σκάνδαλο, όπου τα τελευταία τριάντα-σαράντα χρόνια «οι λίγοι το είχαν τούμπανο και οι πολλοί, Eσείς, κρυφό καμάρι»...!

Και μη μου πείτε ότι όλα αυτά τα χρόνια, δεν ξέρατε ότι οι γιατροί εκτός από τα παχυλά φακελάκια που σας αποσπούσαν με τρομοκρατία και εκβιασμούς, αλλά και με την προτροπή σας κάποιες φορές, έπαιρναν και τις μίζες των φαρμακευτικών εταιρειών (ταξίδια αναψυχής, πολυτελή αυτοκίνητα, παράνομες καταθέσεις, βαλίτσες γεμάτες χρήματα, πληρωμένες βίζιτες κ.ά.) κι ότι για όλα αυτά χρέωναν συνεχώς το κράτος με παράνομες και χωρίς λόγο συνταγογραφήσεις;

Ξεχάσατε ή δεν δώσατε σημασία στα πηγάδια που βρέθηκαν γεμάτα με φάρμακα; Οι γιατροί σας συνταγογραφούσαν χάπια σε όποιο βιβλιάριο υγείας έβρισκαν και μετά τα πετούσαν στο πηγάδι, για να πάρουν τα ποσοστά τους! Οι γιατροί τα τσεπώνουν επίσης από τα νοσοκομεία (τα ιδιωτικά) αν εσείς εισαχθείτε για κάποιο λόγο. Ποσοστά για τα νοσήλεια που θα πληρώσετε, για τα χειρουργεία και ό,τι άλλο...

Κι οι αποδέκτες όλης αυτής της απάτης ήσασταν εσείς, που παραμυθιάζεστε μέχρι και σήμερα από τα Μ.Μ.Ε. και τους γιατρούς σας.

Τα ξέρατε λίγο πολύ, αλλά μάλλον κάνατε ότι δεν καταλαβαίνατε... Ε, θα μου πείτε «και αν τα ξέραμε τι να κάναμε, αφού έτσι είναι το Σύστημα…». Έτσι όλα αυτά τα χρόνια ακολουθείτε πιστά το Σύστημα, αφού κι εσείς είστε μέρος του. Κι αν κάποιος αντιδρά στο Σύστημα, του επιτίθεστε, διότι λειτουργείτε ως φρουροί του Συστήματος!


Χώρα μαφιόζων

Η χώρα μας είναι μια τριτοκοσμική χώρα τύπου Κολομβίας, όπου τα τσιφλίκια και οι φατρίες έχουν μεταλλαχθεί σε οργανωμένες μαφίες. Η μαφία των παπάδων, η μαφία των πολιτικών κομμάτων, η μαφία των Μ.Κ.Ο., η μαφία των αθλητικών συλλόγων, η μαφία του δημοσίου, η μαφία των ταξιτζήδων, των πλοιοκτητών, των εφοπλιστών, των διαιτολόγων, των δικηγόρων, των δικαστών, των γυμναστών, των γιατρών κ.ά..

Όλοι σχεδόν οι επαγγελματικοί κλάδοι λειτουργούν, όπως και κατά την οθωμανική περίδο, ως τσιφλίκια. Όποιος βρίσκει κάποιο γνωστό σε θέση κλειδί στην εκάστοτε κυβέρνηση, προωθεί τα δικά του συμφέροντα μέσω του συλλόγου του κατασπαράσσοντας όλους τους άλλους με κάθε τρόπο (ψηφίσματα, καταγγελίες, τροπολογίες, εκβιασμούς, μηνύσεις, χρηματισμούς…). Οι μαφίες αυτές διαπλέκονται με τέτοιο τρόπο μεταξύ τους λόγω αλληλοσυγκρουόμενων ή κοινών συμφερόντων δημιουργώντας ένα κουβάρι που δεν μπορεί να ελεγχθεί ή να ξεμπλεχτεί.


Η μαφία-τσιφλίκι των γιατρών

Η δεύτερη πιο καλά οργανωμένη μαφία-τσιφλίκι είναι αυτή των γιατρών (την πρωτιά κατέχει εδώ και εκατοντάδες χρόνια η Εκκλησία Α.Ε.), όπου κατέχει τις θέσεις σαράντα βουλευτών στη Βουλή (από τους 300), καθώς και άλλες θέσεις κλειδιά στη Δημόσια Διοίκηση του κράτους (υπουργών, δημάρχων, δημοσίων υπαλλήλων). Έτσι, η χώρα μας είναι μια μπανανία που λειτουργεί ως παρακράτος, που κυβερνάται από τις παράγκες των ντόπιων τσιφλικάδων και των ξένων πολυεθνικών δημιουργώντας μια κοινωνία ζούγκλα και μια ατελείωτη αρένα συγκρούσεων και συμφερόντων.

Η μαφία των γιατρών αλωνίζει τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας με την υποστήριξη κυρίως των φαρμακευτικών εταιρειών, ξένων πρακτόρων, πολιτικών και άλλων κρατικών φορέων (ΚΕΕΛΠΝΟ, media, συλλόγους Yγείας, Μ.Κ.Ο). Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση του ΟΟΣΑ, το 2000 οι δαπάνες για την υγεία (αρρώστια καλύτερα) έφθαναν τα 2,5 δις ευρώ, ενώ το 2004 ανέβηκαν στα 16,4 δις ευρώ. Το 2007 σκαρφάλωσαν στα 22,6 δις ευρώ! Και το πάρτι φαίνεται να μην έχει τέλος μέχρι σήμερα...


Εσείς είστε
τα πραγματικά θύματα της μαφίας
γιατρών / φαρμακευτικών


Η κατάχρηση στη χώρα μας σε αντιβιώσεις, εισπνεόμενα, αναλγητικά, στατίνες, ψυχοτρόπα και άλλα φάρμακα είναι χωρίς τέλος. Ατελείωτες επαναλήψεις εμβολίων που γίνονται ακόμα και με το ζόρι (εκβιασμοί με εγκυκλίους ότι δεν θα δεχθούν τα παιδιά στα σχολεία), ατελείωτες περιττές εξετάσεις, χειρουργεία για πλάκα (πειθώ με το καλό ή με απειλές υγείας), αρθροπλαστικές με πανάκριβα υλικά (μπορεί και χωρίς λόγο), βηματοδότες-στεντ-μπαλονάκια, πάλι με ή χωρίς λόγο, πανάκριβες χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες, με ή χωρίς να έχεις καρκίνο...

Έτσι, ο κάθε επίδοξος εμπλεκόμενος στο Novartis gate, γλεντά με τα λεφτά του κόσμου, σπέρνοντας φόβο, αρρώστια και θανάτους. Και δεν είναι μόνο ότι όλοι αυτοί πλούτισαν σε βάρος του κόσμου, αλλά έχουν δημιουργήσει μια μόνιμα άρρωστη και κατεσταλμένη κοινωνία. Έτσι ελέγχουν τις μάζες. Ο άρρωστος και ο κατεσταλμένος δεν μπορεί καν να σκεφτεί, ούτε να κάνει επανάσταση, διότι είναι θολωμένος και προέχει η υγεία του!

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα καρτέλ παγκόσμιου βεληνεκούς, μια καλά οργανωμένη μαφία που πλουτίζει σε βάρος των λαών σκορπώντας αρρώστια και θάνατο. Κι όλοι εσείς παίζετε το ρόλο που σας έδωσαν, ως τα πιστά τσιράκια τους, τα πειραματόζωά τους, τα θύματά τους...Βηματοδότες
στα νεκροταφεία


Για όλα αυτά οι γιατροί έχουν την ευχέρεια να αποφασίζουν χωρίς κανένα έλεγχο από το κράτος παραπλανώντας σας ή λέγοντάς σας ψέμματα για την υγεία σας, ακολουθώντας τα κελεύσματα των φαρμακευτικών εταιρειών:

«15% παίρνουν οι γιατροί μίζα για τα φάρμακα και 25% για τα υλικά, 15-25% για τα χειρουργεία (χώρια τα φακελάκια)! Από μία αρθροπλαστική γονάτου που κοστίζει γύρω στα 10.000 ευρώ έχουν εξασφαλισμένα από τους προμηθευτές υλικών 2.000 με 3.000 ευρώ! Πιο καλά τα πάνε οι καρδιοχειρουργοί, για ένα ισχυρό βηματοδότη των 30.000 ευρώ λαμβάνουν περίπου 6.000 ευρώ δηλαδή 25% περίπου.

»Γι' αυτό τοποθετούνται βηματοδότες σε ασθενείς που βρίσκονται λίγο πριν το τέλος ή σε ασθενείς που δεν χρειάζονται βηματοδότη. Έτσι. οι ασθενείς πεθαίνουν και οι βηματοδότες δουλεύουν στα νεκροταφεία…
» (zougla.gr).


Όλες οι φαρμακευτικές στο πάρτι

Το μέγεθος του σκανδάλου δεν είναι δυνατόν να κατανοηθεί από τον πολύ κόσμο, που υπνωτισμένος, αποχαυνωμένος και άρρωστος παρακολουθεί τις εξελίξεις σε όλο αυτό το φιάσκο. Μάλιστα, το ένα σκάνδαλο ακολουθεί το άλλο σ΄ αυτή τη χώρα μπανανία κι έτσι χάνεις τη μπάλα. Η σφαλιάρα έρχεται η μία μετά την άλλη. Κι εσύ καταπίνεις χάπια και σκάνδαλα...

Λένε, ότι η χώρα μας χρεώθηκε 3-4 δις ευρώ μόνο τον προηγούμενο χρόνο (2017) από το σκάνδαλο Novartis. Για πόσα χρόνια όμως εκτυλίσσεται αυτό το σκάνδαλο; 20, 30, 40, 50...;

Η Novartis είναι η μόνη φαρμακευτική που δρα με αυτό τον τρόπο; Πόσες ακόμα φαρμακευτικές συμμετέχουν σε αυτό το πάρτι και για πόσα χρόνια ληστεύουν το κράτος;Εντολείς, εντολοδόχοι κι αποδέκτες

Ποιοι είναι οι εντολοδόχοι της υπόθεσης; Οι γιατροί, φυσικά, που παίρνουν εντολές από τις φαρμακευτικές. Και ποιοι είναι οι αποδέκτες, τα θύματα αυτής της απάτης; Εσείς, που «άθελά» σας συμμετέχετε στην οικονομική καταστροφή του κράτους σας με την είσοδο στα μνημόνια και τη σημερινή φτωχοποίησή σας, αλλά και στην καταστροφή της υγείας σας, της δικής σας και των παιδιών σας καταπίνοντας χούφτες χημικών φαρμάκων και όχι μόνο, επειδή σας το είπαν οι γιατροί σας! Να, που χρωστάει η χώρα. Επομένως, εδώ κολλάει το «μαζί τα φάγαμε» του γνωστού πρώην υπουργού. Ναι, μαζί τα φάγατε βουλιάζοντας τη χώρα από το φόβο σας και την άγνοιά σας!

Oι προεκτάσεις λοιπόν του σκανδάλου Novartis είναι συγκλονιστικές, αφού εσείς, δηλαδή τα θύματα, είστε ουσιαστικά και οι πρωταγωνιστές αυτού του σκανδάλου! Γιατί αν σταματούσατε όλη αυτή την ασυδοσία στην κατανάλωση φαρμάκων και γενικά ιατρικών υπηρεσιών, το πάρτι θα τελείωνε! Αλλά τα Μ.Μ.Ε. δεν σας αφήνουν να ανασάνετε από τον βομβαρδισμό των ψευδών ειδήσεων και της πλύσης του εγκεφάλου σας.

IMAGE DESCRIPTION
Μια επιχείρηση βασισμένη στο φόβο

Το καρτέλ των φαρμακοβιομηχανιών έχει φροντίσει, ώστε οι καταγγελίες για την επικινδυνότητα των χημικών σκευασμάτων όλων των κατηγοριών να είναι καταγεγραμμένες επάνω στις οδηγίες με έντεχνο τρόπο, παραπλανητικά, ή ακόμα και ξεκάθαρα με μικρά γράμματα, ώστε εσείς να μην μπορείτε να αντιληφθείτε τι κάνετε και τι σας περιμένει καταπίνοντας φάρμακα ή κάνοντας εμβόλια. Και φυσικά, μη τυχόν και ζητήσετε ευθύνες μετά την καταστροφή της υγείας σας απ΄ τους γιατρούς και τις φαρμακευτικές. Έτσι, όλοι είναι καλυμένοι νομικά, όλοι εκτός από εσάς. Γιατί όταν θα έρθει μια βλάβη από φάρμακα ή εμβόλια θα σας πούν: «Ρε ουστ, άντε φύγε από εδώ...».

«Σήμερα, η φαρμακευτική βιομηχανία ισχυρίζεται ότι δεν χρειάζονται ─ή ίσως μόνο σπάνια─ ζώα για την παρασκευή εμβολίων, ότι κατέχουν την τεχνική δυνατότητα να χρησιμοποιούν καλλιέργειες σε ανθρώπινα κύτταρα HeLa ή HDC που είναι η συντομογραφία του “ανθρώπινα διπλοειδή κύτταρα” (human diploid cells). Πρόκειται για καρκινογόνα κύτταρα, που όμως δεν χαρακτηρίζονται ως τέτοια»! (Βλ.: Dr. Gerhard Buchwald: «Εμβολιασμοί. Μια επιχείρηση βασισμένη στο φόβο», σελ. 30).

Ο dr. Buchwald (1920-2009) ήταν γερμανός πνευμονολόγος, παθολόγος, γιατρός Κοινωνικής Ιατρικής και διευθυντής της Klinik Am Park στο Bad Steben της Γερμανίας. Συνέλεξε 3.000 ειδικές εκδόσεις σε συγγράμματα και αντίγραφα επιστημονικών δημοσιευμάτων και πενήντα διδακτορικές διατριβές για τις βλάβες και τις παρενέργειες των εμβολιασμών. Όλες οι μελέτες του, φυσικά, απορρίφθηκαν από το Γερμανικό Σύστημα Υγείας. Έζησε χρόνια κυνηγημένος από τη μαφία των φαρμακευτικών, επειδή τόλμησε, να γράψει την αλήθεια για τους εμβολιασμούς.

Δηλαδή, σου βάζουν καρκίνο στο σώμα σου και στο σώμα των παιδιών σου μέσω των εμβολίων! Και στο γράφουν έντεχνα κι άντε μετά να αναζητήσεις ευθύνες.
(Βλ.: Σύγχρονη Ιατρική: Μία «θρησκεία» του φόβου).Χώρος βασανισμού και εκτέλεσης παιδιών

Κοίτα το Γουδί. Από χώρος εκτέλεσης κομμουνιστών κάποτε, εξελίχθηκε σε χώρο βασανισμού και εκτέλεσης παιδιών! 1000 παιδιά περίπου το χρόνο με καρκίνο… Από πού; Πώς; Γιατί; Diploids cells, καρκινικά κύτταρα δηλαδή! Χώρια τα έκδοχα που περιέχουν τα «σωτήρια» εμβόλια: Αλουμίνιο, υδράργυρο, κιτρικά και νιτρικά, φορμόλη κ.ά..

Κι εσύ εκεί, συμμετέχεις στη γενοκτονία των παιδιών σου ακάθεκτος: «Μα θα ρισκάρω να μην εμβολιάσω τα παιδιά μου για τη φυματίωση, την οστρακιά, την πνευμονία ή εμένα για τη θανατηφόρα γρίπη;» Αυτά τα λες καλέ μου άνθρωπε,γιατί σε μάθανε να τρέμεις τη φύση σου και την ασθένεια.

Οι περισσότερες ασθένειες που εμπεριέχονται στα εμβόλια έχουν εξαφανιστεί τα τελευταία χρόνια, λόγω της καθαριότητας και των συνθηκών υγιεινής, αλλά κι επειδή όλες αυτού του τύπου οι ασθένειες κάνουν τον κύκλο τους, φεύγουν και ξαναέρχονται. Βέβαια, σου έχουν πει ότι εξαφανίστηκαν λόγω των εμβολιασμών. Μπαρούφες, μέρος του κόλπου είναι κι αυτό. Καταπιέζοντας αυτές τις ασθένειες για πολλά χρόνια με χημικά φάρμακα και εμβόλια, εμφανίστηκαν άλλες πιο θανατηφόρες (καρκίνοι, καρδιακά, αυτοάνοσα, Κ.Ν.Σ.). Σαν μάγοι και ταχυδακτυλουργοί οι επίδοξοι προστάτες της υγείας σου, οι γιατροί, με σοβαροφάνεια, ποδιές, γραβάτες και αρκετές βαρύγδουπες «επιστημονικές» ορολογίες, με τρομοκρατία και απειλές, σε εξουσιάζουν και σε έχουν κάνει μαριονέτα τους.


Οι τρεις τύποι γιατρών

Βέβαια, αρκετοί από τους γιατρούς είναι πεπεισμένοι ότι κάνουν λειτούργημα! Όπως οι φανατικοί κάθε είδους πιστεύουν ότι μόνο αυτοί κατέχουν την αλήθεια. Θέλουν δηλαδή, να σε σώσουν με το ζόρι. Όπως οι Ταλιμπάν ανατινάζουν συνανθρώπους τους για να τους «θεραπεύσουν» με το ζόρι τιμωρώντας τους...

Υπάρχουν τριών ταχυτήτων γιατροί:

● Οι τύπου Ταλιμπάν, που σε ανατινάζουν με τις θανάσιμες θεραπείες τους νομίζοντας ότι θα σε κάνουν καλά.

● Κάποιοι άλλοι, που καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά με τις θεραπείες τους και αποφεύγουν τα πολλά φάρμακα, αλλά και τις βίαιες ιατρικές παρεμβάσεις.

● Και η τρίτη κατηγορία, που έχει καταλάβει πλήρως το αδιέξοδο και τις θανάσιμες θεραπείες που ακολουθούν και στρέφονται αναγκαστικά σε εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας.Πληρώνεις για να πεθάνεις

Τα νοσοκομεία του πλανήτη μας έχουν πλέον έχουν γεμίσει από ασθενείς όλων των ηλικιών, θύματα - θυσία στο βωμό των θανάσιμων θεραπειών. Κι ο κόσμος πληρώνει από την τσέπη του ή μέσω του κράτους του για τις θανάσιμες αυτές μεθοδολογίες. (Διαβάστε στην «Ελεύθερη Έρευνα»: Γιατροί-φάρμακα: Πρώτη αιτία θανάτου).


Πλύση εγκεφάλου

Στις μέρες μας, στα Μ.Μ.Ε., μία στις τέσσερις περίπου διαφημίσεις αφορά σε φαρμακευτικό προϊόν, για την καλή πλύση εγκεφάλου των μαζών. Εμβόλια, αποσυμφορητικά, αναλγητικά, χημικές καραμέλες, αποχρεμπτικά κ.ά.. Ο κόσμος, εσείς δηλαδή, είστε εθισμένοι με τα φάρμακα σε τέτοιο βαθμό, που αν δεν πάρετε τη δόση σας νοιώθετε άρρωστοι! Όπως οι ναρκομανείς. Κι αν πάτε στο γιατρό κι εκείνος δεν σας δώσει φάρμακα, διαμαρτύρεστε.

Οι γηραιότεροι ζουν στην κυριολεξία με φάρμακα, αφού καταπίνουν καθημερινά μέχρι και είκοσι διαφορετικά χαπάκια! Πηγαινοέρχονται στους γιατρούς τους κάνοντας όλων των ειδών τις εξετάσεις (οι περισσότερες βλαβερές), βλέπουν διαφορετικούς γιατρούς για να έχουν πολλές απόψεις, αλλά μόνο γιατρούς, για εναλλακτικούς ούτε λόγος να γίνεται!Φαρμακευτικές ασθένειες

Όμως, τα φάρμακα δεν προάγουν την υγεία, όπως σας λένε οι παπαγάλοι. Αντίθετα, δημιουργούν σοβαρές παρενέργειες και ασθένειες, τις λεγόμενες φαρμακευτικές ασθένειες. Δρουν χωρίς να θεραπεύουν την υπάρχουσα ασθένεια, αφού λειτουργούν ως καταστολή των συμπτωμάτων ή καταπράυνση των πόνων. Άρα, μετά από μία «θεραπεία» έχετε την ασθένεια που δεν θεραπεύτηκε και μiα καινούργια, αυτή των φαρμάκων που πήρατε! Οι σοβαρές παρενέργειες των φαρμάκων αποτελούν ίσως την πρώτη αιτία παθολογίας των σημερινών ανθρώπων παγκοσμίως. Στις ΗΠΑ, σύμφωνα πάντα με τους ίδιους τους γιατρούς, οι φαρμακευτικές ασθένειες είναι η τρίτη αιτία θανάτου μετά τον καρκίνο και τα καρδιακά.

«Τουλάχιστον 3.000 άνθρωποι χάνουν κάθε χρόνο τη ζωή τους στην Ελλάδα από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις. Το 10% των ασθενών που νοσηλεύεται στα ελληνικά νοσοκομεία προσβάλλονται από σοβαρές λοιμώξεις με αποτέλεσμα τον διπλασιασμό της διάρκειας νοσηλείας τους. Απ' αυτούς, το 30% νοσηλεύεται σε μονάδες εντατικής θεραπείας. Το επιπλέον κόστος νοσηλείας για τα άτομα αυτά υπερβαίνει τα 1,2 δισ. ευρώ ετησίως. Τα παραπάνω στοιχεία ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα από τον καθηγητή Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Γεώργιο Πετρίκκο.

»Σύμφωνα με την υφυπουργό Υγείας, κυρία Ζέττα Μακρή, η Ελλάδα εμφανίζεται στην Ευρώπη με το υψηλότερο ποσοστό νοσοκομειακών λοιμώξεων, τη μεγαλύτερη συχνότητα απομόνωσης πολυανθεκτικών παθογόνων μικροβίων, αλλά και το υψηλότερο ποσοστό χρήσης αντιβιοτικών στο νοσοκομειακό χώρο. Επιπλέον, η μικροβιακή αντοχή στη χώρα μας δεν περιορίζεται στις μονάδες εντατικής νοσηλείας. Αφορά πλέον και τους ασθενείς, που νοσηλεύονται σε κοινούς θαλάμους, σε ιδρύματα χρόνιων πασχόντων και σε κέντρα φυσικής αποκατάστασης.

»Ο λόγος… η κατάχρηση αντιβιοτικών! Η αντοχή στις λοιμώξεις είναι αποτέλεσμα της κατάχρησης των υπαρχόντων αντιβιοτικών και εξαπλώνεται ταχύτατα εξαιτίας της έντονης μετακίνησης ατόμων μεταξύ των διαφόρων χωρών για λόγους τουριστικούς, ιατρικούς ή οικονομικούς, ανέφερε ο κ. Τσακρής
» (flashnews.gr).

Στο εγγύς μέλλον, λόγω της μετάλλαξης και ισχυροποίησης των μικροβίων, οι λοιμώξεις θα είναι σχεδόν ανίατες! Σκεφτείτε ήδη πεθαίνουν κάθε χρόνο 3.000 άνθρωποι στη χώρα μας από ανθεκτικά μικρόβια, λόγω της κατάχρησης των αντιβιοτικών! Σκεφτείτε τι γίνεται με τα υπόλοιπα φάρμακα. Η μπανανία Ελλαδιστάν είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη σε κατανάλωση φαρμάκων και τρίτη στον κόσμο!


Η επικινδυνότητα των ιατρικών εξετάσεων

Αλλά και οι ιατρικές εξετάσεις είναι εξ ίσου επικίνδυνες, αφού κι αυτές καταστρέφουν την υγεία των ανθρώπων (μαστογραφίες, αξονικές, μαγνητικές, οστικής πυκνότητας, pet/ct scan, τεστ κοπώσεως κ.ά.).

IMAGE DESCRIPTION«Συγκλονιστικά συμπεράσματα προκύπτουν από έρευνες και μελέτες που έχουν παρουσιαστεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια, σχετικά με τις μαστογραφίες, αλλά δεν έχουν λάβει ευρεία δημοσιότητα. Μια από αυτές, παρουσιάζεται στο "Φυλλάδιο Μαστογραφίας-Ανιχνεύοντας τον καρκίνο του στήθους με μαστογραφία" (Mammography-leaflet; Screening for breast cancer with mammography) που προέρχεται από τη Δανία. Μια άλλη δημοσιεύτηκε στις 22 Νοεμβρίου του 2012 σε ένα από τα εγκυρότερα ιατρικά περιοδικά στον πλανήτη, το "The New England Journal of Medicine" και είχε τίτλο: "Αντίκτυπο στα περιστατικά καρκίνου τριών δεκαετιών χρήσης της μαστογραφίας" (Effect of Three Decades of Screening Mammography on Breast-Cancer Incidence).

»Οι αξονικές τομογραφίες θεωρείται σήμερα ότι ευθύνονται για την αύξηση των καρκίνων. Το 2007, το Αμερικανικό Αντικαρκινικό Ινστιτούτο προέβλεψε ότι στο μέλλον 29.000 νέες περιπτώσεις καρκίνου θα εμφανίζονταν εξαιτίας των 72 εκατομμυρίων αξονικών τομογραφιών που διενεργήθηκαν στις ΗΠΑ μόνο γι’ αυτό το έτος.

»Σύμφωνα με πρόσφατη αμερικανική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "Journal of the American College of Cardiology: Cardiovascular Imaging", από ερευνητές του Καρδιαγγειακού Ινστιτούτου του Στάνφορντ με επικεφαλής τον Τζοζεφ Γου, η αξονική τομογραφία προκαλεί κυτταρικές βλάβες. Οι επιστήμονες μελέτησαν δείγματα αίματος από 67 άτομα πριν και μετά από αξονική τομογραφία καρδιάς. Διαπιστώθηκε ότι μετά την αξονική τομογραφία υπήρχαν αυξημένες βλάβες στο DNA των κυττάρων. Τα περισσότερα κύτταρα που καταστρέφονται από την αξονική τομογραφία έχουν τη δυνατότητα να αποκατασταθούν από μόνα τους, ενώ άλλα κατέληξαν τελικά σε κυτταρική απόπτωση. Η αποκατάσταση όμως των κυττάρων μπορεί να είναι ατελής διότι προκύπτουν βλάβες στο DNA
» (reader.gr).


Συνηθισμένοι στη χειραγώγηση

Ο κόσμος έχει μάθει να καταπίνει τα χημικά φάρμακα σαν καραμέλες και να κάνει πανάκριβες κι επικίνδυνες για την υγεία εξετάσεις. Για να πλουτίζουν οι γιατροί και οι φαρμακευτικές! Τα εμβόλια γρίπης, ιλαράς, πνευμονιόκοκκου, ηπατίτιδας και άλλα αποτελούν την δήθεν μεθοδολογία πρόληψης και προστασίας για κάθε ασθένεια! Ήδη ετοιμάζονται δεκάδες νέα εμβόλια στα εργαστήρια των φαρμακευτικών. Για το καλό σας βέβαια... Ρωτήστε γύρω σας κάποιον που να έχει ιλαρά. Δεν θα βρείτε κανέναν. Αντίθετα, θα δείτε αυτισμούς, καρκίνους, καρδιακά, αυτοάνοσα...

Εμπιστεύεστε τυφλά τους γιατρούς σας και τα Μ.Μ.Ε., που σας οδηγούν στην αρρώστια και στο θάνατο. Δυστυχώς, δεν έχετε καταλάβει το παραμικρό ή ελάχιστα από την πραγματικότητα γύρω σας. «Μα, μου είπε ο γιατρός ότι κινδυνεύει το παιδί μου αν δεν κάνει τα εμβόλια... ότι αν δεν κάνω το χειρουργείο μπορεί ακόμα και να πάθω καρδιακή προσβολή... ότι αν δεν πάρω την αντιβίωση κινδυνεύω με σοβαρές επιπλοκές... μπορεί να μείνω παράλυτη... μπορεί να πάθω εγκεφαλίτιδα, πνευμονία, ή και να πεθάνω ακόμα… πρέπει να μπω να κάνω αξονική...». Αυτοί είναι οι τρόποι των γιατρών για να σας πείσουν για την πραμάτεια τους και να σας χειραγωγήσουν. Με τρομοκρατία, λάσπη, απειλές, πλύση εγκεφάλου.


Όχι τυφλή εμπιστοσύνη

«Μα τι θα πρέπει να κάνω; Αν αρρωστήσω δεν θα πρέπει να πάω στο γιατρό»; Μπορείτε να πάτε στο γιατρό να πάρετε μια άποψη για το τι σας συμβαίνει, όμως επισκεφτείτε κι άλλους θεραπευτές (βελονιστές, ομοιοπαθητικούς, φυσικοπαθητικούς, αγιουβερδιστές, χειροπράκτες, οστεοπαθητικούς κ.ά.) πριν αποφασίσετε για τις όποιες εξετάσεις και την όποια θεραπεία θα ακολουθήσετε. Θα πρέπει να πάρετε αρκετές γνώμες από πολλούς ειδικούς, πριν προχωρήσετε σε όποιο σχήμα θεραπείας. Ερευνήστε εξονυχιστικά, ανοίξτε τ΄ αυτιά σας, διαβάστε, μάθετε... Πρόκειται για την υγεία σας, για τη ζωή σας. Μην πιστεύετε τους γιατρούς σας, στις πλείστες των περιπτώσεων σας κοροϊδεύουν!

Βέβαια, αν τους ρωτήσετε για τους άλλους, τους εναλλακτικούς θεραπευτές, κινδυνεύετε να σας αφορίσουν! Όπως γινόταν επί Μεσαίωνα με το κυνήγι μαγισσών από τους φανατικούς χριστιανούς. Με αλαζονεία και υπεροψία (επειδή πιστεύουν ότι τα ξέρουν όλα κι ότι μόνο αυτοί είναι οι γνώστες της υγείας) θα σας πουν ότι όλες οι «εναλλακτικές» (φυσικές μέθοδοι θεραπείας) είναι κομπογιαννιτισμός! Ότι μόνο αυτοί ξέρουν κι ότι η δική τους θεραπεία είναι μονόδρομος για σας. Με λάσπη προς ό,τι διαφορετικό, ειρωνείες και απειλές, φροντίζουν να σας βάλουν στο δικό τους δρόμο. Και οι περισσότεροι από εσάς όλα αυτά τα πιστεύετε.
(Διαβάστε στην «Ελεύθερη Έρευνα»: Ομοιοπαθητική: Επιστήμη, θεραπευτική τέχνη ή απάτη;).

IMAGE DESCRIPTIONΈχετε θεοποιήσει τους γιατρούς σας κι αυτό είναι άκρως επικίνδυνο για το παρόν και το μέλλον σας. Οι εξαιρέσεις γιατρών με συνείδηση, φυσικά υπάρχουν. Αλλά κι αυτοί δεν μπορούν να ξεφύγουν από το μαντρί, διότι κινδυνεύουν.


Η Big Pharma κυριαρχεί στη Δύση

Κι ενώ οι χώρες της κοινοπραξίας BRICKS (Ρωσία, Κίνα, Νότιος Αφρική, Ινδία, Βραζιλία), έχουν κάνει στροφή προς τις παραδοσιακές και φυσικές θεραπείες μειώνοντας τα φάρμακα και τις πρακτικές της σύγχρονης Iατρικής, η Δύση έχει υποκύψει στις φαρμακοβιομηχανίες. Η Big Pharma ελέγχει και χειραγωγεί όλους σχεδόν τους πολιτικούς σε όλο τον δυτικό κόσμο, με αποτέλεσμα αυτοί να προωθούν τα συμφέροντά τους.


Χρειάζεται αλλαγή της οπτικής γωνίας

«Όμως τι μπορούμε να κάνουμε, αφού τα φάρμακα και η σύγχρονη Ιατρική είναι μονόδρομος ή έστω αναγκαίο κακό;», θα πούνε οι πολλοί. Χρειάζεται μια άλλη οπτική γωνιά από αυτή που σας πλασάρουν όλα αυτά τα χρόνια. Σας έχουν συσκοτίσει το μυαλό όλα αυτά τα χρόνια, για να μη μπορεί να σκεφτείτε λογικά. Aντιδράτε με πανικό σε ό,τι έχει να κάνει με την υγεία σας. Πιστεύετε, ότι η ασθένεια είναι κάτι κακό (η επάρατη νόσος… ανίατη ασθένεια… θανατηφόρα επιδημία…). Για όλα αυτά έχουν φροντίσει τα Μ.Μ.Ε. να σας πλύνουν όλα αυτά τα χρόνια τον εγκέφαλό σας με τρομοκρατία και παραπληροφόρηση γεμίζοντάς σας με ατελείωτη δεισιδαιμονία. Στην πραγματικότητα, η αρρώστια είναι το μήνυμα ότι εσύ δεν κάνεις πολλά πράγματα καλά για πολλά χρόνια και πρέπει να τα αλλάξεις!

Θα χρειαστείτε αρκετό καιρό μέσα από σωστή πληροφόρηση να αλλάξετε την οπτική σας αυτή. Να προσεγγίσετε τις ολιστικές απόψεις για τα θέματα υγεία-αρρώστια. Αυτές τις πληροφορίες δεν θα τις βρείτε στην τηλεόραση, ούτε θα σας τις πουν οι γιατροί σας. Βρείτε φυσικούς θεραπευτές, που θα σας μυήσουν στις ολιστικές φυσικές θεραπείες.

Στις φυσικές θεραπείες δεν υπάρχουν επάρατες ασθένειες, ούτε ανίατες ασθένειες, παρά ανίατοι ασθενείς. Ανίατος ασθενής είναι όποιος πιστεύει ότι η κακή κατάσταση της υγείας του οφείλεται σε ατυχία, αγνώστου αιτιολογίας, κόλλησε, κακή κληρονομικότητα, λόγω ηλικίας, λόγω θεού ή ότι ήταν το πεπρωμένο του αυτό. Αυτά δεν είναι τίποτε άλλο από δεισιδαιμονίες!


IMAGE DESCRIPTIONΑχρείαστα χειρουργεία

Οι γιατροί δεν πρόκειται ποτέ να σας πούν για τα αίτια της ασθένειάς σας, γιατί και οι ίδιοι δεν τα γνωρίζουν. Αυτοί κοιτούν τα συμπτώματά σας και σας δίνουν κατασταλτικά φάρμακα για ανακούφιση ή χωρίς λόγο (στατίνες, ψυχοφάρμακα, κορτικοστεροειδή, αντιφλεγμονώδη κ.ά.) για να γράφουν ποσοστά επί των πωλήσεών τους, ή θα σας ακρωτηριάσουν χειρουργικά. Δηλαδή, δεν μπορώ να σε κάνω καλά, το κόβω και το πετάω! Εδώ βέβαια δεν μιλάμε για αναγκαίες περιπτώσεις, όπως μηχανικής φύσεως βλάβες ή ακόμα και αναγκαία χειρουργεία. Τώρα, το πόσο αναγκαίο είναι ένα χειρουργείο ή η χημική επέμβαση σε έναν ασθενή, αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα συζήτησης. Κι αυτό δεν θα σας το πουν σχεδόν ποτέ με ειλικρίνεια οι γιατροί σας.

Το σίγουρο είναι ότι το συντριπτικά μεγάλο ποσοστό όλων αυτών των επεμβάσεων (φαρμακευτικές, χειρουργικές) θα μπορούσαν να αποφευχθούν για το καλό της υγείας του ασθενούς. Η σύγχρονη ιατρική μεθοδολογία θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντική βοήθεια κι όχι τροχοπέδη της υγείας των ανθρώπων και των ζώων (άλλη τεράστια αγορά φαρμάκων), δηλαδή με τον τρόπο που χρησιμοποιείται σήμερα.

Και για να ξεκαθαρίσουμε: Κάθε ιατρική παρέμβαση (κλασική ή εναλλακτική) από μόνη της ή σε συνδυασμό, όταν χρησιμοποιείται με σκοπό τη θεραπεία και μόνο του ασθενούς είναι επιθυμητή. «Ωφέλησε χωρίς να βλάψεις» όπως έλεγε κι ο αφορισμός του Ιπποκράτη.

Εάν το καρτέλ των φαρμακοβιομηχανιών και των γιατρών έσπαγε και οι γιατροί άφηναν την αλαζονεία και την επιθυμία πλουτισμού τους, θα μπορούσαν να συνεργαστούν όλοι οι θεραπευτές από κοινού σε ένα κοινό σκοπό, την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων. Αντ΄ αυτού, σήμερα συντελείται παγκοσμίως ένα είδος σιωπηλής γενοκτονίας!Διαβάστε στην «Ελεύθερη Έρευνα» το Αφιέρωμα:
Η απομυθοποίηση του καρκίνου..


Aρρωσταίνεις καθημερινά

Ας σκεφτούμε λογικά. Υπεύθυνος για τη δική σου υγεία είσαι εσύ και μόνο κι όχι οι φαρμακευτικές και οι γιατροί. «Άαα, όλα κι όλα, ό,τι μου πει ο γιατρός μου θα κάνω, τον εμπιστεύομαι». Αυτό σου συμβαίνει, επειδή σε έχουν μάθει να αφήνεις την υγεία σου στα χέρια άλλων, επειδή είναι εύκολο να είσαι ανεύθυνος σε τόσο σημαντικές αποφάσεις, όπως αυτή της υγείας σου. Έτσι, με τη συστηματική άγνοιά σου, την αμέλειά σου, την ψυχική και σωματική σου καταπόνηση και την δεισιδαιμονία που σε διακατέχει, αρρωσταίνεις καθημερινά. Έχεις φοβίες διαφόρων ασθενειών, ότι θα πάθεις καρκίνο, καρδιακό, εγκεφαλικό...

Ο καρκίνος, τα αυτοάνοσα, οι καρδιοπάθειες, ο διαβήτης, οι ασθένειες του Κ.Ν.Σ. (Αλτσχάιμερ, Πάρκινσον, Σκλήρυνση κατά πλάκας), χρειάζονται είκοσι έως σαράντα χρόνια για να εμφανιστούν. Όλα αυτά τα χρόνια με τις λάθος επιλογές σου καταστρέφεις συστηματικά το σώμα σου οδεύοντας προς την ασθένεια. Καπνίζεις, πίνεις καφέδες, αλκοόλ, ναρκωτικά, ξενυχτάς, δεν γυμνάζεσαι, αναπνέεις λάθος, τρως άδειες από θρεπτικά συστατικά τροφές, τροφές σκουπίδια και τοξικές, χρησιμοποιείς τοξικά καλλυντικά (κρέμες, αντηλιακά, σαμπουάν, βαφές), ζεις σε μια μολυσμένη πόλη, είσαι κάτω από την επίδραση wi-fi και άλλων ακτινοβολιών, ζεις μέσα στο στρες, μέσα στα πάθη και στις προκαταλήψεις. Είσαι όλη μέρα με ένα smartphone, ένα tablet, ένα p/c ή στην τηλεόραση... Έτσι φτιάχνεις το υπόβαθρο, το χωράφι της ασθένειας, καταστρέφοντας μέρα με τη μέρα το σώμα σου και την ψυχή σου. Μετά, έρχεται μια βαθιά ψυχική ρήξη (μια απώλεια, ένας χωρισμός, οικονομική καταστροφή), ο σπόρος δηλαδή, και η ασθένεια πυροδοτείται.

Κι όταν η ασθένεια διαγνωστεί για να σου χτυπήσει το καμπανάκι λέγοντάς σου: Εεεε...τι κάνεις... πού πας;... συνετίσου, άλλαξε τρόπο ζωής και συμπεριφοράς, εσύ, αντί να καταλάβεις τι σου έχει συμβεί, συνεχίζεις στον ίδιο κι ακόμα χειρότερο κατήφορο. Δεν αλλάζεις το παραμικρό απ΄ όλα αυτά τα παραφυσικά που κάνεις καθημερινά για πολλά χρόνια. Αντ΄ αυτού και με τις συμβουλές των γιατρών σου προχωράς σε τοξικές εξετάσεις, ακρωτηριασμούς, χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες, καταπίνεις χημικά φάρμακα με τα τσουβάλια... και το πιο περίεργο απ΄ όλα είναι ότι μετά από όλα αυτά περιμένεις να γίνεις καλά! Μα είσαι με τα καλά σου άνθρωπέ μου; Πιστεύεις δηλαδή, ότι με αυτό τον τρόπο θα επανέλθεις σε κατάσταση υγείας;


Από τα εμβόλιο της γρίπης των πτηνών και των χοίρων
στο εμβόλιο της ιλαράς


Όπως σε κορόιδευαν με τα εμβόλια της γρίπης των χοίρων και των πουλερικών σε κοροϊδεύουν και τώρα με την ιλαρά:

«Kαθηγήτρια που κόλλησε ιλαρά στο σχολείο και νοσηλεύτηκε για επτά ημέρες στο νοσοκομείο, περιέγραψε στο Star την περιπέτεια που έζησε, καθώς έπαθε πνευμονία ως επιπλοκή της ασθένειας. Η ιλαρά δυστυχώς είναι σε έξαρση τον τελευταίο μήνα» (#starnewsofficial). Το διαδίκτυο και τα Μ.Μ.Ε. βρίθουν από τέτοιες δημοσιεύσεις.

Με τον ίδιο τρόπο σε τρομοκρατούσαν τότε και τώρα. Γιατί άραγε; Για να πειστείς και να κάνεις το εμβόλιο, αυτό και τόσα άλλα (35-40 είναι πλέον το πρωτόκολλο για τα παιδιά!).

Κι εσύ κοιμάσαι βαθιά και αρρωσταίνεις όλο και πιο πολύ και το πάρτι συνεχίζεται και μαζί ο χορός των δισεκατομμυρίων! (Πολλά σχετικά άρθρα μας μπορείτε να βρείτε στο Θεματολόγιο / Οικολογία-Εναλλακτικές θεραπείες). Έτσι, η γήρανση και η ασθένεια σου έρχονται νωρίς, στα 30, στα 40, αλλά και πιο νωρίς ακόμα… σε εφήβους, σε παιδιά και βρέφη!


Το πάρτι της Novartis

«Ακόμη είναι ανατριχιαστική η περιγραφή από το 2009 για την επαλήθευση των συνταγογραφήσεων, όταν η Novartis ήταν κάτω από τεράστια πίεση και οι αντιπρόσωποι πωλήσεων υποχρέωσαν τους γιατρούς να δώσουν τηλεφωνικούς αριθμούς ασθενών στους αντιπροσώπους. Οι αντιπρόσωποι επικοινωνούσαν με τους ασθενείς για να επιβεβαιώσουν ότι έλαβαν φάρμακα της Novartis. Οι αντιπρόσωποι μιλούσαν χωρίς την έγκριση των γιατρών…

»Συνέδρια και πολυτελή ταξίδια, ηλεκτρονικά πάνελ, δημιουργία απατηλών τιμολογίων και απευθείας πληρωμή στους γιατρούς ήταν οι τρόποι που χρησιμοποιούνταν για τις δωροδοκίες. Και σε τέσσερα τέτοια σχέδια δωροδοκίας είχε συμμετάσχει και η εταιρεία Sandoz, που ανήκε στον όμιλο Novartis, προκειμένου να εξασφαλίζονται περισσότερες συνταγογραφήσεις από χιλιάδες γιατρούς. Μόνο σε ένα συνέδριο στο Κιότο της Ιαπωνίας κάθε γιατρός πληρώθηκε 5.000 ευρώ χωρίς καν να το παρακολουθήσουν. Για τα ψευδή τιμολόγια αναφέρεται ότι αφορούσαν την παραγωγή διαφημιστικών εντύπων και ο πωλητής κρατούσε το 10%, ενώ χρησιμοποιούσε το υπόλοιπο για να πληρώνει τους γιατρούς, που η Sandoz αναγνώριζε. Ακόμη και για την πώληση της Sandoz αποκαλύπτεται ότι η Novartis σκόπευσε να την πωλήσει. Η εταιρία δωροδόκησε γιατρούς, ώστε μελλοντικοί αγοραστές να έχουν την εντύπωση ότι η Sandoz ήταν πιο επικερδής. Η εταιρεία ήθελε να αυξήσει το μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα και να φανεί πιο ελκυστική
» (tribune.gr).

IMAGE DESCRIPTION
Ιατρική:
Στροφή προς το σκοτάδι


Ο πρώην αντιπρόεδρος της φαρμακευτικής βιομηχανίας Pfizer, dr. Peter Rost υπήρξε ένας άνθρωπος που συμμετείχε ενεργά για πολλά χρόνια στο πάρτι των φαρμάκων και των εμβολίων γνωρίζοντας εκ των έσω την κατάσταση. Μέσα από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του επίσημα στα media μίλησε και για τους σοβαρούς κινδύνους για προϊόντα της ίδιας της εταιρείας που εκπροσωπούσε: «Το εμβόλιο Gardasil (για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας) αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για τον ανυποψίαστο κόσμο καθότι έχει σοβαρές παρενέργειες… Σκοπός της Big Pharma είναι να δημιουργεί παθολογία και ασθένειες στους υγιείς ανθρώπους, δημιουργώντας πελάτες των γιατρών και κατ΄ επέκταση των φαρμακοβιομηχανιών». (Διαβάστε στην «Ελεύθερη Έρευνα»: Παρενέργειες, βλάβες και θάνατοι από το εμβόλιο Gardasil).

Η dr. Marcia Angell, ιατρός και συντάκτης της ιατρικής εφημερίδας New England Medical αναφέρει για τα κατορθώματα της σύγχρονης Ιατρικής: «Δεν είναι πλέον δυνατόν να πιστέψουμε τα περισσότερα από την κλινική έρευνα που δημοσιεύονται ή να βασιστούμε στην κρίση δήθεν αξιόπιστων ιατρών ή δήθεν έγκυρων ιατρικών οδηγιών. Έχω καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα, στο οποίο έφτασα αργά και απρόθυμα, λόγω της ιδιότητάς μου, για τις δύο δεκαετίες που ήμουν η συντάκτης της New England Journal of Medicine».

«Η υπόθεση εναντίον της επιστήμης είναι απλή. Ένα μεγάλο μέρος της επιστημονικής βιβλιογραφίας, ίσως το μισό, είναι αναληθές. Οι επιστήμονες που καταθέτουν μελέτες από ελάχιστα μεγέθη δείγματος, αποτελούν άκυρες αναλύσεις που σχετίζονται αποκλειστικά και μόνο με τα καταφανή οικονομικά συμφέροντά τους, καθώς και η εμμονή τους για κάποιες σύγχρονες ιατρικές τάσεις αμφίβολης σημασίας, μας δείχνουν ξεκάθαρα ότι η επιστήμη έχει κάνει μία μεγάλη στροφή προς το σκοτάδι», γράφει ο dr. Richard Horton, αρχισυντάκτης του ιατρικού περιοδικού Lancet, ένα από τα πιο αξιόπιστα ιατρικά περιοδικά στον κόσμο (yournewswire.com).


Hoaxes των hoaxes

Φυσικά, αυτές τις ομολογίες δεν θα τις βρείτε στα συστημικά Μ.Μ.Ε.. Εκεί θα ακούσετε τις μπαρούφες των παπαγάλων υποκριτών του συστήματος γιατρών, κρατικών υπαλλήλων, δημοσιογράφων, ΚΕΕΛΠΝΟ κ.ά.. Η νέα μόδα παραπληροφόρησης του διαδικτύου ονομάζεται Hoaxes. Αυτοί οι εντολοδόχοι εγκάθετοι του Συστήματος ή σερίφηδες του διαδικτύου, απορρίπτουν ως hoax δηλαδή ψευδές, ότι αληθινό κυκλοφορεί. Ήρθαν για να σας μπερδέψουν κι άλλο, για να κάνουν το άσπρο μαύρο, να επικυρώσουν ό,τι ψευδές και να απορρίψουν όποια φωνή αλήθειας και αντίδρασης υπάρχει ακόμα στο διαδίκτυο. Είναι τα τσιράκια της διαπλοκής και της Νέας Τάξης. Θέλουν να σας δημιουργήσουν το απόλυτο κομφούζιο μέσα στο νου σας και για να μην τυχόν και ξεφύγετε από το μαντρί. (Βλ.: Πίστευε και μη ερεύνα. Ερευνούν για σένα οι... ιστοσελίδες hoaxes!.


Μια παγκόσμια, σιωπηλή γενοκτονία
IMAGE DESCRIPTION
Μήπως τελικά εσείς, η πλειοψηφία, θα πρέπει να ξανασκεφτείτε και να αναθεωρήσετε την άποψή σας για την τρέχουσα Ιατρική πριν να είναι αργά; Για τις έρευνές της και τις μεθοδολογίες της, τις εφαρμογές της και τη φιλοσοφία της εν γένει; Για να μπορέσετε να δείτε την πραγματική εικόνα πίσω από την κουρτίνα και να βγείτε επιτέλους από το matrix και τα βάραθρα της ασθένειας που σας έχουν ρίξει όλα αυτά τα χρόνια;

Πού νοείται κάθε χρόνο να πεθαίνουν εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον πλανήτη μέσα στα ειδικά νοσοκομεία τύπου Νταχάου, που έχουν φτιάξει δήθεν ως φιλανθρωπία, για παιδιά με καρκίνους (βασανιστήρια με ακτινοβολίες και χημειοθεραπείες σε παιδιά!), χιλιάδες παιδιά να πεθαίνουν από Sida (σύνδρομο αιφνιδίου θανάτου) κάθε χρόνο (αγνώστου αιτιολογίας, όπως ψευδώς λένε οι γιατροί) από τα εμβόλια, εκατομμύρια παράλυτα παιδιά από εγκεφαλοπάθειες, αυτισμό, επιληψίες... εκατομμύρια παιδιά με διαβήτη κι άλλα αυτοάνοσα. Ένα στα 36 παιδιά έχουν αυτισμό από το φάσμα 1 μέχρι το 10! Δηλαδή 3% μας λέει το Lancet. Στο νηπιαγωγείο που πάνε δύο παιδιά φίλων μου, η μία τάξη έχει τρία αυτιστικά παιδιά και η άλλη δύο! Σε σύνολο 50 παιδιών τα 5 είναι αυτιστικά. Ήτοι ποσοστό 10%.

Μετρήστε στις τάξεις των δικών σας παιδιών πόσα αυτιστικά υπάρχουν και ψάξτε πόσα υπάρχουν με ιλαρά… για να καταλάβετε το μέγεθος της απάτης, της παραπληροφόρησης και της σιωπηλής γενοκτονίας που συντελείται παγκοσμίως. Μόνο με αυτισμό το 10% των παιδιών του κόσμου μας, σκεφτείτε ότι θα είναι άρρωστα με αναπηρίες και μόνιμες βλάβες για όλη τους τη ζωή. Οι «ειδικοί» λένε ότι το ποσοστό αυτό αναμένεται να αυξηθεί κατά πολύ. Πραγματικά, που οδηγείται αυτός ο κόσμος;


Το παραμύθι των γιατρών χωρίς σύνορα καλά κρατεί.
Αρχικά, τα ψέματα ότι οι κακοί σύριοι δολοφονούν παιδιά και αμάχους με βομβαρδισμούς
στην πόλη Γκούτα της Συρίας, πλασάρονται στην διαφήμιση (δυσφήμιση καλύτερα).
Μετά, μας δείχνουν ότι είναι καλύτερα τα φάρμακα από τις βόμβες!
Η πραγματική εξήγηση της φωτογραφίας είναι:
«Θέλετε να πεθάνετε από τους τζιχαντιστές ή από τα φάρμακά μας; Διαλέξτε...».

Ψυχοφάρμακα σε παιδιά

Στις Η.Π.Α., η ασφαλιστική εταιρεία Blue Cross Blue Shield (BCBS) καταβάλει στους παιδίατρους 400 δολάρια για κάθε ένα πλήρως εμβολιασμένο παιδί ηλικίας κάτω των δύο ετών. Αυτό σημαίνει ότι για κάθε εκατό εμβολιασμένους ασθενείς ο γιατρός λαμβάνει ένα επίδομα 40.000 δολαρίων! Το φυλλάδιο δείχνει ότι οι πληρωμές δεν διατίθενται μόνο για εμβόλια. Οι γιατροί λαμβάνουν επιδόματα για να βεβαιωθούν ότι οι ασθενείς «συμμορφώνονται με τη συνταγογραφούμενη φαρμακευτική αγωγή». Αυτό εμπίπτει στην κατηγορία BCBS και περιλαμβάνει στατίνες, φάρμακα για υπέρταση και στοματικά φάρμακα για το διαβήτη. Οι γιατροί λαμβάνουν επίσης μπόνους, προκειμένου να βοηθήσουν τους ασθενείς να χειριστούν την κατάθλιψη με φάρμακα.

Πουθενά στα media δεν έχει αναφερθεί ότι πίσω από τις επιθέσεις των νεαρών αμερικανών σε σχολεία των Η.Π.Α. υπάρχουν τα ψυχοφάρμακα. Όλοι οι ψυχασθενείς που ορμούν με τα όπλα σκοτώνοντας αθώα παιδιά στα σχολεία της Αμερικής είναι κάτω από φαρμακευτική αγωγή με ψυχοφάρμακα. Είναι μόδα πλέον στις δυτικές χώρες τα ψυχοφάρμακα στα παιδιά. 8,5 εκατομμύρια παιδιά λαμβάνουν ψυχιατρικά φάρμακα στις Η.Π.Α.! (School Shootings & Psychiatric Drugs, Constitutional Attorney Jonathan Emord).


Ευτυχώς, υπάρχουν ακόμα κάποιες φωνές που μπορούν να πουν τα αυτονόητα:
Διαφήμιση σε λεωφορείο του Λονδίνου προειδοποιεί για τους κινδύνους των εμβολίων.

Επίλογος

IMAGE DESCRIPTIONΜπαίνουμε σε μια καινούργια εποχή αυτή της Νέας Τάξης πραγμάτων, σε ένα κόσμο, όπου το καντήλι της ζωής στον πλανήτη μας αρχίζει και τρεμοσβήνει. Είναι η εποχή του λυκόφωτος της ζωής…

Αντί για την υγεία, η παγκόσμια ελίτ των διεθνών εξουσιαστών της Νέας Τάξης προωθεί την αρρώστια και το θάνατο. Οι κοινωνίες ζόμπι που βλέπουμε στο Hollywood, παίρνουν σιγά-σιγά σάρκα και οστά. Με ύπουλο τρόπο συντελείται μια κρυφή και σιωπηλή γενοκτονία σε βάρος της ανθρωπότητας. Οι γιατροί παίζουν σημαίνοντα ρόλο στο σχέδιο αυτό. Όσοι αρνούνται να ακολουθήσουν εκβιάζονται κι όσοι λοξοδρομούν δολοφονούνται (gcmaf.timsmithmd.com/book/chapter/52).

Χρειάζεται ν΄ αλλάξεις και η αλλαγή πρέπει να γίνει σε εσένα...

Βγες για λίγο στη φύση, σ΄ ένα βουνό ή κάπου στη θάλασσα.

Βγάλε τα πλαστικά σου παπούτσια και γείωσε τα πέλματά σου στο έδαφος.

IMAGE DESCRIPTIONΚλείσε τα μάτια σου και συνδέσου με τη γη, γίνε ένα μαζί της.

Πάρε μερικές βαθιές αναπνοές.

Τώρα, άνοιξε τα μάτια σου και δες τη μεγάλη εικόνα, της φύσης και τη δική σου. Είναι πανομοιότυπες. Έχεις φτιαχτεί με τα ίδια υλικά, φυσικά υλικά. Τα τέσσερα στοιχεία: φωτιά-ενέργεια, νερό-αίμα-υγρά, γη-σκελετός, αέρας-αναπνοή-πνεύμα. Είσαι δομημένος από οργανική και ανόργανη ύλη, άνθρακα, βιταμίνες, μέταλλα, ένζυμα, ιχνοστοιχεία.

Η χημεία είναι εκτός της φύσης σου.

Θυμήσου ποιος είσαι. Έχεις την θαυμαστή ικανότητα αυτοθεραπείας μέσα σου... Μια ανώτερη νοημοσύνη σε αυτοθεραπεύει. Κανένα φάρμακο ή μηχάνημα δεν μπορεί να κάνει καλύτερα αυτό που μπορεί να κάνει το σώμα σου.

Αφυπνίσου, σπάσε τις αλυσίδες, ελευθερώσου.

Ανάλαβε την ευθύνη, από εσένα εξαρτάται.

Θυμήσου το φυσικό τρόπο ζωής των προγόνων σου.

Η υγεία σου είναι δική σου υπόθεση...


ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ