ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ COVID

Κατατέθηκαν
σε διεπιστημονικό συμπόσιο
διακεκριμένων ειδικών
από όλο τον κόσμο


Το παρακάτω κείμενο αποτελείται από αποσπάσματα από το διεπιστημονικό συμπόσιο
των Doctors for Covid Ethics (10 Δεκ. 2021), κατά το οποίο διεθνώς διακεκριμένοι ομιλητές και ειδικοί
παρέθεσαν βασικές πληροφορίες για την επιστήμη, την ιατρική, την προπαγάνδα και το δίκαιο.
Πολλοί από τους φιλοξενούμενους ερευνητές, τα τελευταία δύο χρόνια έχουν εκφράσει τις επιστημονικές αντιρρήσεις τους
για τα εμβόλια mRNA, καθώς τα κρίνουν αναποτελεσματικά και επικίνδυνα.Ο γερμανός Καθηγητής Ιατρικής Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας dr. Sucharit Bhakdi υποστήριξε, πως τα συγκεκριμένα εμβόλια όχι μόνο δεν βοηθούν τον οργανισμό, αλλά μπορούν να τον "ξεγελάσουν" και να επιτεθούν σε υγιή κύτταρα, μέχρι και στα όργανα:

Όταν το εμβόλιο εισέλθει στο κυκλοφορικό, πηγαίνει στους λεμφαδένες σας και εισβάλλει στα κύτταρα των λεμφαδένων. Ως αποτέλεσμα, τα κύτταρα των λεμφαδένων και τα κύτταρα που έρχονται σε επαφή με το κυκλοφορικό σύστημα θα δημιουργήσουν την πρωτεΐνη ακίδας. Συνοπτικά, κάθε κύτταρο που τείνει να το κάνει αυτό θα δεχτεί επίθεση από το ανοσοποιητικό σας σύστημα, επειδή το ανοσοποιητικό σας σύστημα γνωρίζει αυτόν τον ιό. Ο ιός σχετίζεται με τους κορoνοϊούς που υπάρχουν από την αρχή της ανθρωπότητας και το ανοσοποιητικό σας σύστημα τους αναγνωρίζει και πρόκειται να καταπολεμήσει αυτά τα κύτταρα...

Επομένως, αυτό που πρέπει να φοβόμαστε ότι θα συμβεί είναι ότι θα υπάρξει μια μαζική επίθεση του ανοσοποιητικού συστήματος σε μυριάδες ιστούς και αγγεία.

Dr. Sucharit Bhakdi.


IMAGE DESCRIPTIONΟ Καθηγητής dr. Arne Burkhardt είναι ένας από τους πλέον έμπειρους παθολόγους στη Γερμανία με πάνω από σαράντα χρόνια εμπειρία, είναι ακόμα ενεργός. Τους τελευταίους μήνες εξέτασε θανάτους μετά το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Εκτέλεσε νεκροψίες και ιστολογικές εξετάσεις σε δεκαπέντε ανθρώπους ηλικίας 28 έως 95 ετών, άνδρες και γυναίκες, που πέθαναν από επτά ημέρες έως έξι μήνες μετά τον εμβολιασμό τους.

Αυτό που ανακάλυψε είναι ότι υπήρχε φλεγμονή, θρόμβωση ειδικά στα λεπτά αγγεία πολλών οργάνων. Υπήρχε βύθιση των λεμφοκυττάρων στους ιστούς πολλών οργάνων, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της καρδιάς. Αν και δεν παρουσιάζεται σε όλους αυτή η εικόνα, το μοτίβο είναι πάντα το ίδιο. Η καρδιά είναι το όργανο που έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα. Πλήττεται ο εγκέφαλος, το συκώτι, το δέρμα.

Σε πέντε περιπτώσεις ο εμβολιασμός ήταν "αρκετά πιθανό" να ήταν η αιτία θανάτου, σε επτά περιπτώσεις ήταν "πιθανό", σε δύο περιπτώσεις "δεν ήταν ξεκάθαρο, αλλά ήταν πιθανό" και σε μόλις μια περίπτωση δεν βρέθηκαν αποδείξεις.


Στις παρακάτω εικόνες του dr. Burkhardt φαίνονται επιπλοκές σε διάφορα όργανα των ανθρώπων, που τους οδήγησαν στο θάνατο.


Επιπλοκές που δημιουργήθηκαν στην καρδιά (ευρήματα στο μυοκάρδιο).
Tα τοιχώματα έχουν μολυνθεί, κάτι που δεν είναι συνηθισμένο.

Λεμφοκύτταρα στην καρδιά.
Λεμφοκύτταρα στον πνεύμονα.

Λεμφοκύτταρα στον εγκέφαλο.
Λεμφοκύτταρα στον εγκέφαλο.

Ήπαρ.
Νεφρό.

Tα εμβόλια mRNA σκοτώνουν πολίτες, προκαλώντας μικροθρομβώσεις, φλεγμονές και αυτοάνοση αντίδραση στα αιμοφόρα αγγεία και στα ζωτικά όργανα του ανθρώπου, σε βραχυχρόνια, μεσοπρόθεσμη και μακροχρόνια βάση.Οι Doctors for Covid Ethics είναι εκατοντάδες γιατροί κι επιστήμονες από τριάντα χώρες, που επιδιώκουν να προασπίσουν την ιατρική δεοντολογία, την ασφάλεια των ασθενών και τα ανθρώπινα δικαιώματα σχετικά με τον Covid-19.

Έχουν στείλει τρεις αναφορές στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA - European Medicines Agency) προειδοποιώντας για βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους κινδύνους από τα εμβόλια COVID-19 συμπεριλαμβανομένων της πήξης, της αιμορραγίας και των ανωμαλιών των αιμοπεταλίων. Άρχισαν να προειδοποιούν για κινδύνους που σχετίζονται με το αίμα, προτού αναφορές μέσων ενημέρωσης για θρόμβωση οδηγήσουν σε αναστολές εμβολίων.

Ελλείψει κρίσιμων δεδομένων ασφάλειας απαιτούν την άμεση απόσυρση όλων των πειραματικών εμβολίων COVID-19 που βασίζονται σε γονίδια. Είναι αντίθετοι στα διαβατήρια εμβολίων, τα οποία απειλούν τη δημόσια υγεία και παραβιάζουν τη Νυρεμβέργη κι άλλα μέτρα προστασίας. Προειδοποιούν ότι τα διαβατηρια υγείας ασκούν καταναγκαστική πίεση στους πολίτες να υποβληθούν σε επικίνδυνους ιατρικούς πειραματισμούς με αντάλλαγμα ελευθερίες, οι οποίες κάποτε αποτελούσαν ανθρώπινα δικαιώματα.

Το συμπόσιο είχε τα εξής τρία μέρη:

1. Το τέλος των "εμβολίων" Covid-19 που βασίζονται σε γονίδια
(Καθηγητής Michael Palmer MD).

2. Το παγκόσμιο πραξικόπημα (Catherine Austin Fitts).

3. Ο ναός της δικαιοσύνης στέκεται ακόμα; (Patrick Henningsen).


Στο συμπόσιο συμμετείχαν (με αλφαβητική σειρά) οι:

• Καθηγητής Sucharit BHAKDI MD, Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας, πρώην Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ιατρικής Μικροβιολογίας και Υγιεινής του Πανεπιστημίου Johannes Gutenberg του Mainz.

• Καθηγητής Arne BURKHARDT MD, γερμανός παθολόγος κι ερευνητής. Ήταν για 18 χρόνια επικεφαλής ιατρός του Παθολογικού Τμήματος των περιφερειακών κλινικών στο Reutlingen της Γερμανίας. Έχει πολυετή διδακτική εμπειρία στα Πανεπιστήμια του Αμβούργου, της Βέρνης και του Tübingen. Ήταν επισκέπτης Καθηγητής στην Ιαπωνία
(Πανεπιστήμιο Nihon), στις ΗΠΑ (Εθνικό Ινστιτούτο Brookhaven), στην Κορέα,
στη Σουηδία, στη Μαλαισία και στην Τουρκία. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 150 επιστημονικά άρθρα.

• Catherine AUSTIN FITTS, πρόεδρος της Solari, Inc., εκδότης της έκθεσης Solari και διευθύνων μέλος της Solari Investment Advisory Services, LLC. Υπήρξε διευθύνουσα σύμβουλος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της επενδυτικής τράπεζας Wall Street Dillon, Read & Co. Inc., Βοηθός Γραμματέας Στέγασης και Ομοσπονδιακή Επίτροπος Στέγασης στο Υπουργείο των ΗΠΑ στην πρώτη κυβέρνηση Bush και πρόεδρος της Hamilton Securities Group, Inc. Έχει διαχειριστεί πάνω από 25 δισεκατομμύρια δολάρια συναλλαγών και επενδύσεων μέχρι σήμερα κι έχει καθοδηγήσει τη στρατηγική χαρτοφυλακίων κι επενδύσεων για χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

• Patrick HENNINGSEN, ο οποίος πήρε πτυχίο από το Cal Poly San Luis Obispo στις ΗΠΑ και μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο του Plymouth στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι πρώην σύμβουλος μέσων ενημέρωσης και δημοσίων σχέσεων και ιδρυτής και συντάκτης του ιστότοπου ειδήσεων 21st Century Wire, και συν-παρουσιαστής του UK Column News. Είναι διεθνής τηλεοπτικός παρουσιαστής της ραδιοφωνικής εκπομπής Sunday Wire στο δίκτυο ACR.

• Mary HOLLAND, πρώην Ερευνήτρια και Διευθύντρια του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Δικηγόρων στη Νομική Σχολή του New York University. Έχει γράψει πολλά άρθρα νομικής κριτικής και αναρτήσεις ιστολογίου σχετικά με τη νομοθεσία και την πολιτική για τα εμβόλια. Είναι συν-συγγραφέας και συνεκδότρια των βιβλίων "Επιδημία εμβολίων" και "Εμβόλιο HPV στο εδώλιο: Αναζήτηση δικαιοσύνης για μια γενιά που προδόθηκε". Έχει καταθέσει σε υποθέσεις εξαίρεσης εμβολιασμών στα νομοθετικά σώματα της Καλιφόρνια, της Δυτικής Βιρτζίνια, του Μέιν και του Βερμόντ και έχει εμφανιστεί σε πολλά ντοκιμαντέρ και προγράμματα για θέματα εμβολίων. Είναι πρόεδρος της συμβουλευτικής επιτροπής του Health Choice και μέλος των συμβουλευτικών επιτροπών για το Elizabeth Birt Center for Autism Law and Advocacy, το Otto Specht School και το Actionplay. Σπούδασε στα Πανεπιστήμια του Χάρβαρντ και της Κολούμπια κι έχει εργαστεί στο πεδίο του διεθνούς δημόσιου και ιδιωτικού δικαίου. Πριν από την ένταξή της στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, εργάστηκε σε μεγάλα δικηγορικά γραφεία των ΗΠΑ. Εργάστηκε επίσης σε μια αμερικανική οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων ως Διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Προγράμματός της. Έχει διδάξει στη Νομική Σχολή του Κολούμπια κι έχει υπηρετήσει ως σύμβουλος του Aspen Institute Justice and Society Program.

• Renate HOLZEISEN, ιταλίδα δικηγόρος που ειδικεύεται στο Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκαιο, καθώς και στο Φορολογικό και Τελωνειακό. Επίσης, ασχολείται ενεργά με θέματα που αφορούν τα θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες.

• Taylor HUDAK, MA, ανεξάρτητη δημοσιογράφος, που εστιάζει στις ελευθερίες του λόγου, του Τύπου, στις καταγγελίες και στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ.

Robert F. KENNEDY, Jr, πρόεδρος της Waterkeeper Alliance και ιδρυτής, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κι επικεφαλής Νομικός Σύμβουλος του οργανισμού Children’s Health Defense, καθώς και σύμβουλος της Morgan & Morgan.

• Philipp KRUSE, ελβετός δικηγόρος που ειδικεύεται στο Φορολογικό και Συνταγματικό Δίκαιο και τα θεμελιώδη δικαιώματα.

• Dr. Meryl NASS, MD, ABIM, παθολόγος με ειδική ενασχόληση τις ασθένειες που προκαλούνται από εμβόλια, το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, την ασθένεια του Πολέμου του Κόλπου, την ινομυαλγία και την τοξικολογία. Έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία ενός συνασπισμού που πολέμησε το Πρόγραμμα Ανοσοποίησης Εμβολίου κατά του Άνθρακα. Η dr. Nass δραστηριοποιείται στην παροχή βοήθειας σε νομικές ομάδες που υπερασπίζονται άτομα που αρνούνται το εμβόλιο κατά του άνθρακα και άτομα που νοσούν στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

• Michael PALMER MD, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Χημείας στο Πανεπιστήμιο του Waterloo, Οντάριο (Καναδάς). Είναι ειδικευμένος στην Ιατρική Μικροβιολογία με εστίαση στη φαρμακολογία, τον μεταβολισμό και τις βιολογικές μεμβράνες. Η πειραματική του έρευνα επικεντρώνεται στις βακτηριακές τοξίνες και στα αντιβιοτικά. Έχει συγγράψει ένα εγχειρίδιο για τη Βιοχημική Φαρμακολογία.

• Piers ROBINSON PhD, συν-διευθυντής του Οργανισμού Σπουδών για την Προπαγάνδα και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ερευνά την επικοινωνία, τα μέσα ενημέρωσης και την παγκόσμια πολιτική, εστιάζοντας στις συγκρούσεις και τον πόλεμο.

• Astrid STUCKELBERGER (MS, PhD, PD), επιστήμονας, ερευνήτρια, που διδάσκει 25 χρόνια στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Γενεύης και της Λωζάνης (Ελβετία). Έχει δημοσιεύσει 12 βιβλία και περισσότερα από 180 επιστημονικά άρθρα, πολιτικές μελέτες, κυβερνητικές εκθέσεις, εκθέσεις της ΕΕ ή του ΟΗΕ.

• Carsten STUMKE MD, ιατρός, ειδικός στην Οφθαλμολογία. Συνδυάζει τη σύγχρονη ακαδημαϊκή Ιατρική με ολιστικές προσεγγίσεις λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες κάθε ασθενούς ξεχωριστά. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη διατροφική ιατρική συμβουλευτική.

Michael YEADON BSc, πρώην Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής Επιστημονικός Υπεύθυνος Αλλεργιών & Αναπνευστικών στην Pfizer Global R&D. Κατέχει κοινές τιμητικές διακρίσεις στη Βιοχημεία και την Τοξικολογία και διδακτορικό στη Φαρμακολογία. Είναι ανεξάρτητος σύμβουλος, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Ziarco Pharma Ltd.IMAGE DESCRIPTIONΣτο τέλος του συμπόσιου ο dr. Bhakdi απευθύνθηκε προς τους γιατρούς και τους ρώτησε αν δεν φοβούνται ότι το όνομά τους θα γραφεί στην ιστορία δίπλα στα ονόματα των μεγαλύτερων εγκληματιών στιγματίζοντας για πάντα το πρεστίζ του επαγγέλματος τους, που κάποτε ήταν τόσο τιμημένο. Τους προσκέλεσε να βγουν μπροστά και να ταχθούν στο πλευρό τους με τρόπο ανοιχτό και ειλικρινή, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να αναζητήσουν την αλήθεια.

Απηύθυνε έκκληση στους νομικούς για βοήθεια ζητώντας τους να επιστρέψουν στα κανονικά τους καθήκοντα, τα οποία είναι η προστασία των πολιτών, που τρομοκρατούνται από κάποιους λίγους και εκλεκτούς αυτού το κόσμου. Τους κάλεσε να σεβαστούν τη δεοντολογία του επαγγέλματός τους, να ανοίξουν τα αυτιά και τα μάτια τους, αλλά κυρίως το μυαλό τους και προς τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές.

Τέλος, κάλεσε τους πολίτες να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους και τα δικαιώματα όλων των αγαπημένων τους, την ελευθερία τους, το δικαίωμα να ζουν, να κινούνται, το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση, στην εργασία και την ελευθερία, χωρίς ιατρικούς εκβιασμούς και υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις, χωρίς φόβο.

"Εάν απολέσουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν θα μας επιστραφούν ποτέ ξανά.

Θα δημιουργήσουμε για τα παιδιά μας ένα κόσμο σκοταδισμού και τρόμου. Μια ζωή χωρίς αγάπη, χωρίς ενσυναίσθηση και ανθρωπιά, μια ζωή που δεν θα έχει νόημα να ζούμε.
"