DELIVERY:
“Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ”


Ντελιβεράδες είναι και πετάνε συνέχεια φυλλάδια;

Αν ήμουν μέλος του Ρουβίκωνα θα άνοιγα και μια πιτσαρία, ώστε μαζί με τα φυλλάδια που πετάω για αυτές τις σαχλαμάρες, να αφήνω και μερικά φυλλάδια για το μαγαζί μου. Με τόσες καταδρομικές... το μαγαζί θα πήγαινε τρένο!

Εν τω μεταξύ, νομίζω ότι αν τύχαινε κι έμπαινε ο Γιούνκερ μετά τη καταδρομική, πιθανόν θα παράγγελνε κι αυτός πίτσα. Τόσο προβλέψιμη είναι η δράση αυτών των δημοσίων υπαλλήλων, του Ρουβίκωνα.

Μου φαίνεται ότι τον διάβηκαν για τα καλά τον Ρουβίκωνα οι... ρουβίκωνες, τόσο, που η ένταξή τους στις «ρωμαϊκές λεγεώνες» δεν κρύβεται πλέον.

Αλήθεια, η προκήρυξη ΑΣΕΠ για θέση στο Ρουβίκωνα πότε βγαίνει; Πρέπει να προλάβουμε την προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών...

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ


3 ΣΧΟΛΙΑ

 • Ανώνυμος 45587

  28 Απρ 2018

  Μεγάλη απογοήτευση πήρα από την παραίτηση Κριμιζή από την ελληνική NASA. Ακόμα δεν το έχω χωνέψει. Γιατί, άλλωστε, εκ πρώτης όψεως, Κριμιζής και Παππάς έχουν πολλά κοινά σημεία. Και οι δυο έχουν δουλέψει πολύ. Ο ένας στην κανονική NASA ο άλλος στην Τ.Ο. Αμπελοκήπων. Ένα το κρατούμενο. Και οι δυο επίσης έχουν δώσει το όνομά τους σε κάτι. Ο Κριμιζής σε έναν αστεροειδή, ο Παππάς στον νόμο που κατέπεσε σαν μετεωρίτης στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Εντάξει, δεν είναι ακριβώς το ίδιο. Αλλά και ποιος μας λέει ότι και ο αστεροειδής δεν θα καταπέσει; Εκεί θα μείνει; Για πάντα;
  Επίσης, και οι δυο είναι ειδικοί στην επικοινωνία. Δεν είναι; Ο ένας αναζητά δρόμους για την εξερεύνηση του σύμπαντος. Ο έτερος όμως έχει γονιδιακή επαφή με τις συγκοινωνίες, ως απόγονος της δρακογενιάς. Εντάξει, ο ΟΑΣΘ μπορεί να μην είναι και σαν το σύμπαν, αλλά μόλις ο κ. Στέλιος πάρει το τιμόνι της επιχείρησης, γιατί τώρα έχει μόνο τα κλειδιά, ο ΟΑΣΘ θα απογειωθεί. Στην κυριολεξία. Και θα τον βλέπει με τα κιάλια ο Κριμιζής. Τα ξέρει αυτά ο Νίκος Παπάς...
  Γι\' αυτό άλλωστε έβαλε \"καπέλο\" στον παγκοσμίου φήμης επιστήμονα, τον Γ.Γ. Ταχυδρομείων. Αυτός κι αν ξέρει από επικοινωνία. Ξέρετε πόσες επιστολές έχει στείλει; Χαμός.
  Αλλά πάλι σκέφτομαι ότι η παραίτηση Κριμιζή από τη ΝΑSA-Παππά μπορεί να είναι μια πιο περίπλοκη ιστορία. Ίσως να έχει και ταξικό χαρακτήρα. Γιατί φυσικά το διάστημα το ελέγχουν οι Αμερικανοί και τα τσιράκια τους οι Ευρωπαίοι. Σωστά; Άσε τον ύποπτο ρόλο που παίζουν τα ούφο στο διάστημα. Αυτό θα το δούμε μετά.
  http://www.capital.gr/arthra/3288911/elliniki-upiresia-gia-ta-ufo

  lol

 • Ανώνυμος 45586

  28 Απρ 2018

  Ισως η πιο φαιδρή χωρα στην ιστορια της ανθρωπότητας η Ρωμιοσύνη.Καλπικους ηρωες, κάλπικους ακτιβιστές -αναρχικούς, καλπικους πολιτες -κηφήνες ....Ο καιροσκοπισμος μια χαρα κρατει στο Ελλαντα

 • Ανώνυμος 45585

  28 Απρ 2018

  Υποθέτω ότι αυτό αποτελεί απάντηση στη μπουρδολογία ότι οι αναρχικοί και οι αντεξουσιαστές είναι υποκινούμενοι από τις ξένες μυστικές υπηρεσίες.
  Η ρωμιοσύνη είναι ήδη μπουρδέλο, δεν χρειάζεται την ξένη παρέμβαση.