ΕΠΙΘΕΣΗ
ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Αποκαλούν οι εταίροι
αυτό, που μόνο η ελληνική
κυβέρνηση συνεχίζει να κάνει


Η Αυστρία, που πρώτη αποφάσισε την υποχρεωτικότητα, τώρα την καταργεί, γιατί... "δεν υπάρχει λόγος να ισχύει".

Η ελληνική κυνέρνηση για ποιους λόγους την κρατάει, εκτός από εγωισμό και εκδικητικότα;


Η Αυστρία είναι η χώρα που αποφάσισε τον περασμένο Νοέμβριο να επιβάλει υποχρεωτικό εμβολιασμό σε όλους τους ενηλίκους, από 18 ετών και άνω. Το μέτρο αυτό θα έμπαινε σε ισχύ από αρχές Φεβρουαρίου και προέβλεπε πολύ υψηλά πρόστιμα για τους "παραβάτες", δηλαδή εκείνους που θα επέμεναν να ορίζουν οι ίδιοι το σώμα τους. Τα πρόστιμα θα κυμαίνονταν από 600€ έως και 3.600€ (!).

Το απάνθρωπο αυτό μέτρο όμως, δεν βοήθησε να αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των εμβολιασμένων στην Αυστρία!

Μήπως οι Αυστριακοί είναι πιο ελεύθερος λαός από τους "υπερήφανους Ελληνες", όπως αυτάρεσκα επιμένουν να αποκαλούν τον εαυτό τους οι ραγιαδίζοντες νεοέλληνες; Ποιος ξέρει; Θα δείξει...


IMAGE DESCRIPTIONΠάντως, όταν πλησίασε η ημερομηνία εφαρμογής του μέτρου, οι Αυστριακοί την μετέθεσαν για την 15η Μαρτίου.

Τώρα, μόλις πέντε μέρες πριν την λήξη του τελεσίγραφου, το αποσύρουν εντελώς, με ανακοίνωση του υπουργού Υγείας και της υπουργού Συνταγματικών Υποθέσεων (ναί, μάλλον αυτοί έχουν ακόμη τέτοιες....)


Γιατί απέσυραν το μέτρο;

«Αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε τις συστάσεις της επιτροπής ειδικών», ανακοίνωσε η υπουργός για τις συνταγματικές υποθέσεις Καρολίν Εντστάντλερ.

Το ακούσατε "ακαταδίωκτοι", που κάποιοι από σας με κρυφο-διαβάζετε; Είστε πιο "Γερμανοί" και από τους αυθεντικούς Γερμανούς!

«Δεν βλέπουμε αυτή τη στιγμή την αναγκαιότητα να εφαρμόσουμε την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού δεδομένης της τωρινής παραλλαγής», εξήγησε η υπουργός για τις συνταγματικές υποθέσεις Καρολίν Εντστάντλερ, εννοώντας ότι η Ομικρον εξανέμισε την ανάγκη για μέτρα τέτοιου τύπου. «Υπάρχουν αυτή τη στιγμή πολλά επιχειρήματα για να πούμε ότι αυτή η επίθεση στα θεμελιώδη δικαιώματα δεν δικαιολογείται», συμπλήρωσε η ίδια.

Μητσοτάκη ακούς; "Επίθεση στα θεμελιώδη δικαιώματα" αποκαλούν οι εταίροι σου αυτό που μόνο εσύ πια συνεχίζεις να κάνεις!
Υστερόγραφο

Απομένει μόνο ο Μητσοτάκης να εκδικείται με αυτόν τον επαίσχυντο τρόπο τους ηλικιωμένους και τους απόμαχους της ζωής, καταδικάζοντάς τους σε λιμοκτονία, αφού μεγάλη μερίδα ηλικιωμένων ήδη τα έφερνε βόλτα με μεγάλη δυσκολία. Σαν να μην έφτανε η ακρίβεια στα τρόφιμα και στο πετρέλαιο θέρμανσης, τους αφαιρεί και 100€ ή 200€ το μήνα από κάθε ηλικιωμένο ζευγάρι. Με πρωτοφανή αναλγησία προσπαθεί με κάθε απαράδεκτο τρόπο που υπάρχει (πότε με "δωράκια" και πότε με ανοικτό εκβιασμό) να δείξει μεγάλα ποσοστά "εμβολιασμών", λες και κάπου δίνει λογαριασμό...


Η απάντηση μπορεί να είναι μόνο μία

"Οχι στην απαλλοτρίωση των ανθρώπινων σωμάτων."

Κάθε ανθρώπινο σώμα μόνο στον κάτοχό του ανήκει και σε κανέναν άλλον.Πηγή:
facebook.com/orpheus.greece.