Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
...“ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ”
ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ

Ασήμαντος o αριθμός
στις ΜΕΘ
των αληθινά ανεμβολίαστων


Απόλυτη διάψευση του αφηγήματος.

Η τραγική θέση των εμβολιασμένων χειροτερεύει διαρκώς!

Οι τριπλο-εμβολιασμένοι διασωληνώνονται πολύ συχνότερα από τους ανεμβολίαστους.

“Είδος υπό εξαφάνιση” στις ΜΕΘ οι ανεβολίαστοι.Ολοκληρώθηκε το πρώτο 6μηνο του 2022.

Την 1η Ιανουαρίου, ανάμεσα στους διασωληνωμένους, οι πλήρως εμβολιασμένοι (κυρίως τριπλο-εμβολιασμένοι) αποτελούσαν το 14% περίπου.

Σταδιακά αύξανε συνεχώς!

‒ Στη λήξη του πρώτου 3μήνου ξεπέρασαν το 42% !

‒ Στη λήξη του πρώτου 6μήνου ξεπέρασαν το 62% (!!)

Η ίδια η πραγματικότητα, παρόλες τις προσπάθειες παραχάραξης, απόκρυψης και διαστρέβλωσης της αλήθειας από το επίσημο ελληνικό κράτος,σάρωσε το αφήγημα της δήθεν προστασίας των εμβολιασμένων από βαριά νόσηση!

Αφού οι τριπλο-εμβλιασμένοι είναι πολύ λιγότεροι από 62% στο γενικό πληθυσμό, ποιά η "προστασία" που απολαμβάνουν;

Αλλά και το υπόλοιπο 38% των διασωληνωμένων αποτελείται από διπλο-εμβολιασμένους που "έληξαν", μονο-εμβολιασμένους και ίσως κάτι ελάχιστους αληθινά ανεμβολίαστους.

Ο ΕΟΔΥ με εντολή της κυβέρνησης τους ανακατεύει όλους αυτούς μαζί, για να μην φανεί ότι οι αληθινά ανεμβολίαστοι στις ΜΕΘ είναι "είδος υπό εξαφάνιση".

Με το ντουφέκι ψάχνει κανείς αληθινά ανεμβολίαστο στις ΜΕΘ.


Έχει γίνει πια εξόφθαλμα φανερό αυτό που λέγαμε εδώ και πολύ καιρό. Οτι οι αληθινά ανεμβολίαστοι τα καταφέρνουν πολύ καλύτερα από τους εμβολιασμένους, τόσο απέναντι στα σημερινά στελέχη του SARS-Cov-2, όσο και έναντι στις άλλες αναπνευστικές ιώσεις, που εσφαλμένα χαρακτηρίζονται σαν Covid, επειδή απλά θετικοποιούν το πλήρως αναξιόπιστο PCR test.Υστερόγραφο

Η δήθεν αύξηση των "κρουσμάτων" που ακούμε τις τελευταίες μέρες, είναι μία σκέτη απάτη. Αποδεικνύεται αυτό από τον πίνακα που παραθέτω, που δείχνει την διαρκή μείωση των διασωληνωμένων, που προχτές 1η Ιουλίου έφτασαν για πρώτη φορά να είναι συνολικά κάτω και από 100 σε όλη την Ελλάδα!

Από αυτούς οι 59 είναι τριπλο-εμβολιασμένοι.

Οι υπόλοιποι 36 είναι κυρίως διπλο-εμβολιασμένοι που "έληξαν", λίγοι μονο-εμβολιασμένοι και κάποιος ασήμαντος αριθμός αληθινά ανεμβολίαστων, τόσο μικρός που η κυβέρνηση... "ντρέπεται" να μας πει πόσοι είναι!
Συμπέρασμα

Αν έχουμε ακόμη "πανδημία", αυτή είναι των εμβολιασμένων.

Πηγή:
facebook.com/orpheus.greece.