ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ
ΟΙ “ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ”,
ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ
ΟΙ “ΑΨΕΚΑΣΤΟΙ”

Δεν υφίσταται το σενάριο
της ανοσίας της αγέλης


Πάει κι αυτός! Ψεκάστηκε...
IMAGE DESCRIPTION
Και τότε, γιατί ωρέ λεβέντες κυνηγάτε τον κόσμο;
Γι' αυτό δεν λέγατε, ότι τον κυνηγούσατε;
"Τρυπηθείτε, να κάνουμε ανοσία αγέλης", δεν λέγατε;

Στο τέλος δεν θα μείνει τίποτα από όσα έλεγαν οι "ψεκασμένοι", που δεν θα αναγκαστούν να το παραδεχτούν και οι "αψέκαστοι"!

Γιατί επαληθεύονται όλα, ένα προς ένα, με στοιχεία και αποδείξεις!


Μόνο που κ. Μαγιορκίνη δεν μας κάνετε και καμία χάρη!

Οφείλετε εξηγήσεις και μία τεράστια συγγνώμη στον ελληνικό λαό, γιατί αργήσατε εννέα ολόκληρους μήνες να το παραδεχτείτε επιτέλους, αφού ήταν ήδη γνωστό από την προηγούμενη άνοιξη.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα κυνηγάτε ανελέητα τους Έλληνες, για να επιτύχουν τάχα αυτό που σήμερα ομολογήσατε ότι δεν υπάρχει. Όταν ακόμη και ο ίδιος ο υπεύθυνος της ASTRA-ZENEKA, ο δρ. Πόλαρντ, ήδη από το περασμένο καλοκαίρι δήλωσε επίσημα ότι "ανοσία αγέλης δεν μπορεί να γίνει με αυτού του τύπου τα εμβόλια", εσείς επιμένατε ότι ... ξέρετε καλύτερα από τους κατασκευαστές αυτών των σκευασμάτων!

Και τώρα το εύλογο ερώτημα:

Μετά από αυτήν την αργοπορημένη παραδοχή σας, αναδύεται το μέγα ερώτημα: Τι θα γίνει με την υποχρεωτικότητα; Αφού επιβλήθηκε δήθεν για να επιτευχθεί η "ανοσία αγέλης", που μόλις ομολογήσατε ότι δεν μπορεί να υπάρξει.

Γιατί υποχρεωτικότητες; Γιατί πρόστιμα;

Τι θα κάνετε με αυτήν; Γιατί να υπάρχει πια;

Μήπως επειδή σας το επιβάλουν οι δεσμεύσεις που υπογράψατε στα συμβόλαια με τις φαρμακευτικές; Ξέρετε, αυτές που κρατάτε κρυφές από τον ελληνικό λαό, για να μην μάθει τι έχετε κανονίσει για λογαριασμό του, πίσω από την πλάτη του!
IMAGE DESCRIPTION
Διαβάστε ακόμα:

Ανοησία της αγέλης.Πηγή:
facebook.com/orpheus.greece.