ΜΙΣΟΣ,
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Τι πραγματικά διδάσκεται
στα ιερά βιβλία
του Χριστιανισμού


IMAGE DESCRIPTIONΑπίστευτα κηρύγματα μίσους και ρατσισμού, αλλά κι εντελώς αντιεπιστημονικές θεωρίες, παραμύθια που δεν κάνουν ούτε για μικρά παιδιά, έχουν πλασαριστεί διαχρονικά ως δήθεν θεόπνευστες απόλυτες αλήθειες και δεν εμποδίζουν την τυφλή πίστη των ανθρώπων.

Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι θα ήταν πολύ καλύτερη η ζωή μας αν απλά ακολουθούσαμε αυτά που δίδασκε ο Χριστός, χωρίς τη μεσολάβηση κάποιων ενδεχομένως κακών ιεραρχών, οι οποίοι καμιά φορά ξεφεύγουν κι ασχολούνται με διαφορετικά από την αληθινή πίστη πράγματα, όπως με μπίζνες, πολιτική, παιδεραστίες κ.λπ..

Επίσης, ως πρότυπο στην κοινωνία θεωρούν πολλούς Άγιους ή Πατέρες της Εκκλησίας, των οποίων οι ζωές κι ο μαρτυρικός θάνατος πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να αποτελέσουν οδηγό για κάθε έναν από μας.

Όμως, όλα αυτά τα ωραία κηρύγματα ανθρωπιάς και αγάπης βρίσκονται στη φαντασία τους και μόνο. Μελετώντας τα επίσημα ιερά κείμενα του Χριστιανισμού, προκύπτει μια εντελώς διαφορετική εικόνα.

Ο Θεός της Αγίας Γραφής ξεπερνά σε παράνοια και σαδισμό τους πιο στυγερούς και παράφρονες εγκληματίες που εμφανίσθηκαν στην ανθρωπότητα κι αποτελεί την κύρια πηγή έμπνευσης στους πιστούς του για τα «ιερά» κακουργήματα και δολοφονίες, που ακολούθησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της Ιστορίας.

Επίσης, πηγαίνοντας πίσω στο χρόνο και συγκεκριμένα στην εποχή της γέννησης του Χριστιανισμού, θα διαπιστώσουμε ότι ένα απ’ τα κύρια στοιχεία, που συνέβαλαν στη μετάβαση της ανθρωπότητας στη νέα εποχή ήταν τα θαύματα, τα οποία είχαν πάρει μορφή πανδημίας.

Ο Χριστιανισμός είναι μια βιομηχανία παραγωγής θαυμάτων, η επιβολή του αναπόδεικτου και του παράλογου.

Διαφόρων ειδών άγιοι (της ερήμου, των σπηλαίων, στυλίτες κι ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος άρρωστος νους) έκαναν θαύματα, που θα τα ζήλευαν ακόμα κι οι μεγαλύτεροι ταχυδακτυλουργοί, ξεπερνώντας κατά πολύ τον πρώτο διδάξαντα δάσκαλό τους Ιησού.

216 σελίδες, αρχείο μορφής pdf, 9,20 ΜΒ.
Κατεβάστε δωρεάν ολόκληρο το βιβλίο κάνοντας κλικ εδώ.
ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ
:

IMAGE DESCRIPTION  IMAGE DESCRIPTION  IMAGE DESCRIPTION  IMAGE DESCRIPTION  IMAGE DESCRIPTION  IMAGE DESCRIPTION  IMAGE DESCRIPTION
 ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΩΡΕΑΝ    ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΩΡΕΑΝ    ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΩΡΕΑΝ