Αφιέρωμα
της «Ελεύθερης Έρευνας»
στο '21

 

 
«Ο κύριος Κωνσταντίνος Σάθας,
έν τινι αξιολόγω πονηματίω επιγραφομένω: "Η κατά τον ιζ΄αιώνα επανάστασις της ελληνικής φυλής" διατείνεται εν σελ. 14, ότι το γνωστόν Καρυοφύλλι ονομάσθη ούτω από του εν Βενετία οπλοποιού Carlo figlio (Καρόλου υιού). Περίεργος μα την αλήθειαν η ανακάλυψις, αλλ’ ουδόλως ευάρεστος.

»Τολμώ μάλιστα, να είπω προς τον φίλον, ότι απαγορεύεται οιωδήποτε η δια τοιούτων ερευνών καταστροφή των θελκτικών μύθων, δι’ ων ετράφημεν...»


Αριστοτέλης Βαλαωρίτης,
Αθανάσιος Διάκος.
Αστραπόγιαννος, Αθήνα, 1867, 64-66. 
Βλάχοι,
αρβανίτες, ανατολίτες,
βορειο-
αφρικανοί κ.ά.

Οι σημερινοί χριστιανοί κάτοικοι του ελλαδικού χώρου, που μιλούν ρωμέικα (τα λένε ελληνικά) δεν είναι φυλετικοί απόγονοι ή πνευματικοί κληρονόμοι των αρχαίων ελλήνων, των αθηναίων, της δημοκρατίας, των φιλοσόφων κ.λπ..

Είναι επήλυδες, βαλκάνιοι, ανατολίτες, βορειοαφρικανοί και όχι μόνον, ορθόδοξοι, με έντονη ανάμειξη της οθωμανικής κουλτούρας.

Έμαθαν να επιβιώνουν σε αυτοκρατορίες δεσποτικές (βυζάντιο, οθωμανική περίοδο) αναπτύσσοντας την υποκρισία, την κουτοπονηριά και πολλά άλλα ελαττώματα με σκέψη εντελώς διαφορετική από αυτή του δυτικού κόσμου... Τα πραγματικά αίτια
και οι βαρβαρότητες
της εκστρατείας
του Μεγάλου Αλεξάνδρου

 

 
Ο Μ. Αλέξανδρος διέλυσε την αυτοκρατορία του Κύρου, αλλά συγχρόνως αφάνισε και τις ελληνικές πόλεις-κράτη. Λεηλάτησε τους θησαυρούς της Ασίας και τυράννησε τους λαούς περισσότερο από τη δυναστεία των Αχαιμενιδών.

Αυτός άλλωστε ήταν ο πρωταρχικός σκοπός της εκστρατείας. Η λαφυραγωγία. Απαραίτητη για την ισχύ και τον τρυφηλό βίο του βασιλικού οίκου και τον πλουτισμό των ευνοουμένων του...


 Η θρησκευτική
πίστη
δεν αποτελεί προϋπόθεση
για την υγιή ευημερία
των κοινωνιών


Yπάρχει μια κοινή πεποίθηση, την οποία μοιράζονται οι οπαδοί των διαφόρων θρησκειών, ότι η λατρεία του Θεού και η υπακοή στα κελεύσματα της θρησκείας θεωρούνται ουσιώδη για μια υγιή και ειρηνική κοινωνία, ενώ όταν ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων μιας κοινωνίας απορρίψει το Θεό, τότε θα επέλθει η αποσύνθεσή της.

Σε περίπτωση, που η θρησκευτική αυτή θεωρία, του ότι η τυχόν απομάκρυνση από το Θεό είναι η αιτία για όλα τα κακά της κοινωνίας είναι σωστή, τότε θα έπρεπε να αναμένουμε τα περισσότερο θρησκευόμενα έθνη στη Γη να είναι οι προμαχώνες του εγκλήματος, της φτώχειας και των ασθενειών και τα πρότυπα των υγιών κοινωνιών. Η σύγκριση των άθρησκων εθνών όμως, με τα περισσότερο θρήσκα αποκαλύπτει μια πολύ διαφορετική κατάσταση... Η λέξη καρκίνος στις μέρες μας έχει αποκτήσει τεράστια δύναμη. Μόνο το άκουσμά της αρκεί για να σπείρει τον τρόμο και τον πανικό.

Φανταστείτε αν ο γιατρός σας μετά από κάποια εξέταση, σας ανακοίνωνε, ότι έχετε καρκίνο. Στην κυριολεξία θα άνοιγε η γη να σας καταπιεί, θα παραλύατε από τον φόβο σας και θα πιστεύατε, ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πεθαίνατε.

Θα δεχόσασταν ό,τι θα σας έλεγαν οι «ειδικοί», νοιώθοντας αδαής και άσχετος για την ίδια σας την ασθένεια. Δεν θα είχατε καμία άποψη για την πορεία και την εξέλιξη της ασθένειάς σας, καμία επιλογή για το τι αγωγή θα λαμβάνατε, για το αν θα κάνατε χημειοθεραπεία ή όχι, για το αν θα σας χειρουργούσαν, αν θα ακρωτηρίαζαν κάποιο πάσχον μέλος σας. Όλα αυτά θα τα αποφάσιζαν οι γιατροί σας ακολουθώντας το «πρωτόκολλο του καρκίνου» χωρίς να σας ρωτήσουν, απλά θα σας τα ανακοίνωναν!

Θα ξυπνάγατε απ΄το χειρουργείο και θα σας έλειπε το στήθος σας, το νεφρό σας, ο μισός πνεύμονάς σας, ή κάποιο άλλο όργανό σας και δεν θα μπορούσατε παρά να συναινέσετε με την αφαίρεση αυτή. Θα ακολουθούσαν ατελείωτες χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες, επειδή «έτσι θα έπρεπε». Θα έπεφταν οι τρίχες του σώματός σας, τα νύχια σας και θα είχατε τεράστιες επιπλοκές και παρενέργειες. Εσείς, απλά θα δείχνατε την απόλυτη εμπιστοσύνη στις γνώσεις και στις μεθοδολογίες της συμβατικής Ιατρικής σιωπηλά και στωικά χωρίς άποψη και δυνατότητα επιλογής, αφού σας έχουν ήδη πείσει μέσω της πληροφόρησης, που έχετε λάβει από τα Μ.Μ.Ε. και τους γιατρούς σας, ότι αυτοί και μόνον αυτοί μπορούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τον καρκίνο…

Είναι όμως, αυτή η πραγματικότητα; 

«(Ο έρωτας μεταξύ άνδρα και γυ-
ναίκας) είναι παλλαϊκός...
αυτός ακριβώς χαρακτηρίζει τους
ανθρώπους, τους χωρίς ιδιαίτερη
ανάπτυξη...


»(Αφορά) μάλλον στην απόλαυση
των σωμάτων, παρά των ψυχών.
Και μάλιστα (εκείνες τις γυναίκες
και τα νεαρά παιδιά), που δια-
κρίνονται για υπερβολική βλακεία...

»Δείτε, αντιθέτως, την Ουράνια Α-
φροδίτη, που δεν προέκυψε από
την συμμετοχή άρρενος και θήλεος,
αλλά μόνον εκ του άρρενος...
πώς στερείται παραφοράς...

»Έτσι, όσοι εμπνέονται από το
αρσενικό φύλο, ερωτεύονται το
φύλο, το οποίο εκ φύσεως έχει
μεγαλύτερη ρώμη και περισσό-
τερη ευφυία
».

Πλάτωνα, «Συμπόσιο», 181b-c Πατριωτισμός, εθνικά οράματα,
μεγαλοϊδεατισμοί κ.λπ. κ.λπ.
στα διάφορα έθνη-κράτη


Ο τρόπος, με τον οποίο συγκροτή-
θηκαν ιστορικά τα έθνη, έπλασε εθνικές ιδέες, που έχουν σε κάθε κράτος συνθέσει μια εθνική ιστορία δεδομένη και μοναδική. Η ιστορία αυτή προάγει τις ομοιότητες στο εσωτερικό και τις διαφορές στο εξωτερικό, ενώ αποδίδει σε κάθε έθνος δίκαια, τα οποία δεν αναγνωρίζει στους «άλλους». Συγκροτεί έτσι, μια κλειστή και γραμμική ιστορική αφήγηση, που περιστρέφεται γύρω από το ένδοξο παρελθόν κάθε μοναδικής και ιδιαίτερης εθνικής ομάδας, την οποία περιγράφει σαν ομοιογενή και αναλλοίωτη ουσία.

Σε κάθε κράτος οι έννοιες έθνος, πατρίδα και πατριωτισμός έχουν φορτιστεί μέσα στην ιστορική διαδρομή με τόσο γιγάντιο ηθικό βάρος, που έχουν γίνει αξίες μεγάλης και αδιαπραγμάτευτης ιδεολογικής σημασίας. Έτσι, στα σχολεία όλων σχεδόν των χωρών... Από τον
«νεοελληνικό διαφωτισμό»
βλάστησαν ελληνοχριστιανισμός,
εθνικισμός και μεγαλοϊδεατισμός

Αδ. Κοραής:
Ο πραγματικός πατέρας
της ιδεολογικής μας σχιζοφρένειας


Μερικές δεκαετίες πριν από το '21, ο Αδαμάντιος Κοραής ξέθαψε αυθαίρετα και επέβαλε σιγά-σιγά την ξεχασμένη για αιώνες λέξη «έλληνας» χωρίς να απορρίψει βέβαια, το χριστιανισμό. Είχε την πεποίθηση, ότι έτσι θα μας έφερνε πιο γρήγορα κοντά στα κείμενα των αρχαίων ελλήνων και θα γινόταν μια ταύτιση, συγκλονιστική για τον μέσο κάτοικο του ελλαδικού χώρου (αρβανίτη, βλάχο, βορειοαφρικανό, ανατολίτη κ.λπ.), ότι είναι δήθεν απόγονος αυτού, που έφτιαξε τον Παρθενώνα και όλα τα λαμπρά μνημεία.

Η ιδέα έπιασε γρήγορα. Από τότε, όλο και περισσότεροι ρωμιοί άρχισαν να συνδέουν τους εαυτούς τους με κάποιο φανταστικό παρελθόν και να ανακαλύπτουν τους «αρχαίους προγόνους». Κολακεύονταν να έχουν την ψευδαίσθηση, πως ήταν τάχα απόγονοι των αρχαίων ελλήνων.

Η περίοδος του '21 επομένως, αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο. Όχι βέβαια, επειδή έγινε κάποια δήθεν «ελληνική επανάσταση» -πλιάτσικο χριστιανικών συμμοριών, αρβανιτών στην πλειοψηφία τους, ήταν στην πραγματικότητα εξάλλου, όπως έχουμε δείξει στο Αφιέρωμα 1821: Η αποστασία των ρωμιών-, αλλά γιατί κατά τη σύντομη εκείνη περίοδο, οι ρωμιοί υπήκοοι της οθωμανικής αυτοκρατορίας με την καθοδήγηση του Κοραή και των άλλων εκπροσώπων του λεγόμενου «νεοελληνικού διαφωτισμού» μεταλλάχτηκαν σε «έλληνες»...

  


      

Read articles in English

     ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΖΑΡΗ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
Από το μύθο στην ...ιστορία


Στο βιβλίο –με βάση κυρίως τα δημοσιευμένα απομνη-
μονεύματα και ημερολόγια των ίδιων των μακεδονο-
μάχων– παρουσιάζεται η πραγματική φύση του Μακε-
δονικού Αγώνα, τον οποίο οι διαχρονικοί εθνικιστικοί
κύκλοι έχουν μυθοποιήσει και χρησιμοποιούν κατά το
δοκούν μέχρι και σήμερα.


72 σελίδες.
Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Δρόμων».

ΕΜΒΟΛΙΑΖΕ
ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ


Τα απόκρυφα έκδοχα του Ε.Ο.Φ.
και ο Συνήγορος των Φαρμακευτικών

Κρατικοί φορείς ‒ όργανα των φαρμακευτικών,
ενώ συνιστούν ή/και υποχρεώνουν τους πολίτες να εμβολιαστούν,
αποκρύπτουν επιμελώς την αναλυτική σύσταση των εμβολίων


Έγραψε στις 19.12.2011 ο/η: Μαυρομμάτης Βασίλειος

Επιστροφή

Όταν η υπόθεση τής απάτης τής γρίππης των χοίρων βρισκόταν στο αποκορύφωμά της, το φθινόπωρο τού 2009, τότε, που όλα τα Μ.Μ.Ε. προπαγάνδιζαν τη στημένη από τις φαρμακευτικές και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας παγκόσμια τρομολαγνεία για τη δήθεν φονική γρίππη Η1Ν1, που απειλούσε την ανθρωπότητα, στην «Ελεύθερη Έρευνα» με μια σειρά δημοσιευμάτων μας (*) είχαμε αφ΄ ενός δείξει με στοιχεία το φιάσκο τής υπόθεσης (για το οποίο έχουμε ήδη δικαιωθεί) κι αφ΄ ετέρου είχαμε επισημάνει, ότι ο προπαγανδιζόμενος εμβολιασμός όχι μόνον δεν θα είχε κανένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά αντίθετα ήταν επικίνδυνος για την υγεία, λόγω των ιδιαίτερα επιβλαβών στοιχείων, που περιέχουν τα εμβόλια (π.χ. αιθυλικό υδράργυρο, καρκινικά κύτταρα, σκουαλένιο, αλουμίνιο, ανοσοενισχυτικά κ.ά.).
     
Δεδομένου, ότι οι αρμόδιοι φορείς τού επίσημου κράτους όχι μόνο προπαγανδίζουν συνεχώς τους εμβολιασμούς, αλλά επί πλέον σε πολλές περιπτώσεις τους έχουν καταστήσει κι υποχρεωτικούς (π.χ. στο στρατό, στην πρόσληψη για ορισμένες εργασίες  κ.λπ.), απευθυνθήκαμε το Νοέμβριο 2009 στον Ε.Ο.Φ. (Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων), από τον οποίο ζητήσαμε να μάς δώσει την αναλυτική σύσταση τριών ευρέως κυκλοφορούντων εμβολίων (ιλαράς, 1ης δόσης τριπλού και γρίππης Η1Ν1).

Έκτοτε, και για δύο χρόνια, βρεθήκαμε μπλεγμένοι σε ένα κυκεώνα εγγράφων, τηλεφωνημάτων, πήγαινε - έλα σε διάφορες υπηρεσίες και στο Συνήγορο τού Πολίτη προσπαθώντας να πάρουμε το αυτονόητο: Το περιεχόμενο των εμβολίων, τις ουσίες δηλαδή, που το επίσημο κράτος μάς προτείνει ή/και μας υποχρεώνει να βάζουμε στούς οργανισμούς τούς δικούς μας, αλλά και των παιδιών μας.  

Εξ αρχής βέβαια υποψιαζόμασταν την στάση τους. Αντί να φροντίσουν να δώσουν απάντηση στο εύλογο ερώτημά μας, ως υπηρεσίες των κράτους, που είναι και υποτίθεται, πως λειτουργούν προς όφελος των πολιτών, από την αρχή κράτησαν στάση επιθετική, προσπάθησαν να μάς ξεφορτωθούν κι αναγκάζονταν να μάς απαντούν, όταν γινόμασταν μάλλον ενοχλητικοί κι αντιλαμβάνονταν, πως δύσκολα θα ξεμπέρδευαν μαζί μας. Μάς έδωσαν την εντύπωση, πως δεν ήταν υπάλληλοι τού κράτους, αλλά των φαρμακευτικών, των οποίων προάσπιζαν δήθεν το βιομηχανικό απόρρητο. 


 


2009: Το Υπουργείο Υγείας προπαγανδίζει για τον εμβολιασμό για τη νέα, αλλά και τις παληές γρίππες με εγκύκλιό του προς τα υπουργεία Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Εθνικής Άμυνας, Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όλες τις νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις, τις Υ.Π.Ε τής χώρας (με την υποχρέωση να ενημερώσουν Νοσοκομεία, ΚΥ, ΙΑΚ και φορείς κοινωνικής φροντίδας αρμοδιότητάς τους) και το ΚΕΕΛΠΝΟ.Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:


Δραστικά και έκδοχα
Η πρώτη αντίδραση των υπαλλήλων τού Ε.Ο.Φ, ήταν: «Μα τι ζητάτε για τα εμβόλια; Αφού η σύσταση αναγράφεται επάνω στη συσκευασία!» Διευκρινίζεται εδώ, ότι κάποια από τα έκδοχα-συστατικά των εμβολίων συγκαλύπτονται με εναλλακτικές ονομασίες (όπως thimerosal αντί για αιθυλικός υδράργυρος), άλλα δεν αναφέρονται καθόλου και άλλα αναγράφονται με κωδικοποιημένα αρχικά γράμματα και αριθμούς, όπως το χημικό συστατικό AS03, που αποτελεί ένα επικίνδυνο χημικό ανοσοενισχυτικό. Αλλά και πώς θα μπορούσαν να αναγραφούν αυτά τα επικίνδυνα συστατικά με τις πραγματικές τους ονομασίες, χωρίς αντιδράσεις; Οι μηνύσεις θα έπεφταν βροχή…
Η αρχική αίτησή μας προς τον Ε.Ο.Φ. (9.11.2009) για τη χορήγηση τής χημικής σύστασης (δραστικά και έκδοχα) των εμβολίων τής ιλαράς, τής 1ης δόσης τού τριπλού και τής γρίππης Η1Ν1. (Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση).
Ε.Ο.Φ.: Εθνικός Οργανισμός Φαρμακευτικών
Μετά από αρκετά τηλεφωνήματα και επισκέψεις μας στον Ε.Ο.Φ., πήραμε μετά από δυόμισυ μήνες (22.1.2010) την απάντησή τους: Προκειμένου να μάς έδιναν τα συστατικά των εμβολίων, τα οποία θεωρούσαν βιομηχανικό απόρρητο των φαρμακευτικών, ήθελαν πρώτα εισαγγελική εντολή. Αλλά και εισαγγελική εντολή να έπαιρναν, πάλι δεν ήταν σίγουρο, ότι θα μάς τα έδιναν, διότι -όπως έγραψαν- για τη χορήγηση ή μή των στοιχείων θα γνωμοδοτούσε τελικά, ακόμα και μετά την εισαγγελική εντολή, η Νομική τους Υπηρεσία.Εισαγγελική εντολή ζήτησε ο Ε.Ο.Φ., προκειμένου να μάς χορηγήσει τη σύσταση των εμβολίων. (Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση).


Πήγαμε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών (9.2.2010), η οποία απέρριψε το αίτημα τού Ε.Ο.Φ., διότι δεν στηριζόταν στο νόμο. Δηλαδή ο Ε.Ο.Φ. είχε απορρίψει την αίτησή μας και μάς είχε ζητήσει να κάνουμε κάτι έκνομο, προκειμένου αργότερα η Νομική του Υπηρεσία να αποφάσιζε σχετικά. Τραγέλαφος...


Η Εισαγγελέας Πρωτοδικών απορρίπτει ως μη στηριζόμενο από το νόμο το αίτημα τού Ε.Ο.Φ.. (Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση).

 

Εκατομμύρια ευρώ ξόδεψε η υπό χρεωκοπία Ρωμιοσύνη για εμβόλια, που ποτέ δεν έγιναν, για μια πανδημία, που ποτέ δεν υπήρξε...Ο Συνήγορος των Φαρμακευτικών
Ύστερα από τα παραπάνω, αποφασίσαμε να απευθυνθούμε στο Συνήγορο τού Πολίτη. Πρόκειται για μια ανεξάρτητη αρχή, η οποία έχει αποστολή τη διαμεσολάβηση μεταξύ τής δημόσιας διοίκησης και των πολιτών, προκειμένου να βοηθάει τούς πολίτες στην αποτελεσματική άσκηση των δικαιωμάτων τους. Έχει μάλιστα ειδικά τμήματα για το Παιδί και την Υγεία.

Στην αίτησή μας είχαμε αναγράψει: «Δεδομένου, ότι είμαι πολίτης και το κράτος μού συνιστά ή/και με υποχρεώνει να κάνω τα εμβόλια αυτά εγώ και τα παιδιά μου, εκτιμώ, πως δικαιούμαι να γνωρίζω επ΄ ακριβώς τί ουσίες περιέχουν τα σκευάσματα αυτά, που βάζουμε (ή θα βάλουμε) στούς οργανισμούς μαςΑίτηση για τη μεσολάβηση τού Συνήγορου τού Πολίτη με ημερομηνία 10 Φεβρουαρίου 2010. (Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση).


Η συμπεριφορά τού Συνήγορου τού Πολίτη ήταν ακόμα χειρότερη από τού Ε.Ο.Φ.. Χρειάστηκε να τούς πάρουμε πολλά τηλεφωνήματα και να πάμε αρκετές φορές στα γραφεία τους, ώσπου να αποφασίσουν εν τέλει -μετά από ένα χρόνο(!)- να κάνουν κάτι. Μετά τις επανειλημμένες ενοχλήσεις μας, αναγκάστηκαν να στείλουν τελικά ένα έγγραφο προς τον Ε.Ο.Φ. (στις 27 Ιανουαρίου 2011), με το οποίο δεν τού ζήτησαν βέβαια, να μάς δώσει τα στοιχεία, που ζητούσαμε, αλλά τον ρώτησαν βάσει ποιών διατάξεων τα στοιχεία αυτά συνιστούν βιομηχανικό απόρρητο.
Ο Συνήγορος τού Πολίτη αποφασίζει να κάνει την πρώτη του ενέργεια ένα χρόνο μετά την αρχική αίτησή μας!

Για μεγέθυνση κάντε κλικ αντίστοιχα:
Α΄ σελίδα,
Β΄ σελίδα.
 
 
ΜΜΕ: Τα παπαγαλάκια των φαρμακευτικών.Δύο μήνες μετά ο Ε.Ο.Φ. απάντησε με ένα τρισέλιδο έγγραφο, με το οποίο
το μόνο που κάνει είναι να κωφεύει για την αίτησή μας μιλώντας για απαραίτητη εχεμύθεια κι ότι διατηρεί το βιομηχανικό απόρρητο των χημικών σκευασμάτων αποκρύπτοντας το περιεχόμενο των εμβολίων για λόγους αθέμιτου ανταγωνισμού… Μάλιστα, απειλεί με πολύ σοβαρές ποινές και φυλάκιση τους υπαλλήλους εκείνους, που θα τολμήσουν να σπάσουν το απόρρητο των χημικών σκευασμάτων και δη των εμβολίων. Δηλαδή, μας ζητάει να εμβολιαστούμε ή να παίρνουμε φάρμακα χωρίς να έχουμε το δικαίωμα να ξέρουμε τι είναι και από τι αποτελούνται αυτά. Ο νοών νοείτω…Η απάντηση τού E.O.Φ. στο Συνήγορο τού Πολίτη.

Για μεγέθυνση κάντε κλικ:


Το "απόρρητο τού χαρακτήρα τους"...
Η απάντηση του Συνηγόρου τού Πολίτη (Συνηγόρου των Φαρμακευτικών καλύτερα), όπως φαίνεται παρακάτω, είναι αρνητική προς εμάς, τον πολίτη, δηλαδή εσάς. Αντίθετα, υπερασπίζεται με κάθε μέσο και τρόπο το απόρρητο καθεστώς των φαρμάκων. Με επιχειρήματα όπως «η εμπορική αξία των φαρμάκων απορρέει από το απόρρητο τού χαρακτήρα τους» και «η σύνθεση των φαρμακευτικών προϊόντων δεν κοινοποιείται σε ιδιώτες» και άλλα τέτοια συνωμοτικά επιχειρήματα, προσπαθεί να μας αποτρέψει να γνωρίσουμε τι περιέχουν τα φάρμακα και τα εμβόλια, που θα εισάγουμε για «θεραπεία» στο σώμα μας. Χημικά, που μας υποχρεώνουν οι ειδικοί να εισάγουμε στο σώμα μας, χωρίς να έχουμε ιδέα το τι περιέχουν...H απάντηση τού Συνήγορου τού Πολίτη στην αρχική μας αίτηση, ένα χρόνο μετά!

Για μεγέθυνση κάντε κλικ:
Α΄ σελίδα,
Β΄ σελίδα,
Γ΄ σελίδα,
Δ΄ σελίδα. 


Mέχρι και τα στρώματα έχουν δαιμονοποιήσει για το σύνδρομο αιφνιδίου θανάτου των βρεφών, το οποίο παρουσιάζεται σε βρέφη, που έχουν προηγούμενα εμβολιαστεί με το πολλαπλό εμβόλιο. (Διαβάστε στην «Ελεύθερη Έρευνα»: Εμβολιασμοί και βρεφική θνησιμότητα). 

Στην περίπτωση τoύ στρατιωτικού προσωπικού, το οποίο αποτελεί σε όλο τον κόσμο πειραματόζωο των φαρμακευτικών, τα σοβαρότατα προβλήματα υγείας, που εμφανίζουν οι στρατιωτικοί μετά την επιστροφή τους από ειρηνευτικές αποστολές, τα ονόμασαν "Σύνδρομο τού Κόλπου" και δαιμονοποίησαν γι΄ αυτά τα ...ανύπαρκτα χημικά και ραδιενεργά όπλα τού Σαντάμ. Όλοι όμως, οι ήδη πολυεμβολιασμένοι στρατιωτικοί, πριν αναχωρήσουν για ειρηνευτικές αποστολές, υποβάλλονται επιπλέον σε ισχυρά και πολλαπλά κοκτέηλ εμβολίων.

Ούτε οι γονείς θα δέχονταν να εμβολιαστούν τα παιδιά τους ούτε οι στρατιωτικοί θα δέχονταν να εμβολιαστούν οι ίδιοι εάν γνώριζαν τι περιέχουν τα εμβόλια και τι κινδύνους για την υγεία εγκυμονεί το κάθε συστατικό τους.Δεν προτιθέμεθα να ξεκινήσουμε δικαστικό αγώνα, για να λάβουμε επίσημα και γραπτά τα συστατικά των εμβολίων. Δεν διαθέτουμε ούτε το χρόνο ούτε τα οικονομικά μέσα. Άν κάποιος από τούς αναγνώστες τής «Ελεύθερης Έρευνας» (πολίτης ή οργάνωση π.χ οικολογική κ.ά.) επιθυμεί να κινηθεί δικαστικά, είμαστε πρόθυμοι να τού παρέξουμε τη συνδρομή μας.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ

(*) Σ.σ. Διαβάστε στην «Ελεύθερη Έρευνα» μια σειρά άρθρων τού συνεργάτη μας κ. Βασίλειου Μαυρομμάτη (Ομοιοπαθητικός‒Φυσικοπαθητικός, Ήπιες αφάρμακες φυσικές θεραπείες ), ο οποίος είχε εξ αρχής αποκαλύψει το φιάσκο τής υπόθεσης τής νέας γρίππης, που δήθεν απειλούσε τότε την ανθρωπότητα, η οποία θα γλύτωνε μόνο εάν εμβολιαζόταν:

Από την απάτη της γρίππης των πτηνών, στην απάτη της γρίππης των χοίρων. Το πρώτο αυτό σχετικό με τη νεά γρίππη άρθρο τού κ. Μαυρομμάτη είχε αναρτηθεί από τις 28 Απριλίου 2009! Πρόκειται για το πρώτο δημοσίευμα τουλάχιστον πανελληνίως, που αμφισβήτησε ανοικτά και με στοιχεία την προπαγανδιζόμενη παγκοσμίως τρομολαγνεία. Έκτοτε, τόσο το άρθρο αυτό, όσο και τα υπόλοιπα τού κ. Μαυρομμάτη αναδημοσιεύτηκαν κατά χιλιάδες στο διαδίκτυο, το οποίο σε αντίθεση με τα Μ.Μ.Ε. δέν μπορεί να χειραγωγηθεί και διατηρεί ακόμα την ανεξαρτησία του.

H γρίππη τού ψεύδους και ο χορός των δισεκατομμυρίων... (18.5.2009)

Ακίνδυνη η νέα γρίππη - Πιό επικίνδυνο το εμβόλιο! (14.9.2009)

Ο εμβολιασμός για τη γρίππη των χοίρων βλάπτει σοβαρά την υγεία (8.10.2009)

Το εμβολιάζειν εστί φιλοσοφείν
 

«Πανδημία» τέλος!

Από το εμβόλιο τής γρίππης, στούς υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στα σχολεία


 
Επιστροφή Επιστροφή στην κορυφή


ΣΧΟΛΙΑtwilight έγραψε...
Αν είναι τραγέλαφος λέει; Φυσικά και είναι, όταν από άλλες ασθένειες πεθαίνουν περισσότεροι άνθρωποι από ότι λόγω αυτού του ιού. Στην διάρκεια της θητείας μου στον Π.Ν. δεν ξέρω και γω πόσες φορές μου είπε ο προϊστάμενος να εμβολιαστώ. Στην τρίτη φορά δεν είπε το εξής: "εντάξει δεν θα εμβολιαστείς αφού δεν θέλεις, έτσι κι αλλιώς είναι προαιρετικό".
18.12.2011, 16:25:47

Ανώνυμος 32890 έγραψε...
Μήπως γνωρίζετε κ. Μαυρομμάτη τον λόγο που υπάρχει έξαρση της φυματίωσης στην χώρα μας; Και αναφέρομαι σε έλληνες ασθενείς και όχι αλλοδαπούς.
17.03.2015, 22:53:04

Bielidopoulos έγραψε...
~
Περί εμβολιών, εκδόχων και αντιεμβολιαστικού κινήματος:
http://health.in.gr/news/various/article/?aid=1500088806

Νέος τύπου εμβολίου αποτελούμενο από m RNA του ιού πακεταρισμένο με νανοσωματίδια που μπορεί να παραχθεί μέσα σε μία εμβομάδα:
http://www.tanea.gr/news/science-technology/article/5372404/nea-embolia-ekspres-etoima-mesa-se-mia-mono-ebdomada/

08.07.2016, 10:13:11

Ανώνυμος 38974 έγραψε...
το αντιγριπικο το εκανε ενας θειος μου ηλικας 70 ετων και εχασε την ακοη του απο το ενα αυτι,ειναι δηλαδη ημικουφος,αν και θεωρω οτι παντα ηταν κουφος,επειδη του λεγαμε να μην το κανει και μας κατηγορουσε για συνομοσιολογους ...
09.07.2016, 09:12:09

Ανώνυμος 39673 έγραψε...

Ένας στους τέσσερις Έλληνες θεωρεί ότι τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή, σύμφωνα με διεθνή μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο EbioMedicine. Το ποσοστό αυτό (25%) είναι υπερδιπλάσιο από τον μέσο όρο παγκοσμίως (12%) των ανθρώπων που βλέπουν τα εμβόλια με καψυποψία.
http://health.in.gr/news/healthpolicies/article/?aid=1500100230

10.09.2016, 00:12:09

Ανώνυμος 41357 έγραψε...

"...ότι κάποια από τα έκδοχα-συστατικά των εμβολίων συγκαλύπτονται με εναλλακτικές ονομασίες (όπως thimerosal αντί για αιθυλικός υδράργυρος), άλλα δεν αναφέρονται καθόλου και άλλα αναγράφονται με κωδικοποιημένα αρχικά γράμματα και αριθμούς, όπως το χημικό συστατικό AS03, που αποτελεί ένα επικίνδυνο χημικό ανοσοενισχυτικό. Αλλά και πώς θα μπορούσαν να αναγραφούν αυτά τα επικίνδυνα συστατικά με τις πραγματικές τους ονομασίες, χωρίς αντιδράσεις; Οι μηνύσεις θα έπεφταν βροχή…"
Ο Μαυρομάτης πάντως δεν ξεκίνησε καμμία «βροχή», απλά ψάχνει για κορόιδα: "Δεν προτιθέμεθα να ξεκινήσουμε δικαστικό αγώνα, για να λάβουμε επίσημα και γραπτά τα συστατικά των εμβολίων. Δεν διαθέτουμε ούτε το χρόνο ούτε τα οικονομικά μέσα. Άν κάποιος από τούς αναγνώστες τής «Ελεύθερης Έρευνας» (πολίτης ή οργάνωση π.χ οικολογική κ.ά.) επιθυμεί να κινηθεί δικαστικά, είμαστε πρόθυμοι να τού παρέξουμε τη συνδρομή μας."
03.03.2017, 21:33:28

Ανώνυμος 41358 έγραψε...

Και το μέγα κορόιδο ειναι φυσικά η ΕΕ.
03.03.2017, 21:37:41

Ανώνυμος 43535 έγραψε...

http://ellinikahoaxes.gr/2017/06/14/antivaxxer-logic-part-1/

25.07.2017, 20:25:36


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥΥπολειπόμενοι χαρακτήρες

Κωδικός ασφαλείας:

7+3=

Αναζήτηση σε:


Αποστολή

 
FreeInquiry© 2013
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ
ΔΙΑΚΟΠΕΣ
Διαβάστε περισσότερα
 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ
ΒΙΒΛΙΑ ΔΩΡΕΑΝΔιαβάστε περισσότερα
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
ΜΑΖΙ ΜΑΣΣτείλτε μας τα μηνύματά σας
στη διεύθυνση: info@freeinquiry.gr

 
ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΟ 
THE
FREEINQUIRY.GR
BAND

 

 

 

 

 

 

 

 


 
ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣΓια να ενημερώνεστε online
για όλες τις νέες αναρτήσεις
άρθρων της «Ελεύθερης Έρευνας».

Διαβάστε περισσότερα
 
 

  

  

 
 

 

 
 240 σελίδες
έκδ. «Δρόμων», Αθήνα, 2016

Διαβάστε περισσότερα
64 σελίδες
έκδ. «Ελεύθερη Έρευνα»,
Αθήνα, 2016

Διαβάστε περισσότερα
72 σελίδες
έκδ. «Δρόμων», Αθήνα, 2014

Διαβάστε περισσότερα
 
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ
Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΜΑΣ

Άδεια Creative Commons Η «Ελεύθερη Έρευνα» διατίθεται με άδεια:
Αναφορά Δημιουργού─Μη Εμπορική Χρήση─Παρόμοια Διανομή─3.0 Ελλάδα (CC BY-NC-SA 3.0 GR).

Διαβάστε περισσότερα
 
 


Tα κίνητρα
και η πορεία
προς την εξουσία
«Λένε, ότι η εξουσία διαφθείρει,
αλλά το πιο σωστό είναι, ότι η εξουσία προσελκύει τους διεφθαρμένους.
Οι υγιείς συνήθως έλκονται από άλλα πράγματα, παρά από την εξουσία».

David Brin (αμερικανός συγγραφέας)


Σε πάρα πολλούς ανθρώπους αρέσει το χρήμα. Ιδιαιτέρως τους αρέσει να πλουτίζουν χωρίς ιδιαίτερο μόχθο και ρίσκο. Δύσκολο. Αυτό όμως, που συγκινεί τους περισσότερους ανθρώπους, είναι η άσκηση της εξουσίας.

Όσοι μπαίνουν στη πολιτική δεν το κάνουν για να συνεισφέρουν στο κοινό καλό, την ευημερία του μέσου πολίτη και την απλοποίηση της καθημερινότητάς του.

Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, πίσω από κάθε εισερχόμενο στη πολιτική κρύβονται προσωπικές φιλοδοξίες, αλλά και συμπλέγματα ή αδυναμίες, που προκλήθηκαν στα παιδικά του χρόνια...


 


Μεγαλόσχημοι ιστοριογράφοι
στην υπηρεσία της ιδεολογίας
της εκάστοτε εξουσίας
από την αρχαιότητα έως σήμερα
Ένα από τα σπουδαιότερα εργαλεία, που κρατάει στα χέρια της η πολιτική εξουσία, είναι η χρήση της ιστορικής γνώσης. Η ιστορική καταγραφή και γνώση σε συνδυασμό με τις μεθόδους χειραγώγησης των μαζών και των τακτικών πολιτικής προπαγάνδας, μπορούν να κατευθύνουν την πολιτική σκέψη των ανθρώπων.

Οι έντονοι διαξιφισμοί διαφόρων πολιτικών προσώπων με θέμα τη μέθοδο της διδασκαλίας της Ιστορίας στα σχολικά εγχειρίδια μονοπωλούν σε μεγάλα διαστήματα το ενδιαφέρον στα ΜΜΕ.

Μετά τους πολιτικούς, παίρνουν την σκυτάλη άνθρωποι, που φέρουν τον τίτλο του ιστορικού ερευνητή, προκειμένου να μας «διαφωτίσουν» για το ποια άποψη είναι ιστορικά σαφής και επιστημονικά αποδεδειγμένη...


 


Η γλωσσική ασυνέχεια
στον ελλαδικό χώρο
από την αρχαιότητα έως σήμεραΈνας από τους μεγαλύτερους μύθους του νεορωμέικου εθνικισμού είναι η τρισχιλιετής και πλέον ιστορία της γλώσσας μας, η αδιάλειπτη συνέχειά της δηλαδή, από την αρχαιότητα έως σήμερα. «Η ενιαία και αδιαίρετη ελληνική» αποτελεί σχεδόν στερεοτυπική έκφραση, που επαναλαμβάνεται συνεχώς. Ο μύθος της γλωσσικής συνέχειας αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για έναν άλλο μύθο, αυτόν της πολιτισμικής και φυλετικής ενότητας και συνέχειας, καθότι η συνέχεια του «ελληνισμού» προϋποθέτει, φυσικά, και τη συνέχεια της γλώσσας.

Η γλώσσα επομένως, που επιβλήθηκε στους σημερινούς κατοίκους του ελλαδικού χώρου μέσω της υποχρεωτικής παιδείας του έθνους─κράτους, έπρεπε οπωσδήποτε να αναχθεί στην αρχαιότητα. Γι’ αυτό το λόγο έχει θεσπισθεί η ανούσια διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών ήδη από το Γυμνάσιο. Δεν ενδιαφέρει το εκπαιδευτικό σύστημα να μάθει αρχαία ο μαθητής. Τα διδάσκεται όμως, προκειμένου να πεισθεί, ότι είναι απόγονος των αρχαίων ελλήνων.

Για τους σημερινούς ρωμιούς, παρά τα χρόνια, που υποχρεωτικά διδάσκονται αρχαία ελληνικά στο σχολείο, είναι σαφές, ότι τους είναι εντελώς ακατανόητα. Το επιχείρημα, ότι πολλές λέξεις είναι ίδιες ή παρόμοιες δεν καθιστούν τα αρχαία κατανοητά, καθώς η αναγνώριση σποραδικών λέξεων μέσα σε προτάσεις δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση κατανόηση του νοήματος των προτάσεων.

Η σχετική εξ άλλου λεξιλογική και μορφολογική ομοιότητα της σημερινής γλώσσας (της ρωμέικης, όπως λεγόταν μέχρι πρότινος κι όχι ελληνικής) με προγενέστερες φάσεις της οφείλεται στον καθαρευουσιανισμό και στην τάση υποχρεωτικής «εξυγίανσής» της από διάφορα ξένα στοιχεία (αλβανικές, τούρκικες, σλάβικες κ.λπ. λέξεις και τοπωνύμια). Από τον 19ο αιώνα και μετά, επιβλήθηκε δια της παιδείας αθρόα και αυθαίρετη εισαγωγή αρχαίων λέξεων και ριζών για τη δημιουργία νέων λέξεων...


 


Πώς η Αριστερά της Ρωμιοσύνης
εφευρίσκει τους μύθους της
Ο φυλακισμένος αριστερός αγωνιστής, που έκλαιγε και ζητούσε «τη μανούλα του».

Ο κομμουνιστής συγγραφέας, που συνεννοήθηκε με τον Μάο μιλώντας του στα... κρητικά, ενώ εκείνος του απαντούσε στα κινέζικα!

Πώς ο ίδιος ξεσήκωσε τους παριστάμενους σε συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος στη Μόσχα παρουσιάζοντάς τους το πουκάμισό του, ως δήθεν το πουκάμισο ενός εκτελεσμένου από τους γερμανούς συντρόφου του.

Τα τρία αυτά επεισόδια περιγράφει με νοσταλγία και καμάρι ο Λεωνίδας Κύρκος σε εκπομπή, που προβλήθηκε τις προάλλες από το κανάλι της Βουλής («Σαν παραμύθι»).
 
Πρόκειται για μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις του, κατά την οποία ο επί σειρά ετών βουλευτής της Αριστεράς, αφηγείται στιγμιότυπα από τον πολιτικό του αγώνα και προβαίνει σε εκτενή αναφορά ορισμένων ασυνήθιστων καταστάσεων, που έζησε κατά τη διάρκεια ενός παλιού ταξιδιού του στην Κίνα, όπου συνάντησε τον Μάο και στη Μόσχα, όπου συμμετείχε σε συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος της τότε Σοβιετικής Ένωσης.

Στο άρθρο αυτό θα αναλύσουμε τα όσα λέει στη συνέντευξη αυτή ο παλιός αριστερός πολιτικός, γιατί από τα λεγόμενά του μπορούμε χαρακτηριστικά να διακρίνουμε:

Με τι άνεση και οι άνθρωποι της Αριστεράς ─οι οποίοι είχαν σταθεί απέναντι σε ένα Σύστημα, που τους καταδίωκε και τους φυλάκιζε και το οποίο είχε κατασκευασθεί κι επιβληθεί με την αρωγή πλήθους εθνικών, θρησκευτικών και άλλων μύθων─ εύκολα κατασκεύαζαν κι εκείνοι με τη σειρά τους τους δικούς τους μύθους, προκειμένου να προπαγανδίσουν τη δική τους ιδεολογία...


 


Πέντε
ευρωπαϊκοί μύθοιΟι εβραίοι υποχρεώνονταν κάποτε,
να φορούν το κίτρινο αστέρι του Δαβίδ.
Οι μετανάστες υποχρεώνονται σήμε-
ρα, να φορούν κόκκινα βραχιολάκια.


Η σημερινή Ευρώπη δεν αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση με κανένα τρόπο. Αντιπροσωπεύει ό,τι πιο σάπιο, διεφθαρμένο και ανάλγητο έχει εμφανιστεί ποτέ στο έδαφός της. Έχει τεράστιες ευθύνες για τη φτώχεια και την εξαθλίωση των πολιτών της. Έχει τεράστια ευθύνη για τη συμβολή της στη δημιουργία του προσφυγικού ζητήματος. Έχει τεράστιες ευθύνες απέναντι στον ανθρωπισμό και τη δημοκρατία.

Με το άρθρο αυτό δεν επιχειρείται ο εξωραϊσμός του απατεώνα, κρατικοδίαιτου κλεφτοκοτά ρωμιού. Ούτε δίνεται άλλοθι στην πολιτική τυχοδιωκτική και ξεπουλημένη αλητεία, που κυβερνά αυτόν τον τόπο από συστάσεως του κρατιδίου-προτεκτοράτου της Ρωμιοσύνης. Αυτά τα έχουμε αναλύσει σε πολλά άρθρα μας κατά το παρελθόν.

Σκοπός του άρθρου είναι να απομυθοποιήσει την υποτιθέμενη «Ενωμένη Ευρώπη» και να καταδείξει το πραγματικό αποκρουστικό της πρόσωπο.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν, τους ευρωπαϊκούς μύθους...