Η ΓΡΙΠΠΗ
ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΩΝ

Το ξετύλιγμα του κουβαριού της απάτης
φαρμακευτικών και Μ.Μ.Ε.
για την πανδημία-φάντασμα

  Όχι! Μήν πάει το μυαλό σας, ότι μετά τα πουλερικά και τους χοίρους ξέσπασε και νέα γρίππη στα παπαγαλάκια. Φυσικά εννοούμε τα Μ.Μ.Ε., τα παπαγαλάκια των φαρμακοβιομηχανιών, που ενώ επί μήνες προσπαθούσαν με πλύση εγκεφάλου να μας πείσουν για την «πανδημία», η οποία δήθεν απειλούσε τις ζωές μας, τώρα, που το μέγεθος της απάτης αποκαλύφθηκε, τα ίδια αυτά τα Μ.Μ.Ε. αναιρώντας τις απόψεις τους βρίσκονται σε «πυρετό αποκαλύψεων για τη νέα γρίππη». Βλέπετε για παράδειγμα το πρόσφατο ομότιτλο δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», αποσπάσματα του οποίου ακολουθούν.


 «Πανδημία... πανικού και πλιάτσικου στους κρατικούς προϋπολογισμούς, ενορχηστρωμένη απ΄ τις φαρμακοβιομηχανίες και με τις πλάτες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) είναι ο ιός της «νέας γρίπης», σύμφωνα με τον Βόλφγκανγκ Βόνταργκ, επιδημιολόγο και επικεφαλής της επιτροπής Υγείας του Συμβουλίου της Ευρώπης. Ο χειρισμός του Π.Ο.Υ. ήταν ουσιαστικά μια εκστρατεία τρομοκράτησης του κοινού για μια «ήπια επιδημία γρίπης» κι αποτελεί ένα από τα «μεγαλύτερα ιατρικά σκάνδαλα του αιώνα», όπως λέει ο Γερμανός επιστήμονας και πολιτικός.

   

Eφημερίδα "Έθνος" 22.11.2009:

Όταν τα παπαγαλάκια-Μ.Μ.Ε. προπαγάνδιζαν για τη νέα γρίππη των χοίρων

  

  Θεωρητικά θα μπορούσε η όλη κατάσταση να οφείλεται σε λάθος επιστημονική εκτίμηση. Ομως η επιτροπή, στην οποία προΐσταται ο Βόνταργκ, άρχισε έρευνα για τον παρασκηνιακό ρόλο που διαδραμάτισαν οι φαρμακοβιομηχανίες στη δημιουργία και την εκμετάλλευση του κλίματος φόβου. Σύμφωνα με αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως απ΄ τον διεθνή Τύπο, «ειδικοί» και στελέχη του Π.Ο.Υ., που έπαιξαν ρόλο στην ανάδειξη της «πανδημίας» σε υστερία και σε μαζική κινητοποίηση των υγειονομικών Αρχών, έχουν λάβει μεγάλα ποσά απʼ τις φαρμακοβιομηχανίες.


  Τα κέρδη των φαρμακευτικών εταιρειών από την «πανδημία» ήταν αστρονομικά, χαλάλι λοιπόν τα χρήματα που διέθεσαν στους «ειδικούς». Η διαπλοκή περνάει και στις εθνικές επιτροπές υγείας. Στη Βρετανία αποκαλύφθηκε, ότι ο ειδικός σύμβουλος της κυβέρνησης για τους εμβολιασμούς, ο Ρόι Αντερσον, είναι υψηλόμισθος σύμβουλος και της GSK, που πήρε τη «μερίδα του λέοντος» απ΄ τις βρετανικές παραγγελίες για εμβόλια.


  Οι τυχόν παρενέργειες οποιουδήποτε εμβολίου είναι αντικείμενο έρευνας, που, όπως ορίζουν βασικοί κανόνες της ιατρικής επιστήμης και δεοντολογίας, διεξάγεται προτού αυτό τεθεί στη διάθεση του κοινού. Στην περίπτωση που εξετάζουμε, τα εμβόλια εγκρίθηκαν με διαδικασίες-εξπρές από τις αμερικανικές και ευρωπαϊκές αρχές, παρά τις ενστάσεις εντός της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας για την ασφάλεια της δημόσιας υγείας. Το κοινό θα έπαιζε τον ρόλο του πειραματόζωου, τον οποίο η διευθύντρια του Π.Ο.Υ., Μάργκαρετ Τσαν, δεν ήθελε για τον εαυτό της, αφού η ίδια δεν εμβολιάστηκε κατά του ιού, όπως καλούσε όλο τον κόσμο να πράξει, παρά μόνο πριν από λίγες ημέρες και μετά την κατακραυγή που η σχετική είδηση είχε προκαλέσει.


  Σήμερα, πέρα απ΄ τις αρκετές παρενέργειες, που σ΄ έναν βαθμό παρουσιάζουν όλα τα εμβόλια και μένει να φανούν, ίσως το πιο ανησυχητικό για τη δημόσια υγεία να είναι ότι μια παραλλαγή του εμβολίου κατά της «γρίπης των χοίρων» έχει ενεργό ουσία που έχει καλλιεργηθεί σε καρκινικά κύτταρα, σύμφωνα πάντα με τον επικεφαλής της επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης.

 


Ο γερμανός επιδημιολόγος και επικεφαλής της επιτροπής Υγείας του Συμβουλίου της Ευρώπης, Βόλφγκανγκ Βόνταργκ, ο οποίος κατηγόρησε το φαρμακευτικό λόμπι και τις κυβερνήσεις των χωρών, ότι οργάνωσαν την εκστρατεία του πανικού για τη γρίππη των χοίρων.
 

 

  Οι ευρωπαϊκές χώρες αγόρασαν τα εμβόλια σε τεράστιους αριθμούς, τα πλήρωσαν χρυσάφι (σε μια περίοδο μεγάλης οικονομικής στενότητας) κι έχουν μείνει αδιάθετα. Η Γαλλία έσπευσε να ακυρώσει 50 απ΄ τις 94 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων, που είχε παραγγείλει, η Γερμανία 25 απ΄ τις 50 εκ. δόσεις, ενώ τρόπο για να απαλλαγούν από το πανάκριβο κι άχρηστο «στοκ» τους ψάχνουν -μεταξύ άλλων- η Βρετανία, η Ισπανία κι η Ελλάδα. 


  Κι ενώ ο Νικολά Σαρκοζί αναγκάστηκε να απολογηθεί για τις υπερβολικές παραγγελίες της κυβέρνησής του, δυο χώρες μπορούν να καμαρώνουν για τους χειρισμούς της «πανδημίας» απ΄ την πολιτική ηγεσία τους. Η Πολωνία, επειδή δεν έκανε καμία παραγγελία εμβολίων, κι η Ελλάδα. Η χώρα μας, αν και χρεώθηκε περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ (ποσό, το οποίο μπορεί να μεγαλώσει αν η κυβέρνηση δεν καταφέρει να «σπάσει» τις συμφωνίες με τις φαρμακευτικές), δικαιούται να υπερηφανεύεται γιατί δύναται να εμβολιάσει μιάμιση φορά το σύνολο του πληθυσμού της! Ή, εναλλακτικά, να εμβολιάσει πέντε φορές το 30% του πληθυσμού, ποσοστό το οποίο ο Π.Ο.Υ. έκρινε αρκετό για να αντιμετωπιστεί η φοβερή και τρομερή «πανδημία».» (Εφημερίδα «Έθνος», Ν. Κουριδάκης,17.1.2010).

 

 

Eπί μήνες τα Μ.Μ.Ε. έπαιζαν το ρόλο των παπαγαλακιών των φαρμακευτικών σπέρνοντας την τρομοϋστερία για την υποτιθέμενη πανδημία της νέας γρίππης.

 

  Από την πρώτη στιγμή, που ξέσπασε στα Μ.Μ.Ε. ο θόρυβος για τη γρίππη των χοίρων, η «Eλεύθερη Έρευνα» με μιά σειρά άρθρων του συνεργάτη της ομοιοπαθητικού κ. Βασ. Μαυρομμάτη και του ιατρού του Ωνασείου κ. Θαν. Δρίτσα κατέδειξε το στημένο απο της βιομηχανίες φιάσκο της υπόθεσης.


 
Ήταν τότε, που όλα τα Μ.Μ.Ε. (συμπεριλαμβανομένης και της εφημερίδας «Έθνος»), προπαγάνδιζαν με δημοσιεύματα και αναλύσεις «ειδικών» την ενορχηστρωμένη από τις φαρμακοβιομηχανίες επιχείρηση τρομοκράτησης του κοινού. Σήμερα, που η απάτη αποκαλύφθηκε επίσημα και από τα χείλη του Βόλφγκανγκ Βόνταργκ, το θέμα «ξεφούσκωσε» και δέν πουλάει πλέον, τα ίδια Μ.Μ.Ε. βγήκαν και αφόρισαν αυτά, με τα οποία βομβάρδιζαν τις μάζες σε καθημερινή βάση επί δέκα μήνες. Αυτό αποδεικνύει για άλλη μιά φορά, ότι η δημοσιογραφία σε παγκόσμιο επίπεδο είναι δημοσιογραφία λάσπης και προπαγάνδας απόλυτα ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη από τα κέντρα εξουσίας.

 

  Το πρώτο άρθρο του κ. Μαυρομμάτη με τίτλο: Από την απάτη της γρίππης των πτηνών, στην απάτη της γρίππης των χοίρων είχε αναρτηθεί από τις 28 Απριλίου 2009! Πρόκειται για το πρώτο δημοσίευμα τουλάχιστον πανελληνίως, που αμφισβήτησε ανοικτά και με στοιχεία την προπαγανδιζόμενη παγκοσμίως τρομολαγνεία. Έκτοτε, τόσο το άρθρο αυτό, όσο και τα υπόλοιπα του κ. Μαυρομμάτη αναδημοσιεύτηκαν κατά χιλιάδες στο Διαδίκτυο, το οποίο σε αντίθεση με τα Μ.Μ.Ε. δέν μπορεί να χειραγωγηθεί και διατηρεί ακόμα την ανεξαρτησία του.

 

  Σήμερα, τόσο ο κ. Βασ. Μαυρομμάτης, όσο και η «Ελεύθερη Έρευνα» αισθανόμαστε πλήρως δικαιωμένοι. (Βλ. «Πανδημία» τέλος!)

 

 

  Διαβάστε: 

  Από την απάτη της γρίππης των πτηνών, στην απάτη της γρίππης των χοίρων   (28.4.09)

  Η γρίππη του ψεύδους και ο χορός των δισεκατομμυρίων (18.5.09)

  Από τη γρίππη των χοίρων... στο μπάνιο της Σαλώμης

  Ακίνδυνη η νέα γρίππη - πιό επικίνδυνο το εμβόλιο! (14.9.09)

  Ο εμβολιασμός για τη γρίππη των χοίρων βλάπτει σοβαρά την υγεία (8.10.09)

  Το εμβολιάζειν εστί φιλοσοφείν
 

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ