9+1
ΣΚΗΝΕΣ

από την ιστορία
της Ακροδεξιάς«Είμαστε Ναζιστές [...], γιατί μέσα στο θαύμα της Γερμανικής Επαναστάσεωs του 1933 είδαμε την Δύναμι, που θα λυτρώση την ανθρωπότητα από την εβραϊκή σαπίλα, είδαμε την Δύναμη που θα μας οδηγήση σε μια καινούργια Ευρωπαϊκή αναγέννηση, είδαμε την λαμπερή αναβίωσι των αρχέγονων ενστίκτων της φυλής, είδαμε μία δυναμική φυγή από τον εφιαλτικό βιομηχανικό μαζάνθρωπο σε ένα νέο και ταυτόχρονα αρχαίο και Αιώνιο τύπο ανθρώπου, τον άνθρωπο της φιλοσοφίας και του πολέμου, τον άνθρωπο της Γης και του Αίματος, τον άνθρωπο των ηρώων και των ημιθέων, τον αγνό αφελή και βίαιο άνθρωπο του Μύθου και των ενστίκτων...
  
»Είμαστε εξτρεμιστές, γιατί μάθαμε να αγαπούμε και να μισούμε χωρίς μέτρο, αβυσσαλέα και αιώνια. Είμαστε εξτρεμιστές, γιατί πιστεύουμε στην Αρετή και όχι στην Ηθική, στον πόλεμο και όχι στην ειρήνη. Είμαστε εξτρεμιστές, γιατί η Ιστορία γράφεται από παράτολμους δημιουργούς με μεταφυσικές παρορμήσεις και όχι από φιλήσυχα ανθρωπάκια υπηρέτες της Εβραϊκής σαπίλας...».

Τα παραπάνω γράφονταν τον Μάιο του 1981. Ακριβώs 25 χρόνια αργότερα, ο Μιχαλολιάκος νιώθει την ανάγκη να εξηγήσει στο μέλη της γκρούπας του, για ποιους λόγους πρέπει να αποφεύγουν να χρησιμοποιούν τους όρουs «εθνικοσοσιαλισμός» και «εθνικοσοσιαλιστές» και γιατί πρέπει να μεταμφιεστούν για κάποιο χρονικό διάστημα σε «εθνικιστές»:

«Παλαιότερα, πριν από χρόνια, χρησιμοποιείτο στα κείμενα του Κινήματός μας ο όροs εθνικοσοσιαλισμός. Το γεγονός, ότι τώρα χρησιμοποιούμε τους όρους εθνικισμός, λαϊκός εθνικισμός και κοινωνικός εθνικισμός δεν σημαίνει, ότι αλλάξαμε ιδέες. Απλά, θεωρούμε περισσότερο πολιτικά δόκιμο το να χρησιμοποιούμε τους όρους αυτούς, γιατί είναι γεγονός, ότι ο όρος “εθνικοσοσιαλισμός” προκαλεί παρανοήσεις μετά από έναν ωκεανό προπαγάνδας εξήντα ολόκληρων ετών». Πηγή: Εφημερίδα «Χρυσή Αυγή», 06/04/2006: «Εθνικιστές ή ναζιστές; Αρνούμεθα το ιστορικό φεύδος των «καλών» συμμάχων και των «κακών» φασιστών».

Σκηνή Πρώτη: Φεβρουάριος 2005
Γήπεδο Παναθηναϊκού, ΓΑΔΑ, Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Όλοι έχουμε ακούσει για τις επαγγελματικές ασχολίες του μεγαλοστελέχους της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου, τουλάχιστον πριν πάρει το άτοκο δάνειο, που δικαιούνται οι βουλευτές, απλά και μόνο επειδή είναι βουλευτές ─ όλοι οι βουλευτές, ακόμα κι εκείνοι, που βρίζουν τους άλλους βουλευτές για τα... προνόμιά τους.

Από την εποχή, που ήταν γνωστός ως «Rabbit» στις εξέδρες των φανατικών του Παναθηναϊκού, αλλά και αργότερα με την χρυσαυγίτικης παραλλαγής γηπεδική «ακτιβίστικη» οργάνωση-συμμορία «Γαλάζια Στρατιά», ο Παναγιώταρος διατηρούσε επιχείρηση με το όνομα «Φάλαγγα», δίπλα ακριβώς από τα γραφεία του συνδέσμου παναθηναϊκών οπαδών του Κολωνού.

Η «Φάλαγγα» πουλούσε στρατιωτικά ρούχα, στολές, γιλέκα, καπέλα και άλλα τέτοιου είδους στρατιωτικής και αστυνομικής χρήσεως προϊόντα και φασιστογκάτζετ σε χρυσαυγίτες ένστολους ή με πολιτικά, σε οπαδούς ομάδων και μέλη του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Σαφώς, πρόκειται για μια υπερβολικά κερδοφόρο επιχειρηματική-πατριωτική δραστηριότητα. Τα μπλουζάκια κόστιζαν 50 σεντς, η «αγανακτισμένη ξανθιά» του Αγίου Παντελεήμονα Θέμις Σκορδέλη έσκιζε τις ετικέτες «Made in Pakistan» και έφταναν να πωλούνται στο αντίστοιχο των 20 δολαρίων, σύμφωνα με την έκθεση της οργάνωσης «Human Rights First».
Αριστερά: Διαφήμιση του μαγαζιού του Παναγιώταρου
στην οδό Μαραθωνομάχων σε περιοδικό-έκδοση
του Υπουργείου Δημόσιας Τάξnς για τους Ειδικούς Φρουρούς.


Δεξιά (πάνω): Αυτή η συγκεκριμένn φωτογραφία βρέθηκε στον υπολο-
γιστή του Μιχαλολιάκου με την ονομασία «Παναγιώταρος ΝΟΠΟ».
(Σ.σ. ΝΟΠΟ: Ναζιστική Οργάνωση Παναθηναϊκών Οπαδών).

Στη ΝΟΠΟ βρέθηκαν σύσσωμοι οι καλεντζικοί «Νέοι Εθνικοσοσιαλιστές»
της «Αντικομμουνιστικής Οργάνωσης Νέων Πειραιώς» (ΑΟΝΠ, διάσπαση
της ΟΝΝΕΔ), αλλά και όσοι ήταν παναθηναϊκοί στnν μαθητική παράταξη
«Ελεύθεροι Μαθητές», που είχε ιδρύσει ο Μαυρουδής Βορίδης στο Κολλέγιο
Αθηνών, που αργότερα τον ακολούθησαν και στη Νεολαία ΕΠΕΝ.


Δεξιά (κάτω): Πανό της ΝΟΠΟ «Burn the port ─ kill the reds»
με υπογραφή «PatiSSia» και τη νεκροκεφαλή των SS.Στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ της 12nς Φεβρουαρίου 2005, ο αρχιναζί χρυσαυγίτης, αρχηγός και ιδρυτής της «Γαλάζιας Στρατιάς» και μέλος του Πολιτικού Γραφείου του τότε κόμματος-μαϊμού του Μιχαλολιάκου «Πατριωτική Συμμαχία» έκανε μια αξιοπερίεργη δήλωση, μπροστά στην κάμερα και μέσα σε ένα κατάστημα με στρατιωτικά είδη. Δήλωσε, ότι συνεργαζόταν με τον Απόστολο Βαβύλη, ότι είχαν συνεταιριστεί, και ότι ο Βαβύλης έκανε παραγγελίες στον Παναγιώταρο με τελευταία τους, μάλιστα, δουλειά κάποια τζόκεϊ-καπέλα με το σήμα του Πανάγιου Τάφου των Ιεροσολύμων, όταν ο Βαβύλης είχε μεταφέρει τις μπίζνες του στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και είχε αναλάβει δουλειές security εκεί.

Ήταν η εποχή, που τα δελτία και οι πρώτες σελίδες των εφημερίδων ασχολούνταν αποκλειστικά με αυτό το σκοτεινό πρόσωπο. Καταδικασμένος έμπορος ναρκωτικών σε κάθειρξη 13 ετών για εισαγωγή και μεταφορά 1,5 κιλού ηρωίνης, ενώ στην τσέπη του βρισκόταν συστατική επιστολή του Χριστόδουλου, ιθύνων voυς πίσω από παραδικαστικά και παραεκκλησιαστικά κυκλώματα, πληροφοριοδότης της Ασφάλειας και των μυστικών υπηρεσιών, επαφές και εκδουλεύσεις από τον ίδιο τον τότε Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, αλλά ─κυρίως─ σχέσεις με πολλές μυστικές υπηρεσίες και με πολλές εταιρείες όπλων και προμηθευτής οπλικών συστημάτων και εξοπλισμού την ίδια ώρα, που υπήρχε διεθνές ένταλμα σύλληψης της Ιντερπόλ εναντίον του.

Δύο ειδήσεις είχαν ξεχωρίσει τότε:

Μια αναφορά σε μια επιταγή, που είχε σταλεί πριν από χρόνια στον Κώστα Πλεύρη ─ γινόταν λόγος για γεγονός του 1999. Θυμίζουμε, ότι τότε ο Πλεύρης συνεργαζόταν εκλογικά με την Χρυσή Αυγή στο σχήμα «Πρώτη Γραμμή» και ότι στο ψηφοδέλτιό της, μαζί με τον Πλεύρη βρίσκονταν και τα ονόματα των Μιχαλολιάκου και Μιχαήλ-Αβράμη Αρβανίτη.

Και πολλές τεκμηριωμένες αναφορές σε επιχειρήσεις εμπορίου όπλων και στρατιωτικών ειδών ─περισσότερες από μία─ στις οποίες είχε ενεργή συμμετοχή ο Βαβύλης. (Αποσπάσματα από το βιβλίο).

Το βιβλίο/E-book του XYZ Contagion,
έκδοση XYZ Contagion + Carpe Librum,
Θεσσαλονίκη, 2014, ISBN 978-618-81244-6-2

https://xyzcontagion.wordpress.com/ebook/140 σελίδες, αρχείο μορφής pdf, 5,92 ΜΒ.
Κατεβάστε δωρεάν ολόκληρο το βιβλίο κάνοντας κλικ εδώ.ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ


1 ΣΧΟΛΙΑ

  • Ανώνυμος 47603

    4 Ιουν 2019

    Είστε λίγο εκτός θέματος Ρωμιοί!!! Τώρα συζητάμε για την Ιστορία της ΑκροΑριστεράς, του Τσίπρα, του Πολάκη, του Ρουβίκωνα, του Κουφοντίνα και των Φίλων του, τις επιστημονικές απόψεις περι γενοκτονιών και εθνοκάθαρσης του Φίλη κτλ κτλ....
    Μετά την κατάληψη των Πανεπιστημίων επί Σιμίτη , η Η ΑκροΑριστερά έχει καταλάβει πλέον την ΕΞΟΥΣΙΑ και το θέμα είναι ότι δεν θα την αφήσει έτσι απλά !!!!!Για κουνίστε το Οθωμανικό κεφάλι σας ψυτοεληναράδες και δείτε το μακρύ χέρι του Ισλαμιστή Ερντογάν στην Θράκη!
    Θα φάτε (φάμε) σφαλίαρα Οθωμανική που μόνο καλά ξυπνητούρια δεν θα έχουμε ....